MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4052

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Erdogan voert campagne in Coburgia en in Nederland voor machtsuitbreiding

    *

    Aanhangers van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan voeren campagne in verscheidene Europese landen, waaronder Nederland. De president wil de grondwet aanpassen en zo meer macht krijgen. Hij probeert Turken in het buitenland ervan te overtuigen ‘ja’ te stemmen bij het referendum over de grondwetswijziging.

    Het referendum is in april. Het maakt de weg vrij voor machtsuitbreiding van Erdogan.

    Tot 2029 president

    Door de voorgestelde grondwetswijziging kan hij aan de macht blijven tot het jaar 2029. De hervorming, die tot 2019 stapsgewijs zou worden ingevoerd, maakt het voor de president mogelijk per decreet te regeren. Ook krijgt hij meer invloed op de rechterlijke macht en wordt de functie van premier afgeschaft.

    Het aantal termijnen voor de president blijft twee, maar de telling zou in 2019 opnieuw beginnen. In theorie betekent dit dat Erdogan tot 2029 president kan blijven. Volgens Erdogan brengt het presidentiële stelsel ‘stabiliteit’ en is dat nodig om de ‘groeiende uitdagingen op het gebied van economie en veiligheid’ te tackelen. Critici vrezen echter dat Erdogan zijn autoritaire macht zal gebruiken om politieke opponenten, academici en journalisten nog harder aan te pakken.

    Busreizen van Erdogan-aanhangers

    Erdogan voert met het hele staatsapparaat fel campagne voor een ja-stem. Wie openlijk aangeeft ‘nee’ te zullen stemmen, kan rekenen op intimidatie, en wordt niet zelden zwartgemaakt als ‘vriend van terroristen’. Zo werd een tv-presentator ontslagen toen hij op Facebook schreef dat hij ‘nee’ zou stemmen. De vicevoorzitter van de grootste oppositiepartij CHP werd met de dood bedreigd.

    Vorige week hield de Turkse premier Binali Yildirim in de König Pilsener Arena in de Duitse stad Oberhausen een grote toespraak voor daar woonachtige Turken. Onder de tienduizenden aanwezigen waren ook Turken uit Nederland en België bij, die per bus waren gekomen om de premier te horen. ‘Degenen die van hun land (Turkije, red.) houden, zullen ‘ja’ stemmen,’ zei Yildirim onder meer.

    De busreis vanuit Nederland werd georganiseerd door Turks-Nederlandse aanhangers van Erdogan, die sinds deze week campagne voeren onder de naam Hollanda Evet Diyor (Nederland zegt ja). Er is een Facebook-pagina geopend waar het logo van de AKP prominent op prijkt, en de campagnevoerders willen gaan flyeren op plaatsen waar veel Turken komen, zoals Turkse winkels en moskeeën. Ook worden daar posters opgehangen.

    Nederland telt zo’n 260.000 Turkse stemgerechtigden. Zij hebben op 16 april de keuze uit drie locaties om te stemmen: in de Turkse consulaten in Rotterdam of Deventer, of de RAI in Amsterdam.

    Erdogan zou persoonlijk naar Duitsland willen komen om ja-stemmers te ronselen, een idee dat de deelregering in Noordrijn-Westfalen tegenstaat. Het is nog maar de vraag of het hem ook lukt: Noordrijn-Westfalen heeft de regering in Berlijn gevraagd de bijeenkomst te voorkomen.

    Naar verwachting kan Erdogan rekenen op Turken in Europa: bij de presidentsverkiezingen in 2014 stemde een buitenproportioneel groot deel van de Europese Turken op Erdogan, in Nederland was dat meer dan 60 procent.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Heersen per decreet en tot in alle Eeuwen der Eeuwen: het klinkt bijna goddelijk. Maar, deze man aan zijn werken kennende, belooft dat voor het Vrije Westen, niet veel goeds.

    In vergelijking met Sultan Erdogan, was de gebuisde Amerikaanse Mobama gewoon een zwarte kluns… Of, als U wilt, een doekje tegen het bloeden….

    In Oberhausen klonk het zo:

    ‘Degenen die van hun land (Turkije, red.) houden, zullen ‘ja’ stemmen,’ zei Preùier Yildirim ondermeer.

    Voortgaande op het aantal Europees-Turkse ‘dubbele paspoorten’ die daar aanwezig waren, kunnen moeten we duis spreken van Het Beleg van Bruxellabad, minder dan 400 jaar na het historisch Beleg van Wenen Anno Domine 1683. Waar toen de redding van het Avondland, dank zij de Poolse koning Soebieski, eerder onverwacht uit de lucht viel, met als gevolg dat de Turken meteen in de pan werden gehakt. Of over de kling werden gejaagd, als U dat liever hoort.

    Want wat zochten en zoeken anders al die Turken voortdurend in Europa?

    Bij deze overwinning uit 1683 vallen 2 zaken te noteren die doorwegen tot op de huidige dag:

    1° De Poolse Koning Sobieski stuurde bericht van de overwinning aan de Paus met de tekst

    Veni, vidi, Deus vincit,

    wat het begin was van de Heilige Liga van de toenmalige Grootmachten tegen de Islamisering van Europa.

    2° Wij danken het bestaan van onze zo geliefdde ‘croissant’ bij de morgenkoffie aan deze beroemde nederlaag, als spot van de Weense en vooral de Franse bakkers met de verslagen ‘Halve Maan’

    *

    Voor nadere bijzonderheden en als riem onder het hart: zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Beleg_van_Wenen_(1683) waar U o.a. kunt lezen over een zwart zijden koord die de Turkse aanvoerder bij zijn thuiskomst toegezonden kreeg door de Sultan, als niet mis te verstane beloning voor deze nederlaag. Na de voltrekking van het vonnis (door wurging), werd hem in de doodskist, zelfs het hoofd afgeslagen om dit, netjes in stro verpakt, naar Anklara op te sturen.

    *

    En meer valt daarover niet te zeggen. Tenzij dat de Franciscus als Plaatsvervanger van de Zachtmoedige op Aarde, heden ten dage eerder de kant der Turken kiest. Want ochgottkes, er zijn in die Moslimlan den toch zoveel arme sukkelaars die ook recht hebben op een beter leven….

    Vergis U niet: de Paus bedoelt een beter leven hier op aarde, en niet later in de… Hemel. Het spreekt dus vanzelf dat wij, Avondlanders, daarvoor de plaats zullen moeten ruimen.

    Zo zou ’n mens bij volle verstand nog partij kiezen ook voor K3, die zingen dat alle meisjes aan de macht dienen te komen.. Wat in ieder geval veel veiliger zou zijn, dan dat de lelijke Turkey’s dat doen…

    Ps

    DM schrijft daarop dat Duitsland zo’n 1.4 miljoen geregistreerde stemgerechtigde Turken kent. Waaruit we kunnen besluiten dat het werkelijkheid een stuk meer zijn. Een tikkende tijdbom heeft er niets aan…

    En la Märkelina? Die is waarschijnlijk bezig maar ontsnappingsroute te reregeen… Waarschijnlijk zoals A.H. per U-Boot richting Argentinië, het Land met Maximale mogelijkheden…

    (Digitalia)

    ++++


















    03-03-2017, 18:25 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4051

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    ‘Middenveld’ in aanval tegen vreemdelingenwet van Francken: "Ongenoegen is te groot"

     

    Zeventig organisaties en prominente personen voeren protest tegen de nieuwe vreemdelingenwet van Theo Francken (N-VA). In een open brief stellen ze dat er een aantal basisrechten door op de helling komen, en dat de wet niet-Belgen tot tweederangsburgers degradeert.

     

    De tekst is van de hand van Progress Lawyers Network, het advocatenkantoor dat ook al met Francken overhoop ligt in het visumdossier van een gezin uit Aleppo. Hij is ondertekend door mensen uit de cultuursector zoals actrice Marijke Pinoy en schrijver Tom Lanoye, maar ook door ‘universiteitsprofessoren’ en tientallen vzw's. Opvallend, ook de vakbonden ABVV en ACV scharen zich erachter.

    "We willen de maatschappelijke discussie hierover gaande houden", zegt David Vanbellinghen, woordvoerder bij ACV. "Het is voor ons belangrijk dat een aantal fundamentele principes overeind blijven, en hier schuift de grens echt op." "Het is van de pot gerukt om mensen die hier geboren zijn op basis van vermoedens, door een administratie vastgesteld, uit te wijzen", zegt Caroline Copers, algemeen secretaris ABVV.

    De wet is ondertussen drie weken geleden gestemd in het parlement, maar toch is het volgens de ondertekenaars belangrijk om de discussie levend te houden.

    "Ze is er doorgeraakt met stille trom", zegt Mieke Van den Broeck, advocate bij Progress Lawyers Network (PLN). "Vooraf was er weinig debat, achteraf wel, maar vooral bij specialisten, niet bij het brede middenveld. Dat laat nu wel van zich horen."

    Geen Rode, maar een Witte Ridder….

    *

    Verkeerd signaal

    De tekst plaatst enkele maatschappelijke kanttekeningen. Zo zou de vreemdelingenwet ons land verdelen in A- en B-burgers en een verkeerd signaal sturen naar vreemdelingen, ook al zijn ze in ons land geboren.

     

    Maar de klemtoon ligt op de juridische problemen die de nieuwe wet met zich meebrengt. "Zet een ruim en vaag begrip als openbare orde niet de poort open voor misbruik? Volgens rechtspraak verstoort bijvoorbeeld de zwartwerkende poetsvrouw reeds de openbare orde", zo staat er te lezen, in de tekst die op de website van De Morgen is gepubliceerd. Volgens Mieke Van den Broeck gaat deze wet nog een juridisch staartje krijgen.

    "Als jurist kijk je naar de inhoud van de wet", zegt Van den Broeck. "Het is een kwestie van tijd vooraleer een organisatie ze aanvecht bij het grondwettelijk hof. Het ongenoegen in het middenveld is te groot."

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Twee zaken zijn dus duidelijk: een ‘Wet’ wordt slechts als Wet aanvaard, als die in het voordeel is van Linx. En secundo, het probleem dat we met eigen ogen zien, bestaat niet, dat is algemeen gekend: er zijn geen A en geen B-burgers. Haatbaarden en vormloze boerka-wijven met hun overtalrijke kroost zijn volgens Linx mensen die ook hier thuishoren omdat ze er nu eenmaal zijn. Beter nog: de B-mensen hebben voorrang want zij vuillen de lege plaatsen in de kiezers-rangen op bij elke verkiezing.

    Doet me denken aan dat vrouwtje met haar ezel die ze iedere dag wat minder eten gaf. En net toen het beestje er gewend was aan geraakt helemaal niets meer te krijgen, ging het toch wel dood, zeker.

    Dat er ondertussen gegoocheld wordt met begrippen als ‘Middenveld’ en “Openbare Orde’ is volgens mij alleen het bewijs van… inhoud-loosheid, d.i. argumenten blijven zoeken als er helemaal geen meer zijn.

    We hebben er wel het raden naar, naar de échte bedoelingen van dit soort ‘Middenvelders’. Waarbij in de eerste plaats moet gedacht worden aan het woord ‘destabiliseren’. Of is het eerder het ongenoegen aanwakkeren, met de bedoeling om er zelf beter van te worden? Dat ‘vreemdelingen’ niet het doel zijn maar het middel?

    Vooral de aanwezigheid van zogezegde supermensen, actrices, acteurs en vakbonds-vrijgestelden, baart mij zorgen. Gewoon omdat in die kringen het eigenbelang in alle omstandigheden altijd voorrang krijgt. Wat mij automatisch bij de graai- en grijp politici van de ‘Staatsdragende Parijen’ brengt.

    *

    Complex is niet het goede woord: corrupt zou beter zijn, maar dat gaat dan weer te ver. Een nieuw nog uit te vinden Woord van het Jaar zou beter zijn, maar dan komt men automatisch terecht op het terrein van de niet-politiek correcte vernieuwers die thuishoren in het door Jos Gheysels (AGALEV) uitgevonden ‘cordon sanitaire’. En dat is hel en verdoemenis, boven op de broodroof. En dat schrikt de mensen af.

    Het beeld van ’n hond die naar de eigen staart hapt zou de zaak moeten verduidelijken. Maar wat als het om mensen gaat, en niet om honden….

    *

    PS

    Gelieve niet te verwarren tussen ‘Middenstand’ en ‘Middenveld’. Bij de eerste groep wordt van ’s morgens tot ’s avonds er zelfs bij regen en wind hard gewerkt om den brode, en bij de tweede soort is het bedoelde ‘veld’ Islam-groen met rode randen, en vliegen de gebraden kiekens hen zo maar in de mond.

    (Digitalia)

    ++++



    02-03-2017, 19:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4050

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Unia stuurde ingebrekestelling naar Joods Actueel

    *

    Joods Actueel publiceerde vorige week een interne mail waarin een Unia-jurist de veroordeling van een man die anti-semitische leuzen scandeerde op een pro-Palestijnse manifestatie ‘krom-spraak’ noemde.

    Unia heeft daarop een ingebrekestelling gestuurd naar Joods Actueel. Volgens het tijdschrift klaagde het gelijkekansencentrum daarin aan de naam van de jurist genoemd werd.

    Het gelijkekansencentrum zou gevraagd hebben aan Joods Actueel om de naam van de juridisch medewerker van de site te halen. Michael Freilich schrijft dat zijn site is ingegaan op die vraag omdat ‘wij het doel behaald (hebben) dat wij wilden bereiken, namelijk een publiek debat over de werking van Unia’.

    Onderaan het artikel voegt de site wel een lijst van 15 links toe waarin de naam van de jurist genoemd wordt omdat hij optreedt in panels of genoemd wordt in krantenartikels. Dat toont voor Joods Actueel aan dat het niet gaat om iemand van de interne dienst.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Om duidelijk te zijn: voor de ‘jurist’ van het Islamitisch Centrum was de veroordeling van de Moslim-fundamentalist voor zijn scheldpartij tegen de Joden geen ‘rechtsspraak’ maar een anti Koran-uitspraak. Partijdig dus want niet in het voordeel van de Moslim Broederschap.

    Joods Actueel had in een interne nota de zaak voor het eigen publiek (in de hoop van veel en luid applaus) willen verduidelijken, en had daarbij ook de naam van de betrokken ‘jurist’ vermeld. Het ‘Centrum’ vindt dit een schending van de privacy van die ‘jurist’ en gaat dus in galop in de aanval. Waarbij over het hoofd wordt gezien, dat deze zogezegd interne ‘jurist’ met naam en toenaam zelf in het openbaar optreedt ten voordele van de Islammerij….

    De Standaard springt meteen mee in het zadel.

    Het mag dan ook duidelijk zijn: de poco-kladderaars hebben hiermee hun voorkeuren duidelijk in de vitrine gezet: wrg met ons, weg met de objectiviteit, leve de partijdigheid van het Centrum. DS kiest dus voor de onderwerping aan de Planetaire Globalisatie van de Nieuwe Wereld Orde. DS is dus de zelfverklaarde vijand.

    Anders gezegd: een mooie gelegenheid gemist om te zwijgen,.

    Goede kant van de zaak: weeral enkele tientallen lezers die er genoeg van hebben….

     (Digitalia)

    ++++

    02-03-2017, 18:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4049

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    De kern van Het Kwaad is net als in 1789 en 1940, weer…. Het perfide ….imperialisme.

    Waarschuwing: vòòr U onderstaande geschiedenisvervalging ‘consumeert’, wordt aangeraden via Google https://nl.wikipedia.org/wiki/Arabisch-Isra%C3%ABlisch_conflict het totale (voorbeeldig geschreven) historisch overzicht van ‘de Palestijnse Kwestie’ na te lezen. Het begin hiervan situeert zich op 14 mei 1948 bij het uitroepen van de piepkleine Joodse Staat. .Waarbij zoiets als de Verenigde Naties van toen, er niet in slaagden hun beloftes waar te maken door de onwillige Arabische omgeving. Denk daarbij aan Spanje vòòr de Reconquista. De oorspronkelijke Joodse bevolking daar was vermoord, overmeesterd, onderworpen of verdreven in de Diaspora, de Christelijke voorstelling van de goddelijke straf voor de Kruisdood van de Zoon Gods. Het land Israël was inderdaad sinds Bijbelse Tijden het aan Mozes Beloofde Land, dat ‘overliep van melk en honing’, maar sindsdien tot meestal dorre vlakten was verworden.

    Als een soort morele schadevergoeding voor de Holocaust en de 6 miljoen doden die de ‘Geallieerden’ noch hadden kunnen of willen beletten, werd aan het Joodse Volk toegezegd dat er als compensatie, een klein deeltje van hun historische eigendom zou worden teruggegeven. Om hen een thuisgevoel te bezorgen? Zodat deze mensen, die ondertussen over de ganse aardbodem verspreid, zouden kunnen terugkeren naar een eigen Vadermand. Wat, zeiden ze ok toen, een eigen Vaderland hebben, is een Mensenrecht. Maar niet zo voor Vlamingen….

    Door de militaire onmacht van de ‘Grote Mogendheden’ na WO II, was dat buiten de onwillige Islam gerekend…. Het kleine maar dappere Israël werd jarenlang door de machtig geworden Arabische Wereld geprobeerd onder de voet te lopen… Het Westen, net als de USA deed er het zwijgen toe. Want er stonden toen met o.a. de Koude Oorlog met de Communistische Wereldmacht van Moskou, grotere belangen op het spel.

    In de Zesdaagse Oorlog (1967) lukte het Israël tegen alle verwachtingen in, om op eigen kracht de omringende gezamenlijke Moslim-aanvallers militair te verslaan. Waardoor het zich gerechtigd voelde de heroverde gebieden, waaronder een deel van hun Heilige Stad Jeruzalem, met de Tempelberg, in te lijven.

    Het is die toestand (de uitslag van de Zesdaagse Oorlog (1967), dus precies 50 jaar geleden zoals de Amerikaanse Vredestichter Bernie Sanders zegt, die hij in het voordeel van de Moslims wil terugdraaien.

    Voor nadere bijzonderheden, zie

    https://www.vrede.be/nieuws/de-erfenis-van-winston-churchill

    **

    ‘We moeten een einde maken aan 50 jaar bezetting’

    *

    De voormalige Sociaal-Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders

    … vindt de Israëlische bezetting van de Palestijnse gebieden tegenstrijdig met de Amerikaanse én de Israëlische waarden. ‘We moeten een einde maken aan 50 jaar bezetting’, zei Bernie Sanders.

    Sanders hield maandag een toespraak op de jaarlijkse conferentie van

    J Street, een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor de tweestaten-oplossing.

    Daarin dreef hij de spot met Donald Trumps onverschilligheid over de tweestaten-oplossing, toen hij vorige maand Netanyahu ontmoette. ‘Ik denk dat hij dacht dat hem gevraagd werd of hij van Coca Cola of Pepsi Cola houdt. Dat is niet het antwoord dat een president moet geven’, zei hij onder luid applaus. Hij drukte het publiek op het hart dat de progressieven de vrede in het Midden-Oosten nooit mogen opgeven. ‘Onze job is om weerstand te bieden aan alle politieke krachten, in ons land en in de wereld, die ons uiteen willen rukken. Dit is een globaal fenomeen.’

    Ook juichte hij de beslissing van de Obama-administratie toe om zich te onthouden bij de stemming eind vorig jaar in de VN-Veiligheidsraad over Resolutie 2334. Daarin werd van Israël geëist dat het land stopt met het bouwen van nederzettingen in de Palestijnse gebieden.

    ‘Degenen onder ons die Israël steunen, moeten de waarheid zeggen over het beleid dat de kansen op een vreedzame oplossing schaadt’, zei hij.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Zoals U ziet: zoveel hoofden, zoveel zinnen. Als men de Islam maar naar de mond kan praten…. Dat Bernie Sanders (en met hem al de Clinton Globalistische Beschavings-vernietigers) nog niet aan de hielen reiken van The Donald, moge blijken uit diens grap met de 2 Coca-soorten. Want in dat conflict blijft Trump bij zijn vroegere keuze die voor iedereen duidelijk zou moten zijn. Hij heeft de historische kant van Israël gekozen. Om het even hoe zijn tegenstrevers over de Joden denken: het zal hem worst wezen.

    En geloof me: het is worst die Globalisten niet lusten, want van puur varkensvlees…..

    Ach, deze planeet is ‘n grote ronde bol en alles, buiten het palet metn de Linx-getinte bloedrode kleuren, komt altijd op zijn pootjes terecht. Zie maar naar de Reconquista. Die heeft ook honderden jaren op zich laten wachten, maar uiteindelijk werd de Islam uit Spanje verdreven. Tijdens de Nationaal Socialistische Periode (1932-1945, verkeerdelijk afgekort i.p.v. Naso tot Nazi-periode, kenden we reeds De Nieuwe Orde. Dek daarbij aan de onzalige repressie van de jarenna WO II…. Maar die ‘Nieuwe Orde was vòòr har tijd. Dat Rode Ideaal kwam toen te vroeg en was (vaststelling achteraf) veel te onmenselijk. Vandaar de verbloeming, want ‘socialisme’ kan immers nooit bloeddorstig zijn….. Nu legt de Islam als tweede en verbeterde probatie het veel voorzichtiger aan boord. Niet met militair geweld, met het kanon en met bajonetten, maar o.a. met ‘bootvluchtelingen’ uit hun oorlogsgebieden.

    Met Mobama als (verdwenen) wereldleider, hebben die inderdaad een reuzenstap vooruit kunnen zetten en nu denken zijn handlangers overal ter wereld dat hun Globalistische dromen door Donald Trump zouden kunnen mislukken. En dat is maar goed ook, want zonder de ziel van zowel de Amerikaanse als de Europese Gewone Burger zou dat het einde van het begrip ‘Vrijheid’ hebben betekend.

    Neen, dat Vierte Reich komt er definitief niet. De telling is gestopt op 8 Mei 1945 met de capitulatie van Het Derde Reich. Alleen moet de ondertussen opgegroeide en volwassen geworden generatie publieke poen-graaiers nu nog de laan worden uitgestuurd.

    En ja, voor ik het vergeet: Japan diende de vernedering van Pearl Harbour met amper een paar doden te bekopen met twee kernbommen op hun kop. Weerwraak voor ‘9/11’ met nog een veel grote belediging en met een paar duizend doden, is er nooit gekomen. Wat hebben de duivel-steden Mekka en Medina dan voor op Hiroshima en Nagasaki? Tja, dat is een vraag waarop The Donald tot nader order ook het antwoord schuldig blijft. Maar hoop doet leven…

    (Digitalia)

    ++++

    02-03-2017, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4048

    VENSTER OP DE WERELD

    Salafisten bespreken ‘overeenkomst Holocaust en islamofobie’

    *

    In de Al-Amal Moskee in Hilversum spreken drie islamitische sprekers over de problemen van moslims in de samenleving. De moskee ligt onder vuur, omdat bleek dat de sprekers ook de ‘overeenkomsten tussen de vooroorlogse Jodenvervolging en de hedendaagse moslimhaat’ zullen bespreken.

    Wat staat die boom daar toch prachtig…

    *

    ‘Meer dan walgelijk en abject,’ zegt Roel Abraham, woordvoerder van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). ‘De problemen die moslims hebben, en die hebben ze, zijn niet te vergelijken met de industriële uitroeiing van de Joodse bevolking in Europa in de oorlog. Die werd door de staat georganiseerd. Zo ver zal het nu niet komen.’

    Afshin Ellian: ‘Bescherm juist Joden tegen het grote kwaad, de politieke islam’

    Een van de drie sprekers is de salafistische prediker Fouad el Bouch, onder de alias Abou Hafs. Het CIDI geeft aan dat Hafs in 2014 betrokken was bij een vergelijkbaar controversieel evenement. Op 4 mei – de dag van de nationale Dodenherdenking – sprak de salafistische spreker over de ‘Palestijnse holocaust’.

    ‘Toeval bestaat niet’

    Ook nu krijgt de organisatie vooral kritiek vanwege de timing van het evenement. In Hilversum wordt op zondag ook de Februari-staking herdacht. Tienduizenden Nederlanders kwamen in 1941 in actie tegen de razzia’s en de Jodenvervolging. ‘Natuurlijk, toeval bestaat niet. Maar in dit geval heb ik me ervan laten overtuigen dat het moment van de bijeenkomst géén relatie heeft met de herdenking van de Februari-staking,’ zegt burgemeester Pieter Broertjes (PvdA, zie foto hieronder: de man heeft een broertje dood aan stoef) tegen de Gooi- en Eemlander.


    Broertjes (in volle ornaat) maakt zich weinig zorgen over het evenement. Volgens de burgemeester zijn er geen problemen te verwachten, en zullen er slechts tientallen bezoekers komen. Verder wil hij zich niet uitlaten over het evenement. ‘Het is hun discussie, daar ga ik me inhoudelijk niet mee bemoeien.’

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    De Al-Amal Moskee in Hilversum, de Stad van de PvdA-Burgemeester: is dat geen schrijf-fout, en diende daar niet de Al-Anal Miskee te staan?

    Mijn excuses aan alle eerbare vreemdelingen, maar als die van Hilversum zich de Joden van het moment zeggen te zijn, dan weten die toch ook dat Joden in de jaren ’30-’40 op de meest vulgaire manier bespot werden, als teken des tijds? Wie kaatst, mag de bal terug verwachten, zullen we maar zeggen.

    Wat echter wèl bedenkelijk is, is de medeplichtige Pilatus-houding van Broertje Burgemeester, vooraanstaand lid van de PvdA in die nog altijd Hollandse klinkende stad Hilversum. En ach: het is een verre jeugd-herinnering uit de voorhistorische tijd toen er nog geen TV bestond. Toen was er wel Radio Hilversum. Net zoals er Radio Toulouse bestond, wat de spotnaam was van ons Ma toen een van ons griende en snotterde zonder te kunnen stoppen. ‘Net Radio Toulouse’, grapte ze dan, onderwijl naarstig voort deed met de afwas…

    Moest het mensje nog geleefd hebben om de Islam zoals in Hilversum te moeten meemaken, haar geliefde spreekwoord zou er wel weer liggen te blinken van ‘God borgt maar ie en scheldt nie quite’. Wat wij voor alle duidelijkheid alleen maar kunnen beamen.

    https://youtu.be/ciCZU3nexxg

    Op z’n Hollands, het land van de Mooie Molens (het enige versje dat ons Ma ooit heeft gezongen als ze welgezind was. Wat maar zelden gebeurde) zou dat klinken, dat ‘Gods molen langzaam maar zeker maalt’.

    Genieten we nog even samen van die oeie ouwe tijd….

    https://youtu.be/ciCZU3nexxg

     

    (Digitalia)

    ++++

    28-02-2017, 17:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4047

    VENSTER OP DE WERELD

    "Meisjes met een hoofddoek zijn echt aan het doorbreken"

    In onze grootsteden is slam poetry hip. Het is een unieke manier waarop jongeren met taal omgaan en valt het best te omschrijven als een kruising tussen poëzie en rap. Het doel: innerlijke conflicten of maatschappelijke taboes ontkrachten. "Om mij sterker uit te drukken en het karakter van slam poetry te behouden, treed ik op in het Engels", zegt Samira. "Daardoor beperk ik mijn carrière niet tot Vlaanderen."

    En dat doet ze allerminst. Samira treedt op met Amerikaanse slam poets in de Brusselse Bozar, wint slamwedstrijden allerlei en heeft ons land vertegenwoordigd op Next Generation Speaks, een toonaangevend slamproject in San Francisco. "Samen met internationale slam-artiesten heb ik daar verder mijn stem ontwikkeld. Geschift."

    Samira staat nu wel (zeer bescheiden) te schitteren op podia in binnen- en buitenland, twee jaar terug was ze nog een nobele onbekende in het circuit. "Nooit had ik gedacht dat ik zelf aan het slammen ging gaan. Maar op mijn eenentwintigste had ik een tekst neergeschreven die zodanig vloeiend klonk dat ik me afvroeg of er zoiets als een Belgische slam-scene bestond. Ik googelde wat en ben uiteindelijk bij de Mama's Open Mic in Antwerpen terechtgekomen. Vijf dagen na mijn online speurtocht bleek er een open mic (een evenement waarbij jongeren een microfoon in de hand gestopt krijgen om hun woorden met het publiek te delen, fvd) plaats te vinden. En toen stond ik daar, voor de eerste keer op een podium. Man, wat was ik nerveus. Met trillende handen heb ik de tekst voorgelezen. De respons was lovend. Nadien is de bal aan het rollen gegaan. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar ik organisator Miss Eli ben."

    De teksten van de Mechelse (Koekoek?) gaan vooral over wurgende schoonheidsidealen en zijn zonder meer feministisch. "Mensen verwachten niet van een moslima dat ze het zal hebben over de onzekerheden als vrouw. Maar ook ik heb tijdens mijn tienerjaren een perfectie-drang gevoeld.

    Ik voelde me niet zeker genoeg om bepaalde kleren te dragen, ervoer de nood om me een fitness-abonnement aan te schaffen en op dieet te gaan. In deze samenleving hoor je er op een bepaalde manier uit te zien. Door ouder te worden ben ik dat gaan relativeren."

    "Na afloop komen er vaak vrouwen zeggen dat ze zich herkennen in de teksten", zegt Samira enthousiast. "Dat ik op die manier een connectie kan maken met onbekenden vind ik mooi. Ik probeer de woorden te vinden, de vergelijkingen, de alliteraties om bepaalde gevoelens los te weken bij mensen. Ik wil laten zien dat wij, vrouwen van kleur, er (mogen) zijn. Dat we bestaan. Dat onze emoties, ervaringen, ons verleden… waardig zijn."

    Samira treedt op met haar hoofddoek. "In het dagelijkse leven zie ik mensen soms denken dat ik een onderdrukte vrouw ben, maar als ik mijn stukken op een podium breng, verandert dat beeld van mij opeens volledig. Mijn hoofddoek heeft mij nooit belemmerd, is altijd een meerwaarde geweest voor mij. Zoveel moslima’s gaan door het leven en denken: 'What the fuck is people’s problem? We don’t get it'. Meisjes met een hoofddoek zijn echt aan het doorbreken hoor. We staan hier, we zijn hier en we mogen hier zijn."

    Westerse feministen menen soms dat religie bijdraagt tot patriarchale normen, dat vrouwen met boerka of hoofddoek in strijd zijn met de feministische ideologie. Samira spreekt hen tegen: "Het is simpel: feminisme is ten eerste gelijke rechten voor man en vrouw, ten tweede dat de vrouw de baas is over haar eigen lichaam. Van zodra de beslissing ligt bij de vrouw, ben je er. Als de beslissing ligt bij iemand anders, gaat het mis. Nu zijn het al te vaak mannelijke politici die beslissen wat er met de vrouwen gebeurt, maar is dat het feminisme waar het Westen zo trots op is? We praten altijd over verre, exotische landen waar vrouwen worden verplicht om meer te dragen, maar hier doen we hetzelfde door hen te vragen om minder te dragen. Hypocriet vind ik dat."

    Samira heeft altijd de ambitie gehad om meer te doen dan wat mensen van haar denken. "Als tiener werd ik door de maatschappij, leerkrachten, vage kennissen gezien als iemand die niet veel te bieden heeft. Lang heb ik dat geloofd, maar stilaan is het vertrouwen gekomen om daartegenin te gaan. Rol-modellen spelen daar een grote rol in. In het middelbaar had ik er geen. Nu paradeert de Amerikaans-Somalische moslima Halima Aden met hijab op de runway bij Kanye West’s Yeezy-modeshow, hoe geweldig is dat? In eigen land heb je Sarah Dimani, die recent met een hijab op de cover van Flair stond, Adil El Arbi die een film mocht maken, Aya Sabi die een boeken-deal te pakken heeft en zo kan ik wel even doorgaan. Als ik dat op mijn dertiende had gehoord, was ik waarschijnlijk in tranen uitgebarsten. Ik had nooit gedacht dat ik zo groot kon dromen. Ik kan echt niet langer omgaan met mensen die te klein dromen."

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

     

    Tot zo ver deze ‘vrouw van kleur’ die ‘waardig is’ van hun verleden. Ze bedoelt toch nooit werkzaam in een harem?

    DM, de gazet van de Bart Eeckhout de wereldberoemde Initiërende Hoofdredacteur, draait er wel geen doekjes om, om de goegemeente te helpen slammen. U hoeft daar verder onder al die sjaals, die kopvodden en die maskerades niets speciaals onder te zoeken, tenzij de vaststelling van de feiten: DM kiest de partij van de zichtbare medewerkers-onderwerping en wil ons daarbij helpen om hetzelfde te doen. Want IS heeft het ons wereldwijd bewezen: Islam = Vrede Wrede.

    De nicab is dan ook een kledingstuk als een ander. En het zou veel simpeler zijn, moest iedere vrouw, man of gender-tussensoort op die manier gekleed op straat komen. Omdat niemand nog weet welk vlees hij na enig aandringen evl. in de bed-kuip krijgt.

    En ja, voor ik het vergeet: het mens hierboven is een onderdane van de huidige Beste Burgemeester ter Wereld, die van de Maneblussers-stad, waar het dus ‘s jaars rond hevig Somert. Vandaar die bescheidenheid in haar publiek optreden. En niks eigen lof, zoals U hebt kunnen vaststellen.

    Er is dus blijkbaar haast bij om alsnog de Burger na Mobama in extremis te overtuigen, dat de ‘onderwerping’ zo goed als verworven is. Immers vrezen ze met grote vreze dat ‘de anderen’ straks deze progressieve voortuitgang voor altijd, zoals na Het Beleg van Wenen (1783),zullen terugdraaien. Zodat de Kerken misschien weer vol zullen lopen, als eenmaal de ‘Gebedshuizen’ waar de Koran wordt onderwezen, zullen verdwenen zijn. Daar wordt niet allen aan (streng gescheiden) ‘kontheffen’ gedaan, maar worden, met verwaarlozing van de Taalwetgeving, in het Arabisch de plannen bijgesteld voor het uur ‘U’.

    De Staatsveiligheid, zegt U? Maar mens toch, die hebben de handen en de voeten toch zo al vol met het bespioneren van de staatsgevaarlijke Rechtse ‘populisten’! Want het zijn vooral zij die de door Allah gezonden Sharia met inzet van al hun krachten zullen blijven bevechten.

    (Digitalia)

    ++++

    28-02-2017, 17:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4046

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Carnaval-stoeten worden dit weekend extra beveiligd

    (Door alleen maar betonblokken, geen stoere mannen)

    Meerdere steden in ons land treffen dit jaar extra maatregelen om hun jaarlijkse carnavalsstoet veilig te doen verlopen. In Aalst worden er bijvoorbeeld betonnen blokken naast het parcours geplaatst om te voorkomen dat iemand met een voertuig op de menigte kan inrijden.

    Het carnavalsseizoen schiet dit weekend uit de startblokken. Na de aanslagen in Nice en Berlijn, waar vrachtwagens gebruikt werden om een aanslag te plegen, worden er dit jaar bijkomende veiligheidsmaatregelen getroffen.

    In carnavalsstad Aalst, waar morgen (Vastenavond) tienduizenden feestvierders worden verwacht, worden de toegangswegen tot de feestzone versperd met tachtig betonblokken of tractoren. Daarnaast worden er 780 agenten ingezet en worden beelden van 35 vaste camera's in combinatie met helikopterbeelden voor het eerst in een nieuw crisiscentrum samengebracht.

    Medisch interventieplan terreur

    Daarnaast beschikt de stad voor het eerst over een 'medisch interventieplan terreur'. De operatiecapaciteit in de twee Aalsterse ziekenhuizen wordt verdubbeld en ook met ziekenhuizen in een straal van 30 kilometer werden afspraken gemaakt, verduidelijken burgemeester Christoph D'Haese (N-VA) en korpschef Jürgen Dhaene.

     

    De ziekenhuizen in Aalst zijn tijdens Aalst Carnaval al jaren in een zogenaamde pré-alarmfase en zetten tijdens de feest-driedaagse ook twee in plaats van één gedeelde MUG-dienst in. "Maar er werd vastgesteld dat de opnamecapaciteit van de Aalsterse ziekenhuizen in specifieke omstandigheden ontoereikend is", zegt burgemeester D'Haese.

    **

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

     

    Op een schuif-af, dansen rond het Gouden Kalf! Dit is waarover men dit jaar spreekt. Wat het wordt volgende jaren, hangt af van de beginselvastheid der Regering en het uitwijzingsbeleid dat er – noodgedwongen - zit aan te komen.

    Ja, ik weet dat ik mij hiermee de woede op de hals haal van al wie of wat stoemelings (Stoemelinx?) en tegen beter weten in, politiek correct blijft gedragen. En neen, ik wil niet iedereen naar buiten werken zoals de Moslimlanden met hun sukkelaars plegen te doen, maar slechts niet mis te verstane signalen geven: we gaan onze handen aan jullie niet langer vuil maken, we gaan voor U in onze gevangenissen geen kosten meer maken: U gaat er gewoon uit, zoals U gekomen bent. Met niets. En zonder pardon. Uit heel het Avondland Europa! Met levenslang inreisverbod voor U en al de Uwen. Terug naar de Hel van waaruit onze Bewindslieden U vroeger bij ons hebben binnengehaald.

    Wie in ’t vervolg ook nog maar één vinger verkeerd roert, die gaat letterlijk de boot in. In heet ruim. Aan de riemen. Voor de rest van zijn of haar leven…. Dit is gewoon de geëigende werkmethode die de Franse Revolutie uitvoerde met Kerkelijken die niet rap genoeg dansten naar hun pijpen. De galeien in, tot de dood er op volgde.

    Waarom Vlamingen van de harde lijn dat durven (en moeten) zeggen?

    Zij willen gewoon hun land terug. Hier en nu. Het is genoeg geweest: de verovering waarvoor jullie door jullie ‘Kerkvaders’ werden ingezet, is voor binnen nog een paar honderd jaar. En leer ondertussen als gebuisde overwinnaars onze vrouwen (en onze kleine meisjes) gerust te laten. En vooral = kies in jullie landen liever andere Leiders die daar geen ‘burgeroorlog’ nodig hebben om jullie de wereld rond te sturen als de eerste de beste uitgehongerde struikrovers.

    Neem van ons aan, dat Nieuwe Leiders kiezen een mensenrecht is.

    Ook wij hebben er vele eeuwen over gedaan, met vallen en opstaan, om te staan waar we ons nu bevinden. We hebben er heus geen zin in, om terug te vallen op een 1400 jaar oude woestijn-beschaving die er in hoofdzaak in bestaat elkaar naar de keel te vliegen.

    Ach: veel woorden om te zeggen dat we jullie, door jullie eigen stomme fout liever kwijt dan rijk zijn. Net zoals we in de eerste plaats onze Verlichte Grote Verstanden der ‘Staatsdragende Partijen’ liever in de lentewind aan de takken van de bomen zagen bengelen.

    (Digitalia)

    ++++

    28-02-2017, 15:43 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4045

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Onthoofd Nederlands lijsttrekkersdebat houdt zich aan de feiten

    Van links naar rechts: Sybrand Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66), Emile Roemer (SP), Jesse Klaver (GroenLinks) en Lodewijk Asscher (PvdA). ©EPA

    *

    Het eerste grote verkiezingsdebat op de Nederlandse televisie was er zondagavond eentje zonder de leiders van de grootste partijen: minister-president Mark Rutte (VVD) en de omstreden Geert Wilders (PVV) stuurden hun kat.

    Op 15 maart trekken onze noorderburen naar de stembus om een nieuwe Tweede Kamer, en bijgevolg ook een nieuwe regering, te kiezen. Met nog twee weken te gaan, verzamelde televisiezender RTL de lijsttrekkers van de belangrijkste partijen. Of beter: de belangrijkste partijen die wilden komen. Want zonder de protagonisten van deze verkiezingen, zittend minister-president Mark Rutte van de VVD en de grote uitdager Geert Wilders van de PVV zegden af.

    Het werd bijgevolg een onthoofd debat waarin iedereen al bij al behoorlijk vriendelijk waren voor elkaar.

    De vijf partijen liepen elkaar voor de voeten om, bij gebrek aan Wilders (die tijdens de uitzending wel ijverig tweette), zich zo sterk mogelijk te profileren op het vlak van islamisering. Alle partijen distantieerden zich van de stelling dat de Islam de Nederlandse identiteit bedreigt. Al nam CDA-leider Buma de gelegenheid wel te baat om Groen Links te verwijten dat ze niet inzien hoe bang de Nederlandse bevolking wel degelijk is van die islamisering en zich zo in een beweging te profileren als de realist van de groep. Waarop Buma door Pechtold in de hoek geduwd werd met de vraag of hij de islam wel op hetzelfde niveau zet als het christendom of protestantisme. Een vraag waar geen ja of nee-antwoord op kwam.

    Een ander moeilijk thema: euthanasie voor ouderen die klaar zijn met het leven. Lodewijk Asscher, uittredend minister van Sociale Zaken, hield zich op de achtergrond, maar stemde wel voor. Net zoals Groen Links en D66. Alleen de SP en CDA zijn tegen.

    Verschillende Nederlandse media beoordeelden tijdens het debat naar Amerikaans voorbeeld of de uitspraken die de lijsttrekkers deden wel enige grond van waarheid hadden. De fact check draaide behoorlijk gunstig uit voor de Nederlandse politici: het gros van hun uitspraken werd als waar of minstens gedeeltelijk waar bestempeld.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Ouderen die klaar zijn met het leven.

    Ja, U hebt behoorlijk goed opgelet: volgens dit onbevooroordeeld artikel in de onbevooroordeelde DM zijn ‘opgebrande’ mensen inderdaad, volgens het woord van A.H. (volgens J.F. Kennedy, de geniaalste mens die ooit geleefd heeft) ‘nutteloze eters’ die best in de oven geschoven worden. Zo kan hun ‘restwarmte’ gevoelig bijdragen om de verwarmingskosten van een ruim deel der gemeenschap te drukken.

    Heel slim gezien van die profijtige Linxe Hollanders, die dus spijtig genoeg hun eigen levenseinde zo gewild hebben. Al-bij-al mogen die content zijn, dat Geert Wilders, eenmaal aan de Macht, het niet zo ver zal laten komen.

    Oef, mogen ze opgelucht ademhalen, wat ’n chance dat we er uitgewipt zullen zijn. En, samen met ons, de ‘Verrijkers’ die in principe zelfs niet eens afwachten of iemand ‘klaar is met het leven’ om te doen wat de Koran voorschrijft voor Joden, Christenen en andere ‘Ongelovige Honden’. Het vergt alleen wat tijd, en die is er nu helaas niet meer.

    Maar tenslotte heeft de DM ons met dit artikel vertrouwd gemaakt met het woord ‘tweeten’, dat dringend dient opgenomen te worden in het Groot Woordenboek der Nederlandse Taal.

    En, opgepast, het woord schrijft met dubbele ‘ee’, want exotisch en dus niet gebonden aan de gangbare spellingsregels.

    Of dit een uitzondering is, ten behoeve van de veranderende bevolkings-samenstelling, is niet geweten. Maar het maakt in ieder geval de remmen los die ook aan vreemdelingen de verplichting oplegt onze taal met de nodige eerbied te behandelen. Geen lapjes- noch rapjestaal AUB….

    Neen, neen, dat soort samenleving bij onze Noorderburen loopt wel met Platzal Rutte (=West-Vlaams voor gefailleerde) zò naar hun ondergang. Die vernederende SHARIA-samenleving kan immers slechts door Geert Wilders teruggeschroefd worden in samenwerking met de overige Eu-landen, eenmaal het Duivelsgat Bruxellabad zal gevallen zijn.

    Maar om dààr te geraken, moeten er eerst nog heel wat dobbelstenen vallen.

    (Digitalia)

    ++++

    28-02-2017, 15:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4044

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Vijf gewonden nadat auto inrijdt op voetgangers in Londen

    Bron: BELGA

    Ook in Londen is nu een auto ingereden op een groep voetgangers. Vijf mensen raakten zondag gewond en werden naar ziekenhuizen gebracht.

    Het incident deed zich zondagmorgen voor in Bromley Road, in het zuidoosten van de Britse hoofdstad. De auto botste eerst tegen een muur en kwam dan in contact met voorbijgangers. Volgens een woordvoerder van Scotland Yard werd de bestuurder ter plekke opgepakt door een politieman buiten dienst.

    Vijf slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een getuige zat één voetganger vast onder de auto.

    Straten afgezet

    De straten in de omgeving werden afgezet. Over de motieven is voorlopig niks duidelijk, maar het zou gaan om een dronken bestuurder. Volgens Britse media zou de bestuurder niet bewust zijn ingereden op de voetgangers.

    28 gewonden in New Orleans

    Ook in het Duitse Heidelberg en het Amerikaanse New Orleans reed dit weekend al een auto in op voetgangers. In Heidelberg overleed een 73-jarige man aan zijn verwondingen, in New Orleans raakte een twintigtal mensen gewond. In die laatste stad reed de wagen in op de toeschouwers van een carnavalstoet.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Neen, natuurlijk zijn dat geen Moslim-terreurdaden, of uitingen van de op komst zijnde ‘onderwerping’, dat zou er nog maar aan mankeren. Sedert ‘Nice’ en ‘Berlijn’, met vele doden en gewonden, weten de Media wel beter. Hun gelijkluidende aanpak sindsdien is zodanig spontaan gekomen, dat niemand kan twijfelen. Kom dus verder met velen gerust op straat, de wredelievende Islam doet zelfs een vlieg geen kwaad. Hoogstens belandt U tussen 4 houten planken door de schuld van een donker gekleurde ‘zatterik’ die op de massa inreed onder het roepen dat zijn Allah de dikste heeft. Weten we al sedert Poitiers (732) en Wenen (1683) en van alles wat daar tussen ligt. Maar het is niet politiek-correct de Burger daaraan te herinneren.

    Nuchter beschouwd, is carnaval de gedroomde gelegenheid om na Uw bezoek aan de Notaris om Uw erfenis te regelen, om na te denken over De Vier Uitersten van de Mens, de Dood, het Oordeel, de Verrijzenis en Het Eeuwig Leven. Het is de enige manier om te ontsnappen aan de 40 dagen lange Vasten en Vleesderven. En wat meer is, Uw verdwijning is goed voor het Milieu. Wegens geen verdere persoonlijke uitstoot van broeikasgassen meer, gekoppeld aan de vrijgekomen leefruimte, die voortaan zal ingenomen worden door horden tweebenige sprinkhanen.

    Daar tegenover staat dat de Christelijke Westerse Wereld met Pasen uitzicht biedt op de Verrijzenis.

    Na 20 Januari 2017 is daar met The Donald aan de Knoppen van de Macht in Amerika, de hoop gerezen dat de kentering ten goede definitief is ingezet.

    Het is dus niet eens meer nodig de verkeersreglementen voor trucks aan te passen, zodat die bij bepaalde gelegenheden ongestraft op de voetpaden mogen rijden, zodra de ‘Rechtse Populisten’ aan de Macht zijn, zullen de zaken zichzelf wel wijzen.

    Of is ‘uitwijzen’ eerder het juiste woord?

    (Digitalia)

    ++++

    27-02-2017, 14:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4035

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Van Grieken: "Het is niet het Syrische regime dat terroristen naar Brussel en Parijs stuurt"

    Vlaams Belangvoorzitter ziet geen graten in bezoek Filip Dewinter aan Syrische president

    Een delegatie van enkele Vlaams Belangers, onder leiding van Kamerlid Filip Dewinter, is op vraag van het Syrische regime op bezoek in Aleppo. Tegelijkertijd stelt Amnesty International net vandaag in een nieuw rapport dat het Syrische regime op grote schaal executies uitvoert. Maar partijvoorzitter Tom Van Grieken ziet geen graten in het bezoek.

    “U mag me niet verkeerd begrijpen: schendingen van de mensenrechten kunnen voor mij en mijn partij op geen enkele manier door de beugel. Met de grootste walging hebben wij kennis genomen van de feiten in het rapport van Amnesty International. Het Syrische regime is zeker niet onbesproken en we willen dit ook niet minimaliseren.”

    Maar toch vindt u het prima dat Filip Dewinter de Syrische president ontmoet?

    “Voor alle duidelijkheid: wij waren geen vragende partij om Assad te ontmoeten. Het ging om een studiereis. Maar onze mensen waren daar op uitnodiging van het Syrische regime en dan kan je een vraag om de president te ontmoeten moeilijk weigeren natuurlijk. Filip is daar niet om het regime van Assad goed te praten. Er is geen goeie kant aan die hele oorlog daar.”

    Wat was dan wel de bedoeling van de studiereis?

    “Aleppo bezoeken en kijken hoe de strijd tegen IS er gevoerd wordt. Kijk, het is niet Syrische regime dat zelfmoordterroristen stuurt naar Brussel en Parijs. Dat doet IS. Het Syrische regime probeert IS net uit te schakelen voor ze naar hier kunnen komen.”

    En tegelijkertijd schakelt het regime ook een hoop onschuldige burgers uit, zo blijkt nog maar eens uit het nieuwe rapport van AI.

     

    “Nog eens: ik walg daar ook van en keur dat niet goed.”

     

    Blaast u nu niet koud en warm tegelijk? Als u walgt van de praktijken van het regime, waarom keurt u dan een bezoek aan dat regime goed?

    “Kijk, ik denk dat iedereen wel doorheeft dat om de vluchtelingencrisis te stoppen het conflict in Syrië moet opgelost worden. En volgens ons kan je daarvoor niet om het Syrische regime heen. De enige oplossing is er een mét Assad, of je dat nu leuk vindt of niet.”

     

    Enkele maanden geleden was er nog heisa over een bezoek van Filip Dewinter en enkele anderen aan de extreemrechtse Griekse partij Gouden Dagenraad. U vond dat toen niet kunnen. Maar een reis naar een regime dat van heel ernstige misdaden wordt verdacht, kan voor u wel?

    “Dat is voor mij wel een duidelijk verschil. Voor neonazi’s een toespraak houden, dat is inderdaad een brug te ver. Maar er is volgens mij iets voor te zeggen dat Filip gaat kijken hoe het er aan toegaat in Aleppo en hoe de strijd tegen IS er verloopt. Dat is volgens mij wél relevant."

    "Zoals ik al zei, het was niet de bedoeling van Filip om er Assad te ontmoeten. Wij waren geen vragende partij. Wat hij er precies heeft geleerd? Dat moet u aan Filip zelf vragen.”

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    In De Schandaard stond een uitgebreid - niet te vreten dus – dat de VRT er niet aan houdt al te veel Vlaamse Leeuwen te vertonen. Het omgekeerde zou eerder verwonderen. Maar zonder uitleg hadden we het ook al gesnopen: De Schandaard en DM, die twee zijn onverbeterlijk ziek, erger dan getroffen door melaatsheid. Ze zijn door en door geïslamiseerd en dus ten dode opgeschreven…

     

    Het interview met TVG, dat U hierboven kon lezen, hoort thuis in het ritje van de veel besproken volksverlakkerij: het is alleen te pruimen voor hen die in datzelfde beddeke ziek zijn. In de Koran heet dat de ‘taqyilla’, de Heilige Plicht om in alle omstandigheden uitsluitend te handelen in het belang van de Islam, zelfs als dat besloten zou liggen in een verre toekomst. Islam en Marx: ook al een Siamese Tweeling van Het Kwaad.

    Bij DM draait men er zelfs geen doekjes meer om: het is alle hens aan dek want ze zien ook dat het gaat om hun eigen naakte bestaan. Hun Linxe vooringenomenheid is gebaseerd op de Islam en andere volksvreemde ‘vernieuwingen’ die onze samenleving moeten ontwrichten.

    En ik, die dacht dat de tanker al aan het keren was. Er moeten sedertdien dus bij de Redactie harde woorden zijn gevallen die de vernieuwing in de kiem hebben gesmoord.

    Heb ik gelijk, of heb ik gelijk?

    (Digitalia)

    ++++

     

     

    27-02-2017, 14:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4034

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Euro wankelt: Rente staatsschulden bankroet Frankrijk en Italië stijgt weer

    Ook Griekse crisis is weer terug van (nooit) weggeweest: Schuldenlast gestegen naar 180% BNP, van beloofde hervormingen is vrijwel niets terecht gekomen

    Zonder het massale geld bijdrukken door de ECB - € 90 miljard per maand - zouden Frankrijk, Italië en Spanje onmiddellijk bankroet zijn, zo legde financieel analist Egmond Haidt onlangs uit. Daarnaast is de enige reden waarom de eurozone nog bestaat de extreem lage rente. Echter, de rente die de failliete staten Frankrijk en Italië over hun staatsschulden moeten betalen, is ondanks de digitale geldpers van de ECB in korte tijd fors gestegen. Met de verkiezingen in Frankrijk en mogelijk ook weer Italië in aantocht, is er nog maar een klein zetje nodig om (een van) beide landen uit de euro en wellicht ook de EU te doen treden. Dat zal het einde van de faliekant mislukte unie betekenen.

    De Franse rente steeg van 0,1% in september naar 1,07% nu, en de Italiaanse van 1,1% naar 2,25%. De percentages zijn volgens Haidt echter nog steeds véél te laag als gekeken wordt naar de gigantische staatsschulden van beide landen: € 2,16 biljoen voor Frankrijk (97,5% van het BNP), en € 2,2 biljoen voor Italië (132,7% van het BNP).

    Le Pen dreigt met Frexit

    Beleggers en investeerders beginnen weer nerveus te worden. In Frankrijk, de tweede economie van de eurozone, zal Front National leider Marine Le Pen het zo goed als zeker tot de tweede ronde van de presidentsverkiezingen op 23 april schoppen. Peilingen wijzen nu uit dat ze die vervolgens toch zal verliezen, maar met de ‘onverwachte’ winst van Donald Trump en het Brexit in gedachten, vreest de financiële wereld dat een nieuwe ‘verrassing’ mogelijk is.

    Le Pen wil bij winst nog dit jaar een referendum over de euro organiseren, en van Brussel de zeggenschap over een eigen munt, eigen wetten en de eigen begroting terugeisen. Als dat wordt geweigerd, zal ze het volk adviseren om voor uittreding uit de EU te stemmen (‘Frexit’), wat het onmiddellijke einde van de eurozone en vermoedelijk ook de Unie zal betekenen.

    Nog grotere zorgen over Italië

    *

    Over Italië zijn nog veel grotere zorgen. Dat komt niet alleen door de percentueel veel hogere staatsschuld, maar ook omdat er in juni opnieuw verkiezingen zouden kunnen komen, en oppositiepartij M5S van cabaretier Beppe Grillo aan de macht zou kunnen komen. Grillo wil eveneens een referendum over de Italiaanse uittreding uit de eurozone organiseren.

    ECB president

    Mario Draghi( °1947)

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Mario_Draghi

    **

    suggereerde onlangs voor het eerst dat zijn thuisland inderdaad onder bepaalde voorwaarden de eurozone zou kunnen verlaten. Jarenlang had hij volgehouden dat alleen al het idee onbestaanbaar was, en de ECB altijd alles zou blijven doen om de muntunie intact te houden. Alleen al het feit dat hij het nu toch heeft genoemd, geeft aan hoe realistisch en ernstig de situatie ondertussen is geworden.

    **

    Ook Griekse crisis weer terug

    Tot overmaat van ramp is –zoals we vanaf 2010 voorspelden- ook de Griekse crisis weer terug van (nooit) weggeweest. De honderden miljarden euro’s die de eurozone in het land* heeft gepompt, zijn alweer zo goed als verdampt, terwijl de Grieken amper werk hebben gemaakt van de beloofde hervormingen. De schuldenlast is zelfs verder gestegen naar 180% van de BNP. Het IMF eist opnieuw een massale schuldenkwijtschelding, maar Europa is daar zeer huiverig voor, omdat dan ook de Fransen, Italianen en Spanjaarden hetzelfde zullen eisen. En daar ontbreekt simpelweg het geld voor. (2)

    (* Voornamelijk in het failliete Europese bankensysteem, dat dankzij de Griekse schuldenlast dreigde om te vallen.)

    Draghi machteloos als er een referendum komt: Euro zal instorten

    Door de politieke onzekerheid kan de rente voor Frankrijk en Italië de komende maanden verder stijgen. De vraag is wanneer Draghi ingrijpt en het opkoopprogramma, dat in april naar € 60 miljard per maand wordt teruggeschroefd, weer opvoert. Mochten de Fransen of Italianen inderdaad voor respectievelijk Le Pen en Grillo stemmen, en er komt inderdaad een referendum, dan kan zelfs Draghi met zijn geldpersen niets meer doen om de jarenlang op kosten van met name Duitsland en Nederland uitgestelde instorting van de eurozone te stoppen.

     

    Xander

    (1) Finanzen100
    (2) Cash.ch

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Die Mario Draghi is niet alleen niet van betere vòòr-oorlogse kwaliteit, hij is ook een echte draak die zot van glorie van de ene rijke vleespot naar de andere fladdert.

    Bekwaam in zijn vak, dat wel. Maar dat waren Beëlzebub of Lucifer ook, alhoewel die uiteindelijk in de hel zijn terecht gekomen….  

    Voor de Eu-bonzen is het alleen wachten op de eerstvolgende exit. Het einde zal dus niet onverwacht komen, zodat ze ruim op tijd de ruimte zullen kunnen kiezen naar de pas ontdekte nieuwe planeten, op minder dan 47 lichtjaren ver.

    (Digitalia)

    ++++

    27-02-2017, 13:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    26-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4041

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Waarschuwing: de GVA plaatste nu ze dat nog kunnen, een brandend artikel over ‘racisme’, maar vergat erbij te vertellen, dat hun ‘racisme’ slechts in één richting werkt. Daarom eerst deze bijkomende rechtzetting van de kant van Sharia4Belgium met recht en reden verspreid door het Vlaams Belang Magazine.

    “Sharia4Belgium: 'Femme de la rue is een hoer'

     

    In de nasleep van de discussie over de documentaire 'Femme de la rue', waarin een jonge vrouw door allochtone mannen vernederd, gevolgd en uitgescholden wordt, heeft nu ook de moslimorganisatie Sharia4Belgium een reactie geplaatst.

     

    In een videoboodschap stelt hun woordvoerder dat dergelijke vrouwen deze reacties zelf uitlokken gezien ze "naakt over straat lopen" en "zich verven als een clown. Ze kleden zich bovendien als goedkope prostituees. Wat wil je dan dat ze dergelijke reacties krijgen?", vraagt woordvoerder Abu Haniefa zich af. De man vervolgt zonder schroom: "Deze vrouwen moeten wegblijven uit moslimbuurten. En indien het hun hier niet aanstaat dienen zij te verhuizen."

    Necrofielen

    De verklaring waarom het vooral moslims zijn die dergelijk gedrag vertonen, is volgens Sharia4Belgium omdat "de meeste kafaar (de ongelovigen, red) pedofielen, homofielen, necrofielen of 'dierenvrienden' zijn."

    Wie er nog aan mocht twijfelen dat de islam onverenigbaar is met de Westerse samenleving, heeft vandaag het finaal antwoord gekregen.

     

    Jinnih Beels na racistische foto: “Grote slag voor mijn zoon”

    De Mechelse politiecommissaris Jinnih Beels kan de foto van haar met racistische opschriften die binnen het politiekorps verspreid werd naar eigen zeggen ‘plaatsen’, maar spreekt wel van “een grote slag” voor haar zoon, echtgenoot, familie, vrienden en collega’s.

    (Nota van de Redactie: Madame heeft weml een groot gedacht van zichzelve…)

    Dat heeft ze zaterdag verklaard aan VRT en VTM. “Een heel korps is het slachtoffer van één dommerik, die ervoor zorgt dat een heel beleid met een vingerknip van tafel wordt geveegd”, stelt Beels.

    In een whatsapp-groep van het politiepersoneel, werd een foto van Beels geplaatst met de tekst: “Jou kleur staat mij niet aan”. De maker van de foto bleek een inspecteur te zijn van het korps Mechelen-Willebroek zelf. Hij is verhoord en intussen geschorst.

    Rauw Racisme”

    Mechelse burgemeester Bart Somers (Open Vld) heeft intussen op zijn Facebookpagina verklaard dat iemand die dergelijke feiten pleegt, niet thuishoort in het politiewezen. “De snelle en sterk veroordelende reactie van vele mensen in ons korps bewijst opnieuw dat we over de juiste politiecultuur beschikken”, stelt hij verder.

    In het Radio1-programma “Bonus” reageerde Somers zaterdagochtend op de racistische foto. “Dit is een geval van rauw racisme. Wij voeren in Mechelen een nul-tolerantiebeleid tegen racisme en discriminatie”.

    “De korpschef heeft meteen zijn verantwoordelijkheid genomen en op minder dan 15 uur had men de dader die onmiddellijk is geschorst”, zegt Somers. “Daar zal nu een zwaar gerechtelijk staartje aan komen, zo iemand hoort niet thuis in de politie, en zeker niet in de Mechelse politie.”

    Ook politievakbond NSPV reageert zaterdag met afschuw op de foto met racistische opschriften. “Het gaat gelukkig wel om een individueel geval en het is positief dat er meteen een korpsbrede afkeuring volgde”, zegt Antwerps provinciaal NSPV-voorzitter Tom De Gent. “We behouden dan ook ons vertrouwen in de overgrote meerderheid van het korps.”

    De vakbonden, de korpsleiding en het politiecollege zaten intussen al samen rond de kwestie. “We komen uit dat overleg naar buiten met een eendrachtige veroordeling van de feiten”, zegt de provinciale voorzitter van het Nationaal syndicaat van het politie- en veiligheidspersoneel. “Dit is uiteraard totaal onaanvaardbaar. We willen er echter wel op wijzen dat er snel en correct gehandeld is”.

    Vrijdag sprak de korpschef al harde taal: “Dit is een blamage voor ons korps en haar medewerkers, evenals van de waarden die wij uitdragen”.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Rauw Racisme’, volgens Bartje Somers, waarop Filip Dewinter vraagt of gekookt racisme dan veel beter is.

    Wat er ook van zij: deze import-dame heeft de boodschap begrepen. Verdwijn uit onze ogen, of we lusten U rauw. Wat dan ook de enige juiste bedoeling is geweest, naast het feit dat haar benoeming tot Commissaris boven vele hoofden heen door die vele mandaatdragers van die vele Intercommunales, erg lastig moet zijn aangekomen. Waarbij ik in het midden laat als ze al-dan-niet een praktiseerde moslim is. Want opgepast: in Coburgia is de ‘godsdienstvrijheid’ gewaarborgd voor iedereen, op voorwaarde niet uitgesproken Christelijk te zijn. Want Christenen, net zoals Joden, zijn ‘kafaar’ en dus vogelvrij.

    Als Muzelmannen onze vrouwen ‘hoeren’ noemen is dat geen racisme noch belediging, maar een veruitwendiging van hun ‘Geloofsovertuiging’.

    Begrijpe wie kan.

    Maar één ding is zeker: de Brandweer in Mechelen heeft al voor hetere vuren gestaan.

    (Digitalia)

    ++++

    cisme

    26-02-2017, 18:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4040

    VENSTER OP DE WERELD

    **

    Zuhal Demir, Genk 1980, met Turks-Koerdische root: ze, opent meteen de aanval op het C.G.K.R.-nieuw

    *

    De nieuwe staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) opent vandaag in Het Nieuwsblad de aanval op Unia. Dat is het voormalige Gelijke-kansen-centrum, en valt onder haar bevoegdheid.

    Merk op: de neerhangende linkerpols met mijnwerkershalsdoek…. Wat ’n fijne strategische zet van BDW om op die manier de ganse Limburg in te palmen

    *

    Unia is vijfentwintig jaar geleden opgericht om racisme te bestrijden en gelijke kansen te bevorderen. "Maar ik vraag me af of Unia nog wel doet waarvoor het is opgericht", aldus Demir in Het Nieuwsblad. "Mensen begrijpen niet waarom Unia bijvoorbeeld zo obsessioneel met de zwartepieten-discussie bezig is, terwijl de echte problemen blijven liggen."

    Nu ze staatssecretaris is, wil Demir met de verschillende regeringen rond de tafel zitten om in te grijpen. "Want Unia heeft op zijn minst een perceptie-probleem", zegt ze. "De burgers hebben het gevoel dat het te moraliserend is. Bovendien maakt Unia zich belachelijk, onder meer met het voorstel om vacatures enkel voor vrouwen open te stellen."

    Demir steunt in ieder geval een eerder voorstel van minister Homans om Unia door te lichten.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Waarschuwing: U bent hier terecht op een zwaar politiek incorrecte blog, verder lezen kan dus, net als roken, Uw welzijn ernstig schaden. Tenminste, in de veronderstelling dat de huidige ‘Staatsdragende Partijen’ inderdaad bij de eerstvolgende Verkiezingen van De Laatste Kans, overeind blijven….

    Wat God moge verhoeden. Want volksverlakkerij is heden ten dage de onverbloemde naakte waarheid geworden….

    Het is voor ons, overtuigde Vlamingen van de harde lijn, goed om regelmatig de vijand te volgen via de Verkochte Pers die dapper helpt om hun volksverlakkende standpunten op te solferen. Vooral als men daarbij zijdelings ter vergelijking de internationale nieuwsmedia in de gaten houdt. Het houdt vooral de ogen open om de binnenlandse zwanzers via onze blogs recht voor de raap blijvend te kunnen aanklagen, in de hoop dat de ontmaskering des te vlugger komt.

    Zo merkt men niet alleen dat er iets op til is met het vroegere C.G.K.R. van Pater Leman, waarover het hier gisteren in de vorige bijdrage ging, maar het bewijst ook de op voorhand gemaakte afspraken om de ‘nieuwe’ Staatssecretaris‘ van vreemde origine te duiden’. d.w.z. aan te bevelen.

    Van heulen met de vijand gesproken!

    Want inderdaad, als ‘economisch gevluchte’ Turks-Koerdische tweede generatie heeft het mens al een hele weg afgelegd. De dag dat de komende Turkse Islammerij hier de lakens zal uitdelen, zal die ‘dame’ die nu al (op onze kosten) het klappen van de zweep kent, goed geplaatst zijn om ‘Ortskommandatur’ van de Rode Halve Maan te spelen.

    Als kind heb ik boven dergelijke gebouwen nog de Hakenkruis-vlag vrolijk weten wapperen in de wind.

    Kijk ne keer hoe goed naar de NV-Arrogantie, die uit louter eigenbelang zelfs het voortouw neemt om de Veroveraars te wille te zijn. Het is een prestatie in het voordeel van de Duitse Bezetter waarin Staf Declercq van het V.N.V. nooit is gelukt. BDW doet dus beter t.o.v. de honderd maal sterkere Islam-bezetter dan het V.N.V. met de toenmalige Nazi-moordenaars.

    Enig verschil: in de jaren ’30-’40 bestond de waakhond van het Vlaams Belang nog niet, als Vlamingen van de harde rechte lijn, en werden alleen de naäpers pas na de oorlog als de verkeerde bedrogen Vlamingen gemarkeerd. Omdat ze het goed gemeend hadden werden ze dan ook zeer zwaar gestraft door het Establishment. Wat lukte met de Duitsers, zal deze keer (dank zij de betere communicatie) niet lukken met de Rode Halve Maan.

    Vlaming, let op Uw zaak! Want, zo las ik bij de collega’s van http://nageltjes.be/wp/ : “UNIA is een crypto-fascistische, islamofiele en Vlaamshatende organisatie van Belgische signatuur die moet opgedoekt worden. Het is de vervanger en opvolger van het beruchte CGKR (Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding“.

    U voelt dat dus aan Uw ellebogen: met Tante Zulma heeft BDW definitief voor de ‘Onderwerping’ gekozen. Door de maskers af te weren, heeft hij de weg geopend naar het enige juiste Vlaamse bewustzijn. On-verfranst, on-verduitst, on-verislamiseerd, vuist en voet de vane omtrent.

    Wij zullen bij de volgende veerkiezingen onze mening kunnen tonen, nadat eerst Amerika, dan Nederland, Frankrijk en Duitsland de weg hebben getoond. Er wordt dus verzamelen geblazen voor de ‘lurte finale’ voor eigen aard.

    *

    Zaterdag namiddag Nieuws. Bart Somers, de beste burgemeester ter wereld van 2016, verdedigt op de radio ondertussen met Hitleriaanse heftigheid de nul-tolerantie in zijn politiekorps ten overstaan van het weigeren van de totale oorlog overgave aan de buitenlandse invasietroepen. Terwijl de hoernalist van dienst daar meteen de bedenking aan vastknoopt, dat allochtonen die voor onze Sire als poen-graaier de eed mogen afleggen, daar hun buitenlandse afkomst beklemtonen. Door bijvoorbeeld een Marokkaanse baksteen mee te brengen die hun overgrootvader ooit gebruikt heeft om daar in Marokko zijn huis te bouwen. Zuhal Demir (zie foto bovenaan), dus Tante Zulma van de NV-A bracht daar een paar dagen geleden, duidelijk herkenbaar voor de camera’s, de mijnwerkershoed van haar Turkse vader mee, en diens rood-witte halsdoek, als beklemtoning van haar vreemde buitenlandse afkomst.

    De symboliek van de komende overheersing van de Islam is duidelijk. Want er is niet één volk ter wereld waar er Islam is, zonder dat deze uiteindelijk de Macht grijpt en de oorspronkelijke Beschaving uitmoordt of ‘onderwerpt’.

    Het idee van de ‘Gematigde Moordenaars’ is het lokmiddel waarmee de huidige collaborateurs de ‘onderwerping’ niet alleen goedkeuren, maar er hun volle medewerking aan verlenen.

    De tijd van handelen is dus nabij. Want zoals U ziet, is het al kwart over twaalf!

    (Digitalia)

    ++++

     



    26-02-2017, 17:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    25-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4039

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Johan Leman: "Ik ben bang voor de volgende golf van radicalisering"

    Linkx is de goede richting om in de vernieling te rijden….

    In 1987, precies dertig jaar geleden, waarschuwde hij al voor de tikkende tijdbom in Molenbeek. Vandaag houdt hij opnieuw zijn hart vast. "Als er niets verandert, gaan de sluizen straks open", zegt de voormalige voorzitter van het Centrum voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding (CGKR) dit weekend in een interview met De Morgen.

    Leman, die in Molenbeek nog altijd de bezieler is van het intercultureel centrum Foyer, verwacht de komende jaren nog veel jihadi-missioneringswerk bij jongeren, zegt hij.

     

    "En er is daarnaast ook een nieuw soort radicalisering mogelijk. Kijk naar de nieuwe populaties die zich aanmelden in Molenbeek. Veel Roma, en veel zwarte Afrikanen. Dat zijn geen moslims, tussen haakjes. En op zich is er vandaag nog geen probleem. Zelfs met een werkloosheidsuitkering voelen die mensen zich al middenklasse. Maar wat met hun kinderen straks? En hun kleinkinderen? Hoe zullen die het doen? Die zullen ook hun plek in onze samenleving opeisen, die zullen zich ook geen gast meer voelen. Zijn wij daarop voorbereid? Nee."

    Zoals hij in 1987 aan de alarmbel trok, doet hij dat ook vandaag. "Ik wil waarschuwen voor wat er op ons afkomt. Er moet iets gebeuren. Jongeren moeten hoop krijgen, perspectief. We moeten investeren in sociale weefsels. En vandaag gebeurt net het omgekeerde."

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    Deze bijdrage past als de klomp van een Siamese tweeling bij het vorige stukje op deze blog, over de rampvaart van het verfoeilijke socialisme dat, zoveel later maar des te wreder dan de Islam, verantwoordelijk is voor zoveel menselijk lijden. Marx dateert van eind de jaren 1800, Mohammed van 1400 jaar geleden. Het rijtje stijgt van Stalin over Hitler en Mao naar Obama, die gelukkig gestopt werd door de juiste reflex van de Burger van De Nieuwe Wereld aan de Overkant van de Grote Wateren....

    En weer is daar die typisch duivelse omgekeerde redenering, eigen aan al wat Linkx denkt maar Rechts de zakken vult met wat ze uit de zakken van de Kleine Man toveren: alles laten lijk ‘t is, er wel over zagen, maar alleen om 30 jaar later alle gelijk van de wereld te reclameren.

    Ook de Vlaamse Radicalen waarschuwden al 30 jaar (en meer) voor deze ramp, maar die werden aan de kant gehouden en als een bende schurftige schapen in een ‘cordon sanitaire’ gezet. Mensen als Pater Leman waren inderdaad beter geplaatst om hun spitsbroeders tot de orde te roepen, maar het duurde exact 30 jaar voor we daarover het eerste woord hoorden.

    Krek hetzelfde verhaal met de graaipolitiek laatst in Gent: binnen het half uur was de aandacht afgeleid naar de NV - Arrogantie, en stond het land op stelten in die richting. Een eindeloze herhaling van schandalen: Parisis, Optima, de Intercommunales: alles moet altijd wijken voor de redding in extremis van de echte daders die als naar gewoonte, bij de Rode Kameraden zitten.

    Voor wat betreft Molenbeek zelf: uitmesten heeft geen zin meer. Hebben we aan den lijve ondervonden met het Kamp van Calais/Duinkerken. Het enig doenlijke voor Molenbeek is wat in de Bijbel staat, dat gebeurd is met Sodoma en Gomorha: de onzen tijdig en zonder omzien, laten vertrekken, en vervolgens laten geschieden waar geschieden moet.

    Voor wie het verhaal van Genesis 18-19 en de Vrouw Lot genaamd, niet kent, die hoeft slechts te Googelen voor verdere details op https://nl.wikipedia.org/wiki/Sodom_en_Gomorra. Want ook daar is het Woord Gods doorgedrongen, al is de archeologie er nog altijd niet in geslaagd om de exacte locatie van die verdwenen steden terug te vinden. Wat dus ook voor Molenbeek tot de mogelijkheden behoort, eenmaal het deksel van de Hel daar terug is dicht gesoldeerd nadat de laatste Moslim in het gat is verdwenen.

     

    (Digitalia)

    ++++

     

    25-02-2017, 16:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4038

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Wanneer doekt de sp.a zichzelf op?

    *

    Ondanks de steun van de openbare omroep en een aantal kranten is het Publipart-schandaal een nieuwe slag voor de sp.a. Nog voor het schandaal slaagde de partij - federaal en Vlaams nochtans in de oppositie - er maar niet in met een eigen verhaal te komen. Haalt de sp.a straks nog 12 procent? Naar analogie met andere socialistische partijen in Europa is de Vlaamse sociaaldemocratie aan het wegkwijnen.

    Wanneer doekt de sp.a zichzelf op?

    Een reddingsoperatie met steun van de media. Zo kon je de framing op radio, tv en kranten samenvatten toen de Gentse Publipart-affaire was losgebarsten. In plaats van het debat te voeren over weinig transparante nv’s die uit intercommunales zijn voortgekomen en een melkkoe werden voor (in eerste instantie) socialistische politici, verdronk de VRT, geholpen door een paar journalisten (Bart Brinckman van De Standaard voorop), de discussie over de rode Gentse graaicultuur op een vakkundige wijze. Plots moest het debat gevoerd worden over de emolumenten verbonden aan mandaten van lokale, regionale en federale politici. Antwerps schepen van Financiën Koen Kennis moest komen uitleggen waarom hij meer dan 7.000 euro netto per maand verdiende. Ook het parlementaire loon van Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) was plots onderwerp van gesprek.

    Opgejaagd door de PVDA begonnen Groen-kopstukken daarover door te drammen, daarin gevolgd door een aantal sp.a’ers. Een mens zou zowaar de indruk krijgen dat het Publipart-schandaal een Antwerps probleem is met de N-VA als spin in het web.

    Vraag is of de operatie ‘Red sp.a’ veel zoden aan de dijk zal leggen. De kijkers van Terzake zijn - afgezien van critici die zich mateloos ergeren aan de vooringenomenheid en arrogantie van Kathleen Cools - overtuigden die niet snel een andere politieke stal dan die van de socialisten zullen opzoeken. De steeds vermoeider ogende partijvoorzitter John Crombez probeert de meubelen te redden door te pleiten voor een operatie ‘transparantie’. Maar ook dat was een onderdeel van de strategie: een mistgordijn optrekken rond het Publipart-verhaal. Momenteel hebben de politici het imago van zakkenvullers en dat geldt zeker voor de socialisten.

    Terugtrekking in grote steden

    mislukt

    De zaak dreigt op nationaal vlak dramatisch te worden voor de sp.a. In de peilingen slaagt de partij er maar niet in te profiteren van het oppositiewerk tegen de regering-Michel en de regering-Bourgeois. In 2014 haalde de partij amper 14 procent van de stemmen. In de peilingen schommelt sp.a sindsdien tussen 13 en 15 procent. En lijkt ze dichter bij 12 procent te stranden dan bij 15 procent. Crombez en co weten dat ze slecht in de markt liggen.

    Om de schade bij de gemeenteraadsverkiezingen te beperken, werd besloten zich terug te trekken in een aantal grote steden, daar de verkiezingen te winnen en achter de stadsmuren betere tijden af te wachten. In Hasselt, Leuven, Gent, Oostende en eventueel Brugge, moest de burgemeesterssjerp gered worden.

    Hasselt en Gent lijken ondertussen verloren. Quid met Leuven na Tobback? En wordt het in Brugge een dubbeltje op zijn kant? Het zou ironisch zijn als de sp.a straks enkel het Oostende van Johan van de Lanotte weet te behouden.

    Wat er ook van zij, de keuze om zich te verschansen in de steden toont aan dat het electoraat van de sp.a steeds kleiner is geworden.

    Wat blijft nog over? Zuilgebonden personen, gepensioneerde ambtenaren, personeel uit het gemeenschapsonderwijs, Vakbondsleden en een paar groepen allochtonen.

    Het electoraat spat uiteen

    Extra pech voor Crombez is dat de socialisten de internationale trend tegen hebben. Het welvaartsmodel dat de sociaal-democraten en reformistische socialisten na de Tweede Wereldoorlog groot heeft gemaakt, is uitgeleefd. Dat was het al in de jaren zeventig, maar links kon het overeind houden met steeds hogere belastingen. Ze hebben ook geen antwoord kunnen geven op de mondialisering. De sociaaldemocratie in Europa is aan het verschrompelen. Langzaam maar zeker.

    In Frankrijk is de PS op sterven na dood. In Nederland stevent de PvdA af op een zware verkiezingsnederlaag. Ja, in Duitsland maakt Martin Schulz een kans tegen Angela Merkel, maar sinds Gerhard Schröder volgen de

    socialisten daar een Europese ‘Sonderweg’.

    Dankzij een beleid van loonmatiging en een goedgeschoolde arbeiderspopulatie hebben de Duitse sociaaldemocraten bijgedragen tot een succesverhaal: Duitse bedrijven die kwaliteitsproducten maken (chemie, premiumwagens, machinebouw, moderne technologie...) en hun mannetje kunnen staan in een mondiale economie. Duitsland is een uitzondering.

    De Vlaamse socialisten zijn dat niet. Sociologisch is de partij aan het uiteenvallen. Electoraal is dat langzaam maar zeker ook het geval.


    Misschien doekt de sp.a zichzelf best op, om over een aantal jaren een totale afgang te vermijden. Boudewijn Bouckaert, jurist, oud-professor, ex-LDD-parlementslid, en ad rem als vanouds, deed op de sociale media volgend voorstel: “De sp.a zou zichzelf beter ontbinden. Er is keuze zat voor haar leden en kiezers: de bloedrode ABVV’ers kunnen naar de PVDA, de ‘progressieve’ gediplomeerde jongens en meisjes kunnen naar Groen, de humanistische liberaal-socialisten kunnen naar Open Vld en de anti-moslim-socialisten kunnen naar het

    Vlaams Belang.

    Ook in de politiek geldt Schumpeters’ ‘creative destruction’.” We kunnen hem enkel gelijk geven.

    *

    Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Naast de mogelijkheden die ’t Pallieterke hierboven heeft geschetst, bestaat er nog een mogelijkheid die gaapt als een verbrandingsoven van een Nazi-kamp, namelijk de terugkeer naar de bron van alle kwaad: de PS van Olio di Poepo die op zijn beurt altijd slechts een onaanzienlijk uitlopertje is geweest van La Patrie Nationaliste Française. De resterende dominantie na de Germaanse verwoestende dominantie van Dolf-met-de-Snor.

    Trouwens, in Bruxellabad zelf voelt men reeds de nattigheid van de regen in Parijs: men spreekt er al van ‘le Syndrôme d’Anvers’ waarvan zij het slachtoffer dreigen te worden. Zij voelen de Trump-storm reeds aan hun rheuma.

    *

    Wat er ook van aan is, het is al een hele vooruitgang in vergelijking met het vroegere ‘sale Flamin’ waarvoor er alleen minachting voor heeft bestaan. Nu gaan die dus op het wereldtoneel de kaart trekken van een minderheid van gegijzelde onschuldige lammetjes. Stel U voor! Hun nachtrust tot de middag is immers belangrijker dan de job van vele tienduizenden Brusselse Vlamingen.

    Brussel! Den Donald noemde dat ‘n hellegat, een vulkaan van criminaliteit en moordzucht. In ‘Schoon Vlaams’ hoor ik liever een woord dat de Vlaming beter in de mond ligt: Brussel is, sedert het geen Broekzele meer wil genoemd worden, een duivelsgat waar de Francofonie het deksel van de Hel heeft losgewrikt en vast gesoldeerd van zodra het wagenwijd open stond. Pek en solfer tot ver in ‘De Rand’. De ‘Balkan Route’ mondt er zelfs in uit.

    Gelukkig zijn er sedert 20/1/2017 wereldwijde herstelwerken gestart, zodat de vele miljoenen kleine Zwarte Ongelukskaters die klaar zaten om Europa te veroveren, de weg zijn afgesloten….

    De tijd der Moslim Zwarte Ongelukskater is voorgoed voorbij…..

    In Nederland valt binnen amper 3 weken, dank zij de PVV van Geert Wilders, de 2de dominosteen na de Brexit. Dan gaan de grenzen dicht voor nieuwkomers-veroveraars, maar worden ze in omgekeerde richting wagenwijd opengezet voor de onafzienbare stroom uitwijzingen van de vrouwen en kinderen der ‘veroveraars’ en verder van alles dat voortaan ongewenst is. Zodat Héél-Nederland weer groot kan worden zoals in de Gouden Eeuw.

    (Digitalia)

    ++++

    24-02-2017, 17:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4037

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Geen dag zonder halve waarheid: 33 dagen Trump, 132 onjuiste claims

    *Bron: The Washington Post

    Tijdens de eerste 33 dagen van zijn presidentschap verkondigde Donald Trump 132 onwaarheden. Dat is de schokkende vaststelling van het factchecker-team van The Washington Post, die alle valse of misleidende beweringen van de nieuwe president in grafiekjes goot.

     

    Dat de Republikein geregeld een loopje neemt met de waarheid, is geen nieuws. Maar de cijfers waarmee The Washington Post uitpakt, zijn ronduit indrukwekkend. Niet één dag ging voorbij of Donald Trump pakte via Twitter, in speeches of interviews uit met onjuistheden en halve waarheden.

    In een rangschikking per thema valt af te lezen dat Trump 24 verkeerde boodschappen verspreidde over immigratie, 17 over zijn eigen curriculum en eveneens 17 over de werkgelegenheid in de Verenigde Staten.

    Tijdens de eerste twee weken van zijn ambtstermijn was het inreisverbod, dat hij afkondigde voor reizigers uit zeven moslimlanden, zijn favoriete onderwerp. Daarover deed hij tien misleidende beweringen.

    De president mag het dan niet te nauw nemen met de waarheid, consequent is hij wel. Uit de gegevens van de krant blijkt immers dat Trump dezelfde verklaringen vaak blijft herhalen, ook nadat ze al weerlegd zijn door fact-checkers.

    Dat de meeste van die uitspraken via Twitter op het publiek worden losgelaten, zal niet verbazen. Trump gebruikte zijn favoriete medium om 34 onwaarheden te verspreiden, gevolgd door terloopse opmerkingen (31), speeches (24) en interviews (21). 16 februari

     

    De absolute 'topdag' was 16 februari. Die dag deed president Trump liefst 21 foutieve en ongenuanceerde verklaringen. Zo pakte hij onder andere uit met verkeerde cijfers van de stemming in het kiescollege, gaf hij zichzelf een schouderklopje voor zakelijke beslissingen die al genomen zijn vóór hij president werd en beweerde hij dat hij "een knoeiboel" geërfd heeft van zijn voorganger Barack Obama. De volledige lijst kan u nalezen op de website van The Washington Post.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Echt zeer typisch voor zowel de toejuichers van Das Kapital (Marx) als De Koran (Taqyilla als de France Revolutie van 1789 die met mensen als Voltaire de grendels van De Hel hebben weggeschoven. Er op los liegen en daarin volhouden: altijd blijft er iets van hangen. De DM doet dat trouwens, net als alle Slinxen, op een doortrapte geraffineerde manier, van achter de brede rug van een ander, in casu The Wahington Post.

    Maar wie gelooft die mensen nog?

    Vervalsen (foto Trump hierboven), weglaten (Moslim terreur in Zweden, onthuld door Trump maar geloochend door de Poco-Pers) of opzettelijk de werkelilheid omdraaien: allemaal Dagelijkse Kost van de medeplichtige Publieke Pers.

    De Natuur zelf leert het ons: na duizenden jaren druppelen, heeft het kalk in die waterdruppel vele stalahtieten gevormd die hoger reiken dan onze jathedralen…

    Ieder voor zich staat dus voor de keuze: laten wij ons allemaal verstenen, of doen we er wat aan? Tussen ons gezegd en gezwegen, we moetn ze pakken (Linx lullen en Rechts zakken vullen) waar ze het gevoeligst aan zijn: in hun zakken. Ieder abonnee die afhaakt is er een minder en ieder onverkocht exemplaar in de gazettenwinkel versnelt hun faillissement.

    Wedden dat ze binnenkort uit een gans ander vaatje zullen tappen? Ze likken namelijk altijd de kandeleer omwille van het smeer.

    ++++

    24-02-2017, 09:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    23-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEIL INS REICH

     

    4

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    De thuiskomst.

    Aan vijftien (15) volle kalenderjaren in het zonnige cultuurland Italië is, zoals reeds gezegd en geschreven, sedert 8 dezer een einde gekomen. Wetens, willens en zonder tierlantijntjes. Pas sedert een paar uur is Telenet aangesloten en de beste aller computertechniekers de deur uit. Vlot, in een minimum vaan tijd en zonder veel woordenkramerij. Ik zal er nog weer moeten aan wennen, aan die Vlaamse aanpak, zo helemaal anders dan die Zuiderse warm gevoel van komen we er vandaag niet, dan wel morgen. Of overmorgen. Of volgende week.

    Va bene. De verhuis naar ons droomhuisje hier is ook (bijna) achter de rug. Nog even doorbijten, en dan begint binnen een paar dagen mij kluizenaarsbestaan met één van de drie herdershonden, want ons Vrouwtje rijdt terug om daar de inboedel en de eigendom, de hele santekraam, te verpatsen aan de meestbiedende. Om dan zo vlug mogelijk met de twee overige herdershonden terug te komen. Duimen AUB, want niet alleen zal de eenzaamheid zwaar zijn, maar de opbrengst van die droomeigendom ginder ver in Centraal-Italië is meteen ons laatste appeltje voor de dorst. Onnodig de aandacht te trekken op de tegenvallende mogelijkheden door al die groepjes voorbijtrekkende ‘bootvluchtelingen’ die het land onveilig maken, zodat buitenlandse investeerders forfait geven.

    Nu weet ik echt niet, of ik moet huilen of lachen. Intense vreugde voor beide voeten tussen gelijken in het eigen land, of spijt om daar een zorgeloos leven achter te laten, beschermd door 3 reusachtige Duitse Herders Honden.

     

    Of wat had U gedacht: ginder droomt de Plaatsvervanger van Jezus Christus op Aarde luid-op van de Islam, meer zelfs, hij prijst ze de Hemel in, en hier haalt de Führerin alle Germanen Europeanen hen gewoon binnen langs deuren en vensters. Lees, denk even na en herlees dan voor de tweede keer deze link http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Angela-Merkel-en-paus-Franciscus-Moslim-terrorisme-bestaat-niet

    **

    Maar dat is allemaal maar kindjeskak, in vergelijking met de Zavemtemse kernbom die de Bruxelablabla-babbelaars daar gedropt hebben. Al die lawaaierige vliegtuigen die tegen hun goesting iedere dag de nieuwe dageraad aankondigen, moeten weg, zodat die tot de middag hun pretentieuze roes kunnen uitslapen.

    En meteen is binnen afzienbare tijd heel Coburgia naar de kloten: een geluk met een ongeluk. Ook deze keer krijgen de Vlamingen van de harde lijn gelijk: met Franstaligen valt er, net zoals met Moslimmers, geen enkel land te bezeilen. Het eerste, dat van die Parijse loonslaven, zeggen ze al bijna 200 jaar, en dat over de zogezegde ‘vredelievende Islam’ al bijna 50 jaar. Daarom juist worden ze de hele tijd in het verdomhoekje gezet. Terwijl ondertussen de Goden van de juiste politieke soort zich vetvingeren aan de vleespotten van de Macht. En daar verloningen verzetten waarvan zelfs de rijkste oliesjeik niet eens kan dromen. Want gas en olie oppompen brengt nu eenmaal minder op, dan lijk bij Eandis, gas en olie verdelen.

    Maar, zo zegt Termontie, beste collega’s, laten we stoppen met elkaar de duivel aan te doen: het Volk van Gent verdient dat niet.

    De toon is dus gezet voor wie oren heeft om er mee te horen en niet om mee te flapperen, en ogen, niet alleen om vol van ongeloof, mee te knipperen, maar vooral om ze open re houden in directe verbinding met Uw vaste schijf.

    Ja Walter, ik weet het maar al te goed. In ons oude heimatlanden lopen we een paar decennia achter bij de Cowboys uit De Nieuwe Wereld die vandaag precies één volle maand en 2 dagen den Donald op het schild hebben geheven, die in die korte tijd meer werk verzet heeft dan zijn voorganger, de Moslim-satan in 8 volle jaren. Vandaar dat de Leugenpers danig rumoer verkoopt om dat vooral onder ter sneeuwen.

     

    De afrekening vanwege de Burger, Walter, die komt er aan. Land per land, verkiezing na verkiezing. En deze keer niet als met deze Nazi-kopstukken in Nürenberg waarmee korte metten werd gemaakt, bang om het ontstaan van wilde verhalen. Ophangen mag pas na jaren, na het ledigen tot de laatste druppel informatie van hun vaste schijven. Waarna die, tot hun ware aard herleid, aan de arenden mogen gevoederd worden.

     

    (Digitalia)

    23-02-2017, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    07-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIENST

    AA





    07-02-2017, 09:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4033

    VENSTER OP DE WERELD

    Karel De Gucht: "Trump is een onverbeterlijke narcist"

    "Donald Trump is een onverbeterlijke narcist, iets tussen een sociopaat en een psychopaat", dat zegt oud-eurocommissaris Karel De Gucht (Open Vld) in de studio van VTM NIEUWS. "Er scheelt iets als je er nu nog niet van overtuigd bent dat er met die man iets aan de hand is."

    Karel De Gucht verwijst de oproep van onder meer Bart De Wever om niet hysterisch te reageren op de daden van Donald Trump naar de prullenmand. "De Wever is verkeerd", zegt De Gucht. "Hij zegt dat je wel mag reageren op zijn persoonlijkheid, maar niet op de inhoud. Maar zijn karakter heeft ook invloed op wat hij zegt. Je kan dat niet uit elkaar halen. Wat we zien van Trump is een mengeling van die twee."

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Het artikel werd vervolledigd met liefst drie video’s, in het buitenland jammer genoeg verboden terrein. Maar wel goed tegen te hoge bloeddruk.

    Tegen deze Hoogeplaatste Blauwe Geschelpte kan alleen tegengeworpen worden, van ‘’t is een goeie die ’t zegt’. Precies of het niet psychopathisch is het familie-fortuin via handel met voorkennis te besturen, of een hoop geld binnen te rijven met ‘sale’ (zo goedkoop mogelijk) aan de lease back- buitenlandse vennootschap (zo duur mogelijk) van hier en daar ’n Paleisje van Just-is-Just. Alles natuurlijk zo wettelijk mogelijk, maar met anonieme aandeelhouders van die leasingmaatschappij ergens in de Stille Zuidzee.

    Zodanig ‘vos zijnde’ (en beschikken over de juiste relaties) dat de jagers op grof wild van de BBI de strop rond zijn hals niet hebben mogen dichtsnoeren. De sukkelaar hield er wel een wijnkasteel in Italië aan over. Kostprijs een paar miljoen Euro.

    Zo iemand is geen in ’t diepst van zijn gedachten, verborgen psychopaat, maar een ordinaire beroepscrimineel.

    Natuurlijk is dit geen laster en eerroof, maar er moet eerst een onderzoek ten gronde mogelijk zijn om dat te bewijzen… Maar van zodra de EU-dominosteen beginnen te vallen, zal de pan van deze man duchtig onderhanden worden genomen. Als die tenminste niet voordien veilig en wel ondergedoken zit tussen andere haai-achtigen, ergens op een verlaten eilandje in de Stille Zuidzee….

    (Digitalia)

    ++++

     

     

     

    07-02-2017, 09:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4032

    VENSTER OP DE WERELD

    Taal Aktie Komitee voert ludieke protestactie tegen Eurostadion bij Ghelamco

    Militanten van het Taal Aktie Komitee hebben gisteren aan het hoofdkantoor van Ghelamco in Ieper een ludieke protestactie gevoerd tegen het Eurostadion dat de projectontwikkelaar op Parking C in Grimbergen wil bouwen. Met een knipoog naar de graafmachine die Ghelamco vorige week op Parking C inzette om aan te tonen dat de omstreden buurtweg door dit terrein al lang niet meer bestaat, ging TAK in Ieper "met een schup graven naar de rechtsgrond voor dit project".

    TAK ziet de bouw van het Eurostadion op Parking C "absoluut niet zitten". "Het is onbegrijpelijk dat net langs het drukste stuk snelweg van België op korte tijd 3 verkeersaanzuigende projecten - Uplace, Neo en het Eurostadion - uit de grond zouden worden gestampt."

    Naast de mobiliteitsproblematiek wijst TAK ook op de overlast "die buurtbewoners terecht vrezen". Volgens de actiegroep is het bouwproject bovendien strijdig met bepalingen in het GRUP (gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan) voor Parking C. Als alternatief pleit TAK voor de renovatie van het Koning Boudewijnstadion.

    Brusselse beloften

    "Het project wordt door Franstalig België bovendien misbruikt om andermaal de Brusselse grenzen in vraag te stellen. Ghelamco kreeg vanuit Brussel allerlei beloften over de invulling van het project zonder dat rekening werd gehouden met de Vlaamse stedenbouwkundige invulling van Parking C."

     

    "Het terroritorialiteitsprincipe komt verder onder druk te staan door de huisvesting van Brusselse of Waalse overheidsdiensten in de voorziene kantoorruimte. Ook de taalwetgeving kan er volgens Brussel niet van kracht zijn", aldus TAK.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Onze vriend Donald Trump heeft in zo korte tijd zodanig veel door elkaar gegooid, er is zoveel boven water gekomen, of dreigt wereldwijd dat te doen, dat men er niet alleen het Noorden én het Zuiden zou bij verliezen, maar ook alles wat er tussenin ligt. Woestijnen komen niet vanzelf noch gaan ze van zelf weg. Dat de bevonden zand- en ijswoestijnen zullen nu verdwijnen die den Donald gevonden heeft = dat staat als een Trump-Tower boven water.

    Daar komt zelfs geen korreltje democratisch zout van 2de keus bij kijken, want mannen als Trump zijn het zout van deze wereld.

    En daar sta ik dan, als Vlaams Nationalist-tot-in-de-kist, tegenover de uitdaging om Bruxellabad een hak te kunnen zetten. ‘No passeran’: ’t is genoeg geweest. En dan komt de weerbots met de realiteit.

    De grote Paul Gheysens (61) zegt in zijn levensbeschrijving ergens op Wikipedia, te zijn opgegroeid op een ‘landbouwbedrijf in Ieper. Een belangrijke klant van mij was einde de jaren ’80 ook zakenpartner van hem, zo weet ik meer. Ondergetekende kan bewijzen wat daar van aan is, want zelf opgegroeid tot mijn 25ste in dezelfde (kleine) Gemeente waar zijn grootvader Florent Gheysens Burgemeester is geweest. Van na de ‘Bevrijding’ tot het dorpje bij de eerste fusie- golf (1964) werd aangehecht bij ‘t Stad Ieper. Wij Sintjannaren, die altijd gekten met die van ’t steetje’ werden van de ene op de andere dag ook stedelingen….

    Och Hère Menère, mien endetje kort zo zère…. Maar ‘steepietjes’, neen dat waren we bijlange niet.

    En ja, ik heb het wel degelijk over het dorp van de beruchte Tsjeef, de inwijkeling Yves Leterme: Sint-Jan Hoge Zieken. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Jan_(Ieper)

    De laatste twee van onze Burgemeesters hebben en zeer grote rol gespeeld in mijn leven. De voorlaatste die zijn vader Benoni opvolgde, die burgemeester is geweest van 1919 tot aan zijn dood, werd als oorlogsburgemeester aan de kant geschoven. Hij was de werkgever van onze veel te vroeg gestorven Pa, en de laatste, Florent Gheysens was ooit de draagraket voor, pas afgestudeerd, mijn eerste job in de steek zelf. Een uitzondering, want toen was er uren in de omtrek geen werk te vinden…. Ieper was dood. De eerste was een intieme vriend van idealist en Senator Jerôme Leuridan, voorman van het V.N.V, vermoord door Coburger ‘Staatslieden’ in die onzalige repressie-tijd. Vandaar de aanzet van dit stukje. En mijn besluit verder te doen met de levenden.

    Zo heb/had ik voor vandaag nog nooit gehoord van de geniale vondst, dat de toegang tot het Nieuwe Stadium in Grimbergen, ondergronds is voorzien. Zodat er bovengronds geen speciale nieuwe wegen moeten worden voorzien. En ja, Bruxellbad zal zijn klauwen uitsteken naar die vele honderden Km² duurbare Vlaamse grond – maar in werkelijkheid een meer dan welgekomen gelegenheid om de rollen voorgoed om te draaien. Niet Bruxellabad zal Grimbergen inpalmen, maar de Vlamingen staan op het punt het te heroveren.

    Met geld koopt men nu eenmaal de boter en de Brusselse pretentie zit nu eenmaal al langer dan vandaag op zwart zaad. Het is trouwens hun tweede natuur, leven met uitgestoken handen. Het is aan onze Leiders om daar voortaan adequaat op te reageren. Mensen die ‘het gemaakt hebben’ in de zakenwereld (de kleinere Coucke, Paul Gheysens zoals de mastodont Trump) genieten niet alleen het voordeel van de twijfel, maar de zakelijke zekerheid van een geslaagde en eerlijke loopbaan.

     

    PS

    De ‘faciliteiten’ voor de Franstaligen in de ‘Randgemeenten’, werden toch ‘uitdovend’ genomen, wat wil zeggen tijdelijk. Anders gezegd, al die ‘gehoorzaamheid’ is slechts een ander woord voor lafheid van de ‘Staatsdragende Partijen’, die dus nu dringend de rekening daarvoor moeten gepresenteerd worden.

    (Digitalia)

    ++++

    07-02-2017, 09:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!