MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2648

    *

    .

    *

     

    *

    Monica Lewinsky, the his sperma maid:

    .

    He never had sex with that woman…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    &

    .

    http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/05/de-clintons-profiel-van-een-misdaadfamie/ .

     

    De Clintons: Profiel van een misdaadfamie

    *

    Velen in Nederland beseffen niet hoe misdadig de Clintons in werkelijkheid zijn en men wordt moedwillig hier in het duister gehouden over de criminele achtergrond van zowel Bill als Hillary Clinton. Dat heeft te maken met het feit dat zij Democraten zijn en de Democratische partij altijd een gewillig oor heeft gevonden bij onze collectivistische media en politiek. Alle informatie over de beruchte activiteiten werden of in de doofpot gestopt of als ´rechtse Clintonhaat´ weggezet.

    In 1999 ontving ik een speciaal rapport van een broker op Wall Street, Nick Guarino, die vertelde over de achtergronden van de Clintons. Het was een lijvig rapport waarin alle misdrijven vermeld stonden die deze beruchte familie hadden gepleegd. Het loog er niet om.

    Whitewater

    Het eerste schandaal, waarin Bill en Hillary Clinton betrokken werden was die in Whitewater. Op 20 januari 1994 had een speciale commissie onderzoek gedaan naar de financiën van de Clintons en hun rol in de Whitewater Development Corporation. Velen die waren aangesteld door Bill Clinton hadden een rol gespeeld in deze fraude. Zoals de rechter David Hale, die werd veroordeeld in datzelfde jaar voor het smeden van een complot om postfraude te plegen en de Federale overheid op te lichten.

    h Whitewater

    De zakenpartner van Bill Clinton tijdens zijn gouverneurschap, Jim McDougal werd aangeklaagd vanwege 19 complotten, postfraude, meineed en gefingeerde bankrapporten, waardoor de Madison Savings and Loans tenonder ging. Hierbij werd het geholpen door Hillary Clinton, die toen advocate was bij de Rose Law Firm in Little Rock Arkansas. Tot op heden heeft zij geen openheid van zaken gegeven, daarbij toentertijd geholpen door functionarissen van het Witte Huis, die waren aangesteld door Bill Clinton. Deze functionarissen waren Bernard Nussbaum, Patsy Thomasson, Roger Altman (die gedwongen ontslag genomen had), Jean Hanson (eveneens gedwongen ontslag), William Kennedy (advocaat die weigerde om een verklaring af te leggen), twee Arkansas bankiers, Herby Branscum en Robert Hill, die bankgeld hadden gestort in het herverkiezingsprogramma van Bill Clinton in 1990 en Lloyd Cutler (die ook gedwongen ontslag nam).

     

    Aanrandingen en verkrachtingen

    Een volledige exposé over Hillary Clinton kan men hier vinden en geeft aan dat zij heel erg onder vuur komt te liggen nu dat zij haar kandidatuur voor het presidentschap heeft aangekondigd. Zij was in feite het kwade brein achter het Clinton-presidentschap van 1993 tot 2001.

    Bill Clinton leugenaar

    intimideerde vrouwelijke getuigen die of aangerand werden of lastig gevallen door haar man Bill. Het was een publiek geheim dat Bill Clinton veel vrouwen heeft aangerand en zelfs verkracht. De meest beruchte was de verkrachting van Juanita Broaddrick in 1978 tijdens zijn gouverneurscampagne, waarin zij fungeerde als vrijwilligster. Feitelijk had Bill Clinton een hele geschiedenis aan verkrachtingen op zijn naam staan sinds zijn studieperiode in Oxford.

    Veel vrouwen zijn in de loop der tijd naar voren gekomen om aan te geven hoe zij werden belaagd door Bill, zoals Gennifer Flowers, Paula Jones en Kathleen Wiley. We hebben hier te maken met een serieverkrachter die zich niets aantrekt van welke standaard dan ook en gerust zijn gang is gegaan tijdens zijn gouverneurschap en presidentschap, daarbij volledig gesteund door zijn vrouw, die zelf ook niet brandschoon is op dit vlak. Frappant is eveneens het aantal mysterieuze doden die zijn gevallen onder de ´vrienden´ en ´zakenpartners´ van de Clintons, of zijn deze uit de weg geruimd omdat ze te veel wisten? Alle onderzoeken die moesten plaatsvinden werden gedwarsboomd door de Clintons en hun aanhangers in het Witte Huis en een behoorlijk deel van de Democratische partij.

    Benghazi

    Maar wat waarschijnlijk het meest schadelijke gaat vormen voor de Clintons en met name voor de kandidatuur van Hillary is het schandaal van Benghazi. Op de avond van 11 september in 2012 vielen islamitische terroristen de Amerikaanse diplomatieke missie aan en doodden daar de Amerikaanse ambassadeur J. Christopher Stevens. Een paar uur later werd een andere missie aangevallen en vielen nog eens twee doden, deze waren CIA-agenten Tyrone Woods en Glen Doherty. Deze aanval was heel vreemd, want wat deed de CIA in Libië en wat waren de contacten Project-Gunrunner-Benghazimet de ambassadeur en Al Qaida? Later bleek het om iets heel anders te gaan en wel de wapenleveranties aan Al Qaida door de VS en bestemd voor Syrië, waar ze konden worden gebruikt door Al Nusra, een zijtak van Al Qaida.

     

    Voor de Federale onderzoekscommissie was het belangrijk dat de emails van Hillary Clinton zouden kunnen worden geraadpleegd. Hillary was toen minister van Buitenlandse Zaken (State Department) en was eindverantwoordelijke voor deze affaire. Zij wilde deze emails niet afstaan en er was een speciale dagvaarding voor nodig om deze mails te verkrijgen. Veel van deze mails werden intussen vernietigd door Hillary om de waarheid te kunnen verdoezelen. Als zij de officiële State Dept. email had gebruikt dan konden deze nooit worden gewist, want deze werden in een database opgeslagen als eventuele referentie of bewijsmateriaal voor mogelijke wandaden.

     

    Ook de CIA probeert er intussen alles aan te doen om de affaire in de doofpot te stoppen, omdat deze in hun gezicht kan ontploffen als het Amerikaanse volk leert dat er meer aan de hand is dan een vermoorde ambassadeur.

    Cartoon - Hillary’s Past Al met al is het interessant te zien hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen uit cristaliseren en eveneens het lot van Hillary te zien bepalen. Het zou evenwel een ramp zijn voor de Amerikanen als Hillary Clinton president zal worden, want dan hebben zij een topcrimineel in het Witte Huis met een extreme machtspsychose en bereid is letterlijk en figuurlijk over lijken te gaan. In werkelijkheid zou ze achter tralies moeten zitten in plaats van als kandidate voor de presidentsverkiezingen.

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    https://youtu.be/Wt8y18YFH70

    een zéér inspirerende speech door Ronald Reagan. Dat is wat men verwacht van een president. Luister, leer en onthoud wie we zijn!

    *

    U hebt zo juist niet de nieuwe versie gelezen van Bonnie & Clyde, het wereldberoemd misdaadkoppel ut de Amerikaanse gangstergeschiedenis, maar de ‘democratische’ (zeg maar post communistische zwaar socialistische) eencellige tweeling van Het Beest uit de naar solfer en pek stinkende Pietrol Landen. Ere dus aan wie ere toekomt!

    Is er soms iemand die twijfelt aan het waarheidsgehalte van bovenstaand artikel uit www.vrijsprker.nl? Neen, zoals in een vorig stukje verhaald over het verschil tussen iets met de vingertoppen aanvoelen, of met de ellebogen voor wie het een beetje duidelijker overkomt, de Clintons dat zijn een ben de kluntens.

    ‘n ‘klunten’ is, om het met een algemeen beschaafd dialectwoord te zeggen, een achterlijke pierewiet die bijna stikt van de pretentie en die voor die pretentie met echt socialistische middelen (dixit Lewie van Leuven) er alles voor over heeft om die pretentie iedere dag nog te vergroten. De geniepigste eerst. Neem als voorbeeld de tweestrijd bij onze ‘sociaal democraten’ John Crombez en Den Cleynen Toebacksack. Entre les deux, mon coeur balance….

    Voor mij diende cowboy Bill reeds van in de tijd van La Monica te worden in zijn blootje in de Washing Ton te worden gezet. Om er flink te worden afgeschrobd. Want eigenlijk is de man geen koe-rijder (cow boy) maar een rokkenrijder. Als ik z’n eigen koe bekijk, verstaan ik dat wel een beetje….. Een mens zou voor minder ondergronds willen gaan!

    Stel U gewoon voor de lol even voor, dat zo’n koppel de macht heeft om met één druk op de knop overal ter wereld Hiroshima’s en Nagasaki’s onder een regen van atoom fallout te zetten…. Lollig is dan ineens niet meer zo lollig Vooral niet als Bruxellabad gedoemd zou zijn om met de Navo als fall in de spits van de fall out af te bijten.

    De Navo en ‘Het Vrije Westen’, onder dergelijke deskundige leiding uit de USA, in het strijdperk tegenover de Russische Beer die nu al de aartsvijand is van Het Beest!

    Ik mag echt niet denken aan de duizenden tonnen leugens die nog over ons zullen uitgegoten worden voor het zover is. De ‘Verkochte Mia’ zullen er alles aan doen om het deksel op de beerput te houden. In de vermetele hoop om er zelf beter van te worden…

    *

    Hallo! Waar blijft www.vrijspreker.vl, zo dat er kan afgesproken worden om samen roestvrij stalen ‘Goedendags’ uit te delen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!