MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2341

    *

    Donderdag 29 januari

    Zon 8u23-17u28

    H Poppo van Deinze

    *

    *

     

    Spreekwoorden zijn vooral belangrijk

    .

    Omdat ze doen nadenken.

    *

    INLEIDING

     

    Onderhavig ‘item’ werd reeds gissteren ingezet. Maar zie, nog maar haf afgewerkt en nog vol typfouten – mijn slechte ogen, ziet u – kwam al rap op alle internationale zenders, de dreiging door, dat de kunstmatige constructie van Coburgland de wel zeer speciale aandacht had gekregen van de lieverdjes van de nieuwe kunstmatige constructie Staat Isis. Bomauto’s overal in alle straten van al onze steden en dorpen. Het gaat dus nogal sterk ‘crescendo’, non moderato.

    Wat dus nu ook dringend staat te gebeuren, is de tegen-crescendo, genre Pegida Renforcata: wij willen in Vlaanderen, zonder één uitzondering, helemaal af van de IS-lammerij. Als dat niet gebeurt, daalt er een van bloed druipend IJzeren Gordijn over ons neer. Moedwil vanwege de Slinx-elige globalisten? Want eenmaal de Vlaamse Leeuw getemd, staat hen n iets meer in de weg om het Land der Vaderen te herbevolken met import-aen.

    *

    Zo lang ik jaren geleden mijn voordeur wijd open zette om ‘sukkelaars’ uit verre landen zo goed mogelijk te verwelkomen, kwamen er langs de achterdeur, ja zelfs langs de ramen en de rioolputjes, drommen van de soort binnen die ik liever kwijt dank rijk ben. Ze werden ‘hangjongeren’ genoemd die leefden van ‘klein criminalitei’, van drugs, van groepsverkrachting en van het overvallen van onze oudjes. Als ze darna, op onze kosten, gratis eten en drinken kregen in onze ‘penitentie hotels’, kropen ze bij elkaar om verder te ‘radicaliseren’…. Totdat ze ‘de wapens gingen opnemen’, ttz zich gaan oefenen in het oorlogvoeren om die slechte gewoonte over te brengen naar bij ons…

    Dergelijke inleiding van die huisvredebreuk zou best passen, in de autobiografie van elke hier te lande geboren oorspronkelijke ‘autochtoon’. In de resterende hoofdstukken zouden dan al de nog te volgen facetten kunnen weergeven worden van deze invasie erger dan die van Mei ‘40. Tot en met de ‘luizenplaag’ die sedert de magere oorlogsjaren zo goed als uitgeroeid was, en nu weer opduikt in de souks (de zogezegde no go zones) waar geen blanke zich nog waagt. Ook de TBC, de plaag die ongevraagd mee is gekomen is met de mensenplaag.

    Vooral over het bondgenootschap tussen de wegkwijnende en misbruikte sociale begrippen, die gedacht hebben, hun wagonnetje te kunnen hangen aan de Islamitische sneltrein. Eerst vanwege die stemmen in de verkiezingen, om in de vetpotten te kunnen blijven vingeren. Want ineens waren al die vreemdelingen niet meer ‘als meeuwen op een stort’, maar ze werden kandidaten op hun kiezerslijsten. Tot ze massaal voor hun eigen mensen kozen, zodat deze zelfs overal de hoogste posten konden bemachtigen. En hoe die meeuwen achteraf alles overhoop begonnen te halen. Jeugd te stom om te studeren. Wilde alleen Arabisch koeterwaals spreken en 5 x daags, kop tegen de grond, kont omhoog, hun aanhankelijkheid aan Mekka te bewijzen.

    Het zou dus wel eens kunnen dat ‘hoe het allemaal afliep’ het laatste hoofdstuk wordt. De ‘Exodus’ beetje bij beetje, zoals de Joodse mensen zich nu weer verplicht zien om weer Europa te ontvluchten, of in eenzelfde soort konvooien als in WO II. Nee, niet dieper Europa i als toen, maar juist Europa uit. Terug aan afzender. Staal zonder waarde!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/agressie-tegen-moslims-neemt-toe-a2197462/

    *

    Agressie tegen moslims neemt toe

    Het geweld tegen moslims neemt in heel Europa toe, zo blijkt uit cijfers. Ook in ons land signaleren moslims én experts toegenomen haat. "Wij lopen met vrees over straat. We worden beschimpt en vernederd."

    Moslims worden online aangevallen en op straat beschimpt, omdat ze een hoofddoek of djellaba dragen

    Touria Aziz, jeugdwelzijnswerker bij het Molenbeekse D'Broej

     

    In andere landen zijn er duidelijke cijfers. In Nederland kreeg het pas opgerichte Meldpunt Islamofobie in drie dagen tijd 30 meldingen binnen van moslims die werden aangevallen, bedreigd of uitgescholden. In Groot-Brittannië zijn er sinds Charlie Hebdo 112 klachten ingediend en in Frankrijk waren er tussen 7 januari en eind vorige week 128 meldingen. Ter vergelijking; in heel 2014 waren er 133 dossiers in heel Frankrijk.

    In ons land stappen moslims niet zo snel naar bevoegde instanties: het aantal klachten bij onder meer het Interfederaal Gelijkekansencentrum blijft stabiel op een vijftigtal per maand, maar "dat is slechts een minderheid", zo klinkt het bij het Centrum.

     

    De verhalen spreken wel voor zich: een Brusselse dokter weigert nog langer "bebaarde-gesluierde koppels" te behandelen wegens te gevaarlijk, er zijn meldingen van kleuters die niet meer met elkaar willen spelen omdat de een de ander ervan beschuldigt "terroristisch" te zijn.

     

    "Moslims worden online aangevallen en op straat beschimpt, omdat ze een hoofddoek of djellaba dragen", zegt ook Touria Aziz, jeugdwelzijnswerker bij het Molenbeekse D'Broej. "Ook worden ze vaker zonder aanleiding gecontroleerd door de politie. Dat is vernederend op een manier die de doorsneeburger zich niet goed kan voorstellen. Bovendien heerst er dezer weken een soort zwijgplicht, want als je iets zegt over wat je is overkomen, dan loop je het risico dat je ervan wordt beschuldigd dat je de aanslag relativeert."

    Pegida Vlaanderen

     

    In dat klimaat vindt Pegida Vlaanderen dan toch een voedingsbodem om van start te gaan, zo blijkt. Nadat een eerste aanvraag tot betoging onlangs nog door Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) geweigerd werd, kondigt de beweging een nieuwe manifestatie aan.

     

    "De aanvraag voor een nieuwe datum voor onze eerste Pegida Vlaanderen-volksbijeenkomst voor vrijheid en tegen islamisering werd ingediend en positief geëvalueerd door de politie", klinkt het op Facebook. "Wanneer we een van de komende dagen de definitieve goedkeuring van de burgemeester krijgen, maken we op Facebook een nieuw evenement aan voor maandag 23 februari."

     

    De woordvoerder van De Wever laat weten dat er nog niets beslist is.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Maar wat maken we ons druk en zelfs bezorgd! om niets. Veel belangrijker dan de Islam, is de vraag o de FIFA nu een nieuwe voorzitter moet krijgen. En die ‘Belgische Voetbalbond’, is daar wel alles koosjer verlopen? Die Marc Coucke staat toch voor niets. En hebdetal gehoord: de val van de Regering van ’t Blauw Michelleke is nakend? Want de MR staat als Franstalige partij tegenover liefst 3 Vlaamstalige!. Dus moet er ruzie gestookt worden. Peters (CVP) zegt dat onze straten veilig zijn en bewijst dat door op te Meir te gaan winkelen vergezeld door twee cameraploegen, en BDW wil overal para’s. Die man is paranoïde!

    (Even wegkijken; BDW staat op hun dodenlijst, en Peeters niet. Maar dat zeggen we er niet bij)

    U niks van aantrekken. U liever verdiepen in wat 70 jaar geleden door Extreem Rechts werd uitgespookt. Jan laat ons dat even rechtzetten: die Duitse Nationaal Socialisten waren de uitvinders van het FASCISME, en zijn dus EXREEM RECHTS te situeren.

    Het is net als met de misdaden van de IS-lammerij. Een ware Islammer zou zoiets nooit doen. Ook een ware Socialist zou zoiets nooit doen, die gaskamers en die crematoria en zo. Dat was niiet het ware socialisme, net zoals al die Jihadisten niet de ware Islam zijn…..

    En wie beter weet, is een vuile racist en een anti-democraat die het vvroeg of laat met zijn leven zal bekopen!. Voor verdere details; zie het leven in de jaren ’42 in het getto van Warschau.Die beklijvende beelden worden ons al dagenlang op alle mogelijke zenders opgediend. Vervang gewoon het woord Nazi door Islam, het hedendaags synoniem van dat woord, en U bent, Dante Allighieri achterna, afgedaald en verplaatst in het diepste der hel.

    *

    Le monde? Ce sont les idées qui gouvernent le monde… Dat is al zo sinds de Egalité, de Fraternité en de Liberté in het Avondland het Christendom die de naastenliefde al eeuwenlang in het vaandel voerde, met veel bloed, zweet en tranen, in de vernieling hebben gereden. Wat enigszins te begrijpen valt, want de uitvinder van al die naastenliefde, moest het aan 33 jaar met zijn jonge leven bekopen. Naar oude Romeinse zeden en gewoonten, stierf die (op aangeven van Zijn eigen Joodse Volk), aan het kruis.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!