MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1984

    Niet te koel, niet te zwoel, niet te nat en niet te droog, Juni vult de schuren hoog

    *

    Zondag 8 juni

    Hoogfeest van Pinksteren

    Vaderdag

    *

    H Medardus, patroon van de meteorologie en de parapluverkopers

    *

    7-8 Juni 1975: Resolutie van Straatsburg: Olie in ruil voor de Islam. Hoera!!! Weg met He Zwarte Goud! Dank zij Allah is Europa gered voor de volgende 1.00 jaar…..

    Hier leest U over de oorsprong van het grootste Judas-verhaal aller tijden, die ons allemaal binnenkort duur zal komen te staan. Het Oostblok was toen nog een gesloten vijandige gemeenschap, die al decennia-lang zuchtte onder de dwingelandij van het aanbeden communisme en van de zegeningen van het Arbeidersparadijs, dat eerst jaren later zou bezwijken na de van de Berlijnse Muur (1979).

    Wegens een groot kunstmatig tekort aan natuurlijke brandstoffen-energie, waardoor de industrie dreigde stil te vallen, werd er door onze toenmalige Grote Geesten groot alarm geslagen. Ze waren radeloos, want nieand mocht weten dat ze in de Arabische val gelokt waren. Na de autoloze zondagen van 1973-1974 om die schaarste op de oliemarkt te helpen oplossen, zonder het besef van de chantage van de Arabische pietrolboeren, werd de oplossing gevonden, dank zij vooral de o zo Christelijke CVP en haar Euro-zusters. U weet toch dat proletariërs aller landen zich moesten verenigen! Die AVW-soort stond toen op het hoogtepunt van hun macht. Zo vonden de toenmalige EU-Nationaal Socialisten de oplossing, door toe te geven om de grenzen open te stellen voor allerlei ‘aselzoekers’ die vooral in hun bagage de Islam meedroegen. Eureka! Zouden ze daar in Broeksèl gedacht hebben: op die manier kweken er zich vanzelf als konijnen een kunstmatige Europeaan, die zo dicht mogelijk de echte Amerikaan benadert, want die hebben ook geen eigen vaderland aan die mik-mak van kunstmatig in elkaar geflanste ‘Staten’…. En waarom zouden we zelfs hun taal niet overnemen, dat schept een band, en vernietigt op termijn al die andere taaltoestanden. Daar mee onder de mom van de vooruitgang, zetten we trouwens de nationalisten van elk afzonderlijk land een pad in de korf…

    Zo gezegd, zo gedaan. Een van de voorwaarden was wel, dat aan deze volksverhuizers, buiten een comfortabel leven, niets in de weg mocht worden gelegd. Integendeel, dat de ‘neutrale’ Overheid, het onmogelijke zou doen, om de Islam op gelijke voet te stellen als de eigen traditionele godsdienst, die ons zowel de Beschaving als de Wetenschap had gebracht. Dat dit gelijk zou staan met gif mengen, mocht niet geweten worden wegens ‘Scheiding van Kerk en Staat’. Precies of de Gezagdragers niet wisten, dat waar zich de Islam bevindt, de Islam de Staat zelf wordt, en omgekeerd. Wie daaraan twijfelt, wordt gewoon een kopje kleiner gemaakt. Zie YouTube, afdeling koppensnellerij.

    Maar ach, zo werd ons opgedrongen, het gebeurde allemaal om qua moderne technologie, weer op gelijke hoogte te komen met de USA. Want toen geloofde iedereen nog altijd in ‘de rijke oom uit Amerika’…

    In mijn blog van 20/9/2013 N° 1524, Getiteld ‘Klaren Taal over het Joods Verhaal Deel 2’ schreef ik daarover:

    “Sinds de oliecrisis van 1973 is Europa in “verdragen en vergaderingen op het hoogste “niveau steeds meer verplichtingen jegens de “Arabische landen aangegaan. In het kader “daarvan heeft Europa in het Verdrag van “Straatsburg in 1975 beloofd een anti-Israël beleid “te zullen voeren. De media zijn daarin “meegegaan.

    De actuele crisis in Oekraïne kadert precies in dit geheel, namelijk via de EU-voorspiegeling van lidmaatschap, dit land los te weken uit de invloedssfeer van Poetin, de machtige nieuwe vijand en… Moslim-hater. Met tijd en boterhammen zou de Islam, maar ook de Amerikaanse atoom-raketten, dan ook voet aan de grond kunnen krijgen in het overwegend Christelijk Oekraïne, palend aan het overwegend Christelijk gebleven Moedertje Rusland..

    JaJa, eenmaal men de vele machinaties van de VsA en de VSEU doorziet, kan iedereen inderdaad een beetje in de nabije toekomst kijken. Als niemand van de traditionele media dat doet, dan moet een arm klein blog-scjrijverke wel de kat de bel aanbinden. Ik ben alleen bevreesd met grote vreze zoals dat heet, dat wie A gezegd heeft, ook B zal zeggen als de tijd gekomen is. Dat is, natuurlijk uitsluitend en alleen om erger te voorkomen. We maalten het reeds mee: om de spreekwoordelijke ‘fitst strike’ te kunnen uitdelen. Naar .goede militaire gewoonte, reeds bij de knechtejongens bekend van tijdens de Bewaarschool, is het immers zaak de vijand te verrassen. Hem op zijn nest vastpinnen, heet dat. Woestijnrovers als de Zwarte Amerikaanse Jumbi moeten we geen oren aannaaien!

    *.

     

     

    *

    *

     

    Mijn titel hier helemaal bovenaan suggereert de actieve maar ook de passieve variant van dat touw-gedoe. Doen of ondergaan. Is vooral een kwesie van Uw plaats te kennen.

    De arlequino danst, omdat er aan het touwtje wordt gesnukt, meisjongens springen touwtje, omdat anderen het touwtje draaien. In beide uitdrukkingen staat, net zoals in de Europese samenleving, het touwtje centraal. Het touwtje wordt gedraaid door Flapoor Mohbama en wij allemaal, wij dansen als ‘puppets on a string’. We zijn zelfs zo slim geweest, om in onze meest gevoelige sectoren (banken, economie, bestuur & politiek), de taal van onze Mesters in te voeren, zodat daar het kleinste kind meteen toegang heeft tot onze meest delicate gegevens. Het volstond zelfs niet, om al deze zaken op dezelfde golflengte te brengen als de Amerikaanse. We mochten zelfs, uiteraard tegen vergoeding, hun satellieten gebruiken voor onze verbindingen! En stel U voor: dat dat allemaal gebeurde in naam der vooruitgang!

    Voor sommigen onder ons in de bonke-boke neger muziek zelfs een vorm van exaltatie, net alsof ze in die gedrogeerde of ontspoorde huilebalken een bovenaardse verschijning zien. Vroeger was het Lourdes, Banneux of Scherpenheuvel, nu is het To Morrow Land, Pukkelpop of Rock Werchter. Dezelfde vervoering, maar heem wat kostelijker! De jeugd schudt zelfs hun spaarvarkentje leeg, om die wereldvreemde pop-zottekes een prinselijk leven te betalen.

    En ondertussen,(zie hieronder) slingert het touwtje zich meer en meer rond onze nek. Het hoeft alleen een beetje te worden aangetrokken, en we hangen. Willoos in de draden van het web, klaar om als gevangen vliegen door de spinnekop te worden leeggezogen.

    Een opgedrongen vriendschap is een vriendschap met verkeerde bedoelingen. Een vluchtige blik op de wankele Amerikaanse economie en op de duizelingwekkende staatsschild is daarvoor het beste bewijs. Of, vanuit Europees standpunt gezien: zich gedwee laten leiden door een Staat zelf op de rand van het failliet, is gewoon misdadig.

    Maar wat wilt U?! Precies door onze onderlinge oorlogen, hebben wij deze valse vriend de Europese ‘Wunderwaffe’ uit Peenemunde in handen gegoven. Nu moeten we op de blaren zitten!

    Dank U wel, Churchill, Nonkel Dolf en al de rest….

     

    MIDDESTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Obama: Onafhankelijkheid van Schotland is in strijd met Amerikaanse belangen

    *

    De Amerikaanse president vreest dat de onafhankelijkheid van Schotland de belangen van de VS bedreigt. De alliantie met Groot-Brittannië onder David Cameron zal daardoor moeilijker worden.

    De Amerikaanse president wil niet dat Schotland onafhankelijk wordt. Hij eist bovendien dat de Britten in de EU blijven. Alleen zo kunnen de Amerikaanse belangen in Europa effectief worden vertegenwoordigd.

    Barack Obama heeft bij de G7-ontmoeting in Brussel zijn ideeën over de toekomst van Groot-Brittannië geuit. Drie maanden voor het referendum in Schotland benadrukte de Amerikaanse president dat een afsplitsing van Schotland in strijd is met Amerikaanse belangen.

    “Wij zijn er duidelijk in geïnteresseerd dat een van de trouwste bondgenoten die wij hebben, verenigd, robuust en effectief blijft”, aldus Obama.

     

    Volgens de “Guardian” riep de Amerikaanse president bovendien de Britten er toe op om in de EU te blijven. Ook als minister-president David Cameron in 2017 zijn volk over het verblijf in de EU laat stemmen. Het is voor Obama moeilijk voor te stellen dat het Europese project zonder Groot-Brittannië goed kan gaan.

     

    “Ik weet zeker dat het Britse volk de juiste beslissing zal nemen”, aldus de Amerikaanse president op de topontmoeting.

     

    De Britse minister van Financiën Osborne had de Schotten enkele dagen geleden nog voorspeld dat het land in geval van onafhankelijkheid op toenemende armoede dient te rekenen (meer hier)..

    *

    UITLEIDING

    U heeft hierboven over de nieuwste vorm van neo-kolonialisme kunnen lezen. Onder bedrieglijke voorwendselen van ‘bondgenootschap’ zich andermans eigendomsrechten (zelfbeschikkingsrecht der volkeren) toe-eigenen. Deed men vroeger ook: met blinkende kralen het Opperhoofd uitkopen om dan de natuurlijke rijkdommen van het land leeg te roven.

    *

    Wat zou er bijvoorbeeld verkeerd aan zijn, dat er èchte vriendschapsbanden tussen de USA en Schotland, buiten het Verenigd Koninkrijk, werden gesmeed, lees zelfs met beide tegelijk, met of zonder de Europese Unie? Waarom moet weer alles gelijkgeschakeld worden in het voordeel van de Nieuwe Nazi-staat, naar de grootste gemene deler?

    Of vreest het ooit o zo machtige Amerika dat de Schotten, de Catalanen, de Vlamingen, enz, hen misschien de oorlog zullen verklaren?! Persoonlijk had ik ook liever vele vriendjes, in plaats van één enkele grote. Gewoon uit gezond verstand, want als ik maar één vriend heb, zit ik er zonder zo gauw ik die ene kwijt speel…..

    Vraag dat aan de eerste de beste middenstander over zijn klantenbestand, en U zult de stupiditeit van die zwarte Amerikaanse Flapoor zonder meer begrijpen…

    *

    Ach Amerika! Zing met ons mee, dat ‘nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai’, en hoop dat onze planeet tegen dan nog altijd ongeschonden rond de zon draait, tegen dat we 2 jaar verder zijn. Dan moet deze ‘Zwarte Parel’ zijn schup noodgedwongen afkuisen. En zet dan die mini-Jumbo bij de verfpotten en de borstels, in het kolenkot. Waar hij niet eens zal opvallen tussen het overige vuil…

    EINDE

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!