MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2650

    *

    Woensdag 27 mei

    Zon 5u39-21u41

    H Augustinus van Kantelberg (Canterbury)

    Op Sint-Augustijn zullen de winters over zijn

     

    *

    .

     

    *

    Wie zijn laatste boterham niet vrijwillig weggeeft

    Is een vuile racist! Zeggen de kaviaarvreters.

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11063.

     

    Politicoloog schoffeert kwart miljoen Vlamingen

    *

    Wie vragen opwerpt bij de multiculturele wensdroom en Vlaams Belang stemt, wordt steevast aan de maatschappelijke schandpaal genageld. Afgelopen weekend deed politicoloog Carl Devos zijn duit in het zakje.

    Een jaar na de ‘Moeder aller verkiezingen’ maakte politicoloog en VRT-lieveling Carl Devos een tussentijdse balans op van de partijen in De Zondag. Over het Vlaams Belang was de politicoloog formeel: “Dat wordt het reservoir van de kiezers die ontgoocheld zijn in het communautaire discours van de N-VA en voor de authentiek racistische mensen.” Het riedeltje klinkt niet alleen afgezaagd, het is compleet onjuist.

    In een reactie zet Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken dan ook de puntjes op de i. “Racisme is een misdrijf waaraan wij ons niet bezondigen. Het immigratiedebat heeft niets met racisme te maken maar alles met het veiligstellen van ons sociaal model,” aldus Van Grieken.

    Niets met racisme te maken

    Van Grieken wijst er andermaal op dat onze partij het lakse immigratiesysteem viseert, niet de mensen die er – begrijpelijkerwijs - gebruik van maken. Volgens de Vlaams Belang-voorzitter bezondigt Devos zich met zijn uitspraak dan ook aan de uitholling van de term ‘racisme’ en schoffeert hij onterecht een kwart miljoen Vlamingen.

    “Onze kiezers zijn niet racistisch. Het enige dat zij vragen is dat hun gemeenschap in deze geglobaliseerde wereld wordt beschermd. Zij willen dat de immigratie een halt wordt toegeroepen zodat de integratie kan worden bevorderd en onze verzorgingsstaat standhoudt. Met racisme heeft dat niets te maken, alleen met gezond verstand”, aldus Tom Van Grieken.

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Als de vos de passie preekt, boer let op Uw ganzen.

    Tja, een spraakwoord zit er ook al eens een beetje naast. Want deze vos heeft toch als resultaat alleen dat hij de getrapten doet rechtveren. Of niet soms? Lamme Goedzakken als we (bijna) allemaal zijn, laten we de man maar razen. Misschien heel in de verte in de mening, dat die, door zijn verkeerde diagnose, vele ogen zal openen.

    Benieuwd welk antwoord deze vos en kaviaarvreter zou geven (alleen antwoorden met ja of neen) of het racisme is, bezorgd te zijn voor de zijnen.

    Kan hij (tweede vraag) een zinnige omschrijving geven aan de opgedrongen oververzadiging aan zogezegde asielzoekers?

    Hebben politieke ‘waarnemers’ nog altijd niet door, dat de meeste van onze strafwetten moeten afgeschaft wordn? Zoveel verspilde menselijke energie, door criminelen jarenlang opgesloten te houden, die telkens opnieuw hervallen? De sekswetten worden versoepeld, omdat waarnemers vastgesteld hebben, dat ‘ze’ het toch al doen?

    Waarom zien die slimme ‘waarnemers’ dan niet, dat onze Grote Verstanden onze samenleving aan het vergiftigen zijn? Waarom wèl tumult over het ene, en niet over het andere, veel grotere rampspoed?

    Hallo, Carlo Renardo, bent U nog daar? Hebben de champagne en de kaviaar geslaakt?

    *

    Tweede bedenking. Testaankoop brengt de NMBS voor de Rechtbank met een ‘groepsaanklacht’ wegens de vele stakingsdagen (6 in 8 maand). Allo Tommeke: waarom niet hetzelfde doen tegen Devos? Smaad en eerroof ten overstaan van een half miljoen burgers die het beste voor hebben met de eigen leefgemeenschap?!

    Misschien eindigt deze aanklacht wel in mineur, maar hij zou het keerpunt kunnen zijn in de publieke opinie die voorgehouden wordt dat vreemdelingen, van hoe ver die ook mogen komen, eigenlijk geen vreemdelingen zijn, maar sukkelaars op zoek naar een beter leven. Waarbij er verzwegen wordt, dat ze dat ‘beter leven”’ van ons willen afnemen….

    Elke boterham kan inderdaad maar éénmaal opgegeten worden….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen. (Get) Digitalia

    *

     










    27-05-2015, 11:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2649

    *

    .

    *

    Wie lokt hier en nu WO 3 uit?

    .

    Het Westen (wij dus)

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    https://ejbron.wordpress.com/2015/05/25/navo-zet-rusland-onder-druk/#more-89763 .

     

    NAVO zet Rusland onder druk

    *

    Enkele uren geleden heeft de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, de wereld een stap dichterbij een oorlog met Rusland gebracht. Stoltenberg eiste het aftreden van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov en het stopzetten van iedere vorm van ondersteuning aan de Russische separatisten. Vanwege het grote aantal Russische oefeningen, die gehouden worden aan de grens met Oekraïne, zou er nog steeds sprake zijn van een bedreiging.

    Dit is een uitermate verontrustende ontwikkeling, die gepaard gaat met de grote NAVO-oefeningen met Amerikaanse troepen, minder dan een dagmars ver verwijderd in Estland.

     

    Vorige maand nog dreigde Poetin met een atoomoorlog als de NAVO actief blijft in de Baltische landen. Als reactie op Poetin startte de NAVO deze inzet. De NAVO verzamelde heel snel 13.000 militairen om haar kracht aan de achterdeur van Rusland te laten zien.

    “Hedgehog” is het grootst opgezette militaire oefenprogramma dat sinds de Tweede Oorlog wordt gehouden door het leger van Estland en NAVO-strijdkrachten. Estland heeft een gemeenschappelijke grens met Rusland en ligt slechts 5 uur van Sint Petersburg en 11 uur van Moskou verwijderd.

    Eén verkeerde beweging zou de hele wereld in een Derde Wereldoorlog kunnen storten.

    Bron:
    http://brd-schwindel.org
    Auteur: Ingo Trost

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Terwijl in Coburgia de Verkochte Media zich onledig houden met het voorspel van de tweede seksuele revolutie van in de wieg (als een der partners geen 5 jaar ouder is!) gaat op het wereldtoneel het voorspel in gang van de 3de en laatste wereldbrand.

    Het gaat er net aan toe als in de eerste de beste bewaarschool: de andere tergen, tot die de eerste slag uitdeelt. Om dan te kunnen zeggen dat die het eerst is begonnen met vechten….

    Men zou bijna kunnen stellen, dat de Navo mis content is, omdat dat Russisch lief ding als 2de eindigde in de liedjeswedstrijd van verleden zondag. Dat roept toch om wraak op het slagveld! Met het Clinton Wijf als boze heks, omdat het spiegeltje aan de wand vertelt dat een ander veel knapper is dan zijzelf, net als in het Sprookje van Sneeuwwitje en de Boze Heks.

    Maar neen hoor! Het zijn gewoon aan onze kant manoevers lijk b ij de Vrijwillige Brandweer en het is Poetin die bezig is aan de grens met invasietroepen te oefenen. Dat is wat U morgen ergens op een binnenbladzijde van de gazet zult zien staan. Vooral de mensen dom houden, nu de Pastoors dat niet meer kunnen doen.

    Maar dat van die aan de kant geschoven Pastoors zou wel eens rap kunnen veranderen. Ons Ma beweerde altijd, dat als er weer eens een oorlog zou dreigen, dat de Kerken dan rap weer vol zouden lopen. God weet waar ze dat haalde, maar van kindsbeen al heb ik moeten leven met het spreekwoord dat ‘Gods molen langzaam maalt. Ze zei dat in haar Oostends dialect, zo van ‘God borgt mo scheldt nie quitte’. Ons Ma heeft in de dingen des levens nooit ongelijk gehaald! Wat ’n geluk dat ze nooit Het Beest heeft moeten meemaken. Want terwijl de Navo zich als een kikker opblaast om koe te lijken aan de grens met Rusland, zal in Syrië/Irak een Nieuwe Wereldmacht gestalte hebben gekregen…. Daar wordt namelijk niet gedreigd, maar van deur tot deur gemoord!

    Nu eisen de Russen toch wel het aftreden van Jon Kerry, de USA Minister BuZa! Wie denken ze wel dat ze zijn! Ondankbare vlegels die niet eens fatsoenlijk in het Amerikaans kunnen vloeken. Of op een beschaafde manier nazeggen ‘Fuck You’

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

    26-05-2015, 16:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2647

    *

    Dinsdag 26 mei 2015

    Zon 5u40-21u39

    H Filip Neri

    *

    .

    *

     

    *

    Zouden die allemaal ook Franstalig zijn?

    Niefanieren en Franstaligen, allemaal de zelfden!

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/11061 .

     

    *

    Waals onderzoek bevestigt: transfers verarmen Vlaanderen

    Zonder de miljardentransfers naar Wallonië zou Vlaanderen een budgettair overschot hebben van bijna 8 miljard euro. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Namen.

    Vlaanderen verkeert momenteel in zwaar weer. Het Rekenhof maakte afgelopen week nog bekend dat Vlaanderen tegen eind 2015 zal opkijken tegen een schuldenberg van 20 miljard euro. Intussen probeert de Vlaamse regering de gaten te dichten met allerhande belastingverhogingen. Zo krijgt de Vlaming een verhoogde water- en elektriciteitsfactuur, een verdubbeling van de zorgverzekering, duurder openbaar vervoer, duurdere kinderopvang en nog wat verdoken taksen door de strot geduwd. De vele beloften van de N-VA over belastingverlagingen ten spijt.

    Marketing

    Deze belastingverhogingen waren echter niet nodig indien de miljardentransfers naar Wallonië zouden ophouden, stelt een nieuw onderzoek van de Universiteit van Namen. Vlaanderen zou zelfs een ruim overschot boeken van 3,5 procent. Goed voor bijna 8 miljard euro. Hiermee zou Vlaanderen eindelijk een sociaal beleid op maat van de Vlaming kunnen voeren. Denken we maar aan de torenhoge tarieven voor onze rusthuisbewoners, de ellenlange wachtlijsten bij de sociale huisvesting of de structurele tekorten in de welzijnssector en het onderwijs. Het was dan ook bijzonder pijnlijk dat N-VA kopstuk, Jan Jambon de transfers onlangs nog wegwuifde. “De miljardentransfers zijn alleen goed als marketinginstrument van de N-VA, maar in feite interesseert het ons niet”, stelde de vicepremier begin deze maand.

    Vlaamse strijd, sociale strijd

    De massale en decennialange transfers vanuit Vlaanderen hebben Wallonië bovendien nog geen millimeter vooruit geholpen. Ook en vooral Wallonië heeft de verantwoordelijkheidszin, de dwang, de motivatie en de focus nodig die onafhankelijkheid onvermijdelijk met zich zal meebrengen. Het is dus ook ten behoeve van Wallonië dat het Vlaams Belang strijdt voor de ontbinding van de Belgische staatsstructuur en de stichting van een onafhankelijke Vlaamse staat. Het is ook ten behoeve van Wallonië dat het Vlaams Belang, in afwachting van die onafhankelijke Vlaamse staat, een totale fiscale autonomie voor Vlaanderen en Wallonië bepleit en een pleidooi houdt voor een splitsing van de sociale zekerheid. De leuze ‘Vlaamse strijd, sociale strijd’ is meer dan ooit aan de orde.

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    De zwarte neger King Kong King had ooit een heuse droom, waarbij de Zwartjes op een mooie dag de Witmenschen zouden gedomineerd hebben. Hij sprak echter voor zijn beurt, maar het werd gehoord tot bij de Nietfanieren in Hawaï, die prompt Allah Hu Akbar d’er aan kwamen. Stom! Meer zelfs! Oerwoud stom!

    Stel U voor, na lezing van dit artikel kreeg ondergetekende ook ineens een visioen. Over bepaalde landgenoten zonder arrogantie die even hard werkten als die domme achterlijke boeren. Maar dan kwamen de woorden van Jantje Achterhesp daar weer voorschuiven. Transfers zijn alleen nuttig ezelsvoer in verkiezingstijden, zei die. En dan realiseerde ik mij, dat zonder de Goedendags, er jamais nooit iets zou van komen.

    De Vlamingen dragen inderdaad 3 grote kruisen die hen op de rug van bij de geboorte worden vastgevezen. De Coburger Festspiele, de Niefanier-saga en de keskedie’s. Die zijn moeilijk met een enkele zwier van ons wereldvermaard slagwapen omver te krijgen, maar als we het niet proberen, zullen we ’t nooit weten.

    Denken jullie nu echt dat ‘Mise au Point’ daar een punt zal van maken? Ze zullen het, samen met de Franstalige Pers, niet eens doodzwijgen, maar bevechten lijk de socialisten doen met de vrijheidslievende nationalisten (met alle middelen), zelfs met leugens en bedrog. Wat ’n ‘toupie’ om zoiets te durven uitbrengen! Moest het nu niet zijn, dat Cruella Onkelinxks uit ’n collaboratie-familie stamt, erger dan de doorsnee Vlaming, ze zou ons allemaal al lang de ogen zijn komen uitkrabben.

    De koekoek zingt wel goed en mooi in de Lente, maar ’t is een vogel met lelijke Waalse gewoonten! Zijn ei in andermans nest komen leggen en door die andere vogelmoeder laten uitbroeden. Om vervolgens de eigen jongen overboord te kippen, om in het nest alleen overgebleven, met open bek de pleegouders te blijven afjakkeren om eten te vergaren….

    En koekoeks mag de jonge jager doodschieten zo veel hij wil, het volgend jaar zijn die daar terug. En zoals het lied luidt, dan fluiten ze den armen jager…. Uit.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen. (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     








    26-05-2015, 15:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2648

    *

    .

    *

     

    *

    Monica Lewinsky, the his sperma maid:

    .

    He never had sex with that woman…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    &

    .

    http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/05/de-clintons-profiel-van-een-misdaadfamie/ .

     

    De Clintons: Profiel van een misdaadfamie

    *

    Velen in Nederland beseffen niet hoe misdadig de Clintons in werkelijkheid zijn en men wordt moedwillig hier in het duister gehouden over de criminele achtergrond van zowel Bill als Hillary Clinton. Dat heeft te maken met het feit dat zij Democraten zijn en de Democratische partij altijd een gewillig oor heeft gevonden bij onze collectivistische media en politiek. Alle informatie over de beruchte activiteiten werden of in de doofpot gestopt of als ´rechtse Clintonhaat´ weggezet.

    In 1999 ontving ik een speciaal rapport van een broker op Wall Street, Nick Guarino, die vertelde over de achtergronden van de Clintons. Het was een lijvig rapport waarin alle misdrijven vermeld stonden die deze beruchte familie hadden gepleegd. Het loog er niet om.

    Whitewater

    Het eerste schandaal, waarin Bill en Hillary Clinton betrokken werden was die in Whitewater. Op 20 januari 1994 had een speciale commissie onderzoek gedaan naar de financiën van de Clintons en hun rol in de Whitewater Development Corporation. Velen die waren aangesteld door Bill Clinton hadden een rol gespeeld in deze fraude. Zoals de rechter David Hale, die werd veroordeeld in datzelfde jaar voor het smeden van een complot om postfraude te plegen en de Federale overheid op te lichten.

    h Whitewater

    De zakenpartner van Bill Clinton tijdens zijn gouverneurschap, Jim McDougal werd aangeklaagd vanwege 19 complotten, postfraude, meineed en gefingeerde bankrapporten, waardoor de Madison Savings and Loans tenonder ging. Hierbij werd het geholpen door Hillary Clinton, die toen advocate was bij de Rose Law Firm in Little Rock Arkansas. Tot op heden heeft zij geen openheid van zaken gegeven, daarbij toentertijd geholpen door functionarissen van het Witte Huis, die waren aangesteld door Bill Clinton. Deze functionarissen waren Bernard Nussbaum, Patsy Thomasson, Roger Altman (die gedwongen ontslag genomen had), Jean Hanson (eveneens gedwongen ontslag), William Kennedy (advocaat die weigerde om een verklaring af te leggen), twee Arkansas bankiers, Herby Branscum en Robert Hill, die bankgeld hadden gestort in het herverkiezingsprogramma van Bill Clinton in 1990 en Lloyd Cutler (die ook gedwongen ontslag nam).

     

    Aanrandingen en verkrachtingen

    Een volledige exposé over Hillary Clinton kan men hier vinden en geeft aan dat zij heel erg onder vuur komt te liggen nu dat zij haar kandidatuur voor het presidentschap heeft aangekondigd. Zij was in feite het kwade brein achter het Clinton-presidentschap van 1993 tot 2001.

    Bill Clinton leugenaar

    intimideerde vrouwelijke getuigen die of aangerand werden of lastig gevallen door haar man Bill. Het was een publiek geheim dat Bill Clinton veel vrouwen heeft aangerand en zelfs verkracht. De meest beruchte was de verkrachting van Juanita Broaddrick in 1978 tijdens zijn gouverneurscampagne, waarin zij fungeerde als vrijwilligster. Feitelijk had Bill Clinton een hele geschiedenis aan verkrachtingen op zijn naam staan sinds zijn studieperiode in Oxford.

    Veel vrouwen zijn in de loop der tijd naar voren gekomen om aan te geven hoe zij werden belaagd door Bill, zoals Gennifer Flowers, Paula Jones en Kathleen Wiley. We hebben hier te maken met een serieverkrachter die zich niets aantrekt van welke standaard dan ook en gerust zijn gang is gegaan tijdens zijn gouverneurschap en presidentschap, daarbij volledig gesteund door zijn vrouw, die zelf ook niet brandschoon is op dit vlak. Frappant is eveneens het aantal mysterieuze doden die zijn gevallen onder de ´vrienden´ en ´zakenpartners´ van de Clintons, of zijn deze uit de weg geruimd omdat ze te veel wisten? Alle onderzoeken die moesten plaatsvinden werden gedwarsboomd door de Clintons en hun aanhangers in het Witte Huis en een behoorlijk deel van de Democratische partij.

    Benghazi

    Maar wat waarschijnlijk het meest schadelijke gaat vormen voor de Clintons en met name voor de kandidatuur van Hillary is het schandaal van Benghazi. Op de avond van 11 september in 2012 vielen islamitische terroristen de Amerikaanse diplomatieke missie aan en doodden daar de Amerikaanse ambassadeur J. Christopher Stevens. Een paar uur later werd een andere missie aangevallen en vielen nog eens twee doden, deze waren CIA-agenten Tyrone Woods en Glen Doherty. Deze aanval was heel vreemd, want wat deed de CIA in Libië en wat waren de contacten Project-Gunrunner-Benghazimet de ambassadeur en Al Qaida? Later bleek het om iets heel anders te gaan en wel de wapenleveranties aan Al Qaida door de VS en bestemd voor Syrië, waar ze konden worden gebruikt door Al Nusra, een zijtak van Al Qaida.

     

    Voor de Federale onderzoekscommissie was het belangrijk dat de emails van Hillary Clinton zouden kunnen worden geraadpleegd. Hillary was toen minister van Buitenlandse Zaken (State Department) en was eindverantwoordelijke voor deze affaire. Zij wilde deze emails niet afstaan en er was een speciale dagvaarding voor nodig om deze mails te verkrijgen. Veel van deze mails werden intussen vernietigd door Hillary om de waarheid te kunnen verdoezelen. Als zij de officiële State Dept. email had gebruikt dan konden deze nooit worden gewist, want deze werden in een database opgeslagen als eventuele referentie of bewijsmateriaal voor mogelijke wandaden.

     

    Ook de CIA probeert er intussen alles aan te doen om de affaire in de doofpot te stoppen, omdat deze in hun gezicht kan ontploffen als het Amerikaanse volk leert dat er meer aan de hand is dan een vermoorde ambassadeur.

    Cartoon - Hillary’s Past Al met al is het interessant te zien hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen uit cristaliseren en eveneens het lot van Hillary te zien bepalen. Het zou evenwel een ramp zijn voor de Amerikanen als Hillary Clinton president zal worden, want dan hebben zij een topcrimineel in het Witte Huis met een extreme machtspsychose en bereid is letterlijk en figuurlijk over lijken te gaan. In werkelijkheid zou ze achter tralies moeten zitten in plaats van als kandidate voor de presidentsverkiezingen.

     

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    https://youtu.be/Wt8y18YFH70

    een zéér inspirerende speech door Ronald Reagan. Dat is wat men verwacht van een president. Luister, leer en onthoud wie we zijn!

    *

    U hebt zo juist niet de nieuwe versie gelezen van Bonnie & Clyde, het wereldberoemd misdaadkoppel ut de Amerikaanse gangstergeschiedenis, maar de ‘democratische’ (zeg maar post communistische zwaar socialistische) eencellige tweeling van Het Beest uit de naar solfer en pek stinkende Pietrol Landen. Ere dus aan wie ere toekomt!

    Is er soms iemand die twijfelt aan het waarheidsgehalte van bovenstaand artikel uit www.vrijsprker.nl? Neen, zoals in een vorig stukje verhaald over het verschil tussen iets met de vingertoppen aanvoelen, of met de ellebogen voor wie het een beetje duidelijker overkomt, de Clintons dat zijn een ben de kluntens.

    ‘n ‘klunten’ is, om het met een algemeen beschaafd dialectwoord te zeggen, een achterlijke pierewiet die bijna stikt van de pretentie en die voor die pretentie met echt socialistische middelen (dixit Lewie van Leuven) er alles voor over heeft om die pretentie iedere dag nog te vergroten. De geniepigste eerst. Neem als voorbeeld de tweestrijd bij onze ‘sociaal democraten’ John Crombez en Den Cleynen Toebacksack. Entre les deux, mon coeur balance….

    Voor mij diende cowboy Bill reeds van in de tijd van La Monica te worden in zijn blootje in de Washing Ton te worden gezet. Om er flink te worden afgeschrobd. Want eigenlijk is de man geen koe-rijder (cow boy) maar een rokkenrijder. Als ik z’n eigen koe bekijk, verstaan ik dat wel een beetje….. Een mens zou voor minder ondergronds willen gaan!

    Stel U gewoon voor de lol even voor, dat zo’n koppel de macht heeft om met één druk op de knop overal ter wereld Hiroshima’s en Nagasaki’s onder een regen van atoom fallout te zetten…. Lollig is dan ineens niet meer zo lollig Vooral niet als Bruxellabad gedoemd zou zijn om met de Navo als fall in de spits van de fall out af te bijten.

    De Navo en ‘Het Vrije Westen’, onder dergelijke deskundige leiding uit de USA, in het strijdperk tegenover de Russische Beer die nu al de aartsvijand is van Het Beest!

    Ik mag echt niet denken aan de duizenden tonnen leugens die nog over ons zullen uitgegoten worden voor het zover is. De ‘Verkochte Mia’ zullen er alles aan doen om het deksel op de beerput te houden. In de vermetele hoop om er zelf beter van te worden…

    *

    Hallo! Waar blijft www.vrijspreker.vl, zo dat er kan afgesproken worden om samen roestvrij stalen ‘Goedendags’ uit te delen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     










    26-05-2015, 14:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2646

    *

     

    *

    Wat het Westen ziet,

    als eenmaal de blinddoek is weggevallen…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Gelekt-Pentagon-rapport-ISIS-met-Turkse-en-Arabische-steun-gecreerd-door-VS .

    *

     

    Gelekt Pentagon rapport: ISIS met Turkse en Arabische steun gecreëerd door VS

    US Defense Intelligence Agency document: Moslim Broederschap en Al-Qaeda belangrijkste krachten Syrische burgeroorlog

    Oud MI5 agent: NAVO verantwoordelijk voor massamoorden, volksverplaatsingen en anarchie

    *

    Gezien de onthutsende ontstaansgeschiedenis zou de ISIS vlag tussen die van de NAVO landen kunnen wapperen.

     

    Volgens onderzoeksjournalist en bestseller auteur Nafeez Ahmed is er een rapport van het Pentagon uitgelekt waarin bevestigd wordt wat wij al sinds de zomer van 2014 schrijven, namelijk dat de islamitische terreurgroep ISIS met steun van met name Turkije en Saudi Arabië door Amerika werd gecreëerd om tegen de Syrische president Assad te vechten. Al lange tijd geleden onthulden we dat ISIS terroristen in CIA-kampen in Turkije werden getraind, iets dat destijds slechts weinigen wilden geloven.

    We legden vorig jaar eveneens uit wat de reden was: president Assad stond en staat een belangrijke aardgaspijpleiding van Qatar naar Europa in de weg, een die de Europese afhankelijkheid van Russisch gas fors zou moeten verminderen. De Russen wisten dit van meet af aan en waarschuwden in september 2014 dat het inzetten van ISIS en ook Al-Qaeda –zoals bekend eveneens een creatie van de CIA- tegen Syrië ‘een enorme escalatie van het conflict in het Midden Oosten en Noord Afrika’ zou betekenen.

    Kremlin waarschuwde terecht voor escalatie

    Inmiddels weten we dat het Kremlin het helaas geheel bij het rechte eind had. Nu is daar ook hard bewijs voor: het gelekte rapport van het Pentagon, waaruit blijkt dat het Westen onder leiding van de VS in samenwerking met Turkije en de Arabische Golfstaten diverse islamistische groepen begon te steunen om de regering Assad te ondermijnen, ondanks het feit dat er toen al gewaarschuwd werd voor de opkomst van de ‘Islamitische Staat’ in Syrië en Irak.

    Westen maakte islamitische holocaust tegen christendom mogelijk

     

    Afgelopen week besloot de regering Obama om opnieuw voor miljarden aan wapens te leveren aan onder andere Saudi Arabië en Irak. Veel van de eerder aan het Iraakse leger geleverde moderne Amerikaanse wapens zijn onbeschadigd in handen gevallen van ISIS. De onthullingen onderstrepen opnieuw de schandalige hypocrisie van de Westerse (NAVO-) regeringen, die door het steunen van ISIS mede verantwoordelijk zijn voor de islamitische holocaust tegen het christendom in het Midden Oosten en Noord Afrika, iets waar behalve wat spaarzame en nauwelijks effectieve bombardementen helemaal niets aan gedaan wordt. Hoe anders was het in de jaren ’90 in Kosovo en Bosnië, toen vooral moslims de slachtoffers waren.

     

    Moslim Broederschap en Al-Qaeda werken samen

     

    Onder de documenten die na rechtszaken van Judicial Watch onder gerechtelijke dwang werden vrijgegeven bevindt zich ook een in 2012 als geheim geclassificeerd rapport van het US Defense Intelligence Agency (DIA), waarin –zoals we afgelopen woensdag berichtten- niet alleen staat dat de regering Obama van tevoren wist van de wapenleveranties vanuit Libië aan de islamistische rebellen in Syrië, maar ook wordt erkend dat de Moslim Broederschap en Al-Qaeda feitelijk twee handen op één buik en de belangrijkste krachten achter de Syrische burgeroorlog zijn.

     

    Dit is explosieve informatie, aangezien zowel de regering Obama als de Europese Unie zich openlijk achter de Moslim Broederschap opstelden en deze terreurorganisatie zelfs steunden met miljarden dollars en euro’s.

     

    Doelbewuste steun aan Al-Qaeda en andere jihadgroepen

     

    Het Pentagon voorspelde in de gelekte documenten het ontstaan van ISIS door het samengaan en samenwerken van diverse andere islamitische terreurorganisaties in Syrië en Irak. Desondanks ‘steunen de Westerse landen, de Golfstaten en Turkije de pogingen van de Syrische oppositiekrachten om de oostelijke gebieden grenzend aan Irak te controleren... De mogelijkheid bestaat dat er een verklaard of onverklaard Salafistisch vorstendom in oostelijk Syrië ontstaat, en dit is precies wat de ondersteunde machten van de oppositie willen om het Syrische regime te isoleren...’ Met andere woorden: het Pentagon geeft hier zwart op wit toe samen met de andere Westerse landen, de Golfstaten en Turkije doelbewust te hebben meegewerkt aan de oprichting van een Salafistische jihadstaat. Bovendien werd daar aan toegevoegd dat ‘de oprichting van zo’n Salafistisch vorstendom de ideale atmosfeer creëert voor AQI (Al-Qaeda in Irak) om terug te keren tot zijn aloude centra in Mosul en Ramadi.’

    Die staat was bedoeld om ‘de jihad tussen de Soenieten in Irak en Syrië te verenigen, en de rest van de Soenieten in de Arabische wereld tegen wat als één vijand zou worden beschouwd. ISI(S) zou door zijn unie met andere terreurorganisaties in Irak en Syrië ook een Islamitische Staat kunnen uitroepen, wat een ernstig gevaar zou betekenen voor de vereniging van Irak en het beschermen van (dit) grondgebied.’

    Westerse media hebben jarenlang gelogen

    Veiligheidsanalist Shoebridge, die de Westerse steun voor islamitische terroristen in Syrië al vanaf het allereerste begin van de oorlog in kaart bracht, wijst erop dat ‘de Amerikaanse en Britse regeringen, alsmede bijna de complete Westerse mainstream media, de Syrische rebellen als gematigd, liberaal, seculier en democratisch hebben gepromoot, en daarom de steun van het Westen verdienden. Aangezien deze documenten deze aanname totaal ondermijnen is het veelbetekenend dat de Westerse media deze documenten – ondanks hun enorme belang- vrijwel compleet hebben genegeerd.’

    Shoebridge bevestigt hier wat wij eveneens al geruime tijd schrijven, namelijk dat wij als Westerse burgers door onze media glashard worden voorgelogen over de ware aard van de burgeroorlog in Syrië. ‘Deze documenten bewijzen ook dat de Amerikaanse regering op zijn laatst in augustus 2012 wist van hun ware extremistische aard, en dat dit als een voordeel voor het Amerikaanse beleid werd gezien. Dit suggereert tevens dat er een besluit werd genomen om het Westerse publiek via de slaafse media jarenlang doelbewust te misleiden, en hen te doen geloven dat de Syrische rebellen overwegend ‘gematigd’ waren.’

    ‘NAVO creëerde massamoorden en anarchie’

    De NAVO-interventie in Libië in 2011 was van hetzelfde laken en pak. Annie Machon, voormalig MI5 inlichtingenofficier, legt uit dat het Westen, en met name de CIA en MI6,

     

    ‘... door het steunen van dezelfde Libische groepen een failed state, massamoorden, volksverplaatsingen en anarchie creëerden. Het idee dat elementen van het Amerikaanse militaire-veiligheidscomplex de ontwikkeling van ISIS mogelijk hebben gemaakt, inclusief hun mislukte poging om de NAVO opnieuw te laten ‘ingrijpen’, is onderdeel van een bekend patroon. En ze blijven onverschillig over de enorme omvang van het menselijk lijden dat wordt veroorzaakt door dit soort spelletjes.’ Vicepresident Joe Biden gaf vorig jaar toe dat Saudi Arabië, Turkije, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten honderden miljoenen dollars naar de islamistische rebellen in Syrië hebben doorgesluisd, wat hun transformatie tot ISIS mogelijk maakte.

    Verdeel en heers, christelijke slachtoffer ‘bijkomende schade’

    Kortom: ook uit deze onthullingen komt de bekende ‘verdeel en heers’ strategie naar voren: zet Soenieten tegen Shi’iten op, zet de ene islamitische terreurgroep tegen de andere jihadgroep op en laat ze elkaar bestrijden en afmaken. Dat talloze onschuldige mensen, waaronder veel christenen, hier het slachtoffer van zijn wordt door de plannenmakers in Washington, Londen en Brussel overduidelijk slechts als bijkomende en aanvaardbare schade gezien.

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Dergelijke artikels zetten àl onze Leiders in de verf als gemene bedriegers. Dat ze dat zijn, wisten velen met mij. In de Duitse taal bestaat daar een onvertaalbaar woord voor: ‘Fingerspitzengefühl’. Persoonlijk voel ik meer voor de oer-Vlaamse uitdrukking van iets met de ellebogen voelen. Wat al ’n heel stuk explicieter naar de grofheid ervan verwijst.

    Zo vermeld ik liever de Niefanier met een flinke elleboogstoot, dan met een lichte vingerwijzing. Weerbaarheid komt vanzelf voor iemand die het nadenken niet is verleerd door oppervlakkigheden.

    Al die onbestemde diefachtigheid die besloten ligt in het woord ‘gasleiding’ (om Poetin een hak te zetten) heeft echter als gevolg gehad, dat hier instinctmatig alleen nog over Amerika gesproken werd met negatieve begrippen. Wat mij altijd, zelfs terwijl ik het neerpende, een beetje heeft tegen gestaan, maar er was geen andere weg om al dat negatieve dat in de lucht hing, aan de kaak te stellen.

    De onmeetbare schade echter die ondertussen aan de Europese cultuur is aangebracht, laat niet toe na de Amerikaanse Verkiezingen, de bladzijde zo maar om te draaien. Het begrip ‘democratie’ blijkt voorlopig geen loepzuivere diamant tet zijn, maar een doodgewoon stuk steenkool. Alleen nuttig om het vuur der hel aan te’ stoken.

    Onze Verkochte Media hebben niet alleen de ogen gesloten, maar zelfs toen de CUA-spionage was uitgelekt begonnen ze rap over iets anders.

    Vandaar dat de berichten uit Polen, met de overwinning van ‘extreem rechts’, zo heerlijk positief overkomt. Het verzet heeft dus stilaan een naam gekregen.

    Misschien zelfs dat WO III voor een tijdje de ijskast weer in gaat.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     








    25-05-2015, 17:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2645

    *

    Maandag 25 mei

    Zon 5u41-21u38

    H Urbanus

    Regent het op Sint-Urbijn, dan is er weinig wijn

    *

    .

    *

    *

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://rechtsactueel.com/2015/05/20/zondag-demonstratie-tegen-islamisering-te-rotterdam/ .

     

     

    Zondag demonstratie tegen islamisering te Rotterdam

    *

    Dutch Defense League. Deze zondag op 24 mei 2015 organiseert de Dutch Defense League (DDL) een demonstratie tegen de islamisering van onze cultuur te Rotterdam. Aftrap vindt plaats om 14u00 op de Korte Hoogstraat in het centrum van de stad, enkele jaren terug omgedoopt tot de Pim Fortuynplaats. Er zijn een drietal sprekers, daarna loopt men nog een demonstratie door de stad. Men tracht via de sociale media de boodschap naar buiten te brengen en heeft hiervoor een facebook-evenement aangemaakt. Verwachte deelnemers: 200

    Waarom Rotterdam? Het lijkt van buitenaf nog altijd een stad van arbeiders, voetbal en de haven, maar is inmiddels ook een stad die in rap tempo aan het islamiseren is. Ze heeft de grootste moskee van West-Europa in het zuiden van de stad staan, die met centen vanuit de Verenigde Arabische Emiraten is betaald. Daarbij heeft de stad een groeiende en veeleisende moslimbevolking, de demonstratie en locatie zijn dus zeker niet zomaar gekozen.

    Aan Rechts Actueel laat de DDL het volgende weten over de beweegredenen voor de demonstratie;

    Omdat het tijd is dat het volk opstaat. Mensen wakker maken en wakker houden wat betreft de gevaren van de Islam. Men denkt vaak; ‘het is toch ver van mijn bed’. Maar er gebeuren genoeg dingen die laten zien welke invloed de Islam hier heeft in Nederland. Er zullen op zondag een drietal personen een toespraak houden, in maar liefst drie verschillende talen, te weten; Nederlands, Engels en Duits.

    1) Raffie Chohan (DutchDL)

    2) Maria Eschert (Infidels Deutschland)

    3) Melanie Dittmer (Identitäre Aktion)

    De DDL was tot op heden vooral bekend op de sociale media en gaat nu dus voor de eerste maal in Nederland de straat op. De organisatie is tegen de Islam, tegen de EU en tegen geweld. Via de eigen berichtgeving hekelt men de houding van de westerse leiders ten opzichte van de Islam en haar invloed op de samenleving. Wat betreft de politieke opvattingen is deze actiegroep dus overeenkomstig met bewegingen uit het buitenland als PEGIDA en de English Defence League.

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    *

    Gisteren niettegenstaande àlles, een beetje plaatsvervangende fierheid gevoeld ov er ’t Stad Gent, waar de viering van de Landskampioenen van Koning Voetbal de binnenstad zelfs naar de kroon wilde steken van de waterrijke lagunenstad Venetië. Het was wel nog niet de Canal Grande, en de Carnevale di Venetia, maar de gewone alledaagse simpele Leie, de Jordane van mijn herte. Gent is nu op twee stappen van de oude glorie: een fantastische Middeleeuws aandoende binnenstad, met een Belfort als bewaker van d’oude glorie, en vee andere torens vol zwier met op de achtergrond het Grafvensteen dat zich scheen af te vragen waar nu weer der oudr’en fierheid was gevaren. Klokke Roeland echter lag gebarsten en vertrappeld onder de blauw-wit gestropte kaproenen op wat nu het Emile Braunplein blijkt te zijn.

    Nu nog een oude droom tot leven wekken, en net als in Venetië, het Openbaar Vervoer inrichten met varende bussen. Aan iedere brug een groot goed verlicht veilig platform en om de 5 minuten een op- of afvarende waterbus die circuleert tot ver buiten de binnenstad. Wandelaars, winkelaars, toeristen met persoonlijk vervoer tot op bewaakte parkings buiten de stad.

    Daar zal echter nog lang en veel moeten over ‘in debat gegaan( worden. De koe bij de horens vatten, door ‘zullers’ is echter onbegonnen werk. Met ‘doenders’ zou Gent veel beter af zijn!

    *

    Het tweede memorabel voorval gisteren was, beter zelfs dan de vinding van het DDL van hierboven, de vinding bij http://blog.seniorennet.be/rechts/ van het woord ‘niefanier’, die het oerstomme woord ‘allochtoon’ zou moeten kunnen vervangen. DDL is al stukken beter dan Pegida, maar ‘niefanhier’ slaat toch alles records.

    In een wip is het vertaald in alle ons omringende talen= pasceznous – nichtfonier – notfromhere. Het is een soort Esperanto voor de Vrijheidsgedachte. Het laat ook niets aan duideliijkheid over: wat van elders is, hoort hier niet thuis. Ook niet een klein beetje.

    Wereldburger? Ja, maar geen zwijnen bij de parels!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

    Nog ‘n niefanier

     








    25-05-2015, 15:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    24-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2644

    *

    .

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    .

    https://rommelig.wordpress.com/2015/05/23/schijtland-zweden/

    *.

    Slecht nieuws uit Zweden

    In dit artikel van de emigrant en industrieel Kaj Kjellqvist wordt de Zweedse regering voor gek verklaard.

    Zevenendertig jaar geleden ben ik uit Zweden verhuisd. Maar ik voel me nog steeds Zweeds. Ik was tot voor kort nog steeds trots op om een Zweed te zijn, ondanks dat ik besefte dat bijna alle Zweedse politici waardeloze nietsnutten zijn. Ik verviel nooit in het gebruikelijke geklaag en gal spugen op Zweden, wat je zo vaak ziet met Zweden die in het buitenland wonen, hoewel ik nooit een kans voorbij liet gaan om kritiek te leveren op de Zweedse politiek. Maar nu kan ik het niet meer weerstaan. Het verval is te ver gegaan.

    Ik ben van 1936 en ik kon toentertijd niet in een beter land geboren worden. Ik had een zeer goede en benijdenswaardige wasdom, met uitstekende scholen en vriendelijke metgezellen. Maar dat Zweden bestaat niet meer…

    Het schoolsysteem is geheel verwoest en krachteloosheid heeft de hele samenleving beïnvloed. Niemand wordt meer ter verantwoording geroepen voor zijn daden, “met de kennis van nu zou ik het anders gedaan hebben” voldoet. De lerarenvakbond is woedend en is totaal opgesloten in een systeem van eisen, beoordelingen, tests, en selectie.

    Politici, autoriteiten, en vele anderen liegen en bedriegen zonder consequenties. De burgers halen laconiek hun schouders op en zijn niet in het minst verbaasd. In Engeland zou veel stampij ontstaan als een parlementslid of een partijwoordvoerder als leugenaar wordt ontmaskerd.

    Zweden neemt meer immigranten op dan het land aan kan. Het ergste is dat wij het enige land zijn dat gecriminaliseerde mensen ontvangt. Daardoor ontvangt Zweden niet alleen een aandeel van deze criminelen, maar grof gezien allemaal. De 17 procent immigranten in Zweden zijn goed voor ongeveer 90 procent van alle misdrijven wat gepleegd wordt. De politie is inferieur en machteloos. Criminele bendes kunnen redelijk ongestoord te keer gaan en schietpartijen op straat zijn tegenwoordig van alledag. Helaas neemt men ook een aanzienlijk deel moslims op, wat er voor gaat zorgen dat veel gaat veranderen in onze samenleving, en niet ten goede. De onwil van onze machthebbende politici om in deze kwestie rekening te houden met de mening van zijn onderdanen zal er toe leiden dat dit land fascistisch wordt. Daarnaast gaat het huidige immigratiebeleid voor een ondraaglijke belastingdruk zorgen.

    Er zijn twee Zweden: Het succesvolle bedrijfsleven, waar concurrentie hoge eisen stelt aan prestaties, en het door politici gestuurde Zweden, waar idioterie hoogtij viert.

     

    Het Zweedse debat wordt volledig beheerst door de linkse en leugenachtige Zweedse media. SVT (Sverigetelevision) wat eigendom van de staat is zou uiteraard neutraal moeten zijn. Toch weet men zonder schaamte of sancties te vermelden dat het nieuwe immigratiebeleid van Australië geleid heeft tot meer illegale immigratie en verdrinkingen op zee. Als iemand met kennis er op wijst dat dit volledig verkeerd is, en dat het tegenovergestelde het geval is, verwijst de staat aangestelde tv-chef naar zijn “eigen research”, wat verder niet openbaar wordt gemaakt, en adviseert verder om bij klachten de ombudsman in te schakelen. Sommige uitspraken die over de verkiezingen in Engeland werden gemaakt waren zo dom en linksgedraaid dat het lachwekkend was.

    Zweedse politici zijn in het algemeen nutteloos. Alweer een aantal jaren geleden deed men een berekening op het IQ van de vertegenwoordigers in het parlement gebaseerd op IQ testen die men met militaire dienstneming had uitgevoerd. Het resultaat was een gemiddelde 100, en er is geen reden te verwachten dat de cijfers tegenwoordig hoger zijn. De huidige Zweedse regering is erbarmelijk dom. De staatsminister is een idioot. Hij belooft constant dingen die hij niet waar kan maken. Als voorbeeld beloofde hij dit jaar 250.000 nieuwe woningen te bouwen, voordat het al überhaupt mogelijk zal zijn om binnen een jaar 250.000 bouwvergunningen voor deze woningen aan te vragen. In Zweden is de werkelijkheid niet politiek correct, wat meteen de waanzin in het Zweedse debat verklaart.

    De Zweden zijn door een verwoestende linkse indoctrinatie tot een afgestompt en verdoofd volk geworden, ze hebben niet door hoe hun land door politici geruïneerd en verpest wordt.

    Kaj Kjellqvist

    Kaj Kjellqvist huist in een buitenwijk voor Londen, heeft op 24-jarige leeftijd zijn economische examen op de handelsschool van Stockholm behaald, en daarna een titel als ingenieur op de KTH (koninklijke technische hogeschool). Na succesrijke aanstellingen bij Skanska och Boninves werd Kjellqvist vooral nationaal beroemd door het uitvinden van een populaire fiscale planning regelingen voor kleine bedrijven. Dit samen met Kjell Qvists uitgesproken smaak voor dure auto’s en voortreffelijke wijnen maakte hem een uitgekozen doelwit voor linkse journalisten. Hij werd later de belangrijkste aandeelhouder en voorzitter van een aantal industriële bedrijven, waaronder Monarch / MCB en Nissaströms, bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers in Zweden en in het buitenland.

    Bron:

    http://www.friatider.se/skitlandet-sverige

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    *

    Het vraagt geen grote inspanning noch voor vriend noch voor vijand, om in dit verhaal het begrip ‘Zweden’ als ‘Vlaanderen’ te lezen. Danig komt de situatie overbekend voor.

    U zou het ook de redenering van het ‘Gezond Verstand’ kunnen noemen. Waar we alleen nog maar kunnen van dromen. Neen, niet omdat het vroeger, in den ouden tijd, zoveel beter was, maar omdat de laatste generaties politici inderdaad de stomste ooit zijn.

    Of zou er met een stommeling, die over de brug in het water wil springen wetende dat hij niet kan zwemmen, meer aan de hand zijn?

    Zo lang we nog in de jaren 1900 en centiemen leefden, kon dat uitgelegd worden als de mentaliteit van ‘fin de siècle’. Een soort van levensmoeheid. Maar de 21ste Eeuw is verdorie al 15 jaar oud. Als ’t nu nog niet komt, zal het ook nooit meer komen. Het is verdorie nu al een ezeldracht!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     








    24-05-2015, 12:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2643

    *

    Zondag 24 mei

    Zon 5u43-21u37

    Hoogfeest van Pinksteren

    HH Donatiaan en Rogatiaan

    *

    Pinksteren, waar de Christelijke Samenleving de H. Geest herdenkt, een onderdeel van de Goddelijke Wijsheid, heeft dus in Wenen de progressieve wereld in zijn blootje gezet. Stel U voor: Ierland schrapt de zaal uit het strafrecht, de Super Kandidaat voor het Eurosongfestival noemt het een abnormaliteit, en toch mag deze man zegevierend de lauwerkrans op zijn eigen hoofd vijzen!

    Nog ’n tanker die aan het keren is?

    *

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    https://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.demorgen.be/expo/venetie-sluit-tot-moskee-omgevormde-kerk-op-biennale-a2334524/ .

     

    Venetië sluit tot moskee omgevormde kerk op Biënnale

    *

    De autoriteiten in Venetië hebben een controversieel kunstproject van de Biënnale stilgelegd waarbij een voormalige katholieke kerk omgevormd werd tot moskee. Sinds de opening op 8 mei heeft de installatie van de Zwitserse artiest Christoph Büchel honderden gelovigen gelokt.

     

    De stad heeft de moskee gisteren gesloten voor het publiek. De organisatoren hielden zich niet aan de afspraak dat de locatie niet voor religieuze doeleinden mocht worden gebruikt en dat geen islamitische kledingvereisten mochten worden opgelegd aan bezoekers.

    De installatie was opgesteld in de voormalige kerk van Santa Maria della Misericordia voor het IJslandse paviljoen van de 56ste Biënnale van Venetië. Volgens de stad hebben de initiatiefnemers 60 dagen tijd om de beslissing aan te vechten, maar het is niet duidelijk of dat zal gebeuren.

    Controverse

    Er heerst al enkele weken controverse over het project, ook tijdens de voorbije campagne voor de burgemeestersverkiezingen. Rechtse kandidaten hadden kritiek op het werk van Büchel, terwijl de lokale katholieke kerk het een provocatie noemde.

    De grote moslimgemeenschap in Venetië klaagt over het ontbreken van een moskee in het historische centrum. Volgens Mohammed Amin Al Ahdeb van de Venetiaanse moslimgemeenschap was het de bedoeling een debat te openen. "Maar het is duidelijk dat niemand geïnteresseerd is. (...) Dit zal het imago van Venetië en de religieuze dialoog pijn doen."

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    *

    Voor wie het nog niet moest doorhebben: in de zaken van de islammerij is er geen plaats voor humor. Dat is trouwens in geen enkele oorlogsvoering het geval en U weet drommels goed dat islammerij = zo bloederig mogelijke moordpartijen, zodra de kans zich voordoet. Zelfs bomaanslagen onder elkaar, zoals bij de Saoudi’s, zijn niet meer dan een ‘fait divers’.

    En nu zijn onze overweldigers natuurlijk op hun blote tenen getrapt met wat ze nu voorhebben in de Dogenstad.. Ze zijn ze nog niet vergeten, en wij ook niet, welke rol deze stad bij de Kruistochten heeft gespeeld. Hun wraak had dus zoet kunnen geweest zijn. Om, kont omhoog, met elkaar voeten te kunnen spelen. Zie afbeelding.

    Maar uitgesteld is niet verloren. Net als de woeste zee die beukt op het strand, komen hun aanvalsgolven telkens terug. Dijken zijn er niet meer. De burcht Europa die hen vroeger weerstond, zit tot in de nok vol met hun mensen, onze vijanden. Die hebben daar op onze kosten, zelfs Bed, Bad & Brood.

    Hie achterlijk kan een samenleving zich gedragen, met corrupte leiders aan het hoofd!

    Omdat de Grote Verstanden aan de kop van de Euro Verenigde Nazies, er zeker van zijn, een nieuwe soort islammerij te hebben mogelijk gemaakt. Een gifslang zonder vergift in de bek!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     










    24-05-2015, 11:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2642

    *

    .

     

    *

    Normale afwijking of geforceerde afwijking?

    .

    Van geen belang: als we ze maar als correct ervaren……

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    Zweedse topfavoriet Eurosong: "Homoseksualiteit is onnatuurlijk"

    *

    Mans Zelmerlow (28), de Zweed die met zijn nummer 'Heroes' nu al wordt getipt als winnaar van het Eurovisie Songfestival, is zwaar onder vuur komen te liggen omdat hij homoseksualiteit 'onnatuurlijk' heeft genoemd. Het songfestival is internationaal razend populair bij de holebigemeenschap. De vraag is of dit hem stemmen gaat kosten.

       'Ik geloof dat mannen worden geboren met een automatisch richtingsgevoel naar vrouwen'

    Mans Zelmerlow was onlangs te gast in het Zweedse kookprogramma Pluras Kök waar de presentator hem vroeg naar zijn mening over homoseksualiteit. Mans had direct zijn standpunt klaar. De zanger typeerde homoseksualiteit zonder te blikken of blozen als 'afwijking' en zelfs 'onnatuurlijk'. "Ik geloof dat mannen worden geboren met een automatisch richtingsgevoel naar vrouwen. Andersom hebben vrouwen dat ook richting mannen. Afwijkingen, dus mannen die op mannen vallen, zijn niet zo natuurlijk'', aldus Mans.

    Hij zei niet tegen homoseksualiteit te zijn. Wel merkte hij op het vreemd en wederom tegennatuurlijk te vinden als een mannelijk homostel bijvoorbeeld via adoptie of een draagmoeder aan adoptie en dus kinderen begint. "Het is niet de bedoeling dat zoiets gebeurt. Dat kan nooit het doel zijn geweest van het mensenras''. In de tv-show ventileerde hij verder het 'onnatuurlijk' te vinden als mannen met mannen en vrouwen met vrouwen seks hebben. "Daar kan ik me persoonlijk niks bij voorstellen, want ik heb me nog nooit één seconde aangetrokken gevoeld tot iemand van hetzelfde geslacht.''

    Zwaar aangerekend

    Na zijn optreden in de kookshow kreeg hij direct een golf kritiek over zich heen die momenteel in Wenen - de Oostenrijkse stad waar het ESF wordt gehouden - nog een beetje nadreunt. In de wandelgangen van de Wiener Stadthalle (de arena waar het ESF-spektakel plaatsvindt, red.) wordt gesteld dat Mans' opmerkingen hem stemmen zullen kosten. Met name vanuit de holebihoek klinkt kritiek. Ook op social media wordt zijn uitschuiver hem zwaar aangerekend.

    Kort na de uitzending van Pluras Kök kwam Mans overigens al snel op zijn opmerkelijke uitspraken terug. Zweedse kranten confronteerden hem met zijn standpunten, waarna de heteroseksuele zanger zich in allerlei bochten wrong om duidelijk te maken dat hij absoluut niks tegen homo's heeft. "Ik zou kunnen zegen dat ik tijdens de kookshow dronken was, maar dat zou laf zijn. Naar mijn mening zijn alle vormen van liefde evenveel waard'', aldus de topfavoriet. "Het was ongelooflijk dom om die ongenuanceerde dingen te zeggen en daar heb ik veel spijt van. Homoseksualiteit komt gewoon minder vaak voor dan heteroseksualiteit maar dat maakt het nog geen afwijking.''

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

     

    Het is natuurlijk een beetje afgezaagd, maar moesten de vaders en de moeders van al die die ‘verkeerden’ ook ‘verkeerd’ geweest zijn, dan waren als die ‘verkeerden’ er nu niet geweest.

    Wat zouden de normale mensen er nu tegen kunnen hebben, dat die soort door uitsterven, binnen enkele jaren zichzelf overbodig maakt?

    Maar het is niet van deze tijd daar zo over te denken. Want decadent, dat is in. Maakt het voor de vijanden van oze Beschaving des te eenvoudiger om de rest van ons te vernietigen.

    Wat ’n gehuil zal er opstijgen, als een liedjeskweler een afwijkende mening over al die afwijkingen blijkt te hebben? Tot daar, dat hij die heeft, maar mag hij die mening zo maar verkondigen? Met er daar niet dringend een Wet tegen gemaakt worden? Of volstaat de beschuldiging van discriminatie? Is dat geen discriminatie van iemand tzze zeggen wat hij is?

    ‘Kijk, Meneer, ik verhuur niet aan U, want U heeft bepaalde afwijkingen waarmee U de andere huurders zou kunnen aansteken’….

    ‘Maar allez, Meneerde Juge, ik wil alleen geen Zweeds zwavelstokje zijn, die alleen op het eigen stekjesdoosje ontbrandt’…

    “Ga in vrede lieve jongen, buiten wacht het klimcommando om U te leren lucht duikelen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     








    23-05-2015, 18:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2641

    *

    .

    *

    .

    Waarom dreigt dat hier niet goed af te lopen?

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/5/Wat-doet-de-staat-tegen-Syriegangers-Ouders-willen-aanklacht-maken-1747408W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-05-22|Ouders_van_Syri%EBgangers_willen_Staat_voor_de_rechter_slepen .

    *

    Ouders van Syriëgangers willen Staat voor de rechter slepen

    *

    Een groep ouders van Syriëgangers gaat aangifte doen tegen de Staat bij de Rijksrecherche. Ze vinden dat de overheid meer had kunnen doen om hun kinderen in Nederland te houden. De ouders gaan aangifte doen bij de Rijksrecherche, bevestigt Michael Ruperti, de advocaat van de groep vrijdag.

    De groep van tien ouders en gezinsleden van Syriëgangers claimt dat eerdere waarschuwingen over hun kinderen werden genegeerd waardoor zij de grensoversteek konden maken.

    De Rijksrecherche moet uitzoeken welke overheidsdiensten op dit punt nalatig zijn geweest, zegt Ruperti. Is dat een inlichtingendienst geweest, dan kunnen de ouders ook een klacht indienen bij de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD).

    Nederlandse gemeenten worstelen met de opvang en begeleiding van teruggekeerde Syriëgangers. Een doordachte aanpak lijkt te ontbreken. Lees verder >

    Aanleiding voor de actie is de aanhouding van een 27-jarige Nederlandse vrouw, die eerder door Turkije naar Nederland werd teruggestuurd omdat ze het voornemen had zich in Syrië bij IS te voegen. De groep ouders vindt volgens Ruperti dat dat met hun kinderen ook had moeten gebeuren.

    Versterking

    In een recent voortgangsrapport Actieprogramma Integrale Aanpak Jihadisme zegt het ministerie van Veiligheid en Justitie de veiligheidsketen op een aantal punten te zullen versterken, met het oog op het huidige dreigingsbeeld. Daarin wordt verwezen naar onder meer de aanslagen in Parijs en Kopenhagen.

    De cijfers van uitreis naar jihadgebieden zijn volgens het rapport klein maar gestaag toegenomen. Rond de 190 personen - het ware aantal is naar verwachting hoger - zijn inmiddels uitgereisd, waarvan ongeveer 35 zijn teruggekeerd en 30 zijn gesneuveld. Ter vergelijking: ongeveer 1.430 Fransen zijn vertrokken naar Irak en Syrië, goed voor bijna vijftig procent van de jihadisten uit Europa, aldus AFP.

    Maatregelen

    Het kabinet zegt in de bestrijding van terrorisme nadrukkelijk in te zetten op de preventie van radicalisering en terrorisme en het vergroten van de weerbaarheid van de samenleving op de langere termijn. Er lopen op dit moment ruim zestig 'jihad-gerelateerde' strafrechtelijke onderzoeken naar ongeveer negentig personen.

    Met het oog op interventies rond vertrek zijn er sinds december 2013 rond de 65 paspoorten vervallen verklaard.

    Om internationale samenwerking te versterken is Nederland, samen met Marokko, sinds december 2014 covoorzitter van de Foreign Terrorist Fighters-werkgroep binnen het Global Counter Terrorism Forum (GCTF).

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    *

    Ja Ja! Als de ouders van die bandieten tekort zijn geschoten, zowel als ouder dan als opvoeder, is het weer de schuld van iemand anders!. Het is der schild van het paard, dat de wagen voor hem wil lopen. Want, verislamiserenen is goed, verislamiseerd zijn is er teveel aan. Dan luidt dat trouwens ineens ‘geradicaliseerd’ zijn.

    Wind zaaien is goed. Storm oogsten is er teveel aan.

    Waarbij voorbij wordt gegaan aan het feit, dat er maar één soort Islamaat bestaat. En dat is het Islamaat van de haat.

    Stel U een ogenblik voor dat er een Wet zou bestaan, die de verbiedt de wapens op te nemen (of daar sympathiek tegenover te staan) tegen een officiële bevriende Natie. Zo lang er geen Staat van Oorlog is tussen ons land en Syrië, is Syrië dan geen vijand. Zou dat de zaken niet veel vereenvoudigen? Inbreuken door ‘dubbele nationaliteiten’? Simpel toch! Maak statenlozen van dat soort moordenaars, die internationaal bij Interpol gesignaleerd staan. Dat belet hen iedere verplaatsing.

    Als ze dan, spijts alles, toch naar de Woestijn willen trekken, begeleid ze dan naar strafkampen die daar onder de gloeiende zon zouden kunnen ingericht worden. Naam voor die dingen? The point of no return.

    Of, beter nog, verbiedt deze ‘Godsdienst’ over heel Europa, zolang die ‘Godsdienst’ zich niet altijd en overal uitsluitend als ‘Godsdienst’ gedraagt.

    En ik die dacht dat sedert de Franse Revolutie de Pastoor in de Kerk hoorde! Ja, de pastoor wel, maar de haatpredikers ook? Want blijkbaar hebben die een voetje voor!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     








    23-05-2015, 17:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2640

    *

     

    *

    Een startschot of een nekschot,

    Wat zal het zijn?

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    https://ejbron.wordpress.com/2015/05/20/hebben-de-eerste-terreurvluchtelingen-rome-bereikt/#more-89473 .

    *

     

    Hebben de eerste “terreurvluchtelingen” Rome bereikt?

    (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Op de achtergrond het Colosseum, de Dom van Milaan, het Expo-terrein en andere bezienswaardigheden – ervoor een briefje met het IS-logo en strijdkreten. Dat zijn de nieuwste foto´s die IS op Twitter publiceerde. Ze moeten bewijzen dat de strijders al door de straten van Italië wandelen en op hun inzet wachten. Deze alarmerende beelden zouden de waarschuwingen van de Libische geheime dienst kunnen bevestigen, die onlangs voorspelde dat IS doelgericht strijders met vluchtelingenboten meestuurt naar Europa.

     

    IS heeft de afgelopen maanden enorm veel straten en steden in Libië veroverd, o.a. ook de geboortestad van Ghadaffi, Sirte. Ook de bloedige executievideo´s van christenen op het strand langs de Middellandse Zee wijzen duidelijk in de richting van Europa. De vrees dat IS de vluchtelingengolven gebruikt om onopgemerkt eigen strijders Europa binnen te sluizen, is niet nieuw. Nu lijkt het er echter op dat ze waarheid is geworden.

    Op de met de hand geschreven briefjes – met stations en bezienswaardigheden op de achtergrond – is het duidelijke bericht te lezen: “De Islamitische Staat in Rome. We zijn in jullie straten.” Op een andere verkondigen ze: “We zoeken doelwitten en observeren ze. We wachten op het uur nul.” Ook de politieauto´s, die op veel foto´s op de achtergrond te zien zijn, tonen de driestheid van de strijders en hoe zeker ze zich van hun zaak voelen. Officieel is tot nu toe de echtheid van de beelden op Twitter nog niet bevestigd. Rome, als belangrijkste stad van het christendom, komt niet voor het eerst in het vizier van de radicale islamieten terecht. Ze geldt al lange tijd als het belangrijkste symbolische doelwit voor IS. In propagandavideo´s en op de voorpagina van hun tijdschrift wappert steeds opnieuw de zwarte vlag van IS bovenop de Sint Pietersdom.

    Al geruime tijd waarschuwen Libische veiligheidskringen de Europeanen voor de mogelijkheid dat IS zijn mannen onherkenbaar onder de vluchtelingen mengt. De minister van Informatie, Al Gawari, verklaarde tegenover het Italiaanse persbureau ANSA: “De komende weken zullen er met de boten niet alleen vluchtelingen aankomen, maar ook IS-strijders.” Hij roept op tot een einde van het wapenembargo, zodat Libische troepen in staat zijn tegen IS op te treden en voor veiligheid en vrede in het land te zorgen. Maar tot nu toe bestaan er van de kant van de EU geen plannen in die richting.

    Ook de regeringsadviseur Abdul Basit Haroun waarschuwt in een radio-interview met de BBC: “De IS werkt samen met de eigenaren van de boten. Ze gebruiken hun boten om hun strijders Europa binnen te sluizen. Ze komen op de boten, blijven onder elkaar, zijn absoluut overtuigd van zichzelf en kennen geen angst. De Europese politie kan niet zien wie een vluchteling is en wie een IS-strijder.” De EU-grensautoriteiten zijn gealarmeerd, dat met de toenemende aantallen vluchtelingen ook de waarschijnlijkheid toeneemt dat de IS-strijders Europa binnen sijpelen. Frontex waarschuwde in een bericht: “Na hun redding zetten de strijders hun reis door de EU-lidstaten volledig onontdekt voort. Dat kan een enorm veiligheidsprobleem worden.”

    Bron:
    http://journalistenwatch.com
    Auteur: Marilla Slominski

    Bron oorspronkelijk artikel:
    www.dailymail.co.uk
    Auteur: Hannah Roberts

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    En dus nu de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie……

    *

    Op een bevriende blog stond vandaag van een harde ‘Blokker’ een klein hartig maar duidelijk woordje kritiek op het lichtjes aan de tijd aangepast partijstandpunt. Net als Geert Wilders bij de Noorderburen, luidt het devies nu ‘Minder! Minder! Minder!.

    Ja, ik heb het over onze eigen zweeppartij, het Vlaams Belang, die blijkbaar het hoofd ook ‘een beetje) i de schoot wil leggen. Geert Wilders is een brave jongen, die zelfs als Parlementariër al eens bij Vrouwe Justitia moet komen biechten. Dan wordt die weer ‘pragmatisch’…..

    Eigenlijk feitelijk wil een échte Belanger met de dag niet minder, maar helemaal geen sluipmoordenaars in onze straten. Zelfs al houdt de meerderheid zich nog jaren gedeisd. Dit is een gezonde reflex op alles wat ons uitdaagt. Een gezonde reflex, zelfs op de besmettelijke ziekten die al vele jaren bij ons waren uitgeroeid, maar nu weer de kop opsteken en dodelijke slachtoffers eisen. Wij vinden het schandalig dat bejaardentehuizen ontruimd worden, om er ‘vluchtelingen’ in onder te brengen.

    Wij, die van onszelf getuigen een keiharde kern te zijn, wensen niet mee te werken aan deze collectieve zelfmoord. En dat moet duidelijk worden gezegd. Met woorden die bestemd zijn voor zowel de lauwen uit eigen rangen, als voor het oor van de vijand.

    De BDWërs hebben, ter wille van de postjes, hun eigen ziel verkocht. Het is een wrang gevoel. Net als de Tsjeefse Geitenboer uit Ieper, die met dezelfde soort leugens 800.000 voorkeurstemmen haalde, maar die nu verbrand tot in de 3de Graad, ergens in de coulissen is blijven hangen, maar de Vlamingen de weg naar de Vrijheid wilde tonen.

    Pas geïnstalleerd is deze Regering geen haar beter dan alle voorgaande samen. Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden. Geen ‘minder’, maar ‘meer’ Coburger tirannie! Terwijl er gesneerd wordt: ‘en wat heeft het VB al gedaan voor Vlaanderen’ – wat verdomd echt als uit de mond van een Joseph Goebbels had kunnen komen. Eerst deze partij overal uitsluiten via het ‘cordon sanitaire’, en dan sneren dat ze niets kan presteren.

    Hoog tijd dat deze plaats eens omgedraaid wordt, het pakt niet meer!

    Alle kleurloze kleurpartijen wéten dat ze misdadig verkeerd bezig zijn. Maar ze volharden in de boosheid, omdat dit het vocabularium is zoals voorgeschreven door de Europese Nazies. Ze zitten gevangen in een helse doodlopende straat die alleen leidt naar de vuurdoop. Ze zouden trouwens niet weten hoe de klok zou kunnen teruggedraaid worden. Dus doen ze als slaapwandelaars lustig verder….

    Maar de kruik gaat maar zo lang te water, niet tot ze breekt, maar tot de extremisten die onze Beschaving willen vernietigen, ze kapot slaan.

    En het is op dat signaal, dàt uur NUL, dat de Moorden aars van de Heilige Waanzin wachten om toe te slaan. Overal wurgslangen rond onze nek, die met sissende tong en giftige groene ogen, plots als springmessen onze kelen zullen treffen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     








    23-05-2015, 10:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2639

    *

    Zaterdag 23 mei

    Zon 5u44-21u36

    H Desideer

    *

    Dienstmededeling

    Gisteren geen Internet. Noch straal noch verbinding vanwege weer eens de vele ‘turbulenties’ in de ruimte. De kler van deze achtergrond (Groen!) is hoe ik me voel!

    *

    .

    *

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.demorgen.be/binnenland/huis-jef-geeraerts-verzegeld-na-ruzie-over-erfenis-a2331413/

     

    Huis Jef Geeraerts verzegeld na ruzie over erfenis

    *

    Het huis van schrijver Jef Geeraerts in Baarle (Drongen) is op 12 mei, de dag na zijn overlijden, verzegeld. Dat gebeurde preventief, omdat er onduidelijkheid is aan wie het huis toebehoort. Dat staat in de kranten van Mediahuis.

     

    Het initiatief zou komen van de kinderen van Geeraerts die hun rechten als erfgenaam willen vrijwaren.

    Volgens de entourage van de overleden schrijver stond het huis op naam van zijn in 2008 overleden vrouw en muze Eleonore Vigenon. Oorspronkelijk was het de dokterswoning van haar ex-man. Diezelfde bronnen bevestigen in de krant dat schrijver Erwin Mortier en zijn echtgenoot Lieven Vandenhaute het huis zeven jaar geleden kochten, met inboedel en al. Geeraerts kreeg het vruchtgebruik en mocht er dus blijven wonen.

    De kinderen van Geeraerts zijn niet op de hoogte van de verkoop en hopen nu snel duidelijkheid te krijgen.

    **

    *

    *

    Hoe de groene diarree ooit aan Eleonote, zijn mooie betoverende ‘muze’, is geraakt zal wel niet veel verschillen van al de andere uitgebreide liefdesperikelen van de man. Z’n hele leven lang van de wieg tot het graf, was hij de slaaf van zijn laagste driften. Al vertelde ons Ma bij zo’n gelegenheden altijd over al die stoef, dat vervelende spreekwoord ‘klagers hebben geen nood, geef de boffers een brood’. Macho’s kunnen inderdaad veel… met hun mond. Maar ons Eleonoor, die sloor! Ook voordien zal deze fiêle vrouwspersoon ooit ook de muze geweest zijn van een soort ‘Dokter’, hoe zou zij anders aan die ‘dokterswoning’ in volle eigendom zijn geraakt? Van het bed van een zieltjesknijper in het bed van een zieltjesnijper. Als ’t maar opbrengt. Zeg nu zelf;: het verschil tussen knijpen en nijpen is toch niet groot! Vandaar al die speciale bril monturen bij de Jef. Gewoon de aandacht verleggen, van onderaan naar de bovenkant, dat was het.

    Bij leven zou ze de woning dus verkocht hebben (en de koopsom ervoor ontvangen? wat niet noodzakelijk hetzelfde is) aan Erwin Mortier, een vriend, en zijn echtgenoot Lieven Vandenhaute, met recht van bewoning tot de dood van de langstlevende. Schoon, hé!

    Allemaal zeer normaal voor progressieve geesten. Terwijl het zonde is, dat de eigen voortbrengselen, de nakomelingen van deze populaire artiest daar problemen over maken. De zegels laten leggen! Wat ’n kapitalistisch bourgeois gedoe! Roerende goederen? Muurkoffers vol juwelen? Dure schilderijen? Buitenlandse bankrekeningen? Contracten voor volgrechten? Geheime correspondentie?

    Zou de Jef zo’n manieren bij de straathonden geleerd hebben? Die scheiden ook altijd ergens van lijk ’n hond van z’n str*nt. En god-weet-welke en hoeveel gezette negerinnen er nog gaan opduiken uit het hoge broussegras, om te bewijzen dat de Jef (die nu geen commissies meer kan doen met z’n kleen veloojge) hen ooi heeft bepoteld en daar nu post mortem voor vergoed willen worden. In heel dat lang leven moeten het er een heel deel zijn geweest!

    Op de dag van uitwuiven van dit genie, beeft hemel en de aarde. En ook op de dag dat de asse via het vuur van de stookoven naar de hel wordt gestuurd, schudt en beeft het Heelal. Vier en zoveel op de Schaal van Richter, ’s morgens om 04 uur, als de dag amper in den Oosten steekt, nog doodmoe van het vieren dat de Buffalo’s, zijn Buffaloos, de sportwereld met verstomming hebben geslagen. Na 115 jaar volksvermaak, de landstitel én de Beker mogen winnen. Danketje, Grote Manitou Jef, voor dit afscheid aan de wereld! Dat ochtendlijk uur moet zowat het uur zijn geweest, dat de poorten van de Hades werden open geramd, om de gevierde met de nodige luister binnen te halen.

    Hij kan het maar gehad hebben.

    Dit ‘In memoriam’ als nederig eerbetoon aan alle vroegere ter ziele gegane échte Vlaamse artiesten, die gelukkig voor hen, nu in der eeuwigheid gespaard zullen blijven van een eventuele confrontatie met iemand die zijn volk een heel leven lang te schande heeft gemaakt. Maar die er, onder de gordel, danig van heeft geprofiteerd. Op kosten van een ander. Een échte dus! Conscience leerde zijn volk lezen. Jef Heerhaert leerde het afhaken.

    Ja, die eigen kinderen! En zeggen dat zelfs de wormen hun brokje zullen moeten missen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

     








    23-05-2015, 10:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2638

    *

    Vrijdag 22 mei

    Zon 5u45-21u34

    H Rita van Cascia, patrones van hopeloze en onmogelijke zaken

    *

    De H. Rita, zoals U hierboven kunt lezen, is de Patrones van de Hopeloze Zaken. Er is dus werk aan de winkel! Of ze het eigenlijk alleen zou aankunnen, is nog maar de vraag. Gesteld dat ze ondertussen niet onthoofd is, of dat haar beeltenissen met de voorhamer zijn stuk geslagen.

    *

    *

    Prachtig sfeerbeeld in het familie album

    .

    Van de Plechtige Communie van Uw kind of kleinkind. Of had U liever gelezen het ‘Lentefeest’. Voor deze amok makende criminelen in spe maakt dat gen het minste verschil…

     

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    https://ejbron.wordpress.com/2015/05/20/italie-moslims-bedreigen-en-beschimpen-een-katholieke-processie/#more-89446 .

     

    *

    Italië: moslims bedreigen en beschimpen een katholieke processie

    (Door:Raymond Ibrahim– Vertaling: “Wachteres”)

    *

    Op zondag 10 mei, na de mis in de kerk, heeft een groep jonge islamitische immigranten een katholieke processie ter ere van de Maagd Maria verstoord. Ze slingerden verbale beledigingen, geschreeuw en bedreigingen naar de groep, toen die aan de voorkant van het Islamitische Culturele Centrum in Conselice, een klein stadje in lager Romagna, passeerde. Ongeveer 100 katholieke christenen, waaronder een aantal kleine kinderen, werden voorbereid op hun eerste heilige communie, toen moslims uit het Islamitisch Centrum luidkeels verbale beledigingen en bedreigingen naar de passerende stoet uitten.

    Een ooggetuige verklaarde: “Tijdens de langzame processie met de heilige afbeelding begonnen sommige kinderen op de begane grond van het gebouw van het hoofdkwartier van het Attadamun Islamitisch Cultureel Centrum een soort refrein te schreeuwen, zoals: ´Verdwijn hier´ en ´Ga hier weg´.”

    De katholieke deelnemers, vooral de kinderen, waren naar verluidt verbijsterd en verward; ze stopten de optocht, voordat zij zich hergroepeerden en zich langs het Centrum haastten.

    Islamitische aanvallen op christenen en christelijke symbolen komen in Italië steeds vaker voor. Eerder dit jaar werd een crucifix gewelddadig vernield, “vlakbij een moskee, waar veel moslims aanwezig waren” en een beeld van de Maagd Maria werd vernield en er werd op geürineerd door een groep Noord-Afrikanen in Italië.

    Moslims benadrukken hun aanwezigheid en verstoren de openbare orde op het Domplein van Milaan.

    Bron:
    https://themuslimissue.wordpress.com
    Auteur: Raymond Ibrahim

    Vertaald uit het Engels door:
    “Wachteres”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

     

    Conselice (Italië) is een stil stadje in de Provincie Ravenna van amper 8.000 inwoners, net als wij tot 1860 gewoon Pauselijk Grondgebied, net als wij, tussen Siena en Assisi, half Toscane en half Umbrië, maar’ (wij) nu wel 100% in Lazio, en zij in Ravernna. Dit is zoals de teerlingen heden ten dage liggen, zoals ze geworpen werden. De Middeleeuwse romantische retrosfeer hangt er jaars rond in de bomen en in het gezang van de vele vroege voorjaarsvogels. De tijd is er blijven stilstaan en de mensen leven er tevreden, arm, maar proper.

    Hierboven kon U de pretentie van de nieuwkomers tussen de lijnen lezen. Nu ze zichzelf een beetje in aantal achten, gedragen ze zich nu al als overwinnaars. Was dit ‘haantjesgedrag’ van jongeren, of een racistisch uitlokken van relletjes om hun ‘meesterschap’ te bewijzen?

    Italië is, spijts het vroegere fascisme, in feite een ander woord voor Socialismo all Italiano’, van de jaren '30-‘40, nog altijd zeer conservatief gebleven en vooral, Rome-getrouw. Het verkeerd afgelopen avontuur als reisgezel van de Duitse Nationaal Socialisten wordt zoveel mogelijk verdrongen, aar is en blijft bespreekbaar. Maar bovenal blijft de Italiaan getrouw aan ‘Rome’. In de Rechtszalen, de scholen en andere Openbare Gebouwen prijkt nog steeds het Kruisbeeld, en wie daartegen durft opkomen, krijgt de massa tegen zich.

    In ons dorpje levert de Socialistische Partij al vele karen de ‘Sindaco’ – Burgemeester – en zeer tot spijt van wie het benijdt, loopt deze dame (met flambeau) ieder jaar, met de tekenen van haar waardigheid, voorop in de Processie van de plaatselijke heilige. Ze knielt, net als iedereen, en dus ook de toeristen, voor de zegen met het Allerheiligste, die de Pastoor met breed armengezwaai uitspreekt over mens en dier.

    Wat in Conseliceis gebeurd op 10 Mei, zal niet zonder gevolgen blijven. Het zal wel geen wereldnieuws worden, maar het zit hem de mensen zeer diep. Het volk mort.

    Het ‘ga hier weg’ door de kinderen zal ze nog lang nazinderen. Veel bla-bla in de marge is daarvoor niet nodig!!

    *

    Toen in Syrië, een der oudste Christelijke Provincies, zo’n dikke 1400 à 1500 jaar geleden, ook in de stad Palmyra in handen viel van de volgelingen van de Heerser van Mekka, zal het er ook niet zachtzinnig zijn aan toegegaan. We kunnen daar alles over lezen op het Internet. Maar één ding is zeker: ze lieten de overblijfselen van de voorgaande beschavingen zoveel mogelijk intact. Maar toch zijn het in de loop der eeuwen alleen nog ruïnes gebleken.

    En precies vandaag geven de Verkochte media het bericht( door, dat deze ruïnes vandaag in handen zijn gevallen van dezelfde misdadige bendes, die er luidop van dromen binnenkort zowel Rome (Het Vaticaan), Parijs (de Eiffeltoren), Londen (Big Ben), , enz hetzelfde lot te doen ondergaan.

    Alle berichten zijn zo neutraal mogelijk gesteld, om niet op sommige lange teentjes te trappen. Integendeel, tussen de lijnen door weergalmt de afstandelijkheid. Nergens wordt er gewaarschuwd dat eenzelfde lot ons wacht. Het is zelfs geen stilte voor de storm, maar een instemmend afwachten. Het zijn nu eenmaal tijden waar ‘de oude gewade worden afgeworpen’.

    En daar voeg ik dan aan toe: als we van de ballast van het verleden verlost zijn, zullen ook hier twee soorten mensen bestaan. De een geknield in lange oranje gewaden, onzichtbaar geboeid dus aan handen en voeten, die geknield wachten op de eerste halen van het mes van de andere soort, die daarachter staan, gemaskerd en onherkenbaar in ’t zwart gekleed. Als de moderne invulling van de Man met de Zeis.

    JaJa, we moeten met onze tijd meegaan! De Beschaving en het christendom hebben afgedaan; de toekomst wenkt, om ons terug tot de staat van van vòòt de Zondvloed. Want ‘de volkeren der aarde zijn eindelijk ontwaakt’, en klaar voor hun gezamenlijke ondergang onder het teken van de bloedrode Have Maan.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     










    22-05-2015, 06:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2637

    *

    Donderdag 21 mei

    Zon 5u46-21u33

    H Konstantijn de Grote

    *

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Constantijn_de_Grote voor de meer wetenschappelijke benadering van wat ondergetekende schrijft.

    *

    Naamdag van Imperator Konstantijn de Grote, die via Het Edict van Milaan (321) een einde stelde aan de Christenvervolging in heel het Romeinse Rijk. Huh bouwde een nieuwe hoofdstad, op het kruispunt van de wegen die als een levensader doorheen het centrum liep van het Romeinse Rijk en Oost met West, Noord met Zuid verbond. Deze plaats is ons bekend als Constantinopel, de Stad van Contantijn. Vanaf dan was Rome alleen nog de Hoofdstad van het West Romeinse Rijk. Tot in 1453, op 29 Mei, deze in handen viel van de barbaarse Turken, van kop tot teen ‘gemoslimiseerd’ werd en verder als Istambul door het leven moest. De Basiliek van de Heilige Wijsheid werd de grootste moskeet ter wereld. Het Oost Romeinse Rijk, voor wat er nog van overschoot, ging voortaan door het leven als Het Byzantijnse Rijk, en de Christenen aldaar werden Orthodoksen genoemd, getrouw aan de Oude Ritus.

    Resultaat: de Christenheid onthoofd (toen al!), en hoogmoedig geworden door deze overwinning, is aan de Verovering van het Westen en de gehele wereld geen einde meer gekomen. Dank zij de ‘globalisatie’ en het communistisch-socialistische ideeëngoed, is sedert WO II de ontkerkelijking, de vernietiging van onze Beschaving in een versneld tempo geraakt.µ

    Als daar niet spoedig verandering in komt, liggen wij straks allemaal met ons hoofd als aardwormen tegen de grond geplakt, met de kont omhoog, het erbarmen van Allah, het spookbeeld van de Almachtige door een demente woestijnrover uit zijn duim gezogen af te smeken.

    Militair kan het Westen voorlopig dan nog wel de sterkste zijn, maar ten eerste is de vijand reeds overvloedig ‘binnen de poorte’, en secundo, er zijn veel te veel collaborateurs in beeld, die niet beter vragen

    dan verder te leven als slaven.

    Het zij zo.

    *

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2439 .

     

    *

    Over "de bestrijding van gewelddadige radicalisering"

    *

    De Voorstellen van N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen betreffende "de bestrijding van gewelddadige radicalisering" steken vuur aan de lont in plaats van de brand te blussen

    Chris Janssens: “De ‘partijen van de diversiteit’ N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen zijn elke voeling met de werkelijkheid kwijt. Samenleving heeft geen nood aan méér, maar aan minder islam.”

    Het Vlaams Belang nam deze namiddag zeer laattijdig kennis van het zogenaamd ‘kamerbrede’ voorstel van resolutie van N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen betreffende ‘de bestrijding van de gewelddadige radicalisering’ dat vandaag aan de pers werd voorgesteld.

    Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens is vernietigend voor de resolutie: “Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat deze resolutie er niet in het minst in slaagt nog maar een aanzet te bieden tot een effectieve aanpak van de problematiek van het islamextremisme. In de beste marxistische traditie wordt de ganse problematiek van het islamextremisme herleid tot een sociale kwestie, waarbij de indruk wordt gewekt dat jongeren extremistische moslims worden omdat ze onvoldoende kansen krijgen in onze samenleving en de islam onvoldoende aanvaard wordt.”

     

    Op geen enkele manier durft de resolutie inderdaad enige kritische beschouwing te formuleren bij de islam, waarvan de voorschriften (bevat in de ‘sharia’) nochtans haaks staan op de beginselen van onze democratische rechtsstaat. Meer nog: de islam an sich wordt inzake de gewelddadige radicalisering zelfs vrijgepleit van alle schuld voor de problematiek van het wassende moslimextremisme en de islamitisch geïnspireerde aanslagen. “Het probleem is niet de islam, maar de manier waarop sommigen religie misbruiken om de waarden en grondbeginselen van de Europese beschaving radicaal te verwerpen”, stelt de resolutie op pagina 1.

    De centrale boodschap van de resolutie is dat onze samenleving zich meer moet openstellen voor de islam. De resolutie bepleit dan ook de erkenning en betoelaging van nóg meer moskeeën, de invoering van “een kwalitatieve imam-opleiding” in Vlaanderen, duurzame contacten met imams als zogenaamde vertegenwoordigers van islamitische minderheden en meer moskeebezoeken in het onderwijs.

     

    Helemaal gek wordt het wanneer er in de resolutie ook onomwonden voor gepleit wordt om de mediaberichtgeving rond thema’s die verband houden met de islam te manipuleren. Klassieke media moeten volgens N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen “doordacht omgaan met beelden over terrorisme en zorg dragen voor een juiste terminologie en beeldvorming”. De VRT moet ook “ambitieuze doelstellingen op tafel leggen over een grotere aanwezigheid van etnisch-culturele diversiteit op tv” en de openbare omroep moet ook zoeken naar “personen die op basis van de studie van de islam, kennis van de Koran, ervaring en geloofwaardigheid in de media een positief verhaal kunnen brengen”.

     

    Chris Janssens: “N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen zijn duidelijk elke voeling met de werkelijkheid kwijt. Onze samenleving heeft voor het Vlaams Belang geen nood aan méér, maar aan minder islam. De resolutie van de pleitbezorgers van de diversiteit zet alleen maar de deur open voor verdere islamisering en steekt dus het vuur aan de lont in plaats van de brand te blussen. Het Vlaams Belang zal een eigen voorstel van resolutie indienen in het Vlaams Parlement met als krachtlijnen dat er meer controle moet komen op en minder geld moet vloeien naar de islamitische structuren in ons land. Het Vlaams Belang wil ook naar Oostenrijks voorbeeld een verbod op buitenlandse financiering van in ons land gevestigde moslimorganisaties en moskeeën.”

    Wim Van Osselaer

    Persverantwoordelijke fractie Vlaams parlement

    *

    *

     

    Had de titel van dit ‘manifest’ niet eerder moeten luiden; ‘De Bestrijding van de Gewelddadige Islamisering? Dat zou toch een wereld van verschil hebben uitgemaakt, en tenminste rechtzinnig hebben geklonken! Maar ‘Rechtzinnig’ en ‘Taqiyya’ zijn nu eenmaal begrippen die tegenover elkaar staan als water en vuur….

    *

    Natuurlijk werd het Vlaams Belang geweerd bij deze bespreking van alle kleurloze kleurpartijen, de BDWërs op kop. Slaven in spe hebben zich dan ook als dusdanig te gedragen! Zo verwerven die misschien in het Hiernamaals elk hun deel per persoon van die 72 dagverse maagden ….

     

    Deze partij ziet, weet en roept dat er in de straat een uitslaande brand is, maar de Grote Verstanden hebben schrik hun potentiële kiezers die ze het land binnen gesmokkeld hebben, te mishagen. Dus vegen ze rap de stoep van het huis dat in brand staat…

    Dit is zelfs geen hypocrisie meer, geen bedekte medeplichtigheid, maar regelrecht mededàderschap. Zij erkennen dus duidelijk hun onmacht tegenover het oprukkend fanatisme dat alleen de bedoeling heeft zich meester te maken van onze rijke gewesten. Om er, na de vernieling van het laatste Kruis, overal de Halve Maan te planten.

    Zij vegen niet alleen met een schijnheilig gezicht de stoep van het in lichterlaaie staand huis, ze beweren zelf de brandweer te vervangen, door te blussen met benzine.

    Afspraak voor de afrekening in de stemhokjes!!!

    *

    Kijk, bij de bestrijding (1) van om het even welke misdaad (2) treedt een verstandige bestrijder (3) op met adequate middelen (4). Ver van de brandhaard aan de symptomen proberen te werken, is zinloos. Tenzij dat de medeplichtigheid de dekmantel is voor dit zinloos optreden.

     

    Ik verklaar mij nader.

     

    (1)     Bij de bestrijding…. Kan iemand het zich voorstellen dat de aanvallende godsdienstfanaten ooit met gewone militaire of zelfs met hemelse middelen kunnen gekalmeerd worden? Wie dat gelooft, leeft in de verwachting van hun overwinning. Een overwinning, die altijd voort bijlange ‘de laatste’ nog niet zal blijken te zijn.

    (2)     Om het even welke misdaad: deze en ook alle voorgaande of nog te verwerken ‘opstanden’, zijn altijd gericht tegen het bestaande Gezag, of dit nu van dezelfde of van lichtjes andere strekking is. Het Westen is daar zelfs de eerste en de grootste schuldige aan, door met alle middelen, voor zeer precieze eigen belangen, het vuur aan de lont te steken. Sadam Houssein (Irak), Khadafi (Libië) en Mali zijn daar de recentste typevoorbeelden van, met als leidende slechte geesten: Bush, Tony Blair, Fr. Hollande. Gevolg: het fabeltje van de veel belovende Arabische Lente, de democratisering, hing in de lucht…

    (3)     Een verstandige bestrijder: wie, buiten wat muilentrekkers klaplopers, de namen weet van diergelijke luyden, mag die altijd mededelen. Onze F16’s ‘doen goed werk’, maar aarde aan de dijk? De EU-coalitie? De USA Starfighters? Vooral geen grondtroepen, en vooral geen essentieel verzet tegen de moordende, plunderende en verkrachtende ongeregelde roversbenden. Heel de misdadige achterban kijkt toe, en vecht, in gedachten, deze strijd mee.

    (4)     De misdaad met adequate middelen bestrijden: dat kan heel eenvoudig niet, nn niet, gisteren niet en morgen niet, want er staan veel te veel geheime particuliere belangen op het spel. Landingsrechten (Turkije), spionage mogelijkheden, coalities met oneindige vertakkingen, enz. Er mogen in geen geval maskers vallen!

    Dat zou pas kunnen, als de ‘onrust’ dermate groeit, dat een Derde Wereldbrand algemeen als enige uitkomst wordt gezien. Dan gaat het over alles of niets, er op of er onder, waar de Natie met de langste adem zal altijd aan het langste eind trekken.

    Russische Roulette dus, met de Globe als voetbal. Waar hebben we dat nog gezien?

    Het staat als een paal boven water, dat er deze keer geen miljoenen doden zullen zijn, maar miljarden.

    Dàt is, waar de ‘Bestrijding van de Gewelddadige Radicalisering Islamisering had moeten over gaan.

    Een gastmoeder die en gewetenloos gerechtskind toegewezen heeft gekregen, blijft de situatie toch ook geen meester, door die kwast altijd maar meer toe te geven?

    Er is een lijn die geen enkele samenleving straffeloos kan laten overschrijden: de lijn van het Algemeen Belang van de Vlaamse mens, boven de zinloze nukken van een groepje fantasten, die van ons land een tweede vaderland van hen alleen willen maken.

    Als de laatste Vlaming zal gestorven zijn, zal op de laatste kerktoren, dan het Kruis ook vervangen worden door de Halve Maan?

    Met de idee dat het moorden dan zal kunnen ophouden? Mis Poes! Dan beginnen ze het onder elkaar toe te passen!

    *

    op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     










    21-05-2015, 16:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2636

    *

     

    *

    Aan het strand stil en verlaten

    .

    Bij het klimmen van de maan, zag men daar in 1950 op die plaats een aardig paartje staan, zeer van weemoed aangedaan…..

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.demorgen.be/buitenland/verdachte-aanslag-tunis-gearresteerd-in-italie-a2329962/ .

     

    *

    Verdachte aanslag Tunis gearresteerd in Italië

    *

    In Italië is een verdachte gearresteerd van de bloedige jihadistische aanslag tegen het Bardo-museum in Tunis, zo heeft de Italiaanse politie bekendgemaakt. De man was een maand voor de aanslag in Italië gearriveerd als bootvluchteling.

    Het gaat om een 22-jarige man die vermoedelijk de Marokkaanse nationaliteit heeft en die gisteravond laat in de zuidwestelijk Milanese voorstad Gaggiano is opgepakt.

    Bruno Megale, lid van de speciale politie-eenheid Digos, zei dat de verdachte op 17 februari was geïdentificeerd nadat hij in Porto Empedocle op Sicilië was aangekomen als bootvluchteling. Hij kreeg het bevel het land te verlaten, maar gaf daar geen gevolg aan.

     

    Volgens de Italiaanse krant La Reppublica zou de man vanuit Italië naar Tunesië zijn gereisd voor de aanslag, om vervolgens opnieuw in Italië op te duiken.

    De man wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn bij de terroristische aanslag van 18 maart en de rekrutering van terroristen, zei Megale. Hij zal onderworpen worden aan de uitleveringsprocedures. De aanslag kostte het leven aan 23 mensen, onder wie een 61-jarige Belgische vrouw wier echtgenoot gewond raakte.

    De politie zal op een persconferentie vandaag meer details geven.

    *

     

    *

    Ja, De Morgen is inderdaad ‘een krant die durft’. Zij durft zelfs soms – bij hoge uitzondering- wel eens de waarheid te schrijven. De ongezouten, de ongepekelde en dus de niet in azijn opgelegde waarheid. De pure feiten dus. Die zijn anders welsprekend genoeg. Maar daar kom ik seffens op terug.

    U moet er al met een sterk vergrootglas naar zoeken zowel om afkeuring als om goedkeuring voor deze heldendaad te vinden. Zelfs de Italiaanse Carabinieri komt zonder kleerscheuren uit het verhaal. De redacteur van dienst zal dus serieus op zijn nagels hebben moeten bijten om de klassieke ‘duiding’ achterwege te laten. Zelfs ‘onderverzwegen’ is het artikel één grote lofzang op de opsporingsdiensten. Het beest is dus gewaarschuwd: het Westen kan terugslaan. Al zal de eigenlijke straf voor de daders wel uitdraaien op een ‘Mag niet meer gebeuren, hé, in plaats van oog om oog en tand om tand.

    Is deze faire houding van DM misschien omdat er een landgenote daar in Tunis als slachtoffer is achtergebleven? Anders dan bij de aardbevingen in Nepal moet B-Fast niet tussenkomen. Of is het eerder B-Slow geweest deze keer?

    Het is toch nooit omdat een Hogere Macht belagen in de reissector naar dergelijke landen? U weet: socialisten onder elkaar, hé/ Voor de vrienden doet men al eens iets tegen de goesting, daar valt toch niemand meer van om?

    En dan, zoals beloofd, iets over de duidelijkheid der feiten.

    De ‘bootvluchtelingen ‘ hebben o.a. als meest in het oogspringed gedeelte; de camouflage. Afrikanen = Mo Slimmerds en tussen die vele halfdode =Lammers zijn er de springlevende ‘killing ones’, om het in het taalgebruik van Moh Bama, de Zwarte Amerikaanse Ongelukskater, te zeggen. Die veerdienst is trouwens een van zijn beloofde ‘changes’ die er met hem zou komen.

    Bootvluchteling met missie vindt direct onderkomen in Milano, reist op koste van ?? naar Tunis, doet er zijn ding, vliegt terig naar Italië, en kan daar zijn mond niet houden.

    Dat is ook een versie van de feiten. Streight to the point, zoals Moh Bama zou zeggen. En och, die paar doden in dat museum: dat was toch de hand van Allah?

    Die brave ‘cheminot’ uit het Antwerpse is dus wel zijn lieve vrouw kwijt. Maar wat wilt U? Allah kan geen omelet bakken zonder schalen te breken….. Alleen spijtig dat het altijd, net als bij de socialisten, andermans schalen zijn die het moeten ontgelden…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen. (Get) Digitalia

    *

    .

     

     

     

     










    20-05-2015, 20:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2635

    *

    .

    *

    Eenmaal de deur uit,

    .

    Is het gewoon rechtdoor!

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    www.msn.com/it-it/?pc=SKY2&ocid=SKY2DHP&osmkt=en-ww .

     

    Marokkaanse Belgen raken gedemoraliseerd door discriminatie

    *

    Belgo-Marokkanen die in België geboren zijn, integreren zich moeilijker in de Belgische samenleving en raken daardoor gedemoraliseerd waardoor ze zich een reactieve etnische identiteit gaan aanmeten. Dat blijkt dinsdag uit een studie naar Marokkaanse en Turkse Belgen in opdracht van de werkgroep ‘Integratie en Migratie’ van de Koning Boudewijnstichting.

     

    Onderzoeksgroepen van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Université Libre de Bruxelles (ULB), onder leiding van Ilke Adam (VUB) en Corinne Torrekens (ULB), hebben een sociaal-demografisch profiel geschetst van de Marokkaanse en Turkse gemeenschap in België door een rondvraag bij 700 mensen.

     

    Opvallend is dat Belgische Marokkanen geboren in België (de tweede en derde generatie) gedemoraliseerd zijn omdat ze niet dezelfde kansen krijgen als de Belgo-Belgen. Hoewel ze meer kans maken op een diploma hoger onderwijs, krijgen ze af te rekenen met meer discriminatie en minder arbeidskansen.

     

    Dit creëert een ontgoocheling en demoralisering, die uitmondt in het ontwikkelen van een reactieve etnische identiteit. Bij Belgische Turken manifesteert zich dit minder sterk omdat sociale mobiliteit binnen het eigen netwerk gemakkelijker is binnen deze gemeenschap.

     

    Stijgend inkomen

     

    De studie bracht ook positieve integratie-effecten aan het licht. Zo is het inkomen van Belgische Marokkanen en Turken in de loop der jaren sterk gestegen. Een kwart van de Belgische Marokkanen verdient maandelijks minder dan 1.500 euro (tegenover 46 pct in 2009). Bij de Belgische Turken behoort een op de vijf tot de laagste inkomenscategorie (tegenover 34 pct in 2007).

     

    De waarden van de Belgische samenleving op het vlak van democratie, vrijheid van meningsuiting en scheiding kerk en staat worden in grote mate gedeeld door de Belgen met Marokkaanse en Turkse achtergrond. Tegenover euthansie en homoseksualiteit staat 60 pct van de ondervraagden weigerachting.

     

    Invloed van moskee

     

    De onderzoekers zoemden daarnaast in op de plek van de islam in België en de interactie tussen integratie en religiositeit. Dat religie geen impact heeft op de inclusie en participatie in de samenleving is volgens de onderzoekers ‘contra-intuïtief’.

     

    De studie gaf ook een profielschets van de Belgische moslim. Daaruit blijkt dat de meerderheid van de Belgische moslims zijn geloofspraktijken ‘bij elkaar knutselt’. En dat de invloed van de moskee op de religieuze vorming laag is.

    **

    *

    Om te beginnen zou ik ‘de Marokkaanse Gemeenschap’ eens een goed gewetensonderzoek willen aanraden. Zo in de zin waarop ooit in de Bisschappelijke Colleges aan dat soort onderzoeken werd gedaan. Tot op het bot, zoals dat later bleek te heten.

    En dat eerste begin begint eigenlijk al bij de door jullie aangehouden benaming van een gemeenschap die zin identiteit als groep altijd en overal voorop stelt, vooraleer een gesprek aan te knopen. In die zin: wij hebben wel een Coburger paspoort, want anders kunnen we nergens onze ‘rechten’ laten gelden, maar in de eerste plaats staan wij er op, dat iedereen ons als onderdaan van een Afrikaanse wereeld-veroverende soort ‘Übermeschen’ aanspreekt. Wij voelen ons zelfs na 100 jaar volwaardige Marokkanen, in de hoop dat een ander dan een Marokkaans paspoort over gans Europa niet meer nodig zal zijn.

    Onze ouders hebben ons met tegenzin jullie taal laten leren, zodat de ‘Splendid Isolation’ ons als vanzelf in de schoot is gevallen. Wij kennen dat droomland Marokko alleen van horen zeggen, en van, als ’t een beetje meezit, de korte verlofperioden die we daar samen met familie mogen doorbrengen. Hoe dat financieel geregeld is, en hoe het onze puberende zusjes ginder vergaat, laten we liever onbesproken. Dat we ginds kunnen terugkeren als Kleine Ali Babaatjes die smijten met geld, werkt alleen maar contraproductief. Want juist daardoor worden we ginder, waar we eigenlijk dachten thuis te horen, met de nek bekeken.

    Kortom, we zijn tussen de wal en het schip gevallen, in geen van beide gemeenschappen echt aanvaard.

    Tja, hoe dat komt, zou U best eens gaan navragen bij onze Broeders-Penitentiairen. Zij zullen U aan de hand van hun levensverhaal haarfijn kunnen uitleggen, waarom ‘de goeden’ moeten mee boeten voor ‘de slechten’.

    Jullie, Marokkaanse Gemeenschap stellen jullie zelf gemaakte ‘Goddelijke’ Wetten boven de wetten van het Gastland. Gezegd ‘gastland’ aanzien jullie trouwens, voortgaande op de eigen predikers in de mosketen die ervan uitgaan, dat ook Coburgerland binnenkort deel zal uitmaken van dat éne Grote Kalifaat van de Haat.

    Voor wie een beetje speurzin heeft over de oorsprong van vreemde woorden in de eigen taal, gelieve eens goed Uw oor te luisteren leggen, als een Italiaan wil zeggen dat een ander Italiaan min of meer woest wordt?! ‘Non arabiare’ zeggen ze dan. En wij maar gissen, waarom wij Westerlingen een grondige afkeer hebben (zouden moeten hebben) van al wat naar die landen nog maar ruikt….

    En dan is er nog iets anders dat ons dwars zit: al die vele bloedige aanslagen wereldwijd waar jullie soort achter zitten: denkt U niet dat er redenen te over zijn om jullie gelijk te geven: als het U niet aanstaat zoals wij willen leven, waarom trapt U het dan niet af? Reis naar om het even welk land ter wereld, waar jullie soort de macht heeft. Daar moet het toch de hemel op aarde zijn?

    Met mijn slecht karakter zie ik echter weel overeenkomsten met het wereldsocialisme dat ooit door Vadertje Stalin in Rusland werd nagejaagd: altijd het geld van anderen willen hebben, en beginnen moorden als dat op is.

    JaJa, de waarheid kan soms wreed zijn, hé…. Maar het is een waarheid die jullie zelf hebben gemaakt!

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     










    20-05-2015, 16:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2634

    *

    Woensdag 20 mei

    Zon 5u47-21u32

    H Bernardinus van Siëna, patroon van de marketing

    *

    .

     

     

    *

    Zwaar invalide: twee linkerhanden

    .

    Teveel pakbond Softenon genomen?

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/economie/1.2343993 .

    *

    *

    "1 op de 4 Belgische bedrijven krijgt vacatures moeilijk ingevuld"

    *

    Ongeveer een kwart van de Belgische werkgevers vindt onvoldoende geschikte medewerkers. Dat blijkt uit een enquête van hr-dienstenbedrijf Manpower bij 751 werkgevers in ons land. Precies 24 procent spreekt van een "tekort aan talent", 11 procentpunt meer dan vorig jaar, of bijna een verdubbeling.

    De voorbije drie jaar was er een daling, maar volgens Manpower maskeerde de financiële crisis het tekort aan arbeidskrachten. De stijging doet zich zowel voor in Vlaanderen (+14 procentpunt tot 26 procent), Brussel (+9 procentpunt tot 26 procent) als Wallonië (+9 procentpunt tot 18 procent).

    De lijst met knelpuntberoepen van Manpower is de voorbije tien jaar nagenoeg dezelfde gebleven: geschoolde arbeiders, commerciële profielen, technici, boekhouders, financiële profielen en chauffeurs. Belgische werkgevers krijgen hun vacatures moeilijk ingevuld vanwege onvoldoende technische vaardigheden (51 procent), gebrek aan beschikbare kandidaten (35 procent) en een gebrek aan ervaring (27 procent).

     

    "De polarisatie op de arbeidsmarkt groeit tussen de kandidaten met de juiste, door de werkgevers gezochte kwalificaties en zij die daar niet of te weinig over beschikken", zegt Philippe Lacroix, directeur van Manpower in België, in een persbericht. "Het tekort aan talent is een reëel probleem dat de competitiviteit van onze ondernemingen hypothekeert. En dat tekort zal in de toekomst alleen nog maar toenemen naarmate de economie aantrekt en de structurele evoluties/hervormingen op de arbeidsmarkt zich verder doorzetten. Denk maar aan de vergrijzing, de digitalisering en nieuwe technologie waardoor bestaande kennis snel veroudert en de vraag naar nieuwe profielen ('grey collars' en dergelijke) boost."

    Opmerkelijk is dat een op de drie werkgevers (34 procent) zegt geen actie te ondernemen om het tekort aan talent te tackelen. Werkgevers die wel naar oplossingen zoeken, doen dat via flexibele arbeid en oplossingen (27 procent), innovatieve rekrutering (21 procent) en het ontwikkelen van de kwaliteiten van de eigen medewerkers (17 procent)

     

    *

    *

     

    Bij definitie weet ik natuurlijk maar al te goed dat er ook uiterst triestige gevallen zijn van werkwilligen, die nooit meer ‘aan den bak komen’. Dat komt dan gewoonlijk omdat het leven voor hen helemaal geen lach is. Alleenstaande vrouwen én mannen met gehandicapten thuis: die mensen hebben natuurlijk ook recht op een zo menswaardig mogelijk leven. De ‘gemeenschap moet dan maar opdraaien voor persoonlijke stommiteiten van vroeger, daar dient het sociaal vangnet dan voor. Net zoals de mutualiteit nog altijd doodzieke rokers/drugverslaafde financieel blijft steunen, die tenslotte zelf de grootste verantwoordelijkheid dragen voor hun slechte gezondheid. Zie Kardinaal Lionheart en de oorzakelijke gevolgen bij Aids-zieken. Anders gezegd: ongezond leven is bij de Duivel te biechte gaan….. Maar de sterkste schouders steunen nu eenmaal de zwakkeren, dat is zelfs de basis van het Geloof en van onze Beschaving van het Leven. Wat eigenlijk twee synoniemen zijn voor hetzelfde begrip.

    Het probleem is echter zoals met de huidige discussie over de ‘taxshit’ om de loonkosten te verlagen, en het ‘Kadastraal Inkomen’: de misbruiken zijn vanzelf gekomen, maar verdorie, ze gaan vanzelf wel niet weg, zeker Omdat er noch controle, noch discipline, noch bestuurd wordt met vaste hand. En daar zit het hem juist, waar het schoentje wringt: de misbruiken en het gebrek aan controle. Echt een misschien oorspronkelijk goed bedoelde SS (Slechte Slinxe) gewoonte als model voor de gehele Coburger Staatsorganisatie..

    Hoe rijmt men dat immers bij elkaar: teveel werklozen, en aan de andere kant teveel vacatures. Dus werkgevers die vruchteloos op zoek zijn naar arbeidskrachten.

    Dat noem ik een land leiden, het willen regeren met het slappe handje. Het hip-hop dansen van compromis naar compromis. Wat zich op zoveel gebieden laat gevoelen: illegalen bij de vleet, de uitvoering van eigen wetten voor zich uitschuiven (10 jaarlijkse herziening Onroer. Voorheffing), schooluitval wegens taalachterstand, (!), ‘radicalisering’ van 2de en 3de generatie ‘Nieuwe Belgen’, overvolle gevangenissen, ontwrichte gezinnen, zedeloosheid, ver-Arabisering, ont-kerkelijking, enz.

    Korte metten maken voor ‘Syrië-gansters:

    O zou er soms iets meer aan de hand zijn? Terugblikkend op de Nieuwste Geschiedenis, bespeur ik, naast een zekere onmacht, misschien wel een opzet. Want dergelijke situatie is schreeuwen om een STERKE MAN, die dan met tirannieke hand, orde op zaken stelt. Zo zou de cirkel rond zijn: het Internationaal Socialisme, samen met de Pietrol Machten uit het Oosten, regeren de wereld.

    Laten we dit zo maar gebeuren?

    PS

    De cartoonist van ‘tSCHELDT zit volgens mij dicht op hetzelfde standpunt. Zie afbeelding onderaan…..

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     

    ******

     

     

     










    20-05-2015, 12:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    19-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2633

    *

    .

    *

    *

    Geniet nog even van de ketting

    .

    Als het UZA straks in boerka gekleed zal zijn

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150518_01686816/antwerpse-universiteit-gaat-islamcultuur-doceren .

    *

     

     

    *

    Antwerpse universiteit gaat islamcultuur doceren

    *

    Vanaf volgend academiejaar zullen studenten Geschiedenis aan de Universiteit Antwerpen diverse aspecten van islamcultuur kunnen volgen. Een cluster van vakken, onder de noemer Islamitische Werelden, moet de opleiding minder Europees gericht maken en ook toegankelijker voor studenten met een islamitische achtergrond.

    Vanaf oktober 2015 kunnen derdejaars Geschiedenis aan de Universiteit Antwerpen het keuzevak ‘Inleiding tot de geschiedenis van de islam’ volgen. Het academiejaar daarop wordt dat vak verplicht voor eerste en tweede bachelor. De cluster ‘Geschiedenis van de islam’ wordt dan een volwaardige pijler van de opleiding. In combinatie met meerdere keuzevakken wil het departement Geschiedenis daarmee vanaf de bachelorjaren inspelen op een wereldwijde trend naar globalisering. “We zijn te eurocentrisch gericht”, zegt professor Marnix Beyen. “De islamcultuur is aanwezig op alle continenten. Bovendien zijn de islamitische werelden nauw vervlochten met de joodse en de christelijke culturen.”

    Daarnaast hoopt men binnen het departement Geschiedenis dat de hervorming van het curriculum ook jongeren met een moslimachtergrond zal aantrekken. “Jonge moslims weten even weinig over hun cultuur als wij over die van hen”, zegt professor Isa Blumi. Hij is een van de twee buitenlandse professoren die speciaal voor deze hervorming werden aangetrokken.

    Voor bachelorscripties en masterproeven is kennis van Frans en Engels voldoende. De universiteit gaat studenten wel stimuleren om via taalcursussen en uitwisselingen met buitenlandse universiteiten Arabisch, Perzisch en/of Turks te leren.

    *

    *

    Mijn eerste vaststelling terzake is, dat het inderdaad niet goed gaat met de horeca in Vlaanderen. Want in de UZA wordt er ook al zonder de waard gerekend.  ‘De waard’ in dit verband is de uiteindelijke verantwoordelijke van een etablissement waar spijs en drank, uiteraard tegen betaling, wordt geboden. De garçons en de garçeusekes dienen maar op, ze eisen tegen de avond hun loon daarvoor (wat juist is) maar de rekening van de waard, de eigenaar? Die kan fluiten naar zijn centjes. Het boeltje draait vierkant en de waard is de pineut.

    In het geval van de Nieuwe Wind in het UZA is de waard volgens mij de ziel van ons volk, dat wars is van al die hand-en spandiensten aan de toekomstige moordenaars van onze mensen. Die lopen nu nog rond in schaapvacht, als ‘eenzame wolven’ die spionneren waar ze het best zullen kunnen toeslaan.

    Het UZA, waar allemaal hoog geleerde bietekwieten het woord voeren, politiek méér dan correct uiteraard, want anders gen kans op deze benoeming, zijn in hun universele kennis tot de vaststelling gekomen, dat de  ondertussen over heel de wereld verspreid is. Waarbij ze vanzelfsprekend voorbijgaan aan de manier waarop dit is kunnen gebeuren. Gewoon de lijkengeur volgen zal daar wel niet bij zijn. Hoog tijd dus dat wij daaraan gaan meehelpen, denken ze. En politiek-correct als ze zijn, hebben ze natuurlijk alle gelijk achter zich. Alleen weten ze niet, wat vòòr hen staat…. En hoe ze ‘als lammeren naar de slachtbank worden geleid’. Zie de Taqiyya’, de Heilige verdraaiplicht uit de Koran, Het Boek der Boeken voor elke pietrol-moordenaar.

    Arabisten met materiaalkennis zoals wijlen Grootmeester Hans Jansen zullen er wel aan de kant moeten blijven staan. In een ‘Geleide Democratie’, een ander woord voor Dictatuur, is dat altijd zo.

    Dus worden onze Westerse ‘jongeren’ van alle slach en kleur, ingelijfd in het leger der ‘verrijkers’, waarbij het vanzelfsprekend is, dat de ‘verrijking’ slechts één kant uitgaat. ‘Wij weten veel te weinig over hèn’ wordt gezegd, en dus wordt er een tandje bijgestoken.

    Tja, als zelfs de nakomelingen van wijlen de Kruisvaarders in deze beroerde tijden al katholieken dan de Paus moeten zijn, die misschien straks een zijkapel van de Sint Pieter in Rome zal toewijden aan de Hoogvereerde Heer Mohammed, ‘Mo met Ham’, naast het beeld van Sint Antonius met zijn Zwijntje. Vanaf nu samen broederlijk in beeld: de godslasteraar van het varkensvlees naast de medicijnman van al de Knorretjes ter wereld. In de hoop dat deze en alle volgende Kaliefen de Christenen voortaan zullen sparen?

    O ja, het gaat hem in het UZA om tot in de puntjes en de komma’s perfecte ‘masters’ en de ‘bachelors’ af te leveren, die op globaal wereldplan kunnen meedraaien. Waren we even vergeten, de invloed van die cowboys uit Amerika.

    JaJa, onze Grote Verstanden weten waar ze ons naartoe leiden. Naar een nieuw soort Vlamingen, die, net als straathonden, geen voorvaderen meer hebben. Maar alleen nog ‘biologische vaders’ en dito moeders, allemaal van exotische herkomst. Klopt! Vroeger zongen we ‘zou men armoe lijden, om een mondje meer’ – en dat wordt nu ‘zou men armoe lijden, om een kleurtje meer’?

    Hier zal dan een volk leven, dat als twee druppels water lijkt op alle andere volkeren ter wereld. Als “alle Menschen Bruder”’ zullen zijn. Even wil- en hersenloos naar de afgrond achter de Führer der Lemmingen lopend.

    In het UZA doceert men dus, om mee met zijn tijd te zijn, geen ‘Geschiedenis’ meer, maar ‘Exotische Geschiedenis’. Waarbij er waarschijnlijk niet al te veel aandacht zal besteed worden aan ‘hoe het allemaal mogelijk werd’, noch aan de rol van de Vrouw in heel dat gebeuren.

    PS

    Als het didactisch materiaal maar tegen het begin van volgend schooljaar gereed geraakt! Filmreportages bijvoorbeeld over ‘hoe vernielt men best Historisch Erfgoed van andere Culturen’. – Antwoord: ‘Lees de Koran’. - En ‘Wat zit er onder de boerka’s der dames dat we niet mogen weten?’ Of ‘Waarom genitale verminking een zegen is voor de mannen’…. Bijzonder spannend wordt ‘Het verhaal van de gedwongen Torenvallers’ en ‘Wat voelt het slachtoffer, mens of dier, bij onthoofding’….

    Och, er is zoveel om onze “Masters’ en ‘Bachelors’ onder te wijzen…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

     

    ******

     








    19-05-2015, 15:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2632

    *

    Dinsdag 19 mei 2015

    Bloeimaand

    Zon 5u49-21u30

    H Ivo, patroon van juristen en deurwaarders

    *

    *

    Het ‘Trade Mark’

    .

    ® van Sjoem- & Sjieten

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/ISIS-kalief-Baghdadi-roept-alle-moslims-op-Armageddon-te-beginnen .

    *

    *

    ISIS kalief Baghdadi roept alle moslims op Armageddon te beginnen

    *

    ISIS leider: Islam was nooit religie van vrede, maar van oorlog– Amerikaanse Special Forces schakelen vijf Marokkaanse ISIS commandanten in Syrië uit

    ISIS leider ‘kalief’ Al-Baghdadi, afgestudeerd in islamologie, heeft in een nieuwe, 35 minuten durende (opgenomen) toespraak gezegd dat de islam in de hele geschiedenis niet één dag een religie van vrede is geweest. ‘Islam is een religie van oorlog,’ zei hij. ‘Onze profeet (Mohammed) heeft ons verteld over Malahim (Al-Malhamah al-Kubra:”Armageddon). Hij had goed nieuws en beloofde dat wij deze gevechten zullen winnen. Hij is de waarachtige en getrouwe. Vandaag zien we de tekenen van deze Malahim, en voelen we daarin de wind van victorie waaien.’

    Al-Baghdadi riep moslims op om naar Irak en Syrië af te reizen en zich bij IS(IS) aan te sluiten, onder andere om Saudi Arabië te verslaan. De zelfverklaarde kalief van de islam gebruikte voor het koningshuis Al-Saud de minachtende titel Al Salul. Daarmee beschuldigde hij de Saudische heersers ervan afstammelingen te zijn van Abdullah Ibn Abi Salul, een vijand van de profeet Mohammed.

    Abdullah Salul zou volgens de islamitische overlevering een sekte hebben geleid die geprobeerd zou hebben de islam op te splitsen. Die groep of sekte wordt door moslims ‘de hypocrieten’ of ‘de Judas van hun tijd’ genoemd, omdat ze Mohammed zeer vijandig gezind zouden zijn geweest.

    Islam dodelijkste ideologie ooit

    Ondanks de talloze slachtoffers die ISIS reeds heeft gemaakt neemt het Westen Al-Baghdadi nog steeds niet serieus als hij zegt dat hij mensen in naam van de islam vermoordt. Dat komt omdat het Westen weigert te erkennen dat de islam gedurende zijn hele geschiedenis altijd een militante, agressieve en oorlogszuchtige ideologie is geweest en dat nog steeds is. Met een geschatte 300 tot 350 miljoen doden maakte de islam meer slachtoffers dan het communisme, nazisme en fascisme bij elkaar opgeteld.


    Xander

    (1) Shoebat
    (2) DEBKA

    *

    .

    *

    U hebt waarschijnlijk een van mijn kortste commentaren onder ogen over die internationaal verspreide bende moordenaars.t man krijgt een kusje van de Juf en mag de klas verlaten om ergens op een geheim plaatsje zijn persoonlijke armageddon te gaan beleven. We zullen hem nog missen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

    ******

     










    19-05-2015, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2631

    *

    *

         Speelplein Diest De Halve Maan!!!!!

    .

    Voor ’t zelfde geld kon dat een VOLLE MAAN geweest zijn….

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://nageltjes.be/wp/?p=17060#more-17060

    *

    Vroeg geleerd ….

    Geplaatst op 16/05/2015door a. griffon

    *

    Ziehier een filmpje van een vriend die, gezien zijn FB- instellingen, wellicht anoniem wil blijven. Men wordt immers al snel bedreigd, uitgelachen, vergruisd en gesaboteerd, gediscrimineerd en gestigmatiseerd als fascist.

    Het gebeuren speelt zich af in het recreatiedomein De Halve Maan in Diest, dat eerder al in het nieuws kwam door terroriserende ‘jongeren’ . Dit doet zich ook voor in andere recreatiegebieden o.a. in Hofstade, Huizingen… Dat ze met dit terrorisme vroeg beginnen blijkt weerom uit dit filmpje. Ze worden er zelfs mee/in geboren. Dat belooft voor de toekomst, de toekomst van uw kinderen.

    Hij schrijft:

    “Het is hemeltergend om te zien hoe vreemdelingen zich gedragen. Wanneer ze klein zijn denken ze dat heel de speeltuin van hen is en wanneer ze groot zijn denken ze heel ons land. Nog frustrerender was de reactie van de ouders die gewoon niet reageerden. Pas toen ik begon te filmen heeft een moeder eens geroepen op haar zoon maar ondertussen hadden zij wel al heel de speeltuin geterroriseerd door te roepen, slaan, stampen en spuwen naar andere kindjes die wel braaf wilden spelen. Gelukkig is mijn zoontje niet snel onder de indruk en bleef hij mooi staan!!!”

    Alleen maar blijven staan zal in de toekomst wel niet voldoende en goed genoeg zijn, dat staat vast.

    *

    *

     

    Ja, Meester. Ik wil gerust 100 lijnen straf schrijven ‘Ik mag niet afkijken bij mijn buurman’, maar voor het genoegen U dit bovenstaand stukje heerlijke reality’ te mogen serveren, heb ik dat er gerust voor over. Meteen is mijn archief ook mooi bijgewerkt.

    Maar troost U, U zult er toch heen moeten, want het filmpje krijg ik niet overgenomen. Een unieke gelegenheid om daar regelmatig eens langs te gaan. Laat ik het zo zeggen: de Bokma staat er altijd koud!

    Zo zo, in Diest, nochtans een heerlijk stadje in hartje Vlaanderen (Charelke Dop…) is er een speelplein ‘De Halve Maan’, betaald met mooi belastinggeld want de lieverdjes waarvan U een exemplaar kon bewonderen, mogen niets tekort komen….

    Bij E.J. Bron vod ik dit toekomstbeeld van dezelfde dreumes, enkele jaren later….

    https://youtu.be/Ea0dvDZm4aA

    Ik moet toegeven, dat soort ‘verrijking’ zal voor iedereen een hele aanpassing vergen, vooral voor sommige onwillige Moeders. Misschien kan ik jullie daar in het koud regenachtig apenland van jullie toch nog meegeven, dat hier in het veel warmere Zuiden (30°) kleine Italiaantjes ook al duchtig dat soort haantjesgedrag durven vertonen. Gewoonlijk tot schaamte van het Mamaatje, maar tot groot jolijt van het gelikzalig toekijkend Papaatje. Zou dat aan de zon liggen? Gelukkig verandert dat gedrag zo rond de tijd van de PL H. Communie. Iets wat volgens mij komt door een stijgende hormonenspiegel. Maar zeker weten doe ik het niet……

    Doe ze dus de groeten in diest, en zege hen, als er niet wordt opgetreden tegen dat soort baasmakerij van uit de wieg, dat ze dan nog niet aan de nief patatjjes zijn, zulle!

    Mijn raad van op veilige afstand: goed afborstelen en terug naar de wilden zenden!

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

    ******

     

     

     

     










    18-05-2015, 20:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!