MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1848 - HET PLAN DAT IN SYRIË NIET VAN DE GROND KWAM WERD IN OEKRAEîNE WEER OPGEZET . CODEWOORD: ‘OPERATIE GLADIO’

    *

    Donderdag 6 maart

    Zon 7u17-18u32

    H Coleta van Gent

    *

     

     

    *

    Drie katten in ‘n zak…..

     

    Dicht knopen en verzuipen?

    *

    In het Zadel

    De EU-VS, op investigatie en onder leiding van de Moslimbroeder Mog Bama zijn er dus in gelukt om achter onze rug een Vierde Rijk ‘Stay-Behind’ in het leven te roepen, dat waar en hoe zij dat willen, blindelings vuurtje gaat stoken. Het bestaat al sinds 1947 (zie Wikipedia) en was oorspronkelijk bedoeld om ingezet te worden tegen het communisme/socialisme, en had dus na de Val van de USSR in 1991 geen enkele zin meer moeten hebben. Maar dergelijke gevaarlijke spelletjes zijn al eeuwenlang het geliefkoosde speelgoed van machtshebbers met slechte bedoelingen. Die dus blijkbaar de spreuk niet kennen, dat wie het gevaar bemint, er ook zal door vergaan.

    En jammer genoeg ook ons meesleuren. Tenzij wij ze op 25 Mei net zo wandelen sturen, als in de Krim reeds gebeurd is, en door een referendum zal bevestigd worden op Zondag 19 Maart. De Krim heeft duidelijk voor Poetin gekozen en dus zal het gestook daar nu wel ophouden.

    Hoe het zal aflopen met de rest van dit reuzengrote land met een duidelijke hang om wég te geraken van het Eeuwige Rusland, staat in de sterren geschreven. In Sarajevo in 1914 was één pistoolschot (uit een FN-Herstal pistool!) genoeg om WO I te ontketenen.

    Het is nog erger dan in de kwaadste nachtmerrie.

    Lees over ‘Operatie Gladio’ hieronder het topje van de ijsberg, of liever, lees de ingestuurde lezerscommentaren direct aan de bron bij http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/NAVO-Gladio-sluipschutters-achter-staatsgreep-Oekrane

    *

    NAVO-Gladio sluipschutters achter staatsgreep Oekraïne

    *

    Zowel burgers als politieagenten werden het slachtoffer van UNA-UNSO sluipschutters, onderdeel van de Gladio-operatie van de NAVO.

    In een gelekt telefoongesprek met EU-buitenlandchef Catherine Ashton zei de Estlandse minister van Buitenlandse Zaken Urmas Paet te vermoeden dat niet de afgezette president Yanukovich, maar de door het Westen aan de macht geholpen fascistische Maidan-oppositie achter de sluipschuttermoorden in Kiev zit. Al eerder haalden we de Amerikaans-Duitse journalist F. William Engdahl aan, die schreef dat de in de jaren '90 berucht geworden, door de NAVO opgerichte paramilitaire Gladio-organisatie achter de gewelddadige staatsgreep zit.

    Ashton beloofde onderzoek, maar EU doet niets

    Volgens Russia Today werd het telefoongesprek tussen Ahston en Paet gehacked door aan Yanukovich loyale officieren binnen de Oekraïense veiligheidsdienst.

    'Er is almaar sterker begrip dat achter de sluipschutters niet Yanukovych, maar iemand uit de nieuwe coalitie zat,' zei Paet. 'Tjonge, ik denk dat we dat willen onderzoeken,' reageerde Ashton.

    De EU heeft echter niets bekend gemaakt van deze onthulling, noch een onderzoek aangekondigd. Ook de Westerse media zwijgen in alle talen. Paet zei tegen Ashton dat het nieuwe regime in Kiev geen interesse heeft de beschuldiging, dat de sluipschutters zowel op demonstranten als op politieagenten schoten, te onderzoeken. Ook liet hij haar weten dat de Oekraïense bevolking de nieuwe 'Euromaidan' leiders niet vertrouwt, en dat politici van de door het Westen gesteunde oppositie 'een smerig verleden' hebben.

     

    'Gevaarlijke huurlingen vechten NAVO's smerige oorlogen uit'

    F. William Engdahl schreef maandag dat uit informatie van Amerikaanse inlichtingenofficieren blijkt dat de sluipschutters behoorden tot de ultranationalistische UNA-UNSO, die een onderdeel is van de geheime Gladio-operatie van de NAVO. Huurlingen van UNA-UNSO vochten al vaker 'proxy' oorlogen van de NAVO uit, zoals in Litouwen, Abghazië, Tsjetsjenië en Kosovo. Ook zaten ze achter de staatsgreep in de Sovjet Unie in 1991.

    'Dit zijn gevaarlijke huurlingen die over de hele wereld worden gebruikt om NAVO's smerige oorlogen te voeren, en Rusland daar valselijk van te beschuldigen, omdat deze groep zich voordoet als Russische special forces. Dit zijn de échte 'bad guys' - vergeet die zogenaamde nationalisten. Dit zijn de mannen achter de sluipschuttergeweren,' aldus Engdahls bron.

     

    Gladio gebruikt voor moordaanslagen en politieke manipulaties

    In 1991 onthulde de Italiaanse premier Giulio Andreotti het bestaan van Gladio ('Zwaard'), dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgericht als een 'leger achter de schermen' voor het geval Europa zou worden veroverd door de Sovjets.

    Al snel werd Gladio echter ingezet als 'middel voor politieke onderdrukking en manipulatie door de NAVO en Washington,' aldus Chris Floyd, die het niet alleen heeft over terrorisme, maar ook over moordaanslagen en verkiezingsmanipulaties in democratische landen zoals Italië, Frankrijk en West-Duitsland. Tevens steunde Gladio de fascistische regimes in Spanje en Portugal, zat de groep achter de militaire coup in Griekenland, en hielp het de Turken de Koerden te onderdrukken.

    De door de CIA en MI6 gerunde NAVO-terreurorganisatie is verantwoordelijk voor de dood van minimaal honderden burgers, volgens de Italiaanse neofascistische activist Vincenzo Vinciguerra om 'het publiek... te dwingen om van de staat grotere veiligheid te eisen.'

    Geweld en chaos

    Al eerder schreven we dat het bewijs dat de Oekraïense Maidanbeweging kunstmatig werd gecreëerd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de NGO's van de linkse multimiljardair George Soros, zich opstapelt. De nietsvermoedende Oekraïense burgers die echte verandering wilden, werden voor hun doeleinden misbruikt.

    Uit het onderschepte gesprek tussen Victoria Nuland en Pyatt bleek ondubbelzinnig dat de huidige interimpremier, centraal bankier Arseniy 'Yats' Yatsenyuk, een Westerse marionet is. Gladio werd pas ingeschakeld toen de Euromaidan beweging het niet leek te gaan redden. Zoals we ook in Libië, Egypte en Syrië zagen is het creëren van geweld en chaos een vaak gebruikte strategie om de gewenste regimewisseling tot stand te brengen. Dat hebben we nu ook in Oekraïne kunnen zien.

    Oorlog met Rusland?

    Het gevaarlijkste aspect is zonder twijfel het risico op een (kern)oorlog tussen het Westen en Rusland. President Vladimir Putin wist in september 2013 ternauwernood een Amerikaanse aanval op Syrië, en daarmee een welhaast zekere Derde Wereldoorlog, te voorkomen. Dezelfde globalisten proberen het nu echter opnieuw, deze keer via Oekraïne.

    Xander

    (1) Infowars

    Zie ook o.a.:

    05-03: Oekraïne volgend slachtoffer in plundertocht IMF-EU
    04-03: Russische troepen lossen waarschuwingsschoten op Oekraïense soldaten (/
    Economen verwachten dat Oekraïne bankroet gaat)
    03-03: Gazprom dreigt gasleveranties aan Europa te stoppen
    03-03: Putin: geen invasie als Oekraïne geen NAVO-lid wordt en er geen raketschild komt
    03-03: Brzezinski: NAVO moet ingrijpen om Polen te beveiligen ('Enorme
    trategische blunder VS en EU')
    02-03: Massale deserties leger Oekraïne; Rusland waarschuwt voor tragedie met Oekraïense kerncentrales
    01-03: 'NAVO-troepen landen in Oekraïne', VS stuurt marineschepen
    01-03: Verdrag met Oekraïne uit 1994 kan oorlog tussen VS en Rusland veroorzaken
    28-03: Leger Rusland zet beperkte invasie de Krim in gang ('Fascistische, antisemitische Svobodapartij krijgt in Kiev 3 ministersposten)
    27-02: Coup in de Krim, Russische gevechtsvliegtuigen gereed voor actie
    24-02: Russische troepenbewegingen nabij grens Oekraïne bevestigd
    |24-02: Geruchten over Russische pantservoertuigen richting Oekraïne
    23-02: Reporter in Oekraïne: Dit is geen revolutie, dit is oorlog
    20-02: Crisis in Oekraïne Amerikaanse poging tot ondermijning Rusland

     

     

    De teugels strak aantrekken

    Met een wrang gevoel moeten we dus weer eens vaststellen, dat wij in feite een adder aan ons hart gedrukt en groot gebracht hebben. Shakespeare had dat nog moeten beleven! Dan lazen we vandaag nu over Lady Ashton, i.p.v. Lady MacBeth, maar de intriges en de gruweldaden zouden wel dezelfde zijn.

    Op de afbeelding bovenaan zien we 3 wereldleiders. Twee valse en één echte. Worden straks de twee valse vervangen door twee andere al even valse, of kiezen de Europeanen voor mannen met even sterke vuisten als de Poet?

    Over onze verheerlijkte Westelijke Samenleving in hoofdzaak van Christen-democratische en socialistische signatuur:

    Waartoe ‘de Bankiers’ in staat zijn, hebben we in levende lijve ondervonden met rampen Fortis en Dexia/Arco/Ethias. We zien dagelijks tot wat de kleursyndicaten in staat zijn, als de een na de andere onderneming sluit: ze slaan met de zweep op het uitgeputte trekpaard in plaats van zelf aan de kar te helpen trekken. En de geniën die ons (bij de neus) leiden, die staan er bij en kijken er naar, bang als ze zijn de import-belgen te mishagen, zodat ze hun stem en dus hun jobke kwijtraken.

    Poetin zal waarschijnlijk ook geen heilige zijn, maar hij zegt wat hij denkt, en doet wat hij zegt. Hij is geen onderkruiper zoals de rest en blijft, tot bewijs van het tegendeel, de man die ons, kleine mensen, naar een betere toekomst kan leiden. Met hem moeten we samenwerken, al was het maar om de blok ballast aan ons been, de Islam, kwijt te geraken.

    O, en het is niet Poetin alleen die hoop doet geven. In Polen, die andere vrijgevochten ex-USSR vazalstaat, staat niet één moskee, verzekert onze Pools-Italiaanse vriendin, een vrijgevochten jonge vrouw, die het ongelofelijk vindt dat wij, Vlamingen, dat in ons land hebben toegelaten. De Oekraïense familie, een jong gezinnetje, met wie we hier bevriend zijn geraakt, daarentegen is streng katholiek én praktiserend, met het Russisch als moedertaal. Beide gezinnen leven sinds kort in Italië en zijn Italianen onder de Italianen geworden. Hier hebben ze werk gevonden, zij het dan het soort werk waarvoor men hier de neus ophaalt.

    *

    Wat ik hiermee wil zeggen? Dat de ziel van een volk leeft in weerwil van al wat de Geniale Overheid van haar wil maken. Mensen van goede wil zijn het zout der aarde, en eerlijk waar hoor: ik hoop dat er van nu af aan regelmatig veel kleine Vladimirtjes zullen geboren worden, zowel in Oekraïne, in Polen, in Italië als in Vlaanderen.

    Hebben immers wij Vlamingen en Nederlanders niet altijd gezongen ‘Naar Oostland willen wij varen’? – ‘Allen die willen te kaap’ren varen moeten mannen met baarden zijn” – ‘Jan Piet Joris en Korneel, mannen met baarden”… Wat dan de plaatselijke ‘minne’ doet, moet U toch eens gaan bekijken in St Petersburg, de Stad van Peter de Grote.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

     

    *

     

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!