MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3683

    5/698 - de E.U op zoek naar ‘Einsatzgruppe‘-Moet Hongarije uit de E.U. gezet worden? -

    .

    DEEL 1

    *

    Woensdag 14 september 2016

    Zon 7u17-19u58

    H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden

    *

    *

    Nein, vielen Dank, Herr Juncker,

     

    Noch lange lederen jassen noch de daarmee samengaande staalhelmen sind ‘erwüscht’.

    *

    *

    We zijn dus bijna weer terug bij de Poolse veldtocht van Hitler in 1939. Andere tijden, andere plaatsen, andere leiders. Bij deze maken we nader kennis met de onderscheiden partijen, met name met Harald Vilimsky, de leider van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement. Die dreunt, samen met Marine La Plume, Geert Wilders en Gerolf Annemans, als een stormram door de E.U.-instellingen.

    Stel U voor dat het Duivelspaar Erdogan/Merkel (of een van hun tweeën) als de verpersoonlijking van een nieuwe Hitler over een leger van Nieuwe ‘Stahlhelmen’ zou beschikken, dan zuchten we binnen de kortste keren onder een nieuwe ‘Bezetting’-leven zoals tijdens de jaren ’40-’44.

    En er zou een nieuwe ‘Blitzkreig’ losbreken, hetzij om Erdogan binnen te halen, ofwel om hem buiten te houden. Vandaag kan daarover met zekerheid niets over gezegd worden. Maar eens of anders, het zou Rusland altijd op het verkeerde been kunnen zetten.

    Laat het duidelijk zijn: de E.U. wil alleen en eigen leger om ermee te jongleren voor of tegen de islammerij-globalisatie. Maar voortgaande op de gevoerde welkomst-politiek, staat het bij voorbaat als een paal boven water vast, wie zal onderdrukt worden.

    Leiders met Führer-allures ongewenst. De slechte herinneringen liggen ons nog te vers in het geheugen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Harald Vilimsky over EU-leger: Moedwillige poging om brand met benzine te blussen

    Harald Vilimsky (links) met Marine Le Pen en Geert Wilders.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Een duidelijke afwijzing van de door de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, bedreven militaire centralisatie van de Europese Unie.

    “Juncker´s plannen om een EU-leger in het leven te roepen komen over als de moedwillige poging om brand met benzine te blussen”, verklaarde Harald-Vilimsky, de leider van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement en secretaris-generaal van de FPÖ, vandaag. “uiterlijk sinds het Brexit-referendum zou het voor iedereen toch duidelijk moeten zijn dat Brussel niet nog meer centralisatie nodig heeft, maar minder”, aldus Vilimsky.

    De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil volgens mediaberichten komende week voorstellen voor een nauwere militaire samenwerking voorleggen, aan het eind waarvan een gemeenschappelijk EU-leger moet staan. Vilimsky daarover: “Wat willen Juncker en zijn stalen helm fractie dan doen met dit leger? Tegen wie dient het eigenlijk ingezet te worden?”

    Gericht aan het adres van Juncker zei Vilimsky: “Machtshonger is geen politiek concept.” Juncker en zijn overstromende centralisatiewaan zouden aan de actuele crisis van de EU en daarmee aan het vertrouwensverlies van de bevolking in de Europese Unie hebben bijgedragen. “Daarom hoort Juncker als voorzitter van de Europese Commissie allang afgelost te worden”, aldus Vilimsky.

    Bron:
    http://unser-mitteleuropa.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    Er kleeft, indien het slecht afloopt, een groot gevaar aan te amoureuze internationale contacten. De violen stemmen is wel goed, maar als ‘t straks verkeerd uitdraait, zal men rap de stok vinden om de hond te slaan.

    Aan Geert Wilders zou men kunnen verwijten, dat hij intiem bevriend was en daardoor ’s Lands Belangen heeft geschaad. Zo werd het aan Vlamingen kwalijk genomen dat ze tijdens de bezetting der Nazi’s, lid waren geweest van een zuiver Culturele Vlaamse Vereniging van literatuur of muziekliefhebbers. Bach en Beethoven, dat waren immers toch Duitsers!!!!! Waar er geen... Frans werd gesproken.

    Het volstaat op Google het woordje ‘epuratie’ in te geven om daarvan meerdere voorbeelden te vinden.

    Vooral als er opnieuw, lijk na de Bevrijding, dagbladen in Vlaanderen verschijnen als La Flandre Libre, onzaliger gedachtenis.

    In Nederland was de naam Mussert van de NSB en in Frankrijk die van Maréchal Pétain, de ‘Held van Verdun’, ook een voorbeeld die ‘right or wrong’ zo’n weinig benijdenswaardig lot ondergingen.

    In laatste instantie nog de asem opgevangen van de BuZa van Luxemburg, die pleit om Hongarije uit de E.U. te zetten. Die zijn zwarte kas moet dringend eens opgevraagd worden…

     

    *

    *

    14-09-2016, 15:52 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3682

    5/793 * - de Patriot Act van BDW is goed als die tenminste goed uit zijn doppen kijkt – Zie de Repressie tegen de Vlamingen – Zie Vindevogel.-

    .

    DEEL 4

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt

    *

    *

    Moet overal kunnen niet als een spel

    Maar tegen al wie onze democratie met de voeten treedt, hetzij als crimineel hetzij als ‘geradicaliseerde’.

    *

    *

    Bij De Morgen wordt het stilaan een goede gewoonte om een koe een koe te noemen. Men opent zelf wijd-open de deur van de koeienstal om de andere runderen aan te wijzen.

    Maar dat is bijlange nog niet gelijk aan de stier bij de horens vatten. Door bijvoorbeeld radicaal te pleiten voor Nederlandse en Frans toestanden.

    En ja, net als bij de Socialistische Partij/Le Parti Scandale zal dat lezers kosten langs de Linkxe zijde. Waar deze de plaats zullen ruimen voor ruimer denkend publiek.

    Dit overstag gaan is, naar ik hoop, de goede keuze, want geïnspireerd door wettelijke zelfverdediging.

    Verschil met de praat der overige klappeien: hier valt zelfs geen greintje verdoken sympathie voor de terroristen te bespeuren.

    Besluit: volle kracht vooruit.

     

    PS

    Om herhaling te voorkomen van de onzalige repressie, waar eenzelfde soort ‘Uitzonderingswetten’ of ‘Besluitwetten’ met terugwerkende kracht werden uitgevonden om de top van de Vlaamse Beweging eens en voor altijd te treffen, zou BDW hem in de eerste plaats de doelgroep van zijn ‘Patriot Act’ zeer goed moeten definiëren. Tenware het juist zijn bedoeling is. Maar in dat geval moet hij die wetten dan ook met terugwerkende kracht uitvoeren en publiceren in het Staatsblad dat alleen door oorlogsomstandigheden in London kunnen verschijnen. Maar ik kom daar nog op terug, als de staatsdragende partijen bijgedraaid zijn. Op voorwaarde dat het dan niet nog later wordt, ja misschien wel helemaal telaat.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Frankrijk pakt 15-jarige terreurverdachte op"

    *

    De Franse politie heeft een vijftienjarige jongen aangehouden die van plan was een aanslag te plegen. Dat hebben bronnen bij de Franse justitie gisteren gezegd.

    De jongen stond volgens de bronnen sinds de aanslagen van 13 november in Parijs onder huisarrest, maar waarom wilden ze niet zeggen. Hij werd zaterdag gearresteerd en had plannen voor een aanslag in de Franse hoofdstad.

    Een van de bronnen zei dat de verdachte in contact stond met Rashid Kassim, een vermoedelijke extremist in Syrië die ook banden heeft met een van de vrouwen die vorige week werden gearresteerd in verband met terreurplannen. De vrouw werd met drie andere vrouwen en drie mannen aangehouden nadat er in de buurt van de Notre Dame een auto was gevonden met gasflessen en jerrycans vol diesel.

    "Broeders"

    Volgens dagblad Le Monde zit Kassim in Syrië en heeft hij op berichtendienst Telegram meerdere oproepen gedaan tot geweld. "Vrouwen, zusters: ga, val aan. Waar zijn de broeders? Zij pakte een mes en raakte een agent. Waar zijn de mannen?", zei Kassim volgens Le Monde op Telegram.

    Een van de vrouwen die donderdag werden opgepakt stak een agent neer. Zij werd uiteindelijk neergeschoten voordat ze werd aangehouden. De 29-jarige Kassim zou ook de mannen hebben geïnspireerd die in juli in een Franse kerk een priester vermoordden door diens keel door te snijden.

    *

     

    *

    Allemaal goed en wel, om pas achteraf de Magistratuur in te schakelen om definitieve vonnissen te vellen. Maar preventieve maatregelen willen uitvoeren als meerdere personen daar voordien over ingelicht moeten zijn, is dweilen met de kraan open. Maar als het gaat om criminelen of ‘ge-radicaliseerden’ volgens objectieve bronnen die bij de Politie in aanmerking komen, is inderdaad beter eerst te handelen en pas dan na te denken.

    Maar de straffen achteraf moeten ook aan de ribben houden. Criminelen vliegen voor altijd achter slot en grendel, ideologische geweldenaars worden, samen met de hele familie en voor rekening van het Land van Herkomst, bestraft en naar daar op transport gezet.

    Voor zover als die niet eerst, wegens het stellen van oorlogsmisdaden, gewoon het lot ondergaan van vele Vlamingen tijdens en na de repressie: de dood met de kogel.

    Zondag binnen 8 dagen, op 25/9 herdenken wij de marteldood aan de executiepaal van Léo Vindevogel (Ronse) helemaal onschuldig door de Krijgsraad te Gent ter dood veroordeeld. Het genadeverzoek door zijn vrienden ingediend, werd goedgekeurd, maar de Prins Regent Karel Coburger had op de vooravond van de executie geen tijd gevonden om het te ondertekenen….

    De familie wacht nog altijd op eerherstel genre Irma Laplasse, wier uitgevoerd doodvonnis later door een Waals Minister van Justitie werd omgezet in.. levenslang.

    BDW als Gediplomeerd Geschiedkundige moet dat beter weten dan ondergetekende….

    *

    *

    *

    13-09-2016, 20:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6381

     5/776 * - verminderd dierenleed afgekocht met ‘giften’ -

    .

    DEEL 3

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt

    *

     

    *

    *

    Hierna, maar deze keer bij GVA, een verhelderende bijdrage over moslim-manipulatie direct in rechte lijn van de gespleten tong der theologen van de Moslim Executievelingen.

    Zij stellen vast dat elk jaar er minder en minder bezieling is voor het Offerfeest en dus leggen ze dat op hun manier uit. Uiteraard zonder de minste twijfel bevestigd door GVA.

    Er wordt door GVA dus aangedrongen om dat te geloven, want weer valt er geen woord van kritiek te bespeuren. Ze zijn dus voor.

    Ha ja, want de Joden doen dat ook, dat onverdoofd slachten, en daar rept niemand over. De quantum-theorie geldt hier niet eens.

    Persoonlijk vind ik de aangehaalde geld-bewegingen van vervagende giften naar de thuislanden zeer verdacht. Vandaar komt er juist veel geld vandaan voor scholen, mosketen en imams te betalen, louter en alleen voor hun schone migranten-ogen, en ook dat moeten we geloven. Alles zonder de minste bijbedoelingen!

    Mij lijkt het eerder dat er schapengeld naar daar gestuurd wordt, helemaal niet voor de armen daar, maar eerder voor de armen van de gewapende strijd om de islammerij verder op te leggen.

    Beter zou zijn dat men daar de geiten als offerdier gebruikt. Het zou hun reputatie als geitenneukers ten zeerste ten goede komen.

    Ja Ja. ‘Die Gedanken sind frei’. En iedereen gelooft ervan wat hij wil. Maar er zijn grenzen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Moslimexecutieve maakt zich zorgen: “Nog nooit zo weinig schapen geslacht bij Offerfeest”

    *

    De Moslimexecutieve, de overkoepelende Belgische moslimorganisatie, maakt zich grote zorgen. Nooit eerder zullen bij het Offerfeest, dat vandaag wordt gevierd, zo weinig schapen worden geslacht als dit jaar.

    “Normaal is het Offerfeest in ons land goed voor 36.000 slachtingen”, zegt ondervoorzitter Mohamed Achaibi van de Moslimexecutieve. “Vorig jaar waren dat er minder dan 10.000, en dit jaar zal het aantal nog een stúk lager liggen.”

    Volgens Achaibi is de reden niet ver te zoeken. “Door de commotie rond het wel of niet verdoofd slachten, beslissen veel moslims om dan maar niet te slachten”, zegt hij. “En zij die het wel nog willen doen, moeten vaak een heel eind rijden.”

    Zes slachthuizen

    Het aantal slachthuizen is volgens Achaibi ook erg beperkt. “Er zijn door het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren in Vlaanderen immers nog maar zes slachthuizen waar moslims onverdoofd kunnen slachten.”

    Als noodoplossing brengen steeds meer moslims daarom hun offer in de vorm van een gift. Het geld gaat naar een goed doel, of wordt gebruikt om de onverdoofde slachting van een schaap in hun land van herkomst te financieren.

    *

     

    *

    Ja, inderdaad, dat ‘offeren’ van schapen stamt uit de Joodse Bijbel, maar werd voor de woestijn-wilden lichtjes herwerkt door de Profeet. In een kleedje gestoken waar bloed en drek, liefst veel bloed, aan te pas komt. Maar de subtiliteit van het luisteren naar Hogere Machten is hier vervangen door het genot van doden om daarna over te gaan tot vreten van het gedode dier. In beide gevallen met het schaap als lijdend voorwerp. Klinkt barbaars en dat is het ook.

    Het grote verschil is de tam-tam die er rond gemaakt wordt, naast de te slachten hoeveelheden. Moslimmers dringen ons hun eigen gewoonten op, gewoon uit gewoonte en met de bijbedoeling om van een mug een olifant te maken. Als ze maar hun zin krijgen.

    Moslim-vertegenwoordigers verklappen zich onbewust, door te stellen dat ze niet als gelijke partners van de Overheid worden benaderd. Eerst beslist die Overheid om onverdoofd slachten te verbieden, en pas daarna gaan ze te rade bij de Heren Theologen. Anders gezegd: geen sprake van zich neerleggen bij de Besluiten van een democratisch verkozen Overheid, of van aanvaarden dat hun ‘religie’ niet boven onze Wetten gaat.

    Oei Oei! Wat hen ik weer racistische praat verteld! Seffens wordt deze blog nog van het Net gehaald wegens groepsbelediging. Want weet U, als ingevolge van de fundamentele islam-leer een islammer openlijk of zelfs in het diepste van zijn gedachten (in zijn houding) vindt dat U een ‘ongelovige’ hond en een varken bent, U dat als een ‘verrijking’ van Uw cultuur liet beschouwen.

    Vinden dat zulks een onbehoorlijk gedrag zou zijn, is puur racisme en vreemdelingenhaat.

    Ja zeg, “me hiel Aaantwaare, mor nie mê maa, hé!!!!”

    En over achterlijkheid gesproken: in eigen rangen vinden we daarvan al meer dan genoeg exemplaren van de soort, zonder dat er nog moeten ingevoerd worden.

    *

    *



    13-09-2016, 19:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3680

    5/594 * - Jonge felle ‘Verrijkers’ in bevoorrechte AZC in Duitsland – Ideeëngoed VB wordt van op de zijlijn uitgevoerd -

    .

    DEEL 2

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst mzakken kwijt

    *

    *

    Leeft er bij Merkel een oude gedachte?

    Ook de Nazi’s hadden speciale eenheden die als ‘Einsatzgruppe’ grote zuiveringen doorvoerden achter het Front.

    *

    *

    In voorgaand stukje ging het over de gestage gluiperige aanvoer van vijandelijke troepen. Maar wat Merkel nu doet in Duitsland, doet de deur dicht. Daar worden concentraties van alleenstaande jonge moslims aangelegd en gekoesterd. Achter de hand gehouden?

    En onze Verlichte Grote Verstanden gaan gewoon verder met hun gevecht tegen de bierkaai. Want weet, zij weten in onze plaats dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Integendeel, het kadert allemaal in die grote globalisatie-droom. En dat mag wat ongemakken kosten….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse gemeentes krijgen meer geld van de staat als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen in plaats van gezinnen

    Geplaatst op 11 september 2016 door E.J. Bron

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In het dorp Appenin de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein zal nog een asielonderkomen gebouwd gaan worden. Vluchtelingenwerkers vrezen dat er alleen maar alleenstaande mannen in het nieuwe onderkomen zullen komen te wonen, omdat gemeentes meer belastinggeld krijgen als zij geen gezinnen opnemen.

    Voor de verdeling van de “immigranten” is het districtsbestuur verantwoordelijk, bericht “shz.de”.

    Asielcoördinator Ulrich Rahnenführer is bezorgd dat het de politici en bureaucraten er hoofdzakelijk om gaat om over de ruggen van de belastingbetalers heen zoveel mogelijk geld van de staat te krijgen.

    Hij verraadt namelijk dat gemeentes “hogere subsidies van de deelstaat” krijgen als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen.

    “In de onderkomens moeten ook gezinnen ondergebracht worden”, eist Rahnenführer. Anders zou dit ten koste gaan van de “integratie”.

    Bovendien zou de standplaats “niet optimaal” zijn gekozen, omdat in de onmiddellijke nabijheid van het asielonderkomen een nieuwe kleuterschool wordt gebouwd.

    Afdelingschef Rainer Jürgensen zei “de bedenkingen en bezwaren te kunnen begrijpen.” Men zou de kosten “in de gaten houden”, zei hij.

    Bron:
    www.freiezeiten.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    Uiteraard zijn de tijden veranderd. 100 jaar (of zelfs 70 jaar geleden) moest de burger de natte vinger omhoog steken, of de vlucht der vogels analyseren, om een idee te hebben wat er te gebeuren stond. Zelfs de eerste dagen na 10 Mei 1940 ging het leven gewoon door, terwijl de Stuka’s in de lucht gierden.

    Binst mijn legerdienst vertelde me een oud-gediende gamellen-boeffer dat de helft van de kazernekoer bij de vlaggengroet als naar gewoonte vroeg in de morgen op zaterdag 11 Mei, leeg werd gemitrailleerd. Zelfs de dagen nadien bleef het N.I.R omroepen dat paniek niet moest. Alles was onder controle de 1ste Minister Pierlot zou later de menigte toespreken. Speech die hij toen ook nog zou besluiten met ’Pour les Flamands la même chose’.

    Dank zij het Internet weet iedereen nu veel meer. Het valt alleen niet erg mee met wat men daarmee aanvangt.

    Tenzij er in de harten van de mensen een klein hoekje bestaat, waar er zich vaste kiesintenties beginnen te vormen… Zelfs de Antwerpse Grote Gids voelt al nattigheid.

    Ja mensen, alhoewel het Vlaams Belang overal angstvallig wordt buitengehouden, neemt hun ideeëngoed stilaan de leiding van geheel het Land. Een land dat aldus voorbereid wordt op ieders onafhankelijkheid.

    Tot spijt van wie het benijdt.

    *

    *

    13-09-2016, 18:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3679

    10/1645 * - de islam verplaatst zijn aanvalstroepen naar het Noordelijk Halfrond – Feest van het 3-daagse Offerfeest – De voortsluipende invasie -

    .

    DEEL 1

    Maandag 12 september 2016

    Zon 7u14-20u03

    H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt

    *

    Toen was het ook erg. Tot ook toen Poolse en Hongaarse Christelijke Ruiters ter hulp snelden…..

    *

    12/9/1683: Einde Turkse belegering van Wenen. De inval der Turken was vastgelopen voor de Poorten van Wenen en leden daar de smadelijkste nederlaag uit hun geschiedenis. Nu ziet Sultan Erdogan, volgens zijn eigen zegsman in Beringen (Limburg), bij zijn volgelingen het grootste militair genie aller tijden, de zaken oneindig veel groter aanpakken. Duitsland, het land van dat ander militaire genie en Turkije reiken elkaar nogmaals, de hand lijk in den Groten Oorlog ’14-’18, deze keer met de zegen van Mohammed en Obama, zijn Vertegenwoordiger op aarde. Het doel deze keer: heel het Noordelijk Halfrond, van de Evenaar tot de Noordpool en van Oost naar West.

    .

    Via de warme bakker herinneren onze croissants voor altijd aan de verslagen Turkse Halve Maan. Dat gebak is niet alleen een zoete herinnering, maar ook een warm vooruitzicht op het lot van het duo Merkel/Erdogan.

    Het Duivelskoppel van de volgende Wereldoorlog

    *

    *

    Uit de oude doos….

    Maar dergelijke dingen moeten dringend worden opgepoetst

    *

    *

    Hun nederlaag voor de poorten van Wenen, ongeveer 500 jaar geleden, was toen het begin van het einde. De ‘Reconquista’, stelde in 1492 op het Iberisch Schiereiland ook al een einde aan de 800 jaar durende Moorse bezetting. En nu zijn we weer bijna zo ver. Groot verschil: deze keer komen ze veroveren op uitnodiging van de Overheid…. Is veel minder gewelddadig, maar veel efficiënter….

     

    De wrede horde der Heilige Strijders, voorhoede van het modern moslim-terreur, verlaat heden ten dage hun druppelsgewijs hun eeuwigdurend ‘kalifaat’ in het Midden-Oosten. Ze zijn daar na ruim 6 jaar roven, moorden en branden, schandelijk verslagen. Met veel meer trompetgeschal dan voor de Poorten van Wenen of in Andalusië... Om door wat nog rest, bij ons een nieuwe en grootste poging te wagen. Ze willen van het Europees Avondland één groot ‘Offerfeest’ maken. Worden ze hier niet liefelijk opgevangen door hun vooruit geschoven 5de Colonne, die na jaren stilte, zich eindelijk kunnen beginnen toeleggen op het ‘radicaliseren’. Daarbij dapper bijgestaan door de waanverkopers van de Linkxe wereld-verbeteraars. Zo zouden ’Syrië-Strijders’ zelfs binnenkort ‘Home Land Fighters’ kunnen genoemd worden. Altijd ‘onder de radar’, in groep, met zwarte moslimvlag, verkeerdelijk nog altijd als IS aangeduid, want er is geen Islamitische Staat meer.

    In onze Media, zullen er, na jaren verdoezeling voortaan meer en meer militaire termen moeten aangewend worden. De miljoenen ‘Verrijkers’ zullen daar dan beetje-bij-beetje stilaan ‘de vijand’ worden. Gesteld dat die, zoals onder Erdogan al het geval is, verboden zullen zijn. Maar iemand die dat nu al voorspelt wat in de sterren staat geschreven, is een ‘racist, een vuile rechts-extremistische populist, ja misschien zelfs wel ’n Vlaams Blokker.

    Ja, de Waarheid kwetst en daarom reageren de progressievelingen zo heftig. Linkx wil immers pas debatteren, als op voorhand de verzekering vast staat dat de wereld naar hun pijpen zal dansen.

    En weeral waren de voortekenen zeer duidelijk. ’n Beetje protest over de primitieve ‘eetgewoonten’ van de ‘Verrijkers’, zou een beperking zijn van hun ‘ waardigheid’.

    En zie, die decadente Westerlingen zijn er weer eens ingetuind. Veel blè blè geblaat maar weinig wol.

    Maar allez, we hebben ondertussen bijgeleerd dat die arme schapen, eenmaal ze gestresseerd op de slachtvloer aangekomen zijn, het slagersmes niet mogen in zicht krijgen, maar laffelijk achter hun rug de kop richting Mekka de keel dienen te worden overgesneden. Net als aan de lopende band. Midden de afgrijselijke stank van bloed en drek….

    Volgens hun primitieve dierenkennis zijn die smakelijke hapjes op poten, van de ene milli-seconde op de anderen, zo dood als een pier. Het wordt uitgelegd, als zouden die arme dieren, door beesten van mensen afgeslacht, bijna blij moeten zijn dat ze feestelijk ‘geofferd’ mogen worden ter ere van hun eigen beulen.

    Maar het blijft een feit, dat de traditie om levende wezens levend de keel te moeten oversnijden van vader op zoon wordt doorgegeven. Het wordt onderwezen in hun Koran-scholen. Moslims wentelen zich met wellust bij de gedachte, en hebben het blijkbaar nodig om als in trance te doodstrijd van hun ‘offer’ te volgen in diens brekende ogen. Vandaag schapen slachten als willoze lammetjes, morgen als murw geslagen medeburgers. Het zit hen in de genen.

    Terwijl er in heel de Beschaafde Wereld over verdoofd of onverdoofd wordt gelabbekakt, sijpelt de vijandelijke strijdmacht verder binnen in gans het Noordelijk Halfrond.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Arabische official: ‘Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa’

    Duitse AfD waarschuwt voor burgeroorlog, zet voor verkiezingen 2017 in op stopzetten massa immigratie en euro-project, en terugkeer naar E.E.G. – Peiling: 82% Duitsers wijst Merkels immigratiebeleid af – Brits ministerie verwacht aanslagen op kerken en christenen


    De grenzen zouden en moesten openblijven van ‘onze’ leiders, met nu al rampzalige gevolgen: duizenden ISIS strijders zijn zeer waarschijnlijk al in onze landen, wachtende op het sein om terreuraanslagen te gaan plegen.

    Arabische en Westerse inlichtingendiensten slaan alarm nu vele duizenden ISIS strijders spoorloos blijken te zijn verdwenen. Alleen al uit Tunesië kunnen 700 jihadisten niet meer worden gevonden, waarschuwt een Arabische official. Daarom is er een gezamenlijk steunpunt opgericht om de terroristen te traceren. Een aantal van hen zal nog in het Midden Oosten en Noord Afrika zijn of naar Turkije zijn gereisd, maar waarschijnlijk zijn velen van hen reeds in Europa. En daar zullen ze niet stil blijven zitten, maar wachten op het sein voor de grote terreuroorlog tegen de vrijwel weerloze Europese bevolking.

    Dat de EU, met de Duitse bondskanselier Angela Merkel op, onze grenzen zo lang mogelijk geopend houdt en welbewust grote aantallen moslimterroristen binnenlaat, is al lang geen complottheorie meer. Hooggeplaatste veiligheidsofficials, zoals de leiders van de Franse en Duitse binnenlandse veiligheidsdiensten, waarschuwden hier eerder dit jaar al voor. Bovendien had ook ISIS zelf het meerdere malen openlijk aangekondigd, nog vóórdat de grote moslim migrantenaanval op Europa van start ging.

    Volgens de Arabische official hebben tal van landen in het Midden Oosten, Noord Afrika en Europa, waaronder Frankrijk, Duitsland en België, lijsten uitgewisseld met daarop de namen van vermoedelijke ISIS strijders. De samenwerking tussen de veiligheidsdiensten van deze landen is het afgelopen jaar flink verbeterd, maar dat neemt niet weg dat de dreiging van aanslagen en andere terreurdaden nog steeds groot is. (1)

    Agressieve jonge migranten dreigen burgeroorlog te veroorzaken

    De voorzitter van de Duitse anti-islam partij Alternative für Deutschland, Frauk Petry, waarschuwde gisteren tijdens een toespraak voor een burgeroorlog in Duitsland, nu de criminaliteit dankzij de massale instroom van moslimmigranten explodeert. Dat blijkt tenminste uit ontelbare onafhankelijke berichten, want de regering Merkel weigert al enige tijd officiële statistieken hierover te publiceren.

    Petry noemde ook de ‘vervolging van christelijke vrouwen’ in AZC’s en andere opvanghuizen voor asielzoekers. ‘Hoe meer onopgeleide en vaak agressieve jonge mannelijke immigranten uit Noord Afrika komen, des te meer zal de situatie escaleren. Wij willen geen burgeroorlog in Duitsland. Wij zijn de partij van de sociale vrede.’

    Ze wees er nog eens op dat ook uit officiële cijfers blijkt dat het leeuwendeel van de asielzoekers niet uit oorlogsgebieden komt en daarom geen vluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn. Een groot deel van de mensen die beweerden uit Syrië te komen, zijn in werkelijkheid uit zeker 27 andere landen afkomstig. Nu dit feit begint door te dringen tot de Duitsers, wijst volgens een recente TNS/Spiegel peiling inmiddels 82% het ‘Wir Schaffen Das’ wees-welkom beleid van Angela Merkel af (3).

    Einde aan euro-project, terugkeer naar E.E.G.

    Voor de verkiezingen van volgend jaar zet de sterk in opkomst zijnde AfD in op het beëindigen van de massa immigratie, het stopzetten van het faliekant mislukte euro-project en een terugkeer naar de oorspronkelijke E.E.G., en het invoeren van directe democratie, zodat de burgers mee moge beslissen over voor hun land en samenleving ingrijpende besluiten. (2)

     

    Britten verwachten aanslagen op kerken

    Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken waarschuwde afgelopen week dat kerken makkelijke doelwitten zijn voor aanslagen door moslimterroristen. Aanleiding is de recente onthoofding van een Franse priester door twee islamitische migranten in juli. Christenen moeten volgens het ministerie extra waakzaam zijn, vooral voor moslims met messen, bijlen en andere steekwapens, maar ook vuurwapens. In een brochure worden tips gegeven hoe een kerkgebouw snel geëvacueerd kan worden, en hoe verdachte personen moeten worden benaderd.

    Sommige Britse katholieke geestelijken hebben inmiddels al de opdracht gekregen niet langer hun priesterkragen in het openbaar te dragen, omdat het gevaar dat ze door moslims worden aangevallen inmiddels te groot zou zijn. (4)

    Xander

    (1) Breitbart (via Infowars)
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (4) Kath.Net

    *

     

    *

    Ze komen er aan, dat is wel duidelijk. Het wordt zelfs niet eens meer verzwegen. De toon van onze Overheid en hun slippendragers van de media rapporteren steeds vriendelijker in de verkeerde richting. Maar ze doen, buiten steeds meer versprekingen, hun uiterste best om dat te camoufleren. Ziet U, ze passen zich gewoon aan aan de islamitische ‘bedotplicht’ van de Koran om ons in slaap te wiegen.

    *

    En als er al eens ’n woordeke vooruitgeschoven wordt over ‘Noodsituatie’ dan wordt dat steeds als naar Linkxe gewoonte, bestreden met omgedraaide argumenten. Om ‘Turkse toestanden’ te vermijden verwijzen de Blauwe Geschelpten naar… Turkse toestanden.

    Dat is de ketel die de pot verwijt dat die zwart ziet. Weeral die verwarring tussen oorzaak en gevolg….

    En ondertussen gaat, woordeloos, de geruisloze invasie verder. Het is zelfs nog nooit in de Geschiedenis voorgekomen, dat begeleidende ferry-diensten met oorlogsbodems in het leven worden geroepen, om dagelijks nog meer vijandelijke troepen aan land te brengen.

    *

    *

    13-09-2016, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3678

    5/768 * - Nine/Eleven – ‘Etat d’urgence’ ook in Coburgia? Of eerder een verkiezingsmanoeuvre? – Verwijzing naar de onzalige repressietijden -

    .

    DEEL 5

    Zondag 11 september 2016

    Zon 7u12-20u05

    H Vinciana van Wintershoven

    *

    *

    15 jaar na 11/9 is deze datum een gewone dag bij ons, maar 9/11 en dan in het Amerikaans, is daar een dag als het Laatste Oordeel. Die Dag der Verschrikking is meteen de start van de wereldwijde bewimpeling van de vreselijkste misdaden aller tijden der islamitische veroveringsoorlogen. Het begon met ‘Al Quada’, gevolgd door ‘de Taliban’, ‘Boko Harem’ en nog zoveel andere, allemaal beschreven als de moslimdaden van een zekere ‘Marc’, waarvan de familienaam Dutroux niet mag vermeld worden.

    Dutroux, dat is Vandeputte in ‘t Nederlands, en Di Rupo in het Italiaans, en dat is, als men over de islammerij spreekt, zelfs niet meer alleen maar de voornaam ’Marc’, maar Markske’ geworden, de sympathieker klungelaar bij FC de Kampioenen.

    Het wordt tijd dat de wereld ontwaakt, voor de islam onze Beschaving helemaal ondersneeuwt.

    *

    *

    *

    Waarom Hollande in Frankrijk niet ten gronde wordt verguisd door zijn ‘geloofsgenoten’ in Coburgia is mij een raadsel. Daar werd de ‘Noodtoestand’ al maanden geleden ingevoerd als L’État d’Urgence, dat heel wat milder klinkt maar wel op hetzelfde neerkomt. Als het kind maar ’n naam heeft. De Noorderburen hebben daar al lang geen bezwaar meer tegen, omdat ‘noodplan’ ook wijst op ‘noodhulp’. In beide landen werkt het perfect, en niemand spreekt er nog over. Tenzij natuurlijk aan de kant van de ‘slachtoffers’, de laffe bendeleden der islam-moordenaars.

    Ja, kunnen opgepakt worden vroeger dan de aanslag: het werkt zo te zien zeer productief. Maar bevorderend voor het globalistisch vrijdenkerswereldje zal het wel niet zijn. Integendeel, als dat zo verdergaat, zullen de Moslim-Broeders zich nog verplicht zien het land te verlaten…

    Vandaar dat De Schandaard een tandje bijsteekt om te islam te verkondigen. Met weer niet één neutrale of negatieve bedenking daarbij.

    Integendeel.

    Maar voor mensen met een goed hart en een slecht karakter is er goed nieuws. De tweede soort islammers (Iran, het vroegere Perzië), die lichtelijk van mening verschillen met de eerste soort islammers maar alle twee fundamenteel even wreedaardig zijn, verkoopt dit jaar last in Mekka bij de Hadschie’.

    So far, so good, want het is niet ons probleem. Het venijn zit hem echter in het staartje, en is dat de Ayatollahs samen met hun bondgenoten, in Noord-Korea en atoommacht zijn. Een derde speler in het veld, waar Obama en Poetin tot hiertoe de enige twee waren.

    Maar Iran houdt zich gedeinsd en Noord-Korea gewaagt zeker niet van deze overeenkomst, dat ‘hun’ geleerden eigenlijk Iraniërs zijn, die daar ongestoord hun gang kunnen gaan.

    Over die duivelse combinatie horen we al een paar jaar niet veel meer….

    Wil ik nu zeggen, dat Mekka en Medina het lot van Hiroshima en Nagasaki zullen ondergaan? Het is te mooi om waar te zijn….

    Enfin, nu eerst naar de wervingstaal der Schandaard.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Hadj begonnen onder strenge veiligheidsmaatregelen

    *

    Onder strenge veiligheidsmaatregelen zijn ongeveer anderhalf miljoen moslims in het Saoedische Mekka, de geboortestad van de profeet Mohammed, aan de jaarlijkse hadj-rituelen begonnen.

    In de vroege ochtend verlieten de in witte gewaden gehulde bedevaarders de zowat acht kilometer van Mekka gelegen tentenstad Mina. Daar brengen zij de nacht door om zich zondagochtend naar de berg Arafat te begeven voor een reeks gebeden. Het leeuwendeel van de gelovigen komt uit het buitenland; aan de hadj nemen zowat 100.000 Saoedi’s deel.

     

    Verbod Iran

    Over de organisatie van de bedevaart is, na de massapaniek die er vorig jaar uitbrak en die bijna 2.000 doden eiste, grote onenigheid tussen het soennitische Saoedi-Arabië en het sjiitische Iran. Teheran heeft de Iraniërs dit jaar verboden de hadj te ondernemen.

    De hadj is één van de vijf zuilen of pijlers van de islam. Elke moslim moet minstens één keer in zijn leven de bedevaart ondernemen, althans wanneer zijn gezondheid en/of zijn financiële toestand dat toela

    *

     

    *

    Voilà, weer een paar woordjes bij in onze Arabische woordenschat.

    Over het drama dat daar verleden jaar gebeurde, en over de bulldozers die de duizenden lijken in massa-graven kipten, geen woord.

    Geen woord dat het op straffe van verhanging zonder meer verboden is om in een van die twee steden te komen, als men geen moslimmer zou zijn. Uit schrik van aanslagen?

    Daar hoeft men niet eens een of andere ‘Noodtoestand’ uit te roepen. Daar zijn zelfs geen bedelaars, want zonder ophef, voordien allemaal ‘ausgetotet’ naar Nazi-Islamo model.

    *

    *

     

    *

    *

    13-09-2016, 15:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3685

    5/743 * - islam offert ook mensen op het Slachtfeest – Peiling RTBF & La Libre – Caterpillar heeft gevonden wat het zocht -

    *

    DEEL 1

    Dinsdag 13 september 2016

    Fruitmaand

    Zon 7u15-20u00

    H Tobias

    *

    *

    Schuldig? Neen, medeplichtig.

    *

    *

    In HLN leest U over een speciale soort ‘reality show’ over waar het islamitisch slachtfeest fundamenteel voor staat. Met rillingen over Uw rug tot in het merg van uw beenderen ervaart U daar waar deze ‘religie’ op het einde van deze nachtmerrie voor staat.

    Op een schijnbaar ander vlak moet onze radeloze ‘Overheid’ nu wel, samen met ons, vaststellen dat niet alleen de ‘integratie’ schandelijk is mislukt, ze moet ook toegeven dat ze nog iedere dag opnieuw scheepsladingen van dezelfde soort achterlijke moordenaars gaat oppikken op de Afrikaanse stranden. Dat is al lang geen schuldig verzuim meer, maar misdadige medeplichtigheid.

    Later zullen daarover hele bibliotheken geschreven worden, mocht het inderdaad waar zijn dat Linkx in heel het Noordelijk Halfrond verschrompeld, dood en begraven is. Mede vanzelfsprekend hun medeplichtigen, alle ‘Partijen Staatsdragers’ zoals we die in Coburgia van in 1830 kennen. Zij die niet alleen uit egoïsme en geldgewin het land kapot hebben geregeerd, maar meteen sedert de laatste decennia de ondergang van onze 2 000 jaar oude Beschaving hebben gewild. Vooral niet luisteren naar hun woorden, maar kijken naar hun daden.

    Om in de optimistische toon van HLN verder te gaan: het neusje van de zalm over de ‘cultuur’ van onze ‘Verrijkers’ die ons allemaal als ‘gematigd’ worden door de strot geduwd, hebben we het nu wel gehad.

    Ja Ja, de soort ‘medemensen’ als Almacy, buitenkant wel ‘belgisch’ (is in Antwerpsen geboren dus is ze Antwerpse) , maar binnenkant puur verzuurd Turks Fruit. Voor wie het schoentje past, trekken die het aan. Met wie men verkeert, wordt men vereerd.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    iS slacht 'spionnen' af als schapen op het Offerfeest

    *

    De terreurgroep IS heeft gisteren weer een gruwelvideo naar buiten gebracht. Die start met een compilatie van vroegere beelden, gaande van de executies van de Amerikaanse journalisten James Foley en Steven Sotloff tot een passage met de in Parijs omgebrachte Molenbeekse terrorist Abdelhamid Abaaoud.

    Maar het orgelpunt is een nieuwe terechtstelling, die letterlijk in een slachthuis plaatsvindt. Vijftien zogezegde spionnen worden daar als beesten binnengedreven, met messen gekeeld, boven roosters gehouden tot ze leeggebloed zijn en dan met kettingen opgehangen aan het plafond - alsof het schapen zijn die ritueel worden geslacht voor het Offerfeest. Specialisten beklemtoonden al dat de video zowat de ergste moet zijn die IS al heeft gemaakt. (GVV)

    *

     

    *

    U las een tijdsdocument in de roddeltante-krant Het Laatste Nieuws, zo afstandelijk mogelijk geschreven zonder de minste emoties. Om zeker geen stelling te moeten nemen? Of om de ‘theologen’ van de moslim-executie raad niet te mishagen? Misschien vreesden ze wel voor ‘groepsbelediging’ van de kant van alle ‘gematigde’ moslims die als vijandelijke onderzeeërs ondergedoken leven.

    Wil dan ook terugdenken aan al de mooie (valse) woorden rond het aan de gang zijnde ‘Offerfeest’ waar de dieren door beesten als beesten worden afgeslacht. Met roosters op de vloer tot ze uitgebloed zijn. Om vervolgens aan vleeshaken te worden opgehangen. Om er gemakkelijker de ‘slachtafval’ uit te kunnen verwijderen….

    Wie uiteindelijk na het slachtfeest van dit jaar nog de ‘armoede bestrijding’ door globalisatie blijft voorstaan zou van nu voort met een on-uitwisbaar Kaïns-teken op het voorhoofd moeten rondlopen die de aandacht wegtrekt van wat hij of zij zegt. En die we dus gemakkelijk, op de Dag des Oordeels, zullen kunnen uithalen.

    PS

    RTBF & La Libre hielden een volkstelling, ‘Opiniepeiling’ genoemd. En ja de Partijen die de Staat torsten, hangen zo goed als in de touwen. Maar de anarchisten van Linkx samen het Vlaams Belang, voor de gelegenheid in één adem genoemd, nemen stilaan hun plaatsen over. Van volksverlakkerij gesproken!

    PS 2

    De PS, in samenspraak met Sjarel Michel en dus met BDW, keffen nu achteraf heel luid tegen de Amerikaanse ‘smeerlappen’ van bazen voor de sluiting tout court van Caterillaar in het hart van Wallonië . Met maar liefst het verlies van 7.000 banen. Ongehoord zult U zeggen? Tja, en wat doet U dan met die 29 stakingen in de laatste 18 maanden in dat bedrijf? Het ergste is daarbij, dat ze t.o.v. de hele wereld spreken namens heel Coburgia. Zodat wij Vlamingen meteen in hetzelfde kwade lucht komen te staan als dat stakersvolk.

     

    *

    *

    13-09-2016, 14:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    11-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3677

    5/642 * - Wat prijkt daar nu boven op die Alpentop? -

    .

    DEEL 4

    Zondag 11 september 2016

    Zon 7u12-20u05

    H Vinciana van Wintershoven

    *

     

    *

    *

    Kom, laten we maar zeggen dat dit het werk is van een geestes-gestoorde. Want er staat geen maat op die dwaasheid die, gezien de prestaties, het werk moet zijn van een cycloop. De man heeft heel zeker hulp van derden-reuzen gehad, en daarom zou het goed zijn hem aan handen en voeten gebonden naar die bergtop te vliegen, met de opdracht om als straf eigenhandig of eigenvoetig dat gevaarte terug naar beneden te slepen. Lukt hem dat niet binnen de 24 uur, dan wordt hij op de plaats waar hij zou gekomen zijn, vastgemaakt aan dat ‘kunstwerk’ om daar voor altijd te blijven staan. Uiteraard met gedoofde lichten.

    De goegemeente zou er schande over schrijven, maar er zullen niet veel kandidaten meer zijn die hem willen nadoen. Indien, toch, kunnen we alleen maar zeggen: hoe meer hoe liever. Want eenmaal opgeruimd staat dat netjes…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/

    Zwitserse Alpen: Halvemaan in plaats van kruis

    (Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

    De Zwitserse “kunstenaar” Christian Meier (foto boven) plaatste zonder toestemming een drie meter hoge halvemaan op een bergtop in de Appenzeller Alpen, die zelfs licht geeft in het donker. Hij voelde de behoefte om een tegenpool af te geven tegen de traditionele kruisen op bergtoppen, motiveert hij zijn actie. Met behulp van een helikopter had hij het islamitische onderdrukkingssymbool naar de 2.140 meter hoge top laten transporteren. De mensen in het dorp aan de voet van de bergtop en bergwandelaars zijn verontwaardigd. Zij noemen het “kunstwerk” o.a. een “brutaliteit” en “ongehoorde smeerlapperij”.

    De autoriteiten zijn ook niet blij met de oplichtende indringer op de berg en vrezen dat het licht niet alleen vals alarm zou kunnen veroorzaken, maar zien tegelijkertijd een gevaar voor de bergredders en informeerden de reddingsdienst over het niet toegestane licht op de berg. Ook zou de halvemaan nieuwsgierige kijkers naar de alleen voor ervaren bergbeklimmers toegankelijke plek kunnen lokken en zodoende mensenlevens kunnen bedreigen.

    Maar daar staan zulke linkse idioten helemaal niet bij stil. “De motor voor dit project was mijn vreugde aan het provoceren. Een kunstwerk moet een te interpreteren openheid hebben, zodat je de mensen ertoe brengt vragen te stellen over hun zienswijze. Als dat gebeurt, maakt me dat blij”, aldus Meier tegenover de “Basler Zeitung”.

    Provoceren en de waarden van het vaderland zoveel mogelijk te vervangen door een imperialistische, mens-verachtende geweldideologie maakt linksen “blij”. Het vernietigen van de eigen cultuur en alles wat vreemd is te vestigen, is een zich bij ons als een kankergezwel uitbreidend ideaal van linkse “goedmenschen”.

    Roland Inauenn, de verantwoordelijke kantonvoorzitter, wil Meier weliswaar geen boete geven, maar hij eist van hem de halvemaan binnen een week weer te verwijderen.

    De “Süddeutsche Zeitung”, die zich er maandag over opwond dat “rechts-extremen” (bedoeld werd de Identitaire Beweging) een afgezaagd kruis op eigen kosten en met gevaar voor eigen leven vervingen door een nieuw kruis, vindt het illegaal geplaatste islamsymbool nog niet eens bij benadering zo erg als het kruis van de Identitaire Beweging.

     

    *

    Kijk, dat noem ik pas schrijven voor de volksverheffing. Geen stuntelig gedoe van ‘t kan regenen of de zon kan schijnen, of over de vrijheid van expressie die heilig moet zijn.

    Eigenlijk, in dit stadium van de moslim-invasie & moslim-bezetting is dit een daad van land- en hoogverraad. Waarop zelfs in dat vredelievend Zwitserland, de doodstraf zou moeten staan. Het is dus geen zaak meer van goede of slechte smaak, maar van puur en beredeneerd verraad, gepaard gaand met het te schande maken van de traditie om via het Kruis op de meeste bergtoppen te getuigen, dat daar de Christelijke Beschaving woont.

     

    *

    *

    11-09-2016, 14:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3676

    5/696 * Voetzoekers in Brugge voor pensioenviering collega -

    .

    DEEL 3

    Zondag 11 september 2016

    Zon 7u12-20u05

    H Vinciana van Wintershoven

    *

    *

    Rij-examen bij ’t Spoor.

    *

    *

    Nu de syndicaten de laatste jaren eindelijk zwijgen over de door de elektrificatie verdwenen ‘jobs’ van ‘stoker op stoomlocomotieven’ die ze tegen beter weten in jarenlang hebben blijven opeisen, nadert het ogenblik waarop zelfs de machinisten, net als op sommige metrostellen, niet meer nodig zullen zijn. Een goed begin was al, dat ‘machinisten’ onlangs verbod kregen om nog ‘smartphones of GSM’ mee te nemen in de stuurcabine. Of dit verbod verband houdt met treinen die door het rood seinlicht waren gereden, werd er met geen woord over gerept. Zodat we meteen de juiste redenen kennen.

    Net zoals een kapitein op zijn oceaan stomer ‘Meester na God’ is op zijn schip, zo ook zijn treinmachinisten heer en meester aan boord niet alleen van die treinwagons, maar ook van diens menselijke inhoud. Die Dames en Heren in hun goddelijke afzondering gedragen zich alsof de wereld tussen twee stations hun privé speeltuin is. In die stations is de Stations Chef de baas, en gaan ze op hun dooie gemak naar ’t gemak, ze slaan een babbeltje met de WC-madam, roken en sigaretje en eenmaal in het zicht van de reizigers, lopen ze gehaast naar hun trein. Alles, tot ergernis van de gehaaste passagiers, minutieus voorzien en gepland door de NMBS. Waar ze, eenmaal op automatische piloot, en om geen private tijd te verliezen, rustig hun boterhammetjes kunnen binnenspelen. En die naspoelen met een kopje zwarte koffie met suiker en wolkje melk. Vooral geen haast, want de trein rijdt vanzelf…. Wel moeten ze regelmatig met “aandacht” (!) de dodemansknop bedienen.

     

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Totale paniek bij ontploffingen in station Brugge... voor pensioenviering

    *

     

    In het station van Brugge is vrijdagnamiddag onrust ontstaan toen op een perron voetzoekers tot ontploffing kwamen. De aanwezige reizigers vreesden een terroristische aanslag, maar het bleek om de viering van de pensionering van een treinbestuurder te gaan. De NMBS verontschuldigt zich voor het incident.

    Rond 17 uur kwam de bewuste treinbestuurder na zijn laatste rit aan in het station van Brugge. Enkele collega's stonden de trein op te wachten en gooiden met bommetjes. "De traditie wil dat een afscheidnemende treinbestuurder door zijn collega's gevierd wordt. Het is natuurlijk ongepast om in deze tijden daarbij voetzoekertjes te gebruiken", aldus Bart Crols van de NMBS.

    Heel wat reizigers raakten in paniek en probeerden zo snel mogelijk weg te lopen. "Die reactie van de reizigers is in de huidige context uiteraard heel normaal. Wij bieden aan de reizigers ook onze verontschuldigingen aan voor het incident. We hebben onmiddellijk in het station laten omroepen wat er eigenlijk aan de hand was."

    Op Twitter luchtten sommige reizigers hun woede:

    *

     

    *

    Ook deze keer zal de lezer mijn achterdocht moeten vergeven.

    Behoort paniek zaaien door met voetzoekers in de massa te gooien, niet tot de prerogatieven van de jeugd die hier is opgegroeid voor galg en rad?

    En deze kwalijke gewoonte zou bij de NMBS geen navolging vinden?! Maak dat de ganzen wijs, want daar hebben ook ‘misdeelden’ met ‘een andere religie’ hun intrede gemaakt. Mits, dat spreekt vanzelf, de juiste partij-kaart.

    En kijk, het heeft succes. Net als in ’t echt, was er paniek en zagen ze de mensen rennen voor hun leven. Om het te besterven van genot.

    Niet mooi, zeggen achteraf de syndicaten en dus ook de NMBS. Daar wordt niet mee gelachen. Want wat als het de volgende keer in ’t echt gebeurt? Ja, heel zeker, daar had niemand vooraf aan gedacht.

    Of soms wel, ingevolge ’n klein berichtje uit de Arabische wereld? Vooral niet vergeten dat de dreiging niet mag/kan vergeten worden.

    Ja Ja, de trein is altijd een beetje reizen. Het kan, met dergelijk onverantwoord (onbetrouwbaar?) personeel de opstap zijn naar de Eeuwigheid. Zoals in Madrid en in Londen, nog niet zo lang geleden.

    Ach, wie herinnert zich nog de tijd, dat voetzoekers deel uitmaakten van het publiek plezier? Nu zijn we er nooit meer zonder.

    *

    *

    11-09-2016, 13:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3675

    4/606 * - In Toulon toont de islam wie er de baas is -

    .

    DEEL 2

    Zondag 11 september 2016

    Zon 7u12-20u05

    H Vinciana van Wintershoven

    *

    *

    Hun voorkomen is een belediging voor onze ‘Verrijkers’.

    *

    *

    Natuurlijk zal de Procureur van Toulon in Frankrijk streng optreden. Die moslim-jongeren krijgen elk een strenge reprimande, bij een persoonlijk onderhoud tussen vier ogen, en als hun ouders wat meewillen vliegen die allemaal de volgende dagen, na eerst het komende Offerfeest nog rap te hebben mogen meevieren, zonder Ipad naar bed.

    De haatbaard in de moskeet zal hen dan nadien onder handen nemen, om hen uit te leggen dat ze goed gewerkt hebben, maar de volgende keer beter moeten uitkijken voor verborgen camera’s. Zodat zonder sprekende beelden, de volgende keer de rollen gewoon kunnen omgedraaid worden. Met de uitleg dat die brave jongens, die zelfs nog geen appel zouden stelen die niet de hunne is, niet als daders, maar als slachtoffers kunnen voorgesteld worden. Wat nogal eens een groot verschil van de differentie zou zijn.

    In de achterkamertjes van de Moslim Executie Raad wordt inmiddels druk overlegd gepleegd welke de aangewezen methode zou zijn, om overal in Europa eenzelfde verhaal op poten te zetten. Zodat, nu de winter nadert, moslim jongeren met een kettingzaag onder de arm, gewoon dat kunnen doen ter bescherming van hun integriteit. Zij zullen dat blijven doen, net zolang tot alle vrouwen gesluierd op straat komen. Of binnen op de voor hen aangewezen plaats in de keuken tussen hun potten en pannen. Of in hun bed, met hun 19de kleine aan de moedermelk.

    Al zou het natuurlijk een stuk gemakkelijker verlopen, mochten de mannen ondertussen kunnen verwijderd zijn.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Tieners in cel die mannen aanvielen wiens vrouwen shorts droegen

    *

    Twee tieners zijn in de Zuid-Franse stad Toulon in de cel beland nadat ze drie mannen in het bijzijn van hun kinderen hadden aangevallen. De mannen hadden zich verzet tegen de seksistische commentaren die een groep jongeren maakte over hun vrouwen, die shorts droegen.

    Twee koppels, een vriend en hun kinderen fietsten in juli in Toulon toen een twaalftal jongeren de vrouwen uitschold omdat ze shorts droegen. Openbaar aanklager Bernard Machal verklaarde dat de tieners de vrouwen beledigingen naar het hoofd slingerden. Ze riepen "hoer" en "vooruit, trek al je kleren uit". "Hun mannen vroegen de jongeren hun vrouwen te respecteren en dat resulteerde in een vechtpartij. De drie mannen werden afgetuigd in het bijzijn van hun kinderen. Dit was seksuele provocatie met de bedoeling de mannen tot een reactie te dwingen", aldus Machal.

    Twee leden van de jongerenbende, 17 en 19 jaar oud, werden binnen de 24 uur gearresteerd dankzij beelden van een bewakingscamera. Ze werden dinsdag opgesloten. De andere jongeren die aan de vechtpartij deelnamen, worden nog opgespoord, zo meldt Le Figaro.

    *

     

    *

    Kijk, dat was dus de Figaro en niet het eerste het beste riool-krantje van Frankrijk. Toegegeven, het benadert de journalistieke objectiviteit. Maar heeft U één woord gelezen van afkeuring voor dat soort praktijken? Een woord over persoonlijke vrijheden? Of misschien een schouderklopje voor de Dappere Ridders die hun jonkvrouwen hebben beschermd ?

    Ja, de Procureur zal ergens wel een beetje ‘vervolgen’, wat dus weeral met klank de feiten achterna lopen is.

    Om herhaling te voorkomen, in het kader van de al bestaande Noodtoestand, een klein wetteke fabriceren, dat zegt dat dergelijke cultuurvreemde onbeschoftheden gestraft worden met onmiddellijke en definitieve uitwijzing, niet alleen van de daders zelf, maar meteen van de hele familiale bataclan…..

    Niets is duidelijker dan een duidelijk optreden.

    *

    *

    11-09-2016, 13:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3674

    6/958 * - Komt de ziekenkas nog op tijd om De Sossen het leven te redden? – Calamiteiten voorkomen door de Noodtoestand uit te roepen? -

    .

    DEEL 1

    Zondag 11 september 2016

    Zon 7u12-20u05

    H Vinciana van Wintershoven

    *

    11/9 La Diada, Nat. Feestdag Catalonia

    *

    *

    *

    Ziekenwagens zijn in onze moderne maatschappij niet meer weg te denken. Zij redden dan ook, mits gekwalificeerd personeel aan boord, vele mensenlevens.

    *

    Voor bijdehandse slachtoffers was het springen, of verdrinken en eenmaal in het water dan komt de Brandweer ze wel oppikken. Allemaal in de veronderstelling dat de hulp niet laattijdig opdaagt omdat er weeral eens ‘spontane’ relletjes zijn met moslim-jongeren. Of omdat Noodnummers voor de elfendertigste keer gesaboteerd zijn.

    Of hoe moeten we het gelijktijdig uitvallen van diverse ver uiteen liggende Centrales uitleggen? Was die panne misschien een generale oefening om diverse toekomstige calamiteiten te synkroniseren? Ben ik dan de enige om mij te herinneren dat de vijand reeds ‘binnen de poorten’ is, zoals de overleden Arabist Hans Janssen jaren geleden al voor waarschuwde?

    Bij alle calamiteiten is de timing dus echt belangrijk. Maar veel belangrijker nog zou geweest zijn ze te voorkomen. Wat echter in de politiek tot hiertoe niet gebruikelijk is. Want, zeggen de ‘staatsdragende partijen’, de noodtoestand invoeren zoals overal in de omringende landen, zou meebrengen dat we zelf ononderbroken in een soort Guantánamo Bay zouden moeten leven.

    Voorkomen is misschien beter dan genezen, al is iemand die uit z’n eigen kerselaar valt zoals Karel Van Miert (SP-a) geen stom ongeval, maar eerder een toegedekt ‘verdacht overlijden’. Heeft U zich al eens afgevraagd, waarom zijn ‘partner’, Carla Galle (SP-a), er een soort Witse niet heeft bijgehaald? De gewapende arm van de Wet zou wonderen hebben kunnen doen. Prachtig scenario voor de TV: de levensloop van de gevallen Rode Ridder, vroeg in het voorjaar in de bloeiende kersentuin. Later in het jaar aan de pluk tot hoog in de kruin. Wie zou op de plaats delict de vingersporen hebben gewist? Werd alles wel ge-dubbelcheckt? Wie had een motief? Had Karel ook nog, lijk Koning Albert die van de rotsen viel, zijn bril op?

    Vergeet niet: ook al woonde hij in Het Paleis, in zijn hart was die naast vrouwenloper ook een echte socialist! Die twee zaken zitten daar namelijk in de genen.

    Bij calamiteit, moord, ook bij politieke moord, is het niet de partijleider die ter plaatse ‘afstapt’, maar Het Parket. Over politieke moorden krijgen we pas bericht eenmaal de tongen los komen. Of als er langs elkaars rug naar hoger-op wordt getracht.

    Enfin, Vader Claes viel nog van veel hoger. Maar Hij kwam op zijn poortjes terecht en sukkelde niet in Het Kanaal. De muziek (en de vrouwtjes) hebben hem gered.

    Stevaert viel ook, geveld door een teveel aan naakt vrouwelijk schoon. Maar die viel, letterlijk en figuurlijk, in ’t water… De Dochter van... zal het ook wel overleven. Dat soort katten hebben wel 10 levens.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    "Mijn partij is niét in crisis"

    Na een politieke thriller met verwijten over "liegen, bedriegen, belazeren en bedonderen" is sp.a de sjerp in Hasselt kwijt en een perceptieprobleem rijker. Dat er rond rode bestuurders een geurtje van gesjoemel hangt, dat de 'kameraden' vechtend over straat rollen en dat het erop aankomt om postjes te houden. Toch zegt voorzitter John Crombez: "De sp.a is niét in crisis."

    Een burgemeester die wordt beticht van belangenvermenging en uiteindelijk opstapt, een andere die een factuur van 28.000 euro afdoet als "'t Is wat het is" en dan nog een Turkse schepen die opstapt omdat ze zich niet vindt in het 'linkse' discours van haar partijvoorzitter. Weinigen in de Wetstraat benijden op dit moment John Crombez. Maar de kopman van de Vlaamse socialisten is de dag na de verloren Hasseltse sjerp geen politieke kater aan te zien. "Ik kán ook niet met een kater opstaan: ik heb een poes, Rosie", grapt Crombez.

    U bent wel bijzonder goedgeluimd voor een sp.a-voorzitter die de burgemeesterssjerp van het rode bastion Hasselt uit handen moet geven.

    "Dat is lastig en pijnlijk, zéker voor de mensen in kwestie. Maar ik ben voorzitter van een hele partij, ook als er lokaal iets gebeurt waar je weinig impact op hebt. We zijn nu al meer dan een jaar bezig met redelijk wat veranderingen in de partij. En dat zal ook wel één van de redenen zijn waarom er één en ander gebeurt. Ik ben dan ook positief omdat ik nieuwe mensen zie, die het goed doen. Ook in de steden."

    Deze week hebt u toch wel de moeilijkste uren als sp.a-voorzitter tot nog toe meegemaakt?

     

    "Och, dat weet ik nog zo niet. Het lastigste daarvan is - nog meer dan het verlies van die sjerp - de impact op menselijk vlak. Hilde (Claes, sinds eergisteren ex-burgemeester van Hasselt, red.) heeft een héél moeilijk jaar achter de rug op veel vlakken. Ik heb al contact met haar sinds vorige zomer. Want er stelde zich een probleem, deels binnen de lokale afdeling maar ook in verband met het bestuur van Hasselt."

    *

    *

    Is er iemand bij de SP-a die al gedacht heeft aan Goedele Liekens? Volgens mij moet die als coach van alle soort zielen in nood, in staat zijn de kop en de top van alle Hoge Sossen-Pieten te redden.

    Samanta De Coninck, de blonde kleine Politie-Inspecteuse onder en naast Witse, was (op TV) in een andere serie contact ‘orgasme-therapeute’. Typisch een consulente op niveau van gedreven progressisten. Zelfs bij de Clintons die even leeg klinken als ‘n lege ton, zou die prachtig werk kunnen leveren.

    De specialiteit van beide Dames-consulenten moet in dat rode milieu wonderen kunnen doen.

     

    *

    *

    11-09-2016, 12:24 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3673

    5/953 * - Islam-Aanval voor de lol in Antwerpse metro -

    .

    DEEL 3

    *

    Zaterdag 10 september 2016

    Zon 7u11-20u07

    H Nicolaas van Tolentino

    *

    10/9/2008 Crash Lehmann Brothers.

    Eigenlijk heeft het weinig zin om zich deze ongeluksdag te blijven herinneren want sedertdien is deze crisis gewoon blijven hangen. Net zoals deze van de ‘Jaren ’30 van vorige eeuw, de indirecte aanleiding voor de Tweede Wereld Oorlog. Ook toen was de crisis in Amerika begonnen…

    Groot verschil: toen was het socialisme, op kop dat van A.H., in opmars. Nu is daar de opmars van de islammerij, die dezelfde destructieve maar hogere waarden in zich draagt. Onder het socialisme dat vandaag steeds verder wegzakt in de plooien van de Geschiedenis, was nog te leven, wat niet het geval is met die 1400 jaar oude achterlijke woestijn (non-)cultuur.

    In 1938 slaagde Mussolini er bij de Conferentie van München nog in de gemoederen te bedaren, maar binnen het jaar dat volgde viel Duitsland Polen binnen en startte de cascade van oorlogsverklaringen. En begon de waanzin van de elkaar bevechtende ideologieën.

    Groot verschil bij nu: de in alle landen voorkomende en spectaculair groeiende volkswil om binnen de eigen, desnoods te hertekenen, grenzen op eigen benen te staan. Dank zij de wereld der digitale communicatie, kunnen de ‘Machthebbers’ van het ogenblik niemand nog oren aannaaien. En dus is er hoop.

    De vraag is maar of er nog tijd genoeg is….

     

    *

    Net als in Hasselt

    Voor het Feest van de burgemeester?

    *

    *

    Iedereen, buiten de flikken en natuurlijk de Opa’s van Just-is-Just, kreeg er de slappe lach van. Een gratis vertoning op de over-drukke perrons met directe aansluiting op de Antwerpse kathedraal der Spoorwegen..

    Niet zo ondergetekende, maar dat komt louter en alleen door zijn slecht karakter van het teveel Pallieterke lezen.

    Als bengel vele jaren vroeger dan de verhelderende seksuele revolutie van Mei ’68, speelden we dat ook. Verdoken in de gracht tussen en achter de netels, een fietspomp leggen, en die aan een garendraadje wegsnokken van zodra iemand wilde afstappen en zich wilde bukken. Een geldbeugel of een lap lederen portefeuille had nog meer succes. Tot een van ons door een vader of een moeder bij de lurven werd gevat en zonder eten naar bed vloog.

    De tijden zijn ondertussen wel veranderd.

    Nu komen die bruine of pikzwarte deugnieten hierheen helemaal uit Donker Afrika om dezelfde spelletjes over te doen. Groot verschil: wij riepen geen ‘Boem!! Boem!! En die Mr. Allah kende we ook niet. Wij hoorden nog steeds tot in onze slaap de dagenlange geallieerde bombardementen op Kortrijk. De felle lichtflitsen waren toen nog niet geheel uitgestorven. Het was of de grond nog dagen nadien trilde van weerloze woede. Wat ’n geluk, juichte toen de clandestiene pers, want hadden de Engelsen dat niet gedaan, dan legden de hier vernietigde V1 en V2 van uit Normandië gans Engeland in puin. Precies alsof de Kortrijkzanen daar hadden moeten blij mee zijn. Meer dan 50 jaar na datum lag de hele stationsbuurt nog altijd gedeeltelijk in puin….

    Och, het zullen in het Antwerpse Maelbeek slechts een paar psychopaten zijn geweest, waarvan vaststaat, nog voor ze werden opgepakt en ondervraagd, dat ze helemaal niets te zien hadden met Mohammed. Diens zegeningen komen inderdaad pas achteraf. Als bijvoorbeeld iedereen goed en wel op het verkeerde been staat.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Duo aangehouden voor 'bedreiging met een aanslag'

    Antwerpen De twee mannen die gisterenavond werden opgepakt bij een politieactie aan het Antwerpse Centraal Station zijn door de onderzoeksrechter vandaag aangehouden voor "bedreiging met een aanslag met schijnbaar gevaarlijke substanties". Dat meldt de Antwerpse afdeling van het parket van Antwerpen.

    Ze hadden rond 21 uur militairen geprovoceerd nabij het Centraal Station en woorden als "Allah" en "IS" geroepen. Een van de verdachten droeg traditionele moslimkledij. Toen de politie hen wilde arresteren en fouilleren, nam een van de mannen een op een handgranaat lijkend flesje uit zijn broekzak. Hij riep "boem boem" en "IS".

     

    De politie hield hem onder schot. Toen het snelleresponsteam van de lokale politie ter plaatse kwam, begon hij met het voorwerp in de hand in hun richting te wandelen. De man kon overmeesterd worden en ook de andere verdachte werd gearresteerd. De ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse, maar het voorwerp bleek onschadelijk. Het was een plastic flesje, gewikkeld in tape.

    Beide verdachten zijn twintigers van Noord-Afrikaanse origine. Een van hen heeft een psychiatrisch verleden. Ze werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter die hen aanhield voor "bedreiging met een aanslag met schijnbaar gevaarlijke substanties". Volgens het parket zal de juiste toedracht van de feiten uit verder onderzoek moeten blijken.

    *

    *

    Waarom schiet me nu het gezegde van Maarten Luther, de grondlegger van het Protestantisme, voor de geest, die na zijn veroordeling door Rome stamelde: ‘Hier sta ik, ik kan niet anders’.

    Ook ik kan niets anders dan de Wet van de Jungle voor de geest halen. Onze Samenleving wordt getreiterd en uitgelachen, waardoor we ons voelen door de islam als een hulpeloos nietig muisje tussen de klauwen van een speelse kater. Die na verloop van tijd wel zal toestaan.

    *

    Die kat, met gelegenheid om 5x daags kont omhoog te kunnen bidden, eenmaal toevallig bij de kraag gevat, wordt voor langere of kortere tijd op water en droog brood gezet. Wat allemaal boter aan de galg is. Beter zou zijn direct die kat aan de galg te laten bengelen..

    Of, zoals de overlevering het wil, lijk in Ieper Felix de Kat op gestelde tijden van de daken naar beneden te zwieren. Zodat die kleine muisjes in alle rust kunnen leven zonder scherpe klauwen in hun nek te voelen…

    *

    *

    10-09-2016, 17:28 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3672

    5/968 * - Over een opiniërend hoofdredacteur -

    .

     

    DEEL 3

    *

    Zaterdag 10 september 2016

    Zon 7u11-20u07

    H Nicolaas van Tolentino

    *

    10/9/2008 Crash Lehmann Brothers.

     

    Eigenlijk heeft het weinig zin om zich deze ongeluksdag te blijven herinneren want sedertdien is deze crisis gewoon blijven hangen. Net zoals deze van de ‘Jaren ’30 van vorige eeuw, de indirecte aanleiding voor de Tweede Wereld Oorlog. Ook toen was de crisis in Amerika begonnen…

    Groot verschil: toen was het socialisme, op kop dat van A.H., in opmars. Nu is daar de opmars van de islammerij, die dezelfde destructieve maar hogere waarden in zich draagt. Onder het socialisme dat vandaag steeds verder wegzakt in de plooien van de Geschiedenis, was nog te leven, wat niet het geval is met die 1400 jaar oude achterlijke woestijn (non-)cultuur.

    In 1938 slaagde Mussolini er bij de Conferentie van München nog in de gemoederen te bedaren, maar binnen het jaar dat volgde viel Duitsland Polen binnen en startte de cascade van oorlogsverklaringen. En begon de waanzin van de elkaar bevechtende ideologieën.

    Groot verschil bij nu: de in alle landen voorkomende en spectaculair groeiende volkswil om binnen de eigen, desnoods te hertekenen, grenzen op eigen benen te staan. Dank zij de wereld der digitale communicatie, kunnen de ‘Machthebbers’ van het ogenblik niemand nog oren aannaaien. En dus is er hoop.

    De vraag is maar of er nog tijd genoeg is….

    *

    *

    *

    *

    Bij De Morgen luidt dat nieuw al heel lang bekend geworden verhaal in schoon Vlaams: ’The game is on’. Wat voor de meeste mensen wel nieuw is, is de titel die de bevlogen hoernalist Bart Eeckhout toegedicht wordt. U maakte op deze blog al kennis met hem onder de eretitel ‘Bart Stinckman’ omdat die toen rücksichtlos de ondergang van onze Beschaving predikte. Maar sedertdien is de situatie rond Linkx wat opgeklaard. En geraken de blikken op de enige twee vooruit uitstekende punten van Godin Freya wat afgestompt.

    Eigen lof uitvoerig belicht in de eigen gazet : het stinkt wel een beetje, maar het is niet iedereen gegeven om opiniërend hoofdredacteur te worden genoemd. Zonder het te zijn?

    Enfin, steek ze allemaal in ’n zak, maar DM zou ik er omdat er geen andere keus is, als eerste uithalen. DM is in mijn ogen gedreven, duidelijk en zonder franjes. Inzake kwaliteit staat ze het dichtst bij ’t Pallieterke, dat jammer genoeg maar ’n weekblad is. Alleen de Vlaamse reactie moet erbij DM nog binnengebracht worden. Dus: terug de zak in, bij de overigen.

    Enfin, wil ik maar zeggen: echt Hasseltse toestanden zullen er daar niet uit te voorschijn komen.

    Promoveer ik nu De Morgen?

    Ik mag hopen van wel. Maar als ’t goed is, zeggen we dat ook.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Bart Eeckhout wordt opiniërend hoofdredacteur De Morgen

    *

    Uitgever De Persgroep Publishing benoemt Bart Eeckhout (43) tot opiniërend hoofdredacteur van De Morgen. Samen met hoofdredacteur An Goovaerts komt hij aan de leiding van de krant te staan.

    “Voor de lezers van De Morgen is Bart al lang een vertrouwde pen. Als opiniërend hoofdredacteur kan hij nu de verpersoonlijking zijn van waar De Morgen voor staat: een medium dat altijd en overal de juiste vragen wil stellen, dat met een gezonde kritische blik en eigen stem de wereld wil vatten”, zegt Isabel Albers, zakelijk-journalistiek directeur DPP.

    De Morgen is bezig aan een groeiparcours op de lezersmarkt. De Morgen verkoopt dagelijks bijna 55.000 exemplaren, ruim 2 procent meer dan vorig jaar. Met 16.000 digitale abonnees is het de grootste digitale krant van het land en ook het lezersbereik van demorgen.be zit goed.

    Hoofdredacteur An Goovaerts: "Bart is al jaren een van de belangrijkste pionnen van de krant. Het succes van De Morgen vandaag is mede te danken aan zijn tomeloze inzet en de manier waarop hij de krant inhoudelijk intern en extern vertegenwoordigt. Ik ben zeer tevreden dat hij als opiniërend hoofdredacteur mee een trekkersrol gaat opnemen.”

    “Als opiniërend hoofdredacteur mag ik doen wat ik het liefste doe: ik blijf zelf stukjes schrijven en ga collega's stimuleren om hun journalistiek talent ten volle te laten ontbolsteren”, zegt Bart Eeckhout.

    “Dit is een prachtig en tegelijk spannend moment om mee de leiding van een krantenredactie op te nemen. De Morgen verkeert in goede conditie, we trekken steeds meer lezers aan. Tegelijk werkt de krant volop aan haar toekomst als multimediaal nieuwsmerk. Aan ons de uitdaging om het pad van de inhoudelijke meerwaarde te blijven volgen en te verdiepen en tegelijk te durven innoveren, zoals de lezers van ons verwachten. The game is on”, aldus Eeckhout

    *

     

    *

    Het valt weer eens niet op, dat verstandige Linkxe mensen de bui zien hangen. En als goede kapiteins van hun schip, laveren ze dus bij. Of ze dat nu doen uit opportuniteitszin of niet, we zullen het pas weten als ze hun schepen achter zich zullen verbrand hebben. Door bijvoorbeeld kordaat stelling te nemen, op hun manier, van ‘Eigen Volk Eerst’. Om klaar en duidelijk te stellen, dat de multiculti een vergissing is geweest. Een ‘multimediaal nieuwwerk’ willen zijn, kan maar als de objectiviteit wel vooraan komt, en niet na de nationale belangen. ‘Tous ensemble’ is geen Vlaams.

    En met ‘Nationale Belangen’ wordt geenszins de Coburger Belangen bedoeld, wel integendeel Het Vlaams Belang, om deze eenvoudige redenen dat het hemdje altijd korter is dan het rokje….

    ‘Zum Wohl’, zegt den Bart. En als ik U al eens tegen Uw schenen heb gestampt… Wel, ik moet toegeven dat het gewerkt heeft. Moest ik 60 jaar jonger geweest zijn, ik zou met plezier onder of naast U willen werken.

    Nu moeten we, samen met de verspreide strijdmakkers het alleen proberen te redden…. Maar we doen ons best, want God doet de rest.

    *

    *

    *

    10-09-2016, 16:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3671

    5/987 * - Weerom Islam-konkelfoezerij deze keer in Verviers bijna bejubeld wordt door de Pers – Wie niet tegen is, is voor - Koop geen gazetten meer, bloggers werken gratis en schrijven daarenboven geen leugens om in hun onderhoud te voorzien-

    .

    DEEL 2

    *

    Zaterdag 10 september 2016

    Zon 7u11-20u07

    H Nicolaas van Tolentino

    *

    10/9/2008 Crash Lehmann Brothers.

     

    Eigenlijk heeft het weinig zin om zich deze ongeluksdag te blijven herinneren want sedertdien is deze crisis gewoon blijven hangen. Net zoals deze van de ‘Jaren ’30 van vorige eeuw, de indirecte aanleiding voor de Tweede Wereld Oorlog. Ook toen was de crisis in Amerika begonnen…

    Groot verschil: toen was het socialisme, op kop dat van A.H. in opmars. Nu is daar de opmars van de islammerij, die dezelfde destructieve maar hogere waarden in zich draagt. Onder het socialisme dat vandaag steeds verder wegzakt in de plooien van de Geschiedenis, was nog te leven, wat niet het geval is met die 1400 jaar oude achterlijke woestijn (non-)cultuur.

    In 1938 slaagde Mussolini er bij de Conferentie van München nog is d gemoederen te bedaren, maar binnen het jaar dat volgde viel Duitsland Polen binnen en startte de cascade van oorlogsverklaringen. En begon de waanzin van de elkaar bevechtende ideologieën.

    Groot verschil bij nu: de in alle landen voorkomende en spectaculair groeiende volkswil om binnen de eigen, desnoods te hertekenen, grenzen op eigen benen te staan. Dank zij de wereld der digitale communicatie, kunnen de ‘Machthebbers’ van het ogenblik niemand nog oren aannaaien. En dus is er hoop.

    De vraag is maar of er nog tijd genoeg is….

    *

    *

    Zeilen in de nieuwsgaring….

    Over slechte en goede winden

    *

    *

    In onderstaand artikel brengt HLN verslag uit over een wel zeer directe onmenselijke islam-dreiging voor nog meer aanslagen. Geen schijn van enige afkeuring, zodat we dus wel moeten besluiten dat men er zeer positief tegenover staat. Want wie niet tegen is, is voor. In een zaak van leven of dood voor velen onder ons valt er niet te kiezen.

    Ook GVA heeft al positie gekozen het vandaag over de jammerlijke chaos die dreigt voor het Antwerpse Offerfeest. Een omschrijving die wellicht onbewust de ware aard van het beestje blootlegt.

    Elders werd bekend gemaakt dat DS zou weggaan uit Groot-Bijgaarden. Allez, toch, om te beginnen alleen de drukkerij. Of deze verhuis al-dan-niet gebeurt met de staart tussen de poten, werd er niet bij gezegd. Hoeft ook niet, want de rest is zo klaar om mee ten onder te gaan.

    Het is ondertussen wel duidelijk geworden aan welke dodelijke ziekte al die mooipraters lijden die op deze blog de gestalte hebben aangenomen van kletswijven. Ze lijden aan een de dodelijke virus van het zwaar gesubsidieerde hoogmoed syndroom. Één kritisch woord over de islammerij, en ze zijn op de kapblok van het multicularisme de kop kwijt.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Gewezen IS'er onthult hoe Verviers het centrum moet worden van nieuwe terreur in ons land

    *

    video "Wees niet verbaasd als de volgende aanslag in België wordt beraamd vanuit Verviers. Want het is een man uit die stad die de terreur moet organiseren. Hij verblijft in Irak en wordt daar klaargestoomd om de nieuwe Abaaoud te worden." Dat zegt een bron die zelf tot IS heeft behoord en beweert dat hij erbij was toen de eerste plannen werden gesmeed.

    Gisteren meldden we nog hoe de geradicaliseerde moslimjongeren van Verviers voortdurend worden aangepord om tot de aanval over te gaan. "Probeer niet meer naar Syrië te komen, maar sla toe waar jullie zijn", zo luidt de boodschap waarmee ze op Facebook en Telegram worden bestookt. "Trek naar een winkelcentrum of een andere drukke plaats en gebruik kettingzagen als wapens."

    Volgens de opgesloten imamszoon die dat aan de politie vertelde, worden er ook plannen gesmeed om een al te gematigde prediker te vermoorden. En het zouden Syriëstrijders uit Verviers zijn dat allemaal beramen en er uitvoerders voor zoeken in hun oude kennissenkring.

    "Dat laatste kan kloppen, want het is een man uit Verviers die centraal staat in de plannen die IS nog heeft met jullie land", vertelt ons een unieke bron. Het gaat om een man die kort geleden zelf nog tot IS behoorde en bij die terreurgroep in Libië zat. Het was daar dat er in de eerste helft van dit jaar nieuwe complotten tegen het Westen werden gesmeed. De man uit Verviers die daarbij betrokken was, is Tarik Jadaoun (28). Die verblijft zelf in Irak, maar stond geregeld in contact met Libië, zo blijkt uit een videogesprek dat de bron ons bezorgde en waarin Jadaoun met de aanslagplanners daar spreekt. Het complot werd verstoord toen IS haar Libische bolwerk vorige maand moest ontvluchten. "Maar de mensen die erachter zaten, zijn nog steeds actief", weet onze bron, "en ze zullen zeker proberen om hun plannen nog ten uitvoer te brengen."

    *

     

    *

    Juist om reden van de heilige waarheid, moeten wij bloggers onze lezers ervan trachten te overtuigen, dat ze hun goede geld niet langer aan die achterklap-verkopers moeten besteden, maar eerder aan een gezond stuk vlees, liefst niet halal-geslacht en dus reglementair veilig en gezond op Uw bord gebracht.

    Stond er in de gazetten dan niet, dat de minderwaardige halal-gedeelten van een kalf (op hun aandringen) voorbehouden waren voor de Aanbidders van het Gouden Kalf?

    Wij bloggers werken ons de ziel uit ons lijf om op Joods-Christelijk-Humanistische gronden de waarheid, geheel de waarheid en niets dan de waarheid te verkondigen. En we doen dat gratis. In een wijd verspreid spectrum, voor elk wat wils.

    Wij lopen de marathon om, niet lijk bij de Oude Grieken, de ziel uit ons lichaam te kopen in huichelachtige krantenartikels, maar wij gebruiken de snelweg van de digitalisering. Vrij als de wind en de zee, alleen begrensd door Gods Onenigheid.

    En dat, Lieve Lezers, geeft ons vleugels.

     

    *

    *

    10-09-2016, 16:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3670

    5/900 * - Systemen rond financiële wereldcrisis weg naar WO III? - De Efteling onder islam-beheer -

    .

    DEEL 1

    *

    Zaterdag 10 september 2016

    Zon 7u11-20u07

    H Nicolaas van Tolentino

    *

    10/9/2008 Crash Lehmann Brothers.

     

    Eigenlijk heeft het weinig zin om zich deze ongeluksdag te blijven herinneren want sedertdien is deze crisis gewoon blijven hangen. Net zoals deze van de ‘Jaren ’30 van vorige eeuw, de indirecte aanleiding voor de Tweede Wereld Oorlog. Ook toen was de crisis in Amerika begonnen…

    Groot verschil: toen was het socialisme, op kop dat van A.H., in opmars. Nu is daar de opmars van de islammerij, die dezelfde destructieve maar hogere waarden in zich draagt. Onder het socialisme dat vandaag steeds verder wegzakt in de plooien van de Geschiedenis, was nog te leven, wat niet het geval is met die 1400 jaar oude achterlijke woestijn (non-)cultuur.

    In 1938 slaagde Mussolini er bij de Conferentie van München nog in de gemoederen te bedaren, maar binnen het jaar dat volgde viel Duitsland Polen binnen en startte de cascade van oorlogsverklaringen. En begon de waanzin van de elkaar bevechtende ideologieën.

    Groot verschil bij nu: de in alle landen voorkomende en spectaculair groeiende volkswil om binnen de eigen, desnoods te hertekenen, grenzen op eigen benen te staan. Dank zij de wereld der digitale communicatie, kunnen de ‘Machthebbers’ van het ogenblik niemand nog oren aannaaien. En dus is er hoop.

    De vraag is maar of er nog tijd genoeg is….

    *

    *

    Het alibi voor schuldig verzuim….

    *

    *

    Ja, ook deze Overheid in NL, net als die waarmee wij in Vlaanderen gezegend zijn, marcheert in gelid met de pinken op de naad van de broek, volgens de wereldwijde instructies van de Machtigste Moslim-Broeder sedert Mohammed, de Zwarte Ongeluks-Kater uit Amerika.

    Zeker, door toeval liep men daar die Jihadiste tegen het lijf, nadat ze op een schoteltje door het buitenland werd gepresenteerd. En men ging vervolgens intensief aan het ‘speuren’. Door haar GSM na te trekken. Niet moeilijk. Totaal niet. Een kleuter uit de Bewaarklas had het ook gekund. Maar dat zou niet in de gazet gekomen zijn.

    En daar stopt het bij. De medeplichtigen opgepakt? Nee, hoor. Dat laat de Wet niet toe. Hoogstens een beetje onopvallend elektrisch toezicht. Zodat men later de daders gemakkelijk kan identificeren. Waarop dan het betere handgeklap kan losbreken. Goed gewerkt van onze flikken!

    En ondertussen nu dus maar de billen dichtknijpen, dat de zaak niemand op de verkeerde gedachten gebracht heeft om Parijs en Bruxelabla-bla na te spelen met wat spring-speelgoed.

    Benieuwd naar de verhelderende stelling terzake van helden zoals Geert Wilders. Die denkt wat ieder normaal mens denkt, maar het niet mag zeggen. Hij zegt het wel, net als Marine Le Pen, en Filip DeWinter. Ik zeg het bijgevolg op deze blog in hun plaats. Mensen met beestachtige manieren moeten gewoon van hetzelfde laken een broek krijgen. Niet pamperen alsof ze in die broek gedaan hebben, maar lik op stuk geven. Even hard en even meedogenloos. Niet pamperen en hopen op beterschap, maar vastbesloten het hele zootje, schuldig of niet, op transport zetten. Liefst naar een land ver uit het zicht. Bij voorbeeld op de achterkant der Maan, bij de overige maanzieken.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    “Efteling was mogelijk doelwit IS-aanslag”

    Het Nederlandse attractiepark Efteling was mogelijk het doelwit van een aanslag van Islamitische Staat (IS). De Nederlandse politie pakte in juni een vrouw uit Werkendam op, die sympathiseerde met de terreurbeweging. Zij zou samen met anderen plannen hebben gemaakt om een aanslag bij de Efteling te plegen.

    Uit onderzoek van de Nederlandse regionale krant BN DeStem blijkt dat de 25-jarige vrouw wilde afreizen naar Syrië. De bedoeling was dat ze daar ging trouwen met een IS-strijder. Ze werd echter opgepakt. In haar mobiele telefoon vond de politie berichten over terroristen die op weg waren naar Nederland en België om aanslagen te plegen.

    De Nederlandse besprak met vrouwelijke IS-sympathisanten het idee voor een aanslag bij de Efteling. Ze schreven dat “Nederland een cadeau moet krijgen dat lijkt op wat de broeders in Parijs en Brussel hebben gedaan”.

    De aanhouding wordt bevestigd door het Openbaar Ministerie in Breda. Het verdenkt de vrouw formeel van “deelneming aan een organisatie met als oogmerk het plegen van terroristische misdrijven”. Het OM wil niet bevestigen dat de Efteling een serieus en acuut doelwit is geweest

    *

     

    *

    Dat wat we lazen is eens een totaal andere versie van ‘Moeders voor Moeders’.

    Kunt U zich de haat voorstellen, waarmee dat soort ‘Verrijkers’ (wier rol er in principe uit bestaat het leven te schenken) behept of ingelepeld zijn, dat honderden spelende kinderen in een sprookjes-paradijs, samen met hun moeders, met een daverende klap zou omgetoverd worden in lillende stukken vlees? Of vindt U het niet goed dat deze mensen onverdoofd zouden geslacht worden?

    Alleen omdat die ‘Verrijkers’, die voorhouden als gast te zijn binnengelaten, de gastheren zo vlug mogelijk uit de weg geruimd willen krijgen.

    Het bewijst nog maar eens, dat de tijd dringt. De islam woedt overal als een dief in de nacht, die toeslaat waar en wanneer hij wil. Het bewijst ook, dat het onderscheid dat we verplicht moeten maken tussen Gewelddadige Islam en ‘Gematigde Islam’ zelf een sprookje is waaruit het ontwaken wel eens zeer ontnuchterend zou kunnen werken. Al zou dat in ieder geval jaren te laat zou zijn om zich te herpakken.

     

    *

    *

    10-09-2016, 11:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3669

    5/725 * - de Hasseltse dramatiek is zo goed als de laatste adam uitblazen van de SP-a -

    .

    DEEL 2

    Vrijdag 9 september

    Zon 7u09-20u09

    H Gorgoon

    Mooie Gorgoon, 40 dagen schoon

    *

    *

    In Hsselt zijn Piewieten gesignaleerd…

    *

    *

    En het stopt maar niet. Laatst was er de ophef rond het Gentse Optima, nu is daar het begin van de vuile was bij Ethias: de Joehoe de la doe van de TV, weg ermee. En in Hasselt is er de ha-ha van de H.H. van de Hasseltse Hilde.

    Beste lezer er staat H.H. en wil dus niet lezen A.H.

    Bij Belfius zit er tot hiertoe al een en ander uit de Diksia-stal, maar om op elkaars schoot te gaan zitten, ACW en Weg-er-Mee, daar is er nog wat vrije ruimte beschikbaar. Ethias kan er dus nog bij. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

    En de rest dat zien we morgen dan wel weer…. Want zie maar, soort zoekt soort enzovoort.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Bernard Thiry moet opstappen als CEO van Ethias

    Ethias moet op zoek naar een nieuwe CEO. Bernard Thiry, die sinds oktober 2008 de verzekeraar leidde, verlaat het bedrijf. Dat meldt Ethias.

    "De raad van bestuur drukt zijn oprechte dank uit aan Bernard Thiry omdat hij Ethias, in zeer moeilijke macro-economische omstandigheden, inmiddels weer helemaal op de rails heeft gezet", stelt Ethias in een persbericht.

    De Tijd bericht dat de Nationale Bank er bij Ethias op zou hebben aangedrongen om te checken of Thiry wel onberispelijk genoeg is ("fit and proper") om de verzekeraar te leiden. Dat zou gebeurd zijn na een "commerciële geste" aan een belangrijke Luikse klant, Stéphane Moreau, aldus de krant. Bovendien zou de Nationale Bank verschillende scenario's bekijken om Ethias te helpen, waaronder een overname door Belfius.

    Bovendien zou de Nationale Bank volgens krantenberichten verschillende scenario's bekijken om Ethias te helpen, waaronder een overname door Belfius. "Pure speculatie", klinkt het bij Ethias.

    Financieel directeur Benoit Verwilghen zal als vice-CEO voorlopig het voorzitterschap van het directiecomité waarnemen.

    Voorts doet voor het eerst een vrouw haar intrede in de top van Ethias: Brigitte Buyle, tot vandaag vicepresident bij IBM Benelux, wordt aangesteld als nieuw lid van het directiecomité. "Zij zal vanuit haar rijke ervaring in de IT-sector Ethias vanaf 1 oktober ondersteunen in de digitale transformatie die een jaar geleden werd aangevat."

    *

     

    *

    Van op elkaars schoot kan men inderdaad ook beter elkaar ruggen krabben, net als de apen in de Zoo.

    Vrouwe Justitie is er nog niet klaar mee, om de vroegere rotzooi te bestraffen, niet bij Dexia en niet bij Ethias. Eerst zullen nieuwe verkiezingen nieuwe opportuniteiten moeten brengen. Zodat bijvoorbeeld het Vlaams Belang van vele van die beerputten het deksel kan opengooien. Het zou dus beter wezen, die Partij aan een daverend succes te helpen om hen ‘incontournable’ te maken, anders zullen Satan en Beëlzebub samenspannen om alles bij het oude te laten.

    En het ziet er naar uit, dat Termont tegen die tijd al in de boeien zal zijn geslagen. Net als het Hasseltse Clinton Wife. De soort zowel in Amerika als in coburgia offert graag een pion op om hun eigen veiligheid te bevorderen.

    Ethias teert namelijk op de samenzwering van alle soorten officiële en semi-officiële Openbare Besturen, telkens met het neusje-van-de-zalm van alle grote partijen. Hopelijk is dat geen samenvloeien van nog meer geld-graaierij uit onze zakken. Zal Stad Oostende de volgende openbare vermakelijkheid bieden, en daarna Brugge, de laatste Rode Burcht. De laatste sosse kan daar dan het licht uitdoen.

    En zeggen dat er een tijd is geweest, dat Omob, de rechtsvoorganger van Ethias, effectief de verzekeringskandidaten screende op hun waardigheid vooraleer die mocht klant worden. Staatsambtenaar zijn was daarbij de beste voorspraak. Van clan-vorming gesproken….

    Helaas, waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren…..

    Misschien zwalpt die nu ergens veilig en wel op een super-de-luxe yacht op de Middellandse Zee. Liefst zo dicht mogelijk bij de ALPA van Alberto Secondo en zijn Paola.


    PS:

    Zouden al die oude en nieuwe CEO’s ook tegen beter weten in, gezworen hebben op het hoofd van hun kinderen, lijk Jeroen Pikeur, niet gesjoemeld te hebben en alleszins niet met ‘zwart geld’ te zijn omgegaan.

    Neen, natuurlijk niet, want zelfs de kleinste banknoten zijn niet zwart, maar gekleurd. Heb ik gelijk, of heb ik gelijk?

     

    *

    *

    09-09-2016, 12:40 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3668

    4/491 * - Over kettingzagen op het islam-front – DS geeft geen krimp -

    .

    DEEL 1

    Vrijdag 9 september

    Zon 7u09-20u09

    H Gorgoon

    Mooie Gorgoon, 40 dagen schoon

    *

    *

    Kleine onderhoudskosten – enorme resultaten. Geen nek die U weerstaat.

    *

    *

    En nog maar eens De Schandaard… Geen wonder, want die blijken nog altijd geen opiniërend hoofdredacteur, zoals De Morgen, in huis te hebben.

    Vlaanderens schand-gazet die zonder één woord van afkeuring, dus met volle instemming, als multi-mensen onder elkaar, schrijft over de mystiek van nog meer islammerij.

    O pardon. Het zijn geen islam-aanvallen, het zijn gewone doordeweekse terreur-aanvallen. Die zijn, in onze streken, van alle tijden, dat weet toch iedereen. Stel U zich even voor dat de ‘gematigde islam’ dat zou kwalijk nemen, dat het werk van hun top-criminelen... niet wordt toegejuicht. DS zou dus die top- criminelen willen gelijk geven, want een groepsbelediging is onvergefelijk en is maar uit te wissen met bloed.

    We worden het in De Schandaard uitgelegd van naaldje tot draadje, zodat we ons bijna in de plaats van die arme drommels zouden stellen, die aanslagen plegen haast om den brode. Of omdat ze denken hier niet welkom te zijn…

    Als we hun beweegredenen beter begrijpen, zal dat de integratie ten goede komen.

    De binnenpretjes bij zij die zich onze vijanden noemen, kunnen niet op.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Zoon van haatprediker: “We moesten Belgisch winkelcentrum aanvallen met kettingzaag”

    *

    De zoon van de radicale imam van Dison (bij Verviers) heeft verontrustende verklaringen afgelegd vanuit de gesloten instelling waarin hij geplaatst werd nadat hij in een videoboodschap had opgeroepen tot “het vernietigen van alle christenen”. “Ik werd vanuit Syrië aangespoord om een Belgisch winkelcentrum aan te vallen met een kettingzaag.”

    De zeventienjarige jongen wilde eerst iets rechtzetten: hij zou nooit opgeroepen hebben tot het vermoorden van alle christenen. Zijn woorden zouden foutief vertaald zijn: met het woord “nusayris” had hij het niet op “christenen”, maar op “alawieten”, een geloofsgemeenschap binnen de islam.

    De Syriëstrijders uit Verviers zouden volgens de jongen ook voortdurend berichten sturen naar de geradicaliseerde jongeren die in ons land achtergebleven zijn. “Ze zeggen dat we niet naar Syrië moeten komen, maar sporen ons aan om aanslagen te plegen in België en in de rest van Europa.”

    Die “instructies” zijn soms akelig specifiek, zo blijkt. “Ze wilden dat we een aanslag zouden plegen op een Belgisch winkelcentrum, of een andere plaats waar veel mensen samenkomen”, verklaarde de zeventienjarige aan de speurders. “Om zoveel mogelijk slachtoffers te maken en om zoveel mogelijk angst te zaaien bij de bevolking moesten we geen mes of kalasjnikov gebruiken, maar een kettingzaag.”

    *

     

    *

    Heeft U in dit lang verhaal in DS ook maar één woordje gevonden van afkeuring?

    Kijk dat is precies wat ik bedoel. De media zijn precies dezelfden als hun broodheren, de politici, die bang zijn om … “klanten” (kiezers) te verliezen.

     

    *

    *

    09-09-2016, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3667

    6/1017 * - Engelse bemoeienissen op andermans grondgebied (Calais) -

    .

    DEEL 2

    *

    Donderdag 8 september

    Zon 7u08-20u12

    H Adriaan

    *

    *

    *

    Vier meter hoge muren langs de Franse snelwegen…. Allemaal kosten op het sterfhuis.

    Remedies blijven uitvinden voor de gevolgen, met voorbijgaan aan de oorzaken, dat is de ziekte van deze tijd.

    Tot er een geweldenaar lijk die Filipino komt raaskallen, dat hij als democratisch verkozen Staatshoofd in zijn land, geen vreemde inmenging wenst te dulden. Amaai Houssein Barack Obama, die zit. De man zal er nog door de goegemeente voor gestenigd worden. Hopelijk de juiste man.

    Maar verduiveld, het Verenigd Koninkrijk doet niets anders dan zich, bijvoorbeeld in West-Vlaanderen op andermans grondgebied te gaan opdringen. Door het eigen volk daar weg te dringen.

    Het zal mij niet in dank worden afgenomen, maar het landschap in mijn geboortestreek ligt vol in onafzienbare rijen – row on row - met witte zerkjes van WO I. Zogezegd uit eeuwige dankbaarheid vanwege de bevolking weg geschonken grondgebied. Enig ter wereld…. Maar later dikwijls nagevolgd. Al die kleine lapjes vaderlandse grond zo maar weggegeven en dus soeverein Brits grondgebied geworden. Niemand staat daar nog bij stil, maar het staat er nog altijd, in hardsteen gehouwen. Al die graven stonden voor ‘No more War’, net zoals het IJzerkruis in Diksmuide. Maar het heeft de nog veel onmenselijker WO II niet tegengehouden, noch de dynamitering van dat Vlaams gedenkteken. ‘Nooit meer oorlog’: het stond er nochtans in 4 wereldtalen op, maar dat kon de genie-troepen van het eigen leger niet tegenhouden. Geen Liefde, maar Haat, dat was wat de Vlamingen verdienden. Toen... En nu.

    Duitsers, Britten, Fransen, ze kwam hun vetes uitvechten grotendeels in de Westhoek. De strijdende partijen lieten er de grond achter, vol bomscherven en dode lichamen. De grond zelf was verzuurd door de aanhoudende overstroming met brak zeewater en zou jarenlang één grote woestijnvlakte blijven met kapot geschoten bossen, huizen en kerkgebouwen. Het Lagerhuis in London had het zelfs geclaimd dat heel het Ieperse ommeland onaangeroerd moest blijven liggen… als attractie voor een eeuwigdurend ramptoerisme.

    Een oude Middeleeuwse stadspoort in Ieper langs waar vier jaar lang de legers optrokken, om nooit meer terug te keren, moest er aan geloven, en werd vervangen door een protserig tempelachtig gebouw in Empire-Stijl, symbool van het onsterfelijke Brittania. Dus niet zozeer om de gevallen helden te eren, maar om zich stoer op de borst te kloppen. Toen het plechtig werd geopend, zat de vertegenwoordiger des Konings, Prins Karel van Vlaanderen, zich te bezatten in het café op de hoek. De ceremonie moest maar wachten….

    Dat is tenminste wat mijn overleden Pa mij later heeft toevertrouwd. Sedertdien ontsiert het de hele Stad en dit beeld is er in geslaagd zelfs de duizend jaar oude Lakenhalle met de kathedraal uit het zicht te verdringen. Cynisch genoeg verschaft die hele santekraam via het toerisme nu bij de vleet werkgelegenheid en dus welstand in de hele streek…. Maar het is, wat ik noem, pure lijken-pikkerij.

    Kunt U zich bijvoorbeeld voorstellen, als men van Ieper naar Veurne wil (om daar de autostrades in alle windrichtingen te nemen) dat de A19 Kortrijk-Ieper daar stopt, omdat de Engelsen na honderd jaar, niet willen dat dat stuk front ’14-’18 wordt ‘gestoord’ om er een broodnodige autosnelweg door te laten naar de E 40? Men wil namelijk niet dat de eeuwige rust van vriend en vijand daar door bulldozers wordt gestoord.

    Hebt U zich dat wel eens voorgesteld? Eerst was er Guy Mathot (PS) die er een stokje voor kon steken om de verbinding E40/A10 in Jabbeke te voorkomen. Door de schuld van Guy Mathot (PS) die meende dat de (werkloze) Scheepslift van Strépy voorrang had, heeft het verkeer van en naar Zeebrugge tientallen jaren moeten omrijden bijna via het centrum van Brugge. Met als gevolg enorme kosten om de Ring rond Brugge aan te passen….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    'We hebben het hek gedaan, nu doen we de muur'

    Groot-Brittannië gaat in Calais een muur van vier meter hoog bouwen. Dit om het vluchtelingen moeilijker te maken aan boord te klauteren van vrachtwagens in de hoop de oversteek te maken naar Groot-Brittannië. Dat maakte Brits minister van Migratie Robert Goodwill dinsdagavond bekend.

    Om vluchtelingen te belemmeren aan boord te klimmen van vrachtwagens gaat Groot-Brittannië een vier meter hoge muur bouwen aan de grensovergang in de Noord-Franse stad Calais. Dat schrijft The Guardian. Sinds de vluchtelingencrisis vorig jaar op volle toeren kwam, hebben vrachtwagenchauffers in Calais te kampen met vluchtelingen die op allerlei manieren in hun truck proberen te geraken. Zo hopen ze ongezien de oversteek te maken van het Franse vasteland naar Groot-Brittannië.

    De voorbije weken zouden sommige vluchtelingen driester en driester te werk gaan. Zo zouden ze snelwegen blokkeren en vrachtwagenchauffeurs gewapend bedreigen om hen mee te nemen. Dat zorgde maandag nog voor hevig protest van de truckers. Zij protesteerden samen met de inwoners en boeren van Calais en eisen de sluiting van het vluchtelingenkamp, de zogenaamde 'Jungle', van Calais.

    *

     

    *

    Die English Wall op Frans-Vaals grondgebied om de gevolgen van de E.U-laksheid binnen de perken te houden, is inderdaad dweilen met de kraan open.

    Als er geen passende maatregelen komen, gaat Europa, samen met weeral voor de vierde keer de Duitse Kanselier, naar de bliksem. Wat er op neerkomt dat de Britten ook deze keer de Duitsers niet aankunnen en nogmaals op vreemde bodem de strijd trachten te rekken.

    De confrontatie ontlopen is bewijs van zwakheid. En wees maar gerust dat de islammerij dat al langer dan van vandaag doorheeft……

    Binnenkomt staat Vlaanderen dus volgebouwd, neen, niet met oude verbouwde stadspoorten als de ‘Menn Gate’, maar met rattengaten van onze ontwijde en tot mosketen omgevormde ‘gebedshuizen’.

    God save the King.

    Zou dat misschien in ’t Arabisch willen zegen ‘Inch’Allah’?

    Maar onze kranten? Die sukkelen gewoon van het ene sportweekend naar het andere. Of ze huilen mee met de wolven in het bos.

    Wat wil zeggen, dat straks heel Vlaanderen herleid zal zijn tot een ommuurde open-gesloten gevangenis. Zodat de Franscouillonse Elite eindelijk haar gedacht krijgt.                                    

    *

    *

    08-09-2016, 19:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3666

    7/1365 * - Onverdoofd slachten was/is schering en inslag – Zijn beestenwagons de oplossing? -

    .

    DEEL 1

    ***

    Donderdag 8 september

    Zon 7u08-20u12

    H Adriaan

    *

    *

    http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2016/09/7-Gennaro-Fedele-Esposito-Gennaro.mp4?_=1

     

    Oefening baart kunst.

    Eerst schapen (liefst geen geiten), dan ’ongelovige honden’

    *

    *

    Met dat wat iedereen ondertussen van de islam weet, kunnen we niet alleen de zaken beter situeren, maar en ze zelfs …voorspellen. Zo is een vast onderdeel van dat systeem, hun zogezegde ‘religie’ genoemd, de Taqyilla, de onderduims door de Koran voorgeschreven veinzerij. De Heilige Plicht om boven alles en iedereen de hele leefwereld zowel openlijk als onderduims dievelings voor te bereiden op hun machtsovername. Liegen en valse voorwendselen zijn daartoe het beste middel. Liegen is namelijk een vast onderdeel van de Oosterse levenshouding. Vaak begeleid door verborgen binnenpretjes of regelrechte humor (*). Ondertussen blijven ze maar komen in steeds grotere aantallen …. Legaal en als ’t even kan, ook illegaal.

    In dat laatste geval wordt de Wet even opzij gezet, en krijgen de betrokken het schriftelijk bevel het grondgebied te verlaten. Tot 10 keer toe, want luisteren doen ze niet. Integendeel, als 2 dames- Politie in Molenbeek (weeral Molenbeek) hen daarover ’n vraag durven stellen, worden die meteen met een slagersmes behandeld. En zeggen dat dat Molenbeek, volgens de Overheid, grondig ‘gezuiverd’ had moeten zijn….

    Om actueel te blijven, en ook wel om de ‘verrijkers’ even voordien te doen doorgronden….

    Neem nu de benaming van die moslim-hoogdag, het Offerfeest. Hoe kan, wat het wel betekent voor moslimmers, het ‘offeren’ van om het even welk dier een feest worden? Maar, na eeuwenlange afstomping, geeft niemand daar nog aandacht aan. Wat maakt dat het begrip, eenmaal ingelepeld, voor altijd deel is gaan uitmaken van hun Samenleving, die ontworpen is om in de plaats te komen van de onze. Neen, niet als vroeger, door middel van de wapens. Maar door langzame insijpeling, omdat wij menslievend zijn, en vooral vrijheid van ‘religie’ voorstaan. Op het lijf geschreven van elke ‘taqyïst’. Zelfs de ieder jaar wisselende datum van dat ‘Feest’ wordt ons voorgezegd door de islam zelf. Een zaak voor de Meesters, niet voor de ons, hun gastheren. En wij staan erbij en kijken er naar.

    Integendeel, ieder jaar gaan er meer en meer stemmen op, om onze Kerkelijke Feestdagen in te ruilen voor die der ‘Verrijkers’.

    En De Schandaard, die geeft geen kik. Ze gniffelen zelfs mee met deze ‘Verrijkers’ voor hun spitsvondigheid om deze keer te proberen met ‘tijdelijke vaste slachtvloeren’. Het is maar hoe men die dingen wil doen doordringen hé. Die verraderskliek van de media doen er zelfs nog een schepje bovenop door de goed geplande onthulling van de al jaren binnengeslopen laksheid, om de wettelijke voorgeschreven slacht-normen te verwaarlozen en zelfs compleet te negeren.

    Persoonlijk heb ik in m’n beroeps-carrière eens zware discussies gehad in een dossier waar de GezondheidsInspectie de zware investeringen van een nieuw vlees-verwerkend-bedrijf definitief had afgekeurd, omdat er kruisvijzen in de inox wanden van vloer tot plafond werden gebruikt , i.p.v. gewone vijzen met platte kop, waarvan de gleuf loodrecht diende te staan. Zodat er zich daar geen vuil kon in vergaren. Die instructie stond wel niet in de voorschriften, maar, zo zei de Inspecteur, dat was de logica zelf.

    Die mensen zaten door tal van bijkomstigheden al op de rand van de faling, en hebben het dan maar opgegeven. De nieuwe eigenaars hebben er dan maar een weverij van gemaakt en het koppel heeft jarenlang zich krom gewerkt om hun schulden te betalen.

    Maar overal jarenlang onverdoofd slachten, iets dat wettelijk verboden is, wordt ‘geduld’. Ter wille van de lieve vrede. Waarschijnlijk naar het aloude CVP-Model, ‘in ’s Lands belang’, ‘voor de allerlaatste keer’ en ‘met de dood in het hart’.

    En toppunt van de historie: ook deze verplichte vermelding wordt niet op de verpakking vermeld. Omdat er niemand naar vroeg.

    *

     

    (*) Spel of ernst: met de islammerij moet men altijd op zijn hoede zijn. Geput uit de alledaagsheid der dingen, het verhaal van die achtergelaten wagen in Parijs. Een gestolen klassewagen (Peugeot 607) vlak naast de Parijse Notre-Dame waar dagelijks een stroom toeristen bijeen zijn, met pinklichten aan, onbeheerd achterlaten… Parkeerverbod negeren? Dus komt de politie na verloop van tijd op de proppen. Ze vindt in de koffer 5 volle butaanflessen, en in de auto 1 (intussen) leeggelopen fles…. Oef, ademt de hele wereld opgelucht adem, want er was niet eens een ontstekings-mechanisme aanwezig… Maar in een gesloten ruimte was de kleinste vonk voldoende geweest om de gaswolk, en meteen daarop de 5 volle flessen, te doen ontploffen. Vindingrijk? Heel zeker. Maar ook stom. De kleinste vonk van een open deur, een voorbij wandelende roker, had genoeg kunnen geweest zijn.

     

    GEPLUKT BIJ

    Iedereen eet onverdoofd geslacht vlees

    door Inge Ghijs Tweet

    *

    'Als een rund 450 kilo weegt, dan is 50 kilo bestemd voor de moslimmarkt. Maar voor die 50 kilo halal-vlees moeten we wel het hele rund onverdoofd slachten en dus komt de rest van het dier op de niet-moslimmarkt terecht.'

    Bijna alle schapen, de helft van de kalveren en een behoorlijk deel van de runderen worden in ons land onverdoofd geslacht.

    Enkele dagen voor het Offerfeest laait de discussie over het onverdoofd slachten van schapen op de tijdelijke slachtvloeren weer op. Maar onverdoofd slachten gebeurt het hele jaar door en niet alleen bij schapen.

    Uit een bevraging in 2015 bij een representatief aantal slachthuizen in Vlaanderen blijkt dat 94 procent van de schapen, 48 procent van de kalveren en 21 procent van de runderen onverdoofd geslacht worden. Het vlees is bedoeld voor de moslim- en de joodse gemeenschap, maar een groot deel van dat vlees komt ook op de algemene Belgische markt terecht en wordt dus door niet-moslimconsumenten gekocht. Dat blijkt uit een rondvraag bij Vlaamse slachthuizen.

    Omdat op het etiket niet vermeld moet worden of het vlees afkomstig is van verdoofd of onverdoofd slachten, zijn consumenten zich daar niet van bewust. ‘Moslims kopen een ander soort vlees, meestal willen zij het minderwaardige deel van het vlees. Als een rund 450 kilo weegt, dan is 50 kilo bestemd voor de moslimmarkt. Maar voor die 50 kilo halal-vlees moeten we wel het hele rund onverdoofd slachten en dus komt de rest van het dier op de niet-moslimmarkt terecht’, legt een veearts, die niet met naam genoemd wil worden, uit.

    *

    *

    Had die aanslag in Parijs gelukt, dan was het hart van Parijs, de Notre-Dame, uit de ziel van elke Fransman gerukt. Parijs zou zonder dat eiland in de Seine met daarop de basiliek, Parijs nooit meer Parijs zijn geweest.

    En wat meer is, en vooral zou moeten doordringen, bij de Overheid: op ieder ogenblik van elke dag of elke nacht kan de (gematigde) islam toeslaan. Of wordt heel Europa herleid tot één grote jungle, zoals in Calais. Op die beperkte oppervlakte zijn er meer dan 10.000 zogezegd op doorreis zijnde islamisten. Die maar blijven komen.

    Naarmate de Franse Overheid het probleem eindelijk en met tegengoesting wil opruimen, groeit de vrees dat het gevaar zich uitbreidt en verplaatst naar onze kust. Zodat alle Kanaal-havens vanaf Normandië tot Ter Schelling barsten van de ‘verrijkers’.

    Tja, zegt Crombez dan we hebben inderdaad fouten gemaakt. Maar hij is te zeer begaan om in Hasselt rond Hilde Claes en haar corrupt stadsbestuur te redden wat er nog te redden valt. Zelf heeft hij dus geen tijd, zodat ‘anderen’ maar moeten proberen de gevolgen van die ‘fouten’ recht te zetten.

    Maar hoe? Dat weet niemand. Zodat het abces blijft groeien. Tot het geweld uitbreekt en heel West-Europa meegesleurd wordt in een vernietigingsoorlog.

    Tenzij er, zoals bij A.H., genoeg beestenwagons kunnen bijeen geschraapt worden, om de konvooien te doen rollen, terug naar de diverse landen van herkomst. Neen. Bedankt. Zending geweigerd.

    Dat is wat boven de vertrek-perrons zou moeten staan, i.p.v. ‘Arbeit macht Frei’. Want van ‘arbeid’ hebben die gasten een broertje dood.

    Dergelijke ‘zuivering’ zou meteen de werkloosheidsgetallen drastisch doen verminderen…. Iedereen zou op slag weer werk ‘vinden’. En, net als bij het verstoppertje spelen, wie niet ‘gedoken’ is, is er aan….

    Ach Moeder, waarom hebben we toch zulke sullen van ‘Bestuurders’ gekozen….

    *

    *

    08-09-2016, 18:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3365

    5/722 * - Franse Moeders op Corsica pakken Het Beest bij de horens – Onverdoofd slachten van Wilders, DeWinter en Gaia door de kabinetschef van de CVP, een zekere Youssef Kobo -

    .

    DEEL 3

    Woensdag 7 september 2016

    Zon 7u06-20u14

    H Hilduard

    Sint-Hilduard verbiedt de linnen broek en kiel

    *

    *

    Parijs 2016

    *

    *

    Neen, op Sardinië waren het geen kletsende vrouwspersonen, maar Dames met klasse die, kort en goed, op hun strepen stonden. Als de Overheid jaren aan een stuk in gebreke blijft, moeten ze wel.

    No passeran’ is en begrip uit de Spaanse Burgeroorlog uit de jaren ’30, maar deze uitdrukking laat niets aan de verbeelding over. Zo was het ooit ‘in’, om ‘Yankee go home’ op de muren te kladden. Waarmee ik maar gezegd wil hebben dat de Europese Burger nooit gebrek aan inspiratie heeft gehad. Als hij of zij tenminste niet in slaap is gevallen.

     

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ouders blokkeren ingang kleuterschool voor moslima's

    door Jurgen van der Hoeven

    Vrouwen met een hoofddoek tijdens een protest in het Franse Avignon. Foto: AFP.

    Vijf islamitische vrouwen is de toegang tot een kleuterschool geweigerd, omdat ze een hoofddoek droegen. Ouders hielden de vijf vrouwen tegen toen ze de kleuterschool in Bonifacio, op het Franse eiland Corsica, binnen wilden gaan. De politie moest tussenbeide komen om de boel te sussen. Dat melden lokale media.

    Personeel en leerlingen op Franse scholen mogen geen religieuze symbolen dragen. Dat verbod geldt echter niet voor ouders. De spanningen tussen moslims en andere bewoners zijn toegenomen, onder meer nadat een jihadist op 14 juli van dit jaar in een vrachtwagen 86 mensen doodde in Nice.

    Eerste schooldag na zomervakantie

    Het incident in Bonifacio vond maandag plaats op de eerste schooldag na de zomervakantie. De vijf vrouwen werden tegengehouden door een groep ouders. De ouders stelden niet blij te zijn met het feit dat hun kinderen een standje krijgen als ze christelijke kruizen dragen.

     

    Zo’n dertig dorpen en steden voerden in de afgelopen tijd een verbod in op de boerkini, maar de Franse rechtbank kwam tot de conclusie dat het boerkini-verbod in strijd is met de fundamentele vrijheden van mensen.

    Verboden

    De niqab, een sluier die het gezicht van een moslima volledig bedekt, is sinds 2011 niet meer toegestaan in Frankrijk. In het land is scheiding van godsdienst en staat vastgelegd in de wet. In 2004 werden meerdere verboden op openlijke religieuze symbolen ingevoerd op publieke plekken en plekken van de staat

    *

     

    *

    Voor geval U liever toestanden zoals in Calais ziet, dan moet U nu een of andere klacht indienen in het voordeel van die moslim mama’s. Want overtuigd zijnde dat U wil eindigen met Uw hoofd in Uw armen, kunt U er niet rap genoeg bij zijn.

    Het moet inderdaad hoopgevend werken om te weten, dat de bijl zal gehanteerd worden door knappe geleerde bollen, i.p.v. door halve wilden. Die dank zij Uw protesten, als kind, school zijn kunnen lopen.

    A propos, heeft U al nagedacht hoe die hoerenboel in Calais ooit zal opgeklaard worden? Of wacht men gewoon tot heel Donker Afrika is uitgezwermd om van heel Het Avondland één groot Calais te maken?

    Daar begint het aardig op te lijken, want de ferry-diensten op de Middellandse Zee wordt met de dag uitgebreid. En op de Afrikaanse stranden is de aanvoer onoverzichtelijk. Allemaal goed geklede weldoorvoede wezens die daar zonder blaren op de voeten zijn overgewaaid. Net als afgevallen bladeren van de bomen, die net voor de Winter, in hoopjes zijn samen gewaaid, om verscheept te worden naar het Land der Blanken.

    PS

    De algemene inspiratie op deze blog voor dat onwezenlijk ‘onverdoofd slachten van mensen’ komt regelrecht uit CD&V-kringen. Meer bepaald uit de mond van ene Youssef Kobo, kabinetschef Bianca Debaets (CD&V), Brussels staatssecretaris, die dergelijke ‘eindbestemming’ op de sociale media uitschrijft voor Geert Wilders, Filip DeWinter en VDBossche van Gaia. De man komt uit de stal van ‘Markske’ Beke (Leopoldsburg) die hem iemand met ‘high potential’ noemde. Een uitdrukking op dezelfde hoogte als ‘Plus est en Vous’. Die we allemaal kennen. De man is wel moeten ‘terugtreden’ maar niet uit de partij gezet. Waaruit mag besloten worden, dat de Tsjeven denken hem als reserve-speler later nog goed te kunnen gebruiken…..

    *

     

    *

    07-09-2016, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!