MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEIL INS REICH

     

    4

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    De thuiskomst.

    Aan vijftien (15) volle kalenderjaren in het zonnige cultuurland Italië is, zoals reeds gezegd en geschreven, sedert 8 dezer een einde gekomen. Wetens, willens en zonder tierlantijntjes. Pas sedert een paar uur is Telenet aangesloten en de beste aller computertechniekers de deur uit. Vlot, in een minimum vaan tijd en zonder veel woordenkramerij. Ik zal er nog weer moeten aan wennen, aan die Vlaamse aanpak, zo helemaal anders dan die Zuiderse warm gevoel van komen we er vandaag niet, dan wel morgen. Of overmorgen. Of volgende week.

    Va bene. De verhuis naar ons droomhuisje hier is ook (bijna) achter de rug. Nog even doorbijten, en dan begint binnen een paar dagen mij kluizenaarsbestaan met één van de drie herdershonden, want ons Vrouwtje rijdt terug om daar de inboedel en de eigendom, de hele santekraam, te verpatsen aan de meestbiedende. Om dan zo vlug mogelijk met de twee overige herdershonden terug te komen. Duimen AUB, want niet alleen zal de eenzaamheid zwaar zijn, maar de opbrengst van die droomeigendom ginder ver in Centraal-Italië is meteen ons laatste appeltje voor de dorst. Onnodig de aandacht te trekken op de tegenvallende mogelijkheden door al die groepjes voorbijtrekkende ‘bootvluchtelingen’ die het land onveilig maken, zodat buitenlandse investeerders forfait geven.

    Nu weet ik echt niet, of ik moet huilen of lachen. Intense vreugde voor beide voeten tussen gelijken in het eigen land, of spijt om daar een zorgeloos leven achter te laten, beschermd door 3 reusachtige Duitse Herders Honden.

     

    Of wat had U gedacht: ginder droomt de Plaatsvervanger van Jezus Christus op Aarde luid-op van de Islam, meer zelfs, hij prijst ze de Hemel in, en hier haalt de Führerin alle Germanen Europeanen hen gewoon binnen langs deuren en vensters. Lees, denk even na en herlees dan voor de tweede keer deze link http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Angela-Merkel-en-paus-Franciscus-Moslim-terrorisme-bestaat-niet

    **

    Maar dat is allemaal maar kindjeskak, in vergelijking met de Zavemtemse kernbom die de Bruxelablabla-babbelaars daar gedropt hebben. Al die lawaaierige vliegtuigen die tegen hun goesting iedere dag de nieuwe dageraad aankondigen, moeten weg, zodat die tot de middag hun pretentieuze roes kunnen uitslapen.

    En meteen is binnen afzienbare tijd heel Coburgia naar de kloten: een geluk met een ongeluk. Ook deze keer krijgen de Vlamingen van de harde lijn gelijk: met Franstaligen valt er, net zoals met Moslimmers, geen enkel land te bezeilen. Het eerste, dat van die Parijse loonslaven, zeggen ze al bijna 200 jaar, en dat over de zogezegde ‘vredelievende Islam’ al bijna 50 jaar. Daarom juist worden ze de hele tijd in het verdomhoekje gezet. Terwijl ondertussen de Goden van de juiste politieke soort zich vetvingeren aan de vleespotten van de Macht. En daar verloningen verzetten waarvan zelfs de rijkste oliesjeik niet eens kan dromen. Want gas en olie oppompen brengt nu eenmaal minder op, dan lijk bij Eandis, gas en olie verdelen.

    Maar, zo zegt Termontie, beste collega’s, laten we stoppen met elkaar de duivel aan te doen: het Volk van Gent verdient dat niet.

    De toon is dus gezet voor wie oren heeft om er mee te horen en niet om mee te flapperen, en ogen, niet alleen om vol van ongeloof, mee te knipperen, maar vooral om ze open re houden in directe verbinding met Uw vaste schijf.

    Ja Walter, ik weet het maar al te goed. In ons oude heimatlanden lopen we een paar decennia achter bij de Cowboys uit De Nieuwe Wereld die vandaag precies één volle maand en 2 dagen den Donald op het schild hebben geheven, die in die korte tijd meer werk verzet heeft dan zijn voorganger, de Moslim-satan in 8 volle jaren. Vandaar dat de Leugenpers danig rumoer verkoopt om dat vooral onder ter sneeuwen.

     

    De afrekening vanwege de Burger, Walter, die komt er aan. Land per land, verkiezing na verkiezing. En deze keer niet als met deze Nazi-kopstukken in Nürenberg waarmee korte metten werd gemaakt, bang om het ontstaan van wilde verhalen. Ophangen mag pas na jaren, na het ledigen tot de laatste druppel informatie van hun vaste schijven. Waarna die, tot hun ware aard herleid, aan de arenden mogen gevoederd worden.

     

    (Digitalia)

    23-02-2017, 17:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    07-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIENST

    AA





    07-02-2017, 09:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4033

    VENSTER OP DE WERELD

    Karel De Gucht: "Trump is een onverbeterlijke narcist"

    "Donald Trump is een onverbeterlijke narcist, iets tussen een sociopaat en een psychopaat", dat zegt oud-eurocommissaris Karel De Gucht (Open Vld) in de studio van VTM NIEUWS. "Er scheelt iets als je er nu nog niet van overtuigd bent dat er met die man iets aan de hand is."

    Karel De Gucht verwijst de oproep van onder meer Bart De Wever om niet hysterisch te reageren op de daden van Donald Trump naar de prullenmand. "De Wever is verkeerd", zegt De Gucht. "Hij zegt dat je wel mag reageren op zijn persoonlijkheid, maar niet op de inhoud. Maar zijn karakter heeft ook invloed op wat hij zegt. Je kan dat niet uit elkaar halen. Wat we zien van Trump is een mengeling van die twee."

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Het artikel werd vervolledigd met liefst drie video’s, in het buitenland jammer genoeg verboden terrein. Maar wel goed tegen te hoge bloeddruk.

    Tegen deze Hoogeplaatste Blauwe Geschelpte kan alleen tegengeworpen worden, van ‘’t is een goeie die ’t zegt’. Precies of het niet psychopathisch is het familie-fortuin via handel met voorkennis te besturen, of een hoop geld binnen te rijven met ‘sale’ (zo goedkoop mogelijk) aan de lease back- buitenlandse vennootschap (zo duur mogelijk) van hier en daar ’n Paleisje van Just-is-Just. Alles natuurlijk zo wettelijk mogelijk, maar met anonieme aandeelhouders van die leasingmaatschappij ergens in de Stille Zuidzee.

    Zodanig ‘vos zijnde’ (en beschikken over de juiste relaties) dat de jagers op grof wild van de BBI de strop rond zijn hals niet hebben mogen dichtsnoeren. De sukkelaar hield er wel een wijnkasteel in Italië aan over. Kostprijs een paar miljoen Euro.

    Zo iemand is geen in ’t diepst van zijn gedachten, verborgen psychopaat, maar een ordinaire beroepscrimineel.

    Natuurlijk is dit geen laster en eerroof, maar er moet eerst een onderzoek ten gronde mogelijk zijn om dat te bewijzen… Maar van zodra de EU-dominosteen beginnen te vallen, zal de pan van deze man duchtig onderhanden worden genomen. Als die tenminste niet voordien veilig en wel ondergedoken zit tussen andere haai-achtigen, ergens op een verlaten eilandje in de Stille Zuidzee….

    (Digitalia)

    ++++

     

     

     

    07-02-2017, 09:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4032

    VENSTER OP DE WERELD

    Taal Aktie Komitee voert ludieke protestactie tegen Eurostadion bij Ghelamco

    Militanten van het Taal Aktie Komitee hebben gisteren aan het hoofdkantoor van Ghelamco in Ieper een ludieke protestactie gevoerd tegen het Eurostadion dat de projectontwikkelaar op Parking C in Grimbergen wil bouwen. Met een knipoog naar de graafmachine die Ghelamco vorige week op Parking C inzette om aan te tonen dat de omstreden buurtweg door dit terrein al lang niet meer bestaat, ging TAK in Ieper "met een schup graven naar de rechtsgrond voor dit project".

    TAK ziet de bouw van het Eurostadion op Parking C "absoluut niet zitten". "Het is onbegrijpelijk dat net langs het drukste stuk snelweg van België op korte tijd 3 verkeersaanzuigende projecten - Uplace, Neo en het Eurostadion - uit de grond zouden worden gestampt."

    Naast de mobiliteitsproblematiek wijst TAK ook op de overlast "die buurtbewoners terecht vrezen". Volgens de actiegroep is het bouwproject bovendien strijdig met bepalingen in het GRUP (gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan) voor Parking C. Als alternatief pleit TAK voor de renovatie van het Koning Boudewijnstadion.

    Brusselse beloften

    "Het project wordt door Franstalig België bovendien misbruikt om andermaal de Brusselse grenzen in vraag te stellen. Ghelamco kreeg vanuit Brussel allerlei beloften over de invulling van het project zonder dat rekening werd gehouden met de Vlaamse stedenbouwkundige invulling van Parking C."

     

    "Het terroritorialiteitsprincipe komt verder onder druk te staan door de huisvesting van Brusselse of Waalse overheidsdiensten in de voorziene kantoorruimte. Ook de taalwetgeving kan er volgens Brussel niet van kracht zijn", aldus TAK.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Onze vriend Donald Trump heeft in zo korte tijd zodanig veel door elkaar gegooid, er is zoveel boven water gekomen, of dreigt wereldwijd dat te doen, dat men er niet alleen het Noorden én het Zuiden zou bij verliezen, maar ook alles wat er tussenin ligt. Woestijnen komen niet vanzelf noch gaan ze van zelf weg. Dat de bevonden zand- en ijswoestijnen zullen nu verdwijnen die den Donald gevonden heeft = dat staat als een Trump-Tower boven water.

    Daar komt zelfs geen korreltje democratisch zout van 2de keus bij kijken, want mannen als Trump zijn het zout van deze wereld.

    En daar sta ik dan, als Vlaams Nationalist-tot-in-de-kist, tegenover de uitdaging om Bruxellabad een hak te kunnen zetten. ‘No passeran’: ’t is genoeg geweest. En dan komt de weerbots met de realiteit.

    De grote Paul Gheysens (61) zegt in zijn levensbeschrijving ergens op Wikipedia, te zijn opgegroeid op een ‘landbouwbedrijf in Ieper. Een belangrijke klant van mij was einde de jaren ’80 ook zakenpartner van hem, zo weet ik meer. Ondergetekende kan bewijzen wat daar van aan is, want zelf opgegroeid tot mijn 25ste in dezelfde (kleine) Gemeente waar zijn grootvader Florent Gheysens Burgemeester is geweest. Van na de ‘Bevrijding’ tot het dorpje bij de eerste fusie- golf (1964) werd aangehecht bij ‘t Stad Ieper. Wij Sintjannaren, die altijd gekten met die van ’t steetje’ werden van de ene op de andere dag ook stedelingen….

    Och Hère Menère, mien endetje kort zo zère…. Maar ‘steepietjes’, neen dat waren we bijlange niet.

    En ja, ik heb het wel degelijk over het dorp van de beruchte Tsjeef, de inwijkeling Yves Leterme: Sint-Jan Hoge Zieken. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Jan_(Ieper)

    De laatste twee van onze Burgemeesters hebben en zeer grote rol gespeeld in mijn leven. De voorlaatste die zijn vader Benoni opvolgde, die burgemeester is geweest van 1919 tot aan zijn dood, werd als oorlogsburgemeester aan de kant geschoven. Hij was de werkgever van onze veel te vroeg gestorven Pa, en de laatste, Florent Gheysens was ooit de draagraket voor, pas afgestudeerd, mijn eerste job in de steek zelf. Een uitzondering, want toen was er uren in de omtrek geen werk te vinden…. Ieper was dood. De eerste was een intieme vriend van idealist en Senator Jerôme Leuridan, voorman van het V.N.V, vermoord door Coburger ‘Staatslieden’ in die onzalige repressie-tijd. Vandaar de aanzet van dit stukje. En mijn besluit verder te doen met de levenden.

    Zo heb/had ik voor vandaag nog nooit gehoord van de geniale vondst, dat de toegang tot het Nieuwe Stadium in Grimbergen, ondergronds is voorzien. Zodat er bovengronds geen speciale nieuwe wegen moeten worden voorzien. En ja, Bruxellbad zal zijn klauwen uitsteken naar die vele honderden Km² duurbare Vlaamse grond – maar in werkelijkheid een meer dan welgekomen gelegenheid om de rollen voorgoed om te draaien. Niet Bruxellabad zal Grimbergen inpalmen, maar de Vlamingen staan op het punt het te heroveren.

    Met geld koopt men nu eenmaal de boter en de Brusselse pretentie zit nu eenmaal al langer dan vandaag op zwart zaad. Het is trouwens hun tweede natuur, leven met uitgestoken handen. Het is aan onze Leiders om daar voortaan adequaat op te reageren. Mensen die ‘het gemaakt hebben’ in de zakenwereld (de kleinere Coucke, Paul Gheysens zoals de mastodont Trump) genieten niet alleen het voordeel van de twijfel, maar de zakelijke zekerheid van een geslaagde en eerlijke loopbaan.

     

    PS

    De ‘faciliteiten’ voor de Franstaligen in de ‘Randgemeenten’, werden toch ‘uitdovend’ genomen, wat wil zeggen tijdelijk. Anders gezegd, al die ‘gehoorzaamheid’ is slechts een ander woord voor lafheid van de ‘Staatsdragende Partijen’, die dus nu dringend de rekening daarvoor moeten gepresenteerd worden.

    (Digitalia)

    ++++

    07-02-2017, 09:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4031

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

    *

    Door regering Obama afgedwongen coup in het Vaticaan, bedoeld om de oorspronkelijke Katholieke Kerk te vernietigen en een extreemlinkse globalistische paus aan de macht te helpen, verborgen gehouden voor de wereld

    Een groep katholieke lekenleiders heeft president Trump gevraagd om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist

    George Soros (Boedapest °1930)

    https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros

    verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse paus Franciscus. Die viel vervolgens vooral op door zijn afbraak van traditionele katholieke waarden, zijn knieval voor de islam, zijn Marxistische ideeën voor de wereldeconomie, zijn steun voor de oprichting van een VN-wereldregering, en het virulent promoten van de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

    Het was sinds 1415 niet meer voorgekomen dat een paus voortijdig aftrad, en uit vrije wil sinds 1294 niet meer. In 2013 werd er druk gespeculeerd over de ware redenen, omdat het nooit voorkomt dat een paus zijn ambt daadwerkelijk enkel om ‘gezondheidsredenen’ neerlegt.

    ‘Benedictus afgezet door dwang, omkoping en chantage VS’

    De katholieke leiders zouden inmiddels bewijs hebben dat Benedictus’ aftreden alles behalve vrijwillig was, maar dat hij werd afgezet in wat letterlijk een ‘Katholieke Lente’ werd genoemd. President Obama, Hillary Clinton en George Soros gebruikten een combinatie van diplomatieke druk, politieke chantage en financiële macht om door dwang, omkoping en chantage een ‘regime verandering’ in het Vaticaan af te dwingen, om de in hun ogen te conservatieve Benedictus te vervangen door Franciscus, die al snel dè religieuze woordvoerder van internationaal (extreem-) links en de pro-islamitische globalisten werd.

    Veel gewone katholieke gelovigen en lagere geestelijken zijn zich de afgelopen jaren vervreemd gaan voelen van hun kerkleiders, en vooral van Franciscus. ‘Wij hebben specifiek redenen om te geloven dat een ‘regime verandering’ in het Vaticaan op touw werd gezet door de regering Obama,’ schreven de katholieke lekenleiders in hun brief van 20 januari aan president Trump. ‘Wij zijn verontrust door de ontdekking dat in het derde jaar van de eerste termijn van Obama uw eerdere tegenstander, minister van BuZa Hillary Clinton, samen met andere regeringsofficials een katholieke ‘revolutie’ voorstelden, waarmee de uiteindelijke ondergang van wat er nog over is van de Katholieke Kerk in Amerika zou worden gerealiseerd.’

    Complot om ‘middeleeuwse dictatuur’ in Vaticaan te verwijderen

    Bij de brief werden documenten en artikelen als bewijs gesloten, inclusief de berucht geworden WikiLeaks emails over Soros, Clinton en haar pedofiele campagnemanager John Podesta. Deze enorme lading van vele tienduizenden emails blijkt ook discussies te bevatten van Podesta en andere ‘progressieven’, die van plan waren om ‘de middeleeuwse dictatuur’ in de Katholieke Kerk te verwijderen.

    The New American berichtte in oktober 2016 dat Podesta, vertrouweling van Clinton en persoonlijk uitgekozen door de ultralinkse globalist George Soros, al in 2011 in een email schreef dat hij en andere activisten aan een ‘Katholieke Lente’ revolutie werkten, een duidelijke verwijzing naar de door de Obama/Clinton/Soros kliek georganiseerde, desastreus verlopen ‘Arabische Lente’, waarmee islamisten en radicale jihadgroepen aan de macht konden komen, zoals het door de regering Obama, Turkije en Saudi Arabië gecreëerde, gefinancierde en bewapende ISIS, dat onder andere werd ingezet om – tot nu toe tevergeefs - de Syrische president Assad ten val te brengen en tegelijkertijd het christendom in Irak en Syrië uit te roeien.

    Podesta reageerde in zijn mail op Sandy Newman, een andere extreemlinkse radicaal die door Soros wordt betaald. Newman is de oprichter van het ‘progressieve’ Voices for Progress, en vroeg Podesta om advies over de best mogelijke manier om ‘het zaad van de revolutie’ in de Katholieke Kerk te planten, wat hij als een ‘middeleeuwse dictatuur’ omschreef.

    ‘Missie Franciscus lijkt het leiden van linkse agenda’

    Hij predikte al in 1225 voor de vogels des hemels in de open natuur

    Ongeveer een jaar na deze geheime emailswisseling trad paus Benedictus XVI op zeer ongebruikelijke wijze af, om te worden vervangen ‘door een paus wiens duidelijke missie is een spirituele stem te geven aan de radicale ideologische agenda van internationaal links. Het pontificaat van paus Franciscus heeft daarna talloze keren zijn eigen legitimiteit in twijfel getrokken,’ vervolgden de bezorgde katholieke leiders in hun brief.

    ‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links.’

    Daarom wordt president Trump gevraagd om nauwgezet onderzoek te doen naar de betrokkenheid van de toenmalige Amerikaanse regering en George Soros bij het heimelijk afzetten van paus Benedictus, en het aanstellen van zijn opvolger Franciscus. Ze wijzen onder andere op de geheime ontmoeting van vicepresident Joe Biden en paus Benedictus op 3 juni 2011 in het Vaticaan, en het feit dat de bevroren internationale financiële transfers van het Vaticaan precies één dag nadat Benedictus zijn aftreden bekend maakte, weer werden hervat.

    Soros brein achter staatsgreep Oekraïne en migranteninvasie Europa

    De resultaten van dit onderzoek zullen niet alleen voor katholieken, maar voor de hele wereld buitengewoon interessant zijn, zeker als bedacht wordt dat George Soros zijn geld en macht al jaren inzet om vaak gewelddadige linkse revoluties – zoals de staatsgreep in Oekraïne - in gang te zetten, en hij de laatste weken de anarchistische anti-Trump protesten in de Verenigde Staten aanstuurt en financiert.

    Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren uitgebreid gedocumenteerd hoe de Joden-, christen- en Rusland- hatende George Soros – overigens zelf afkomstig uit een niet-praktiserend Joods gezin - één van de meesterbreinen is achter de massale moslim migranteninvasie van Europa, waarin hij via zijn ‘Open Society’ NGO’s nauw samenwerkt met Brussel en diverse Europese (hulp)organisaties.

    Xander

    (1) Your News Wire

     *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Hitler: gestorven van ouderdom in de jaren ‘60 in Argentinië?

    **

    Don’t cry for me, Argentina’, the truth is I never loved you…”

     

    En dat is dan het land waar Eichmann die sinds 1 juni 1950 in Argentina leefde, op 11 mei 1960 ‘gevonden’ werd door de Mossad en vervolgens in Jeruzalem bedacht werd met de doodstraf. Hij was daar geraakt onder een valse naam met een Rode Kruis-pasport dat hem in Genua, door een verlate aanhanger van Mussolini? werd toegestopt….

    Argentinië is, zoals we allemaal weten, ook het land van

    Evita Peron,

    En van de Nederlandse Vorstin, de knappe Maxima, wiens vader op haar trouwfeest met Willem Alexander van Oranje uit politieke overwegingen, niet mocht aanwezig zijn.

    Het blijft mij, nu dat allemaal te berde komt zeer eigenaardig dat een Oranje de vrouw van zijn leven zo ver is gaan moeten zoeken.

    Het mag dus niet verwonderen, dat die Argentijnse Hoge Dame al jaren geleden tot de grote verwondering van de Goegemeente, getuigd heeft (wat haar niet in dank werd afgenomen), dat dè Hollander niet bestond.

    De wereld is om te delen, nietwaar?

    **

    Uit de reacties bij Xander over dit ongelofelijk sterk verhaal , vooral over deze Paus of geen paus, zal het protestanten of mij worst wezen? Maar inderdaad, het Westen zat achter de staatsgreep in Oekraïne en migranteninvasie Europa! Pikant detail is wel dat deze paus uit Argentina is gekomen, het land waar Hitler mocht overleven tot aan zijn dood in de jaren 60'....???

    https://www.youtube.com/watch?v=x0Fzr3xVnDo&index=23&list=PL1m4hVykWOx7lgzViflk1YgJk-76M4p7u

    *

    Zie ook de sensationele zeer verrassende video over het levenseinde van Hitler

    https://youtu.be/x0Fzr3xVnDo?list=PL1m4hVykWOx7lgzViflk1YgJk-76M4p7u

    *

    Het wordt nog erger, als blijkt dat Benedictus geconfronteerd zou geworden met zijn kindermisbruik. . Zie https://youtu.be/A7QMIuZqsaQ. Wat aan het geval Van Gheluwe wel een speciale dimensie geeft…. En waar de kroon van Fluppe als voedstervader van zijn kroost niet uit het rijtje valt.

    *

    Ben er even niet goed van. Denk nu toch een beetje zoals die andere reactie bij Xander:

    rescue op 03-02-2017 16:06

    In Daniël 2:40-44 kun je lezen wat er gebeurt in de laatste fase van het Romeinse rijk. Een verblindheid die van de ongelovige massa bezit neemt, een demonische bezetenheid die de multi culti maatschappij optuigt en dan onregeerbaar wordt omdat niemand zich nog ergens thuis weet. Voor christenen geldt dat zij behalve in deze situatie nog het Evangelie uitdragen, zich maar beter niet meer met de politiek kunnen bemoeien.   Jezus kondigt in Lucas 17 aan dat zonder enige waarschuwing vooraf, net als in de dagen van Noach en Lot, een plotseling oordeel deze waanzinnige cultuur zal treffen, dus is het zaak om je voor te bereiden op Zijn komst, inplaats van nog te proberen de wereldverbeteraar uit te hangen. De wereld is verloren, maar een ieder die de Naam van de Heer aanroept zal behouden worden. Blijf in je binnenkamer en spreek met Hem.

    PS

    Esperanto: dat ik bij die soros een pijnlijke knauw moest krijgen, ik, verdediger van deze wereldtaal, heb ik dus indirect al jaren de globalisatie verdedigd?

    (Digitalia)

    ++++



    06-02-2017, 05:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4030

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Premier Michel over kritiek vanwege De Gucht: "Zijn uitlatingen zijn compleet absurd en onbeduidend"

    Premier Charles Michel

    Nee, Charelke is niet te spreken over de kritiek van oud-eurocommissaris Karel De Gucht (Open Vld). Die noemde de reactie van de premier op het inreisverbod van Amerikaans president Donald Trump zwak. "Als iemand zijn reactie nogal zwak was, dan was het die van premier Charles Michel", zegt De Gucht in een interview met De Morgen. "Op zo’n moment moet een eerste minister volgens mij zeggen wat hij denkt, wat zijn buikgevoel daarvan vindt."

    Premier Michel, momenteel in Malta op een informele EU-top waar Trump gespreksonderwerp nummer één is, kan de kritiek allerminst appreciëren. "Ik ben intussen gevaccineerd tegen de aanhoudende beledigingen van De Gucht", laat hij fijntjes weten. Michel benadrukt dat het niet de eerste keer is dat hij door de voormalige eurocommissaris onder vuur wordt genomen. "Zijn uitlatingen zijn compleet absurd en onbeduidend in het licht van de uitdagingen waar we voor staan."

    **

    Michels woordvoerder spreekt ook tegen dat de premier zwak gereageerd zou hebben op Trumps inreisverbod. "Kijk naar de boodschap die hij gaf in het Paleis, en nu opnieuw in Malta: 'We moeten zorgen dat we met Europa niet de speelbal worden, van Trump noch van Poetin'."

    We mogen niet vergeten dat Trump Europa wel degelijk nodig heeft, aldus Michel. "'Make America great again', wel: zonder Europa gaat dat niet lukken!"

    Laat de honden maar blaffen de karavaan trekt verder

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    En precies over dat bij Charelke ontbrekend ‘buikgevoel’ waarover Kareltje het heeft, wil ik het hebben. Want het is ne goie die dat zegt.

    Al vergeten hoe die met zijn mond vol tanden daar zat en daar maar bleef zitten, toen hij voor de camera’s de uitslag van de Brexit-afffaire commentarieerde? Kijk, daar was nu eens helemaal niets goed aan. Integendeel, het was archi-slecht, want hij, Kareltje, had dat democratisch varkentje wel even helemaal anders gewassen.

    ‘Ik’, zei Fluppe DeWinter van het VB daarop, ‘ik heb de indruk dat Mr DeGucht de democrate alleen maar goed en zelfs opperbest vindt, als die in zijn kraam past’. In alle andere gevallen is democratie voor de échte politieker een ware pest….

    En daar zat Kareltje dan, de oud EU Commissaris, in al zijn vergane glorie.

    Maar nu Trump aan zet is in Amerika, zijn ‘lozers’ als Kareltje alleen nog goed voor het Grof Vuil, terwijl geboren vechters voor dezelfde zaak als Trump als DeWinter vroeg of laat – vooral in het jaar van de verkiezingen in de ons omringende landen – zekerlijk op de waarderings-ladder van den Donald zullen stijgen .

    Jan Breydel en Pieter DeWinter: het klinkt misschien wat minder ‘coninclijk’, maar het is in ieder geval wat meer van deze tijd.

    Maar die Landuyt moet als Burgemeester eerst in Brugge het land uit zijn gejaagd vooraleer DeWinter, die toch oorspronkelijk een Bruggeling is, daar zijn rechtmatige plaats op zo’n sokkel zal krijgen. Op de Grote Markt, samen met die andere held uit 1302, de armen om elkaars schouder.

    ++++



    06-02-2017, 03:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4029

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Teken petitie aan president Trump om EU tot illegale autoriteit te verklaren

    Tusk & Juncker, de vooruitgeschoven stromannen van de Nieuwe Führer

     

    Dit gaat over: China, Christendom, Economie, Eindtijd & Profetie, EU, Gezondheid-Psychologie, Immigratie, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Israël & Joden,Maatschappij, Media, Natuur-Weer-Klimaat, NWO-Complot, Rusland, VS, Wetenschap-Technologie

    *

    ‘Make The West Great Again’ (4) – Eén van de argumenten is een EU-document uit 2008/2009, waarin letterlijk staat dat Brussel opzettelijk 60 miljoen migranten uit het Midden Oosten en Afrika naar Europa wil halen, om onze eigen cultuur compleet uit te wissen

    Jean-Claude Juncker en Donald Tusk, twee gezichten die zonder enige democratische legitimiteit onverminderd hard werken aan een totalitaire Europese Superstaat, feitelijk de oprichting van ‘het Vierde Rijk’.

    Via change.org / act4justice.org is en internationale petitie geopend waarin de Amerikaanse president Donald Trump wordt gevraagd om op grond van bijgeleverde bewijzen:  http://joostniemoller.nl/2017/01/intern-document-eu-gaat-60-miljoen-immigranten-hierheen-verschepen/#   de Europese Unie tot een ondemocratische, ongekozen, corrupte en daarmee illegale organisatie te bestempelen.

    Dat zal Trump vermoedelijk niet moeilijk vallen, aangezien de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, hem gisteren op even schaamteloze als krankzinnige wijze ‘het grootste gevaar voor Europa in 60 jaar tijd’ noemde (5), en hem op één lijn plaatste met China en ISIS. Tijd dus voor alle democratie- en vrijheidslievende Europese volken om met het tekenen van deze petitie mee te helpen aan de bevrijding van onze landen van het totalitaire regime in Brussel, dat ons via een serie stille staatsgrepen van onze soevereiniteit en toekomst heeft beroofd.

     

    ‘Als president Trump het EU instituut illegaal verklaart en de bevoegdheid om te onderhandelen namens de Europese bevolking niet erkent, zal het EU instituut per direct opgeheven kunnen worden, en de democratie en soevereiniteit worden teruggegeven aan de Europese bevolking en haar landen. Zonder samenwerking met de USA zal het bestaansrecht van het EU instituut overbodig zijn,’ aldus de vertaalde tekst op act4justice.

    Intern EU-document spreekt van 60 miljoen migranten

    En compassie dat we moeten hebben! Met als afleiding nog wat voetbal en cyckicross ter afleiding

    Zodra Trump tot het niet erkennen van de EU overgaat, zullen landen zoals Rusland en mogelijk ook China volgen. In een serie van 8 argumenten wijst de petitie onder andere op een schokkend intern EU-document uit 2008 / 2009, waarin letterlijk staat te lezen dat Brussel tot 2050 zonder toestemming van de bevolking opzettelijk 60 miljoen migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika naar onze landen wil halen, en dit als een voldongen en onomkeerbaar feit aan de autochtone Europeanen zal presenteren. Daarmee zullen onze bestaande cultuur, normen en waarden, vrijheid en zelfbeschikkingsrecht compleet worden uitgewist. (3)

    We kunnen de EU dus zonder overdrijving een illegale bezettingsmacht noemen, die met massale moslimimmigratie en islamisering de oorlog heeft verklaard aan het Nederlandse volk, het Duitse volk, het Belgische Volk, het Franse volk, et cetera.

    EU koopt met giga salarissen steun van nationale officials en (oud) politici

    Een andere punt in de petitie zijn de honderden miljarden euro’s belastinggeld die de EU van de bevolking claimt, en dat mede gebruikt om zijn enorme leger ambtenaren en officials, van hoog tot laag, gigantische salarissen, bonussen, pensioenen en voordelen te geven, en dat vrijwel zonder belasting te hoeven te betalen.

    Op deze manier koopt de EU feitelijk de steun van de uit alle lidstaten afkomstige officials en (oud) nationale politici voor de reeds vergevorderde transformatie naar een volledig vanuit Brussel geregeerde Europese Superstaat, waarin onze nationale parlementen er enkel nog voor de democratische schijn zullen zijn, maar van al hun werkelijke macht en invloed zullen zijn beroofd.

    Brussel maakt einde aan vrijheid van meningsuiting

    Uit de opkomst van vrijheidspartijen in heel Europa blijkt dat steeds meer mensen wakker worden voor deze zeer gevaarlijke ontwikkelingen. In Brussel is men dat zich bewust, en is men bezig om de vrijheid van meningsuiting en persvrijheid door middel van intimidatie, uitsluiting en bestraffing op te heffen, en enkel nog propaganda media toe te staan die uitsluitend positief berichten over de EU en het EU-beleid, zoals de genoemde massa immigratie, islamisering en transformatie naar een soort ‘Verenigde Staten van Europa’ (ook al zal die term vermoedelijk nooit officieel worden gebruikt).

    Nationaal-socialisme dreigt alsnog de oorlog te winnen

    We kunnen concluderen dat dezelfde megalomane waanzin die Hitler Duitsland ertoe bracht om heel Europa en Rusland te willen veroveren, is teruggekeerd – weliswaar in een andere vorm, maar niet minder bedreigend voor onze landen en onze toekomst. De vergelijking is beslist niet overdreven als bedacht wordt dat uitgebreid is gedocumenteerd dat de Europese Unie rechtstreeks uit de kokers van de hoogste Nazi’s zelf stamt.

    En ons werd op school nog wel geleerd dat de geallieerden de Tweede Wereldoorlog hadden gewonnen. Ja, militair, maar in politiek en straks ook maatschappelijk opzicht lijkt het alsof het (supra-)nationaal socialisme via de EU alsnog als overwinnaar uit de strijd zal komen. Gelukkig hebben de Nederlanders, Fransen, Duitsers en mogelijk ook Italianen nog dit jaar een laatste kans om onze vrijheid terug te claimen. Gebeurt dat niet, dan zal dat in de toekomst mogelijk niet meer zonder strijd en actief verzet kunnen worden bewerkstelligd.

    Laten we hopen dat het zover nooit hoeft te komen. Om met Donald Trumps bekende, ietwat aangepaste slogan te eindigen: ‘Make The West Great Again!’ – te beginnen met het compleet ontmantelen van de huidige anti-democratische EU instituten, en weer terug te keren naar een succesvol vrijwillig samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, soevereine Europese staten. (4)

    Xander

    (1) Act4Justice
    (2) Change.org
    (3) Joost Niemöller (De Nieuwe Realist)
    (4) Nationale Bond voor Overheidszaken
    (5) Dagelijkse Standaard

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Allez, wist U het al? De EU-pieten hebben een onbekend soort ‘nationalisme’ uitgevonden, een die per definitie alleen maar goede kanten heeft, in tegenstelling tot de kleinere verderfelijke soorten van vroeger, zoals (op volgorde van belangrijkheid) het Vlaams Nationalisme en het Coburger Nationalisme: het Europees Nationalisme. Ze doen dus gewoon aan ‘schaalvergroting’ en brengen alles op maat van hun eigen Nieuwe Wereld Orde. U kunt dus best zelf raden wat het volgende ‘beste’ Nationalisme zal worden: het ¨Planetair Nationalisme’ en daar stopt het zelfs nog niet: the sky is the limit. Want Die van Hierboven moet er ook aan geloven. En wel zo vlug mogelijk.

    **

     

    Maar om terug naar ons onderwerp te komen: of het Kaap de Goede Hoop is, is de vaste overtuiging bij hen die in de Mensheid geloven omwille van de Mensen zelf: zij die zeggen wat ze denken, en doen wat ze zeggen. Dat in tegenstelling met sommigen, die, pas na amper 14 dagen ‘Trump’ al ontmaskerd worden als betrachters van de mensonterende Nieuwe Wereld Orde gebaseerd op de verderfelijke stellingen van het duo Marx & Mohammed.

    Om tot deze vaststelling te komen volstaat het te kijken naar beider verwezenlijkingen in heden en verleden: armoede (Marx) en onderdrukking (Islam).

    De ‘Vrede in onze Dagen’ (Neville Chamberlain in 1938) was gebaseerd op de gemaakte afspraken tussen A.H., de Führer van Het Derde Rijk, volgens de jonge Kennedy het grootste genie aller tijden. We weten intussen allemaal waartoe dat ons geleid heeft. En ach, zals Stalin het ooit zei: ‘één dode is een drama, een miljoen doden is een statistiek’

    “de Europese Unie tot een ondemocratische, ongekozen, corrupte en daarmee illegale organisatie te bestempelen.”

    En wat dus nu, O Césaré?

    Dictator Erdogan toonde reeds de enige weg om ergens schoon schip mee te maken. Gelukkig voor ons alleen in eigen land. En dan nog wel tegen het verkeerde deel van de Bevolking. Wij, Europeanen kunnen datzelfde doen, en zo bewijzen dat de grootsprekers – die het wel met totaal andere bedoelingen uitspraken – dat Europa zonder de USA het ook kan ‘schaffen’. Wat er dan niet goed zou uitzien voor de aanhangers van De Nieuwe Wereld Orde.

     

    U zegt dat dit de revolutie preken is? Dat ik, zoals Geert Wilders, aanzet tot haat? Ik meen van niet en hoop over de ganse lijn ongelijk te hebben. Maar ik kan me niet van de indruk ontdoen dat dit soort gebeurtenissen als een sneltrein op ons afkomen. Hadden Frankrijk, Engeland en Italië bij de Conferentie van München (30/9/1938) de Nazi’s niet ingevolgd, dan was op minder dan één jaar tijd op 1 September 1939 de Tweede Wereldoorlog niet uitgebroken, toen Hitler, in afspraak met Stalin, Polen binnenviel. Ik hoop dus maar dat de vervangende Leiders van De Nieuwe EU een stuk slimmer zijn dan die van 1938. Want de Samenwerkende Vennootschap Marx- Islam & C°, zijn samen stukken sterker dan dat kleine Duitse Korporaaltje…

    We zien trouwens waar het die 3 landen allemaal gebracht heeft: ze zijn alle drie berooid uit de confrontatie gekomen… Want zonder de hulp van de Rijke Nonkels uit Amerika, sprak heel Europa nu Duits.

    Te onthouden: Duits of Arabisch: ‘that’s the question’.

    Verliezen we echter niet alle hoop; het kan allemaal nog veel slechter.

    En daarmee is de stap gezet in de wereld der ‘Machthebbers’: de 3de Grootmacht en het verhaal: de aftakeling van de Moederkerk van Rome. Maar dat zien we dan morgen wel weer.

    (Digiyalia)

    ++++

    05-02-2017, 16:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4028

    VENSTER OP DE WERELD

     *

    Verloren continent ontdekt onder Indische Oceaan

    Mauritius

    rust volgens de onderzoekers op de resten van een oeroud, gezonken continent. Een miljoenen jaren oud continent, dat zich ooit tussen India en Madagascar bevonden heeft, ligt nu op de bodem van de Indische Oceaan. Dat stellen wetenschappers in een nieuwe studie in Nature Communications.

    De eerste aanwijzingen voor het bestaan van het continent waren sterkere zwaartekrachtvelden in sommige delen van de Indische Oceaan, die wijzen op een dikkere korst. Een mogelijke theorie was dat stukken landmassa in de zee gezonken waren en zich hadden vastgehecht aan de oceaankorst.

    Een van de locaties met een sterke zwaartekracht was Mauritius. Onderzoeker Lewis Ashwal van de universiteit van Witwatersrand in Zuid-Afrika opperde in 2013 dat het vulkanische eiland mogelijk op een deel van een oud, gezonken continent rust en ging verder op onderzoek.

    Hoewel Mauritius maar 8 miljoen jaar oud is, vond zijn team op het eiland mineraalafzettingen van wel 3 miljard jaar oud. In een gedetailleerde analyse hebben de wetenschappers de geologische geschiedenis gereconstrueerd van het verloren continent, dat ze

    Mauritia

    genoemd hebben.

    Meer oude continenten

    Tot zo'n 85 miljoen jaar geleden, zo stellen de onderzoekers, was Mauritia een klein continent. Het was ongeveer een kwart van de omvang van Madagascar en lag genesteld tussen India en Madagascar, die in die tijd veel dichter bij elkaar lagen dan vandaag. Later verwijderden India en Madagascar zich van elkaar, en begon Mauritia uit te rekken en af te brokkelen.

    Er is bewijs voorhanden dat ook andere vulkanische eilanden in de Indische Oceaan, waaronder de Cargados Carajos, de Laccadiven en de Chagosarchipel, op delen van Mauritia liggen.

    Mauritia is overigens niet het enige oude continent dat naar de zeebodem gezakt is. Recent zijn ten westen van Australië en onder IJsland brokken land gevonden, die verder onderzocht worden.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Benieuwd welk ‘reisadvies’ er nu weer uit de bus komt, want er mag geen tijd veroren gaan om weer massaal naar daar te vliegen, zodat ook daar de lucht en het milieu verpest worden

    (net zoals bij de ‘Top’ van Malta van gisteren waar al dat schoon volk ineens naartoe wilde en dat was deze keer serieus gemeend, en niet louter alleen voor die schone stranden en dat schone vrouwvolk)

    Naar Malta ging het om ramptoerisme van de toekomst. Naar Mauritia zou het gaan om ramptoerisme van het verleden…

    Al-bij-al komt de Bijbel er weer versterkt uit. In het Scheppingsverhaal wordt er geredeneerd in dagen. De Heer had 6 dagen nodig, en de 7de dag rustte Hij. Zo staat het daar in Genesis, maar we weten allemaal als het over de Bijbel gaat, dat we moeten verder kijken dan onze neus lang is. Zo is er een groot gat tussen maar één week van maar 7 dagen en 540 miljard jaren. Wat een astronomisch getal is, en inderdaad bijna doet denken aan… de Eeuwigheid waarnaar we allemaal onderweg zijn.

    Wat ik wel grappig vind, is dat het wetenschappers uit Witwatersrand zijn geweest die de kat de bel aanbonden.

    Doet mij denken aan parelwitte stranden, op de rand van vele eeuwen rusteloos zoeken naar De Hof van Eden waar het allemaal begon. Toen de Aarde nog een Paradijs was in het Tweestromen Gebied van Tigris & Eufraat…

    ++++

    04-02-2017, 12:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4027

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Europarlement wil nieuwe VS-ambassadeur weigeren

    *

    De leiders van de E.V.P., + de ‘sociaaldemocratische’ en liberale fracties in het Europees Parlement hebben Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker gevraagd om een mogelijke voordracht van Ted Malloch

    (*****)

    als Amerikaans ambassadeur bij de Europese instellingen niet te aanvaarden.

    ‘Ted’ (Theodore Roosevelt) Malloch

    Malloch liet zich de voorbije weken bijzonder laatdunkend uit over de Europese Unie.

    De Euro Haan met da Joenk…

    Die roepen voor het zeer doet….

    Malloch wordt getipt als de man die president Donald Trump wil voordragen als nieuwe ambassadeur bij de EU. In interviews stelde hij zich ongezien vijandig op tegenover de Unie. Zo voorspelde hij dat de euro op korte termijn kan instorten.

    Ook herinnerde hij eraan dat hij ooit een diplomatieke post had waar hij een handje toestak om de Sovjet-Unie ten grave te dragen. ‘Misschien is er nog een Unie die wat getemd moet worden’, suggereerde hij aan de BBC.

    In een brief aan Juncker vragen EVP-fractieleider Manfred Weber en zijn liberale collega Guy Verhofstadt om de geloofsbrieven van Malloch niet te aanvaarden indien Washington hem naar Brussel zou sturen. ‘We zijn ervan overtuigd dat mensen die het als hun missie zien om de Europese Unie te ontregelen of te ontbinden niet geaccrediteerd mogen worden als officiële vertegenwoordigers bij de EU’, zo leest de brief.

    Ook hun socialistische tegenhanger

    Gianni Pittella

    kroop in zijn pen om te waarschuwen voor de voordracht. Malloch moet ‘persona non grata’ verklaard worden, zo liet Pittella verstaan in een brief aan Europees president Donald Tusk, buitenland-vertegenwoordigster Federica Mogherini en Juncker, naar wie Malloch verwees als ‘een zeer adequate burgemeester van één of andere stad in Luxemburg’.

    *

    (*****) “Ted Malloch” is eigenlijk Theodore Roosevelt Malloch (born September 22, 1952) is an American author, consultant, and television producer. Zie

    https://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Malloch

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Waarde “Ted’ zal ik ook maar zeggen: U heeft het volle pond aan gelijk aan Uw kant om onze Ju-Jonker op de Uw typische manier voor ongeschikt te verklaren. Zeer juist gezien. Maar wat wilt U: wij in de EU hebben er geen andere keuze, want het zijn allemaal afgedankte tweede keuzes van de nationale politiek. Die daar gewoon niet meer aan den bak geraakten, precies omdat ze onbekwaam waren. Maar U moet hen begrijpen, beste Ted: Bruxellabad betaalt goed. Bruxellabad zorgt ook later voor een royaal pensioen tot het einde huner dagen. en ze zijn zodanig opgezet met zichzelf, dat ze soms wel hun hele familie inclusief hun pasgeborenen op he podium meezeulen, als ze elkaar al eens onderling willen in de bloemetjes zetten. Het zijn historische beelden, net zoals die van A.H. die plots op het zonneterras van de Berghof verschijnt voor de camera’s met een lieve kleine peuter op de arm. Vertederend, toch!

    Dat soort Verlichte Grote Verstanden horen niet graag dat U hen niet graag hebt en ze roepen dan ook moord en brand voor het zeer doet. Stel dus Uw Grote Baas op z’n gemak: het zal nooit goed zijn.

    Maar allez, na kop 14 dagen grondige vernieuwing bij jullie – zeg dat wel – is er toch al één slimme officiële Vlaming tot de realiteit teruggekeerd. En al is hij ’n ordinaire beginsel-imitator en dus zekerlijk mijn vriend niet, hij gunt het Nieuwe Amerika het voordeel van… de twijfel. Eerst zien, en dan geloven, U weet wel: typisch de houding van halfslachtigen. De ‘Originelen’ echter van het Vlaams Belang kunnen de pret niet op en moest dat zin hebben, Uw Grote Baas kreeg op slag – moest het van mij afhangen - al een ere-lidkaart van Orde van de Zwarte Leeuw op Gouden Veld toe gestuurd.

    Dus nog even, zoals gebruikelijk bij ons, de kat uit de boom kijken om te zien hoe de opvolging van Hollande in Frankrijk en Rutte in Holland, onze dichtste buren, verloopt. Maar laat daar geen twijfel over bestaan: het traditie getrouwe Volk verwacht U ook in Vlaanderen. Maar als ik U een goede raad mag geven: kijk uit op feestjes wat U eet en drinkt, en zorg in de eerste plaats dat Vorsten en Syndicaat kopstukken – waar ligt trouwens het verschil -‘persona non grata’ worden bij U als Vertegenwoordiger van de Machtigste Natie ter wereld die eindelijk de juiste mensen op de juiste plaats heeft gekozen May God bless Amerika. En sorry voor al dat ‘ge-Ted’ en getoeter. ‘k Zal het nooit meer doen.

    Met de nodige eerbied.

    (Digitalia)

    ++++

    04-02-2017, 11:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4026

    *

     VENSTER OP DE WERELD

    *

    Orban kiest kant van Poetin

    Poetin (links) werd DONDERDAG verwelkomd door Orban Foto: AFP

    *

    De Hongaarse premier Viktor Orban heeft donderdag de Europese sancties tegen Rusland veroordeeld. ‘Helaas is in het westelijke deel van ons continent een anti-Russisch beleid in de mode geraakt’, zo zei Orban op een gemeenschappelijke persconferentie met de Russische president Vladimir Poetin.

    *

    Het geheime eiiland.

    Waar ligt Malta

    http://www.newmalta.com/nl/waar-ligt-malta/

    **

    Een dag voor een Europese top op Malta werd Poetin donderdag met alle egards ontvangen in Boedapest. Geen enkele andere Europese lidstaat heeft nauwere banden met Moskou dan het Hongarije van Orban. Niettemin heeft Boedapest nog steeds geen gebruik gemaakt van zijn vetorecht om de sinds 2014 bestaande economische sancties tegen Rusland te torpederen.

    Orban raamde de schade van de sancties voor zijn land donderdag op 6 miljard euro, een bedrag dat onafhankelijke economen niet kunnen bevestigen. Het is ook niet duidelijk of in dit bedrag de verliezen zijn opgenomen die voortvloeien uit de Russische tegensancties. Als tegenzet bande Moskou de import van Europese landbouwproducten.

    De Hongaarse premier sprak echter de hoop uit dat het aantreden van de Amerikaanse president Donald Trump een kentering kan teweegbrengen. Trump wordt een meer pro-Russische houding toegedicht dan zijn voorganger Barack Obama. ‘Een grote verandering van de internationale verhoudingen hangt in de lucht. Dat kan zorgen voor gunstigere omstandigheden voor de Europees-Russische en dus ook de Hongaars-Russische samenwerking.’

    Orban en Poetin spraken ook over hun energie-samenwerking. Het Russische Ros-atom investeert fors in de upgrade van de kerncentrale van Paks. Poetin zegde Boedapest ook gasbe-voorradings zekerheid toe.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    Op deze blog staat – bij manier van spreken – al een half mensenleven, dat het katholieke Hongarije dan toch (bij ons) maar in slecht gezelschap was terechtgekomen. Alhoewel de EU voor hen een hele verbetering betekende. Zij waren er inderdaad nog altijd niet goed van zo maar van onder de ‘zegeningen’ van hun communistisch ‘arbeidersparadijs te zijn geraakt. In feite, zo moesten zij vaststellen, waren ze, door bij de grote hoop aan te sluiten, alleen van de regen in de drop geraakt. En neen, uit Amerika kwam er ook niet veel goeds over gewaaid. Zelfs in tegendeel. De brave ‘islamofobe’ burgers van ter plaatse bleven zich koest houden en stilaan verdween de Prins op zijn mooie witte paard voorgoed uit hun gedachten… Want met de dag werd die afgeschilderd als achterlijk, excentriek, ja zelfs als populistisch en misschien wel gevaarlijk Extreem Rechts.

    De Hongaren hielden zich zo lang mogelijk vast aan de voorvaderlijke Christelijke tradities. Geen euthanasie, geen homo-huwelijken. Geen abortus. Geen drugs. Geen zedenverwildering en vooral: geen Islam-invasie. Wat hen door onze Verlichte Grote Verstanden niet in dank werd afgenomen. Hongaren hoefden te denken zoals ‘zij’ en wij allemaal, anders kregen die er van langs. Maar beide partijen hoopten dat het uiteindelijk toch wel zou goed komen, want er was in feite geen alternatief. De ander zou wel bijdraaien. Want de EU leefde in de euforie van ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, en de Hongaren hoopten op de toekomst. Zoals brave Christenmensen gewoonlijk doen.

    En om toenadering te zoeken tot het vroegere Oostblok, neen, dat zagen de Hongaren niet zitten. Die Poetin zag er wel ’n slim manneke uit, maar hij was een vroegere chef van de K.G.B. geweest en van diene boer wilde men nu toch geen verse eieren.

    En zie: de dromen vallen uit de lucht, nu Trump in Amerika totaal andere en betere lakens uitdeelt. Er komt schot in de zaak. Beter nog, de Hongaren vormen a.h.w. de springplank naar een andere en betere EU; en net als in alle sprookjes, valt tegen het einde van dit verhaal alles weer in zijn gewone plooi. En iedereen leefde weer lang en gelukkig in harmonie met elkaar, net als voordien, vòòr de zoveelste Moslim-invasie op rij. En van Merkel, Hollande en al de rest werd nooit nog iets gehoord.

    ++++

    04-02-2017, 10:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3025

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Klimaatexpert Trump: "VS moeten opnieuw grootste gas- en olieproducent worden"

    Klimaatscepticus Myron Ebell was vandaag te gast op een conferentie van de Europese partij Alliantie van Conservatieven en Hervormers.

    *

    De passage van Myron Ebell, die als lid van het transitie-team mee tekende aan Trumps klimaatbeleid, ging vandaag niet onopgemerkt voorbij in Brussel. "Dit is onze kans om Amerika en de wereld af te leiden van deze rampzalige koers", zei de klimaat-scepticus aan Terzake.

    "Wereldvreemd", zei Jos Delbeke (****), klimaatexpert van de Europese Commissie, achteraf over de Amerikaan.

    "Wie wil weten wat president Trump zal doen, raad ik aan zijn speeches van tijdens de verkiezingscampagne nog eens te lezen", zei Ebell voor de camera van Terzake. Hoewel hij dat niet met zekerheid kan zeggen, vermoedt de klimaat-scepticus dat de VS zich zullen terugtrekken uit het klimaat-akkoord van Parijs, minder zullen bijdragen aan de klimaatprogramma's van de VN en Obama's restricties op de uitstoot van broeikasgassen zullen terugschroeven.

    Klimaatbeleid

    Ebell benadrukte dat hij momenteel geen lid meer is van Trumps team. Tijdens de transitie-periode stelde Ebell de grote lijnen uit voor de toekomstplannen van president Trump. "Ik schreef een vertrouwelijk document als raadgever, dat als plan moet dienen om de beloftes van president Trump om te zetten in een actieplan. Dat kan door de nieuwe regering vrij snel omgezet worden in beleid."

    Daarbij laat Trump zich ook door geopolitieke doeleinden leiden, aldus Ebell. "Als de VS de grootste gasproducent worden - wat ze vandaag al zijn, of toch bijna - dan kan dat Europa verlossen van de controle door… Rusland. Als de VS de grootste olieproducent worden - wat we denk ik al geworden zijn - dan kunnen het Midden-Oosten en de OPEC-landen de olieprijs niet meer manipuleren, zoals ze al een generatie doen."

    Wereldvreemd

    "Een beetje wereldvreemd", zo beschrijft Jos Delbeke (foto hierboven), klimaat-topman van de Europese Commissie, Ebell. "Iedereen die met klimaat en milieu bezig is, werd vroeger gezien als een linkse rakker, maar die fase zijn we toch wel voorbij. Iedereen is zich bewust van het probleem." Volgens Delbeke hebben de ideeën van Ebell niets te maken met klimaat, maar met economische belangen.

    Delbeke verduidelijkte dat de VS zich niet zomaar uit het klimaatakkoord van Parijs kunnen terugtrekken. "Dat zal op zijn minst drie jaar duren."

    De opwarming van de aarde kan ook zonder de medewerking van de VS beperkt worden tot minder dan 2 graden Celsius. "Maar het wordt moeilijk voor de anderen." Dat China en de opkomende industrielanden ook aan boord zijn gegaan, noemt Delbeke "de grootste verwezenlijking van Parijs". "We moeten ervoor zorgen dat we die kant van het verhaal niet verliezen."

    Het lijkt Delbeke ook niet slim van de Verenigde Staten om zich terug te trekken uit het akkoord. "Dat zou leiden naar nog meer isolement van de VS." Dat de VS opnieuw willen inzetten op fossiele brandstoffen, vindt hij onverstandig. "We spreken hier over oude technologie. Dat zal niet de technologie zijn waar de wereld over 50 of 100 jaar op gebaseerd zal zijn. We moeten investeren in nieuwe technologieën."

    *

    (******) Jos Delbeke is volgens Wikipedia Doctor in de Economie, baankier geweest bij het IMF en dus de gedroomde zelfverklaarde kllimmat-specialist die het brood eet van de Europese berg manna in Bruxellabad. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Jos_Delbeke En neen, die man (°1954) is geen uiul. Ook geen Linxe rakker, zoals hijzelf zegt.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Moest U er dikwijls niet op gelet hebben, Terzake is er weeral eens bij betrokken. Die mannen (de zittende en de rondspringende actoren) krabben dus altijd elkaars rug, net als in de dierentuin.

    Oei Oei! Al die fijne vet betaalde jobkens komen in gevaar! Deze Amerikanen die al altijd (zoals alle normale mensen) ons spelletje doorzien hadden, zijn nu aan de macht gekomen. Wat te doen? Een tandje bijsteken of over wat anders beginnen?

    Er moet vooral veel lawaai gemaakt worden om te tonen dat wij, samen met de ‘verrijkers’ hier in Bruxellabad de baas zijn.

    Heel zeker, meiisjes en jongens achter de klimat-hetze, jullie zullen uit een ander vatje moeten tappen, moest dat er zijn…. En ik zie het alternatief niet zo gauw zitten. We krijgen dus een potje schelden en tieren om spijkers op laag water te kunnen zoeken. War naast de kwestie argumenteren, is een tactiek die niet meer zo goed pakt als vroeger.

    Maar op straat komen kan altijd. Og den boel platgooien.

    De enige goede raad die ik jullie kan geven, is een bedevaart naar Scherpenheuvel organiseren? Liefst allemaal zonder regenscherm mee? Zodat jullie voor de camera’s zouden kunnen getuigen, dat het weer… niet niet heeft meegezeten.

    Ook dàt is in ons land een ongemakkelijke waarheid die we al van veel vroeger kennen.

    *

    PS:

    Opletten en goed kijken naar de schermen, hé. Niet nog eens dezelfde fout maken als voordien. Want er is een groot verschil tussen 0.003 en 0.300° zoals bij ’t begin van de ‘waarnemingen’. ’t Is maar dat U het weet!

    ++++

     

    04-02-2017, 10:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4024

     

    VENSTER OP DE WERELD

    Verenigd tegen de haat: moslims krijgen sleutel van synagoge na brandstichting moskee

    Texas. De brandstichting die een moskee in het Texaanse Victoria zaterdagnacht in de as legde, schokt vele inwoners van de stad. Vertegenwoordigers van de joodse gemeenschap hebben de sleutels van hun verderopgelegen synagoge aan een van de moskee-oprichters overhandigd, zodat de getroffen moslims in een gebedshuis kunnen blijven bidden. De in brand gestoken moskee was het enige  islamitische gebedshuis in Victoria.

    Shahid Hashmi die het Victoria Islamic Centre in 2000 mee opende, bevestigt het verhaal. Robert Loeb van de plaatselijke joodse gemeenschap vindt dat na het incident iedereen eensgezind moet zijn. "Ik ken verschillende leden van de islamitische gemeeschap, we voelen erg met hen mee", verklaarde hij aan website Forward.com.

    Een crowdfundingsactie voor de heropbouw van de moskee heeft al meer dan 900.000 dollar opgebracht.

    Een werknemer van een supermarkt merkte zaterdagnacht rond twee uur 's nachts de vlammen op. De brandweer had vier uur nodig om het vuur te doven. Niemand raakte gewond. Het onderzoek naar de brandstichting is nog in volle gang. Voorlopig is nog niemand opgepakt. Het islamitische gebedshuis kreeg jaren geleden al te maken met vandalisme.

    De feiten gebeurden enkel uren nadat Donald Trumps controversiële presidentiële decreet werd bekendgemaakt waardoor bewoners van zeven moslimlanden voorlopig niet meer naar de Verenigde Staten kunnen afreizen.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    De brand is dus een maat voor niets geweest. Neen hoor: de hele wereld spreekt ervan en dat was misschien wel de uiteindelijke bedoeling. Wie had er begot ooit gehoord van Victoria, een plaatsje in Texas met, raar maar waar, slechts één (1) moskee. Te mooi om waar te zijn.

    En kijk, de datum waarop is ook merkwaardig: de dag nadat Trump de Islam buiten de Wet heeft willen stellen. Dus een Taqyilla-affaire, om zand in de ogen te strooien? Of eerder een vervroegd Ku Klux Clan-optreden? Wie zal het zeggen. Die vroegere varkenskop kan ook een indicatie zijn: dat vissen de Texaanse Flikken wel uit voor ons.

    Want alhoewel de schade beperkt bleef (noch doden noch gekwetsten), er werd na een paar dagen al voldoende geld bijeen gesprokkeld om minstens de schade te herstellen en er nog een flinke duit aan over te houden.

    Al-bij-al blijft het merkwaardig dat Joodse Gemeenschap (hoofdletters AUB gazettenmarchands) die geste doet, een gebaar waarvan we nog nooit gehord hebben als er al eens een Christelijke Kerk in de vlammen opgaat. En dat daarbij wel degelijk moorden gebeuren en overal geviseerd worden over de gehele wereld, dat maakt de zaak des te erger.

    Dus toch ‘zij’ tegen ‘wij’? Waarbij deze zaak een beetje klinkt als – vergeef me de uitdrukking – als L’invitation à la valse’….

    Vergeten we daarbij vooral niet de werkelijkheid, dat ‘daar waar er ooit een Moslim gebeden heeft, de wijde omgeving aan de Islam behoort’. Het zou dus best kunnen, dat de (beweerde) Moslim-ban van Trump eeuwen en eeuwen te laat is gekomen….

     

    PS

    Heb niets tegen biddende Moslims, als ze dat maar elders doen, en niet met zovelen ineens bij ons dat willen komen doen.

    *



    04-02-2017, 09:44 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    03-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4023

     VENSTER OP DE WERELD

    *

    EU-president Tusk noemt Trump bedreiging voor Europa

    Delirium tremens

    De Verenigde Staten onder president Donald Trump vormen net als Rusland, China en de radicale islam een bedreiging voor Europa. Dat schrijft EU-president Donald Tusk in een brief aan de EU-regeringsleiders in aanloop naar de top van vrijdag op Malta. Het enige antwoord op een openlijk anti-Europese houding is Europese eensgezindheid, zegt hij.

    De uitdagingen waar de EU voor staat zijn volgens Tusk de gevaarlijkste in 60 jaar. De Unie wordt volgens hem van drie kanten belaagd. De eerste bedreiging is die van buitenaf: Rusland, China, de terreur van organisaties als IS en de regering-Trump.

    "Voor de eerste keer in onze geschiedenis worden, in een steeds meer multipolaire wereld, velen anti-Europees of eurosceptisch", stelt Tusk vast. "Vooral de veranderingen in Washington creëren een voor de Europese Unie moeilijke situatie: de nieuwe regering stelt kennelijk het Amerikaanse buitenlands beleid van de voorbije 70 jaar in vraag. "Tusk noemt president Trump niet bij naam in de brief.

    Populisme

    De tweede bedreiging voor de EU komt van binnenuit: de opmars van anti-Europese, nationalistische partijen. Tusk waarschuwt voor nationalisme, vreemdelingenhaat en populisme in Europa.

    Het moet duidelijk zijn, zegt Tusk: "De desintegratie van de Europese Unie zal niet tot het herstel van een of ander mythische soevereiniteit van de lidstaten leiden, maar naar hun volle afhankelijkheid van de supermachten VS, Rusland en China. Alleen samen kunnen we helemaal onafhankelijk zijn."

    Donald Tusk

     

    Tusk wil als reactie op Trumps protectionisme intensiever gaan praten met geïnteresseerde handelspartners. Daarnaast pleit hij voor "assertieve en spectaculaire stappen" om de Europese integratie "naar het volgende niveau" te tillen.

    Hij noemt onder meer robuustere buitengrenzen en terrorismebestrijding, maar ook meer geld voor defensie en een steviger buitenlands beleid. "In een wereld vol spanningen en confrontatie zijn moed, vastberadenheid en politieke solidariteit nodig. Zonder dat overleven we niet."

    Nog sterkere buitengrenzen?

    Meegaan met hen die de trans-Atlantische relatie willen verzwakken is geen optie, omdat dat de mondiale orde en vrede zou ondergraven, vindt Tusk. Hij herinnert "onze Amerikaanse vrienden" tot slot aan hun eigen motto. "United we stand, divided we fall."

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Men vindt voortdurend nieuwe woorden uit, zoals ‘populisme’, om de mensen in verwarring te brengen. Zeg nu zelf, geliefd worden door het ‘popolo’, dat is toch de natte droom van elk politicus!

    Wie geraakt daar nu nog aan uit: populist of politicus. De ene zegt dat hij ne goeie is, en dat de andere ne slechterik is. Of is het andersom? Dus toch weeral die ongewenste hokjes redenering in ‘wij’ en ‘zij’. Het is dus een kwestie lijk in het kot van de kiekens: wie het hoogst op de ladder zit, schijt op de kop van wie lager zit. Hoe lager op de ladder van de politieke macht, hoe meer zulke cadeaus iemand op z’n kop krijgt. De politiek, vooral in Coburgia, is dus geen democratie, maar het recht van de sterkste. Of liever: het Recht van de grootste muil.

    Je merkt dat bevoordeeld zeer goed bij zij die denken voortdurend iedereen de les te kunnen spellen. Zelfs tegen het ongerijmde in.

    We moeten het ons dus voor gezegd houden: ‘die onze trans-Atlantische relatie willen verzwakken is geen optie, omdat dat de mondiale orde en vrede zou ondergraven’

    Simpeler gezegd: denk lijk wij, of we sluiten U uit, we broodroven u, en mocht het er op aan komen, ‘dan sloan up joen mulle’ of nemen jullie in ‘Schutzhaft’. U weet wel, U afzonderen om U te beschermen….

    Systeem A.H.: U weet wel, de geniaalste man ter wereld die ooit geleefd heeft, volgens E.J. Kennedy, de zo bewonderde Amerikaanse ‘Democraat’ bedoeld door Donald Tusk.





    03-02-2017, 11:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4022

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Turkse torpedojager dringt Griekse wateren binnen en doet spanningen oplopen

    Als het water daar maar diep genoeg blijft….

    De spanningen zijn hoog opgelopen in de Egeïsche Zee toen een Turkse torpedojager zondagmorgen de Griekse wateren was binnengedrongen. Het kwam tot een korte confrontatie met de Griekse marine.

    Het Griekse ministerie van Defensie stelde dat een Turkse torpedojager samen met twee zodiacs van de Special Forces de Griekse territoriale wateren waren binnengedrongen nabij de onbewoonde eilandengroep Imia.

    Deze torpedoojager joe niet op torped’s maar op…. Grieken.

    De Griekse kustwacht reageerde meteen door een fregat naar het Turkse oorlogsschip te sturen. Zo kwam het tot een kat-en-muisspel dat zo'n 7 minuten duurde tot de Turkse torpedojager en de zodiacs de territoriale wateren weer verlieten om naar Bodrum te varen.

    Deze Griekse fregat stopte het gat…

    De eilandengroep die door Turkije Kardak wordt genoemd, vormt al lang een dispuut tussen beide landen. In 1996 was het al eens de inzet van een dreigend militair conflict. Onder druk van de Verenigde Staten liep de situatie toen niet uit de hand.

     

    8 Turkse militairen

    Maar ook nu lopen de spanningen tussen beide landen opnieuw op nadat het Griekse hooggerechtshof bepaalde dat 8 Turkse militairen die asiel hadden aangevraagd in Griekenland, niet mogen worden uitgeleverd aan Turkije.

    De twee majoors, vier kapiteins en twee onderofficieren waren midden juli 2016 tijdens de mislukte staatsgreep in Turkije met een helikopter naar Griekenland gevlucht en hadden daar asiel aangevraagd. Sindsdien eist de regering in Ankara de uitlevering van de veronderstelde putschisten. Na het besluit van het Griekse hooggerechtshof heeft Turkije ermee gedreigd de vluchtelingendeal met Europa op te blazen.

    Verdrag van Lausanne

    Daarenboven stelde Erdogan al meermaals het Verdrag van Lausanne in vraag dat dateert uit 1923 en de grenzen van het huidige Turkije vastlegde. De huidige Turkse president beschouwt dat verdrag als verraad. Recent verklaarde hij nog dit tijdens een redevoering: " In Lausanne hebben wij eilanden weggegeven die zo dicht bij ons liggen dat we de stemmen van ginder tot hier kunnen horen. Is dat een overwinning?" En hij voegde eraan toe: "Dat waren onze eilanden. Daar staan onze moskeeën en heiligdommen."

    Wat het Turkse manoeuvre in de Egeïsche Zee strategisch te betekenen heeft, is vooralsnog onduidelijk. Aan boord van de torpedojager zou zich ook Hulusi Akar, de stafchef van de Turkse strijdkrachten, bevonden hebben. Volgens het Turkse nieuwsagentschap Anadolu wilde hij de Turkse militaire schepen in de Egeïsche Zee "inspecteren".

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Waren wij dat met z’n allen misschien een beetje vergeten, dat elk grondgebied waar ooit een Moslim heeft ‘gebeden’, zelfs al ware dat slechts een… schietgebedje met los poeder, voor eeuwig en nog langer aan de Islam toebehoort. Enfin, toch op basis van de spelregels die gelden in deze ‘religie’. En waar wij geen zaken mee hebben, want vrijheid van ‘godsdienst is een universeel mensenrecht.

    Een betere omschrijving voor wat er momenteel met heel Europa aan de gang is, bestaat er niet: zo onschuldig mogelijk ergens binnensluipen, liefst met zoveel mogelijk tegelijk, regelmatig wat onschuldige kontoefeningen organiseren, daar nog voor betaald worden, en klaar is Kees: alles en iedereen is hun eigendom geworden voor iemand dat beseft. Onze Verlichte Grote Verstanden blijven daar maar inlopen, bejubeld als ze zijn door de medeplichtige Media.

    De laatste tijd was het ook wat stil geworden rond de 3 à 4 miljoen ‘vluchtelingen’ die Erdogan als chantage tegenover de EU achter de hand heeft. Onze Verlichte Grote Verstanden waren dat waarschijnlijk een beetje veel vergeten. Niet zo onze belager. Als een rat in haar hol wacht die gewoon af, om, terwijl de wereld kissepist omdat ‘Rechts’ in Amerika aan de Macht is geraakt (Aai, wat moet dat pijn doen!) en Het Westen op het punt staat om dat over te doen (***), als de zegevierende derde hond Europa in de zachte onderbuik binnen te dringen.

    Enigszins dubieus volgens mij, want daar is ook nog de Poet zonder wie Sultan Erdogan, die op andere gebieden van Rusland afhangt, niet vermag ook maar één vinger uit te steken. Besluit: hoe meer de EU te keer gaat tegen het nieuwe Amerika; des te meer wordt het in de armen van de Poet gedreven …

    Anders gezegd: Europa heeft Rusland nodig om in wederzijds respect met Trump, de nog grotere hond (China) onder controle te houden.

    Europa ten tijde van de Hanze-steeden…

    En nòg anders gezegd: met Trump en de Poet als sterke vrienden-bondgenoten van het ene en onverdeeld Europa van Sicilië tot aan de Oeral, is de splinter van de Islam ook veel rapper uit onze schoen…

    *

    (***) Denk aan de Brexit, aan het verliezend duo Fillon/Hamont in Frankrijk tegenover Marine La Plume die met de presidentspluimen zal gaan lopen, denk aan Geert Wilders in Nederland, denk aan de AfD die Merkel vervroegd naar de Eeuwige Jachtvelden stuurt.. Denk aan het monsterverbond tussen de Vlaamse Nationalisten dat er noodgedwongen zit aan te komen: een slecht mens zou van minder zijn slaap laten.

    ++++




    03-02-2017, 10:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4021

     VENSTER OP DE WERELD

    de Trump-knuffelaars in het oog. Zij zijn de nieuwe wegkijkers

    *

    Het is, om het met Het Zesde Metaal te zeggen, "nog al nie naar de wuppe". Het xenofobe en moslimhaat opwekkende bevel van de Amerikaanse president Donald Trump om burgers uit zeven moslimlanden tijdelijk toegang tot de VS te verbieden stoot op een redelijk breed gedragen verzet.

    Radeloos…

    Bart Eeckhout. ©Wouter Van Vooren

    *

    In de VS hebben gezaghebbende leiders van christelijke kerken laten weten dat zij tegen deze 'moslimverbanning' zijn en evenmin gediend zijn door een voorrangsbeleid voor christelijke vluchtelingen of migranten. Leden van de joodse gemeenschap stappen mee op in protestmarsen tegen de 'muslim ban'. En zelfs grote bedrijven met een fiscaal of arbeidsrechtelijk dubieus palmares als Starbucks, doen plots forse engagementen voor tewerkstelling van vluchtelingen.

    Ook vanuit de Europese Commissie en zelfs vanuit de Verenigde Naties komen er sterk afwijzende reacties. Dat kan natuurlijk allemaal ingegeven zijn door 'hysterie', maar het zou ook kunnen dat sommige democratische leiders wel beseffen wat er op het spel staat met Trump in het Witte Huis. Hoever kun je een wereldleider vertrouwen die met een impulsief bevel na een week al chaos en vernedering zaait in zijn land?

    Her en der wordt wel eens lacherig gedaan over sommige, felle Europese reacties. Nutteloos moralistische gelijkhebberij, heet het. Het tegendeel is waar. Eén week Trump in de praktijk zou moeten volstaan voor de Europese politieke leiders om hun vele en respectabele meningsverschillen te overbruggen. Dit is het moment om het eensgezind op te nemen voor wat echt telt: de verdediging van de liberale democratie, zoals wij die hier in het vrije Westen kennen, de rechtsstatelijke betonvloer onder onze welvaart.

    Trump biedt Europa een kans - een laatste kans? - om zich te verenigen. We zullen zelf voor onze veiligheid moeten instaan. Dat gaat alleen samen lukken. Meer nog: zonder de slappe Britse brexit-brekebenen, die nu alweer lafjes achter de nieuwe leider aansukkelen, zou die kans op succes juist reëel moeten zijn.

    Mag het lukken? Het is een gewetensvraag die vooral sommige conservatieve politici, ook in ons land, zich moeten stellen. Hoever willen ze met hun euroscepsis de verzwakking van de EU in de kaart spelen? Hoezeer willen ze achter het rumoer van populistisch en radicaal-rechts blijven aanhollen? Churchill zou het wel weten...

    Er steekt een reële bedreiging voor onze veiligheid en welvaart op vanuit het westen. Het nieuwe politiek correcte denken van sommigen op rechts weigert vooralsnog dat risico goed in te schatten. Ze verkiezen te 'nuanceren' en te 'contextualiseren'.

    Hou de Trump-knuffelaars in het oog. Zij zijn de nieuwe wegkijkers.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Als ik zo die bedrukte gezichten voor mij zie van al die Grote Verlichte Geesten en hun slippendragers van de Media die het Avondland bijna in de vernieling hebben gereden, moet ik onwillekeurig denken aan de Rode Pakbonden, die bij manier van spreken nog altijd denken dat er op onze treinen en bussen nog steeds stokers moeten meereizen om kolen in de brandende muil te gooien van het monster te gooien. Ja inderdaad, ze zijn wel enerzijds voor de vooruitgang, maar anderzijds willen ze niet dat hun Rijk hen onder de voeten wegschuift.

    Het zijn slechte verliezers die slechts dan van ‘democratie’ spreken, als die in hun kraam past. Anders komen ze op straat of ze sloan up joen mulle…..

    Andere meningen dan de hunne mogen nu eenmaal niet.

    *

    Nutteloos moralistische gelijkhebberij, heet het

    *

    Er staat duidelijk in bovenstaand artikel: het vrije Westen wil vrij blijven. Heel zeker, het Vrije Westen moet zo vrij mogelijk blijven om des te vrijer te kunnen kantelen in de Middeleeuwse Moslim-cultuur. Nou ja, er is cultuur en ‘cultuur’….

    Wat mij verwondert, is dat niemand nog spreekt dat het Avondland na WO II tot op de laatste dag Obama, volledig gedomineerd werd door dat vervloekte Amerika. Van kauwgom tot atoombasissen over heel Europa. Ooit politiek-correcte protesten hiertegen gehoord?

    Ja Ja, ik snap het al: alleen Slinxe Amerikaanse dominantie zoals onder de Zwarte Ongelukskater Onama is O.K. Zelfs het wrede Islam-randje dat daar aan kleeft, is O.K. want het vernietigt meteen hun grootste vijand: de eeuwenoude Joods-Christelijke Beschaving.

    En Linx kennende, zullen die, net als A.H. niet rusten vooraleer zij tot het uiterste zijn gegaan…





    03-02-2017, 10:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4020

    Oei Oei! Er is weer kaka aan de knikker. De Canadese ‘poco’s’ hadden het eerst over de dader die zichzelf had aangegeven bij de Politie, over een introverte NERD. Heb dat voor de fun even opgezocht op Wikepedia die o.a. schrijft dat een nerd geweldig anti-popmulist is. Aldus besluit ik dat een van die twee fout is: die poco’s of Wikipedia. Hun verhaal klopt dus elemaal niet….

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Nerd

    *

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    ‘Minimaal 100.000 moslims in Nederland bereid tot geweld om islam te verspreiden’

    *

    Migratie expert: Nul tolerantie nodig voor moslims die niet willen integreren en die vasthouden aan hun middeleeuwse geloofsopvatting

    Het motief van twee inmiddels gearresteerde daders voor hun aanslag op een moskee in Quebec City is nog onbekend. De Canadese premier Trudeau greep de terreurdaad echter onmiddellijk aan om ‘alle vluchtelingen welkom te heten, ongeacht hun geloof’.

    De sprookjes raket heeft een rijke toekomst

    Volgens migratie expert Ruud Koopmans blijkt uit onderzoeken dat 11% van de in Nederland woonachtige moslims bereid is om geweld te gebruiken om de islam te verspreiden. Dan praten we over zeker 100.000 man, bijna 2 x zoveel als het aantal soldaten dat ons leger telt. Ondertussen lijken moslims hun eeuwenlange interne strijd mee te hebben genomen naar Canada, waar twee of drie mannen –waarvan één van vermoedelijk Marokkaanse komaf- al ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend het vuur openden in een moskee in Quebec City. Daarbij kwamen 6 mensen om het leven en raakten er 8 ernstig gewond (2).

     

    Minimaal 50 tot 140 miljoen moslims bereid tot geweld voor islam

    Grofweg de helft van de circa 1,6 miljard moslims op de planeet volgen een aartsconservatieve variant van de islam, die de rechten van vrouwen, homo’s en alle ongelovigen ernstig beperkt. Van die helft zijn er minimaal 50 miljoen die geweld aanvaardbaar vinden om de islam te verdedigen en te verspreiden.

    Koopmans waarschuwt dat dit nog een zeer voorzichtige schatting is. Het gerenommeerde Pew Research komt namelijk op 140 miljoen potentiële moslimterroristen uit. In Duitsland zegt 8% van alle moslims geweld voor de islam aanvaardbaar te vinden, in Nederland 11%, zo’n 100.000 personen, en in diverse islamitische landen 14%.

    De onderzoeker stelt dat er een groot verschil is tussen anti-islam ophitsers en critici, die zich baseren op feiten. Hetze is te stellen dat alle moslims geweld accepteren of willen gebruiken. Maar ‘je kunt niet iedereen als islamofoob wegzetten die over de feiten over het fundamentalisme en de acceptatie van geweld door moslims bericht’.

    ‘Nul tolerantie nodig voor conservatieve moslims’

    Zolang moslims aansluiting zoeken bij de meerderheid in de samenleving en daadwerkelijk iets willen bijdragen, is er wat Koopmans betreft niets verkeerds aan het toelaten van andere culturen in je land. ‘Maar degenen die menen dat ze hier de intolerantie en de middeleeuwse geloofsopvattingen die in hun islamitische thuisland wijd verspreid zijn, simpel kunnen verder leven, moeten nul tolerantie van de samenleving krijgen.’

    Dat houdt in dat de EU veel voorzichtiger moet zijn met het ongecontroleerd toelaten van grote aantallen moslims, besluit hij. Zolang de identiteit van migranten en vluchtelingen niet duidelijk is, zouden ze in ‘transit zones’ moeten worden opgevangen, en niet tot onze landen moeten worden toegelaten. (1)

    Aanslag op moskee Canada: Interne strijd of false flag?

    Waar we de afgelopen jaren al vaak voor waarschuwden, lijkt nu in Canada waarheid te zijn geworden: moslims die hun eeuwenlange interne strijd ook in het Westen beginnen uit te vechten. Zeker 6 mensen kwamen om en 8 raakten (deels) ernstig gewond, toen twee of drie schutters al ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend het vuur openden in een moskee in Quebec City.

    Zoals inmiddels gebruikelijk wordt er op diverse forums ook over een ‘false flag’ aanslag gespeculeerd. De Canadese premier Justin Trudeau greep de terreurdaad onmiddellijk aan om impliciet de Amerikaanse president Donald Trump te veroordelen voor diens tijdelijke immigratiestop uit 7 moslimlanden, door te twitteren dat ‘degenen die voor vervolging, terreur en oorlog vluchten, door Canadezen welkom zullen worden geheten, ongeacht jullie geloof. Diversiteit is onze kracht.’ (3) 

    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Breitbart 
    (3) Infowars

     Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    “De Islam-onderzoeker stelt dat er een groot verschil is tussen anti-islam ophitsers en critici, die zich baseren op feiten”

    *

    En zo kom ik even terug op die hysterische dame in Tielt, een negerin (ja toch!) die haar aan de deur had gezet, een ‘luie teef’ noemde, en nog wat meer van al dat schoons. Stoute madam, dat mag je nooit meer doen van de Jugepee, precies alsof je dat niet zelf wist. Moesten dat twee zwarte dames, of twee blanke dames geweest zijn, geen kat die had omgekeken, want in Tielt is men van geen kleintje vervaard. En ook niet van een grootje. Maar ja, het C.G.K.R. slaapt nooit. Hun leuze is ‘Mithören’ om dan als hyena’s op hun prooi te springen.

    Moraal van het verhaal: eenmaal boven je théwater, hou dan je smikkel. Of, beter nog, vermijd zoveel mogelijk zulk ‘théwater’ – En trouwens, dergelijke taal zegt meer over de mond die ze uitspreekt dan over de oren waarvoor dat soort woorden bestemd zijn….

    Onnodig aan om het even welke Zwarte te zeggen dat hij of zij zwart is: ze weten dat begot zelf maar al te goed. Ze zijn zo geboren en ze zullen zo sterven. De vraag is alleen waar naartoe die volksverhuizingen allemaal zullen leiden. Te oordelen naar de dagelijkse realiteit zal niet veel soeps zijn. Behandel dus de dieren met zachtheid.

    ('Digitalia)

    ++++

    03-02-2017, 09:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4019


     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    BANG

    Theo van Gogh (Den Haag, 23 juli 1957 – Amsterdam, 2 november 2004)

    In het algemeen kun je stellen dat columnisten en cartoonisten makke schapen zijn.

    De vloeistof die aan hun handen kleeft is niet het bloed van een slachtoffer maar de inkt van hun pen of printer. Zij zijn veel eerder slachtoffers dan daders. Ze worden zoals Theo van Gogh of de redacteuren van Charlie Hebdo door jihadisten geslacht of krijgen de rechters van Erdogan achter zich zoals Ebru Umar. Je kunt daarom in het algemeen stellen dat het publiek banger is voor terroristen dan voor columnisten. Dat ik hierop een uitzondering vorm is natuurlijk lastig maar uitzonderingen moeten er zijn om regels te bevestigen. Zo schijn ik hoogleraar experimentele natuurkunde

    Tjerk Oosterkamp van de Universiteit Leiden paniekeriger te maken dan, bijvoorbeeld, jihadist Abaauoud die 130 Parijse slachtoffers op zijn teller had. Althans dat maak ik op uit zijn briefje van 30/12 (Opinie) onder de titel ‘Banger van Ephimenco dan van terroristen’. Als verdraagzame stukjesschrijver gun ik vanzelfsprekend iedere wetenschapper zijn psychose. Maar tegelijk moet ik erkennen dat het wel voordelen heeft om eerder van een

    Ephidan van een terrorist bang te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld onbevreesd een kopje thee met de laatstgenoemde gaan drinken en van hem nuttige informatie krijgen over onthoofding , martelingen en massamoorden.

    Tjerk Oosterkamp vindt dat ik de impact van terrorisme overdrijf want er vallen meer slachtoffers door kindermishandeling. Ik voeg hieraan toe: en ook door verkeersongelukken en longkanker. Verschil is dat je met kindermishandeling of longkanker geen samenleving kunt ontwrichten, gemeen

    schappen tegen elkaar opzetten en een land richting burgeroorlog duwen. Wel met bloedige aanslagen tegen onschuldigen. Je kunt bijvoorbeeld ook de 653 aangiften van ‘Keulen ’ cijfermatig relativeren. Maar wat je niet kunt relativeren is het leed en de trauma’s van de aangerande of verkrachte vrouwen. Cijfers zeggen de heer Oosterkamp niet zoveel ‘ wanneer ze niet vergeleken worden met andere cijfers: er wonen namelijk nogal veel mensen in Europa’. Zo ken ik er nog een paar. Wat zegt de moord van pater

    Jacques Hamel van Saint-Etienne-du-Rouvray die afgelopen zomer tijdens de

    mis door twee moslimterroristen werd gekeeld? Frank rijk telt immers 15 000 andere priesters die niets mankeren? (wie weet is dit de reden dat de naam van pater Hamel in de Trouw-necrologie van 2016 ontbreekt). Overigens stelt Oosterkamp dat ik een categorie mensen (sommige asielmigranten) ‘consequent als dier aanduidt’. Hij doelt waarschijnlijk op de zin ‘het huidige asielsysteem wordt door terroristen criminelen en roofdieren geperverteerd’

    . Maar ik schreef niet ‘roofdieren’ maar ‘predatoren’. Op Wikipedia kunnen we lezen dat een predator ‘ook de benaming van een persoon of groep is die andere mensen gebruikt, uitbuit of emotioneel of fysiek beschadigt’. Helaas heeft de eindredactie mijn ‘predator in ‘roofdier’ veranderd zonder me daarvan op de hoogte te stellen. Dat betreur ik. Voor de rest: een fijne jaarwisseling.

    *

    Wij danken Sylvain Ephimenco en Trouw voor hun toelating tot overname

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Dit en nog veel meer stond vandaag in ‘tSCHELDT en zonder in te gaan om de de persoon van de actoren (het zijn fijne mensen, voor of tegen, die in TROUW geregeld aan bod komen) is de moraal van het verhaal, dat alle middelen goed zijn om de aan de gang zijnde ‘onderwerping’ voor de gewone onoplettende burger te verdoezelen. Of had ik eerder moeten schrijven te Taqyukkeren’?

    Het meest sprekend bewijs is de Koninklijke Speech voor de Gestelde en de Ongestelde Lichamen van gisteren. Net als Leopold III die in volle oorlogstijd (1941) probeerde bij Hitler in het gevlei te komen om, zoals hij had gehoopt, Koning te kunnen worden van de Republiek der Lage Landen (Nederland, Coburgia en het Gr. Hertogdom met daarbij Frans-Vlaanderen tot en met Artesië en Picardië, ruim de helft van het Rijk van Karel Martel), gaat diens kleinzoon dezelfde weg op tegenover sultan Erdiogan. De man was geroerd tot in het diepst van zijn portemonnee want als de islamisering tegenvalt, de ‘populisten’ in de loop van ’t nieuwe jaar heel Europa beheersen het F.N., de P.V..V., DE A.f.D., dan zullen de Vlamingen na bijna 200 jaar slavendom vanwege de Brusselse Francofone arrogantie, eindelijk hun Onafhankelijkheid grijpen. En dan mogen de Coburgers opkrassen.

    Een mens zou voor minder al eens een speechke willen afsteken en daarbij luisteraars hebben. Zelfs als die niet uit vrije wil naar die ‘Koninklijke Nieuwjaarsboodschap’ zijn afgezakt.

    *

    PS

    Vergeten we in geen geval dat in die verarmde Duitse familie er niet voor een dode meer of minder wordt achteruit gegaan. Zie de zogezegde ‘repressie-slachtoffers’ zoals Dr. Aug. Borms, Leo Vindevogel, Dr. Jerome Leuridan, om er maar die drie te vermelden. Ofwel vallen ze zelf van de rotsen (Marche-les-Dames) ofwel verongelukken hun ega’s in een tragisch autocrash in Küssnacht (Zwitserland). Alle verdere details vindt U bij Dr. Paul Beliën die over die familie een mooi, in Coburgia verboden, boek heeft over geschreven. Gelieve dus niet op deze pianist te schieten….

    ++++

    01-02-2017, 12:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4018

     

     VENSTER OP DE WERELD

    *

    Uw vroegste voorvader was vreemd en had een grote mond

    Een reconstructie van Saccorhytus, de oudst gekende voorouder van de mens.

    Vat dit niet verkeerd op, maar uw vroegste voorouder was niet bepaald een schoonheid. Een minuscuul schepseltje uit China, dat zo'n 540 miljoen jaar geleden rondkronkelde in de modder van de zeebodem, is volgens wetenschappers het oudste gekende dier op de lange evolutionaire weg die uiteindelijk leidde tot de mens. Het diertje wordt beschreven in vakblad Nature.

    *

    Samenloop van omstandigheden

    .

    En net nu, nu haar Gaston, haar vader, gestorven is

    *

    De mens, die ongeveer 200.000 jaar geleden opdook, heeft meer evolutionaire voorgangers dan de aap en de mensaap. Een daarvan, volgens onderzoekers van de universiteit van Cambridge, is een uniek uitziend wezen met de naam Saccorhytus, wat zoveel betekent als 'verfrommelde zak'. Die naam zegt veel over de aanblik van het vreemde beestje: het had een zakachtig lichaam met een gigantisch grote mond.

    De Chinese Beschaving, dan toch de oudste ter wereld?

    Saccorhytus, een diertje van amper 1 millimeter groot, blijkt het meest primitieve lid van de diergroep van de nieuwmondigen. Die bevat gewervelden - vissen, amfibieën, reptielen, vogels en zoogdieren - maar ook zogenaamde stekelhuidigen, zoals zeesterren, zee-egels en eikelwormen.

    Het beest leefde tijdens het Cambrium, een periode van uitzonderlijke evolutionaire ontwikkeling. Zijn primitieve biologische kenmerken hielpen de weg te effenen voor de vele verschillende soorten nieuwmondigen. Vissen, die beschouwd worden als de 'vaders' van de gewervelden, verschenen pas zo'n 10 tot 15 miljoen jaar na Saccorhytus op het toneel.

    Voorloper van kieuwen

    De onderzoekers ontdekten de fossielen van 40 exemplaren in de provincie Shaanxi in centraal-China. Het vreemde beest moet de onderzoekers nieuwe inzichten verschaffen in de eerste fases van de evolutie binnen een groep die zich ontwikkelde tot vissen en uiteindelijk tot de mens.

    Saccorhytus leefde vermoedelijk tussen de modderkorrels op de bodem van een ondiepe zee. Met zijn grote mond at hij wellicht door voedseldeeltjes of kleinere beestjes in hun geheel op te slokken. De onderzoekers vonden geen aanwijzingen dat hij een anus had, wat betekent dat afvalstoffen wellicht werden afgescheiden door de mond.

    Het beest had ook kegelvormige structuren op zijn lijf, dat bedekt was met een dunne, flexibele huid. Mogelijk hielpen die structuren ingeslikt water af te scheiden, en waren ze met andere woorden de voorloper van kieuwen.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Waarschijnlijk dacht U, net als ik, bij de aanvang van dit artikel, aan Hollande, Onkelynx, Di Jeanetto of aan om het even welke andere socialist uit Uw omgeving. Maar dat denken we dus niet want wij zijn niet als zij, verslaafde volgelingen van Goebbels, de Chef Propaganda Ministerium van A.H. Dat zijn dingen die beter passen bij Charlie Hebdo die toch geen God noch Gebod kennen. En al zekerlijk geen manieren hebben.

    Kijk, zeg ik dan: dat is nu de kleinheid der dingen, eenmaal de Mensheid heeft vastgesteld dat Het Scheppingsverhaal zowel als het Christendom zelf niets anders zijn dan een sprookje zoals Roodkapje en de Boze Wolf. Waarop ik dan repliceer dat ook bij sprookjes uit Grootmoeders tijd de boodschap voor iedereen duidelijk is. Maar moest dat sprookje heden ten dage ‘hertaald’ worden, zeker weten dat dit kleine mensje geen rokje meer zou dragen, maar een een kleine zo wijd mogelijke bourka… met rond het halsje en kleine Arafat-sjaal.

    Net zoals de Gebrs. Grimm of Hans Andersen als moraalridders deze presentatie verkozen, zo gebruikt de Christelijke Leer de Genesis als draagmodel voor de Goddelijke Boodschap.

    Bedenk daarbij dat onze bloedeigen groot-vaders en -moeders het bestaan van ‘smartphones’ ook zo maar niet op het zeggen van anderen zouden aanvaard hebben. Eerst zeiken en dan geloven, is inderdaad vooral des mensen.

    Maar hoe dat allemaal precies in elkaar steekt, is een Goddelijke Wijsheid die niet voor mensenkinderen is bestemd. Tenzij wij allemaal, zoals Roland Horst - Van der Schalck ooit dichtte, ‘een Goed waren in het diepst van onze gedachten’…

    Ha ja, nog waar ook. ’n Goeie Christenmens gelooft in Het Eeuwig Leven, waar wij allemaal deelachtig zullen worden aan de Goddelijke Wijsheid. Er blijft dus nog een hele weg te gaan….

    ++++

    31-01-2017, 21:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4017

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Vermoedelijke dader schietpartij Québec in verdenking gesteld van zes moorden

    Alexandre Bissonnette.

    Een tweede idealist als Breivik?

    Begrijpelijk, denkt Digitalia, maar totaal af te keuren.

    *

    Alexandre Bissonnette, de 27-jarige verdachte van de aanslag van zondag in een moskee in de Canadese stad Québec, is maandagavond in verdenking gesteld van zes gevallen van moord. Dat meldt de politie. Daarnaast zijn er vijf klachten van poging tot moord tegen hem, voor de vijf mensen die zwaargewond in het ziekenhuis liggen. Ondertussen raakte ook bekend dat de zes dodelijke slachtoffers Canadezen zijn met de dubbele nationaliteit.

    'Er zijn huiszoekingen aan de gang en we hopen dat we bewijzen kunnen vinden' die zouden kunnen leiden tot een inverdenkingstelling voor 'terrorisme' en het ondermijnen van de nationale veiligheid, aldus de politie. De politie had eerst melding gemaakt van twee opgepakte verdachten, maar de tweede man die werd opgepakt wordt beschouwd als getuige.

    Bissonette is een student politieke wetenschappen aan de universiteit van Laval, die vlakbij de moskee ligt. Volgens de organisatie stond de 27-jarige Canadees bekend als aanhanger van de extreemrechtse Franse politica Marine Le Pen, als pro-Israël, anti-immigratie en antifeministisch. Op screenshots van zijn profielen op de sociale media is ook te zien dat hij de Amerikaanse president Donald Trump volgt.

    Volgens kennissen is hij een 'introverte, onpopulaire nerd', schrijft Le Journal de Québec. Bissonette had een half uur na de schietpartij zelf de politie gebeld en verklaard dat hij zich wilde overgeven.

    Dubbele nationaliteit

    Een en dezelfde persoon, twee (en meer) gezichten!

    Bij de aanslag van zondagavond rond 19.30 uur Belgische tijd tijdens het avondgebed kwamen zes mensen om het leven. Volgens de vicevoorzitter van het Islamitisch Cultureel Centrum van Québec zijn die slachtoffers allemaal Canadezen met een dubbele nationaliteit. Het gaat om een Marokkaan, twee Algerijnen, een Tunesiër en twee Guineeërs. 'Het zijn allemaal Canadese burgers, allemaal Québécois, Canadezen', aldus Mohamed Labidi.

    Bissonnette moet op 21 februari opnieuw voor de rechtbank verschijnen, waar de procureur hem officieel in verdenking zal stellen.

    Terreuraanslag

    De Canadese premier Justin Trudeau heeft de aanval op Twitter veroordeeld. Hij noemt het een terroristische aanval. ‘Vanavond rouwen de Canadezen voor zij die gedood werden bij een laffe aanval op de moskee in Québec City. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun families.’

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    1° Stilaan komt er meer duidelijkheid in de verslaggeving. Neen, het drama gebeurde niet Vrijdag zoals de gewone wekelijkse bijeenkomst van Moslims in hun moskee, maar zondag bij het ‘avondgebed’. Tjonge, die gasten zitten veel in de kerk! Hebben die niets anders te doen, of zijn die ‘vergaderingen misschien meer politiek of militair-strategisch bedoeld?

    2° De Nationale Veiligheid in gevaar gebracht: zoals François Mitterand (PS) het ooit stelde toen het bekend raakte dat hij jarenlang naast de pot had gepissest ‘Et alors?, want dat Nationaal Dinges wordt wel nooit in gevaar gebracht bij die vele duizenden wereldwijde terreuraanslagen door Islamisten… Maar de poco-jongens hebben weer eens een opstoot van selectieve verontwaardiging geroken en dus gaan ze aan ze met hun allen aan het mekkeren ten einde duidelijk de nodige accenten te kunnen leggen.….

    3° De dader, volgens getuigen, was een 'introverte, onpopulaire nerd' die zelf de politie belde om zich aan te geven??? Ik meen dat die arme verblinde jongeman terecht eerder vreesde om zonder meer te worden afgeknald eenmaal men zou willen arresteren. Gewoon uit voorzorg zodat hij later, zoals Breivik, geen ‘verkeerde dingen’ zou kunnen verklaren die ze niet graag zouden horen. De Nationaal Socialisten van A.H. hadden daarvoor het begrip ‘Auf der Flucht erschossen’ en dat zal wel in het hoofd van die ‘nerd’ rondgespookt hebben…

    4° Volgens het Islamitisch Cultureel Centrum (dat zal dan over een 1400 jaar oude ‘cultuur’ gaan zeker) waren die slachtoffers allemaal Canadezen met een dubbele nationaliteit. Een vaststelling die bewijst dat Quebec gonst van die soort. Bij deze verklaring zou ik even voor de fun willen verwijzen naar http://blog.seniorennet.be/guvaal die het vandaag had over het ‘leefloon’ voor elke hond met een hoed op, maar niet voor mensen met een dubbele nationaliteit. Die worden voor de keuze gesteld: ofwel de allochtone afkomst verzaken en levenslang geld krijgen om niets te doen, ofwel kiezen voor die vreemde afkomst maar er dan ook alle consequenties van dragen. Is een ideetje van Mr Benoît Hamont (PS), die als kansloze met de 32-uren week de presidentsverkiezingen in Frankrijk ingaat. Naast Fillon van Penelope (Les Republicains), al even kansloos, tegenover Marine La Plume van het FN….

    *

    Een mens zou op de lange duur nog spijtig zijn, dat de PS in Frankrijk er uit vliegt…

     

    31-01-2017, 20:46 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4016

     

    VENSTER OP DE WERELD

    *

    Trump en Saoedische koning akkoord met creatie van veilige zones in Jemen en Syrië

    *

    De Amerikaanse president Donald Trump en de Saoedische koning Salman zijn er mee akkoord gegaan veilige zones te creëren in Jemen en Syrië. Dat deden ze tijdens een telefoongesprek, waarin ze de oproep van Salman bespraken aan Trump om de inspanningen van het Midden-Oosten tegen het terrorisme te leiden en te helpen om een nieuwe toekomst op te bouwen voor Saoedi-Arabië en het Midden-Oosten. Dat meldt het Witte Huis. Ook kwamen de twee leiders overeen om het nucleaire akkoord met Iran "nauwgezet toe te passen".

    De Saoedische koning Salman

    Trump vroeg aan Saoedi-Arabië voor de creatie van veilige zones in Syrië en Jemen en volgens het Witte Huis ging koning Salman daarmee akkoord. Hij ging er ook mee akkoord om andere ideeën te steunen om vluchtelingen te helpen die ontheemd zijn door de talrijke conflicten in het Midden-Oosten.

    Veilige zones

    De prins van de Verenigde Arabische Emiraten Mohammed ben Zayed

    De kwestie van de veilige zones, waarover in de mededeling van het Witte Huis geen verdere informatie wordt gegeven, besprak Trump ook al tijdens een telefoongesprek met de prins van de Verenigde Arabische Emiraten Mohammed ben Zayed al-Nahyane. Die ging er ook "mee akkoord het initiatief te steunen", aldus het Witte Huis.

    De twee drukten ook het belang uit van een nauwgezette handhaving van de nucleaire deal met Iran en om "de destabiliserende regionale activiteiten van Iran aan te pakken". Trump en Salman benadrukten ook dat ze nog meer moeten samenwerken om de verspreiding van het terrorisme door radicale islamisten tegen te gaan.

    Inreisverbod

    Volgens de mededeling van het Witte Huis zouden Trump en de koning het niet gehad hebben over het inreisverbod voor burgers van zeven moslimlanden (Iran, Irak, Libië, Somalië, Soedan, Syrië en Jemen). Saoedi Arabië maakt geen deel uit van die lijst, hoewel het grootste deel van de daders van de aanslagen van 11 september 2001 uit het land afkomstig waren, wat leidt tot kritiek tegen Trump.

    *

    Digitaliaanse Bedenkingen

    *

    Hallo! Hallo!

    Heeft U ook van die grote vraagtekens in Uw ogen staan? De loense Arabische pietrol-boeren met die uitgekookte Donald aan den telefoon? Nie zwanzen, hé!

    Of hadden die in hun gezellig onderonsje (met TV-beelden van Trump aan de telefoon!) het eerder over de Amerikaanse genoegdoening i.v.m. de 16 jaar geleden neergehaalde Twin Towers? Hoog opgeleide Arabische piloten, weet U nog? Zo maar Vier gekaapte passagiersvliegtuigen ineens die de USA liefst zo dodelijk mogelijk wilden treffen?

    Of blijft dat voor eeuwig een boek met gesloten bladzijden?

    Wie leeft zal zien, zei de blinde en hij had 7 jaar op zee gevaren en nog geen druppel water gezien.

    Wat Trump bezielt, weten we niet. Wie geeft nu ook zo maar zijn eigen succesvolle fabricagegeheimen prijs? De man speelt immers sedert zijn geboorte met de juiste goede kaarten.

    Iets dus wat niet kan gezegd worden, noch van de Saoudi’s, noch van diene andere rijkaard. Arabieren zijn van de soort die 1400 jaar geleden ene Mohammed hebben voortgebracht die sedertdien De Profeet wordt genoemd, maar die fundamenteel nog altijd zijn blijven steken daar waar die eindigde: in duivelse wreedheid en in het ontkennen van het licht van de zon.

    Onbegrijpelijk. Tenzij zij daar in hun zandbak vol olie bij de geboorte getroffen worden door een zonneslag. En Google mag zeggen wat het wil, over ‘geblokkeerde geniën’: als die iets nog maar durven denken wat niet in die 1400 jaar oude Koran staat, is dat meteen hun doodvonnis. Of het moeten dus perfecte volgelingen zijn van de Taqyilla, de Heilige Bedotplicht van elke Moslim.

    Kontheffers voor een steen uit de ruimte…..

    Zo lang Mekka en Medina bestaan, zal Het Kwaad nooit uitgeroeid zijn. En dat weet Trump maar al te goed. Want zelfs het kleinste kind weet dat.

    *

    31-01-2017, 19:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!