MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1846 - UIT LIEFDE VOOR DE ISLAM ZIEN WE DIE LIEFST VAN AL IN DE LEGE STRAFKAMPEN VAN SIBBERIE OF OP DE PERMFROST DER NOORDPOOL

    *

    Woensdag 5 maart

    Zon 7u19-18u30

    Aswoensdag

    H Adrianus

    *

    Het voorvaderlijk gebruik om op deze dag ter kerke te gaan om daar met de as van gewijde palmentakjes een assekruisje op het voorhoofd te krijgen (als een ticket voor de Eeuwigheid?) is in onbruik geraakt. Is gedemodeerd, uit de rekken gehaald en gestockeerd, net als de 40-daagse vasten die er op volgde. Ramadam kent men dan wel weer en geniet ook meer aanzien. Vasten, vleesderven, slechts éénmaal daags ‘zijn nooddruft nemen’, zich ‘onthouden’ van het liefdesspel: allemaal zaken waarvoor er in deze moderne tijd, geen plaats meer is.

    Weer een uiting van ‘Weg met ons’, de nieuwe al jaren door Linx opgedrongen globalistische Nazi-leer der Internationaal Socialisten.

    En de willoze massa volgt. Onbewust van waar deze weg naartoe leidt.

    Vroeger was het niet beter, in tegenstelling let wat vaak wordt gezegd. Maar in plaats van de jacht op geld, glitter en roem, kregen we op Aswoensdag te horen, dat we van stof en as waren, en tot stof en as zouden terugkeren. Gedenk O Mens! Memento Homo, stond er toen op de affiches in de kerkportalen, maar nu zou dat eerder als een oproep voor de Holebi-beweging opgevat worden.

    *

     

     

    *

     

    *

    In het Zadel

    In Kiev staat Kerry zich (uit propagandische redenen?!) voor het oog van de wereldcamera’s te bekruisigen, net zoals de omstaanders doen. Ziezo. Tsjeefachtiger zou niet kunnen. Tenzij met een Haiku als onderschrift. Getekend Herman Haiku Aai Aai.

    Wij weten onderhand allemaal dat Oekraïne, net als Polen, in hoofdzaak katholiek is, zelfs na meer dan 70 jaar goddeloos communisme, net zoals we zouden moeten weten dat Vladimir, als Hoofd van de gevreesde Russische Geheime dienst, de KGB, zijn kinderen indertijd katholiek had laten dopen.

    Maar hoe? Dré, heeft dat katholiek zijn van alle betrokken partijen te maken met de gespannen oorlogssfeer in Centraal Europa?

    Wel Jos, is het U niet opgevallen dat in heel dat gedoe de Moslimbroeder Moh Bama zich op de achtergrond houdt? Zou dat alleen uit schrik zijn om van de Russische Beer geen tweede oplawaai te krijgen als in de Syrië-crisis? Of is er nog een tweede reden? En een derde?

    Zou de man dat niet doen, omdat zijn ‘Geloof’ hem dat oplegt? Als een Islammer ziet dat hij niet kan winnen in de strijd, met hij overschakelen op list en bedrog. Om tijd te winnen. Zodat de vijand in slaap valt. Staat met zoveel woorden in de Koran!

    JaJa, Jos, Moh Bama is en goed Moslim en stookt alleen openlijk oorlog waar hij denkt baat bij te hebben. In Irak, in Afghanistan, in Syrië, enz waar er als om prijskamp Joden en ‘Ongelovige Honden’ kunnen afgeslacht worden. Bij de Poet zou dat niet lukken. Daarom houdt hij zich gedeisd, en stuurt er Merkel, Cameron, Van Ramp Aai Aai, de zogezegd ‘Verenigste Staten van Europa’, zijn waterdragers, op af. Die kunnen niet verdacht worden Islammer te zijn en zullen voor hem wel het vuile werk opknappen.

    Wat dat ‘vuil werk’ dan wel inhoudt, Jos?! Allez, jong, dat weet ge toch zelf!

    Ik zal U dat met een voorbeeld uitleggen. Stel U voor, dat de Poet (als een tweede Kroetsjov!) raketten, kruisers, tanks en kanonnen met de daarbij horende middelen en manschappen, zou sturen om Cuba ‘te helpen’ en dus om de USA dwars te kunnen zitten, zou U dat tegenover de USA proper vinden?

    Ik zeg altijd, Jos, doe niet aan een ander wat ge zelf niet zoudt willen ondergaan….

    .

    UIT LIEFDE VOOR DE ISLAM

    (Door: Fjordman)

     

    Op 22 mei 2013 onthoofdden twee militante Afrikaanse moslims, gewapend met messen en korancitaten, een Britse soldaat op klaarlichte dag in de straten van Woolwich, Londen. De moordenaars prezen Allah en verklaarden dat de Britten in hun eigen straten nooit meer veilig zouden zijn. De ongewapende man die door de twee islamitische fanatici werd onthoofd was Lee Rigby – een 25-jarige militair – beschreven als een “liefhebbende vader” van zijn twee jaar oude zoon Jack. Getuigen zeiden dat de verdachten daders op zijn lichaam inhakten en de islamitische strijdkreet “Allahu Akhbar!” schreeuwden.

     

    De Britse premier David Cameron stelde in 2013 dat deze moord een “verraad van de islam” was. Cameron beweerde verder dat “er niets in de islam is dat daden van terreur rechtvaardigt”. Vergelijkbare sentimenten werden herhaald door de Londense burgemeester Boris Johnson, evenals door andere westerse politieke leiders en door de media.

    Op 26 februari 2014 werden Rigby ‘s aanvallers Michael Adebolajo en Michael Adebowale veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor deze brute moord. Adebolajo reageerde door te schreeuwen “Allahu Akhbar” (God is de grootste). Rechter Sweeney gebruikte toevallig exact de woorden die de premier van het land had gebruikt. Hij verklaarde dat hun misdaad een “verraad van de islam” was. Dat klinkt mooi, maar het is helaas niet waar. Deze mantra is gebaseerd op “wishful thinking”, niet op feiten.

     

    Zoals opgemerkt door de geleerde Lawrence A. Franklin is de middeleeuwse islamitische strijder Saladin lange tijd geromantiseerd. Maar de historische Saladin gaf leiding aan de massale executie van krijgsgevangenen. Hij gaf zelfs persoonlijk opdracht aan geestelijken in zijn jihadistische leger om ten minste een christelijke ridder te onthoofden. Slechts een paar gevangenen redden zichzelf door tot de islam te “bekeren”.

     

    Al eeuwenlang hebben islamitische schrijvers opmerkingen gemaakt over de psychologische impact van het onthoofden op de angstfactor van hun vijand en hun wil zich te verzetten. Dit wordt aangeduid door koran 8:12. ” Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”

     

    Professor Timothy R. Furnish legt uit dat gedurende bijna 1400 jaar islamitische geschiedenis onthoofding een terugkerend thema is geweest. Een variatie op dit thema zou het doorsnijden van de kelen van ongelovigen worden, zoals plaatsvond in 2004 met de Nederlandse filmmaker Theo van Gogh in Amsterdam. De praktijk van het onthoofden van niet-moslims gaat helemaal terug tot de oprichter van de islam. Van Ibn Ishaq, de eerste biograaf van Mohammed, wordt bericht dat hij zou hebben gezegd dat de profeet de executie door onthoofding van 700 mannen van de joodse stam Banu Qurayza in Medina had bevolen.

    Eeuwen later waren de Turken van het Ottomaanse Rijk heel enthousiast over het onthoofden van christelijke Europeanen en anderen. Onthoofding is ook gebruikt tegen degenen die geacht werden godslastering te plegen of als afvalligen van de islam gezien werden. In de afgelopen decennia heeft het moderne Saoedi-Arabië honderden mensen onthoofd voor vermeende misdaden, variërend van drugshandel tot hekserij en afvalligheid.

    Het is natuurlijk waar dat onthoofding historisch niet uniek is voor de islamitische cultuur.

     

    Enkele van de meest wrede drugskartels in Mexico gebruiken nog steeds onthoofdingen voor het schokeffect. Echter op een paar uitzonderingen na, zoals de Mexicaanse drugsbaronnen, lijkt dit in deze dagen een overwegend islamitische specialiteit te zijn. Zoals Timothy R. Furnish in een commentaar zegt: “De islam is vandaag de dag de enige grote wereldreligie die door zowel statelijke en niet- statelijke figuren wordt aangehaald om onthoofdingen te legitimeren”.

     

    Maar niets van dit alles lijkt belangrijk voor Westerse leiders. Ze laten feiten of de historische realiteit weg uit hun suïcidale open grenzenideologie.

    In het januarinummer van 2007 van het prestigieuze tijdschrift “Foreign Affairs” publiceerde Tony Blair een essay getiteld: “Een gevecht voor algemene waarden”. Hij waarschuwde hierin voor een “strijd tegen het wereldwijde extremisme”. Blair publiceerde dit essay terwijl hij nog de Britse premier was, zoals hij de afgelopen tien jaar was geweest. Hij prees de islamitische cultuur voor het opkomen voor de rechten van vrouwen, verheerlijkte diens wetenschap en de houding ten opzichte van bestuur en tolerantie, die haar tijd ver vooruit zou zijn. Blair verklaarde verder: “Voor mij is aan de koran het meest opmerkelijk hoe vooruitstrevend hij is.”

     

    Lee Rigby ‘s rouwende weduwe zal het mogelijk niet eens zijn met deze beoordeling door de heer Blair.

     

    Andrew Neather, een voormalig adviseur van Tony Blair, gaf later toe dat zonder overleg met de burgers van het land de Labour-regering van Blair had besloten Groot-Brittannië te overspoelen met immigranten om het land meer multicultureel te maken.

     

    Enkele jaren later vormen aanhangers van de islamitische jihadistische terreur een constante bedreiging voor Britse burgers. Intussen verkrachtten en misbruikten zogenaamde islamitische “grooming gangs” duizenden jonge Britse meisjes en kinderen. Mensen zoals Tommy Robinson, de voormalige leider van de English Defence League (EDL), hebben hiertegen demonstraties geleid. Robinson zit nu in de gevangenis, terwijl Tony Blair, die zijn volk ernstig beschadigd heeft, vrij rondloopt en goed betaalde internationale baantjes heeft.

    Blair is eindelijk tot de conclusie gekomen dat er “in de islam” een probleem is. Het is een trieste zaak dat hij daaraan niet dacht alvorens zijn eigen land met aanhangers van de islam te overstromen.

     

    Op 1 maart 2014 vermoordden in het zwart geklede aanvallers systematisch vele ongewapende burgers op een station in de Chinese stad Kunming. Tenminste 29 (is inmiddels opgelopen) mensen werden gedood en meer dan 140 raakten gewond toen een groep extremisten de mannen, vrouwen en kinderen met messen aanvielen. Bij sommige van de slachtoffers was blijkbaar de keel doorgesneden. Verschillende mensen uit de groep Oeigoerse moslims werden kort daarna gearresteerd, verdacht van betrokkenheid bij de aanval.

    Moslims zijn momenteel bezig in tal van landen over de hele wereld met gewelddadige aanvallen op niet-moslims, van Thailand via Syrië naar Nigeria. Zoals wijlen politicoloog Samuel P. Huntington opgemerkte; de grenzen van de islam zijn meestal bloedig.

     

    Maar ondanks overweldigend bewijs willen westerse politieke elites dat de islamitische massa-immigratie naar de westerse wereld als voorheen blijft doorgaan. Dit is waanzin. Er is absoluut geen enkele rationele reden om te geloven dat moslims zich hier beter dan in de Filippijnen, Egypte of Irak zullen gedragen. Islamitische religieuze geschriften moedigen geweld en agressie in grotere mate aan dan de kerngeschriften van elke andere grote religie in de wereld.

    Islamitische gemeenschappen zijn momenteel bezig met gewelddadige conflicten op meerdere continenten tegen mensen van verschillende etnische en religieuze achtergronden. Waar zij in de meerderheid zijn, hebben ze de neiging om niet-moslims te discrimineren en te onderdrukken. Waar ze een minderheid vormen, hebben ze de neiging geweld, chaos en daden van terrorisme te veroorzaken.

     

    Moslims hebben sinds de zevende eeuw een geschiedenis van agressie tegen Europa en de Europeanen gehad, al gedurende veertien eeuwen.

     

    In het licht van deze informatie is het krankzinnig om beleid te steunen dat grote aantallen moslims zich in onze steden laat vestigen. Dit is een zeer gevaarlijk en zeer onverantwoordelijk sociaal experiment, met behulp van miljoenen mensen en hele landen als proefkonijnen. Misschien dat sommige van de mensen die een dergelijk beleid al jaren geleden hebben ondersteund, mogelijk beweren dat ze niet de volledige gevolgen van hun acties kennen of begrijpen. Nu echter de negatieve gevolgen voor iedereen te zien zijn, is er vandaag absoluut geen excuus voor de voortzetting van een dergelijk beleid. Geen enkel.

     

    De islamitische massa-immigratie naar Europa en de bredere westerse wereld is een van de grootste vormen van verraad in de geschiedenis. Er moet een einde aan komen en snel.

     

    Bron:

    De teugels strak aantrekken

    Ondergetekende is geen wijsgeer, alleen een soort (Grijze) Wijze Heer met een zeer persoonlijke kijk op de wereld om hem heen.

    Linkxen hebben altijd de neiging om wat ze zelf zijn, toe te dichten aan hun vijanden. Nu luidt het in de media dat Poetin een tweede Hitler zou zijn. Hetzelfde fenomeen zien we, als Linkxse studenten gewelddadig een optocht van Vlaams Taal Actie studenten van de straat kloppen. Dan luiden alle officiële verslagen, dat er ten gevolge van die optocht, relletjes zijn geweest. Over de aanstokers wordt met geen letter gerept.

    Herkent U het fenomeen dat er voor onze ogen zagen afspelen in Kiev? Heeft U ook die jonge gemaskerde vechtersbazen-agitatoren gezien? Ik zou wel eens willen weten op wiens loonlijsten die voorkwamen!

    Het is een koud kunstje om te weten dat de overgrote meerderheid van de Oekraïniërs pro Westers zijn, omdat ze de eeuwenlange Russische overheersing meer dan beu zijn. Het Derde Rijk vond in hen dan ook een volk van meerdere miljoen helpers, iets dat dezen na de verloren oorlog zwaar hebben moeten betalen aan de Russische Beer.

    Op dat punt weten de Vlamingen waarover ze spreken. Ook hier is de Franscouillose overheersing gebleven.

    Vandaar de sympathie op deze blog, om de Oekraïne te zien aansluiten bij een Verenigd Europa der Volkeren. Ook al omdat ze de dam tegen de Islam kunnen komen helpen versterken. En wie weet, als Rusland ondervindt dat wij, de Europese volkeren, geen vuurtje-stokers zijn maar dankbare klanten en/of leveranciers van onze wederzijdse handelsmarkten, dat er dan wat moois kan groeien? Dat wij op een mooie dag niet meer uitsluitend afhankelijk zouden zijn van de pietrol van de Arabische Tjoek-Tjoeks? Of dat – o wat ’n mooie droom – wij op zekere dag aan de Arme ‘Rijke Oom’ uit Amerika, zouden kunnen zeggen: ’t is genoeg geweest. Ga nu maar eens op een ander. En pak Uw Moslim-boeltje maar mee…..

    Of liever nee: laten we ze exporteren naar waar er nog altijd niemand leeft, zelfs geen pinguïns. Aan de Noordpool. In Siberië is er plaats genoeg om ze daar ongestoord elkaar de kop te laten afslaan.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!