MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3668

    4/491 * - Over kettingzagen op het islam-front – DS geeft geen krimp -

    .

    DEEL 1

    Vrijdag 9 september

    Zon 7u09-20u09

    H Gorgoon

    Mooie Gorgoon, 40 dagen schoon

    *

    *

    Kleine onderhoudskosten – enorme resultaten. Geen nek die U weerstaat.

    *

    *

    En nog maar eens De Schandaard… Geen wonder, want die blijken nog altijd geen opiniërend hoofdredacteur, zoals De Morgen, in huis te hebben.

    Vlaanderens schand-gazet die zonder één woord van afkeuring, dus met volle instemming, als multi-mensen onder elkaar, schrijft over de mystiek van nog meer islammerij.

    O pardon. Het zijn geen islam-aanvallen, het zijn gewone doordeweekse terreur-aanvallen. Die zijn, in onze streken, van alle tijden, dat weet toch iedereen. Stel U zich even voor dat de ‘gematigde islam’ dat zou kwalijk nemen, dat het werk van hun top-criminelen... niet wordt toegejuicht. DS zou dus die top- criminelen willen gelijk geven, want een groepsbelediging is onvergefelijk en is maar uit te wissen met bloed.

    We worden het in De Schandaard uitgelegd van naaldje tot draadje, zodat we ons bijna in de plaats van die arme drommels zouden stellen, die aanslagen plegen haast om den brode. Of omdat ze denken hier niet welkom te zijn…

    Als we hun beweegredenen beter begrijpen, zal dat de integratie ten goede komen.

    De binnenpretjes bij zij die zich onze vijanden noemen, kunnen niet op.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Zoon van haatprediker: “We moesten Belgisch winkelcentrum aanvallen met kettingzaag”

    *

    De zoon van de radicale imam van Dison (bij Verviers) heeft verontrustende verklaringen afgelegd vanuit de gesloten instelling waarin hij geplaatst werd nadat hij in een videoboodschap had opgeroepen tot “het vernietigen van alle christenen”. “Ik werd vanuit Syrië aangespoord om een Belgisch winkelcentrum aan te vallen met een kettingzaag.”

    De zeventienjarige jongen wilde eerst iets rechtzetten: hij zou nooit opgeroepen hebben tot het vermoorden van alle christenen. Zijn woorden zouden foutief vertaald zijn: met het woord “nusayris” had hij het niet op “christenen”, maar op “alawieten”, een geloofsgemeenschap binnen de islam.

    De Syriëstrijders uit Verviers zouden volgens de jongen ook voortdurend berichten sturen naar de geradicaliseerde jongeren die in ons land achtergebleven zijn. “Ze zeggen dat we niet naar Syrië moeten komen, maar sporen ons aan om aanslagen te plegen in België en in de rest van Europa.”

    Die “instructies” zijn soms akelig specifiek, zo blijkt. “Ze wilden dat we een aanslag zouden plegen op een Belgisch winkelcentrum, of een andere plaats waar veel mensen samenkomen”, verklaarde de zeventienjarige aan de speurders. “Om zoveel mogelijk slachtoffers te maken en om zoveel mogelijk angst te zaaien bij de bevolking moesten we geen mes of kalasjnikov gebruiken, maar een kettingzaag.”

    *

     

    *

    Heeft U in dit lang verhaal in DS ook maar één woordje gevonden van afkeuring?

    Kijk dat is precies wat ik bedoel. De media zijn precies dezelfden als hun broodheren, de politici, die bang zijn om … “klanten” (kiezers) te verliezen.

     

    *

    *

    09-09-2016, 12:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3667

    6/1017 * - Engelse bemoeienissen op andermans grondgebied (Calais) -

    .

    DEEL 2

    *

    Donderdag 8 september

    Zon 7u08-20u12

    H Adriaan

    *

    *

    *

    Vier meter hoge muren langs de Franse snelwegen…. Allemaal kosten op het sterfhuis.

    Remedies blijven uitvinden voor de gevolgen, met voorbijgaan aan de oorzaken, dat is de ziekte van deze tijd.

    Tot er een geweldenaar lijk die Filipino komt raaskallen, dat hij als democratisch verkozen Staatshoofd in zijn land, geen vreemde inmenging wenst te dulden. Amaai Houssein Barack Obama, die zit. De man zal er nog door de goegemeente voor gestenigd worden. Hopelijk de juiste man.

    Maar verduiveld, het Verenigd Koninkrijk doet niets anders dan zich, bijvoorbeeld in West-Vlaanderen op andermans grondgebied te gaan opdringen. Door het eigen volk daar weg te dringen.

    Het zal mij niet in dank worden afgenomen, maar het landschap in mijn geboortestreek ligt vol in onafzienbare rijen – row on row - met witte zerkjes van WO I. Zogezegd uit eeuwige dankbaarheid vanwege de bevolking weg geschonken grondgebied. Enig ter wereld…. Maar later dikwijls nagevolgd. Al die kleine lapjes vaderlandse grond zo maar weggegeven en dus soeverein Brits grondgebied geworden. Niemand staat daar nog bij stil, maar het staat er nog altijd, in hardsteen gehouwen. Al die graven stonden voor ‘No more War’, net zoals het IJzerkruis in Diksmuide. Maar het heeft de nog veel onmenselijker WO II niet tegengehouden, noch de dynamitering van dat Vlaams gedenkteken. ‘Nooit meer oorlog’: het stond er nochtans in 4 wereldtalen op, maar dat kon de genie-troepen van het eigen leger niet tegenhouden. Geen Liefde, maar Haat, dat was wat de Vlamingen verdienden. Toen... En nu.

    Duitsers, Britten, Fransen, ze kwam hun vetes uitvechten grotendeels in de Westhoek. De strijdende partijen lieten er de grond achter, vol bomscherven en dode lichamen. De grond zelf was verzuurd door de aanhoudende overstroming met brak zeewater en zou jarenlang één grote woestijnvlakte blijven met kapot geschoten bossen, huizen en kerkgebouwen. Het Lagerhuis in London had het zelfs geclaimd dat heel het Ieperse ommeland onaangeroerd moest blijven liggen… als attractie voor een eeuwigdurend ramptoerisme.

    Een oude Middeleeuwse stadspoort in Ieper langs waar vier jaar lang de legers optrokken, om nooit meer terug te keren, moest er aan geloven, en werd vervangen door een protserig tempelachtig gebouw in Empire-Stijl, symbool van het onsterfelijke Brittania. Dus niet zozeer om de gevallen helden te eren, maar om zich stoer op de borst te kloppen. Toen het plechtig werd geopend, zat de vertegenwoordiger des Konings, Prins Karel van Vlaanderen, zich te bezatten in het café op de hoek. De ceremonie moest maar wachten….

    Dat is tenminste wat mijn overleden Pa mij later heeft toevertrouwd. Sedertdien ontsiert het de hele Stad en dit beeld is er in geslaagd zelfs de duizend jaar oude Lakenhalle met de kathedraal uit het zicht te verdringen. Cynisch genoeg verschaft die hele santekraam via het toerisme nu bij de vleet werkgelegenheid en dus welstand in de hele streek…. Maar het is, wat ik noem, pure lijken-pikkerij.

    Kunt U zich bijvoorbeeld voorstellen, als men van Ieper naar Veurne wil (om daar de autostrades in alle windrichtingen te nemen) dat de A19 Kortrijk-Ieper daar stopt, omdat de Engelsen na honderd jaar, niet willen dat dat stuk front ’14-’18 wordt ‘gestoord’ om er een broodnodige autosnelweg door te laten naar de E 40? Men wil namelijk niet dat de eeuwige rust van vriend en vijand daar door bulldozers wordt gestoord.

    Hebt U zich dat wel eens voorgesteld? Eerst was er Guy Mathot (PS) die er een stokje voor kon steken om de verbinding E40/A10 in Jabbeke te voorkomen. Door de schuld van Guy Mathot (PS) die meende dat de (werkloze) Scheepslift van Strépy voorrang had, heeft het verkeer van en naar Zeebrugge tientallen jaren moeten omrijden bijna via het centrum van Brugge. Met als gevolg enorme kosten om de Ring rond Brugge aan te passen….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    'We hebben het hek gedaan, nu doen we de muur'

    Groot-Brittannië gaat in Calais een muur van vier meter hoog bouwen. Dit om het vluchtelingen moeilijker te maken aan boord te klauteren van vrachtwagens in de hoop de oversteek te maken naar Groot-Brittannië. Dat maakte Brits minister van Migratie Robert Goodwill dinsdagavond bekend.

    Om vluchtelingen te belemmeren aan boord te klimmen van vrachtwagens gaat Groot-Brittannië een vier meter hoge muur bouwen aan de grensovergang in de Noord-Franse stad Calais. Dat schrijft The Guardian. Sinds de vluchtelingencrisis vorig jaar op volle toeren kwam, hebben vrachtwagenchauffers in Calais te kampen met vluchtelingen die op allerlei manieren in hun truck proberen te geraken. Zo hopen ze ongezien de oversteek te maken van het Franse vasteland naar Groot-Brittannië.

    De voorbije weken zouden sommige vluchtelingen driester en driester te werk gaan. Zo zouden ze snelwegen blokkeren en vrachtwagenchauffeurs gewapend bedreigen om hen mee te nemen. Dat zorgde maandag nog voor hevig protest van de truckers. Zij protesteerden samen met de inwoners en boeren van Calais en eisen de sluiting van het vluchtelingenkamp, de zogenaamde 'Jungle', van Calais.

    *

     

    *

    Die English Wall op Frans-Vaals grondgebied om de gevolgen van de E.U-laksheid binnen de perken te houden, is inderdaad dweilen met de kraan open.

    Als er geen passende maatregelen komen, gaat Europa, samen met weeral voor de vierde keer de Duitse Kanselier, naar de bliksem. Wat er op neerkomt dat de Britten ook deze keer de Duitsers niet aankunnen en nogmaals op vreemde bodem de strijd trachten te rekken.

    De confrontatie ontlopen is bewijs van zwakheid. En wees maar gerust dat de islammerij dat al langer dan van vandaag doorheeft……

    Binnenkomt staat Vlaanderen dus volgebouwd, neen, niet met oude verbouwde stadspoorten als de ‘Menn Gate’, maar met rattengaten van onze ontwijde en tot mosketen omgevormde ‘gebedshuizen’.

    God save the King.

    Zou dat misschien in ’t Arabisch willen zegen ‘Inch’Allah’?

    Maar onze kranten? Die sukkelen gewoon van het ene sportweekend naar het andere. Of ze huilen mee met de wolven in het bos.

    Wat wil zeggen, dat straks heel Vlaanderen herleid zal zijn tot een ommuurde open-gesloten gevangenis. Zodat de Franscouillonse Elite eindelijk haar gedacht krijgt.                                    

    *

    *

    08-09-2016, 19:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3666

    7/1365 * - Onverdoofd slachten was/is schering en inslag – Zijn beestenwagons de oplossing? -

    .

    DEEL 1

    ***

    Donderdag 8 september

    Zon 7u08-20u12

    H Adriaan

    *

    *

    http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2016/09/7-Gennaro-Fedele-Esposito-Gennaro.mp4?_=1

     

    Oefening baart kunst.

    Eerst schapen (liefst geen geiten), dan ’ongelovige honden’

    *

    *

    Met dat wat iedereen ondertussen van de islam weet, kunnen we niet alleen de zaken beter situeren, maar en ze zelfs …voorspellen. Zo is een vast onderdeel van dat systeem, hun zogezegde ‘religie’ genoemd, de Taqyilla, de onderduims door de Koran voorgeschreven veinzerij. De Heilige Plicht om boven alles en iedereen de hele leefwereld zowel openlijk als onderduims dievelings voor te bereiden op hun machtsovername. Liegen en valse voorwendselen zijn daartoe het beste middel. Liegen is namelijk een vast onderdeel van de Oosterse levenshouding. Vaak begeleid door verborgen binnenpretjes of regelrechte humor (*). Ondertussen blijven ze maar komen in steeds grotere aantallen …. Legaal en als ’t even kan, ook illegaal.

    In dat laatste geval wordt de Wet even opzij gezet, en krijgen de betrokken het schriftelijk bevel het grondgebied te verlaten. Tot 10 keer toe, want luisteren doen ze niet. Integendeel, als 2 dames- Politie in Molenbeek (weeral Molenbeek) hen daarover ’n vraag durven stellen, worden die meteen met een slagersmes behandeld. En zeggen dat dat Molenbeek, volgens de Overheid, grondig ‘gezuiverd’ had moeten zijn….

    Om actueel te blijven, en ook wel om de ‘verrijkers’ even voordien te doen doorgronden….

    Neem nu de benaming van die moslim-hoogdag, het Offerfeest. Hoe kan, wat het wel betekent voor moslimmers, het ‘offeren’ van om het even welk dier een feest worden? Maar, na eeuwenlange afstomping, geeft niemand daar nog aandacht aan. Wat maakt dat het begrip, eenmaal ingelepeld, voor altijd deel is gaan uitmaken van hun Samenleving, die ontworpen is om in de plaats te komen van de onze. Neen, niet als vroeger, door middel van de wapens. Maar door langzame insijpeling, omdat wij menslievend zijn, en vooral vrijheid van ‘religie’ voorstaan. Op het lijf geschreven van elke ‘taqyïst’. Zelfs de ieder jaar wisselende datum van dat ‘Feest’ wordt ons voorgezegd door de islam zelf. Een zaak voor de Meesters, niet voor de ons, hun gastheren. En wij staan erbij en kijken er naar.

    Integendeel, ieder jaar gaan er meer en meer stemmen op, om onze Kerkelijke Feestdagen in te ruilen voor die der ‘Verrijkers’.

    En De Schandaard, die geeft geen kik. Ze gniffelen zelfs mee met deze ‘Verrijkers’ voor hun spitsvondigheid om deze keer te proberen met ‘tijdelijke vaste slachtvloeren’. Het is maar hoe men die dingen wil doen doordringen hé. Die verraderskliek van de media doen er zelfs nog een schepje bovenop door de goed geplande onthulling van de al jaren binnengeslopen laksheid, om de wettelijke voorgeschreven slacht-normen te verwaarlozen en zelfs compleet te negeren.

    Persoonlijk heb ik in m’n beroeps-carrière eens zware discussies gehad in een dossier waar de GezondheidsInspectie de zware investeringen van een nieuw vlees-verwerkend-bedrijf definitief had afgekeurd, omdat er kruisvijzen in de inox wanden van vloer tot plafond werden gebruikt , i.p.v. gewone vijzen met platte kop, waarvan de gleuf loodrecht diende te staan. Zodat er zich daar geen vuil kon in vergaren. Die instructie stond wel niet in de voorschriften, maar, zo zei de Inspecteur, dat was de logica zelf.

    Die mensen zaten door tal van bijkomstigheden al op de rand van de faling, en hebben het dan maar opgegeven. De nieuwe eigenaars hebben er dan maar een weverij van gemaakt en het koppel heeft jarenlang zich krom gewerkt om hun schulden te betalen.

    Maar overal jarenlang onverdoofd slachten, iets dat wettelijk verboden is, wordt ‘geduld’. Ter wille van de lieve vrede. Waarschijnlijk naar het aloude CVP-Model, ‘in ’s Lands belang’, ‘voor de allerlaatste keer’ en ‘met de dood in het hart’.

    En toppunt van de historie: ook deze verplichte vermelding wordt niet op de verpakking vermeld. Omdat er niemand naar vroeg.

    *

     

    (*) Spel of ernst: met de islammerij moet men altijd op zijn hoede zijn. Geput uit de alledaagsheid der dingen, het verhaal van die achtergelaten wagen in Parijs. Een gestolen klassewagen (Peugeot 607) vlak naast de Parijse Notre-Dame waar dagelijks een stroom toeristen bijeen zijn, met pinklichten aan, onbeheerd achterlaten… Parkeerverbod negeren? Dus komt de politie na verloop van tijd op de proppen. Ze vindt in de koffer 5 volle butaanflessen, en in de auto 1 (intussen) leeggelopen fles…. Oef, ademt de hele wereld opgelucht adem, want er was niet eens een ontstekings-mechanisme aanwezig… Maar in een gesloten ruimte was de kleinste vonk voldoende geweest om de gaswolk, en meteen daarop de 5 volle flessen, te doen ontploffen. Vindingrijk? Heel zeker. Maar ook stom. De kleinste vonk van een open deur, een voorbij wandelende roker, had genoeg kunnen geweest zijn.

     

    GEPLUKT BIJ

    Iedereen eet onverdoofd geslacht vlees

    door Inge Ghijs Tweet

    *

    'Als een rund 450 kilo weegt, dan is 50 kilo bestemd voor de moslimmarkt. Maar voor die 50 kilo halal-vlees moeten we wel het hele rund onverdoofd slachten en dus komt de rest van het dier op de niet-moslimmarkt terecht.'

    Bijna alle schapen, de helft van de kalveren en een behoorlijk deel van de runderen worden in ons land onverdoofd geslacht.

    Enkele dagen voor het Offerfeest laait de discussie over het onverdoofd slachten van schapen op de tijdelijke slachtvloeren weer op. Maar onverdoofd slachten gebeurt het hele jaar door en niet alleen bij schapen.

    Uit een bevraging in 2015 bij een representatief aantal slachthuizen in Vlaanderen blijkt dat 94 procent van de schapen, 48 procent van de kalveren en 21 procent van de runderen onverdoofd geslacht worden. Het vlees is bedoeld voor de moslim- en de joodse gemeenschap, maar een groot deel van dat vlees komt ook op de algemene Belgische markt terecht en wordt dus door niet-moslimconsumenten gekocht. Dat blijkt uit een rondvraag bij Vlaamse slachthuizen.

    Omdat op het etiket niet vermeld moet worden of het vlees afkomstig is van verdoofd of onverdoofd slachten, zijn consumenten zich daar niet van bewust. ‘Moslims kopen een ander soort vlees, meestal willen zij het minderwaardige deel van het vlees. Als een rund 450 kilo weegt, dan is 50 kilo bestemd voor de moslimmarkt. Maar voor die 50 kilo halal-vlees moeten we wel het hele rund onverdoofd slachten en dus komt de rest van het dier op de niet-moslimmarkt terecht’, legt een veearts, die niet met naam genoemd wil worden, uit.

    *

    *

    Had die aanslag in Parijs gelukt, dan was het hart van Parijs, de Notre-Dame, uit de ziel van elke Fransman gerukt. Parijs zou zonder dat eiland in de Seine met daarop de basiliek, Parijs nooit meer Parijs zijn geweest.

    En wat meer is, en vooral zou moeten doordringen, bij de Overheid: op ieder ogenblik van elke dag of elke nacht kan de (gematigde) islam toeslaan. Of wordt heel Europa herleid tot één grote jungle, zoals in Calais. Op die beperkte oppervlakte zijn er meer dan 10.000 zogezegd op doorreis zijnde islamisten. Die maar blijven komen.

    Naarmate de Franse Overheid het probleem eindelijk en met tegengoesting wil opruimen, groeit de vrees dat het gevaar zich uitbreidt en verplaatst naar onze kust. Zodat alle Kanaal-havens vanaf Normandië tot Ter Schelling barsten van de ‘verrijkers’.

    Tja, zegt Crombez dan we hebben inderdaad fouten gemaakt. Maar hij is te zeer begaan om in Hasselt rond Hilde Claes en haar corrupt stadsbestuur te redden wat er nog te redden valt. Zelf heeft hij dus geen tijd, zodat ‘anderen’ maar moeten proberen de gevolgen van die ‘fouten’ recht te zetten.

    Maar hoe? Dat weet niemand. Zodat het abces blijft groeien. Tot het geweld uitbreekt en heel West-Europa meegesleurd wordt in een vernietigingsoorlog.

    Tenzij er, zoals bij A.H., genoeg beestenwagons kunnen bijeen geschraapt worden, om de konvooien te doen rollen, terug naar de diverse landen van herkomst. Neen. Bedankt. Zending geweigerd.

    Dat is wat boven de vertrek-perrons zou moeten staan, i.p.v. ‘Arbeit macht Frei’. Want van ‘arbeid’ hebben die gasten een broertje dood.

    Dergelijke ‘zuivering’ zou meteen de werkloosheidsgetallen drastisch doen verminderen…. Iedereen zou op slag weer werk ‘vinden’. En, net als bij het verstoppertje spelen, wie niet ‘gedoken’ is, is er aan….

    Ach Moeder, waarom hebben we toch zulke sullen van ‘Bestuurders’ gekozen….

    *

    *

    08-09-2016, 18:39 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3365

    5/722 * - Franse Moeders op Corsica pakken Het Beest bij de horens – Onverdoofd slachten van Wilders, DeWinter en Gaia door de kabinetschef van de CVP, een zekere Youssef Kobo -

    .

    DEEL 3

    Woensdag 7 september 2016

    Zon 7u06-20u14

    H Hilduard

    Sint-Hilduard verbiedt de linnen broek en kiel

    *

    *

    Parijs 2016

    *

    *

    Neen, op Sardinië waren het geen kletsende vrouwspersonen, maar Dames met klasse die, kort en goed, op hun strepen stonden. Als de Overheid jaren aan een stuk in gebreke blijft, moeten ze wel.

    No passeran’ is en begrip uit de Spaanse Burgeroorlog uit de jaren ’30, maar deze uitdrukking laat niets aan de verbeelding over. Zo was het ooit ‘in’, om ‘Yankee go home’ op de muren te kladden. Waarmee ik maar gezegd wil hebben dat de Europese Burger nooit gebrek aan inspiratie heeft gehad. Als hij of zij tenminste niet in slaap is gevallen.

     

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Ouders blokkeren ingang kleuterschool voor moslima's

    door Jurgen van der Hoeven

    Vrouwen met een hoofddoek tijdens een protest in het Franse Avignon. Foto: AFP.

    Vijf islamitische vrouwen is de toegang tot een kleuterschool geweigerd, omdat ze een hoofddoek droegen. Ouders hielden de vijf vrouwen tegen toen ze de kleuterschool in Bonifacio, op het Franse eiland Corsica, binnen wilden gaan. De politie moest tussenbeide komen om de boel te sussen. Dat melden lokale media.

    Personeel en leerlingen op Franse scholen mogen geen religieuze symbolen dragen. Dat verbod geldt echter niet voor ouders. De spanningen tussen moslims en andere bewoners zijn toegenomen, onder meer nadat een jihadist op 14 juli van dit jaar in een vrachtwagen 86 mensen doodde in Nice.

    Eerste schooldag na zomervakantie

    Het incident in Bonifacio vond maandag plaats op de eerste schooldag na de zomervakantie. De vijf vrouwen werden tegengehouden door een groep ouders. De ouders stelden niet blij te zijn met het feit dat hun kinderen een standje krijgen als ze christelijke kruizen dragen.

     

    Zo’n dertig dorpen en steden voerden in de afgelopen tijd een verbod in op de boerkini, maar de Franse rechtbank kwam tot de conclusie dat het boerkini-verbod in strijd is met de fundamentele vrijheden van mensen.

    Verboden

    De niqab, een sluier die het gezicht van een moslima volledig bedekt, is sinds 2011 niet meer toegestaan in Frankrijk. In het land is scheiding van godsdienst en staat vastgelegd in de wet. In 2004 werden meerdere verboden op openlijke religieuze symbolen ingevoerd op publieke plekken en plekken van de staat

    *

     

    *

    Voor geval U liever toestanden zoals in Calais ziet, dan moet U nu een of andere klacht indienen in het voordeel van die moslim mama’s. Want overtuigd zijnde dat U wil eindigen met Uw hoofd in Uw armen, kunt U er niet rap genoeg bij zijn.

    Het moet inderdaad hoopgevend werken om te weten, dat de bijl zal gehanteerd worden door knappe geleerde bollen, i.p.v. door halve wilden. Die dank zij Uw protesten, als kind, school zijn kunnen lopen.

    A propos, heeft U al nagedacht hoe die hoerenboel in Calais ooit zal opgeklaard worden? Of wacht men gewoon tot heel Donker Afrika is uitgezwermd om van heel Het Avondland één groot Calais te maken?

    Daar begint het aardig op te lijken, want de ferry-diensten op de Middellandse Zee wordt met de dag uitgebreid. En op de Afrikaanse stranden is de aanvoer onoverzichtelijk. Allemaal goed geklede weldoorvoede wezens die daar zonder blaren op de voeten zijn overgewaaid. Net als afgevallen bladeren van de bomen, die net voor de Winter, in hoopjes zijn samen gewaaid, om verscheept te worden naar het Land der Blanken.

    PS

    De algemene inspiratie op deze blog voor dat onwezenlijk ‘onverdoofd slachten van mensen’ komt regelrecht uit CD&V-kringen. Meer bepaald uit de mond van ene Youssef Kobo, kabinetschef Bianca Debaets (CD&V), Brussels staatssecretaris, die dergelijke ‘eindbestemming’ op de sociale media uitschrijft voor Geert Wilders, Filip DeWinter en VDBossche van Gaia. De man komt uit de stal van ‘Markske’ Beke (Leopoldsburg) die hem iemand met ‘high potential’ noemde. Een uitdrukking op dezelfde hoogte als ‘Plus est en Vous’. Die we allemaal kennen. De man is wel moeten ‘terugtreden’ maar niet uit de partij gezet. Waaruit mag besloten worden, dat de Tsjeven denken hem als reserve-speler later nog goed te kunnen gebruiken…..

    *

     

    *

    07-09-2016, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3364

    6/939 * - The Patriot Act en de Besluitwet van september ’44 – Drugsbestrijding in de Filipijnen -

    .

    DEEL 2

    Woensdag 7 september 2016

    Zon 7u06-20u14

    H Hilduard

    Sint-Hilduard verbiedt de linnen broek en kiel

    *

    September 1944

    Toen was er de ’spontane volkswoede’….die zich op aangeven van de Overheid, spontaan tegen de Vlaamse Elite keerde..

    *

    *

    De gebroeders Dewever komen in the picture… Dat HUMO durft, is al lang geen nieuws meer. Ze zijn in hun halsbrekende toeren zo ver gegaan, dat men daar op sterven na, dood is.


    Maar hun artikel over de redding van coburgia, met de broer van... in de schijnwerpers, is voor mij een dankbare onverwachte hapklare suggestie geweest. Ik vermoedde namelijk al lang, dat er aan die DeWevers meer dan één vijs los zat. Hun brave vader mag dan al begraven liggen onder een zwart-glanzende zerk met daarop in kruisvorm de letters AVV-VVK, zijn zonen blijken de vader totaal onwaardig.

    Lees hieronder met wat die broer van… nu mee afkomt. Hij vindt het totaal niet kunnen, dat Vlaanderen herinnerd wordt aan de onzalige na-oorlogse repressie, op kap van de islammerij-terroristen.

    De vergelijking alleen waar zo goed als alle Vlamingen van toen, schuldig of niet, op gelijke voet gesteld worden met 5de Colonne spionnen van een wrede agressor, is hemel-tergend. De vergelijking met deze koppensnellers (die we in een vorig stukje aan het werk zagen) waren de Socialistische Duitse handlangers van A.H. maar kerstekindjes. Die lieten tenminste het dodelijk Zyclon B het vuile handwerk opknappen, daar waar de islamisten er een duivels genoegen in scheppen hun slachtoffers een per een, stuk per stuk, en onverdoofd met de botte bijl af te slachten. Terwijl de omstaanders daarbij luid jubelend om Allahu Akbar staan te roepen.

    In naam van die duizenden toen onschuldig opgepakte Vlamingen, veroordeel ik bij deze symbolisch de dader van die oproep, tot de symbolische dood-met-de-kogel. Links of rechts in het oud ijzer moeten er nog wel een 12-tal Rijkswacht geweren van toen te vinden zijn. Als er geen kogels meer zijn dan zullen woorden moeten in de plaats komen.

    In naam van al die slachtoffers uit de overvolle gevangenissen en uit de zovele ‘Hechteniskampen’ verspreid over het Vlaamse land, wens ik dezer gelegenheid aan te grijpen, om het recht te eisen, de situatie om te draaien jegens de erfgenamen van de initiatiefnemers van toen. Ver zullen we niet moeten zoeken, want ze zijn bijna allen ‘mandaatdragers’ van de Staatsdragende partijen. Ofwel maakten/maken ze deel uit van het CM-Hoofdbestuur. Zoals de vader van Jos Gheysen of die van de Gebroeders Van Rompaai-aai.     

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Broer Bart De Wever waarschuwt: "Vlaams-nationalisten willen vandaag wetten maken waarvan hun grootouders het slachtoffer zijn geweest"

    Bruno De Wever, historicus en de oudste broer van Bart De Wever, waarschuwt voor de Patriot Act die de N-VA wil doorduwen in ons land. "Vlaams-nationalisten willen vandaag wetten maken waarvan hun grootouders het slachtoffer zijn geweest", zo waarschuwt hij in een interview met Humo.

    Deze zomer opperde Bart De Wever de idee voor een Belgische Patriot Act, een reeks antiterreurmaatregelen. De Antwerpse burgervader wil onder andere dat burgemeesters, politie en staatsveiligheid makkelijker informatie kunnen inwinnen en preventief kunnen optreden. Eén van de prioriteiten blijkt de mogelijkheid om een noodtoestand te kunnen invoeren. Ons land werkt vandaag met vier terreurniveaus, maar een noodtoestand, zoals in Frankrijk na de aanslagen is ingevoerd en waarbij de wetgeving tijdelijk niet meer van toepassing is, staat niet ingeschreven in de Belgische grondwet.

     

    De N-VA wil voorts ook potentieel gevaarlijke personen kunnen opsluiten, zonder dat die door het gerecht worden verdacht. Socioloog Luc Huyse trok in dat verband de parallel met de bijzondere besluitwet van september 1945. Mensen die niets gedaan hadden, maar wel gesympathiseerd hadden met de Duitsers werden toen zonder gerechtelijke tussenkomst opgesloten. Verder verloren ze hun job en burgerrechten

    *

     

    *

    September 1944 was de tijd waar, om het even wie om het even wat kon beweren op kap van een ander. Die daarop door het joelend gepeupel uit zijn huis werd ‘afgehaald’ en opgesloten in een school, een schuur, een kelder. Menig buurman geraakte zo in het bed van dat leuke buurvrouwtje en vooral oude vetes werden beslecht. Meestal waren de aanklagers juist diegenen die met ‘den smerigen Duits’ zaakjes hadden gedaan, en zo hoopten aan hun bestraffing te ontkomen. Wat nog meestal lukte ook. Dat alles terwijl de Rijkswacht eerst duchtig meehielp met de slachting, later terwijl die de andere kant opkeken. Als kleine knaap heb ik kaal geschoren jonge meisjes met losgerukte bovenkledij en/of opgebonden rokken tot in de lenden naakt op platte boerenwagens zien schoppen en slaan. Die kinderen konden alleen nog maar snikken, zodat de omstaanders, meestal begonnen te morren.

    Hun misdaad? Ze hadden ’s Lands belangen geschaad door verkering te hebben met een Oostfrontstrijder die al lang begraven lag onder een berkenkruisje ergens in de oneindige Russische steppe.

    Neen, Weverken II, voor gevangen genomen ‘Strijders’ van die Heilige Oorlog tegen ons, moeten er inderdaad geen ‘Uitzonderingswetten’ of ‘Besluitwetten’ komen. Heel eenvoudig het oorlogsrecht doen toepassen, dat zegt, gedekt door de Conventie van Génève, dat beulen voor vrouwen en kinderen geen enkele genade kunnen genieten. Gewoon, lijk op de Filipijnen, door de Politie op straat laten afknallen.

    Voor mijn part staan ze inderdaad op gelijke voet met wat de nieuwe Filipijnse President wil met de behandeling van drugdealers en drugsverslaafden: vogelvrij verklaarden. In de meest duidelijke vorm van het woord.

    Het klinkt primitief en harteloos, maar het helpt wel.

    Haartje pluk…..

    Op https://books.google.it/books?id=pcpnBwAAQBAJ&pg=PT47&lpg=PT47&dq=hechteniskampen+in+sepber+44&source=bl&ots=RLoa2AfdCZ&sig=U1EdJCEw4YbXYNbY9CQ1xqd-bvg&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwju3bXW9PrOAhXCNJoKHSp0D3wQ6AEIJDAB#v=onepage&q=hechteniskampen%20in%20sepber%2044&f=false vindt U een lezenswaardig tijdsdocument over de ‘Bevrijding’….

    *

    *

    07-09-2016, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3663

    5/815 * - De E.U. moet het oorlogsrecht uitoefenen via Den Haag -

    .

    DEEL 1

    Woensdag 7 september 2016

    Zon 7u06-20u14

    H Hilduard

    Sint-Hilduard verbiedt de linnen broek en kiel

     

    *

    *

    Den Haag: een kathedraal van Internationaal Recht.

    *

    *

    Op een helder ogenblik heeft men ooit eens eraan gedacht om een Supra Internationaal Gerechts-Hof in Den Haag in te richten. Maar dat Hof houdt zich sedertdien alleen maar onledig met op langdradige wijze conflicten te behandelen van de andere kant van de wereld. Maar de conflicten die zich onder de neus afspelen, daar zijn ze Oost-Indisch doof en blind voor.

    Maar volgens mij nadert de tijd dat Merkel, Hollande, Rutte en ook der Tsjeven Hoogmoed van Rampaai-aai-aai daar voor de vierschaar zullen verschijnen. Beschuldigd van Volkerenmoord nota bene op het eigen Volk. Dat is trouwens het lot van alle verraders. Vijf minuten politieke moed, weet U nog? Hun Rechters zijn er reeds. Ze wachten alleen op het signaal van het volk.

    In een vorig stukje had ik het over het Strafrecht voor alle import-terrorisme dat niet langer op nationaal vlak, waar het om allerlei redenen voor verwarring zorgt, maar op E.U.-vlak zou moeten aangepast worden. Den Haag is daarvoor de gedroomde locatie want daar is de nodige infrastructuur. De taal is daar van minder belang, als het maar goede en vlugge rechtsspraak levert. Ja, zelfs het Engels is daar welkom, als voorbereiding voor de dag dat Obama & The Clintons daar op het beklaagdenbankje verschijnen.

    Al de rest is ‘kurieren am Symptomen’, en rommelen in de marge.

    Natuurlijk komt er al op voorhand verzet.

    De E.U.-top wil ‘beschaafder’ rechtsspraak. Al brengt op de Filipijnen de nieuwe aanpak van de drugbestrijding wel aarde aan de dijk. Onmenselijkheid bestrijden met onmenselijke middelen staat primitief, maar werkt wel efficiënt. Gifslangen of hyena’s van een (goed zittende) muilband voorzien is niet de oplossing. Daar waar voor de mens de moordzucht voor dat soort ongedierte niet meer zou bestaan, als de soort niet meer bestond.

    Neem nu die ‘berisping’ die der Tsjeven Burgemeester van Ieper oploopt (en naast zich legt) omdat er aan de Lakenhalle die ook het Stadhuis herbergt, geen Leeuwenvlag wapperde op 11 juli. Hij mag dan nooit meer doen, want dan zwaait er wat. Maar wat dat inhoudt, weet niemand…..

     

    Maar moest die vent nu eens (want het is niet de eerste keer) voor een tijdje in de petoet vliegen, hij zou het nooit meer vergeten. Hij niet, en velen met hem.

    Hetzelfde maar duizend keer erger met terroristen. Die willen ons uitroeien en verliezen juist daardoor alle menselijke rechten. Net als alle gifslangen en ander ongedierte uit de jungle die ons naar het leven staan.

    En geloof me, de boodschap zou rap gehoord worden waar hij in de eerste plaats moet gehoord worden. Zelfs een hond zal, na de eerste slechte ervaring met een stok, alle stokken ter wereld vrezen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Straffen op terrorisme in strijd met Grondwet

    De Raad van State waarschuwt dat de celstraffen die gelden voor terroristische misdrijven in strijd kunnen zijn met de Grondwet. Er staan zeer uiteenlopende strafmaten op dergelijke misdrijven, schrijft De Tijd dinsdag.

     

    Je wordt even zwaar bestraft als je meewerkt aan het toebrengen van slagen en verwondingen met voorbedachte rade als wanneer je meewerkt aan een moord. Dat geldt ook voor andere terroristische misdrijven, merkt de Raad van State op. 'Is dat nog in overeenstemming met het beginsel van de proportionaliteit van de straf en het grondwettelijk beginsel van gelijkheid en niet-discriminatie?'

    De pijnlijke conclusie staat in een advies van de Raad van State over een wetsvoorstel van Open Vld, de N-VA en de MR dat de terrorismewet voort uitbreidt om ook de voorbereidingen van een potentiële aanslag strafbaar te maken.

    'We weten al langer dat de celstraffen niet evenredig zijn', zegt Kamerlid Carina Van Cauter (Open Vld). 'Dat is zo gegroeid omdat de terrorismewet door de jaren stap voor stap is uitgebreid. Het is aan de minister van Justitie om dat recht te trekken in zijn grote hervorming van het strafwetboek.'

    *

     

    *

    En nog maar eens De Schandaard! Die super intelligente intellectuele grootspraak van dit artikel stamt uiteraard weer uit DS. Wat had U anders gedacht?

    Nog even, en om die islammerij-slachtpartijen in de toekomst te vermijden, zouden we best op straat allemaal met de keel bloot ons eigen mes meenemen om de beulen geen overwerk te bezorgen.

    Ik serveer U daarbij deze video, voor de gelegenheid geleend bij de vrienden van ‘Nageltjes’

    http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2016/09/7-Gennaro-Fedele-Esposito-Gennaro.mp4?_=1

    waarin U kunt zien en horen wat er ons te wachten staat, als wij hen niet voor zijn.

    http://nageltjes.be/wp/wp-content/uploads/2016/09/7-Gennaro-Fedele-Esposito-Gennaro.mp4?_=1

    *

    Het zijn vreselijke beelden, maar…. ze duren niet lang…. Ze zijn wel een goede voorbereiding op het komende Offerfeest en het ‘onverdoofd slachten’ thuis in de badkuip.

    *

    *

    07-09-2016, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    06-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3662

    6/1092 * - Wallonië wil niet werken dus moeten ze nog maar ‘nog ’n Universiteit – De nijvere Westhoek -

    .

    Deel 4

    *

    Dinsdag 6 september 2016

    Fruitmaand

    Zon 7u04-20u16

    H Beata

    *

    *

    Wallonië, juist bezien….

    Die mensen moeten geen Univ, maar nog ’n picon van de PS

    *

    *

    Het zat er aan te komen. Na de ezelsstamp met beide achterbenen van hete Amerikaanse prairie-paard, komt boven op de Waalse vuile was, de kat op de waslijn. Een zoveelste Louvain-la-Neuve uit de Vlaams hoed toveren, en klaar is Kees. Weer een rechtstreekse pijp-line met liefst zo groot mogelijk debiet, naar (voor de gelegenheid) deze keer weer het Waalse ‘broedervolk’ waarmee we één en hetzelfde huishouden vormen. Zeg dat Guido Fonteyn het gezegd heeft. Tous Ensemble. Enne, heel zeker, onderstaand artikel is geschreven door een Wallonie kenner. We herinneren hem nog van zijn tijd als ‘vaste waarde’ in De Schandaard die dus met open armen ontvangen wordt bij DM. Wallonië is, zegt hij zelf, geen fonkelende fontein, maar een Niagara-waterval van poen-schepende inspiratie. Het is een fata-morgana die het hele land moet bezeilen. Als tenminste iemand anders de rekening voor die kamelentocht in de woestijn wil betalen.

    Ik kan het ook anders formuleren. Guido Fonteyn is de nuchtere troubadour die een opgewekt lied kweelt over de stervende kleine man, liever dan die de hand te reiken om hem uit het moeras te trekken. Naarmate de doodsstrijd duurt, kan hij meer poen verdienen door het uitgeven van boeken.….

    *

    Wat er in Frans sprekend Coburgia nodig is, is een Soort Alternatieve für Wallonien, genre Mecklenburg-Voorpommeren, die van de eerste stembusgang de PS en aanverwanten terug naar de hel stuurt, en hen de wacht aanzegt.

    De stelling (hieronder) van ‘Universiteiten i.p.v. mineralen’ is een schoolvoorbeeld van hoe het hooi achter de vork loopt.

    *

     

     

    GEPLUKT BIJ

    Charleroi heeft nood aan een universiteit

    Guido Fonteyn is Walloniëkenner en auteur van België: Een ménage à trois.

    *

    Er zijn twee soorten steden in Wallonië: steden met een eeuwenlange geschiedenis én een universiteit - zoals Luik, Namen en Mons (Bergen) - en relatief jonge steden zoals Charleroi en La Louvière, zonder universiteit, en zonder een eeuwenlange geschiedenis.

    Charleroi bestaat amper 350 jaar, en dat werd daar zondag terecht in mineur gevierd, en niet enkele omwille van Caterpillar. En La Louvière betekent gewoon 'wolvenval', omdat daar - toen zelfs Charleroi al naam begon te krijgen als een stopplaats op de lijn tussen de Nederlanden en Spanje - alleen maar bossen waren waarin wolven en ander wild rondliepen.

    Charleroi en La Louvière, en zowat het hele gebied daarrond, hebben een enorme periode van succes gekend omdat in hun ondergrond mineralen van alle slag aanwezig waren: steenkool vooral, maar ook ijzererts - en elders in Wallonië vond men marmer, steen, zink en zelfs goud. Die mineralen werden wel eerder op een ambachtelijke manier geëxploiteerd, maar vanaf de achttiende eeuw maakte wat wij nu het kapitalisme noemen zich meester van de schatten in Wallonië.

       Voor dit soort toestanden bestaan alleen oplossingen op de lange termijn, in de vorm van universiteiten en andere hogere opleidingen, waarin in mensen wordt geïnvesteerd, en niet meer in mineralen

    Alles werd vanuit Brussel geregeld, het Brussel van de 'Société Générale, en van meet af aan was daar ook internationaal kapitaal bij betrokken. De inwoners van Wallonië vaarden er wel bij, werden welvarend, en er kwam bij gebrek aan Walen zelfs een onwaarschijnlijke immigratie vanuit het doodarme Vlaanderen van toen op gang. De opbrengsten gingen evenwel naar 'Brussel'. Zo ontstonden Charleroi en La Louvière, bij de vindplaatsen van de mineralen, met hun voorsteden: die zien er nu slecht uit, maar daarin voelden de arbeiders zich een paar generaties geleden nog goed en gelukkig.

    Charleroi - we laten La Louvière nu verder alleen - is tot op vandaag de stad met het grootste inwonersaantal van Wallonië, maar de stad heeft enkel een verleden, geen - of weinig - toekomst. De kapitalisten zijn weg, zijn al lang vertrokken naar landen waar mineralen door veel goedkopere arbeidskrachten uit de grond kunnen worden gehaald, en waar de betrokken bedrijven meer winst kunnen maken, en hun arbeiders veel minder betalen, omdat zij niet aan een strenge sociale wetgeving gebonden zijn.

    Dit geldt ook voor een bedrijf als Caterpillar, dat ijzer en andere materialen verwerkt. Minister-president Magnette (PS) - tevens burgemeester (met verlof) van Charleroi - mocht dus het geval Caterpillar niet als een eenmalig evenement voorstellen, maar als het zoveelste hoofdstuk in het proces waarbij de zware industrie Charleroi verlaat.

    Voor dit soort toestanden bestaan alleen oplossingen op de lange termijn, in de vorm van universiteiten en andere hogere opleidingen, waarin in mensen wordt geïnvesteerd, en niet meer in mineralen. Luik en Mons (Bergen) doen het veel beter en Namen al helemaal - maar Namen geniet van zijn functie als zetel van het Waals Parlement en de Waalse regering. En dichter bij Brussel is Waals-Brabant gewoon de rijkste regio van België, dankzij Brussel en dankzij Louvain-la-Neuve.

    Paul Magnette moet dit durven zeggen. De toekomst van Charleroi ziet er niet goed uit, al een he

    lgië, dankzij Brussel en dankzij Louvain-la-Neuve.

    Paul Magnette moet dit durven zeggen. De toekomst van Charleroi ziet er niet goed uit, al een hele tijd.

    *

     

    *

    Zeker, het was mij een beetje ontgaan, maar ‘Arm Vlaanderen’ heeft door uitwijking veel van zijn armste dompers in die teloor gegane groot-industrie verloren. Na één generatie waren die volledig ver-Waalst en alleen op het kerkhof of in de overlijdensberichten herkent men nog hun Vlaamse namen. De ‘smeltkroes’ waar de Linkxen zo erg van houden…. En die zorgt voor de gestage groei van hun ‘proletariaat’ waar ze van leven.

    Net zoals veel, als de meeste West-Vlamingen lange tijd na WO II naar Noord-Frankrijk (Frans-Vlaanderen) op den dool zijn gemoeten om daar in de textielwereld van Roubais en Toerkonje, tegen een hongerloon de magere dagelijkse bete broods te verdienen.

    Maar nu is dat omgekeerd. En West-Vlaamse bedrijfjes roepen moord en brand want ze komen veel handen tekort. Niettegenstaande de voorsteden van daar nu dagelijks leeglopen en die getinte mensen noodgedwongen zelfs een woordje West-Vlaams dialect spreken. Maw. het levend brengend hemdje wordt ook voor hen beter dat het kokette Franse rokje. Maar denkt U dat er zich ook maar één Waal aanbiedt. Zelfs al woont die op een boogscheut van waar men smeekt om werkkrachten. Of verzwijgt Guido Fonteyn dat opzettelijk?

    Dàt, Lieve Lezer, is de bittere waarheid. Die Schriftgeleerden als Fonteyn niet willen zien. Werken is niet hun ding.

    Doe ze nog ’n vol, Madame…. À la Vostra!

    *

    *

    06-09-2016, 17:08 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3661

     5/931 * - Zaventem: de achterbakse taalstrijd – Federale Verkiezingen 2018

    .

    Deel 3

    *

    Dinsdag 6 september 2016

    Fruitmaand

    Zon 7u04-20u16

    H Beata

    *

    *

    OOK HIER MOETEN WIJ HET IJZER SMEDEN ALS HET HEET IS, EN BIJ VOORKEUR OP DEZELFDE MANIER x 10

    *

    *

    Het wordt er bij DS wel niet bij gezegd, maar een land dat schrap zit met de ‘werkingsmiddelen’ moet van elk hout dat hen voor de voeten loopt, pijlen maken. Dus moeten de Vlaams sprekende slachtoffers van de islam-terreur in hun verweer het maar doen met zonder pijlen. Nog maar eens zoals het altijd geweest is in het eigen land, waar ze, niet te vergeten, in de meerderheid zijn.

    Pour les Flamands la même chose.

    En deze keer niet zo maar lukraak, maar geheel volgens de letter van de Wet. Omdat de ‘verdachten’ op invitatie van de Franssprekende elite, als ‘verrijkers’ lid zijn van een Franssprekende islamitische terreurgroep. Daar waar ze, volgens het oorlogsrecht, niet als criminelen zouden moeten vervolgd worden, maar als gewelddadige spionnen van een vreemde mogendheid die zelf zegt in een ‘heilige’ oorlog te zijn met ons.

    In een normaal land in een normaal Verenigd Europa zou de zaak dus heel simpel zijn: dat soort bandieten verschijnt voor het Europees Hoog Gerechtshof in Den Haag en gaat daar, zonder Advocaat, de gevangenis in (een soort Guatanamo), liefst voor altijd. Daar kunnen de slachtoffers, elk in hun eigen taal, de door hen bepaalde schadevergoeding eisen die via Diplomatieke Weg moet gevorderd worden aan hun Land van Oorsprong.

    Dit zou goed zijn voor twee hoofdredenen. 1° dan zouden we eindelijk eens ten minste één goede kant zien aan de E.U. en 2° de diverse herkomstlanden zouden eindelijk eens voor het gros van die oorlogsdaden, de rekening gepresenteerd krijgen.

    Wat meer is: het zou de wetenschap versterken, dat al wie zich op die manier misdraagt, automatisch de tweede nationaliteit wordt ontnomen. Zo zouden niet alleen de daders zelf krijgen wat ze gewild hebben, maar zouden gelijktijdig alle familieleden, vrienden en bekenden van de daders, stante pede gerepatrieerd moeten worden.

    Het is de enige manier om de clandestiene oorlogvoering tegen te houden.

    A la guerre comme à la guerre. Waarbij dergelijk vergeldings-optreden tevens het bewijs levert van de menselijkheid van onze Westerse Beschaving. Want nu is zowel de misdaad als de bestrijding ervan gewoon op de kap van en lastens de Belastingbetaler.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Vlaamse slachtoffers 22 maart voelen zich benadeeld door Franstalige procedure

    Vlaamse slachtoffers 22 maart voelen zich benadeeld door Franstalige procedure

    Foto: Photo News

    Verschillende Vlaamse slachtoffers van de aanslagen van 22 maart in Zaventem en Brussel vinden het niet kunnen dat ze bij het Brusselse gerecht niet in het Nederlands terechtkunnen. Ze willen de wet veranderen.

    Het onderzoek naar de aanslag op de luchthaven van Brussel-Nationaal (Zaventem) begon op 22 maart in het Nederlands. Logisch, omdat de luchthaven op Vlaams grondgebied ligt. In Brussel werd een Nederlandstalige onderzoeksrechter aangesteld. Een andere (Franstalige) onderzoeksrechter kreeg het onderzoek naar de aanslag in Maalbeek in handen.

    Kort na de aanslagen werd op een overleg tussen de onderzoeksrechters en het federaal parket beslist de taalrol te wijzigen en het onderzoek naar beide aanslagen eentalig Frans te maken. Een onderzoek in twee talen voeren, is praktisch niet evident. Bovendien zag het er al snel naar uit dat ook de verdachten Franssprekend waren. De taalwet bepaalt dat in Brussel een proces gevoerd wordt in de taal van de meerderheid van de verdachten. Frans dus.

    Wetswijziging

    De Antwerpse advocaat Jorgen Van Laer, die een aantal slachtoffers verdedigt, pleit voor een wetswijziging. ‘Er is volgens mij een lacune in de wet. Waarom zouden dergelijke grote strafdossiers van nationaal belang met betrokkenen uit beide landsdelen niet meteen in de twee landstalen kunnen worden gevoerd? Hetzelfde geldt trouwens voor de pleidooien in de rechtbank. Waarom zouden we dit dossier op het proces niet in de beide landstalen kunnen pleiten met simultaanvertaling?’

    Wat nu wel al kan zonder de wet te veranderen, is dat de onderzoeksrechter toestaat de relevante stukken uit het onderzoek in het Nederlands te vertalen. De onderzoeksrechter kan dat uit vrije wil doen.

     

    *

     

    *

    We weten op voorhand, dat met deze Regering en deze ‘Staatsdragende Partijen’ helemaal niets zal veranderen. Het is daarom dat bv. in Duitsland het Märkel Wijf verpletterend verslagen wordt door de Alternatieve für Deutschland die paal en perk wil stellen aan haar vernietigende politiek. De E.U.-Elite is namelijk aan het einde van haar Latijn en is dus dringend aan vervanging toe.

    In Coburgia wil dit zeggen, dat ook in deze Bananen Republiek kort en krachtig moet ingegrepen worden. Het wordt tijd, dat er een einde komt aan de politiek van verdringing. Want er is nog niet veel veranderd, sedert er 100 geleden op een steen in de verwoeste kerk van Merkem, West-Vlaanderen, met rode verf stond geschreven ’Hier ons bloed, wanneer ons recht’. Net als toen werd er niet geluisterd? Integendeel: de ‘daders’ werden opgespoord en wegens ‘insubordinatie’ voor langere tijd naar de Strafkampen gestuurd. Om achteraf, aangezien die oorlog maar bleef duren, terug naar het front gehaald, om er in de voorste linies te vechten.

    Nu zijn het geen Strafkampen, maar het ‘cordon sanitaire’ dat hen treft.

    *

     

    PS: geen sprake dat in Den Haag de heren moordenaars afgehaald worden in knusse beveiligde dievenwagens. Zij gaan en keren van hun gevangenis naar het beklaagdenbankje te voet, spitsroeden lopend tussen het publiek, met een loden bal aan iedere voet onder strenge bewaking. Dat ze hier en daar langs door schoten wand lopen, is louter toevallig. Ze leggen het maar uit zo als ze willen.

    *

    *

    06-09-2016, 16:45 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3660

    5/832 * - De politiek der Ieperse dwergen -

    .

    Deel 2

    *

    Dinsdag 6 september 2016

    Fruitmaand

    Zon 7u04-20u16

    H Beata

    *

     

    *

    *

    De CVP-Burgemeester daar, die de coalitie van 23/34 samen met de Nieuwe Vlaamse Arrogantie, houdt daar de stoel warm, schijnt het, voor Ives de Verschrikkelijke. Die burgemeester is een politiek zwaargewicht, letterlijk en figuurlijk, waarvoor de kleine Kattenstad hem, volgens zijn zeggen, een maatje te klein zou zijn.

    Ach, mijn ‘vaderstad’ is altijd een broeinest geweest van Brusselse slippendragers die nog altijd denken torenhoog verheven te zijn boven de gewone burger. Recent nog de zoon van Leterminator, 16 jaar of zo, die meende de vriendjes en vooral de vriendinnetjes op café te moeten trakteren op bubbels. Uiteraard zonder dat Papaatje dat wist. Een nichtje van mij was er niet goed van… al is men in het Ieperse niet bang van een beetje opschepperij. Zelfs in ’t Frans.

    Ik hoop alleen maar dat de volgende bollekes kermis, net als de vorige keer in Kortrijk, een einde stelt aan de arrogantie die de gewone Ieperling met het hoofd tegen de grond houdt. Het wordt tijd, dat op de torentransen van deze aloude Lakenhalle, dagelijks en niet slechts één keer per jaar, de Leeuwen dansen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    https://rechtsactueel.com/2016/09/03/n-va-bestuur-weigerde-uithangen-leeuw-op-11-juli-gouverneur-tik-burgemeester-op-de-vingers/

    *

    N-VA-bestuur weigerde uithangen leeuw op 11 juli, gouverneur tikt CVO-burgemeester op de vingers

    *

    door RechtsActueel • 3 september 2016

     

    Op 11 juli, de Vlaamse feestdag, geldt voor alle officiële gebouwen in Vlaanderen een logische verplichting om de Vlaamse leeuw uit te hangen. Een omzendbrief van de Vlaamse regering regelt dit. De burgemeester van Ieper (nota bene een CD&V/N-VA-coalitie) dacht echter boven de wet te staan en weigerde deze verplichting na te komen. De man werd nu teruggefloten door de West-Vlaamse gouverneur.

     

    ieper

     

    Verwijzend naar de richtlijnen van de omzendbrief VR 2015/37 maakte Vlaams Belang-fractievoorzitter in Ieper, Nancy Six, zich sterk dat richtlijnen in Ieper overtreden werden op 11 juli 2016. “Een Vlaamse Leeuwenvlag als symbool van onze Vlaamse identiteit mag niet ontbreken op de Vlaamse Feestdag,” aldus Six op 11 juli jongstleden. Ze stuurde daarop een schrijven naar de gouverneur met een klacht over de gang van zaken.

    De Ieperse burgemeester Durnez zei als reactie op de klacht van het Vlaams Belang via de Krant van West-Vlaanderen dat “het Auris feitelijk geen officieel openbaar gebouw is“, maar de gouverneur heeft ondertussen een schrijven gericht aan het het VB waarin staat dat “buiten het stadhuis ook vlaggen moeten worden aangebracht aan alle gebouwen die beantwoorden aan de omschrijving van openbaar gebouw. Het administratief centrum Auris, waar zowel openbare diensten van het stadsbestuur als van het OCMW zitten, beantwoordt aan deze omschrijving en moet dus bijgevolg conform de richtlijnen bevlagd worden.”

    De gouverneur heeft het CD&V/N-VA-stadsbestuur vervolgens verzocht om er in de toekomst op toe te zien dat de omzendbrief strikt wordt toegepast. Nancy Six liet weten dat het Vlaams Belang ook in de toekomst met argusogen de naleving van deze simpele richtlijn zal opvolgen

    *

     

    *

    Ieper ooit een der Drie Vlaamse Zustersteden na Brugge en Kortrijk, is voor mij persoonlijk het bruggenhoofd geweest naar de grote wijde wereld. Vóòr die eerste waanzinnige fusie-golf van einde de jaren ’60 waren wij thuis (waar ik al uitgetrouwd was) geen stedeling, maar buiten de stad deel van een rustige welvarende dorpsgemeenschap van 800 ‘zielen’. We leefden ‘op den boerenbuiten’ in de vrije natuur, al brachten de college-jaren voor mijn broers en mij daar aardig wat verandering in. De familie is nu grotendeels uitgestorven, of verhuisd, en het spelen van het carillon (op ’n terrasje tussen de halve wereld vermomd als toerist) en de clairons van de Last Post door merg en been snijdend (ergens in de verte op een lauwe zomeravond) doen me nog aan m’n onbekommerde jeugd denken. Dat later precies op die plaats de hoofdzetel van Flanders Language Valley moest komen, doet mij driedubbel pijn.

    Maar dat ene gebouw op de Grote Markt waar ik jarenlang de Swastika heb weten wapperen boven de zelfde open deur die er nu nog altijd is, maar toen met aan weerskanten ’n gehelmde schildwacht, blijft me parten spelen. Daar moest ons Ma de ‘Ausweis’ halen, telkens ze naar de familie aan zee wilde. Ik weet nog altijd niet waarom, maar daar voelde ik mij iedere keer wel veilig, zeker dat er ons niets zou overkomen.

    Enfin, hetzelfde gevoel waarmee ik heden ten dage opkijk naar de para’s in onze straten.

    Daarom kijk ik altijd even schuw om naar dat gebouw (het vroegere Stadhuis), vooraleer terug in te stappen. En wonder boven wonder, bij het zien van de gewone gelaarsde Carabinieri hier in de straten, als we terug zijn, voel ik diezelfde veiligheid tastbaar aanwezig in de lucht. Want ik weet, als ik mij gedraag, dat die krachtpatsers met hun leven borg staan voor ons. Voor de moslim-invasie was dit eerder symbolisch, maar sedertdien is het harde werkelijkheid geworden. En het is precies daar dat het Vlaams Belang verandering wil in brengen.

     

    *

    *

    06-09-2016, 12:19 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3659

    6/1280 * - The Clinton Wife : het vliegend venijn -

    .

     

    Deel 1

    *

    Dinsdag 6 september 2016

    Fruitmaand

    Zon 7u04-20u16

    H Beata

    *

       

    *

    De zege-zekere kiesstrijd

    *

    *

    Neen, deze keer duldt ze geen Monica’s op haar weg. Ze wil de ontrouw van haar husband wreken op de hele wereld. Dat mens is levensgevaarlijk.

    Ze ziet, zoals de Nazi’s dat formuleerden, in ‘Schutzhaft’ tegen haarzelf te worden genomen. Psychiaters zouden zeggen, haar opsluiten om haar tegen zichzelf te beschermen.

    Persoonlijk verkies ik liever een dwangbuis die dan als de kledij voor de moderne moslima zal worden voorgesteld. Onderaan dient dat ding dicht genaaid te zijn, zodat ze veilig en ongestoord in haar eigen vuil kan zitten.

    Het is dàt, of wij allemaal diep in de shit.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog en zegt Iran te zullen vernietigen

    ‘De Iraniërs moeten beseffen dat als ik president ben, wij Iran zullen aanvallen’

    ‘Is dit wat we willen? Twee mensen (Hillary & Bill) die nóg rijker worden, terwijl de wereld in een kernoorlog wordt gestort?’

    We schrijven het al geruime tijd, en ook de dame in kwestie geeft het zelf openlijk voor de camera’s toe: zodra Hillary Clinton president van de VS wordt, zal ze een oorlog tegen Rusland beginnen. Dit filmpje,, ‘live’ opgenomen tijdens een toespraak voor ‘The American Legion’, laat daar geen twijfel over bestaan. Hetzelfde geldt voor haar favoriete kandidaat voor de positie van minister van Defensie: neocon Paul Wolfowitz, de opsteller van de beruchte ‘Wolfowitz doctrine’ die ervanuit gaat dat Amerika de enige supermacht ter wereld moet blijven, en alle andere landen die hiertegen opstaan –vooral Rusland en China- desnoods moeten worden platgebombardeerd.

    ‘U heeft de berichten gezien dat Rusland en China veel zaken gehackt hebben, Rusland zelfs het Democratische Nationale Comité,’ zei Clinton. ‘En misschien zelfs enkele statelijke verkiezingssystemen. We moeten dus meer doen, ervoor zorgen dat we goed worden verdedigd, en vechten tegen degenen die achter ons aanzitten.’

    ‘Als president zal ik duidelijk maken dat de VS cyberaanvallen net zoals iedere andere aanval zal opvatten. We zullen klaarstaan met ernstige politieke, economische en militaire reacties.’

    Oorlog met nucleair bewapende supermacht Rusland

    Vaste Infowars verslaggever-analist Paul Joseph Watson: ‘Voor het geval u dit gemist heeft: Hillary dreigt dat de volgende keer dat Rusland geen weet heeft van een hack –want er is geen enkel bewijs dat Rusland achter de DNC hack zit-, Hillary hen met een militair antwoord zal bestrijden, met militaire middelen zal vechten. Dat klinkt ontzettend veel als een oorlogsdreigement. Ze dreigt Rusland de oorlog te verklaren.’

    ‘Je zou zeggen dat dit groot nieuws is, toch? Maar bijna niet één groot mediakanaal besteedt er zelfs maar kort aandacht aan. Donald Trump wordt verketterd omdat hij roekeloze uitspraken zou doen, maar als Hillary openlijk dreigt met een militair conflict met een supermacht, laten de media haar rustig haar gang gaan... Het is echter niet Trump die een ander nucleair bewapend land brutaal met oorlog dreigt, maar Hillary Clinton.’

    ‘Als ik president ben zal ik Iran aanvallen en hen totaal vernietigen’

    ‘Hillary Clinton is gestoord,’ vervolgt Watson. ‘Ze denkt dat Vladimir Putin achter letterlijk alles zit, van WikiLeaks email hacks tot Trump, met nul komma nul bewijs. Maar de media praat haar na alsof het om het evangelie gaat. Ze is ook volledig bereid om oorlogen te beginnen die desastreuze gevolgen hebben.’

     

    Dan volgen enkele clips, onder andere van een CBS News interview met Clinton uit 2011, waarin ze letterlijk zegt: ‘We kwamen, we zagen, we stierven! Hahahaha!’ En op 3 juli 2015: ‘Ik wil dat de Iraniërs beseffen dat als ik de president ben, wij Iran zullen aanvallen. Wij zullen hen totaal kunnen vernietigen.’

    Hillary Clinton dreigt Rusland openlijk met oorlog, en zegt dat ze als president Iran totaal zal vernietigen. Dit zal zonder twijfel de Derde Wereldoorlog in gang zetten, die tientallen miljoenen, mogelijk zelfs honderden miljoenen slachtoffers zal maken. Maar de media in Amerika en Europa? Die trekken alles uit de kast om Trump zwart te maken en ‘onverantwoordelijk’ te noemen, omdat hij heeft gezegd een muur te zullen bouwen om illegale immigranten tegen te houden, en GEEN oorlog met Rusland te willen, maar juist te willen samenwerken met president Putin, onder andere om ISIS te vernietigen. (1)

     

    Trump ‘nationaal veiligheidsrisico’ omdat hij GEEN conflict met Rusland wil

    Ook voormalig Reagan official Paul Craig Roberts waarschuwt opnieuw dat als Clinton inderdaad door de elite, met behulp van voorgeprogrammeerde elektronische stemmachines, het Witte Huis in wordt gefraudeerd, de hele wereld zich moet opmaken voor WO-3.

     

    Paul Wolfowitz is volgens hem Hillary’s gedroomde nieuwe minister van Defensie. ‘Neocon’ Wolfowitz is met zijn beruchte doctrine dat de VS zijn militaire macht moet gebruiken om de enige supermacht ter wereld te blijven, mede verantwoordelijk voor de bloedige oorlogen in en tegen zeven landen, die grotendeels werden verwoest, en waar enorme aantallen burgerdoden vielen.

     

    Wolfowitz heeft zich inmiddels vierkant achter Clinton opgesteld, en noemt Trump een ‘nationaal veiligheidsrisico’ omdat die heeft gezegd geen conflict met Rusland te willen, en het bestaansrecht van de NAVO nog eens goed onder de loep te willen nemen. Trump zou daarmee de Amerikaanse hegemonie over de wereld in gevaar brengen. ‘In de gestoorde geest van Wolfowitz en de neocons is Amerika pas veilig als het over de wereld heerst,’ aldus Roberts.

     

    Combinatie Hillary-Wolfowitz is garantie voor kernoorlog

    ‘Hillary is een oorlogshitser,’ vervolgt hij. ‘Wellicht zelfs de ultieme. Als zij president wordt, zal de combinatie van haar overmoed en incompetentie waarschijnlijk de Derde Wereldoorlog veroorzaken... Ze verklaarde Iran aan te vallen en te zullen vernietigen, en ze zei dat de president van Rusland de ‘nieuwe Hitler’ is. Het hoeft daarom nauwelijks betwijfeld te worden dat ze denkt dat ze ook Rusland kan vernietigen.’

     

    ‘De combinatie Hillary-Wolfowitz betekent Wereldoorlog nummer 3,’ onderstreept hij nogmaals. ‘Maar de vraag is of ze wel mag worden gekozen, gezien haar schendingen van de nationale veiligheidsregels, waar ze van de corrupte Obama een vrijbrief voor heeft gekregen. En wegens haar uitgebreid gedocumenteerde handeltjes die de Clintons een privé fortuin van $ 120 miljoen hebben opgeleverd, en $ 1,6 miljard voor hun Stichting. Het is volkomen duidelijk dat de Clintons het publieke ambt gebruiken om zichzelf te verrijken. Is dit wat de Amerikanen willen? Twee mensen die nóg rijker worden, terwijl de wereld in een kernoorlog wordt gestort?’

     

    ‘De demonisering van Trump door de presstitutes bewijst dat hij, ondanks zijn rijkdom, door de oligarchen, de 1%, als een bedreiging voor hun agenda’s wordt gezien. De oligarchen, niet Trump, controleren de media. De oligarchen die ons onderdrukken haten Trump, dus het onderdrukte Amerikaanse volk zou Trump moeten steunen.’ En als de Amerikanen zich niet van de wijs laten brengen door de media, dan zal er hoogstwaarschijnlijk massale fraude met de stemmachines worden gepleegd om Hillary hoe dan ook het Witte Huis in te frommelen.

     

    ‘Degenen die ons controleren gaan die controle niet opgeven zonder een wereldoorlog. In het VS heeft het kwaad de macht van het volk overgenomen, en het kwaad zal die macht niet teruggeven.’ En wat voor de VS geldt, geldt in niet mindere mate absoluut ook voor de EU.

    Xander

    1) Infowars
    (2) Zero Hedge1) Infowars
    (2) Zero Hedge

    *

     

    *

    Kijk, Xander heeft weer alles zelf gezegd. Mij rest er alleen het licht uit en de deur dicht te doen. Zodat er een beetje tijd over blijft, om de Hemel op de blote knieën te smeken om in te grijpen, moest er iets verkeerd beginnen lopen. Omdat de vreze bestaat, dat waar er gestemd wordt met de computer, er kan gezorgd worden dat de uitslag geprogrammeerd staat.

    Ik hou mijn hart vast. Met beide handen!

     

    *

    *

    06-09-2016, 11:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3658

    5/719 * - Tusk, de opvolger van Haaujoe Herman roept om hulp op de G20 Top -

    .

    DEEL3

    *

    Maandag 5 september 2016

    Zon 7u03-20u18

    H Bertinus van Poperinge

    *

    *

    *

    *

    https://youtu.be/YyknBTm_YyM

    In dit verhaal van Saint Saëns dachten de doden ze het warm water opnieuw hebben uitgevonden, omdat ze een emmer met water en een schuurborstel tot leven hadden gewekt, die op hun teken als robotten aan het werk zouden gaan….Vooral het einde, met de 12 op de kerktoren slaande middernachtelijke klokslagen, is de beste vergelijking met de komende G20 Top.

    Dat verhaal is zelfs muzikaal een grote topper geworden en blijft tot de verbeelding spreken omdat emmer en borstel zich tenslotte op hun Meesters wierpen.

    Toen deden die helden exact wat Donald Tusk thans doet op de G20: om de werkelijke bazen roepen.

    Mijn vergelijking met water, zeep en borstels loopt natuurlijk geweldig mank. Al gaat het in dit geval ook zeer duidelijk om vuil opkuisen. De leerling-tovenaars uit het verhaal hebben het in hun macht gehad, een heel continent te contamineren, maar slechts een kleine ruimte rond het huis van de Grote Tovenaar. De EU-tovenaars staan zelfs, als er niet wordt ingegrepen, op het punt om de Westerse Beschaving die in hun ogen verloren is, aan de islam op te offeren.

    Of er, zoals gehoopt hulp komt van ‘de groten’ kunnen we afmeten aan wat we reeds van hen weten. China heeft genoeg aan zijn eigen zorgen, in de USA heeft men daar (hopelijk) geen oren naar en Rusland weet wel beter. Ja, wat minder lucht vervuilen, daar zit wat in. Maar de vervuiling van het aardoppervlak, dat zien ze niet zitten. Zal wel zelfreinigend zijn, weten ze

    Anders gezegd: helpt Uzelf, zo helpt U God.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    EU-president Tusk: "Capaciteit van vluchtelingenopvang in EU heeft limiet bereikt"

    *

    De capaciteit voor de opvang van vluchtelingen in de Europese Unie "heeft haar limiet bereikt". Dat heeft Europees president Donald Tusk vandaag gezegd in de marge van de G20-top in Hangzhou. Hij roept alle landen van de G20 op om "hun deel van de verantwoordelijkheid op te nemen".

    "De capaciteiten van Europa om nieuwe golven van vluchtelingen te ontvangen, zonder daarbij ook clandestiene migranten te vergeten, zijn dicht bij hun limiet", liet Tusk optekenen. "De G20 moet haar verantwoordelijkheid nemen. Enkel met een inspanning op wereldschaal kunnen resultaten worden geboekt."

     

    Volgens Tusk doen de drie grootste landen van de G20 - de Verenigde Staten, Rusland en China - te weinig en nemen zij bijna geen vluchtelingen op. Zij moeten meer inspanningen leveren, onder meer door humanitaire hulp en ontwikkelingssteun te bieden.

    *

     

    *

    Maar dat verandert niets aan het feit dat Het Westen op korte tijd zodanig vol gepropt zit dat het dreigt er zelf bij te stikken.

    Het is nu eenmaal zo, dat men niet eens geprobeerd heeft de rijkdom naar de armen te brengen, maar de armen naar de rijkdom. Afrika schudt nu zijn luizen uit. Na de wel zeer concrete ‘missionering’ is alle ‘Ontwikkelingshulp’ van Staatswege ofwel afgewend naar zijdelingse bestemmingen, of is onderweg aan de bramen blijven plakken. De weinige Eerw. Paters en Zusters die de moed nog niet hebben verloren, ploegen onvergoed lijk de boer van. Werumeus Buning, voort. Om, na verloop van jaren, kreupel geslagen, de Pastoors in de bijna lege kerken te komen vervangen. Wat ze doen tot ze er tenslotte bij neervallen.

    En dan is men onder impuls van de USA en onder hun leiding, met de gekende gevolgen, beginnen vuurtje stoken in al die landen. En dat zullen de kinderen van die zwarte sukkelaars aan ons, Het Westen, nooit vergeven.

    Wie dat niet gelooft, moet maar eens de Geschiedenis van de Ondergang van Het Romeinse Keizer Rijk onder ogen nemen. Ook die deden niets, of veel te weinig, om dat teveel aan vreemdelingen te weren. En net als later De Vadsige Koningen, werden ze door hun Hofmeiers aan de kant gezet. Denk daar eens aan, vooraleer de laatste van onze gotische kathedralen omgedoopt wordt tot ‘Gebedshuis’.

    We kennen dus de therapie in voldoende mate. Maar als die leerling-tovenaars dat ooit zullen willen toegeven? Dat is een verhaal die we ons alleen maar kunnen dromen…

     

    *

    *

    05-09-2016, 17:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3657

    5/850 * - De Gordel v/d Rand en de val van Bourgeois -

    .

    DEEL2

    *

    Maandag 5 september 2016

    Zon 7u03-20u18

    H Bertinus van Poperinge

    *

    *

    Bourgzois zit inderdaad niet vast in het zadel

    Een objectief videobeeld

    *

    *

    We hebben het allemaal duidelijk mogen zien in Het Nieuws. Zelfs de hilariteit samen met de voorspellingswaarde. Het boegbeeld van de NV-A ging er onderuit, voor het oog van heel Vlaanderen. Val door hoogmoed. West-Vlaanderen (Izegem) gevloerd door Antwerpen! Dat GVA zo stom kan zijn om een videofilmpje zò tendentieus als mogelijk te verdraaien, en daarbij dat filmpje als toemaatje vrijgeeft, kan volgens mij alleen maar uitgelegd worden om de echte boodschap ervan te verdoezelen.

    Ja, het is Bourgeois die TVG wegduwt en daarbij zwalkend als een drinkenlap ten gronde valt. Omdat hij huivert van dat leeuwenvlaggetje met daaraan vastgemaakt dat kleine pepdrankje met het opschrijft ‘Vlaamse energie-boost voor de Rand’

    Zie de link http://www.gva.be/cnt/dmf20160904_02452962/vb-voorzitter-tom-van-grieken-bourgeois-fietste-opzettelijk-tegen-mij-aan

    met vraag om het filmpje zo groot mogelijk te laten draaien om seconde per seconde te kunnen volgen. Met liefst in het achterhoofd de resultaten van volgende verkiezingen… De profiteurs van De Nieuwe Vlaamse Arrogantie gevloerd door de realisten van het Vlaams Belang die een pep-middel zullen zijn voor de Vlaamse welstand.

    *

    GEPLUKT BIJ

    *

    VB-voorzitter Van Grieken brengt Bourgeois ten val op Gordel

    De start van de Gordel-klassieker, een fietstocht van 100 kilometer door de Vlaamse Rand, is allesbehalve vlekkeloos verlopen. Na nauwelijks enkele tientallen meters kwam minister-president Geert Bourgeois (N-VA) in botsing met Tom Van Grieken, de voorzitter van Vlaams Belang. Volgens de VB-voorzitter gebeurde dat opzettelijk.

    Vlaams minister-president Geert Bourgeois en Vlaams minister voor de Vlaamse Rand en Toerisme Ben Weyts (beiden N-VA) zijn zonet in het provinciaal domein van Huizingen begonnen aan de Gordel-klassieker, de fietstocht van 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Voor de minister-president verliep die start niet rimpelloos, na slechts enkele tientallen meters kwam hij in botsing met Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken, die samen met enkele partijleden actie voerde bij de start van het Gordelfestival.

    Volgens VB-voorzitter Van Grieken reed de minister-president opzettelijk op hem af om voor het oog van de camera’s een incident te creëren. Van Grieken had het daarbij over een “schwalbe” van Bourgeois. Die laatste hield dan weer voor dat Van Grieken voor zijn rijwiel was gaan staan en er geen rekening mee had gehouden dat hij moeilijk voet aan de grond kon zetten aangezien hij vastgeklikt zat in zijn pedalen.

    "Onverantwoord en niet netjes"

    "Ik had meneer Van Grieken eerder al gesproken en hij had me toen al een energiedrankje aangeboden", zei minister-president Bourgeois. "Ik had dat toen aanvaard met een kwinkslag. Het was niet slim van hem om mij vervolgens op te staan wachten in het midden van de weg om me nog zo'n drankje aan te willen bieden. Ik was net beginnen fietsen en zat vastgeklikt in mijn pedalen en kon dus niet zomaar stoppen. Ik weigerde dat drankje dan ook aan te nemen, maar hij bleef aanklampen. Dan is er een fysiek contact geweest waardoor ik gevallen ben. Ik zeg niet dat het zijn bedoeling was om mij te doen vallen, maar het was zeker onverantwoord en niet netjes van hem." De minister-president hield aan de valpartij geen ernstige verwondingen over. "Wel wat schaafwonden en interne pijn. Bovendien heb ik recent een kleine ingreep gehad aan de pink en die hechtingen waren er net uit maar nu is die wonde opnieuw opengegaan. Gelukkig ben ik heel vakkundig geholpen door de mensen van het Rode Kruis."

    *

     

    *

    Allez, dat weten we dus weer een keer. In de Politiek, net als in de Liefde, is alles toegelaten. Hebben is hebben, en krijgen is de kunst.

    Eigenlijk vond ik na de eerste lezing heel deze gebeurtenis wel grappig, maar toch niet om er een woord commentaar aan vuil te maken. Het zou namelijk wel een consistent deel uitmaken van het Nieuws om 7 uur. Al was het maar om de pijnlijke pink van Bourgeois is de verf te zetten.

    Maar toen de opvallende trui van het slachtoffer, met die gestyleerde halve leeuwenkop die symbool staat voor het Vlaanderen Nieuwe Stijl, werd het mij te machtig. Eens goed natrappen zou de gepijnigde arm van Bourgeois wel deugd doen, dacht ik, nauwelijks hersteld van Stoffel Vandoorne, die andere Izegemnaar Formule I die ook wereldschokkend nieuws is.

    Sorry Stoffel-lief, om U met raddraaier (en nog veel meer) Bourgeois te willen vergelijken…. Ook Jerom Leuridan, de al lang overleden Ieperse Advocaat wiens vlag Bourgeois zich denkt te mogen toe-eigenen, zal zich in zijn graf hebben liggen verkneukelen. Jammer voor de krassen op die mooie dure fiets….

    Geen nieuwerwetsigheden, maar een ferme pep-drank, dat is wat Vlaanderen en dat niet alleen in de Rand, nodig heeft. Maar met omhoog gevallen publiektrekkers die daarbij van glorie en vol van zichzelf van de fiets vallen, zullen we het niet rooien. Vlaanderen heeft schild- en vrienden nodig die als rotsen in de branding staan. En die zich niet laten wegdrukken door een achterbakse aanbidder van het in rouw voorgestelde Nieuwe Vlaanderen der Verbeelding.

     

    *

    *

    05-09-2016, 11:56 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    04-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3655

    7/1220 * - Gosslies II

    .

    DEEL 2

    ***

    Zondag 4 september

    Zon 7u01-20u20

    H Rosalia

    *

    Le cigale et la fourmie

    Is dat Paul Magniette’s toekomstverwachtinge?

    *

    *

    Sorry, mensen. In het verhaal van Caterpillar miste ik de naam van Martinez, de Spaanse voetbaltrainer die de wereld ons benijdt. Was even met m’n gedachten bij Les Diables Rouges/De Rode Poenscheppers en hun zielige afgang bij de laatste Wereld Kampioenschappen die Marc Willemits (Waal, PS) de kop hebben gekost. En La Belgique Rouge stond daar nochtans, fier als een gieter, op het veld van eer, met de duurste spelersploeg ter wereld. Dat ‘afgaan’ duurde trouwens niet lang. Er werd alleen een tandje bij gestoken door ‘n nog duurdere aanpak. Het resultaat is er dan ook naar…

    Begrijpt U waarom ik even het Noorden kwijt was? Die Waalse arrogantie trekt ook zo drommels goed op elkaar. En met graafmachines weet men maar nooit waar er weer gaan graven gemaakt worden. Want wie graven maakt voor een ander, valt er dikwijls zelf in…. Da’s ook just, hé!!!

    De kranten? Die zijn over het hele drama van ‘Gosselies’ nog aan het bekomen van de klap en zullen het ganse weekeind gebruiken om de violen te stemmen en om te zien of ze al-dan-niet de schuld bij de NV-A zullen kunnen leggen. Uitzondering op de regel van samenzwering is de VRT die in diverse opiniestukken deze keer kort op de bal speelt. Of is het eerder de leiding neemt? De toon zet? Heb zelf drie keer mijn ogen moeten uitwrijven, om zeker te zijn over de exacte herkomst van onderstaand artikel .

    De reden voor deze hun bijna volmaakte analyse, die zeer dicht aanleunt bij de perfecte objectiviteit. Joost mag het weten. Perfecte timing ook. Weinig lezers door het zonnige lange weekeind, en misschien wel het besef dat Links op een punt aangekomen is, waar het geen zin meer heeft het licht van de zon te loochenen.

    Vooraleer verder te gaan met de lezing van dat VRT-artikel hieronder, wordt aangeraden eerst bij

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    de enige juiste vaststellingen te lezen. Daar staat in voorname bewoordingen geschreven wat hier heel wat hondsbrutaler had kunnen staan. Over ‘Pour les Wallons la même chose’ – Over de reputatie van het gevangen nemen (gijzelnemen?) door pakbonds-gangsters van vervelende directieleden – enz.

    Zo zagen we gisteren op VTM, naast de zware beveiliging voor een Engelstalige toespraak, de reactie bij de getroffen werknemers (PS) die het godgeklaagd vonden na 37 jaar op straat te staan. Al sprak hij (PS) wel via de radde tong van zijn verontwaardigde ega (PS). Een ander (ook PS) klaagde, dat hij na een vorig ontslag, nu dagelijks 50 km heen en 50 km terug, juist geteld, samen 100 km, moest reizen naar zijn nieuwe job.

    Ik zou ze niet graag aan mijn tafel willen, die vele tienduizenden Vlaamse werknemers die heen en terug van hun job wel het dubbele doen. Zonder klagen. Maar integendeel, met veel goesting optrekken.

    Ach, waarom verdient die stervende konings-stad die Vlamingen-hater van een Magnette (PS) als burgemeester.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Waarom moet Caterpillar in Gosselies sluiten?

    De aangekondigde sluiting van de Caterpillar-vestiging in Gosselies veroorzaakt heel wat ophef in het zuiden van het land. Volgens de directie is de sluiting noodzakelijk omdat de vraag daalt, maar de vakbonden zien geen economische logica.

    Het hing al even in de lucht en vanochtend werden de woorden dan ook uitgesproken op een bijzondere ondernemingsraad: de Caterpillar-vestiging in Gosselies zal sluiten, de 2.200 medewerkers verliezen hun job.

    In een verklaring wijst de directie vooral naar de overproductie binnen de Europese markt, waar Gosselies vooral voor werkt. De vraag naar grote machines daalt en dus moet ook de productiecapaciteit inkrimpen, zo klinkt het. Bovendien maakte het bedrijf vorig jaar als groep voor het vierde jaar op rij verlies, zo blijkt. En dus moest er worden bespaard.

    Dat de keuze op Gosselies viel, heeft drie redenen, zegt Mark Thompson, de financieel directeur van de groep Caterpillar. Zo is de site erg groot, wat hoge kosten met zich meebrengt. Er is ook sprake van overcapaciteit, en Caterpillar kan de machines die er gebouwd worden, elders goedkoper produceren en zonder dat daar heel zware investeringen tegenover moeten staan. Door een deel van de productie over te hevelen naar het Franse Grenoble, blijft Caterpillar aanwezig in Europa.

    "Omvangrijke investeringen"

     

    De vakbonden reageren "geschokt" op de aankondiging en zijn het niet eens met de visie van de directie. De liberale vakbond CGSLB ziet bijvoorbeeld geen economische logica in de aankondiging. "Er vonden omvangrijke investeringen plaats en er werden engagementen aangegaan. Caterpillar Gosselies is de Europese parel van de groep", luidt het.

     

    Binnen het bedrijf is ook te horen dat er de afgelopen jaren al heel wat toegevingen zijn gedaan, onder meer door meer flexibiliteit te tonen. "Maar niets is ooit voldoende om de arrogantie van de multinationals tegen te gaan", zegt Myriam Delmée van de bediendebond SETCa.

     

    De christelijke vakbond CSC noemt de geplande sluiting in een Twitterbericht "weerzinwekkend". De vakbond "zal strijden opdat de rechten van de werknemers gerespecteerd zouden worden".

    Bij de socialistische vakbond FGTB Métal Hainaut-Namur klinkt het dat hij "allereerst aan de zijde van de werknemers en hun gezinnen zal staan in deze moeilijke momenten". Marc Goblet, de algemeen secretaris van het ABVV, die om medische redenen arbeidsongeschikt is, noemt de aankondiging "onzinnig".

    "We begrijpen de emotie"

    "We weten dat deze aankondiging uiterst pijnlijk is", geeft de financieel directeur toe. "We zijn ons ervan bewust dat ze veel emoties zal losweken bij het personeel, hun gezinnen en de gemeenschap. We begrijpen dat."

    Op de persconferentie werd niets gezegd over de termijn waarop de intentieverklaring een definitieve beslissing zou moeten worden. Een vakbondsvrouw zei eerder dat de fabriek zou openblijven tot april 2017.

     

     

    *

    Al dat uitgedeeld staatsmanna is dus buitengesmeten geld geweest. Evenzo al die etentjes en die vele dure snoepreisjes. Om nog maar te zwijgen van de foto’s die ze elkaar gegeven hebben, zoals BDW aan Jeroen De Pikker.

    Wanneer gaat iedereen nu eens leren, dat het gevaarlijk is, om samen met Hoge Heren kersen te eten. Binnenlandse gangsters zijn al zo gevaarlijk, wat moet het dan niet zijn met Amerikaanse…

    Wat me ook opvalt, is dat de productie naar Grenoble (Frankrijk) wordt overgeheveld. Wat inderdaad logisch is, daar de loonkosten er veel lager liggen.

    Als mes in de rug van de EURO-bazen kan deze vaststelling tellen. Maar ‘De Parel van Scharrelroi’ is voorgoed verloren. Nu resten alleen nog de herinneringen en wat meer gescharrel in de Staatsruif…

    Want ook bij Spaanse Koningen heeft men aan werken een broertje dood.

    PS

    Daar heeft de PS goed aan gedaan, om de pijn van de verlatenheid enigszins te milderen met de herinnering aan de roemvolle stichting, zo’n 300 jaar geleden op te cricken. Al zou de optocht van de reizen om dit feest op te vrolijken, beter vervangen had kunnen zijn door een optocht van… dwergen. Omdat die bij voorkeur de nacht en de Zwarte Markt verkiezen om te ‘werken’.

    Maar, zoals Johan Cruyff het al wist: “elk nadeel heb se voordeel”. Wat wil zeggen, dat na de sluiting van Caterpillar en de volgende golf armoede, de meeste ‘verrijkers’ het daar wel voor bekeken zullen houden.

    *

    *

    04-09-2016, 11:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3654

    6/1014 * - Bevrijdingsdag St Jan - Brussel hoofdstad niet alleen van de criminaliteit, maar ook van de ISLAM als politieke partij – Het Offerfeest -

    .

    DEEL 1

    ***

    Zondag 4 september

    Zon 7u01-20u20

    H Rosalia

    *

    04/09/?: Risorgimento, lees ‘de ‘Hereniging’ van Italië die duurde van 1820 tot 1870, feest dat symbool staat voor de opstanding van de eenheid onder één en dezelfde overkoepelende Leiding. Een van de 3 Nationale Feestdagen.

    4 september 1944 is ook de dag dat in de straten van ons klein dorpje de eerste Canadese en Poolse tanks verschenen nadat ze op 6 juni in Normandië waren geland. Als kind hadden we de dagen voordien de laatste weinige Duitsers hun biezen zien pakken met alles wat wielen had, tot kinderwagens toe. We waren niet naar school gemoeten en van rond de middag zat iedereen in de schuilkelder. Tot even na 4 uur langs alle kanten werd geroepen dat ‘ze’ daar waren. Ineens moest iedereen op straat om van dat overdonderend wonder van dichtbij te genieten.

    Neen, voor de wreedheden van de oorlog moesten we niet meer vrezen. Temeer echter voor die der Vrede, zoals weldra (in mijn omgeving) tot ieders verbazing zou blijken.

    *

    *

    Vooral onder deze rotskoepel geen verkeerde gedachten….

    *

    *

    De oprichting van die nieuwe politieke partij is blijkbaar in het grootste geheim geschied. Tenzij zulks natuurlijk door de ‘media’ werd doodgezwegen. Maar nu, ter gelegenheid van het komende Offerfeest, treedt ze in de openbaarheid. Omdat ze meent op eigen poten te kunnen staan en zo de ‘verrijkers’ te kunnen verenigen tegen de volgden nationale bollekes kermis. Met een eerste strijdpunt die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat: de islamwetten staan torenhoog alle andere. Dat het over ‘on-verdoofd slachten’ gaat, is daar het breekpunt van. Die veroveringstaktiek is namelijk gegrondvest op de islam-leer der ‘Gebroken Ogen’, d.w.z. het vergeestelijkte genot van het stervend slachtoffer te kunnen volgen binst het leven wegvloeit. Erger dan bij de beesten, die slechts doden om zelf in leven te blijven. Of uit bronstigheid. Een oefening op dieren, om voortdurend over tijd en eeuwigheid, de slachthonger op mensen te blijven voeden.

    Dat daarbij beroep wordt gedaan op het verdraaid uitleggen van een der oudste verhalen uit de Joods-Christelijke Bijbel, typeert ten volle de bedot-plicht, de taqyilla, vastgelegd in de stichtingsakte van de islammerij, de Koran. Het is niet alleen vuile na-aperij van de Aartsvader Abraham, maar veel meer het zich toe-eigenen van de Joodse leer om, niet wetende dat het om een testcase ging, in alles de Wil van de Heer van leven en dood nauwgezet te volgen.

    Dat de Joodse Bijbel schetst slechts zeer zijdelings de pijnlijke rol van dat offerdier, maar legt de nadruk op het bewijs van de meest strikte gehoorzaamheid, namelijk zelfs zijn eigen zoon (op het nippertje) niet ontziet, wordt door de Islam juist gebruikt om een onmenselijke bijkomstigheid in de verf te zetten. Het maakt van elke islammer bijna een psychopaat, die geniet van het lijden van zijn onschuldig slachtoffer.

    En wat meer is: het ogenblik om met de geboorte van deze nieuwe ‘Partij’ naar buiten te komen, is goed gekozen. Want de strategie kadert niet alleen in het eerstvolgende ‘Offerfeest’, maar ook volop in de deining rond het heropenen van het Politieke Jaar.

    Let U even ook nader op de exacte betekenis van het woord ‘Feest’, het op de voorgeschreven manier doden van een levend wezen, dergelijk ‘Offer’ is voor elke moslim een feest…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Politieke partij ISLAM promoot thuisslachtingen, GAIA razend

    *

    Dierenrechtenorganisatie GAIA onderneemt stappen tegen de politieke partij ISLAM omdat die “misleidende informatie verspreidt die mensen aanzet tot illegale praktijken”. ISLAM verdeelde tienduizenden pamfletten waarin staat dat thuis slachten wettelijk mag.

    ISLAM is vooral actief in Brussel en heeft daar ook verkozenen. In aanloop naar het Offerfeest verdeelt de partij pamfletten over het ritueel slachten van dieren.

    “Sinds enkele weken verdelen we tienduizenden pamfletten in heel België”, zegt ISLAM-ondervoorzitter Michel Dardenne. “Het pamflet legt uit dat elke burger een dier thuis mag slachten.” Daarbij wordt verwezen naar de Belgische en Europese wetgeving.

    Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA, is niet te spreken over het initiatief. “We ondernemen zeker stappen, maar onderzoeken nog welke”, zegt Vandenbosch. “Het is schandalig dat deze partij mensen aanzet om thuis te slachten en dus om een misdrijf te plegen. Het is een zoveelste bewijs dat fundamentalisten niet bereid zijn om de wetgeving na te leven.”

    Het ritueel slachten van dieren moet altijd in een erkend slachthuis gebeuren.

    Bewust verwarring zaaien

    “Een boer mag bijvoorbeeld wel een dier thuis slachten voor eigen consumptie, maar ook dan moet het dier worden verdoofd. Die politieke partij poogt nu bewust verwarring te zaaien onder de moslimgemeenschap”, aldus de GAIA-voorzitter.

    Ook Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) tilt zwaar aan het initiatief. “Ik veroordeel in strenge bewoordingen deze bewuste misleiding”, zegt Weyts.

    Het Offerfeest valt dit jaar op 12 september, heeft de Moslimexecutieve beslist. Het Offerfeest wordt gevierd ter nagedachtenis aan Ibrahim, die bereid was om zijn zoon te offeren, maar uiteindelijk een schaap slachtte.

    *

     

    *

    Het is dus maar al te duidelijk, dat de ‘Moslim Executie Raad’ uit is op de confrontatie tussen hun eigen wetten en die van de samenleving waar ze zijn binnengedrongen en vaste voet denken te hebben.

    Anders gezegd, ze hebben ons gedwongen om een gezamenlijk front te vormen: de Coburger wettelijkheid en de Vlaamse Bevrijdingsstrijd. Met als verdienstelijk toemaatje, dat die Coburger wetten, door zogezegd Vlaamse ministers moeten verdedigd worden.

    Maar we wisten dat al lang: telkens de islam denkt slim te kunnen spelen, zijn ze blind voor hun eigen misrekeningen. De Geschiedenis bulkt letterlijk van de voorbeelden, en Sultan Erdogan is daar het voorlopig laatste bewijs voor.

    Islam is lijk een verkrachte jonge vouw die 1400 jaar geleden zodanig vernederd werd, dat ze de rest van haar leven in bloedige barensnood moest doorbrengen, zonder ooit maar één werkelijke geboorte te mogen mee maken…..

    Maar moet de rest van de wereld dat daardoor bekopen?

    *

    *

    04-09-2016, 10:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    03-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3653

    5/681 * - de boete-gang van Diksia is ingezet – Gregoriaanse Gezangen en Barbarossa -

    .

    DEEL 1

    Zaterdag 3 september

    Zon 7u00-20u23

    H Gregorius de Grote

    Als het op Sint-Gregoor regent, lang zijn we ermee gezegend

    *

    Deze Paus Gregorius I (540-604) leefde en stierf in Rome nadat hij jarenlang in Constantinopel, thans Istanbul, de eigenlijke hoofdzetel van het Christendom had gewerkt. Aan hem zijn we niet alleen de Gregoriaanse Gezangen verschuldigd, maar ook onze jaartelling.

    In die jaren stond Rome namelijk onder zware druk van de invallende Longobarden waarover in Italië tot op heden in veel sagen en legenden die roverhoofdman Barbarossa een bloedige rol speelt. Van Roodbaard naar Blauwbaard moet het dus een kleine stap geweest zijn….

    *

    Sieraad op de maat van het ACW

    *

    *

    In Coburgia, waar het ACW samen met de hele CVP door zijn Marxistische connecties een der grote sterkhouders is kunnen worden, blijft het oorverdovend stil. Maar de Heilige Huisjes sidderen van ingehouden woede. Er wordt er zelfs aan gedacht, om de Revolutie van 1830 te hernemen, tot de Noorderburen van de kleinste tot de grootste, allemaal in de pan gehakt zijn. Want stel U voor, Dexia, het knuffelbeertje van de Parijse Haute Finance, verslagen als het is op het veld van on-eer, wordt door de vuige Ollanders zelfs als lijk nog mee-geplunderd.

    Gerechtigheid is dus ten delen geschied. Maar de schuldigen lopen na al die jaren nog altijd vrij rond. Ze hebben zelfs de pretentie om na de verkiezingen, om het even de uitslag, opnieuw aan de knoppen te zitten. En omdat ze rekenen op de onverdeeldheid onder de Vlaamse partijen, bakken ze nu al platte broodjes met de Waalse Roden. Dat, uiteraard in ‘s Lands belang en met de dood in het hart.

    Enfin, ze zijn in niets veranderd en zelfs aan de schandpaal genageld, blijven ze hun hoogmoed volgen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Dexia moet 200 miljoen terugbetalen aan beleggers

    Dexia moet in Nederland circa 200 miljoen euro betalen aan beleggers die hun broek scheurden aan beleggingsproducten. Dat is het gevolg van een uitspraak van de Hoge Raad der Nederlanden, het hoogste rechtsorgaan in Nederland. Zo meldt belangenorganisatie Leaseproces.

    De uitspraak in de zogenaamde aandelenlease-affaire komt er na jarenlang procederen. De aandelenlease-affaire is ontstaan nadat banken 700.000 leaseproducten aan Nederlandse consumenten hadden verkocht. Bij deze producten werd belegd met geleend geld, vaak zonder dat de klant dit wist. Na de beurscrash aan het begin van deze eeuw bleven honderdduizenden afnemers met een grote restschuld achter.

    Dergelijke contracten werden afgesloten via tussenpersonen. Maar die beschikten niet altijd over de nodige vergunningen. De Hoge Raad rekent het de aanbieders - zoals Dexia - nu zwaar aan dat zij toestonden dat advisering via deze tussenpersonen zonder vergunning plaatsvond. Het gevolg van de uitspraak van de Hoge Raad is dat gedupeerden hun volledige inleg inclusief wettelijke rente kunnen terugkrijgen en dat hun eventuele restschuld wordt kwijtgescholden, aldus Leaseproces, dat voor meer dan 10.000 gedupeerden procedeerde.

     

    Volgens Leaseproces betekent de uitspraak voor Dexia dat de restbank circa 200 miljoen euro moet uitbetalen. Bij Dexia was niemand bereikbaar voor commentaar.

    *

     

    *

    De twee boegbeelden, Martens en De Haene, van deze arrogantie-partij zijn – goed voor hen – al een tijdje van het toneel verdwenen, maar hun troonopvolgers zijn van hetzelfde misdadig ondermaatse kaliber. Samen met de meer uitgesproken Linkxen, zijn ze verantwoordelijk voor het kapot regeren van dit land. Dat ze daarnaast nog gemeend hebben, hun eigen voetvolk te moeten bestelen (Arco) is hemeltergend onvergeeflijk.

    Moest Coburgia de Rechtsstaat zijn, die het beweert te zijn, dan zaten de kopstukken van al hun neven-organisaties ook al lang in de gevangenis tussen de andere criminelen.

    Vandaar dat hier op deze blog al jaren geschreven wordt, niet over de christelijke Volks Partij (wat ze lang niet meer zijn), maar over de Criminele Volks Partij. Ze kunnen dus al hun logo’s bewaren en hoeven niet in de schaduw van www.bewerging.net te kruipen.

    Precies alsof die van het ACW zich daar veilig mogen voelen.

    Gods molen maalt langzaam, maar zeker.

     

    *



    03-09-2016, 18:38 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3642

    5/835 * - Caterpillar als eerste van een lange rij gesneuveld -

    .

    DEEL 3

    Vrijdag 2 september

    Zon 6u58-20u25

    Z Margriet van Leuven

    *

    *

    *

    *

    Hij is er niet meer, Caterpillar, de trots van het Walenland in Gosselies, vlak bij de luchthaven van Brussel-Zuid in Charleroi, waar er vroeger maar me heel wat minder succes, die ‘Metro Lége” op het randje af en met succes niet werd gerealiseerd, maar wel handenvol geld heeft gekost.

    En neen, ik verlustig mij helemaal niet omdat er in dat armlastig landsgedeelte nog maar eens duizenden (tot 7.000) arbeidsplaatsen verdwijnen, hoofdzakelijk bij de kleine onderaannemers. Al verwondert het mij grotendeels dat de schuldige hiervan de slecht draaiende wereldeconomie zou zijn, en niet de Waalse Parti Scandalde. Noeste werkers of niet, het merendeel van die werknemers zullen voor de rest van hun leven ten laste vallen van de Gemeenschap. Misschien worden die wel ‘Staatsambtenaar’, zodat de werklozen statistieken daar geen last van krijgen. Want die Federale ‘Gemeenschap’ wordt in hoofdzaak, zo niet uitsluitend, in stand gehouden door de kleine Vlaamse zelfstandige en/of de kleine Vlaamse werknemer.

    Wat mij vooral ergert, is de hoogstaande onbekendheid van De Schandaard met de Wetten van de Economie.

    Dat men afstandelijk doet tegenover het leed van de kleine Waal, tot daar aan toe. Al zou een tikkeltje bezorgdheid wel gemogen hebben. Wat beseffen die dan niet dat ze de poten van onder hun eigen stoel zagen?

    Enfin, in de tekst hieronder heb ik weer eens een paar accenten gelegd. Ik wens U veel leesverdriet.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Crisis in mijnbouw nekt site Gosselies

    Door de problemen in de mijnbouwsector en de lagere vraag uit China zag Caterpillar, wereldleider in graafmachines, de laatste jaren zijn winst slinken. Daar is zijn tweede belangrijkste productiecentrum, in Gosselies, slachtoffer van geworden.

    De sluiting van Caterpillar in Gosselies, waarbij 2.200 mensen hun baan verliezen, komt niet helemaal uit de lucht vallen.

    Al in september vorig jaar kondigde de Amerikaanse producent van graafmachines aan dat het tienduizend jobs wereldwijd zou schrappen, goed voor negen procent van het totale personeelsbestand. Liefst twintig fabrieken zouden gesloten of grondig geherstructureerd worden.

    De reden, volgens Caterpillar: de lage grondstoffenprijzen en de ook al flink gedaalde olieprijs. Als wereldleider in industriële graafmachines met vooral ook veel mijnbouwinstallaties, voelt Caterpillar de crisis in de grondstoffensector flink. In opkomende economieën als China en Brazilië is de groei en dus ook de vraag naar grondstoffen flink gedaald. Energie en mijnbouw, belangrijke klanten van Caterpillar, staan onder druk.

    In de laatste financiële resultaten moest Caterpillar, met hoofdzetel in Peoria in Illinois, daardoor zijn groeiprognoses telkens naar beneden bijstellen. De omzet in 2015 lage bijvoorbeeld 15 procent lager dan het jaar voordien en de winst 43 procent lager.

    Ondanks de duik naar beneden lag die winst wel nog altijd op 2,1 miljard euro. Het dividend voor de aandeelhouders ging ook niet naar omlaag.

    Niet de eerste herstructurering

    Om zich aan te passen aan de lagere vraag ‘moeten we nadenken over acties om de productiecapaciteit en de operationele kosten te verminderen’, aldus Caterpillar vanmorgen. De vestiging in Gosselies, de tweede belangrijkste productiesite ter wereld, had nochtans al inspanningen geleverd. De voorbije jaren schrapte ‘Cat’ wereldwijd al eens 31.000 jobs waarvan 1.400 op de site dichtbij de luchthaven van Charleroi. De vestiging zorgt er al sinds 1965 voor werkgelegenheid.

     

    In juli legde Caterpillar nog kwartaalresultaten boven de verwachtingen voor, en liet weten dat het ergste voor de mijnbouw mogelijk achter de rug was, al bleef de verkoop lager dan het jaar voordien.

    *

     

    *

    Hoe denkt U bijvoorbeeld, na lezing van voorgaand stukje over de bar-slechte wereldeconomie over deze zin:

    “In opkomende economieën als China en Brazilië is de groei en dus ook de vraag naar grondstoffen flink gedaald”

    En ik, die altijd geleerd heb, en er zeer veel geleerde boeken heb dienen te verslinden, dat goedkopere grondstoffen grote winsten meebrachten.

    Enfin, met de economie vergaat het ons een beetje zoals met de negatieve interesten’, wat nota bene een fameuze omdraaiing is van de werkelijkheid. Dichter bij de werkelijkheid zou zijn van te spreken over ‘beleggings-boete’ dan woorden op te dringen die spontaan doen denken aan de voorbije wereld van opbrengsten. Het woord ‘rente’ is inderdaad zo veel als synoniem van ons spaarvarkentje goed besturen. Wat we, dank zij de EU, dus niet meer kunnen.

    En Paul Magnette, Waals Minister-President, is volgens de TV ‘ontzet en gescandaliseerd’. Omdat er hem nog alleen maar als CEO en wapenfabrikant de industrie van het bloedvergieten rest om fier over te zijn?

    Verder zou ik toch graag wat meer vernemen van De Schandaard wat er bedoeld wordt met

    groeiprognoses telkens naar beneden bijstellen”.

    Is blijkbaar weer al eens zoals de ‘negatieve rente’: verkeerde verwachting wekken. Wat is er mis met ‘verlies prognoses’. Of zijn die veel te duidelijk voor de naïeve lezer?

    Het is alleen zeer spijtig, dat er voor de term ‘faillissement’ tot hiertoe geen omgekeerde benadering werd gevonden.

    *

    *

    02-09-2016, 19:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3651

    9/2188 * - Wereldwijde onweerswolken van weer eens een wereldcrisis -

    .

    DEEL 2

    Vrijdag 2 september

    Zon 6u58-20u25

    Z Margriet van Leuven

    *

    *

    In Duitsland begint men er de smaak in te krijgen….

    Het Proces van Neurenberg

    (20 november 1945 -1 oktober 1946)

    *

    *

    In Neurenberg zaten op het bankje als oorlogsmisdadigers: de verslagen Nazi-kopstukken. ‘Dood door verhanging’ was de op voorhand afgesproken strafmaat. De overige straffen ware navenant. De ‘Recht sprekende Partijen’ waren Amerika, de Sovjet Unie, het Verenigd Koninkrijk en… Frankrijk. Twee keer raden wie de leiding had. Zeg maar zij die in Neurenberg II grotendeels op het bankje zouden moeten zitten. Amerika samen met de EU-bonzen die onze Beschaving hebben willen om zeep brengen. De ‘overigen van Neurenberg I’ bestaan niet meer (De Sovjet Unie) ofwel zijn ze afgevallen tot uitgeputte mini-staten zonder invloed (Engeland en Frankrijk).

    De politieke verantwoordelijken voor de komende crisis kijken voorlopig de kat uit de boom. Of is het de spreekwoordelijke voorzichtigheid die de moeder is van de porseleinkast? Ook is het nogal dikwijls zo, dat het buikgevoel het haalt op de rede.

    Er zijn natuurlijk de twee heikele punten waarmee de EURO-bonzen ons hebben meer opgezadeld. De nooit geziene volksverhuizingen van arm naar rijk, en de al evenmin ooit geziene wereldwijde droefheid rond de sterfbed-scène van onze betaalmiddelen. De rest van de calamiteiten volgt uit deze twee koplopers. Waar ondergetekende als econoom niet kan nalaten met de vinger te wijzen naar de meest directe aanleiding voor alle recessies, de bemoeizucht van elk Overheid om de economie te willen ‘leiden’. Zie wijlen de sovjet Unie, waar maar al te duidelijk werd bewezen, dat economie niet kan ‘geleid’ worden. De economie ‘floreert het best als de Overheid helemaal niet tussenkomst. Vooral niet met zogezegde ‘steunmaatregelen’, die in de eerste plaats de concurrentie vervalst en de Wet van Vraag en Aanbod onderuit haalt. Economie is als de Liefde tussen man en vrouw, die ook niet kan geforceerd worden of opgelegd worden. Economie zit in de mens sinds de tijd der ruilhandel en bloeit het best in die landen waar de Overheid er haar poten van af houdt.

    Ja Ja, de ‘globalisatie’ komt ter wereld lijk elk nieuw leven op deze Planeet, in een zee van bloed. En dat bloed kleurt, zoals gebruikelijk, bloedrood, de geliefkoosde kleur van Linkx.

    ‘Are you listening’, peroreert Donald Trump, en hij herhaalt dat tot zijn gehoor rustig is geworden. Dit is zijn boodschap voor de hele wereld: iedereen die onwettelijk het grondgebied betreedt, gaat er onherroepelijk rapper weer uit dan hij of zij er is binnengekomen.

    Woorden van hoop voor velen, woorden vol waarschuwing voor de anderen. Maar het is de enige aanpak die zal helpen. En het zal nog jaren duren voor de vroegere rotzooi is opgeruimd.

    En dan is het hoog tijd geworden, om een Neurenerg II te installeren, die de aanstokers van deze ondergang hebben gewild. In Neurenberg I zaten daar alleen de kleine socialisten op het bankje om de doodstraf te horen uitspreken. Deze keer moeten het de grote jongens zijn, maar het vonnis moet hetzelfde zijn. Want de misdaden zijn niet alleen dezelfde, maar ze zijn onmenselijk veel groter.

    Zij hebben noch min noch meer geprobeerd de Goddelijke Ordening af te breken, en te vervangen door een nieuw soort Toren van Babel.

    Ik heb gezegd, en nu kunnen we overgaan tot de lezing van de dag, volgens Xander, die schrijft als geen ander.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    https://ejbron.wordpress.com/

    *

    Duitsers beginnen geld van rekeningen te halen en in kluisjes te stoppen

     

    Wereldwijde crash nadert: Koreaanse mega containerrederij Hanjin failliet - Deutsche Bank kan klanten hun fysieke goud niet leveren – Politieke chaos in Spanje – China worstelt met teruglopende groei – Braziliaanse economie compleet ingestort

    *
    Duitse leveranciers kunnen de vraag naar kluizen amper aan. De meeste Duitsers weten nog goed hoe het eraan toeging onder de Nazi’s en de Oost Duitse Stasi, en beginnen daarom het vertrouwen in de banken en de overheid te verliezen.

    Gisteren ging er een nieuwe schok door de wereldeconomie, toen het Zuid Koreaanse Hanjin Shipping, de 7e containerrederij ter wereld en de grootste van het land, uitstel van betaling aanvroeg, waarop diens mega containerschepen in Chinese, Amerikaanse en Spaanse havens de toegang werd geweigerd. Analisten vermoeden dat het bankroet van Hanjin de Zuid Koreaanse export naar onder andere Europa mogelijk maandenlang zal verstoren. Ook in economische kampioenen China en Duitsland zijn rode waarschuwingssignalen te zien van de naderende, lang gevreesde grote crash.

     De economie van Zuid Korea, thuisbasis van grote bekende multinationals zoals LG, Samsung en Hyundai, is voor maar liefst 53% afhankelijk van de export. Hanjin Shipping heeft zo’n 150 container- en bulkschepen, en transporteert jaarlijks zo’n 100 miljoen ton vracht. Gisteren besloten de Koreaanse banken echter hun kredieten aan Hanjin stop te zetten, omdat het bedrijf onvoldoende zou doen om de enorme schuld van $ 5 miljard aan te pakken.

    In tegenstelling tot de VS en Europa kiest de Zuid Koreaanse regering niet voor een ‘too big to fail bailout’ met miljarden belastinggeld. Bedrijven, hoe groot ze ook zijn, moeten zichzelf weer gezond maken, is het standpunt. Gezonde onderdelen en enkele vrachtroutes van Hanjin worden mogelijk overgenomen door Hyundai Merchant Marine, de op één na grootste zeetransporteur van het land, dat overigens zelf ook probeert zijn veel te hoge schuldenlast af te bouwen.

    Bevoorradingslijnen langdurig verstoord

    De havens in Shanghai (China), Valencia (Spanje) en Savannah (VS) hebben Hanjin schepen de toegang geweigerd, omdat ze bang zijn dat het bedrijf het havengeld niet kan betalen. In de haven van Singapore werd de Hanjin Rome in beslag genomen door een schuldeiser. Voor de kust van Californië liggen tenminste drie grote containerschepen van Hanjin werkeloos te wachten op wat er nu gaat gebeuren (3).

    De afgelopen jaren is het container- en vrachtvervoer per schip fors teruggelopen, waardoor de vrachtprijzen zijn ingestort, en tal van transporteurs in de problemen zijn gekomen. Het transport van een 40 voet container van Shanghai naar de westkust van de VS kostte in 2010 nog $ 2000,-, nu nog maar $ 596,-.

    De levering van goederen aan boord van Hanjin schepen ligt weken- en mogelijk zelfs maandenlang stil. Omdat het bedrijf zo groot is, dreigt een kettingreactie die de bevoorradingslijnen met Europa en Amerika ernstig kan verstoren, met mogelijk grote gevolgen voor onze toch al broze economieën. (1)

    Politieke chaos in Spanje

    Ook politiek lopen overal de spanningen verder op. In Spanje dreigen de derde (!) parlementsverkiezingen binnen één jaar, nu interim premier Mariano Rajoy gisterenavond een vertrouwensstemming over een nieuwe regering verloor. Vrijdag is een nieuwe stemming waarbij geen 2/3, maar slechts een gewone meerderheid nodig is, maar zelfs dat is niet zeker. (6) De partijen zijn het onderling zeer oneens over de benodigde economische en financiële hervormingen die Spanje moet doorvoeren om weer gezond te worden.

    Deutsche Bank kan klanten hun fysieke goud niet leveren

    Ook uit Duitsland komen steeds meer signalen van een op handen zijnde nieuwe grote crisis. Vorige week werd bekend dat de Duitse export ‘onverwacht’ grote klappen heeft gekregen. Nu blijkt dat één van de belangrijkste Europese systeembanken, Deutsche Bank, niet in staat is om zijn klanten fysiek goud te leveren, ook al bezitten ze dit op papier. (2)

    Afgelopen jaren waren er al hardnekkige geruchten dat de goudreserves van de Amerikaanse Federal Reserve bijna volledig zijn uitgeput, maar dat dit voor de buitenwereld zorgvuldig verborgen wordt gehouden, omdat het vertrouwen in de Amerikaanse dollar anders wel eens de genadeklap zou kunnen krijgen. Geldt dat, gezien de berichten uit Duitsland, mogelijk ook voor de landen van de eurozone?

    Duitsers bergen geld op in kluisjes

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de bevolking alvast openlijk gewaarschuwd voor het lage-rentebeleid van de Europese Centrale Bank (ECB). Als dit zonder de noodzakelijke hervormingen in de lidstaten wordt voortgezet, dan dreigen spaarders en pensioenfondsen daar de dupe van te worden. De ECB blijft maandelijks voor miljarden aan Europese staatsschulden, bedrijfsobligaties, leningen en hypotheken opkopen, wat de bank tot minimaal eind maart 2017 wil volhouden. Dan zal het opkoopprogramma een duizelingwekkende € 1,74 biljoen bedragen. (7)

    Steeds meer Duitsers kiezen daarom eieren voor hun geld, aangezien hun (spaar)geld op de bank door het nul- en negatieve rentebeleid niet meer, maar steeds minder waard wordt. De vraag naar kluisjes is het afgelopen halfjaar dan ook met 25% gestegen.

    De Duitsers beginnen overduidelijk het vertrouwen in het Europese bankensysteem kwijt te raken, wat het begin van een stapsgewijze en ‘stille’ bankrun in gang lijkt te zetten. Een ondernemer uit München verwoordde de groeiende angst als volgt: ‘Op het moment dat de banken rente over mijn eigen vermogen gaan berekenen, neem ik mijn 50.000 euro op, en verstop die onder mijn kussen, of ik koop een kluisje.’

    In Japan is te zien dat een negatief rentebeleid averechtse effecten sorteert. Juist omdat bank- en spaarrekeningen minder waard worden, beginnen mensen contant geld op te potten, en geven nog minder uit dan voorheen, wat de economische neergang alleen maar versnelt. (8)

    Duitsers betalen nog altijd massaal met contant geld

    Bij de Duitsers zitten de verschrikkingen van de Nazi’s en Oost Duitse Stasi nog diep in het collectieve volksgeheugen, reden waarom verreweg de meeste Duitsers (80%) nog steeds het liefst met contant geld betalen, en niet met de pin. Immers: digitaal afrekenen betekent controle door en uitlevering aan een overheid, die vervolgens naar believen kan doen wat het wil zodra er een grote crisis uitbreekt. En doorgaans gaat dat uitsluitend ten koste van de gewone man, zijn geld en zijn bezittingen.

    Ook China worstelt met economie

    Ondertussen worstelt ook China met een teruglopende economische groei, die in 25 jaar niet zo laag is geweest. Xu Shaoshi, hoofd van de Nationale Ontwikkelings- en Hervormings Commissie (NDRC), zei dat ‘de fundamenten voor een stabiele economische ontwikkeling op dit moment niet stevig genoeg zijn. De neergaande trend blijft groot, en de moeilijkheden zijn niet te onderschatten. Het wordt erg lastig de gestelde doelen voor investeringen en handel te bereiken.’ Hetzelfde geldt voor de werkgelegenheid, consumentenbestedingen en de landbouw. (4)

    Braziliaanse economie compleet ingestort

    Terwijl de media het vooral hebben over de afzetting van president Rouseff door de Senaat, gaat op de achtergrond de instorting van de Braziliaanse economie in versneld tempo verder. Het aantal werklozen is sinds vorig jaar gestegen van 8,6 miljoen naar 11,8 miljoen, oftewel 11,6% van de beroepsbevolking. Twee jaar geleden bedroeg dat percentage nog maar 6,9%.

    Degenen die nog wel werken, zagen hun inkomen in één jaar tijd met gemiddeld 3,0% slinken. Consumenten kochten in die periode 5% minder goederen, en het reële BNP daalde in het eerste kwartaal van dit jaar met -5,4%, en in het tweede met -3,8%. De binnenlandse vraag van de private sector daalde de afgelopen 2 jaar zelfs met 12,4%. Inmiddels is de economie teruggekeerd naar het niveau van 2010.

    Het fiscale tekort van de publieke sector bedraagt een torenhoge 9,6% van het BNP, en de staatsschuld steeg sinds eind 2015 van 66,5% naar 69,5% van het BNP. Onafhankelijke analisten spreken dan ook van een echte economische ‘depressie’ in het Zuid Amerikaanse land. (5)

    Conclusie

    Alle bovenstaande ontwikkelingen bij elkaar opgeteld schetsen een duidelijk beeld van een aanstormende wereldwijde crisis die zijn weerga niet kent. Die kan nog best een paar jaar op zich laten wachten, maar net zo goed al volgende week losbarsten. Begin er in uw achterhoofd dus voorzichtig rekening mee te houden dat het relatief gemakkelijke leven zoals we dat nu kennen binnen enkele jaren wel eens voor langere tijd, en met een beetje pech zelfs permanent, voorbij kan zijn.


    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Zero Hedge
    (3) Zero Hedge
    (4) Zero Hedge
    (5) Zero Hedge
    (6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (7) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (8) Zero Hedge

    *

     

    *

    ‘Een appeltje voor de dorst bijeen gespaard hebben is in een Linkx bestuurde samenleving, hetzelfde als 10 uitgehongerde straatratten bij slechts één kommetje melk opsluiten. Er zal een gehuil en gejank weerklinken als nu bij het ECB en in Bruxella-bla-bla.

    Na uitvergroting van dit beeld tot de ganse EU en de rest van de wereld, verwondert het alleen dat het nog zo lang heeft geduurd.

    Uw eigen geld dat niets meer waard is, tenzij U het bewaart onder Uw matras; zie daar wat de ECB van dit welvarend continent heeft gemaakt.

    Voor iedereen die iets afweet van scheepsbouw, nadert het uur om, net als Noach, een overlevings-ark te bouwen. De natuur schade berokkenen is nu wel zonde geworden (zegt de Paus, too late and too little), maar het is te laat om de put te vullen als het kalf (wij allemaal) verdronken is.

    Ceintuur doen’ zoals onze voorouders, zit er echt niet meer in, want die ceintuur zit reeds om onze nek, zodat we straks netjes aan de takken van de bomen zullen bengelen. Tenminste, als we, wereldwijd, niet de eersten zijn om dat bij onze Grote Verlichte Verstanden toe te passen.

    En vergeten we ondertussen vooral niet, dat een kat die in het nauw gedreven zit, rare sprongen maakt. Vooral als die dat lekker kommetje melk van onder haar neus ziet wegnemen….

     

    *

    *

    02-09-2016, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3650

    5/825 * - Bij de NVA verlaten de ratten het zinkend schip – we horen al de TVG van het VB in de verte -

    .

    DEEL 1

    Vrijdag 2 september

    Zon 6u58-20u25

    Z Margriet van Leuven

    *

    *

    De wisselaar

    *

    *

    Neen, hier geen namen. Alles moet liefst zo anoniem mogelijk verlopen, want ‘kiezen is verliezen’. Toch curieus hoe fijngevoelig (zie hieronder) hoe die “aflossing’ wordt overgebracht. Donkere toekomstperspectieven voor de Partij? Niet getreurd: ze doen gewoon verder alsof er geen donkere wolken zijn, ja zelfs geen vuiltje aan de lucht is. Want het bandwerk mag nooit worden stilgelegd, anders vliegen zij uit de kaas…. Dat is nu eenmaal de Wet der Traagheid, dezelfde Wet die bij een auto-ongeval de inzittenden tegen de voorruit doet belanden. Iets met Newton of zo. Maakte niets uit. Als de band, net als de beweging, maar doende blijft.

    Heb ik nu met deze woorden teveel gezegd? Ik hoop van niet. Wat inzake de Nieuwe Vlaamse Arrogantie speelt er nog een andere Natuurwet, namelijk die van Loontje die komt om z’n Boontje. Teveel valse niet nageleefde verkiezingsbeloften en de arrogantie tegenover hun frontkameraden van het Eerste Uur om dezen voortdurend te willen in het slijk stampen.

    Lees ondertussen wat De Schandaard met enige sympathie maar met volle overtuiging over deze ‘personeelswissel’ schrijft. Het typeert ten volle de leegheid van het onderwerp en de non-bezieling waarmee de agenda wordt waargenomen. Er is geen sprake van begeestering aangaande de lotsverbetering van hun kiezers, de Vlaamse middenmoot, maar wel van koele berekeningen om zoveel mogelijk voordeel voor hun eigen persoontje.

    Deze houding vindt U, toppunt van arrogantie, zelfs weerspiegeld in de afbeelding hierboven. Een mooie man, vol van zichzelf, klaar om er in te vliegen en dus reeds op voorhand moe, maar toch steun zoekend langs… rechts, (voor ons is dat links) die zichzelf even presenteert vooraleer hij op zijn beurt gaat genieten van de poen. Zijn voorganger verlaat de band, waarom, daar hebben we niet eens het raden naar, maar het wordt uitgelegd dat hij veel grover kan verdienen in zijn advocatenpraktijk. Toch nooit met het Pro Deo-werk dat verdorie juist nu aan banden wordt gelegd!?

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Personeelswissel bij Vlaamse N-VA-fractie

    *

    Paul Cordy volgt Jan Hofkens op als Vlaams parlementslid voor de N-VA. Hofkens kon het parlementair werk niet langer combineren met zijn advocatenpraktijk.

    ‘Ik heb de voorbije zomer de afweging gemaakt en hoe graag ik mijn job als parlementslid ook deed, ik heb ervoor geopteerd mij opnieuw volop te concentreren op mijn advocatenpraktijk’, aldus de afscheidnemende Hofkens. ‘Het is een keuze met pijn in het hart. Want kiezen is verliezen.’

    Vervanger Paul Cordy noemt zichzelf een dossiervreter, die zich vooral wil toeleggen op het Vlaamse arbeidsmarktbeleid. ‘Daar kan ik mijn ervaring inbrengen als coördinator voor de werkstuden-tenprogramma’s en het afstandsonderwijs aan de Universiteit Antwerpen.’

    Als districtsraadvoorzitter van Antwerpen-stad wil Cordy - logischerwijs vertegenwoordiger van de kieskring Antwerpen in het parlement - ook het werk in de commissie voor Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering en Stedenbeleid van nabij opvolg

    *

     

    *

    Ten gerieve van de brave lezers breng ik hier en nu de gedachte naar voor, dat er achter elk gordijntje van elk kieshokje een andere soort ‘opvolgers’ klaar staat om eindelijk de fakkel over te nemen. Lang verguisd, vernederd en langs de zijlijn gezet, staan duizenden jonge Vlamingen klaar om die uitgedoofde fakkel in het vuur te gooien, en om met de nieuwe vlam van de heilige bezieling het lot van de Vlaamse Burger zelf in handen te nemen. Neen, liefst niet direct op de manier waarop Donald Trump in Amerika belooft er met de grove borstel door te gaan. Vlamingen zijn nu eenmaal geen na-apers, maar voorlopers. Het Kwaad niet bijsnoeien, maar uitroeien met wortel en tak en zorgen dat het nooit meer terugkomst. Wat Mohammed er ook over vertelt.

    Vlamingen houden het netjes. Wees daar maar zeker van. Waar ze zijn langs gekomen, blijft de boel kraaknet achter. Al moet de binnenste steen onderste boven worden gedraaid. De Wet moet, net als op de schoolbanken, tot in de kleinste puntjes worden opgevolgd.

    En wie dit niet wil, gaat de klas uit.

    We zullen, als iedereen meewerkt, eindelijk baas zijn in eigen buik. De Nieuwe Vlaamse Arrogantie zal niet te kiezen hebben. Wil die overleven, dan moet ze onvoorwaardelijk de Vlaamse kaart trekken. En die kaart, Mijne dierbaren, heeft de TVG van het Vlaams Belang in handen. Tom Van Grieken en zijn Nieuwe Ploeg vragen de barelen aan elke overweg te sluiten, want ze naderen met… sneltreinvaart.

    *

    PS 1

    Goederen-treinen mogen er ook zijn, zelfs boemeltreintjes, maar die moeten niet willen voorop rijden…..

    PS 2

    Die TVG in de verte is als de rijzende morgen zon die goedemorgen wenst aan het hooggebergte … om daarna het dal te verwarmen.

    ‘Quand le soleil dit bonjour au montagne…. je ne fais que penser à toi.’

     

    *

    *

    02-09-2016, 17:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3649

    9/1442 * - Duitse ‘Identitairen’ en Veilige Grenzen = veilige toekomst -

    DEEL 4

    ***

    Donderdag 1 september 2016

    Zon 6u57-20u27

    H Egidius

    Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen

    *

    *

    *

    *

    Duitsland is en blijft een raar land. Enerzijds is/was het de bakermat van de ideologie van Het Kwaad dat we kennen onder de naam van Socialistisch Nationalisme (de Nazi-leer), daarna werd het in een oogwenk veramerikaniseerd. Maar dat laatste was zonder de waard gerekend van de sluimerende ondergrond bij de Elite van datzelfde Socialisme. Een socialisme dat (oppervlakkig) witter dan wit scheen te zijn gewassen door hun spreekwoordelijke ‘Grundigkeit’. Alles was er zogezegd brandnieuw, maar als Kanselier werd het tenslotte wel Merkel, een vroegere DDR-aanhangster uit het Communistisch Oostblok als hoofd van de CDU, de Christen Democratische Unie.

    En nu blijkt het al een tijdje dat de waard gerekend heeft zonder de eigenlijke waard, met name ‘Das Volk’. Datzelfde volk dat in 1989 de Berlijnse Muur kon doen vallen door dat zo te willen.

    Wat er ook van zij: het woord ‘Reconquista’ is gevallen. Iets dat inderdaad nauw aansluit met de woordkeuze van de ISIS-Jihadisten van de Heilige Oorlog tegen de Kruisvaarders van het Westen.

    Dat daarmee de indruk wordt gewekt, dat niet zij, maar het Westen (dat alleen zijn eigen grenzen verdedigt) de aanvallende partij zijn. Een moslim slimmigheidje dat nauw aansluit bij de Taqyuilla, de Heilige Bedotplicht van elke moslimmer. Ook van de meest ‘gematigde’….

    En weet U, mensen als ondergetekende voelen zich vereerd als Kruisvaarder te worden gebrandmerkt. Alleen maar omdat de onze Outer en Heerd verdedigen enerzijds tegen de incestueuze moderniteit die anderzijds de meest achterlijke non-beschaving ter wereld binnenloodst om er zelf beter van te worden.

    Ik moet toch op een of andere manier proberen, om het hele verhaal achter de figuur van die Gerard van Ruddervoorde, de 10de Grootmeester der Tempeliers, op te snorren. Ruddervoorde is nog altijd een landelijk half ingeslapen dorpje tussen Torhout en Brugge, hartje West-Vlaanderen. Vanzelfsprekend wordt diens levensgeschiedenis verborgen onder de korenmaat, want zijn wapenschild (De Leeuw en het Kruis) werden immers, vooral na de Franse Revolutie en 1830, bij het groot huisvuil gezet.

    Had wijlen Hendrik Conscience die ‘zijn volk leerde lezen’, deze figuur maar als held gekozen als ‘Leeuw van Vlaanderen’ dan was Ruddervoorde nu misschien even bekend als Willem Tell in Zwitserland.

    De Tempeliers spreken tot de verbeelding, dat is zeker. En wie Tempelridders zegt, zegt Kruisvaarders.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Veranderende tijden in Europa – De ‘Reconquista’ is begonnen

    Geplaatst op 31 augustus 2016 door E.J. Bron

    (Door: “Young German” – Vertaling: Theresa Geissler)

    Veilige grenzen = veilige toekomst

    *

    Het Duitse journaille trekt van leer tegen de Identitairen en hun kortstondige beklimming van de Brandenburger Tor. Ze proberen daarbij elkaar te overtreffen in wie de grootste kwaadsprekerij en hetze of beledigingen over deze jonge mensen kan uitstorten. Totaal onverbloemd worden hier politieke activisten, die zich inzetten voor veilige grenzen en het recht van de volkeren op zelfbeschikking, gelijkgesteld met de moordenaars van Auschwitz. “Nazi’s bezetten de Brandenburger Tor,” schrijft de pers.

    NAZI’S? Als de nazi’s de Brandenburger Tor bezet zouden hebben, zouden in Europa de dingen volkomen anders liggen. nazi’s, nationaalsocialisten dus, die een expansionistische, op racistische dogma´s gebaseerde politiek vertegenwoordigen, wier Sociaal-Darwinisme in hun wereldbeeld voor zwakke mensen en mensen van “inferieur ras” geen plaats zien, zijn er bijna helemaal niet meer. De nazi’s van vroeger al helemaal niet meer. Wat thans rondslentert, zijn de weerzinwekkende en armzalige resten van het nationaalsocialisme, die men als neonazi’s zou moeten betitelen. Echte nazi’s zijn er niet meer. Maar dat stoort de pers niet. Iedereen die in de woorden “veilige grenzen, veilige toekomst,” of “vaderland, vrijheid, traditie” ook maar een greintje waarheid voor zichzelf kan ontdekken, wordt vandaag de dag door de mediakliek gelijkgesteld met volksmoordenaars en oorlogshitsers. Ik kan me bijna beeldend voorstellen hoe verbeten de “journalisten” van de mainstream-pers op hun toetsenbord hameren om elkaar te overtreffen met de vreselijkste beledigingen.

    Maar daarnaast schijnt het hen niet duidelijk te zijn dat ze schrijven vanuit een dunne, ideologische zeepbel, waarvan de wanden steeds smaller en breekbaarder worden. De nazi-knuppel werkt niet meer! Het is geen nationaalsocialistische eis om de grenzen te controleren en door middel van referenda over de toekomst van het eigen land te willen beslissen. In feite geloof ik dat de pers allang spreekt vanuit een minderheidspositie en slechts door haar mediale overgewicht en de macht van grote staatsorganen nog zoiets als vermeende interpretatiebevoegdheid over de politieke debatten in handen heeft. De bevolking, het Duitse volk en in principe heel Europa, staat in toenemende mate tegenover de multiculturalisten, de globalisten en wie maar in iedere hoek nazi’s wil zien en derhalve maar liever eens naar de dokter moest gaan.

    Het journaille heeft het schot niet gehoord. Het heeft niet begrepen dat in Europa en in het hele Westen een keerpunt in de geschiedenis begonnen is. Of toekomstige historici de bezetting van de Brandenburger Tor door de Identitairen als een symbolisch moment van dit keerpunt zullen zien, weet ik niet. Maar het ‘momentum’ van de geschiedenis heeft een nieuwe koers ingeslagen! De voortekenen wijzen op storm. En het is een storm, die door de zelfvernietigende politiek van de huidige linksen en de vermeende conservatieve elites pas goed op gang werd gebracht. HUN falen is het dat dit ontwaken door heel Europa heen in gang heeft gezet. Men kan Identitairen media-effectief als nazi’s brandmerken. Maar wie dat doet, zet mensen die zich inzetten voor zinvolle eisen zoals controle aan de grenzen, nationale zelfbeschikking en behoud van tradities op één lijn met de moordenaars van Auschwitz. En dat is een fatale fout die de media en de politieke elites hier begaan. Zij denken het recht te hebben om miljoenen mensen in Europa te bekladden als nazi’s. En aangezien hen de feitelijke argumenten voor hun politiek van zelfmoord ontbreken, blijft hen niets anders over dan hun slijmerige verklikkerpraktijk. De regering en de media praten en regeren TEGEN een groot deel van de eigen bevolking en maken deze tot hun vijand.

    Veilige grenzen, democratische referenda, behoud van de eigen identiteit en cultuur; dat zijn eisen waarmee niet slechts kleine minderheden zich kunnen identificeren. Miljoenen kunnen dat en het worden er elke dag meer. Zelfs veel van mijn linkse vrienden, waaruit mijn vriendenkring toch voor het grootste deel bestaat, zeggen besmuikt of soms ook openlijk dat de grenzen juist gecontroleerd zouden moeten worden en veel asielzoekers naar huis gestuurd. En alleen de angst om beklad te worden als nazi, de angst om je baan te verliezen, in de samenleving te worden uitgesloten of zelfs juridisch te worden vervolgd, weerhoudt ze ervan het luidop uit te spreken. En toch doen velen dat reeds. Ze spreken het uit! En als dan slechts de angst voor repressies en uitsluiting mensen er van kan weerhouden om voor hun mening uit te komen, dan zijn wij het hoogtepunt van dit systeem van de multiculturalisten te boven gekomen. Dan leeft dit systeem, en de mening die door dit systeem wordt uitgedragen, slechts nog door angst en angst alléén kan de mensen er niet eeuwig onder houden.

    Ze hebben de boog eenvoudigweg te strak gespannen en begrijpen niet waarom zoveel mensen zich van hen afkeren en zich tot andere politieke dragers wenden. De ‘Reconquista’ begint in de eerste plaats in de hoofden van de mensen. En deze omwenteling van de geest is begonnen, omdat een toenemende mensenmassa de politieke doeleinden van zijn heersers niet meer wil en kan meedragen.

    Een nieuwe tijd breekt aan in Europa en de enigen die dat niet snappen, zijn zij die samen met de oude tijd verdwijnen en worden vergeten.

    Bron:
    http://younggerman.de
    Door: “Young German”

    Vertaald uit het Duits door:
    Theresa Geissler
    (www.ejbron.wordpress.co

    *

     

    *

    Het wachten op de Grote Sprong Voorwaarts is nu het succes van o.a. Marine La Plume in Frankrijk, die als ‘Oudste dochter van de Kerk’ de leidende rol van haar land weer kan herstellen die Frankrijk zoveel welstand heeft gebracht. Ook, binnen veilige grenzen kan Vlaanderen meedoen. En Nederland. En Engeland. En Hongarije. En Tsjechië. En Slovakije’. En Italië. En Rusland. En nog zoveel anderen.

    Begrijpt U nu waarom ondergetekende zo gehecht is aan de afbeelding onderaan elk stule?

    PS

    Hoe snel en hoe grondig de islamisering toeslaat, was vandaag het onderwerp bij

    http://www.golfbrekers.be/

    Lees hieronder de inleidende tekst:

           “Ter vergelijking: “de hel van de keuken” in de Prachtlanden, in Afghanistan, Perzië, Irak, Libanon, Syrië, Turkije… toen Allahs volgelingen nog redelijke wezens waren.”

    Dit is slechts een van de vele video’s….

    *

    Voor de eigenlijke bloedstillende reportages, verwijs ik naar de opgegeven site.

    *

    *

    01-09-2016, 17:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3648

    5/703 * - als de stoppen beginnen doorslaan – Indianen in het reservaat & Irakezen in 1979 bij Golfbrekers -

    .

    DEEL 3

    ***

    Donderdag 1 september 2016

    Zon 6u57-20u27

    H Egidius

    Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen

    *

    *

    (Uit ‘Golfbrekers’)

    https://youtu.be/dF47rrHd7wo

    Irak, vòòr 1979.

    Ach, hadden die maar niet, zoals de Indianen al die immigranten toegelaten. Daar leven die nu in reservaten….

    *

    *

    Bij ons beweegt er wat. Da’s al iets. Maar…

    Als de stoppen beginnen door te slaan, dan hangt er willens nillens vuiligheid in de lucht..

    Wat U hieronder leest, met veel deernis (en vooral vooringenomenheid), is het verslag van nà de eigenlijke feiten.

    Het ligt er vingerdik op, dat er iets verzwegen wordt, namelijk de reden waarom dit incident er gekomen is. Niemand, en zekerlijk niet een brave Limburger, gaat zo maar zonder reden uit zijn bol.

    Zelf waren we daar niet bij, maar dat soort zaken hebben we 20 jaar geleden al meer dan genoeg in het AZ Antwerpen meegemaakt. Waar toen iedereen beschaamd zweeg en de andere kant opkeek als dat soort ‘verrijkers’ aan de balie herrie stond te verkopen.

    En ja dat verpleegstertje achter glas kon dat allemaal wel aan. Hulp had ze echt niet nodig, zei ze achteraf, want ze was daaraan gewend geraakt. Reden van dat geraas? Gisteren had de bezoeker geen tijd gehad om op de afspraak te zijn, en was dus maar, zonder verwittigen vandaag gekomen. En hij eiste nu voorrang met het argument van overmacht.

    Die familie moest dus toch wit van woede, aanschuiven, helaas achteraan en fulmineerde verder in het Arabisch (?) waar niemand nog een snars van begreep. Ze verlieten wel het gebouw nadat de Politie even met een half oor aan de deur was komen meeluisteren.

    Nog een geluk dat daar geen hoernalisten bij waren geweest….      

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Hij spuwde op ons en riep: 'Doe die vod van je kop'

    Een school in Leopoldsburg heeft een vader een toegangsverbod gegeven omdat hij tijdens de inschrijvingen drie vrouwen van Turkse afkomst aanviel. Een gehandicapte vrouw duwde hij tegen de grond, tegen haar zus met hoofddoek riep hij "dat ze die vod van haar kop moest doen". "Racisme tolereren we hier niet", reageert de directrice.

     

    "Doe die vod van je kop! En als je geen Nederlands spreekt, ga dan maar terug naar Turkije." Dat kreeg de 31-jarige Hilal te horen van een andere ouder, toen ze haar zoontje Mohammed (6) ging inschrijven in z'n nieuwe school in Leopoldsburg.

     

    De vader in kwestie duwde ook Hilals gehandicapte zus omver, spuwde op hen en schopte naar iedereen die hen probeerde te helpen. De directrice, die alles zag gebeuren, grijpt kordaat in: "Dit is puur racisme. Die man komt onze school tot nader order niet meer binnen."

    *

     

    *

    Kijk, er zijn, net zoals met de Pokemon-gekte, limieten die niet kunnen overschreven worden.

    En als de Overheid geen blijf meer weet met de uitwassen, moeten niet de gevolgen maar de oorzaken aangepakt worden.

    Maar ja, als de uil niet zien en wil, is goede raad als water op een eend.

    Er is één partij die al 30 jaar en meer, inzake het open-grenzenbeleid uitdrukkelijk wijst op de daaraan verbonden gevaren. En wat doet de Overheid? Ze legt die partij het zwijgen op. Ze verbant hun Gekozen naar de sanitaire afzondering, precies alsof die drager zijn van een dodelijk virus.

    En nu komen, zoals in Leopoldsburg, de gevolgen als zovele tsunami’s op ons af. Naast boerkini’s, het demonstratief dragen van sluiers, het binnenslepen van buitenlandse onderlinge vetes, het vergoelijken van de islammerij, slaat de ‘verrijking’ verder toe met keukenmessen, nep-pistolen en echte aanslagen.

    Tot de ontwrichting overgaat in onderwerping… De video hierboven is een van de vele illustraties hoe het zo ver is kunnen komen….

    En als de Indianen nu hun ‘Regendans’ opvoeren om de bevrijding van hun land af te smeken, of niet: het Clinton Wijf wil hun plaats innemen. Zij, een opgeblazen van medicatie stijf staande oude vrouw wil, als levende mummie, dat Grote Land leiden, zij die als jonge ambitieuze jonge vrouw zelfs haar eigen huisdierhusband niet aan de lijn kon houden….

    *

    *

    *

    01-09-2016, 16:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!