MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2621

    *

    .

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Vaticaan-erkent-Palestina-en-negeert-Bijbelse-waarschuwingen-over-verdeling-Isral .

    *

     

    Vaticaan erkent Palestina en negeert Bijbelse waarschuwingen over verdeling Israël

    *

    Paus Franciscus werkt met de erkenning van Palestina actief mee aan de verdeling van Israël en Jeruzalem, wat volgens Bijbelse eindtijdprofetieën een ‘rode lijn’ zal zijn waarna de Messias Persoonlijk zal ingrijpen.

    Het besluit van het Vaticaan om officieel een Palestijnse staat te erkennen nog voordat deze zelfs maar is opgericht is niet alleen het zoveelste bewijs van de historische afkeer die de Katholieke Kerk sinds de oprichting van de Joodse staat heeft getoond, maar tevens een hooghartig negeren van Bijbelse waarschuwingen en profetieën, waarin duidelijk wordt gesteld dat niemand minder dan de Messias Zelf zal oordelen over alle volken en landen die de verdeling van Israël hebben veroorzaakt of gesteund.

    Vaticaan had altijd al grote afkeer van Joodse staat

    Eigenlijk zou de officiële erkenning van Palestina door paus Franciscus niet als een verbazing hoeven komen, want buiten de moslimwereld heeft niet één staat of organisatie zich altijd zo fel tegen de Joodse staat verzet als de Kerk die beweert de hoogste vertegenwoordiger van God op Aarde te zijn.

    Zo erkende het Vaticaan de staat Israël pas in 1993, 45 jaar na haar oprichting, en dan nog alleen in het kader van de ‘Oslo akkoorden’ waarin de oprichting van een Palestijnse staat in het Bijbelse hartland Judea en Samaria werd voorzien. Het pausdom had nota bene eerder officiële banden aangeknoopt met de Palestijnse islamitische terreurorganisatie PLO van aartsterrorist Yasser Arafat dan met de Joodse staat.

    Terreurorganisatie PLO eerder erkend dan Israël

    Paus Benedictus XVI had het in 2012 in officiële documenten al over ‘de Staat Palestina’, maar het nu door zijn opvolger gesloten verdrag is het eerste officiële document waarin het Vaticaan niet langer spreekt over de PLO, maar over de ‘Staat Palestina’, ondanks het feit dat de Palestijnse Arabieren nog altijd weigeren om met Israël aan één tafel te zitten, en ondanks het feit dat massa’s christenen uit de omringende islamitische landen – inclusief de Palestijnse gebieden - worden verdreven of daar gruwelijk worden vervolgd, gemarteld, verkracht en vermoord.

     

    Dezelfde kerk die tientallen jaren lang weigerde Israël te erkennen knoopte wel diplomatieke banden aan met een terreurorganisatie wier openlijke doel het was – en nog steeds is - om heel ‘Palestina’ te ‘bevrijden’ van de Joodse ‘bezetting’. Met andere woorden: die nog altijd streeft naar de totale verdwijning c.q. vernietiging van Israël.

    Katholieke vervangingsleer inherent antisemitisch

    Waarom heeft Israël altijd zo’n ‘speciale’ behandeling van het Vaticaan gekregen? Vanwege het inherente antisemitisme van de Katholieke vervangingsleer, waarin al Gods beloften en Bijbelse eindtijdprofetieën over het herstel van de Joodse staat Israël zijn vergeestelijkt en uitsluitend zijn toegepast op ‘de Kerk’.

    Het is precies dat inherente antisemitisme dat paus Franciscus ertoe gebracht heeft om ‘Palestina’ als staat te erkennen. De Palestijnse leiders zelf hebben voor eigen publiek altijd volgehouden dat een Palestijnse staat slechts een middel is om te komen tot het grote gewenste einddoel, namelijk de ontmanteling van Israël en de oprichting van een Nazi-achtige moslimstaat waarin niet één Jood meer mag overblijven.

    Dat zal sommigen doen terugdenken aan een ander donker hoofdstuk in de geschiedenis van het Vaticaan, toen een voormalige paus slechts 4 maanden nodig had om het Nazi regime van Adolf Hitler te erkennen. In 2015 kiest een andere zogenaamde afgezant van God opnieuw voor de erkenning van een zeer dubieus regime, en verklaart daarmee feitelijk de oorlog aan het Joodse volk. (1)

    God oordeelt over iedereen die ‘mijn land verdeelt’

    Het klopt dat paus Franciscus meerdere malen heeft gezegd dat een echte christen niet antisemitisch kan zijn. Tegelijkertijd kan een christen die de verdeling van de Joodse staat steunt echter onmogelijk pro-semitisch worden genoemd. Integendeel, de Bijbel laat er geen misverstand over bestaan dat zelfs de paus niet immuun zal zijn voor het oordeel van God:

    ‘Ik zal alle volken verzamelen en afvoeren naar het dal van Josafat, en Ik zal aldaar met hen in het gericht treden ter oorzake van mijn volk en van mijn erfdeel Israël, dat zij onder de volken verstrooid hebben, terwijl zijn mijn land verdeelden.’ (Joël 3:2)

     

    Franciscus zou dat als geen ander moeten beseffen, want in 2013 erkende hij in zijn eerste Encycliek dat ‘het verbond van het Joodse volk met God nooit ingetrokken is, omdat ‘de genadegaven en de roep Gods onberouwelijk zijn’ (Rom.11:29).’

     

    Paulus: Christenen moeten zich niet tegen Joden verheffen

     

    In diezelfde Romeinenbrief waarschuwt de apostel Paulus dat christenen zich niet boven en tegen het Joodse volk moeten verheffen, omdat zelfs de afwijzing van de Messias Jezus Christus door de Joden onderdeel is van Gods verlossingsplan. Christenen zijn slechts als takken geënt op de ‘edele olijfboom’, die het Jodendom als wortels heeft. ‘Beroem u dan niet tegen de (weggebroken) takken! Indien gij u ertegen beroemt - niet gíj draagt de wortel, maar de wortel ú.’ (vs. 18)

    Paus Leo voorzag ‘afschuwelijke goddeloosheid’ in Rome

    De erkenning van Palestina door het Vaticaan is de feitelijke vervulling van waar paus Leo XIII al in 1846 voor waarschuwde: ‘Rome zal het geloof verliezen en de zetel van de Antichrist worden... De Kerk zal in duisternis zijn.... In de heilige plaats zelf, wat de zetel van de meest heilige Petrus is, zullen zij de troon van hun afschuwelijke goddeloosheid hebben opgericht.’

     

    Vaticaan hoereert met Antichrist: de islam

    Dit betekent overigens niet dat het Vaticaan de in de Bijbel geprofeteerde ‘hoer van Babylon’ is, maar wel dat het absoluut hoereert met de religie van (de) Antichrist: de islam (2). Tenslotte is het enkel de islam dat voldoet aan alle Bijbelse kenmerken van (de) Antichrist, terwijl dat – ondanks de schandalige opstelling tegen de Joodse staat - in geen geval geldt voor de Katholieke Kerk, hoewel die in veel opzichten helaas steeds verder afvalt van haar Meester.

    Katholieke christenen zullen daarom een keus moeten maken tussen geloven waar paus Leo XIII voor waarschuwde, of paus Franciscus volgen in zijn ‘hoererij’ met Antichrist, wetende dat hij daarvoor zal worden geoordeeld zodra de Messias is teruggekeerd op Aarde.

    Xander

    1) Arutz 7
    (2) Shoebat

     

    *

    U ziet, dreigt deze discussie zo wat hetzelfde te worden als die van de Middeleeuwers, die zonder begin en zonder einde discussieerden over het geslacht der Engelen: waren die nu mannelijk, of vrouwelijk? Waarbij iedereen voorbij ging aan het essentiële: of die ‘engelen’‘ wel degelijk bestonden, ja of neen.

    Al zien we ook nooit de ‘Muze’ die kunstenaars inspireert, of Amor, de Liefde tissen man en vrouw, waaraan ook niemand twijfelt, en die nochtans nog nooit ergens zintuigelijk is kunnen waargenomen worden. Net als het Godsbestaan: bestaat die dan ook niet, zoals De Liefde, wegens nog nooit direct waargenomen?!

    Een mens krijgt er op de duur noch kop noch staart aan….

    Het geheel valt best te vergelijken met Het Sprookje van Roodkapje en de Boze Wolf’: was dat nu een zacht roze kleur of een bloedrode kleur van dat manteltje. Daar waar het kleinste kind wel degelijk snapt waarover de essentie van het verhaal gaat.

    De Katholieke Kerk heeft altijd, onfeilbaar als ze ial 2.000 jaar s inzake ‘geloof en zeden’ – ja toch? – voorgehouden dat het Joodse Volk zichzelf in de ogen van de Heer gestraft heeft, door op Goede Vrijdag de Messias aan het Kruis te willen zien. U weet wel: “Zijn bloed kome over ons en over onze kinderen”.

    Maar goed. Tot de Holocaust eraan kwam. Toen oordeelden de Grotmachten ineens, dat voor de Joden, de tijd van de ‘‘diaspora’ maar voorbij moest zijn. In hun vooral alvermogende wijsheid schonken zij hen een stuk Arabische woestijn om er zich het oude Beloofde Land in herop te bouwen.

    Toen de Arabieren die daar woonden, en zich ergens met reden ‘Palestijnen’ mochten noemen, want zij leefden tenslotte in het land dat Palestina werd genoemd, zich realiseerden dat dit inderdaad gebeurde, en vooral toen zij zagen, dat de eerste Joodse kolonialisten het land weer groen en vruchtbaar maakten verzetten ze zich. Tenslotte moest Israël zich tevreden stellen, met nog geen 50ste deel van wat hen was beloofd…

    Ziedaar de historische waarheid, die al vele jaren zoveel mogelijk verzwegen wordt…

    Tenslotte gaat de essentie om grondbezit, geld en macht. En het is o zo menselijk dat de Kerk daarin de positie kiest sdie voor Haar de beste lijkt.Pius XII probeerde bij de Nazi’s de kool en de geit ter sparen. Paus Fansciscus doet net hetzelfde: de weg van de minste weerstand.

    Het is ook al zo lang geleden dat de Pausen het recht (en de macht) van spreken hadden. In 10963 volgde de Christenheid nog de oproep van Paus Urbanis II die Te Wapen riep tegen de Islam. Toen was er nog een Oost en een West Romeins Keizerrijk. Oost was orthodox (De Oosterse Ritus), West was ‘Rooms’. In 1453 viel Constantinopel, de hoofdstad van dat Rijk in handen van de Turken, en werd sindsdien Istanbul. Nu wil de Islamitsche Staat ook Rome innemen. En Erdogan, de Turkse remier, komt zelfs in ons land de Turkey’s opstoken om toch maar vooral niet Westers te denken….

    Terzake deze discussie, dek ik dat we vooral zeer prozaïsch moeten deken, bijna in militaire termen. Maar ik betwijfel zeer, of dat te maken heeft met zaken van ‘Geloof en Zeden’. Eerder met een overlevingsstrategie.

    Of het afdoende zal zijn, is nog maar de vraag. We kennen toch allemaal het spreekwoord van ‘Katholieker zijn dan de Pas?...

    En over dat ‘Laatste Oordeel’ en al die ‘Eindtijden’ gesproken: dode lichamen opwekken uit de doden, tot daar, maar opgestookte lichamen? Daar zal zeker veel volk komen naar kijken….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

    ******

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!