MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2140

    ***

    Zondag 30 november

    Eerste adventzondag

    Zon 8u21-16u41

    H Andreas, apostel, patroon van de vissers, textielarbeiders en touwslagers

     

    *

     

    *

    St Andreas, Patroon der Vissers

    .

    *

    INLEIDING

     

    Ja dat schoentje aantrekken! Waarmee ik maar wil zeggen, dat waar de Islam het spel geniepig speelt, het dat van geen vreemden heeft. We moeten het van onszelf durven toegeven: ook wij zijn meesters in het verbergen van onze ware bedoelingen. Pardon; met ‘wij’ bedoel ik onze kant, de Leidende Elite. Die spreken ‘Humanitaire Hulp’, maar ze bedoelen zien waar er plaatselijke rijkdommen kunnen geroofd worden.Heel in het bijzonder bedoel ik daarmee François Hollande, die ineens gepresseerd was om Franse para’s te sturen naar Mali.

    Wat Erdogan het Westen (de USA en zijn satellieten, wij dus) verwijt en waarin wij uitblinken, zijn doorheen eeuwen, de goud- en bemoeizucht van onze Mis-Leiders. Neem nog maar de valse voorwendsels waarmee Bush en Tony Blair het relatief rustige Irak, het Land van Sadam Houssein zijn binnengevallen, op zoek naar massa-vernietigingswapens die er nooit waren geweest … Ook Khadafi (Libië) moest er aan geloven, omdat le Douce France, daar ineens andere belangen zag… Khadafi was jarenlang de gedroomde handelspartner van Italië. Berlusconi bracht zelfs een eeuwenoude zuil terug, die de Zwarthemden van Mussolini daar als oorlogsbuit naar Rome hadden meegenomen. Op de rug van al die mensen in heel Noord Afrika vochten de Legers van Hitler-Duitsland en van Het Verenigd Koninkrijk er een aparte oorlog uit, in de jaren ’41-’42. Tot er tegen de Egyptische grens, relatief dicht bij het Suez-kanaal en de doorgang naar de Rode Zee, in El Alamein een einde kwam aan die spelletjes, met de nederlaag van Veldmaarschalk Rommel.

    En daar kom ik dan op het punt dat ik toch mezelf moet corrigeren: in Oost en West, net zoals in Zuid én Noord, kan de gewone mens best (gescheiden) in vrede naast en met elkaar leven, daar waar er niet geluisterd hoeft te worden naar de misleidende Overheid. Waarbij ik denk (in WO I & II) aan de Duitse arbeider die werkt voor vrouw en kind, die met de bajonet op het geweer de Franse arbeider die ook werkt voor vrouw en kind en die door hen wordt bemind, naar het leven diende te staan. Het was tekens hèm of de andere, want de Generaals wilden op hun tekentafel zoveel mogelijk terrein veroveren. Omdat de Leidende Elite in de respectievelijke hoofdsteden, om God-weet-welke-redenen, daar belang bij had. Achteraf zouden de gewezen tegenstanders wel, met de champagne ter hand, wel weer nieuwe vredesverdragen ondertekenen.

    Erdogan is een valse vos, en al eten vossen geen kersen, het is altijd gevaarlijk kersen eten met dergelijke lui. Paus Franciscus heeft heel zeker de goede snaar beroerd, met in de Aya Sofia te bidden. Wat staat voor vergeten en vergeven dat Constantinopel voorheen de fiere hoofdstad was van het Oost Romeinse Rijk, en nu (sedert 1453) Istanbul geworden..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’

    Turkse president impliceert opnieuw een gezamenlijke moslimaanval op Israël te willen

    Erdogan beschuldigt het Westen ervan enkel uit te zijn op geld en rijkdom. Enige hypocrisie kan hem, gezien zijn buitengewoon luxueuze paleis (waarvan hier nog maar een gedeelte wordt getoond), niet worden ontzegd.

    Met iedere nieuwe toespraak die hij houdt stelt de Turkse president Erdogan zich vijandiger tegen het Westen op en begint hij steeds openlijker de rol van Kalief van de islamitische wereld aan te nemen. Afgelopen donderdag beschuldigde hij het Westen ervan de vele conflicten in het Midden Oosten te veroorzaken. ‘Ze lijken onze vrienden, maar ze willen ons dood. Ze willen onze kinderen zien sterven. Hoe lang pikken we dat?’

    ‘Buitenlanders’ zijn volgens de Turkse president niet in staat de problemen van het Midden Oosten op te lossen, omdat ‘de Westerse staten ons niet moeten’, en enkel in geld geïnteresseerd zouden zijn. ‘Alleen wij kunnen onze problemen oplossen. Ik zeg het rechtuit: buitenlanders houden van olie, goud, diamanten en de goedkope werkkrachten uit de islamitische wereld.’

    Ook hier betoonde Erdogan zich weer een grote hypocriet, aangezien hij zichzelf omgeeft met buitensporige weelde in luxueuze paleizen.

    ‘Ze willen onze kinderen zien sterven’

    Hij hield het Comité voor Economische en Commerciële Samenwerking van de Organisatie van Islamitische Samenwerking (COMCEC) voor dat het Westen ‘houdt van conflicten, gevechten en ruzies in het Midden Oosten. Geloof me, ze moeten ons niet. Ze lijken vrienden, maar ze willen ons dood, ze willen onze kinderen zien sterven. Hoe lang pikken we dat?’

    ‘De enige voorwaarde om de crisis in de islamitische wereld te overwinnen is eenheid, solidariteit en bondgenootschap. Geloof me, zolang we verenigd zijn kunnen we ieder probleem oplossen. Islamitische landen die recent economisch zijn ontwikkeld ondergaan tegelijkertijd de grootste humanitaire en politieke crisis in hun geschiedenis.’

     

    Impliciete wens voor aanval op Israël

     

    De Turkse president liet ook deze gelegenheid niet liggen om aan te geven dat zijn land in de toekomst Israël zal aanvallen. ‘Als we samen handelen, zullen we het isolement van Palestina, dat bijna een eeuw heeft geduurd, beëindigen... Als we ons verenigen is het mogelijk om een einde te maken aan het bloedvergieten in Irak en het vermoorden van Syrische kinderen.’

    Erdogans grote vriend, de huidige premier Ahmet Davutoglu, was begin deze maand explicieter en dreigde letterlijk dat Turkije de stad Jeruzalem zal ‘verdedigen’ tegen Israël. ‘Niets zal ons weerhouden van het beschermen van Jeruzalem en de Al-Aqsa moskee.’

     

    IS(IS) in dienst van Turkije

    Dezelfde president die de mond vol heeft van de rechten van de moslims en Palestijnen, weigert iets te ondernemen tegen IS(IS) en laat deze barbaarste islamitische terreurgroep ooit zelfs vanuit Turkije opereren en aanvallen uitvoeren in Syrië. Het magazine Newsweek publiceerde begin november hard bewijs dat IS inderdaad samenwerkt met Turkije. In oktober kwam een journalist die de steun van Ankara aan IS onthulde onder verdachte omstandigheden om het leven.

     

    IS(IS), waarvan vele leden werden getraind in en bewapend door Turkije, past perfect in het masterplan van Erdogan om de hele regio te ondermijnen en in chaos te storten, waarna het voor het straks 1 miljoen man sterke Turkse leger een eenvoudige zaak zal zijn om in te grijpen en te beginnen met de wederoprichting van het Ottomaanse Rijk, het echte Kalifaat.

     

    Westen maakt zelfde fouten als met Nazisme

     

    Op de grens van 2015 zijn er niet alleen zorgwekkende overeenkomsten tussen de islamitische ideologie en het Nationaal Socialisme, en tussen de retoriek van Erdogan en die van Adolf Hitler. Ook het Westen lijkt met zijn gelaten, naïeve bagatellisering en ontkenning van de gevaren van een sterk in opkomst zijnde fascistische ideologie net als zo’n 75 à 80 jaar geleden op weg om volslagen overrompeld te worden, en zo door zijn eigen zwakke opstelling een nieuwe verwoestende wereldoorlog uit te lokken.

    Xander

    (1) Hurriyet (via Shoebat)

     

    UITLEIDING

     

     

    Heb ik nu gezegd dat de Islammerij niet moet bestreden worden? Niets is minder waar!

    Maar weer wil ik mezelf corrigeren, ik ben niet koppig noch haatdragend. De Paus heeft gelijk: het blijft het proberen waard om te onderhandelen, in plaats van elkaar de kop in te slaan. Al is bij de barbaarse Moslims de kop afslaan de enige taal die ze begrijpen. Waarbij ik denk aan Sint Franciscus, in de jaren 1200 op Kruistocht in wat men toen Het Heilig Land noemde. Er werd hevig gevochten door het Kruisleger, waaronder een delegatie uit Assisi van monniken die de gekwetsten verzorgden en de doden begroeven. Toen Franciscus op zeker ogenblik als voor Hem en de Zijnen de strijd zo goed als verloren was, vrijwillig diep in het vijandelijk kamp een onderhoud werd toegestaan met de Kalief, werd daar overeengekomen, dat bepaalde Heilige Plaatsen voor de Christenen, voor eeuwig en altijd een vrij toegankelijk gebied zouden vormen. Het betrof de Geboorteplaats van Christus (Nazareth) en Jeruzalem, de plaats waar Hij gekruisigd en begraven werd. Meer dan 8oo jaar later is die overeenkomst nog altijd even sterk als een Goddelijk Gebod voor alle Moslims.

    Wat haat niet vermag te vernietigen, is Liefde in staat om dat herop te bouwen.

    PSssst

    Ondergetekende is vandaag extra vergeveningsgezind, omdat het vandaag zijn feestdag is. Ik ben zelfs deze morgen vroeg met de vriend, ‘gaan zien’ naar de vissershaven van het nabije meer. Er werd mij uitgelegd wat er gebeurde aan de waterkant, en ik moet zeggen: de vangst was overvloedig. In gedachten stond ik weer aan ‘De Schorre’, die verzonken arm van de IJzer-monding tussen Lombardsyde en Nieuwpoort. Ik hoorde er dezelfde meeuwen schreeuwen, al moet ik zeggen, dat een stil zoetwatermeer diep in het binnenland, maar een flauw afkooksel is van onze ruwe maar o zo geliefde Noordzee.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!