MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2139

    ***

    Zondag 30 november

    Eerste adventzondag

    Zon 8u21-16u41

    H Andreas, apostel, patroon van de vissers, textielarbeiders en touwslagers

     

    *

     

    *

    Koran verbieden? Die Draak met 7 Koppen!

    .

    Liever verplichte lectuur van maken!

    *

    INLEIDING

     

    De IS (Islamtische Staat) is de gewapende muil van de alles verslindende Isammerij die noch min noch meer de hele wereld wil overheersen. Een gewone ‘machtsblok’ lijk de andere, de USA, China Rusland, enz, zijn, is voor die monsters ruim onvoldoende.

    Hieronder wordt U via Elsevier een verward verhaal opgediend, hoe 2 Islam Staten elkaar dodelijk bevechten (Syrië en IS) via het ezelsbruggetje van een derde (Turkije) Islamitisch land. Syrië, in principe een der oudste Christelijke landen ter wereld, uit de beginjaren van het Christendom, heeft een leider die niet danst naar de pijpen van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, en derhalve wordt het volk in dat land zo goed als uitgeroeid door diens Moslimbroederschap. In Egypte is het hem niet gelukt, maar Irak na Sadam Houssein, is herleid tot één reuzengroot slachthuis voor Christenen.

    Boko Haram, een andere wijd opengesperde muil van het Islam-monster, viel op dezelfde dag in ee andere Islamitisch land (Nigeria) aan, om er honderden doden te maken.

    En de Westerse Volksmisleiders geven ov er dat alles geen kik. Zij hebben nochtans de middelen, de mogelijkheid en de macht om in een paar minuten tijd, dat monster te onthoofden, de eigen geliefkoosde bezigheid (ontspanning?) van de Islamisten.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/11/Syrie-luchtaanvallen-verzwakken-IS-niet-Turkse-grens-moet-scherper-1655545W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2014-11-29|Bomaanval_IS_vanuit_Turkije?_Syri%EB_wil_scherpere_grenscontrole_

    *

    Bomaanval IS vanuit Turkije? Syrië wil scherpere grenscontrole.

    De terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft zaterdag in de Syrische grensstad Kobani drie bomaanslagen gepleegd.

     

    Mogelijk kwam de aanval vanuit Turkije: de terrorist die een bomauto liet ontploffen is schijnbaar met een bomauto vanuit Turkije naar Syrië gereden en zich vlakbij de grens laten opblazen.

    Hierop volgden hevige gevechten tussen de terroristen en de Koerdische strijders. Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, een activistische organisatie die verslag doet van de gebeurtenissen in Kobani, kwamen bij deze gevechten zeker dertig mensen om het leven.

    Explosies

    Onder de doden zouden 22 terroristen van IS zijn en negen Koerdische strijders.

    In dezelfde regio blies een terrorist zichzelf op met een bomgordelvest. In het zuiden van Kobani werd ook een bomauto tot ontploffing gebracht.

    Vrijdag zei de Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid al Moualam dat luchtaanvallen van de internationale coalitie onder leiding van de Verenigde Staten niet effectief zijn in het verzwakken van IS.

    De internationale coalitie begon in september met de luchtaanvallen in Syrië en concentreert zich onder meer op IS-bolwerken in en rond de stad Kobani. Sinds afgelopen woensdag werden er twee luchtaanvallen uitgevoerd op IS in Kobani.

    Grenscontroles

    'Alle aanwijzingen laten zien dat IS vandaag, twee maanden na het begin van de luchtaanvallen door de coalitie, niet zwakker is,' zegt al-Moualam tegen een Libanees tv-station. De minister is van mening dat het zou helpen als Turkije strengere grenscontroles zou invoeren, meldt Al Jazeera. 'Anders zijn de acties vruchteloos in de eliminatie van IS.' De 900 kilometer lange Syrisch-Turkse grens is de belangrijke aanvoerroute van jihadisten die naar Syrië komen om met IS mee te vechten.

    Turkije riep eerder op om 'no-fly zones' in het noorden van Syrië in te stellen zodat Syrische vluchtelingen makkelijker gerepatrieerd kunnen worden. De Syrische overheid ziet hier echter geen heil in omdat dit het land mogelijk zou 'splitsen'. Ook de NAVO-bondgenoten van Turkije worden niet warm van het idee van no-fly zones.

    Hoe Islamitische Staat de internationale oliemarkt bedreigt

    De Syrische regering is bereid om de Verenigde Staten te helpen in de strijd tegen IS, maar de Verenigde Staten willen onder geen beding in zee gaan met de Syrische president Bashar al-Assad. Chuck Hagel, de inmiddels opgestapte Amerikaanse minister van Defensie, liet eerder al weten dat gematigd verzet tegen Assad de sleutel tot een oplossing in Syrië is.

    Al maandenlang vechten Koerdische strijders in Kobani tegen terroristen van IS. Tot nog toe is het beide partijen nog niet gelukt het stadje volledig in handen te krijgen.

    *

     

    UITLEIDING

    Over de volgorde der ‘wereld-branden’. Eerrst werd er gevochten, bijna uitsluitend man tegen man, in WO I. Er was een front waar de vijanden tegenover elkaar stonden, en de burgerij werd zoveel als mogelijk ontzien. Dan kwam WO II, waar er meer wreedheden tegenover de burgerbevolking werden gepleegd, dan door de strijdende legers tegenover elkaar. De vijand moest op de knieën worden gedwongen, door zoveel mogelijk terreuraanvallen op elkaars grondgebied te plegen. Er waren massa-vernietigingskampen waar de rassenhaat hoogtij vierde, waar men liet begaan. De ene Beschaafde wereld vernietigde de andere, en nadien speelde de USA de Baasspelende Grote Overwinnaar, die de planeet als een politieagent wilde gaan bespelen, dank zij de ‘Wunderwaffe’ die ze van het verslagen Duitsland hadden gestolen (Operatie Paper Clip).

    Niemand had aandacht voor de wreedaardige maar pietluttige Islammerij, die klein en nietig, dank zij de pietrol, zich meer en meer begon te oefenen in het rollen met de spierballen. Zij volgden tot op de letter de instructies van een woestijn roverhoofdman van 1400 jaar terug, zoals in de Koran geschreven staat: voor de zwaarden mogen spreken, de vijand eerst zoveel mogelijk bedotten om die in slaap te wiegen. Zo is in de loop der eeuwen, en na de slavenhandel, ‘Donker Afrika’ in hun macht geraakt en hebben zij overal ter wereld geïsoleerde gebieden ingepalmd. Die ze nu, in onze tijd, met elkaar proberen te verbinden. Van Afghanistan tot Zimbabwe. Ze zijn zelfs bij ons, in het hart van wat zij (terecht) de koloniale mogendheden noemen, doorgedrongen, om er iedere dag wat meer hun wil op te dringen. Onder de mom van ‘integratie’ zijn ze zelfs doorgedrongen tot binnen in de cenakels van de macht….Tot nader order vertonen ze alleen maar hun gelaat als van de ‘Gematigde Islam’. Daar waar er misschien wel gematigde ‘Gelovigen’ zijn, maar er maar één onveranderlijke Islam is, die van de Koran.

    Weeral volgens de letter van diezelfde Koran, oefenen ze dan ook, waar ze menen zich dat te kunnen veroorloven, de echte terreur uit. Vandaag noemen ze zichzelf   de Taliban, of Al Quada, of Hamas, of Boko Haram. Ze voeren, met een begrip uit de Koran, de Jihad, de Heilige Oorlog. Want ze willen overal de Meesters Spelen van Leven en Dood, een systeem dat ze, weeral met een woord uit de Koran, de ‘Sharia’ noemen.

    Grijnzend nemen ze van de Westersen gedeeltelijk over, wat ze denken dat hen dienstig kan zijn. Het Internationaal Socialisme, de Globalistische Gedachte, de maatregelen der Franse Revolutie die het Christendom vernietigd willen zien, de Groot Consumptie, enz. De ‘progressieve nieuwlichters’ bij ons geloven dat maar al te graag, terwijl ze als intellectuelen best weten, dat de Islam gelooft dat, als er iets niet in de Koran staat, het moet vernietigd worden. De Koran beheerst hun hele denk- en leefwereld. De Koran staat zelfs boven de exacte wetenschap. Als de Wetenschap bewijst 2 + 2= 4, dat de zon stilstaat ten opzichte van de aardbol, en niet omgekeerd zoals de Koran voorhoudt, dan vernietigen ze heel eenvoudig de wetenschapper, omdat die de Koran, het woord van Allah, beledigt.

    En zo beleven we heden ten dage, de voorbereidingen van WO III, die met alle middelen zoveel mogelijk menselijk leven wil vernietigen. Zelfs het leven van de eigen mensen, die liever meteen als ‘martelaar’ uit het leven stappen, als ze maar een paar dozijn ‘ongelovige honden’ kinnen meenemen….

    Dat er geen hel bestaat kan best zijn, maar wat we dagelijks beleven met de Islammerij, is het onweerlegbaar bewijs, dat Satan wel degelijk bestaat. Dat hij zelfs leeft en beweegt onder ons. We kennen zelfs iedere dag duizendvoudig meer en meer zijn vele namen voor één en hetzelfde monster: de Islammerij. Vandaag een draak met zeven koppen, die uit onze handen eet omdat we hem via de pietrol in leven houden, en morgen een monster die onze kop er af haalt…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!