MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2341

    *

    Donderdag 29 januari

    Zon 8u23-17u28

    H Poppo van Deinze

    *

    *

     

    Spreekwoorden zijn vooral belangrijk

    .

    Omdat ze doen nadenken.

    *

    INLEIDING

     

    Onderhavig ‘item’ werd reeds gissteren ingezet. Maar zie, nog maar haf afgewerkt en nog vol typfouten – mijn slechte ogen, ziet u – kwam al rap op alle internationale zenders, de dreiging door, dat de kunstmatige constructie van Coburgland de wel zeer speciale aandacht had gekregen van de lieverdjes van de nieuwe kunstmatige constructie Staat Isis. Bomauto’s overal in alle straten van al onze steden en dorpen. Het gaat dus nogal sterk ‘crescendo’, non moderato.

    Wat dus nu ook dringend staat te gebeuren, is de tegen-crescendo, genre Pegida Renforcata: wij willen in Vlaanderen, zonder één uitzondering, helemaal af van de IS-lammerij. Als dat niet gebeurt, daalt er een van bloed druipend IJzeren Gordijn over ons neer. Moedwil vanwege de Slinx-elige globalisten? Want eenmaal de Vlaamse Leeuw getemd, staat hen n iets meer in de weg om het Land der Vaderen te herbevolken met import-aen.

    *

    Zo lang ik jaren geleden mijn voordeur wijd open zette om ‘sukkelaars’ uit verre landen zo goed mogelijk te verwelkomen, kwamen er langs de achterdeur, ja zelfs langs de ramen en de rioolputjes, drommen van de soort binnen die ik liever kwijt dank rijk ben. Ze werden ‘hangjongeren’ genoemd die leefden van ‘klein criminalitei’, van drugs, van groepsverkrachting en van het overvallen van onze oudjes. Als ze darna, op onze kosten, gratis eten en drinken kregen in onze ‘penitentie hotels’, kropen ze bij elkaar om verder te ‘radicaliseren’…. Totdat ze ‘de wapens gingen opnemen’, ttz zich gaan oefenen in het oorlogvoeren om die slechte gewoonte over te brengen naar bij ons…

    Dergelijke inleiding van die huisvredebreuk zou best passen, in de autobiografie van elke hier te lande geboren oorspronkelijke ‘autochtoon’. In de resterende hoofdstukken zouden dan al de nog te volgen facetten kunnen weergeven worden van deze invasie erger dan die van Mei ‘40. Tot en met de ‘luizenplaag’ die sedert de magere oorlogsjaren zo goed als uitgeroeid was, en nu weer opduikt in de souks (de zogezegde no go zones) waar geen blanke zich nog waagt. Ook de TBC, de plaag die ongevraagd mee is gekomen is met de mensenplaag.

    Vooral over het bondgenootschap tussen de wegkwijnende en misbruikte sociale begrippen, die gedacht hebben, hun wagonnetje te kunnen hangen aan de Islamitische sneltrein. Eerst vanwege die stemmen in de verkiezingen, om in de vetpotten te kunnen blijven vingeren. Want ineens waren al die vreemdelingen niet meer ‘als meeuwen op een stort’, maar ze werden kandidaten op hun kiezerslijsten. Tot ze massaal voor hun eigen mensen kozen, zodat deze zelfs overal de hoogste posten konden bemachtigen. En hoe die meeuwen achteraf alles overhoop begonnen te halen. Jeugd te stom om te studeren. Wilde alleen Arabisch koeterwaals spreken en 5 x daags, kop tegen de grond, kont omhoog, hun aanhankelijkheid aan Mekka te bewijzen.

    Het zou dus wel eens kunnen dat ‘hoe het allemaal afliep’ het laatste hoofdstuk wordt. De ‘Exodus’ beetje bij beetje, zoals de Joodse mensen zich nu weer verplicht zien om weer Europa te ontvluchten, of in eenzelfde soort konvooien als in WO II. Nee, niet dieper Europa i als toen, maar juist Europa uit. Terug aan afzender. Staal zonder waarde!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/agressie-tegen-moslims-neemt-toe-a2197462/

    *

    Agressie tegen moslims neemt toe

    Het geweld tegen moslims neemt in heel Europa toe, zo blijkt uit cijfers. Ook in ons land signaleren moslims én experts toegenomen haat. "Wij lopen met vrees over straat. We worden beschimpt en vernederd."

    Moslims worden online aangevallen en op straat beschimpt, omdat ze een hoofddoek of djellaba dragen

    Touria Aziz, jeugdwelzijnswerker bij het Molenbeekse D'Broej

     

    In andere landen zijn er duidelijke cijfers. In Nederland kreeg het pas opgerichte Meldpunt Islamofobie in drie dagen tijd 30 meldingen binnen van moslims die werden aangevallen, bedreigd of uitgescholden. In Groot-Brittannië zijn er sinds Charlie Hebdo 112 klachten ingediend en in Frankrijk waren er tussen 7 januari en eind vorige week 128 meldingen. Ter vergelijking; in heel 2014 waren er 133 dossiers in heel Frankrijk.

    In ons land stappen moslims niet zo snel naar bevoegde instanties: het aantal klachten bij onder meer het Interfederaal Gelijkekansencentrum blijft stabiel op een vijftigtal per maand, maar "dat is slechts een minderheid", zo klinkt het bij het Centrum.

     

    De verhalen spreken wel voor zich: een Brusselse dokter weigert nog langer "bebaarde-gesluierde koppels" te behandelen wegens te gevaarlijk, er zijn meldingen van kleuters die niet meer met elkaar willen spelen omdat de een de ander ervan beschuldigt "terroristisch" te zijn.

     

    "Moslims worden online aangevallen en op straat beschimpt, omdat ze een hoofddoek of djellaba dragen", zegt ook Touria Aziz, jeugdwelzijnswerker bij het Molenbeekse D'Broej. "Ook worden ze vaker zonder aanleiding gecontroleerd door de politie. Dat is vernederend op een manier die de doorsneeburger zich niet goed kan voorstellen. Bovendien heerst er dezer weken een soort zwijgplicht, want als je iets zegt over wat je is overkomen, dan loop je het risico dat je ervan wordt beschuldigd dat je de aanslag relativeert."

    Pegida Vlaanderen

     

    In dat klimaat vindt Pegida Vlaanderen dan toch een voedingsbodem om van start te gaan, zo blijkt. Nadat een eerste aanvraag tot betoging onlangs nog door Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) geweigerd werd, kondigt de beweging een nieuwe manifestatie aan.

     

    "De aanvraag voor een nieuwe datum voor onze eerste Pegida Vlaanderen-volksbijeenkomst voor vrijheid en tegen islamisering werd ingediend en positief geëvalueerd door de politie", klinkt het op Facebook. "Wanneer we een van de komende dagen de definitieve goedkeuring van de burgemeester krijgen, maken we op Facebook een nieuw evenement aan voor maandag 23 februari."

     

    De woordvoerder van De Wever laat weten dat er nog niets beslist is.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Maar wat maken we ons druk en zelfs bezorgd! om niets. Veel belangrijker dan de Islam, is de vraag o de FIFA nu een nieuwe voorzitter moet krijgen. En die ‘Belgische Voetbalbond’, is daar wel alles koosjer verlopen? Die Marc Coucke staat toch voor niets. En hebdetal gehoord: de val van de Regering van ’t Blauw Michelleke is nakend? Want de MR staat als Franstalige partij tegenover liefst 3 Vlaamstalige!. Dus moet er ruzie gestookt worden. Peters (CVP) zegt dat onze straten veilig zijn en bewijst dat door op te Meir te gaan winkelen vergezeld door twee cameraploegen, en BDW wil overal para’s. Die man is paranoïde!

    (Even wegkijken; BDW staat op hun dodenlijst, en Peeters niet. Maar dat zeggen we er niet bij)

    U niks van aantrekken. U liever verdiepen in wat 70 jaar geleden door Extreem Rechts werd uitgespookt. Jan laat ons dat even rechtzetten: die Duitse Nationaal Socialisten waren de uitvinders van het FASCISME, en zijn dus EXREEM RECHTS te situeren.

    Het is net als met de misdaden van de IS-lammerij. Een ware Islammer zou zoiets nooit doen. Ook een ware Socialist zou zoiets nooit doen, die gaskamers en die crematoria en zo. Dat was niiet het ware socialisme, net zoals al die Jihadisten niet de ware Islam zijn…..

    En wie beter weet, is een vuile racist en een anti-democraat die het vvroeg of laat met zijn leven zal bekopen!. Voor verdere details; zie het leven in de jaren ’42 in het getto van Warschau.Die beklijvende beelden worden ons al dagenlang op alle mogelijke zenders opgediend. Vervang gewoon het woord Nazi door Islam, het hedendaags synoniem van dat woord, en U bent, Dante Allighieri achterna, afgedaald en verplaatst in het diepste der hel.

    *

    Le monde? Ce sont les idées qui gouvernent le monde… Dat is al zo sinds de Egalité, de Fraternité en de Liberté in het Avondland het Christendom die de naastenliefde al eeuwenlang in het vaandel voerde, met veel bloed, zweet en tranen, in de vernieling hebben gereden. Wat enigszins te begrijpen valt, want de uitvinder van al die naastenliefde, moest het aan 33 jaar met zijn jonge leven bekopen. Naar oude Romeinse zeden en gewoonten, stierf die (op aangeven van Zijn eigen Joodse Volk), aan het kruis.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    29-01-2015, 14:41 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2340

    ***

    Woensdag 28 januari

    Zon 8u25-17u27

    H Thomas van Aquino, patroon van de theologen

     

    *

     

    *

    Halal winkelen, in de Souks van Bruxellabad

    .

    Onze huisvrouwen blijven dan maar thuis….

    *

    INLEIDING

     

    De PS en met hen het hele internationale zootje, komen er steeds duidelijker voor uit: de IS-lammerij is hun redding! Geen woorden, weet U, maar daden!

    De vraag in ‘Reyers Laat’ van gisteren door het smalle hoer-nalisten mannetje van dienst (Lieven Van Gils), de dag van de 70ste verjaardag van de Bevrijding van het vernietigingskamp der Duitse Socialisten tijdens WOO II Auschwitz, was of de Moslims nu de overal vervolgde ‘minderheid’ zijn, voor wie eenzelfde lot staat te wachten als de Joden. Onderverzwegen, een minderheid die moet vrezen hetzelfde lot te ondergaan als de Joden onder Hitler.

    En die meende het! Keek zelfs verongelijkt toen hij niet meteen applaus of gelijk kreeg.

    De Geleerde Perfesser aan de ene kant van de tafel deed zijn best om te wijzen op het woord ‘indoctrinatie’, maar vergeleek heel van uit de verte de Duitse kampbeulen van toen met de Arabische beulen van nu. Indoctrinatie is net als regenwater; het heeft maar een heel klein gaatje nodig om binnen te dringen.

    De jonge knappe griet aan de overkant, Moslima, zon der hoofddoek voor de gelegenheid? deed haar uiterste best om ‘Niet in onze Naam’ te bewieroken. Maar… Meine Menung nach, had ze beter haar mondje gehouden. Want zij werden allemaal in dezelfde zak gestopt met die paar excentriekelingen, die allemaal ‘Einzelgänger’ waren, die niets te zien hadden met Het Ware Geloof van de Wrede. Kijk, en daar hadden al die brave Moslims zo’n zeer van! We horden in haar woorden geen ‘Imman’, laar een I-mamma.

    Een schitterende uitzending, die juist het tegengestelde bereikte, van wat bedoeld was. Waardoor ik terugval op de Pegida-beweging, die vreedzaam verloopt, tot Slinxse opposanten er beginnen op kloppen. Dot me denken aan wat bestond bij de opgang van het Nationaal Socialisme in Duitsland in de jaren ’30. Toen waren daar de S.A., de ‘Sturm Abteilung’. Eenmaal het doel bereikt, en Hitler aan de macht (die kleine Oostenrijkse Korporaal…) werd die beweging onthoofd en vervangen door de ‘S.S., de ‘Schitz Staffel’, een soort van Pretoriaanse Wacht die liever sterft dan vlucht.

    Wie hier een zekere gelijkenis meent te ontwaren met de hedendaagse Slixe stoottroepen, staat niet open voor opbouwende communicatie. We moeten allemaal Slinx leren denken, of ze slaan op nuzze mulle….

    Later onder de Sharia, wordt dat op de muil slaan, vervangen lijk bij Hitler, van S.A. naar S.S., van ‘Sturmen’ om het groot gelijk er in te hameren, tot het kappen van minderwaardige koppen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2197507/2015/01/28/Vervoort-tackelt-regering-Ook-nazi-s-namen-Joden-hun-Duitse-nationaliteit-af.dhtml

    *

    Vervoort tackelt regering: "Ook nazi's namen Joden hun Duitse nationaliteit af

    *

    Brussels minister-president Rudi Vervoort zet zich met een forse vergelijking af tegen het voornemen van de federale regering om Syriëstrijders hun nationaliteit af te pakken. "Eén van de eerste maatregelen van de nazi's was de Joden hun Duitse nationaliteit afnemen", stelt Vervoort. MR-vicepremier Didier Reynders vindt de uithaal "onwaardig".

    De context is natuurlijk anders, maar men grijpt snel naar oude recepten

    Een van de twaalf maatregelen die de federale regering plant in de strijd tegen radicalisme en terrorisme, is Syriëstrijders met de dubbele nationaliteit hun Belgische nationaliteit af te nemen. Het zou een facultatieve sanctie worden die de strafrechter kan opleggen. De Brusselse regeringsleider herinnert eraan dat die maatregel door verschillende extremistische regimes is aangewend. Hij noemt het onaanvaardbaar "dat we systematisch de nationaliteit afnemen van jongeren die hier geboren zijn als Belg".

     

    "We herdenken nu de bevrijding van Auschwitz 70 jaar geleden. Een van de eerste maatregelen van de nazi's was de Joden hun Duitse nationaliteit afnemen", zegt de Brusselse minister-president in De Tijd. Op Radio 1 herhaalde hij zijn uitspraken. "De context is natuurlijk anders, maar men grijpt snel naar oude recepten. Het Vichy-regime in Frankrijk heeft hetzelfde gedaan. Het idee om de nationaliteit af te nemen, heeft dus een geschiedenis", luidde het.

     

    Op La Première noemde MR-vicepremier Didier Reynders de uithaal van Vervoort al "onwaardig" en liet hij noteren andere zaken aan zijn hoofd te hebben dan het advies van deze of gene socialist. Reynders merkt op dat het afnemen van de nationaliteit ook in andere Europese landen wordt bediscussieerd, zoals in Frankrijk, waar een magistraat daarover kan beslissen. Als men geen onderscheid maakt tussen de strijd tegen terrorisme en het naziregime, dreigt men in een malaise terecht te komen, luidde het.

    *

     

    UITLEIDING

     

    Na de Grote Sprong Voorwaarts van de Griekse Slinxen, houden we blijkbaar allemaal ons hart vast. Het is de spreekwoordelijke stilte voor de storm. In de Oekraïne slaat de vlam in de pan, maar dat kan even wachten. De ISIS-moordenaars stoefen dat wij, inwoners van Coburgland, speciaal op hun verlanglijstje staan, maar ook dat kan wachten. Op betere tijden? Of tot onze Grote Verstanden het Licht hebben gezien en die para’s wat beter in de hand houden?

    Ondertussen misleiden hun handlangers onze flikken, door met neppistolen bij zich, met enkelen in twee wagens urenlang voor de deur van het Commissariaat te blijven staan keuvelen. Wijlen Dr Joseph Goebbels had het in zijn tijd niet beter kunnen uitdenken.

    Twee of drie keer vals alarm, en de vierde keer uithalen. Misleiden, ook een oorlogsstrategie, is zelf door de Koran verplicht gesteld!

    De vraag, aangaande Griekenland, is: doet hij het, of doet hij het niet? Waar voor zijn geld eisen, of geld en waar samen. De Rode Heilsleer kennende, zal hij èn geld èn waar eisen. Het is allemaal een zuivere kwestie van ‘communiceren’.

    Maar dank zij de CVP, de EVP, het IMF, e het ECB, zwemmen we nu in het geld. En die mensen, wist Kawouter Beke te vertellen, zijn héél slimme kadees, die goed weten wat ze doen.

    Hebben we gezien met ARCO, DEXIA en ETHIAS, ook allemaal slimme kadees, die door de Grieken lekker in de maling werden genomen…

    Zeer tot mijn spijt begin ik te denken, dat de vlucht vooruit, in de IS-lammerij, nog de enige uitweg is die onze Grote Verstanden zien…Eerst ons eigen land kapot geregeerd, en nu ligt de weg open om hetzelfde te doen met het Europese vasteland….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    28-01-2015, 17:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2339

    ***

    Woensdag 28 januari

    Zon 8u25-17u27

    H Thomas van Aquino, patroon van de theologen

    *

    .

    *

    *

    De collaboratie 2015

    .

    ’t Gezamenlijk ‘In de naam van de Vader, de Zoon en de H. Geest. Amen’ in het Katholiek Onderwijs vervangen door

    de gezamenlijke schreeuw Allahu Akbar - Amen..

     

    *

    INLEIDING

     

    Voilà, weer ’n uitvinding gedaan. De AA, dat weet iedereen. Dat zijn de Anonieme Alcoholisten. Maar de AAA, dat zijn, als ’t van de Grote Baas v/k Katholiek Onderwijs afhangt, de Allahu Akbar Amen-scholen. In de hel kletsen de dansende duivels zich op de dijen van plezier! Die bestaan wel niet (wordt beweerd door mensen die het kunnen weten), maar het beeld is duidelijk. Met Gods hulp, zoals dat heet.

    Niet alleen heeft de Mechelse Catechismus al jare afgedaan, samen met het Vak Geschiedenis en nog zo’n paar onnuttig gebleken vaardigheden zoals leren schoonschrijven en uit het hoofd rekenen. Daar is toch de tablet voor! Je hoeft toch niet te kunnen schrijven, om op te vallen op Twitter. Dat kunnen zelfs onze politici als geen ander.

    En wetende dat het analfabete immigranten gespuis even vaardig met de computer als de eigen jeugd, ja zelfs beter is. Omdat er on ’t Internet cursussen circuleren waarin explosieven gebruikt worden en dat zoiets juist hunne doe-doe is. Messen en neppistolen zijn daarbij een onmisbaar hulpmiddel.

    Het uiteindelijk resultaat zal dus zijn, dat de twee categorieën eigen/vreemd volk quasi even sterk uit de ‘Eindtermen’ zullen komen. Tenminste zij die het overleven if nog al hun vingers hebben…..

    De Goede Pers Averbode gaf indertijd prachtige boeken uit over De Kinderkruistochten. Dringend gevraag de nieuwe en her-bewerkte uitgave, aangepast aan de noden van de tijd. Janneke en Anneke verbreken, samen met hun vriendjes, de verzegelde kerkdeuren, zodat de Zwarte Nonkel Pastoor Désiré, overgekomen uit de Congo, er de Mis kan opdragen. Doodsbange vaders en moeders schuifelen binnen, na de Consecratie, omdat de Arafatsjaal dragende bewakers met kromzwaarden zich dan juist op dat ogenblik achter een hoekje hebben teruggetrokken om deel te nemen aan een groepsverkrachting. Pater Desiré Timboiektoe, via Twitter hiervan op de hoogte gesteld stormt de Kerk uit en schiet, net als in de vele “geems’, die ondeugden neer, die daarop verder afgemaakt worden door de schoolgaande jeugd van deze Kruistocht. De volgende morgen komen er tanks en het ganse dorp wordt uitgemoord, liefst tot meerdere eer en glorie van God. Het boek telt 741 blz, is Nihil Obstat en Imprrimatur, met zowel Kerkelijke Goedkeurong als de goedkeuring van de Minister van Uitburgerinj.

    Een tweede boek, De Kruistocht naar de Grafsteen der Verrader, is in voorbereiding. Maar daar deze, ee zekere Lieven de Boef eerst nog moet opgeknoopt worden, is er niets dringend aan deze dringende zaak. Wat wel een feit is, is dat Ethias diens levensverzekering heeft geschrapt. Wegens zelf gezocht…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Directeur-Generaal Katholiek onderwijs geeft verkeerd signaal

    Het Vlaams Belang heeft kennis genomen van het pleidooi van Lieven Boeve, directeur-generaal van het katholiek onderwijs, om – in de strijd tegen de radicalisering - meer moslimleerkrachten in het katholieke onderwijsnet in te zetten. Een en ander roept herinneringen op aan de pleidooien voor de verhoogde aanwerving van islamitische politie-agenten omdat die er beter in zouden slagen islamitische relschoppers in toom te houden.

     

    Het spreekt voor zich dat met dergelijke maatregelen een compleet verkeerd signaal wordt uitgezonden. Nu reeds wordt het onderwijs in toenemende mate geconfronteerd met moslimleerlingen die geen gezag aanvaarden van (vrouwelijke) leerkrachten, zeker als bepaalde onderwerpen (evolutieleer, seksuele opvoeding,…) ter sprake komen. Het spreekt voor zich dat deze categorie leerlingen met voorstellen zoals die van Boeve in hun houding worden versterkt én de positie van onze leerkrachten wordt ondermijnd. Wat is de volgende stap? Quota voor moslimleerkrachten in het onderwijs? Of krijgen moslimleerlingen in het katholieke onderwijs over afzienbare tijd meteen het recht te eisen alleen nog door mannelijke moslimleerkrachten te worden onderwezen?

     

    Dat elke nieuwe toegeving een nieuwe eis oproept, wordt vandaag in ieder geval treffend geïllustreerd door de reactie van de Moslimexecutieve. Die juicht de uitspraken van Boeve uiteraard toe, maar niet zonder er meteen aan toe te voegen dat “veel jonge moslima’s geen leerkracht worden omdat ze geen hoofddoek mogen dragen voor de klas”, en meteen de wens uit te spreken dat ook daar “na deze stap binnenkort verandering in komt.”

     

    Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens: “Onze leraren hebben het al moeilijk genoeg wanneer er veel moslims in de klas zitten, en met zijn uitspraken steekt de directeur-generaal van het katholiek onderwijs een mes in hun rug. Elke leerling heeft in de eerste plaats nood aan een goede, bezielende leraar, welke religieuze of etnische achtergrond die ook heeft.”

     

    Chris Janssens, Fractievoorzitter Vlaams Parlement

    *

     UITLEIDING

     

    Zurkelkous Van Hecke was al een ramp, haar opvolger is er er een nog grotere.

    Toen ik 54 jaar geleden binst het groot verlof trouwde met een schooljuffrouw die les gaf in het 1ste Leerjaar bij de Nonnen, stipuleerde het schoolrglement dat de onwaardige kleuterjuffrouw onwaardig was om nog één dag langer voor de klas te staan. Toen ik 22 jaar geleden opnieuw voor het altaar wilde kome, moest ik wettelijk gezien wachten tot de dood van mijn eerste vrouw. De school waar mijn (nieuwe) vrouw toen les gaf, schrok zich een bult toen de Directrice hoorde dat wij gingen samenwonen. Neen, dat mocht niet. Tenzij de vaste benoeming afhankelijk mocht gesteld worden van het verder leven ‘volgens de wensen van onze Moeder de Heilige Kerk’. Contractueel verplichte wijziging aan het Schoolreglement. Toen we het jaar daarop door ’n goede vriend goed en veilig voor het altaar werden ingezegend, was de helft van de nog levende Zusters aanwezig…..

    In een halve eeuw tijd, heeft de Kerk haar eigen reglementen stelselmatig onder tafel geveegd. In de mening dat we allemaal slaafs zouden volgen.

    Na deze ‘berg naar beneden’, wordt nu gekozen voor de steile ‘bergop’, naar de hemel der Oslims. Toch niet vanwege die toegezegde 72 dagverse maagden in het Hiernamaals?

    Zou de rots waarop Petrus ooit zijn Kerk bouwde, dan bezig zijn met aan de erosie te bezwijken? Here-mijn-tijd, dan komen we ooit in de ‘Kabaa’ terecht? Dàt zou dan pas in de saccoche zijn….

    *

    Ppppst

    In het dialect van Zuid West Vlaanderen is een ‘kabaa’ het vrouwelijk sieraad, dat meestal met ‘saccoche’ of handtas wordt aangeduid….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    28-01-2015, 15:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2338

    ***

    Woensdag 28 januari

    Zon 8u25-17u27

    H Thomas van Aquino, patroon van de theologen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    De 7de Dag van zondag laatst.

    Deze bijdrage (deze ‘release?) gaat er alleen maar om – kort en krachtig – de verdediging van de werkelijke waarden die bij de TV nu eenmaal totaal onbekend zijn, in de verf te zetten. De TV op kop, en al de overige smeer-likkende media in datzelfde doodlopende straatje.

    Het moet pijn doen voor Kabouter Tim (Pauwels), de hoer-nalist van dienst, om op die manier door een jonge knaap publiekelijk op het potje gezet te worden….

    Al aan gedacht, dat bij de 70ste herdenking van de Bevrijding van Auschwitz, die bevrijders van 1945 niet eens uitgenodigd waren? Die waren nochtans altijd de vriendjes van al wat Slinx is en die daar zo uitgesproken in beeld kwamen. 10 Jaar geleden was de Poet daar de gevierde held. Maar sedert de Zwarte Ongelukskater uit Amerika denkt het voor het zeggen te hebben, zijn de Russen ineens personae non grata geworden….

    Of dat iets te maken heeft met het door Pöetin gewilde no passeran’ van de IS-lammerij in Rusland, weet alleen die van Hierboven.

    Maar de Kerks wil beweren dat Die de beste maatjes zou zijn met die van Allhu Akbar. Een denkpiste die volgens mij en nog vele anderen zeker en vast niet het werk is van de H. Geest!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10968

    *

    2015: jaar van het verzet”

    Op de nationale nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang haalde partijvoorzitter Tom Van Grieken fors uit naar de politiek-correcte elite die systematisch onze waarden op de helling hebben gezet en zo terrein hebben prijs gegeven aan moslimfundamentalisten.

     

    De Vlaams Belang-voorzitter betreurde dat niet geluisterd werd toen het Vlaams Belang waarschuwde voor de gevolgen van de massa-immigratie, de islamisering van de Vlaamse steden en het potentiële gevaar van islamfanatici. “Dat is geen islamfobie, want een fobie is een irrationele angst en onze angst is niet irrationeel,” aldus Van Grieken.

     

    Hieraan toevoegend beklemtoonde Van Grieken dat nieuwkomers, die zich aanpassen aan ons, die geen eigen wetten hanteren maar de onze respecteren, die werken of van goede wil zijn en geen leefgewoonten aan ons opleggen het Vlaams Belang niet hoeven te vrezen. “Maar de anderen, diegenen die denken dat wij ons - soms letterlijk - omver laten blazen , zullen ons op hun pad terugvinden. Daartegen gaan wij in het verzet.”

     

    Communautaire = sociaaleconomische

     

    Het Vlaams Belang vindt het ook onbegrijpelijk dat in het licht van de 'sociale afbraak en de besparingsdrang' traditioneel politiek Vlaanderen de transfers niet op de agenda plaatst. “De stelling dat de prioriteit dient te liggen bij het sociaaleconomische en niet bij het communautaire gaat aan de miljardenoverdracht kennelijk voorbij. Nochtans zou Vlaanderen met die centen zijn loonkosthandicap kunnen wegwerken, zijn competitiviteit versterken en onze sociale verworvenheden behouden.”

     

    Wij zijn een democratische partij

     

    In zijn besluit richtte Van Grieken zich tot de pers. Hij riep op het Vlaams Belang niet langer als extreemrechts te bestempelen waardoor het beeld geschapen wordt "dat onze partij op één lijn staat met die extremistische terroristen. Wij zijn een democratische partij die wil beschermen waar ze van houdt: onze manier van leven, onze vrijheden, kortom, u!”

    Lees hier de volledige toespraak van Tom Van Grieken. Bekijk hier het nieuwsfragment op VTM. Bekijk hier het nieuwsfragment op Een. Bekijk hie het fragment in De Zevende Dag.

    *

     UITLEIDING

     

    Voorlopig blijft het nog een dovemansgesprek. Dat zwaarlijvig boek in het Parlement verketteren, mag niet. Dat in dat ‘Heilig’ boek geschreven staat, dat het de eerste plicht is voor elke IS-lammer om alle Joden en alle ongelovigen (wij dus) te doden, mag niet geweten zijn. Vooral niet, nu de wereld vol afschuw Auswitch herdenkt, waar de Socialistische heilsstaat van Hitler miljoenen Joden en ander minderwaardig leven heeft gedood en opgestookt.

    Weer ontvluchten de Joden het Europese vastland, en deze keer niet voor de Nationaal Socialisten van Hitler, maar wegens het gevaar voor hen, zoals beschreven in dat boek dat ook Geert Wilders wil doen verbieden: de Koran.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    28-01-2015, 14:53 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    27-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2337

    *

    Dinsdag 27 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u26-17u25

    H Agela Merici, patrones van de onderwijzeressen

    *

    *

    Necrologie, een verrassend nieuw aspect van de …

    .

    IS-Lammerij????

    *

    INLEIDING

     

    Vandaag kregen we, in het tegenlicht van een aantal vreemde aspecten van de IS-lammerij, een versteende mummie opgediend bij E.J. Bron, namelijk de machiavellistische Jood Karel Marx. Het is een bijdrage die het best in elk ‘Volkshuis’ verplichte lectuur zou moeten worden. Zou de wereld veel miserie besparen!

    Het kan niet genoeg beklemtoond worden, hoe deze toch wel schrandere geest de bal compleet missloeg, omdat de godsdienst die hij wilde bedwingen, de Christelijke was. Iets anders kende hij net of was voor hem te onbetekenend. Een gewillig machteloos doelwit notabene, want het Vaticaan had al honderden jaren geen enkele divisie meer ter zijner beschikking. De IS-lammerij heeft Marx nooit gekend. Want die was in de tijd van Marx alleen maar een ‘ver van mijn bed’ probleem. Fossiele brandstoffen zouden later precies ‘Het Kapitaal’ in kaftan gekleed gaan uitmaken.

    • Onderstaand artikel legt wel de vinger op de open wonde, want Slinx volgt – als een blaffend keffertje - inderdaad een valse Profeet. Machiavelli achterna, zou ik bijna zeggen dat ze liever en veel beter teruggaan naar het Jodendom en naar het Christendom, dat toch historisch gezien, de inspiratiebron is geweest voor de Islam. De leer werd alleen door een seniele dementerende versleten woestijnrover aangepast aan zijn persoonlijke noden. Pedofilie (een kind van 9 jaar als bijslaap in bed nemen), necrofilie (zie afbeelding bovenaan), vrouwen van zijn slachtoffers bij bosjes gebruiken als seksslavinnen, homohaat, de vrouw als tweederangsburgers behandelen, of beter gezegd, als broedmachines voor een zo groot mogelijk nageslacht, enz. Allemaal in zijn slaap gedicteerd door de engel Gabriël….
    • Ik begin zo stilletjes te begrijpen, waarom Moslimmers geen varkensvlees mogen eten…
    • Voor wie dat allemaal maar zus en zo vindt, weet dan dat de onlangs gestorven koning Abdoulahbahah van Saoud Arabia, rijker dan de zee diep is, maar liefst 45 halfbroers heeft gehad…

    *

    En ja, ik zie liever volle kerken, dan volle mosketen…. En wat mij meest spijt, is dat er geen nonnekns meer zijn om (gratis, dag en nacht, maar met veel liefde) onze zieken en bejaarden te verzorgen, maar dat deze sukkelaars door duur betaalde import-moslima’s met hoofddoek tussen 9 en 17 uur demonstratief tussen de ziekbedden door huppelen om zieltjes te zoeken die ze naar hun Allah kunnen sturen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://politiek.thepostonline.nl/2015/01/26/een-kritiek-op-de-socialisten-die-de-islam-verdedigen/?utm_source=TPO+Nieuwsbrief+abonnees&utm_campaign=8e251f990b-26_januari_20151_26_2015&utm_medium=email&utm_term=0_b03521bf5f-8e251f990b-89919689

    *

    Een kritiek op de socialisten die de Islam verdedigen

    *

    De kant kiezen van islamisten in naam van de democratie, het ondersteunen van het bestaan van de islamitische sharia; het is gelijk aan het ondersteunen van de objectieven ter organisatie, het versterken en het grijpen van de macht, welke wanneer succesvol – te wijten aan zijn intrinsieke structuur en de theologie van de Islam – al uw vrijheden zal ontnemen, ophangen en verbannen. Net zoals wat er gebeurd is na de “Islamitische revolutie”.

    Laat u niet om de tuin leiden door onwetende mensen

    De islam zelf is de vijand van de democratie en de vrijheid. Men kan de concrete voorbeelden zien in talloze incidenten die dagelijks plaatsvinden in Iraq, Syrië, Afghanistan, Iran, Saoedi-Arabië en Nigeria. Laat u niet om de tuin leiden door onwetende mensen die u zullen zeggen “Dat is niet wat de islam echt is”, want de islam is juist wel dat. De islamitische wet ziet het ter dood stenigen, homofobie, het afhakken van de hand als straf, pedofilie, vrouwen die als oorlogsbuit seksslaaf worden, vrouwen die tweederangs personen zijn en uitsluitend bestaan om hun man te dienen als zijnde handelswaar, necrofilie gebaseerd op Mohammeds “liggen naast één van zijn vrouwen” implicerend dat hij het lijk verkracht heeft, het verdedigen van het recht om geslachtsgemeenschap te hebben binnen de zes uur na het ogenblik van het overlijden (gebaseerd op de handelingen van Mohammed beschouwd als “traditie”), het doden van diegenen die gebrandmerkt worden als “ketters”, het verkrachten van hun vrouwen, het afpersen van hun eigendom en land, als recht en plicht. Hoe men het draait of keert, de islam is een misdaad tegen de menselijkheid. En misdaad heeft niets te maken met vrijheid.

    De islam, die in zijn binnenste het potentieel bevat tot bloedbaden, verkrachting en het opruien tot afpersen, moet verboden worden, en zijn propagandisten zouden moeten berecht worden binnen de context van het tegenspreken van de mensenrechten en het begaan van misdaden tegen de menselijkheid.

    In naam der democratie?

    Niettegenstaande dit alles zijn er socialisten die spijtig genoeg de kant kiezen van de islamisten in naam van de democratie. Hoewel door haar standpunten,“libertair-links” een politieke structuur vormt waarmee ik meestal akkoord ga – die het verdedigen van seksuele en etnische minderheden samen met de klassenstrijd op zich neemt als een must – ben ik geneigd om daar weg van te blijven wegens haar nalatigheid bij het steunen van islamisten ‘in de naam van de democratie’.

     

    De analyses van zowel Lenin als Marx zijn onjuist wegens het ontbreken van een goede beoordeling. Waarom? Ze betrekken uitsluitend het Christendom in hun analyse van godsdienst bij het verdedigen van de internationale klassenstrijd, en dit is een grote tekortkoming.

    In het Communistisch Manifest nemen zij een bepaalde houding aan ten opzichte van de godsdienst die overeenkomt met een analyse uitsluitend gebaseerd op “de kerk”.

    Opium van het volk

    Hoewel Marx´ uitspraak “godsdienst is opium van het volk” populair is (opium werd gebruikt als medicijn om de pijn te verlichten of te genezen) wordt het eerste gedeelte van de zin vaak overgeslagen. Wanneer Marx zei, “Religie is de zucht van het onderdrukte schepsel, het hart van een harteloze wereld, en de ziel van zielloze omstandigheden.”, interpreteerde hij de godsdienst uitsluitend door de christelijke theologie die beveelt “indien iemand je op de wang slaat, bied hem dan ook de andere wang aan” en hij deed dan ook een inspanning om ‘empathie’ te tonen met de religie die hij zag als een medicijn dat de pijn verminderde van de ongeletterde massa´s.

     

    Hij interpreteerde godsdienst niet vanuit de islam, die onmenselijke regels heeft die vrouwen veroordelen tot de dood door steniging, pedofilie-necrofilie verdedigen, het doden van niet-moslims als een recht zien. Omdat hij niets kende van de theologische essentie van de islam vond hij het ook niet nodig om dit onderwerp verder te onderzoeken toen hij het proletariaat opriep zich te organiseren. Spijtig genoeg heeft Marx die stelde “De kritiek op de godsdienst is de voorwaarde voor alle kritiek” niet alle godsdiensten bekritiseerd, en nam daardoor een ontoereikende en verkeerde houding aan ten opzichte van religie. Zonder twijfel maken diegenen die Marx blindelings volgen dezelfde fout.

    Wees niet de stier die het slagersmes likt

     

    “Religie moet worden uitgeroepen als een privézaak.“ Met deze bewoording drukken socialisten gewoonlijk hun houding ten opzichte van religie uit. Maar de betekenis van deze woorden moet nauwkeurig gedefinieerd worden om misverstanden te vermijden. “We eisen dat de godsdienst met betrekking tot de staat een privézaak is, maar we kunnen de godsdienst in geen geval tegenover onze partij als een privézaak beschouwen.” zei Lenin. Als men spreekt zoals Lenin, die godsdienst observeerde door het Christendom dat geen bedreiging vormde voor de massa´s zoals “de natie van de Islamitische Sharia” dat wel doet, dat het resultaat was van honderden jaren strijd voor reformatie en vervolgens een periode kende van het ontwikkelen van rationaliteit, wetenschap, kunst en filosofie zonder beperkingen, en zonder een gedegen onderzoek te maken van de theologie van Islam, vervalt men in nonchalance.

     

    Maar aangezien de godsdiensten van de wereld niet uitsluitend uit het Christendom bestaan, heeft geen socialistische staat -en natuurlijk geen socialist- het recht te vervallen in achteloosheid door te verklaren dat religie “een privézaak” is, vermits Islam doodt, verkracht, en de eigendommen van niet-moslims ontfutselt in Afghanistan, Iran en Saoedi-Arabië; landen die nog niet uit het ‘stenen tijdperk’ gekomen zijn.

     

    Om terug te komen op “libertair-links”… De islam ondersteunen in de naam van de democratie is niet anders dan “de domme stier te zijn die het mes van de slager aflikt”; terwijl men aan het likken is, zal het mes je keel doorsnijden… vroeg of laat.

    *

     UITLEIDING

     

    ‘Das Kapitaal’ van de Einzelgänger Marx, en de Encycliek ‘Rerum Novarum’ van tijdgenoot Paus Leo XIII, en geheel de Katholieke Kerk: “entre les deux, mon coeur balance”….

    Beide theorieën bedoelen het goed, maar ze zijn niet voor mensen bestemd, maar voor engelen. Mensen gedragen zich als straatmussen rond een paardenvijg: ze pikken er alleen de graantjes uit die ze graag lusten.

    Dat alles, in afwachting dat de IS-lammerij de believers en de niet)believers overmeestert. En afslacht waar en wanneer nodig. En denk er aan: Syrië was ooit een der eerste landen waar het Christendom wortel kon schieten. Daar heeft de IS-lammerij een einde aan gemaakt. En dat land is amper enkele uren vliegen van ons verwijderd.

    Memento homo: vandaag zij, morgen wij… Noch bloemen noch kronen, want net als 70 jaar geleden, zullen ook dan weer de vuren branden. Zodat er zelfs geen graf zal zin, om ons te bewenen.

    Pssst

    Op Wikipedia leest U alleen een gekuiste versie van het woord ‘necrofilie’. Want de voortplantingsorganen-problimatiek in de IS-lammerij kunnen alleen met zeer versluierd woordgebruik aan bod komen. Het is een soort ‘Omertà’ die best te zien is in de klederdracht van hun vrouwen. Tweedelige badpakken zijn toegelaten, maar onder de boerka’s en dan nog aqls er geen mannen in de buurt zijn. Filip DeWinter had in de Kamer gerust nog over de Koran sprekend, de hypocrisie daarin mogen vermelden…Almacy zou ontploft zijn! En Jan Jamboneau zou van zijn stokje gegaan zijn….

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    27-01-2015, 16:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2336

    *

    Dinsdag 27 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u26-17u25

    H Agela Merici, patrones van de onderwijzeressen

    *

    *

    *

    Nog altijd geen Hamer & Sikkel

    .

    Maar een kruis…. Is vreemd!

    *

    INLEIDING

     

    Wat in Griekenland gebeurt is helemaal niet goed, en toch weer wel. Of anders gezegd: het is in tegendeel heel goed, maar ergens toch ook heel wat verkeerd. Een typische situatie waarin elke Tsjeef, enerzijds en anderzijds, zich 100% in zijn sas voelt. Om nog maar van de Slinxen te zwijgen, omdat het vooral over veel geld gaat. Geld van de anderen, als U begrijpt wat ik bedoel.

    Een ECB-onderzoek over de duistere wegen tussen Bruxellabad en Athene naar het gebruik van de vroegere opgenomen ‘leningen’ ad € 245 miljard, komt er niet. Er zijn al genoeg dozen van Pandora in circulatie rond het IMF.

    Ja, zo kan ik het ook. ’t Kan dooien en ‘t Kan vriezen. We zullen het eens vragen aan Frank Deboosere!

    Even de feiten op een rijtje zetten. In Athere is er nu een Regering die de tradities – de Grieks orthodoxe Patriarch even aan kant gezet - inruilt voor brood en spelen. En daarbij feestelijk haar onderbroek veegt aan vroegere overeenkomsten. Compleet onbetrouwbaar dus. Wat volledig normaal is op de Acropolis.

    Maar goed. Ze zetten net als wij een neus naar dit Europa en vooral in detail naar Angela Merkel, met dat demonstratief heldenbezoek aan de meer dan 200 door de Wehrmacht vermoorde Grieken. Een vlam ter verheelijking van het nationalisme. Genoteerd.

    De ‘demos’, het volk heeft gesproken. Voor 35% toch. En de rest? Dat zal wel door de ‘zullers’ geregeld worden…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2358

    *

    Bravo, Grieken kiezen voor onafhankelijkheid!

    Gerolf Annemans: "Eurozone is onhoudbaar geworden"

    Volgens het Vlaams Belang toont de overwinning van Syriza op eclatante wijze aan dat de eurozone - zeker in zijn huidige vorm - totaal onhoudbaar is geworden.

    Het Vlaams Belang stelt vast dat de Griekse kiezers het EU-besparingsbeleid massaal verworpen hebben. De Grieken hebben zich niets aangetrokken van de op angst gebaseerde propaganda die hen werd ingelepeld door de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank en het IMF. En dat is hun democratisch recht. Zij hebben gekozen voor een eigen Grieks beleid, dat niet gedicteerd wordt door de EU. “Eigenlijk kozen de Grieken gisteren massaal voor onafhankelijkheid. Onafhankelijk en vrij van het Europese keurslijf dat het land al ettelijke jaren economisch verlamt en sociaal uitholt,” stelt Europarlementslid Gerolf Annemans in een reactie.

    Volgens Annemans bewijst deze uitslag andermaal dat de euroconstructie niet langer houdbaar is: “De euroconstructie waarbij de noordelijke landen opdraaien voor de zuidelijke schulden is een ‘lose-lose-situatie’. De noordelijke landen betalen de zuidelijke factuur terwijl de zuidelijke landen opgescheept zitten met een munt die hun economie verlamt,” aldus Annemans. In die zin is het Vlaams Belang-Europarlementslid optimistisch over de uitslag van Syriza die het als een voorbode ziet van een opsplitsing van de euro in een noordelijke en een zuidelijke muntunie.

     

    Klaas Slootmans

    Persverantwoordelijke Vlaams Belang

    *

    UITLEIDING

     

    Dat de EU bonobo’s die in zak en as zouden moeten zitten, dan toch tot de vaststelling moeten zijn gekomen dat ze in feite in woelig water vol drijfijs aan het zwemmen zijn. Bij normale mensen dringt zoiets toch door. Niet bij hen, want het brengt op.

    Maar gegeven zijnde, dat deze EU bonobo’s ver van normale mensen zijn, kijk ik eerder uit aar het Griekse programma inzake de duiveluitdrijving van de wilde immigratie.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    27-01-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    26-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2335

    ***

    Maandag 26 januari

    Zon 8u27-17u23

    H Margaretha van Oostenrijk

    *

    *

    De dag na de Griekse Verkiezingen.

    .

    Onze vrijheid in ruil voor Griekse Euro’s?

    *

    INLEIDING

     

    Wie dacht dat het woord ‘Troïka’, samen met wijlen de Sovje Unie, voor goed voltooid verleden tijd was, is dus mis geweest. Maar we wisten het niet. Beiden zijn terug va nooit ver weg geweest. De West Europese vorm van het Sovjet Systeem, en de Troïka: EU - ECB – IMF. Met enige verwondering stel ik vast, dat die drie onbewust goed in de mond liggen. Want inderdaad, knotwilgwoorden, samen met de taal der cowboys: die twee zijn in. Is uit: voor iedereen klare taal en traditiegetrouw, spreken in de taal der vaadren.

    Maar ja, als iedereen de taal der cowboys hanteert, verstaan die alles veel beter wat er hier omgaat. Dat geldt niet alleen in de politiek, maar ok in de zaken) en nieuwswereld. Het is zelfs een vast onderdeel van de Globalisatie Afgod.

    Voor wie twijfelt aan deze woorden, hij of zij sla er maar eens de radio én TV programma’s op na: 90% is Amerikaans gesproken. Liefst door de neus gewauweld met veel ‘Fuck you’, of ‘Fuck yoiur mother’. En dan is men verwonderd (verbolgen?) dat ISIS-spandoeken in de voetbaltribunes verschijnen.

    Ja, want net als de ‘Troïka’-begrippen ECB en IMF, zijn de normale gebruiken van de IS-lammerij landen hier schering en inslag.

    Zo zo! Het Griekse politiek wonder, door de Berlaarse wijnboer op TV (De 7de Dag) beschreven als een politiek genie, heeft dus een bom gelegd onder de gloriol van Bruxellabad. En nu is ’t weer niet goed!

    Met spijt in ’t hart moe Digitalia inderdaad vaststellen, dat het Internationaal Socialisme inderdaad verre van op sterven na dood is. Integendeel, dat Grieks Genie heeft bewezen, dat het integendeel de hefboom is die sedert de Nieuwe Tijden – na de Franse Revolutie – altijd de stormram is geweest om de Beschaving, eenmaal leeg gemolken, naar de afgrond te drijven.

    Niemand beter dan Griekenland heeft dat weer eens bewezen. Andrmans geld is allemaal op, alle lenigen, actureel € 245 miljard, worden niet terugbetaald, en er is de druk om méér, méér, méér. François Hollande dankt de hemel. Dat beetje doden van Charlie Hebdo, de wereldschokkende Griekse Olympische Medaille, en nooit geen twee zonder drie, een onverwachte aanslag op Marine La Plume. Zijn gesternte staat dus goed…..

    Spanje, Portugal, Italië: samen blazen ze de Troïka de lucht in, zo hoog ze willen.

    Hadden die toch wel nooit gedacht, dat die vuile Grieken al dat mooie geld nooit zouden willen teruggeven! Vinden ze ronduit beneden alle gewoonten. ’n Stevig notarieel contract gemaakt? Nou Moe, onder vrienden was dat toch vor niets nodig?!

    Allez, nog maar eens ’n mooi gezegde daar tegenaan gooien. Dat van die dief die bestolen werd…. Slinxe Kaviaar Socialisten onder elkaar, hé

    Alexis Tsipras, de Griekse Tjiftjaf, is binnen de 24 uur de nieuwe Hercules!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/

    *

    Linkse zege in Griekenland gaat andere eurolanden veel geld kosten: Syriza-leider Alexis Tsipras beloofde een miljoen ambtenaren aan te stellen

    *

    Na de eclatante verkiezingszege van Syriza resteren twee opties: de Griekse schulden worden (deels) kwijtgescholden, of het land verlaat de eurozone. Fraai gaat het in elk geval niet worden.

    Het linkse Syriza heeft de Griekse verkiezingen gewonnen en wil dat de hoge staatsschuld wordt kwijtgescholden. Het onvermijdelijke gaat gebeuren.

    Geen euro zou er naar Griekenland gaan, zei minister Jan Kees de Jager (CDA), die van 2010 tot 2012 minister van Financiën was. Onzin natuurlijk. De rekening van Griekenland komt sinds de crisis in 2008 uitbrak eindelijk op tafel. En de andere eurolanden, waaronder Nederland, gaan die betalen.

    Griekenland heeft een schuld van 170 procent van het bruto binnenlands product (alles wat burgers en bedrijven in een jaar verdienen). Het kan die schuld niet financieren op de private markt.

     

    Daardoor resteren twee opties: kwijtschelding van schulden, of Griekenland moet uit de euro. Voor de schuldeisers komt het financieel op hetzelfde neer: ze zijn een deel van hun geld kwijt.

    De overige eurolanden hebben sinds het begin van de crisis telkens getalmd om voor een van deze opties te kiezen. Met 245 miljard euro aan vooral garantstellingen en leningen is het sprookje in stand gehouden dat Griekenland kan bezuinigen, hervormen en de staatsschuld op lange termijn naar een fors lager niveau brengen.

    Economisch gezien kan dat, maar niet in een democratie met een diepgewortelde apathische cultuur. En dat is gebleken. Grieken willen graag ambtenaar zijn en stemden massaal op het linkse Syriza, dat beloofde een miljoen mensen aan te stellen als ambtenaar.

    En het beloofde ook te onderhandelen met andere eurolanden over het kwijtschelden van schulden en nog soepeler voorwaarden om schulden terug te betalen. Dat gaat gebeuren.

    Niet fraai

    En het moet ook gebeuren - Griekenland wil niet op deze manier doorgaan. Dat zal ertoe leiden dat Griekenland of uit de euro moet, of de schulden deels worden kwijtgescholden en onder soepeler voorwaarden worden gebracht.

    Wat het ook wordt, de doos van Pandora gaat open. Andere grote schuldenaars zullen ook af willen van schuld. Of anders de eurozone verlaten.

    Zo'n proces zal niet fraai zijn, maar wel heel veel geld kosten. Maar dat de eurozone onderlinge schulden betaalt óf zich beperkt tot liquide landen, is onvermijdelijk.

    *

    UITLEIDING

     

    Die Griekse Tjiftjaf zal de PS in Wallonië of Freya de Walküre toch niet op slechte gedachten brengen? Of is het reeds te laat, en is Olio di Poepo reeds naar daar onderweg om zaakjes te doen?

    Sedert de Oudheid heeft Griekenland, het Goedeland, iets tragisch over zich. Daar is bijvoorbeeld het geval van Mussolini, die in de lente van 1941 ook een deel van de overwinningsroes van Hitler voor zichzelf wilde. Zonder af te spreken met Duitsland, die toen op het punt stond om Stalin aan te vallen, viel het Italiaanse leger onverhoeds het arme Griekenland aan. Met onvoldoende middelen, klaagde de Duce lachteraf. Hitler was verplicht om zijn tanks, die reeds op de trein stonden richting Oostfront,180° te doen draaien om zijn bondgenoot ter hulp te snellen. Drie weken later as de klus geklaard, maar het waren precies die weken die Hitler tekort kwam om Stalin op de knieën te dwingen. De Grieken veranderden dus op een ingrijpende wijze de loop der Geschiedenis. Terwijl Mussolini zich beklaagde dat er in die veldtocht niet eens 10.000 Italianen sneuvelden, maar enkel een paar tiental.

    Zeg dat ’t nie waar is, dat ook deze keer de Grieken de loop der Geschiedenis zullen bepalen?!

    Mijn kop eraf als de Acropolis dan nog zal bestaan.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    26-01-2015, 19:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2334

    ***

    Maandag 26 januari

    Zon 8u27-17u23

    H Margaretha van Oostenrijk

    *

    .

     

    *

    Ziehier de grootste vijandin van het….

    .

    Algemeen Vlaams Belang….

    *

    INLEIDING

    De uitbraak van de Sanitaire Cordibisten’van uit hun cordon sanitaire! Onzen Tom gehoord, beste vriebnden?

    Gisteren op twee plaatsen tegelijk Griekse toestanden. Eerst in het land der Hellenen zelf, en op de tweede plaats op het Nieuwjaarsfeestje vin Tom van Grieken van het Vlaams Belang. Met op de overkoepelende achtergrond in Dresden de triomftocht van Pegida Duitsland.

    Wanneer we Pestkop Jos Gheysels daarover zullen horen, na zondag en de nieuwjaarsreceptie van de ‘sanitaire cordonisten’, vraagt U? Tja, met van spijt afgebeten tong zal dat wel even duren! Met de mondhoeken nòg lager en met nog meer verbeten gelaatstrekken, kan men zich afvragen of de man niet rijp is voor het wassenbeeld museum van Madame Tussaud.

    Hij past op die manier voortreffelijk in het plaatje van de EU-bonobo’s. In zak en as. Want stel U voor: de winnaar van de Griekse verkiezingen is extreem Linx. Met weliswaar nog net niet de volstrekte meerderheid, maar is de dag na de verkiezingen al een Regering! In Coburgland zijn daar meer dan 540 dagen voor nodig. In Griekenland een half uur.

    Van daadkracht gesproken!

    De ECB van de EVP/CVP heeft het molenntje laten draaien. Ze heeft bewezen dat geld niet altijd moet verdiend worden, maar dat het ook gewoon kan uitgegeven worden, om te worden uitgegeven door wie het nodig heeft.

    Een Tsjeventruc van de bovenste plank, waarin der Tjeven Minister van financiën Koen Geens wel eens voor zou kunnen tussen zitten. Met Arco-Dexia spaargeld wegtoveren, en met Super Mario Draghi het veelvoud ervan terugtoveren. Deze gang van zaken biedt enorme perspectieven voor de nieuwe Griekse Regerig, om de terugbetaling van hun meer dan honderd miljard aan schulden te betalen volgens… de Griekse kalender. Wij zouden zeggen: het in 3 keer doen: nu, dan, nooit.

    *

    Het Vlaams Belang: een partij als een ander. Altijd al geweest, maar werd gewoon in het verdomhoekje gezet door de anderen de ‘zullers’. Zij die in hoofdzaak spreken in de onvoltooid belovende tijd, waar om de 10 woorden 5 ‘keer het werkwoord zullen’ in voorkomt. Het VB waarschuwt al 20-30 jaar voor de gevaren van de Islamisering. Daar wordt niets aangedaan, en zij de pianist afschieten. De boodschap mag niet doordringen, dus snoert men de mond van de boodschapper. En nu de IS-lammerij van de schop druipt, horen wse weer ’t allenkant, maar nu wat luider, dat er weer zal ‘gezult’ worden. Para’s zullen in de straten blijven. De Staatsvuiligheid zal meer fondsen krijgen. De Jihadisten zullen hun paspoort ingetrokken worden. Er zal toezicht gehouden worden op de haatspeech in de Mosketen. De Schengen-grenzen zullen bewaakt worden. Er zal dit en er zal dat. Er zal vooral veel beloofd worden. Want veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vrede leven.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10968

    *

    “2015: jaar van het verzet”

    Op de nationale nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang haalde partijvoorzitter Tom Van Grieken fors uit naar de politiek-correcte elite die systematisch onze waarden op de helling hebben gezet en zo terrein hebben prijs gegeven aan moslimfundamentalisten.

     

    De Vlaams Belang-voorzitter betreurde dat niet geluisterd werd toen het Vlaams Belang waarschuwde voor de gevolgen van de massa-immigratie, de islamisering van de Vlaamse steden en het potentiële gevaar van islamfanatici. “Dat is geen islamfobie, want een fobie is een irrationele angst en onze angst is niet irrationeel,” aldus Van Grieken.

     

    Hieraan toevoegend beklemtoonde Van Grieken dat nieuwkomers, die zich aanpassen aan ons, die geen eigen wetten hanteren maar de onze respecteren, die werken of van goede wil zijn en geen leefgewoonten aan ons opleggen het Vlaams Belang niet hoeven te vrezen. “Maar de anderen, diegenen die denken dat wij ons - soms letterlijk - omver laten blazen , zullen ons op hun pad terugvinden. Daartegen gaan wij in het verzet.”

     

    Communautaire = sociaaleconomische

     

    Het Vlaams Belang vindt het ook onbegrijpelijk dat in het licht van de 'sociale afbraak en de besparingsdrang' traditioneel politiek Vlaanderen de transfers niet op de agenda plaatst. “De stelling dat de prioriteit dient te liggen bij het sociaaleconomische en niet bij het communautaire gaat aan de miljardenoverdracht kennelijk voorbij. Nochtans zou Vlaanderen met die centen zijn loonkosthandicap kunnen wegwerken, zijn competitiviteit versterken en onze sociale verworvenheden behouden.”

     

    Wij zijn een democratische partij

     

    In zijn besluit richtte Van Grieken zich tot de pers. Hij riep op het Vlaams Belang niet langer als extreemrechts te bestempelen waardoor het beeld geschapen wordt "dat onze partij op één lijn staat met die extremistische terroristen. Wij zijn een democratische partij die wil beschermen waar ze van houdt: onze manier van leven, onze vrijheden, kortom, u!”

    *

    UITLEIDING

     

    Nu de jeugd (Tom van Grieken) na zoveel jaar het woord ‘verzet’ weer in beeld brengt, is dat een welkome gelegenheid om de ’Weerstand’ eveneens uit de vergetelheid te halen. Waarbij Laurette Miltrailette uitgesproken in beeld komt. Omdat, zegt ze zelf een diepe niet te stillen haat koestert tegen wat ‘Zwartzak’ is geweest en dat qua exclusief in Vlaanderen.

    Terzake citeer ik even vriend Guido van

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    als volgt

    UbuPan schrijft dat Laurette’s grootouders ‘zwarten’ waren en dat men haar grootmoeder bij de bevrijding zelfs kaalgeschoren zou hebben. Verder, maar dan in de voorwaardelijke wijze, vraagt het blad zich af, of het waar is dat Maurice en Simone Onkelinx, haar grootouders, in Ougrée een café voor Vlaamse mijnwerkers hadden, waar een Duitse vlag aan de muur hing en dat een centrum van collaboratie was. Het café zou door het verzet kort en klein zijn geslagen en vol hakenkruisen geschilderd. Het blad vroeg een reactie daarover bij Onkelinx’ woordvoerder, die zei daarover met haar niet eens te willen spreken.

     

    Is het in alle misdaadmiddens niet de gewoonte, dat daders ‘houdt den dief’ roepen, zodat ze zelf veilig en wel kunnen ontkomen? Bij ons in de bewaarschool bij Zuster Angelique klonk dat als volgt: ’al wat ge zegt van mij zijde zelf’….

    Het zou me dus niet eens verwonderen, moest na Charlie Hebdo in Parijs, ook het Brussels satirisch blad UbuPan de rekening gepresenteerd krijgen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    26-01-2015, 15:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2333

    ***

    Zondag 25 januari

    Zon 8u29-17u22

    Sint-Paulus’ bekering

    Als Sint-Paulus bekeert, draait de wortel om in de eerd

    *

    .

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Terwijl op ditzelfde uur – vanaf 14,30 deze zondag - de massa in Dresden bijeen stroomt, worden deze lijnen in de ether gejaagd.

    Zie de beelden Live op https://ejbron.wordpress.com/

    Er wel op lettende dat het een uitzending is van RT, zijnde volgens mijn Oekraïense vriend hier in Italia, de propagandazender van de Poet.

    Het moto is: ‘Wij zijn het volk’, onderverzwegen, wij en niet die bobo’s in Bruxellabad. Een stelling waarin elk redelijk schepsel Gods zich kan vinden, maar niet die nieuwlopers in hun ivoren toren die bewust of onbewust meewerken aan, wat Xander hieronder schrijft, de 4de poging tot Islamisering van Europa.

    En hoe of ik aan die afbeelding hierboven kom, van de Sint Pieterskoepel in Rome? Wel, dat zit zo. Vandaag zapte ik om 12 uur zoals gewoonte voor het Nieuws, naar de Italliaanse Staatszender, de Rai, om er het Angelus te horen voorbidden door Paus Franciscus. Pure nostalgie van de bovenste plank. Heimwee naar de klokketoren, hij die waakt en verre schouwt, over ’t dorpje droomverloren, krinklend aan zijn voet gebouwd…. Iedere zondag om 12 uur, en dan nog op de Staatszender van een ex-communistische bondgenoot van Moskou. De huidige Premier, Renzi, is een socialist pur sang, uit Fioentina, de bloemenstad Firenze) maar aan die andere kant van de Italiaanse ziel durft niemand raken. Hier heeft de politieke mening van iemand totaal niets te zien met al-dan-niet zijn trouw aan ‘Rome’. En zo heb ik het ook liever.

    Ook een Journalist-Minister met vrije meningsuiting moet volgens de EVP van de CVP luisteren naar de ECB. Die alleen is alleen zaligmakend In Coburgland en aanliggende gewesten.

    De tweede reden waarom U vandaag het Vaticaan opgediend krijgt, is de onvergetelijke indruk die iemand kan opdoen, van achter zijn koffietafel in dat cafeetje op de zoveelste verdieping van het vrij toegankelijk Castel Sant Angelo (De Engelenburcht, het on-onneembare toevluchtsoord der Pausen). U komt er als toerist, of als Gelovige, want niemand stelt er vragen. Als in de zomer Rome trilt onder een schroeiende zon, zit U er lekker koel, hoog en droog. Door de wijd openstaande ramen heeft U visueel het kunstwerk va Michelangelo, de koepel van de Sint Pieter onder handbereik. Nergens anders ter wereld kunt U van op deze bij uitstek veilige plaats de grootsheid van de Christelijke cultuur in elke vezel van Uw ziel laten doordringen. De bijgeleverde sfeermuziek geeft er zelfs een vrolijk tintje aan. Zie

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Engelenburcht

    om te leren hoe een Paus hier ooit (Kerstdag 590) de Hemel dankte omdat toen die andere ziekte uit het Midden Oosten, de pest, overwonnen werd. Wat niet belette, dat negen jaar later (849) Rome verwoest en uitgemoord werd door de Turkse IS-lammers van toen.

    Het reusachtig bronzen beeld op het hoogste punt van dit Castel Sant Angelo moet het hart van elke Vlaming sneller doen kloppen, want het komt uit de scheppende handen van een Vlaming, Pieter Antoon Verschaffelt is de naam. De Aartsengel Michael, die het zwaard terug in de schede steekt: mooier symbool voor de Beschaving bestaat er niet.

    *

    Nu terug naar vriend Xander die nog maar eens ‘de Eindtijd’ serveert. Tja, ver kan dat nu niet eer zijn. Volgens het Nieuwe Turks-Ottomaanse Rijk van Erdogan, duurt het slechts tot 2023, maximum, voor de vlag met de Halve Maan op de koepel van Michelangelo zal wapperen. Die denkt dat Aartsengel Michael – bij monde van Pegida Internationaal - zijn zwaard nooit-van-zijn-leven nie zal durven trekken.

    Wie dan leeft zal dan zien.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Paus ontsnapte op Filipijnen aan moslim

    *

    moordaanslag; Extra bewaking Vaticaan

    Moslims zullen vierde poging wagen om Europa te veroveren

    *

    Paus Franciscus is tijdens zijn bezoek aan de Filipijnen afgelopen week ontsnapt aan een moordaanslag door moslimterroristen. Vlak voor de publieke mis in Rizal Park in de hoofdstad Manila joeg de politie op vier aan Al-Qaeda verbonden mannen, maar die wisten in de commotie te ontsnappen. De agenten die belast zijn met de beveiliging van het Vaticaan kregen van de teruggekeerde paus te horen dat er ‘schaduwen en gevaren’ aankomen, omdat islamitische terreurgroepen hem al talloze malen met de dood hebben bedreigd. Is Franciscus wellicht de paus die volgens de beroemde profetie van Fatima in de eindtijd, als Rome half in puin is geschoten, zal worden vermoord?

    Franciscus benadrukte dat ‘wij christenen worden opgeroepen om niet te wanhopen of de moed te verliezen.’ Overigens ontkende de Filipijnse regering na afloop van zijn bezoek dat er een moordaanslag op hem werd voorbereid.

    Waarschuwing voor aanslagen Italië

    De Italiaanse autoriteiten hebben na het besluit om wapens te leveren aan de Koerden die tegen ISIS vechten gewaarschuwd dat belangrijke christelijke plaatsen, waaronder het Vaticaan, het doelwit van islamitische aanslagen kunnen worden. De Sint Pietersbasiliek en het luchtruim boven Vaticaanstad worden extra bewaakt. Er vechten minstens 50 uit Italië afkomstige moslims aan de kant van ISIS.

    ‘Vaticaan zal moslim worden’

    Vorig jaar noemde ISIS de leider van het Katholieke Kerk de ‘drager van valse waarheid’, en zwoer dat Rome op een dag zal worden aangevallen door moslims en zal worden vernietigd. ‘Wij moslims geloven dat de hele wereld op een dag een islamitische staat zal zijn. Ons doel is om ervoor te zorgen dat zelfs het Vaticaan moslim zal zijn. Misschien zal ik dat niet meer meemaken, maar die tijd zal zeker komen,’ zei de Italië prekende imam Ismar Mesinovic, die Europese moslims ronselt voor de jihad.

     

    In de katholieke profetie van zuster Lucia, wereldwijd bekend als het ‘Geheim van Fatima’, wordt onder andere voorspeld dat er in de eindtijd een paus zal worden vermoord. Ook paus Pius X (1903-1914) zou visioenen hebben gehad waarin hij zag hoe deze –mogelijk allerlaatste- paus in het half Rome over de lijken van vermoorde geestelijken stapt en op een nabij gelegen berg bij een kruis zal knielen, alwaar hij zal worden doodgeschoten.

     

    Vierde moslimaanval op Europa gaat komen

     

    In het jaar 849 lukte het de moslims al eens om de Sint Pietersbasiliek te plunderen. Voordat paus Leo IV hen verdreef wisten ze grote aantallen christenen te vermoorden. In de 16e eeuw probeerden de Ottomaanse Turken onder leiding van Sultan Mehmet II eveneens Rome te veroveren. Mehmet pochte dat hij zijn paard ‘van het hoge altaar in de St.Pieter’ zou laten eten.

     

    De moslim invasie vond in het zuiden van Italië plaats. De stad Otranto werd bestormd en 12.000 burgers werden afgeslacht, de meesten omdat ze weigerden zich te bekeren tot de islam. De rest van de bevolking werd in slavernij afgevoerd. ISIS doet in onze tijd exact hetzelfde; recent kregen 800 gevangen de keus tussen de islam of de dood. Ze weigerden allemaal zich te bekeren, waarna ze werden vermoord en aan de honden gevoerd.

     

    Drie keer in de historie probeerden de moslims Europa te veroveren, en een vierde poging gaat zeker komen zodra de Turken hun Ottomaanse Rijk hebben hersteld, volgens hun eigen planning uiterlijk in 2023. Ook Israël zal dan het doelwit van een massale aanval worden.

    Xander

    1) Philstar
    (2) S

    *

    UITLEIDING

     

    Ik stel vast dat er in Dresden een ander soort mensen leeft. Het zijn tenminste gaan platbroeken die zich als ruggengraatlozen gedragen. Zouden er daar misschien geen lange tenen voorkomen?

    *

    Nog iets over asielzoekers en vluchtelingen.   Gisteravond aat op de NOS gehoord dat de prijs die ‘mesensmokkelaars’ actueel eisen voor een overtochtje Afrika richting Lampedusa reeds €17.000,- zou bedragen. Wat ik ’n aardig bedragje vind voor arme ‘vluchtelingen’.

    Daar bleef men maar rond de pot draaien ovrt de ‘vluchtelingenkampen’ o.a. in Libanon. Inderdaad, mensonwaardig, zonder meer. Allemaal sukkelaars die gevlucht zijn voor de oorlog. Maar waarom worden daar verder nooit details over gegeven? Zijn het Christenen die gevlucht zijn voor de Is-lammerij? Zijn het Soemnitische IS-lammiisten, die gevlucht zijn voor Salafistische IS-lamisten of zijn het Salafistische die gevlucht zijn voor Soemnitische? Komt het geweld iir Walhabistische IS-lamisten in opdracht van de Saoudische pietrolboeren?

    Juist, het Vlaams Belang trekt de aandacht op de Koran, een en hetzelfde Heilig Boek voor alle Mo Slimmerds. Inderdaad, niet alle Mo-Slimmerds zijn extremisten, maar wel zijn alle extremisten Mo Slimmrds….

    Ze moeten dus hun eigen boontjes doppen. Nadat de vraag gesteld is: waarom vangt het eigen volk, van welke strekking dan ook, geen partij voor de eigen mensen? Weet U: een sort van vrije doortocht door elkaars vijandelijk gebied.

    Of anders: in Zuid Amerika, in Bolivië, is er nog plaats in overvloed. In de tijd der Zondvloed kon Noach toch ook een Ark bouwen, om zijn geliefden te redden?! Laat de pietriklpompen één dag draaien voor de huur van enkele cruiseschepen, en klaar is Kees!

    Want inderdaad, ik ben het eens met de NOS: duie sukkelaars hebben recht op een beter leven. Het is zelfs een mensenrecht. Al geloof ik nooit dat er een Arabische vertaling bestaat voor dat woord….. In ieder geval zal het wel net in de Koran voorkomen!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    26-01-2015, 08:16 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    25-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2332

    ***

    Zondag 25 januari

    Zon 8u29-17u22

    Sint-Paulus’ bekering

    Als Sint-Paulus bekeert, draait de wortel om in de eerd

    *

    .

    *

    De As Rome-Berlijn, versie 2015

    .

    Renzi & Merkel, samen onderweg om de EU te hersmeden…

    *

    INLEIDING

     

    Ooit was het begrip van die ‘AS’ Rome-Berlijn synoniem voor de ‘As van he Kwaad’. Nu steekt Merkel een tandje bij om Italië uit het moeras te helpen, met heel zeker de bedoeling op die manier ook Griekenland in de Eurozone te houden. Het mensdom moet, als offergave op het altaar van de Heilige Globalisatie, immers één lichaam worden, van Noord naar Zuid, en van Oost naar West…. Één lichaam, met een warm kloppend hart in Bruxellabad, dat netjes aan de hand van Parijs moet blijven lopen.

    Wie daarvan de werkelijke Groten der Aarde zijn, blijkt uit de berichtgeving over de dood van Koning Abdoulah van de Saoudi’s. Ze vallen over elkaar om hun loyauteit tegenover de pietrolbazen te gaan betogen. Het waren precies de 3 Koningen uit het Kerstverhaal, onderweg om de pasgeboren Mensenzoon te gaan begroeten. De slimme Hollanders waren er weer eerst bij, terwijl Koning Houten Klaas met zijn madam er zelfs vroegtijdig in Davos vandoor moest gaan. Wie ook niet mocht ontbreken, is de Zwarte Ongelukskater uit de USA, om met diepe buigingen zijn aanhankelijkheid aan de Islam te tonen. Zo is de cirkel rond en weten we nu duidelijk van waar de win d komt. Gegarandeerd worden er daar weer ‘deals’ gesloten, die als resultaat zullen hebben, dat wij nog meer ‘vluchtelingen’ zullen mogen verwachten. De volksverhuizing van Oost naar West, ziet U….

    Want net zoals in de late jaren ’30, tussen Hitler en Mussolini, reikt het nijvere Duitsland de reddende hand naar het noodlijdende Zuiden. Even slikken, want deze keer is de operatie duizend keren groter. En wat erger is: er wordt gegooid met centjes, die gedeeltelijk ook uit de zakken der Vlamingen komen… En als de briefjes op zijn, dan draait de ECB er toch nieuwe?

    En ach! Dat arme Griekenland is maar een voetnoot in de Geschiedenis! Het werkelijk verhaal gaat om de verdere globalisering en de overheersing van de Islam. In de Oekraïne tikt de klok de seconden weg en Amerika wordt ongeduldig. Het duurt allemaal veel te lang en Obama dreigt in de vergetelheid te geraken, ver verwijderd van zijn opdracht om in de Geschiedenisboeken de President te zijn geweest die de Islam heeft mogelijk gemaakt van Pool to Evenaar….

    *

    Terug naar ‘Arcadisiche toestanden’ en de plaatsnaam ‘Arcadie’. Bij (gewezen) rijke burgers in de Leiestreek kende ik daar vroeger een statig landhuis uit de jaren ’30, waarvan geen der huidige bewoners zich wist te herinneren waarvoor Villa Arcadie eigenlijk stond. De ouders waren al lang geleden overleden, en samen met hen was de rijkdom stilletjes ook verleden tijd geworden. Wel staat er nog altijd een vervallen monumentaal familiegraf oal baast de hoofdingang van het kleine kerkje… De meisjes waren getrouwd met rijke textielfabrikanten en de zonen met dochters van rijke schoenfabrikanten. Jammer genoeg zijn al die bedrijven heden ten dage een soort van industriële archecheologie. De ene charismatische persoon die ik daar persoonlijk heb gekend, was een van de leidende figuren uit de Brusselse ‘Femmes Chefs d’Entreprise’.

    Toen was er bijlange nog geen Internet, zodat mij werd uitgelegd dat de vaderlijke thuis die naam had van een gevierd hotel in de hoofdstad. Voertaal: Frans. Que voulez-vous? Vergane glorie, vergane rijkdom. Weet U, ‘les Flamands sont de retour’….

    Vandaag kwam het woord Arcadie op het scherm, in verband met de Griekse presidentsverkiezingen van morgen 25 Januari. Als U even deze link aantikt, zult U er ook alles over weten.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Arcadi%C3%AB_%28departement%29

    Het is een unieke kans om de herkomst te leren over de fluitspelede herdersjongen de o zo mooi heeft gezongen, en zijn liedje bracht mij in gedachten, naar die bergen met hun wond’dre nachten…. Over Pan, de God van de herders en van het hele dierenrijk., aan de bovenkant mens maar vanaf zijn middel geitenbok. Gewoon even aan SS uit H denken, en U ziet het beeld voor U. Voor Pan geen link naar Wikipedia. Het volstaat te zeggen, dat zijn afbeelding niet in aanmerking komen om in de kerk te worden geplaatst.

    *

    Zo. Iedereen is nu een beetje in een Hellenistische stemming, en dus kunnen de blikken gewend worden weg van de Griekse binnenlanden van Arcadie, naar de Griekse buitenlanden. Dat zijn er heel veel, en allemaal houden ze de blikken gericht op de Acropolis adieu. De Grexit. Ze zitten allemaal met een visademke te wachten op de uitslag van de verlizingen. De elite spreekt, maar zal niet gehoord worden.

    Deze verkiezingen zijn best te vergelijken met Wallonië, moest er daar presidentsverkiezingen gehouden kunnen worden. De Grieken zijn al vele generaties lang gewend te leven op Staatskosten, en laten zich dat luilekker leventje niet zomaar afnemen door Bruxellabad en de Euro-poppetjes.

    De banbliksems van boven op de Olympus uit de handen van Zeus, dat ze mogen doel treffen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.knack.be/nieuws/wereld/griekse-verkiezingen-weg-ligt-open-voor-overwinning-syriza/article-normal-527933.html

    *

    Griekse verkiezingen: weg ligt open voor overwinning Syriza

     

    Kort voor de parlementsverkiezingen in Griekenland heeft de linkse partij Syriza de kloof met de conservatieve partij van ontslagnemend premier Antonis Samaras nog uitgediept. De economische wereld volgt de verkiezingen met argusogen.

    In een zaterdag gepubliceerde peiling ligt de partij van Alexis Tsipras met 33,5 procent van de stemintenties zeven procent voor op de conservatieven (26,5 pct). Vrijdag hadden peilingen die voorsprong op zes procent gehouden.

    Schuldkwijtschelding

    Syriza dankt haar succes aan haar verzet tegen de zware saneringen en economische hervormingen die Athene van de eurolanden en het IMF moest uitvoeren, in ruil voor 240 miljard euro financiële steun die het euroland voor het bankroet behoedde. Als Tsipras de verkiezingen wint, zal hij evenwel snel met de schuldeisers van Griekenland rond de tafel moeten zitten. Het lopende Europese steunprogramma verstrijkt immers eind februari en Syriza stuurt aan op een kwijtschelding van een deel van de kolossale Griekse staatsschuld van 175 procent van het bbp.

     

    Tsipras erkent dat de gesprekken "niet makkelijk" worden. Eind februari is volgens hem echter niet de deadline voor een nieuwe deal, wel juli. Pas dan komt Griekenland in aanmerking om deel te nemen aan het donderdag aangekondigde QE-programma van de ECB, merkte Tsipras op. De ECB gaat vanaf maart massaal overheidsobligaties inkopen om de economie te stimuleren en de inflatie op te krikken.

    Geen draagvlak

     

    Op een schuldkwijtschelding hoeft Tsipras niet te veel te hopen. Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem meldde vrijdag nog dat daarvoor geen draagvlak bestaat onder de ministers van Financiën. Waarnemers gaan veeleer uit van maatregelen die de interestbetalingen op schulden verlichten, zoals een verdere verlenging van de looptijden van leningen en een verdere verlagingen van interestvoeten.

     

    Maandag bespreken de ministers van Financiën van de eurolanden het Griekse verkiezingsresultaat en de weg voorwaarts. In afwachting van het aantreden van een nieuwe regering worden echter nog geen beslissingen verwacht. (Belga/TE)

    *

    UITLEIDING

     

     

    Arcadisch wil dus zeggen liefelijk, onbedorven, naïef Mocht dat maandagmorgen nog altijd zo zijn, dan dansen de poppetjes.

    Enne, wie weet staat samen met het opgaan van de zon, aan de Griekse kim dan een… Gouden Dageraad.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *








    25-01-2015, 12:29 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    24-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2331

    ***

    Zaterdag 24 januari

    Zon 8u30-17u20

    H Franciscus van Sales, patroon van journalisten en schrijvers

    *

    Vandaag heffen we het glas heel hoog, ter nagedachtenis van deze patroonheilige. Wat in niet veel redactielokalen zal gebeuren. Want de eigen tradities werden al lang geleden onder de mat geveegd. Wegens te ouderwets? Ja, maar vooral omdat de Slinxe zakkulorum Kerk zich daarbij ongemakkelijk voelde. Niet uit wroeging, neen, maar omdat er gretig gesmacht werd naar de heidense wereld van vòòr het Christendom, die ze zich eens rap zouden maken, sè. Waarbij ze in al hu pretentie vergeten waren, dat ook het Christendom geëvalueerd is, ttz terug gevallen is op de essentie, zonder al die vele tierlantijntjes. Badoglio, toen die nog geen Paus was, maar Bisschop in Buenos Aires, reed met de fiets naar zijn werk. Het delicate probleem van de seksualiteit in en rond de Kerk, loste hij met één enkele beweging op, door te verkondigen dat de gelovigen toch ook niet moesten kweken als de konijnen. Een gezegde die echt heel veel ruimte laat voor persoonlijke interpretatie voor iederen.

    Die verhoopte snelle terugval naar omhoog naar het heidemdom, was echter buiten de waard gerekend. De ISIS Staat als een achterlijke woestijncultuur sloop de vrijgekomen ruimte binnen. OK, dachten de naar vernieuwing trachtende vernieuwers, dan springen we maar op die kar. Alles is goed, als we maar definitief af geraken van onze eigen cultuur.

    Ja, goede man, Heilige Sint Franciscus van Sales, er is nog veel werk aan de winkel…

    *

    .

    *

    Dankgebed tot Allah na de overwiinning

    .

    *

    INLEIDING

     

    We weten onderhand allemaal wat de volgende stap is in de Islamisering. Eenmaal voldoende in aantal, en quasi zeker van de overwinning, zal de 3de en laatste fase als van zelf ingaan: wie zich ‘bekeert’ zal mogen blijven leven, uiteraard als onderworpene, de overigen, de Joden en de ongelovigen dus, zullen uitgezuiverd worden. ‘Arbeit macht Fre’, weet U nog? De formule der Duitse Nationaal Socialisten is voldoende bekend bij alle Nationale en Internationale Socialisten.

    *

    Een paar dagen geleden vond U op deze vrijbuitersblog, de foto van een verzameling dames in Iran, voor en na het verjagen van de Sjah van Perzië door Ayatollah Khomeiny. Een vrolijke bende voordien, een troep door de Islam gedrogeerde feeksen nadien.

    What will be, will be, zongen we vroeger, samen met de jonge Jo Leemans, de Amerikaanse cowboys achterna. En nu ik later groter ben geworden, kan ik het aan mijn kleinkinderen meegeven: wat zal zijn, zal zijn…

    *

     MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims

    Bekende Franse moslimgeestelijke: ‘Stad Roubaix in het Noorden en Marseille in het Zuiden zijn nu mini islamitische staatjes’

    Franse straten bezet door biddende moslims. Grote delen van Franse steden zijn ontaard in poelen van chaos en geweld waar geen Fransman of agent meer durft te komen, en moeten als verloren worden beschouwd.

    De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet meer te komen.

    ‘Franse wet vervangen door Sharia’

    In het in 2011 gepubliceerde 2200 pagina’s tellende rapport ‘Banlieux de la République’ (Voorsteden van de Republiek), dat werd opgesteld door onder andere de zeer gerespecteerde politieke wetenschapper en islamkenner Gilles Kepel, werd geconstateerd dat het departement Seine-Saint-Denis –waar 600.000 van de 1,4 miljoen inwoners (veelal Marokkaanse en andere Afrikaanse) moslims zijn, die in sommige wijken al een meerderheid van ruim 70% hebben- en andere Parijse gebieden ‘afgescheiden islamitische samenlevingen’ zijn geworden, die totaal zijn afgesloten van de Franse staat. Hier heerst niet langer de Franse wet, maar die van de Sharia.

     

    Politiek correcte orde verbergt moslimgeweld

    Voor de duidelijkheid: de meeste moslims kiezen er bewust voor om niet te integreren en willen zelf in getto’s wonen. Ze worden gestimuleerd door imams, die doelbewust een parallelle islamitische samenleving in Frankrijk en de rest van Europa willen creëren. Dat is ze, mede dankzij de Europese gevestigde orde die wat de islam betreft van geen kwaad wil horen, heel goed aan het lukken.

    De bekende schrijver en journalist Laurent Obertone (‘France: A Clockwork Orange’) zegt dat er inmiddels talloze wijken en complete voorsteden zijn ‘waar wij Fransen zelfs niet meer durven komen. Natuurlijk praat niemand hier openlijk over, maar ook degenen die ‘lange leve het multiculturalisme’ en ‘Parijs is prachtig’ roepen wagen zich niet in die voorsteden.’ Volgens Obertone zorgt de politiek er bewust voor dat het vele, vaak buitensporige geweld van moslims niet of nauwelijks in de media komt.

     

    ‘Mini islamitische staatjes’

     

    Alleen al in Frankrijk zijn er vele honderden door moslims beheerste no-go zones, die ontstaan zijn omdat het hen door de politiek werd toegestaan hun eigen cultuur en wetten te houden, in plaats van zich aan te passen. Desondanks blijft de linkse en liberale gevestigde orde het bestaan van deze gebieden ontkennen.

    Maar het zijn ook moslims zelf die erkennen dat deze zones bestaan. Fabrice Balanche, een bekende moslimgeestelijke die les geeft aan de universiteit van Lyon, vertelde onlangs aan Radio Télévision Suisse dat ‘er gebieden zijn in Frankrijk, zoals de stad Roubaix, zoals het noorden van Marseille, waar de politie geen stap durft te zetten, waar de autoriteit van de staat totaal afwezig is, waar mini islamitische staatjes zijn gevormd.’

     

    ‘Niet langer Frankrijk, maar islamitische republiek’

     

    De Franse schrijver en politieke journalist Éric Zemmour verklaarde tegen BFM-TV iets vergelijkbaars: ‘Er zijn nu plaatsen in Frankrijk, vooral in de voorsteden, waar het geen Frankrijk meer is. Salafistische islamisten islamiseren sommige buurten en voorsteden. In deze wijken is het niet langer Frankrijk, maar een islamitische republiek.’ In een ander interview zegt Zemmour, wiens laatste boek ‘De Franse Zelfmoord’ heet, dat zijn land door het multiculturalisme en de heersende politieke correctheid wordt verwoest.

     

    Politicus Frank Guiot schreef dat delen van Évry, een wijk in het zuiden van Parijs, in no-go zones zijn veranderd waar de politie niet meer kan komen uit angst om te worden aangevallen. Volgens Guiot probeert de politiek de ‘sociale vrede’ te bewaren door de politieagenten te verbieden hun wapens te gebruiken als ze worden aangevallen.

     

    No-go zones in talloze steden

     

    De socialistische burgemeester van Amiens, Gilles Demailly, gaf toe dat een compleet district in zijn stad een ‘no-go zone is waar je niet langer een pizza kan bestellen of een arts bij je thuis kan laten komen.’ Europe 1, één van de grootste TV-zender van Frankrijk, noemde zelfs heel Marseille een ‘no-go zone’ nadat de overheid zich gedwongen zag om de CRS (Franse ME) op de vele moslimbendes af te sturen. De Franse minister van Binnenlandse zaken sprak letterlijk van het ‘heroveren’ van 184 vierkante kilometers Marseille die door moslimbendes worden gecontroleerd.

    De mogelijk bekendste Franse krant Le Figaro karakteriseerde het centrum van Perpignan als een ‘ware no-go zone waar agressie, antisociaal gedrag, drugshandel, de moslim gemeenschap, raciale spanningen en stammengeweld’ ervoor zorgen dat niet-moslims gedwongen worden te vertrekken. De krant schreef ook dat het Les Izards district in Toulouse een no-go zone is waar Arabische drugsbendes de straten terroriseren.

     

    Wetteloze moslimbendes creëren ‘de hel van Frankrijk’

     

    Le Parisien omschreef delen van Grigny, een wijk in het zuiden van Parijs, als een ‘wetteloze zone’ die wordt geplaagd door moslimbendes, ‘wier leden geloven dat ze de heersers van de wereld zijn.’ Ook Grenoble zucht onder totaal uit de hand lopend moslimgeweld. In Roubaix, vlakbij de Belgische grens, voelen de bewoners zich ‘verbannen in hun eigen land’, en willen hun eigen milities vormen omdat de politie niets tegen de moslimbendes durft te ondernemen.

     

    In augustus vorig jaar berichtte het magazine Valeurs Actuelles dat Frankrijk inmiddels meer dan 750 gebieden telt ‘waar de wet van de Franse Republiek niet langer van toepassing is.’ Onder de kop ‘Hel in Frankrijk’ schreef het blad dat grote delen van Frankrijk in een dictatuur zijn veranderd waar de politie ‘wordt begroet met mortiervuur’ en ‘door projectielen gedwongen wordt zich terug te trekken’.

     

    Alternatieve samenleving

     

    Het magazine schreef ook over Trappes, een wijk in westelijk Parijs, waar de islam en zware criminaliteit –zoals bijna overal- hand in hand gaan. Moslimcriminelen dwingen er een ‘alternatieve samenleving’ af die alle banden met Frankrijk heeft verbroken, zo verklaarde de lokale politiecommandant. Als niet-moslim moet je je volgens hem niet meer in die wijk wagen, omdat je onmiddellijk van al je bezittingen wordt beroofd en in elkaar wordt getrapt.

     

    In de steden Nantes, Tours en Orléans is het al even erg. Hele wijken zijn daar veranderd in ‘slagvelden’, aldus Valeurs Actuelles. De weinige Fransen die er nog wonen worden dagelijks geconfronteerd met de dwang van de moslimgemeenschap, het verdwijnen van de eigen Franse cultuur en de welig tierende criminaliteit.

     

    Hele voorsteden veranderd in criminele getto’s

    Hier is een documentaire te bekijken over een no-go zone in de Parijse voorstad Clichy Montfermeil. Op ongeveer 3 minuten is te zien hoe de moslims reageren als de politie eraan komt. De grote zender TF1 zond deze anderhalf uur durende docu uit over moslimbendes in no-go zones in Parijs. TV3 deed hier hetzelfde met wijken in het noorden van de Franse hoofdstad. Dit is een drie kwartier durende Engelstalige docu over de no-go zones in Marseille. In deze vier minuten worden de gevaarlijkste wijken van Frankrijk getoond, en hier die in Parijs, hier in Lille en hier in Lyon.

     

    Russia-1 maakte deze documentaire over de no-go zones in Parijs. De presentator begint: ‘We zijn in Parijs, het Barbès kwartier, een paar minuten van de beroemde Montmartre. Het is bijna onmogelijk een Europeaan te ontdekken. Sommige straten in Parijs doen denken aan een Oosterse bazaar. De Parijse voorsteden zijn criminele getto’s geworden waar zelfs de politie niet durft te komen.’ Verborgen camera’s laten zien hoe deze moslimgebieden worden beheerst door misdaad, geweld, drugshandel en wetteloosheid.

     

    ‘Frankrijk op rand enorme sociale explosie’

     

    In een 120 pagina’s tellende studie getiteld ‘No-Go Zones in de Franse Republiek: Feit of Fictie?’ werden vele tientallen wijken genoemd ‘waar de politie en gendarmerie de orde van de Republiek niet meer kan handhaven, of niet meer kan komen zonder het risico te lopen op confrontaties en bekogeld of zelfs fataal beschoten te worden.’

     

    Het eerder genoemde 2200 pagina’s tellende onderzoeksrapport waarschuwde dat de 6,5 miljoen moslims in Frankrijk –het hoogste aantal in de EU- het land op de rand van een enorme sociale explosie hebben gebracht. Belangrijkste oorzaak is de weigering van de moslims zich aan de Franse cultuur aan te passen en te integreren. Het probleem wordt verergerd omdat in moskeeën een parallelle islamitische samenleving en het handhaven van de Sharia juist wordt gepromoot.

     

    Botsingen met Chinezen

     

    Moslims richten hun pijlen ook op andere allochtone groepen, vooral degenen die wél willen integreren. De levendige Chinese gemeenschap in Aubervilliers, die voor veel economische voorspoed heeft gezorgd, werd het doelwit van aanvallen, berovingen en afpersingen. De politiek correcte socialistische burgemeester van de stad riep de Chinese bedrijven op om meer Arabischer en Afrikaanse moslims in dienst te nemen, omdat het geweld tegen hen dan wel zou stoppen. De reactie van de Chinezen: moslims werken niet hard en ze eisen en klagen teveel.

    Nadat de politiek weigerde de Chinezen te beschermen, dreigden deze de Chinese maffia in te schakelen. De moslims reageerden vervolgens met een petitie waarin de uitzetting van de Chinezen werd geëist. Onvoorstelbaar: Vanaf 2012 verplicht de gemeente Aubervilliers niet-moslimmannen die met een moslima willen trouwen zich eerst te bekeren tot de islam. ‘Met andere woorden: bij gemengde huwelijken heerst de Marokkaanse wet over de Franse wet,’ schreef Charlie Hebdo hierover.

     

    Moslims nemen openbare scholen over

     

    Le Figaro publiceerde vorig jaar een onderzoek waaruit blijkt dat moslims steeds meer openbare scholen overnemen en daar de Sharia onderwijzen. Franse meisjes moeten op de speelplaats gesluierd zijn, in de kantine mag alleen halal voedsel worden geserveerd en gymzalen worden gebruikt voor de dagelijkse gebeden tot Allah. Op islamitische feestdagen is in steden zoals Nimes en Toulouse 90% van de moslimscholieren niet aanwezig.

    Toen de vorige Franse premier Nicolas Sarkozy de moslims die politieagenten aanvallen als ‘bendes’ omschreef, viel de hele linkse gevestigde orde in het land over hem heen. In Nederland zien we een vergelijkbare tendens: nog vorig jaar riep het kabinet Rutte het programma Opsporing Verzocht op om niet meer zoveel Marokkaanse misdadigers te laten zien. Eerder hadden ze PVV-leider Geert Wilders verkettert omdat die openlijk had gepleit voor minder criminele Marokkanen.

     

    Kritieke grens in NL bijna bereikt

    Ook in Nederland begint het aantal moslims met officieel ruim 1 miljoen – maar onofficieel (inclusief illegalen) al zo’n 1,6 miljoen – hard naar de kritieke grens van 10% te gaan. Omdat in Den Haag dezelfde door Brussel geëiste politiek correcte ziekte heerst die de islam in alles in bescherming neemt, valt zeer te vrezen dat ook onze steden en wijken ten prooi zullen vallen aan dezelfde chaos en geweld waar Frankrijk nu aan ten onder dreigt te gaan.

    Xander

    *

    UITLEIDING

     

    En zeggen dat de doorsnee Amerikaan denkt dat België ergens in Bruxellabad ligt, en een wingewest is van Parijs. Vandaar dat een Vlaams Nationalistisch Minister van het Belgische Apenland tot zelfs bij CNN geprezen wordt, omdat hij namens de gehele Senaat door alle partijen (min één), verkondigt dat de IS-lammerij voortaan een onderdeel is van onze samenleving.

    Zou die man zich nog herinneren, dat omwille van het smeer, de kat likt de kandeleer? Of dat er geen ergere blinden zijn, dan hij die niet zien en wil.

    Zou hij dan niet weten, dat die strategie van komedie spelen zelfs door de Koran voorgeschreven is? In een voorgaand stukje over die ISIS-lammerij student in Leiden kregen we zelfs de naam hiervan te weten.

    Dit is geen Jambon meer, maar een jambeautje. Goed bereid, niet halal, en met een flinke klad appelmoes daarbij, is dat zelfs een lekkernij.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    24-01-2015, 12:17 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    23-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2330

    Vrijdag 23 januari

    Zon 8u31-17u18

    H Barnard

    *

    .

     

    *

    Over de Islamitische diplomatie

    .

    Zijnde de betere hinkstapsprong

    *

    INLEIDING

     

    Een ‘gewone moslim, student in Leiden, geen Jihadist, geen terrorist, opent hieronder de beerput van zijn hart. Hij wil praten. Dus luisteren we allen even mee.

    Het is een interview in het NL dagblad TROUW, die jammer genoeg wel niet zal gelezen worden voor de Hovaardigheidsbkleders voor wie het bestemd is.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    en via

    http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3835067/2015/01/22/Radicale-moslim-Sharia-en-jihad-horen-erbij.dhtml

    *

    Radicale moslim: 'Sharia en jihad horen erbij'

    Hanne Obbink − 22/01/15, 13:07

    *

    © Werry Crone. Shabir Burhani: Ik ben iemand die zich heeft overgegeven aan zijn schepper, Allah. Iemand die de Profeet volgt.

    *

    Interview Wie wil begrijpen waar terreur en jihadisme vandaan komen, kan maar beter kennisnemen van geluiden uit radicaal-islamitische hoek. Shabir Burhani - geen terrorist, geen jihadist - legt uit. 'Wij moeten de mensheid bevrijden uit ongeloof.' We moeten de islam in zijn geheel accepteren, niet aanpassen aan de tijdgeest:

    Een islamitische staat, daar droomt hij van, liefst wereldomvattend. Om dat te bewerkstelligen ziet hij twee wegen: vreedzame dawa, zending, maar ook jihad. En jihad, dat is 'het streven op het pad van Allah om al het kwaad tegen te houden', zegt Shabir Burhani. "Stel dat de Profeet wordt bespot en je schakelt degene die dat doet uit, dan is dat ook jihad. Vanuit islamitisch oogpunt is de aanslag op Parijs dus toegestaan."

    In de nasleep van de aanslag op Parijs hebben moslimorganisaties in Nederland onomwonden afstand genomen van terreur. Dat zij met dat geluid niet alle moslims vertegenwoordigen is wel duidelijk. Wie wil begrijpen waar terreur en jihadisme vandaan komen, kan dus maar beter ook kennis nemen van andere geluiden. Maar orthodoxe moslims en zeker ook het groepje dat jihadistische sympathieën koestert, houden zich zo goed als stil.

     

    Shabir Burhani niet. "Veel moslims durven de waarheid niet openlijk te zeggen. Ze zijn bang dat ze voor gek worden verklaard of als bedreiging worden gezien." Zelf legt hij graag uit hoe hij tegen de wereld aankijkt. "Er zijn veel misverstanden."

     

    Burhani (bijna 23, student bestuurskunde in Leiden, van Afghaanse komaf) trad korte tijd op als woordvoerder van Sharia4Holland, een losvast netwerk van jongeren in Den Haag en omstreken dat actie voerde tegen alles wat de ware islam bedreigde. Dat netwerk viel uit elkaar, sommige van de betrokkenen vertrokken naar Syrië. Burhani niet, en hij heeft ook 'meningsverschillen' met de felsten van zijn voormalige kameraden, zegt hij.

     

    "Gewoon moslim", noemt hij zichzelf. Zijn eigen YouTube-channel heet SalafiMedia, maar salafist noemt hij zich liever niet. "Ik ben iemand die zich heeft overgegeven aan zijn schepper, Allah. Iemand die de Profeet volgt en leeft naar de Koran en de soenna."

     

    En dus streeft u ook naar een islamitische staat?

    "We moeten de islam in zijn geheel accepteren, niet aanpassen aan de tijdgeest. De sharia hoort erbij, de jihad en de islamitische staat ook. De Profeet is het voorbeeld. Dertien jaar heeft hij vreedzame dawa gedaan in Mekka, toen is hij uitgeweken naar Medina, waar hij de islamitische staat opgericht heeft. Dat moet ook ons doel zijn.

     

    "Hier en nu, met moslims als minderheid in Europa, ben ik voorstander van dawa. Net als de Profeet in Mekka, toen hij nog geen militaire macht had om zich te verdedigen tegen ongelovigen. Maar er is ook een tweede methode, de jihad. Die kan defensief en expansief zijn. Als je aangevallen wordt, moet je je verdedigen. Maar als je macht hebt, zul je ook legers uitzenden om moslims elders te helpen. Stel dat in Europa moslims onderdrukt worden, dan willen we dat tegengaan. In de islam is onderdrukking niet toegestaan, ook niet van ongelovigen door andere ongelovigen."

    Als iemand de Profeet beledigt, is het islamitisch gezien toegestaan hem onschadelijk te maken, als die tenminste niet gek of onwetend of dronken is

    Moeten landen van ongelovigen veroverd worden?

    "Veroveren klinkt negatief, zo moet je het islamitisch gezien niet noemen. Het is voor een goed doel. Wij hebben de opdracht gekregen van Allah om de mensheid te bevrijden uit ongeloof, uit slavernij - slavernij van je begeerte, van een ander mens, van een afgodsbeeld. Soms is jammer genoeg geweld nodig. Want de ongelovige machten werpen barrières op, omdat de islam clasht met hun belangen."

    Vindt u onthoofdingen daarvoor toegestaan?

    "De Islamitische Staat in Irak en Syrië zie ik niet als het ideaal. Die onthoofdingen hebben weinig met de islam te maken. De islam heeft regels over krijgsgevangenen. Je kunt ze vrij laten of gevangen zetten. Of vermoorden, als de vijand hetzelfde doet. Maar de manier waarop IS dat doet en aan de hele wereld laat zien, kan contraproductief zijn. Komt dat de islam als geheel ten goede? Of leidt het alleen maar tot meer haat en vijandschap?"

    Keurt u die onthoofdingen af omdat ze slecht zijn of omdat ze slecht uitpakken?

    "Goede vraag. Maar ik zie geen wezenlijk verschil tussen iemand vermoorden met een mes of met een drone-aanval. Een drone-aanval is een soort onthoofding, maar dan in honderd stukken."

     

    Kunnen mensen met geweld tot geloof gebracht worden?

    "Dat niet. In de Koran staat: er is geen dwang in religie. Geloven is een kwestie van het hart. Met gewapende strijd kan je wel het geloof beschermen of voorkomen dat je aangevallen wordt. Wij worden al honderden jaren aangevallen, dat is een feit. Dus wat doe je dan? Je maakt je vijanden onschadelijk. Niet dat je alle ongelovigen moet vermoorden, dat zegt de islam niet. Het liefst hebben we dat alle ongeloof verdwijnt."

     

    Ook door een aanslag als die op Charlie Hebdo?

    "Als iemand de Profeet beledigt, is het islamitisch gezien toegestaan hem onschadelijk te maken, als die tenminste niet gek of onwetend of dronken is. De mensen van Charlie Hebdo wisten wat ze deden, ze zijn gewaarschuwd. Ze hadden het kunnen voorkomen. Het is heel simpel: als je niet spot met de Profeet, zal het niet gebeuren." Er zijn voorbeelden dat de Profeet opdracht heeft gegeven om degene die hem bespotten onschadelijk te maken

     

    Is de Profeet niet bestand tegen spot?

    "De Profeet ondervindt geen schade van spot, daar heeft u gelijk in. Hij heeft onze verdediging niet nodig, maar wij hebben het nodig ons geloof in hem te bevestigen. Omdat wij van hem houden, willen wij niet dat zoiets met hem gebeurt."

     

    Vindt u het ook toegestaan klanten van een joodse supermarkt te doden? Of, zoals in Verviers de bedoeling leek, politiemensen?

    "Daar kan je meningsverschillen over hebben. In de islam mogen we geen onschuldigen aanvallen."

    Andere moslims hebben de aanslag in Parijs 'verraad van de islam' genoemd ...

    "Dan moeten ze met bewijzen komen. Er zijn voorbeelden dat de Profeet opdracht heeft gegeven om degene die hem bespotte onschadelijk te maken. Wijs maar aan in de Koran en de soenna waar staat dat dit niet mag."

     

    Was de moord op Theo van Gogh, net als de aanslag in Parijs, toegestaan?

    "Dat is vergelijkbaar. Mohammed B. heeft dat om precies dezelfde redenen gedaan. En Wilders staat om precies dezelfde redenen op de lijst waar ook de hoofdredacteur van Charlie Hebdo op staat. De opstellers van die lijst vinden dat hij zich aan hetzelfde heeft schuldig gemaakt."

     

    Wat vindt u daarvan?

    "Het is gevaarlijk om te zeggen dat een aanslag op hem toegestaan is, dat kan gezien worden als een oproep. Ik kan wel zeggen: de reden is precies dezelfde. Het kan gebeuren. Maar het is simpel: als de oorzaak weggenomen wordt, zal het niet gebeuren."

    *

    UITLEIDING

     

    Het is godgeklaagd, zoals JP Van Rossem het ooit uitdrukte, dat dit allemaal zo maar kan gezegd worden. En het is ook wat in al die Mosketen gepredikt wordt, misschien in bedektere termen.

    Over watdaar verkondigd en opgelegd wordt, weten we echter zo goed als niets, want onze Vuiligheidsdiensten en de Arabische, Turkse, Marokkaanse, enz, taal is Chinees voor hen. Wat wil zeggen, dat we verkocht worden, terwijl we er op staan te kijken.

    Ach, zo denken de Ivoren Toren Bewoners, zo lang het stilletjes blijft, er geen oproer komt en de vette postjes die we onder elkaar verdelen, niet bedreigd worden, laten we Gods water over Gods akker lopen. Het zal onze tijd wel meegaan.

    Er wordt in bovenstaand interview zowat gezondigd tegen alle artikelen van ons strafwetboek en er is geen enekle Rechtbank die ingrijpt.

    In Hollan d wordt nog altijd streng opgetreden tegen wat men daar noemt ‘Majesteitsschennis’, maar de gehele Nederlandse bevolking met tirannie dreigen, is gewoon .. een teken des tijds.

    Mag ik even wijzen op de omkering van de feiten? De IS-lammer zegt dat doorheen de tijden de Moslims altijd werden aangevallen. Correctie: in vroeger tijden werden ze alleen, wegens overmatig pedant gedrag, af en toe tot de orde terug geroepen. Tot de cowboys uit Amerika er zich mee bemoeiden en even, veilig en ver van huis, iedereen de les gingen spellen, ook de Moslimlanden, zelfs al hadden die de laatste jaren een Moslim als president.

    Enfin en conter-enfin, we hebben er een nieuw Arabiers woord bij: de vreedzame “darwa’, de zending.

    Waarom moet ik nu ineens denken aan de ‘hinkstapsprong’, waarbij er als de konijnen wippend, naar de eindmeet bewogen wordt….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

      








    23-01-2015, 17:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2329

    ***

    Vrijdag 23 januari

    Zon 8u31-17u18

    H Barnard

    *

    *

    Alle parlementen van West Europa

    .

    met het Syndroom van Down, of met het Stockholm syndroom? Nee hoor! Ze zijn gewoon lijk in wijlen de Sovjet Unie, politiek correct…..

    *

    INLEIDING

     

    Filip DeWinter in het parlement in Bruxellabad gisteren: één tegen allen, waarbij er nog niet niet geroepen werd ‘aan het kruis met Hem’.

    Dat ‘debat’ over de Koran zal later (en dat is al …straks, misschien) wel blijken van historische waarde te zijn geweest. Het is dermate scherp van inhoud, dat ikzelf er het zwijgen toe doe. De video spreekt voor zichzelf.

    http://youtu.be/N_QooTMK-s0

    *

    De feiten bewijzen op een onweerlegbare manier, dat wat het Vlaams Belang al jaren verkondigt ook leeft bij het volk: draai in ’s hemels naam die kraan dicht,. Er zijn zowel langs de ene kant de onmenselijke moordpartijen door aanhangers van deze ‘godsdienst’, maar daar is ook doorheen Europa het groeiend succes van de anti-islam bewegingen. Naast Dügida (Düsseldorf) is er nu ook Kögida (Köln).

    *

    Het staat in de sterren geschreven, dat de Grote Sprong Voorwaarts er zit aan te komen. De maatschappij splitst zich meer en meer in ‘wij’ en ‘zij’. ‘Zij’, die vormen reeds, tastbaar aanwezig in in uitvoering, een echte bedreiging voor ‘wij’. En ‘wij’ zullen ons daartegen verzetten willen of niet Oog om oog, en tand om tand.

    Om in een zeer nabije toekomst al dat wederzijds bloedvergieten te voorkomen, ware het beter dat alle Allah-aanhangers, de Extremen zowel als de gematigden, er vrijwillig en massaal uittrekken, naar de landen van oorsprong, waar ze naar hartenlust en ongestoord hun overtuiging kunnen beleven. Ze kunnen de Sharia aanhangen zoveel ze willen, waarbij ze door niemand zullen gehinderd worden, en al zeker niet door de daar sporadisch voorkomende Christelijke ‘minderheden’..

    Wat meer is, en dàt zou pas een goede stap vooruit zijn in de globalisatie, dank zij de graad van ontwikkeling die ze in het Westen hebben opgedaan, zouden ze hun eigen land en volk een heel stuk vooruit kunnen helpen voor een menswaardig bestaan. Onderwijzen, ondernemen, landbouw, Administratie, dienstensector, magistratuur, politiek, enz. Ze zouden de weg kunnen gaan, die ook onze verre voorouders heggen gegaan. We zouden in plaats van projectielen uit te wisselen, met elkaar zaken kunnen doen waar we alle twee beter van worden.

    Verenigd Europa moet eindelijk stoppen met de ‘Verenigd Amerika’ te willen naäpen, om de door God gewilde ordening te herscheppen in een ‘melting pot’. Afrikanen bijvoorbeeld horen in een tropisch klimaat. Ook voor woestijnbewoners is de woestijn de natuurlijke habitat. De aan gang zijnde volksverhuizing is de laatste nieuwe mode inzake imperialistische kolonisatie.

    Mocht het ooit zo ver komen, dat we onze eigen habitat weer terugkrijgen. Dan is de werkeloosheid meteen uit de wereld. De begroting van onze ZES deelregeringen zouden terug in evenwicht geraken. En wat mer is: de para’s zouden definitief terug in hun kazernes mogen!

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

     

    Keulen: KÖGIDA demonstreert ondanks blokkades

    *

    De KÖGIDA-demonstratie van gisteren trok meer deelnemers dan die van vorige week woensdag. Volgens de lokale pers en de organisatoren lukte het ongeveer 200 demonstranten om, ondanks blokkades op het station, het startpunt voor het station te bereiken. Volgens KÖGIDA lukte het enkele tientallen islamcritici vanwege de blokkades in het stationsgebouw niet meer om op tijd bij de start van de demonstratie aanwezig te zijn.

    Ondanks de zit-blokkades in het stationsgebouw, die uitgevoerd werden door ongeveer 100 linkse extremisten, was de avond gisteravond in totaliteit een serieuze nederlaag voor de KÖGIDA-tegenstanders. Enerzijds beleefden de verenigde links-groene goedmenschen een dramatische daling van hun vermogen om mensen te mobiliseren: waren er bij de eerste en tweede KÖGIDA-demonstratie nog duizenden antidemonstranten onderweg, gisteravond konden de leiders van de Antifa en links in Keulen nog maar enkele honderden schappjes onder hun bloedrode vlaggen rondom de Dom en in het stationsgebouw verzamelen. Daardoor konden de rode antidemocraten ook op geen enkel moment de wandeltocht van KÖGIDA blokkeren. KÖGIDA liep ongehinderd de complete route en ook de toegangen naar het stationsplein zouden door de politie moeiteloos ontruimd kunnen zijn, wanneer de zij van de illegale blokkades geen gedulde “spontane manifestaties” gemaakt had.

    De samenstelling van KÖGIDA was, net zoals de voorgaande weken, verscheiden: van normale medeburgers via ervaren activisten van de PRO-beweging tot aan enkele tientallen hooligans toe. Uiteraard probeerde de leugenpers hier weer munt uit te slaan om de hele demonstratie te belasteren. Maar dat spelletje kennen we inmiddels maar al te goed en veel door KÖGIDA gepubliceerde foto´s en video´s bewijzen het tegendeel.

    De organisatoren van KÖGIDA hebben – net zoals haar partnerorganisatie DÜGIDA – al aangekondigd volgende week woensdag de 4e islamkritische wandeltocht in de Domstad te houden. De islamkritische golf van protest is in het westen nog lang niet afgelopen en heeft nog veel potentieel naar boven.

    Bron:

    www.pi-news.net

    *

     

    UITLEIDING

     

    Niemand spreekt er nog over, heel zeker niet de Socialisten en de Tsjeven, twee ‘brtohers in crime’, die het land naar de afgrond hebben geregeerd. Door o.a. van de perfect draaiende militaire machine die de Rijkswacht was, een korps hebben gemaakt waar de pakbonden de lakens uitdelen. Dat is voornamelijk de onvergetelijke ‘verdienste’ van Den Ouden Toebackzak uit Leuven. Want daar is ook de ontmanteling begonnen van iedere gezagsstructuur.

    Wikipedia verklapt dat dit heugelijk feit zich situeert op 1april 2001, wat wel een zeer speciale ‘aprilvis’ is. En neen, deze stommiteit heeft niets te maken met die andere stommiteit uit datzelfde jaar 2001, namijk 9/11 in Amerika. Maar het is wel symphtomatisch.

     

    Pssst

    Filip zal maandag om 20 u op de Gemeenteraadszitting in Antwerpen de kat nogmaals de bel aanbinden. Te volgen op ok:

    http://www.facebook.com/pegidavlaanderen

    En

    http://twitter.com/PegidaVL

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    23-01-2015, 16:58 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2328

    ***

    Vrijdag 23 januari

    Zon 8u31-17u18

    H Barnard

    *

    .

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Als over de IS-lammerij de aap uit de mouw komt, kunnen wij meteen maar in dat ene bepaald onderdeel van hem… bijten.

    Kijk, dat is het nut van spreekwoorden. Ik persoonlijk vind ze zelfs beter dan cartoons, want meestal een heel stuk minder vulgair. Dit spreek woord van die aap bijvoorbeeld vind ik precies op maat om weer te geven wat in Antwerpen gebeurt. Zie Rechts Actueel hieronder.

    Ik hoop maar dat Pegida-Vlaanderen nu maandag de juist aap vindt om die de passende behandeling te geven..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/01/22/pegida-manifestatie-maandag-verboden-abou-jahjah-en-co-zondag-wel-op-straat/

    *

    PEGIDA-manifestatie maandag verboden, Abou Jahjah en Co zondag wél op straat!

    Er is iets vreemd aan de gang in Antwerpen. Om enigszins begrijpelijke redenen werd de PEGIDA Vlaanderen-betoging door de burgemeester verboden. Het is te zeggen, ze werd voor aanstaande maandag niet toegelaten wegens het terreurniveau. Door diezelfde dreiging uit islamitische hoek werd dan maar ineens de anti-PEGIDA van de PVDA verboden. Maar de vriendjes van de PVDA mogen wél betogen… op zondag, een dag voor de PEGIDA-betoging.

     

    We stellen dus vast dat een terreurdreiging niet geldt in het weekeinde. Of wat moeten we ons daarbij voorstellen? De Kif Kif-betoging ten voordele van de Palestijnen en in samenwerking met onder andere Movement X van Abou Jahjah zal ongestoord plaatsvinden in het centrum van de Stad. De reden van de politie: “Daarvoor zijn minder manschappen nodig.” Tevens zei men aan de telefoon dat er “nog andere redenen waren,” maar daar wilden ze “niet dieper op ingaan.”

    We gaan er niet veel woorden aan vuil maken, maar redeneer even mee: PEGIDA kondigt als eerste een vreedzame betoging aan. Vervolgens kondigt extreem-links een tegenbetoging aan en omdat extreem-links een gewelddadig imago heeft (wat niet kan ontkend worden) zoekt de Antwerpse burgemeester een reden om confrontaties te vermijden. Vervolgens verbiedt hij dan maar beide betogingen.

    Klinkt dit niet logischer dan de zogenaamde reden dat er geen politiemanschappen genoeg zouden zijn wegens terreurdreigingsniveau 3? Temeer omdat er zondag, de dag voordien en dus evenzeer tijdens het verhoogde terreurniveau, plots wél manschappen genoeg zouden zijn om Jahjah en zijn 40 rovers in de gaten te houden.

    Ondertussen kregen we de volgende verontrustende foto binnen via een Tweet van Wim Van Osselaer, Antwerps gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang. Islamisering in de praktijk, uiteraard op uw kosten:

    "Vlaamse kinderen met hoofd op grond in moskee Mouslimine die niet erkend werd door veto staatsveiligheid."

    Sowieso zal PEGIDA maandag meteen een nieuwe datum voorstellen, hoogstwaarschijnlijk de eerstvolgende maandag na de afgelaste betoging. Als De Wever en de Antwerpse politiecommissaris denken het enthousiasme van ruim 7000 PEGIDA-volgers op Facebook de kop te kunnen indrukken door dit soort spelletjes te spelen, dan denken ze beter nog maar eens twee keer na. Het tegendeel zou weleens waar kunnen zijn.

    O ja, op maandagavond vindt de commissie veiligheid plaats van de Antwerpse gemeenteraad. Deze is toegankelijk voor het publiek. We geven het maar mee ter info, moest je toevallig een trip naar Antwerpen gepland hebben.

    *

     

    UITLEIDING

     

    De vrees voor aanslagen hangt dus weer een stuk hoger aan de vlaggenmast der poco-vrienden. Zij hebben er gewoon om gevraagd. De dreiging is nu code 3+++, om binnen enkele dagen te flirten van Oranje naar Rood. En dan zijn we waar we moeten zijn; bij Rood, de kleur van Linx. Rijden we straks allemaal, net zoals BDW, met kogelvrije vesten in gepantserde wagens. Moet de consumptie een boost geven en de industrie en dus de tewerkstelling doen opfleuren.

    En toch blijft men maar spreken van ‘een dreiging’, in plaats van een realiteit. ’s Avonds buiten komen en gemolesteerd worden, is net zo. Een echte oorlog tegen ons, nog altijd een ‘dreiging’ blijven noemen, is wel een stupiditeit die niet ongestraft zal blijven.

    Weet U, beste mensen, heel de IS-lammerij is geen dreiging meer, want iemand afknallen onder het uitzinnig tieren van Allahu Akbar, is ook geen dreiging meer uit de mond van een gewone moordenaar, aar vanwege een godsdienstfanaat met moordneigingen. Het is misschien voor de poco-aanhangers geen dreiging, voor zo lang ze niet zelf het slachtoffer zijn. Maar men hoeft helemaal geen grote verbeelding te hebben, om in die bende getaande ‘hangjongeren’ op het pleintje, de Jihadisten van morgen te zien. Los in het veld gekweekt als konijnenjongen.

    Over ‘Syrië-gangers. Zouden de Dames & Heren Grote Verstanden eens navraag willen doen bij hen die ‘gematigde IS-lammers heten te zijn, over de aard van de in Syriëe gevoerde ‘oorlog’, waar deze ‘strijders’ zo maar binnen en buiten lopen. Heet dat daar dan geen deserteren, waar, bij zelfs beschaafde volkeren in tijd van oorlog, de dood met de kogel op volgt?

    Het is maar omdat hier stilaan de mening groeit, dat Syrië-strijders daar gewoon een soort ‘betaalde stage’ mogen gaan lopen. Een soort eenzijdige uitwisseling, zoals bij universiteitsstudenten die met steun van de Staat in het buitenland mogen gaan … pinten pakken.

    Dat zulks nog altijd niet doorzien wordt, is gewoon een schuldig verzuim van de verantwooordelijken, waaruit men kan besluiten dat onze politici van ‘de meerderheid’ allemaal bloed aan de handen hebben.

    Maar allez, er is nog hoop. Nu al die teruggekeerde ‘Jihadisten’ beetje bij beetje op de werkvloer zijn terug gekeerd; zullen die worden…. in de gaten gehouden. Maar zelfs als men hen die dubbele nationaliteit afneemt, kunnen ze nog altijd hun wapens behouden.

    Ik zoek mij al de ganse voormiddag suf om een tweede spreekwoord te vinden over het bijten in bepaalde lichaamsdelen….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    23-01-2015, 15:27 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    22-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2327

    *

    Donderdag 22 januari

    Zon 8u32-17u16

    H Vincent van Valencia, patroon van de wijnbouwers

    Geeft Vincentius zonneschijn dan is er hoop op koren en wijn

    .

    .

    *

    .

    Onze nabije toekomst?

    *

    INLEIDING

     

    Wegens de terreur-driging moeten wij ons verbergen. Dat is de wereld op zijn kop!

    Pegida-Vlaanderen had ook kunnen voorstellen om de meest karaktervaste leden op te vorderen als ordebewakers voor de gelegenheid. Het is gewoon een vorm van zelfverdediging tegen criminelen van gemeen recht die denken zich alles te kunnen permitteren. Maak die mensen voor iedereen goed zichtbaar (uniform) en geef ze wapens. Uiteraard is de politie duidelijk mee in beeld.

    Dàt zou pas een duidelijk signaal zijn.

    .

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10963

    *

    Pegida-manifestatie verboden wegens terreurdreiging

    De aangekondigde Pegida-manifestatie van maandagavond zal niet plaatsvinden. De Antwerpse burgemeester Bart De Wever wil geen toelating geven vanwege het verhoogde terreuralarm.

    In een reactie stelde Pegida-woordvoerder Wim Van Rooy de beslissing te respecteren. Volgens Van Rooy bewijst de terreurdreiging en het noodgedwongen verbod net het gelijk van de Pegida-beweging. “De islamisering verandert de maatschappij en maakt dat onze vrijheden zoals het recht op vrije meningsuiting in gevaar komen”, stelt hij. Doorzetten met de manifestatie tegen de wil van de burgemeester en politie in zoals in Duitsland wel gebeurt, zal Pegida Vlaanderen echter niet doen. “We leven in een rechtsstaat en dit zijn nu eenmaal de regels van het spel”, aldus nog Van Rooy.

     

    Van Rooy beklemtoont anderzijds dat dit uitstel geenszins afstel is. “De afspraak is nu dat de politie ons opnieuw contacteert op maandag 26 januari om ons op de hoogte te stellen van het dreigingsniveau, opdat we opnieuw een afspraak kunnen maken om onze eerste volksbijeenkomst op een andere maandagavond te laten plaatsvinden.”

    Terreurdebat

    Het Vlaams Belang roept bij monde van Filip Dewinter op maandagavond het gemeentelijk debat over de terreurdreiging in het Antwerps stadhuis massaal bij te wonen.

    *

    UITLEIDING

     

    Ja, ik weet het en voorlopig mag k het inderdaad nog zeggen ook. Mijn standpunt is inderdaad radicaal, maar dat zijn de terroristen ook. Ok ben radicaal gewoon om ons niet stommeLinx te laten uitmoorden. En per slot van rekening is dit hier ONS land, en niet een of andere achterlijke IS-Staat.

    En ja, de goeden moeten het dan maar bekopen met de slechten. Die hadden ze veel vroeger met pek en veren bekleed, uit hun ‘minderheid’ kunnen wegtrappen. Nu worden ze dus vereerd, met wie ze verkeren. Al die nieuwelingen samen hebben maar al te veel kansen gekregen, maar hun ‘opname’, lees ‘versmelting’, lees ‘integratie’, is mislukt en dus is er voor niemand van hen nog plaats in onze nijvere samenleving, die zo al veel te veel armoede moet opvangen.

    De menigte profiteurs vooral in Bruxellabad en in Wallonië is al groot genoeg, zonder dat we er moeten bij invoeren, die daaren boven slechts uit zijn op onze vernietiging. Moesten de Franscouillons ons niet jaarlijks die 16 à 18 miljard transfers aftroggelen, bezat iedere Vlaming een eigen huis of appartement, met daar bovenop een flink gevulde bankrekening. Het zou ze misschien niet gelukkiger maken, maar in ieder geval een veel veiliger gevoel geven. Het zou in ieder geval de huisinbraken fel verminderen!

    Maar ja, volgens de Slinxe heilsleer, is diefstal een andere vorm van HERVERDELING….

    Noem één volk ter wereld die ons dat nadoet!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    22-01-2015, 17:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2326

    *

    Donderdag 22 januari

    Zon 8u32-17u16

    H Vincent van Valencia, patroon van de wijnbouwers

    Geeft Vincentius zonneschijn dan is er hoop op koren en wijn

    .

    .

    *

    De executiemuur in Vinkt (Deinze)

    .

    “Man hat geschossen” – 27 Mei 1940

    *

    INLEIDING

     

    ‘Vinkt”, thanslandelijk gezellig en springlevend, is een oud verhaal van lijden en dood. Het ligt niet ergens in Irak, Mali, of in Syrië. Of nog ergens anders, waar ook ter wereld, overal waar er Christelijke dorpjes zoals Vinkt te vinden zijn. Of ooit te vinden zijn geweest, voltooid verleden tijd. Het ligt in een wijde bocht van de Leie, de Jordaene van mien herte, gewonnen verloren ergens in Vlaanderen, in de zeer werkzame streek van Deinze.

    *

    Ander verhaal, met actoren Deus ex machina.

    Onder een dun laagje godsdienstachtig vernis waaruit de stinkende pietrol opwalmt, samen met een verstikkende woestijnlucht en de geur van ontbindende kadavers, sluipen de horden nader, klaar om toe te slaan. Op Twitter en Facebook zijn de orders uit Mekka rondgedeeld. De munitiefabrieken in Turkije draaien op volle toeren en volle konvooien steken de Bosphorus over. De uurwerken worden gelijk gezet en over de streek hangt een doodse stilte. De stilte voor de storm. Ergens in de verte tampt een eenzaam kerkklokje met trage slag de dodenmare. Alles is in donker gehuld, want de stroom is, als besparingsmaatregel, overal ‘afgeschakeld’…. Het moment is dus goed gekozen, want de rechterhand mag niet weten wat de linkerhand doet.

    Nee, niet doen, spreken woordeloos smekende kindermonden met daarboven twee doffe grote schrikogen. Hun zusjes en de moeders worden in open vrachtwagens door mannen met mitrailleurs als slachtvee opgeladen, en dan weggevoerd. Uit de huizen , waar de inboedel op straat wordt gekeild om als kampvuur opgestookt te worden, klinken doodskreten en luide uitroepen dat Allahu Akbar is. Wat we zullen geweten hebben! Klinkt trouwens ook veel akeliger dan ‘Heil Hitler’! De vaders wachten gelaten hun lot af, in de stille hoop dat het allemaal nog zo erg niet zal zijn. Ze geloven immers nog altijd aan een politiek correcte Overheid. Alhoewel achter het hoekje de executies door middel van kromzwaarden reeds zijn begonnen, te beginnen, door gebrek aan pastoors, met het plaatselijk schepencollege en het als intellectueel bekend staand gedeelte der inwoners. Het zoeven van de zwaardslagen klinkt als het zwiepen van de wind op ons eigenste Noordzeestrand. De bevelvoerder van de bende moordenaars is een goede bekende de tot de dag ervoor in hun straat woonde. Hij was van uitzicht een getaande lieve jongen, waar veel jonge meisjes in stilte verliefd op werden. Nu kan hij geen poot verzetten, of twee ondergeschikten houden hem onder schot, samen met de vaandeldrager met de obligate zwarte IS-doodsvlag.

    Scène uit Het Journaal van 28 Mei 2015, in het middagnieuws. Plaats van het gebeuren: op het kerkplein tegen de kerkhofmuur van een klein Vlaams dorpje, dat ik meen te herkennen alleen al aan die muur. Daar op die plaats stierven een 20-tal burgers op 27 Mei 1940 omdat ze zogezegd op de Duitse stoottropen in De Slag om de Leie zouden hebben geschoten. De dag ervoor was in Loppem de wapenstilstand al gesloten, maar die werd pas bekend gemaakt de volgende dag, op 28 Mei 19440. Gericht vuur op Duitse officier. Toen kon het verhaal nog jaren later naverteld worden en het kwam zelfs zeer uitvoerig in de Vaderlandsche Geschiedenisboeken. Want er was gebleken, dat de geweerschoten afkomstig waren uit Duitse Mauser geweren, zoals in gebruik bij deze misnoegde eliteroepen.

    Na de passage van de ISIS-gangsters zal er deze keer helemaal niets meer worden verteld, want het dorpje zal niet meer bestaan. De kerk zal platgebrand zijn en weken, ja zelfs maanden later, zullen de kraaien hier hun dodenmaal van rottend vlees kunnen genieten. Jammer genoeg zal Vinkt niet het enige plaatsje zijn waar na verloop van tijd een Islamitische zwarte herbevolking zal plaats vinden, want bij de pietrolboeren weet men maar al te goed, dat alleen dode Vlamingen, goede Vlamingen zijn.

    Dezelfde gruwelijke gebeuren zagen we vroeger op onze beeldschermen, maar dan alleen in verre wrede landen, waar Boko Harem toen de toon voerde. Onze Bestierders vroegen ons toen, om daar geen aandacht aan te besteden, omdat Boko Haram, Al Quada, Taliban, Hamas, enz, niets te zien hadden met de echte ware Islam. Wie dacht van wel, werd gebroodroofd en als ‘racist’ achter de prikkeldraad van het ‘cordon sanitaire’ gezet. Uitgemaakt worden voor Neo Nazi door bevolkingsgroepen die op die manier hun eigen naam weggeven….

    Benieuwd wat er straks weer in de gazetten zal staan! Want zoals U weet, werken daar in die redacties, hoernalisten, en geen publicisten die heelder dagen blogs volspuiten met cafépraat…. wat wel degelijk het verschil van de differentie maakt.

    .

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/-duizenden-syriestrijders-staan-klaar-om-toe-te-slaan-a2189975/

    *

    "Duizenden Syriëstrijders staan klaar om toe te slaan"

    Er staan in Europa duizenden teruggekeerde Syriëstrijders klaar om toe te slaan. Dat zegt Morten Storm in een interview met VTM NIEUWS. Storm is een Deen die zich bekeerde tot de Islam, opgeleid werd door al-Qaida, maar eruit stapte en geheim agent werd voor de CIA. Tegen Belgen die naar Syrië vertrekken is er volgens hem maar één wapen: hun nationaliteit afnemen en zorgen dat ze hier nooit meer binnen geraken.

    *

    UITLEIDING

     

    Of men het nu wil of niet, het jaar 2015 wordt het jaar van de confrontatie. Orson Welles en gemengd met taferelen uit het Laatste Evangelie van Johannes, waar engelen aan de vier hoeken van het uitspansel de bazuinen blazen voor het einde der tijden…

    Het zit er, en op korte tijd, aan te komen. Heel eenvoudig, omdat bij de Islam de boog niet lang meer kan gespannen staan. Op termijn hebben ze, zoals gewoonlijk, niet de minste kans en de enige mogelijkheid is dus gebruik te maken van de huidige paniek. Het ijzer smeden terwijl het warm is, heet dat. ?et als bij een guerilla-oorlog. Toeslaan en wegwezen. De Witte Brigade weet er alles van, maar spijtig genoeg, staan die heden ten dagen langs de kant van de pakbonden, langs de verkeerde kant dus.

    Reconquista, is een Spaans woord dat al vele honderden jaren de Islam op de maag ligt.

    Om te voorkomen wat er hierboven over Vinkt rn de Heilige Oorlog beschreven werd, is het nodig de juiste signalen uit te zenden. Door vroegtijdig de sluipmoordenaars bij de keel te grijpen, en met hen te doen, wat ze met ons van zins waren. Over de kling jagen. In de pan hakken, het onderspit doen delven: onze Vaderlandsche Geschiedenisboeken staan er bol van.

    Onze Politiediensten, bijgestaan door een soort van tot de tanden gewapende burgerwacht, moet ze ‘Feuerfrei’ op de hielen zitten, tot ze geen pap meer kunnen zeggen. Als bulkvracht de buik van het vrachtschip in, en ver in zee zwemles geven. Richting hun thuisland. De tam-tams moeten roodgloeiend staan en net zoals in de Zesdaagse Oorlog tegen Israël, zullen we over heel de wereld de geslagenen, met de staart tussen de beben zien afdruipen. Richting hun petroleumvelden, waar geen kat meer zal zijn die hun doorbloede merchandise zal willen kopen.

    Want Mekka, zo zeggen de oude voorspellingen, zal van de aardbodem weggeveegd worden, en in heel het Arabisch Schiereiland zal er zelfs in vele honderden jaren geen grassprietje meer groeien. Dat, terwijl het land van Isaac en Jacob zal geuren als een jonge bruid met amandelbloesem in de haren.

    O Ja, U zult zich misschien afgevraagd hebben waarom in dit stukje nergens meer sprake is van het Slinxe Leger des Heils.

    het zit zo. Net als in 1940 werden hele busladingen ‘mogelijks verdachte medeburgers door de Belgische Staatsvuiligheid met hele busladingen weg gevoerd, om ze in Frankrijk door dronken hulpgendarmen te laten afslachten (o.a. Joris Van Severen, de Wakkense notariszoon), zal BDW, de schaduw-premier er wel voor gezorgd hebben dat de laatsten van die afgedwaalden ondergebracht werden in de Antwerpse dierentuin, bij voorkeur vooraan, in de leeuwenkooien. Mits een kleine bijdrage, opengesteld voor het publiek.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    22-01-2015, 15:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    21-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2325

    ***

    Woensdag 21 januari

    Zon 8u33-17u15

    H Agnes

    Als Agnes en Vincentius komen is er nieuw sap in de bomen

    *

    .

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Ik denk dat de getemde Euro-katten eens in debat, zoals dat tegenwoordig heet, zullen moeten gaan met die onbegrepen lieverdjes van langs de Slinxe kant in Jemen.

    Eerstens om hen te laten voelen, niet opgezet te zijn met hun optreden over Parijs van hun ‘the morning after’-pil, om de pluimen van die 3 doders op hun eigen tulbandd te steken. Maar vooral wegens het afketsen van het advies van hun eigen vooruit geschoven pionnen. Akkoord, als die jongens het Westen niet willen aanvaarden zoals het is, dat ze dan oprotten, dat is inderdaad niet vriendelijk voor de gehele Moslimgemeenschap. Had die man er tenminste er nog AUB bij gezegd!

    Akkoord ook, dat naar Moslimbegrippen dat ook een vorm van communiceren is, als de ene bommen gooit en duiazenden mensen kapot schiet, en de andere zegt van dat liefst niet meer te doe. Spreken zou de verhoudingen wel eens kunnen vertroebelen, daar waar er op schieten meestal geen wederwoord meer komt.

    Ook akkoord dat die Pipo’s van Charlie Hebdo, naar goede Slinxe gewoonte, hondsbrutaal zijn geweest. Maar ze deden dit niet om te kwetsen, maar uit de macht der gewoonte. Slnxen lachen inderdaad gaarne. Vooral als het andermans miserie gaat. Voor eigen miserie wordt nooit gelachen. Ze slaan daarvoor liever de boel kot en klein. Andermans boel, wel te verstaan. Katholieken hebben altijd alles over zich heen laten gaan, en vermits de Kerk na meer dan 2.000 jaar ineens inziet, dat er geen verschil is tussen Christenen en Moslims, moet daarover toch in debat kunnen worden gegaan!

    Christenen, allez, ik wil zeggen, hun Herdersn, verstaan de tekenen des tijds veel vlugger en beter dan de Muzelmannen. Dat de gewone schapen en lammeren daarin misschien wel eens een soort van knieval zien voor het opkomend geweld, is een wereldvreemde gedachte die niet past in het hoofd van een gehersenspoelde EU-onderdaan.

    .

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2215227

    *

    Al Qaeda roept op tot "lone wolf"-aanvallen in het Westen

    wo 21/01/2015 - 16:25 Belga De terreurgroep Al Qaeda op het Arabisch Schiereiland (AQAP) heeft in een via het internet verspreide videoboodschap islamisten opgeroepen tot het plegen van zogenoemde "lone wolf"-aanvallen in het Westen. Dat meldt de internetdienst SITE, die de online activiteiten van terreurorganisaties in de gaten houdt.

    In de bijna vijftig minuten durende videoboodschap wordt AQAP-leider Nasser Ben Ali al-Ansi geïnterviewd. Daarin wordt hem onder meer de vraag gesteld of de in het Westen levende moslims niet beter naar islamitische landen zouden uitwijken. "Wanneer hij in staat is om een persoonlijke jihad door te voeren in de westerse landen die de islam bestrijden", (...), dan is dat beter en schadelijker" dan emigreren, zo luidt het antwoord van al-Ansi.

    Individuele acties, die zonder ondersteuning van een terreurnetwerk uitgevoerd kunnen worden, zijn moeilijker door de politie en inlichtingendiensten te verhinderen.

    Vorige week had AQAP, dat Jemen als uitvalsbasis heeft, nog de aanslag op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo opgeëist. Bij die aanval vielen op 7 januari twaalf doden.

    *

    *

     

    UITLEIDING

     

    Telt U even mee. Maximum 2% van de Moslims is fanatiek extreem gewelddadig en kunnen dat niet meer verbergen. De overige 98% kunnen dat dus wel. Voorlopig toch nog. Beide ‘Gemeenschappen’ echter zjn overvloedig vertegenwoordigd in onze samenleving. Ze maken zelfs het overgrote deel uit van onze gevangenissen, onze OCMW’s, onze bloeinde drugshandel, mensenhandel voor de prostitutie en zorgt ook voor de overgrote meerderheid van leelopers en messentrekkers.

    25% van de wereldbevolking (7 miljard) is Moslim Van die kleine 1.8 miljard zou dat willen zeggen, dat geen land te bezeilen is met ettelijke miljoenen van hen. Ruim voldoende om de niet-moslilmwereld onder de voet te lopen. Ruim voldoende aantallen om de Paus en de Bisschoppen te kunnen begrijpen. Die’Herders’ gelijk geven of hen volgen is misschien, althans volgens de Mechelse Catechismus, een ‘zonde tegen de H. Geest’ en dus onvergefelijk, maar dat weegt niet op tegen lijdzaam te wachten om afgeslacht te worden.

    De afbeelding hierboven spreekt boekdelen. En wat het kankergezwel in Iran 45 jaar nodig had om zich te nestelen tot in de haarvezels, zal in de fractie van zo’n tijd met West Europa gebeuren. Dek alleen nog maar aan het bestaan van ‘de sociale media’, die orders de wereld doen rondgaan, sneller dan de bliksem.

    En dan zullen we, als ratten in de val, ondergronds moeten gaan. Of ons nederig en berouwvol te onderwerpen aan de Sharia. Christenen hebben gelukkig nog herinnering aan de tijd der catacomben, die zullen zich een heel klein beetje kunnen redden. Maar heidenen, godloochenaars en Joden passen in geen enkel plaatje. Rome zal de weg opgaan van Constantinopel, met vier of misschien wel met zes minaretten rond de Sint Pietersbasiliek. Zodat de Ode Profetiën bewaarheid kunnen worden, dat de huidige Paus, il Romano genoemd, meteen ook de laatste zal zijn geweest.

    Meteen zal de vrijheid van meningsduitdrukkuing ook voorgoed uit de wereld zijn geholpen. Opgeruimd staat misschien wel wat bloederig, maar toch netjes. Achteraf dan toch.

    Onze bloedeigen Will Tura zingt voor de doden dat ‘Hoop doet leven’. Ik hoop hem dat te hoen zingen , aanstaande maandag op de Antwerpse Groenplaats, bij de eerste betoging van Pegida/Vlaanderen. Voor mijn part mogen gewelddadige tegenstanders die nu am knarsetandend over straat lopen, op staande voet gelyncht worden. Misschien een ideetje voor de Burgemeester, om heel die omgeving groener, niet toevallig de kleur van de Islam, te maken. En ik hoop dat het sterke bomen zullen zijn…

    *

    Maar zie, wegens te gevaarlijk verbiedt de Burgemeester deze bijeenkomst verneem ok jiost Wegens onvoldoende politiebescherming, heet het. Mooie democratie is dat, zou wijlen Pim Fortuyn gezegd hebben. Eerst hebben de vreemdelingen, in hoofdzaak Moslimmers, de kassen leeg gevreten, dan dreigen ze met geweld, en zie; het geld is op, de bewakers kunnen niet meer betaald worden.

    Herinnert U zich nog wat er volgens Digitalia had moeten gebeuren als vergelding na 9/11? Of we de twee jaar nog halen voor de Republikeinen het halen in Amerika, kunnen we allemaal al liggen te genieten van de beloofde kom rijstepap met gouden lepeltjes….

    Tot zover de uitleg. Nu de feiten. Deze zijn uiterst simek: de Islam heeft gewonnen.

    Vooruitzichten voor de komende dagen: als er niet dringend iets gebeurt, dan zal het kalf verdronken zijn.

    Als daar meer geen kwebbels van komen!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     








    21-01-2015, 21:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2324

    ***

    Woensdag 21 januari

    Zon 8u33-17u15

    H Agnes

    Als Agnes en Vincentius komen is er nieuw sap in de bomen

    *

    .

    *

    Niet vergeten!

    .

    Keerske schiet in Roemenië. Lees verder…..

    *

    INLEIDING

     

    En de titel heeft U ook goed gelezen! Er staat niet, zoals in de tijdr der Duitse Nationaal Socialisten de rampzalige woorden ‘Deutschland Erwache’, maar kort en goed ‘Europa Erwache‘ en deze keer is het ‘ zum Guten’. Of zou het toeval zijn, dat het Dresden de eerste stad in het vroegere DDR, is die de kat de Pegida-bel heeft aangebonden? Of er enig verband bestaat met het Amerikaans terreurbombardement van 13 & 14 Februari 1945 op dit voor de oorlog onbelangrijk stadje? Er werd met brandbommen gegooid, tot zelfs de kasseistenen brandden! Vele duizenden burgers werden toen gedood. Alleen maar burgers, want er was niet één militair in de stad! Het is een kleine moeite om op http://nl.wikipedia.org/wiki/Bombardement_op_Dresden

    te lezen over deze zoveelste Amerikaanse oorlogsmisdaad. Dit laatste gewoon om onze medemensen te waarschuwen, dat het niet alleen de Nazi’s en de Islam zijn die volgens hun ideologie zich in leven moeten houden met het bloed van hun slachtoffers. De Amerikanen zijn in hetzelfde beddeke ziek. Als het hen uitkomt. En als het elders en ver van hun erf gebeurt, tegen een ongelijke tegenstander. Pegida-burgers, mark my words!

    *

    Vanmorgen, na de koffie, wist ik niet waar eerst kijken. En daarenboven regende het pijpestelen.

    Daar was het bericht op YAHOO ITALIA dat ISIS-barbaaren in Irak drie knaapjes van circa 10 jaar voor het oog van de camera, op een monsterachtige wijze door het hoofd had geschoten. De Sharia, ziet U! Op YouTube zou het al verwijderd zijn, maar via de gewone sluikwegen was het toch openbaar gebleven. Heb niet gekeken. Werd ook overal elders doodgezwegen. Zou de mensen teveel doen nadenken en dat is niet goed voor de rust in het land. Elders zag ik een man in lange witte gewaden (neen, het was NIET Paus Franciscus) en met een tulband, met opgeheven sabel staan zwaaien naar het slachtoffer, dat stevig vastgehouden werd door twee bomen van venten. De Sharia, zit U…. De rest laat zich raden, want niet geschikt voor gevoelige kijkers.

    Dan meldde men mij van uit Vlaanderen, dat er in Komen-Vlaams, thans geworden Comines-en-Wallonie, gisterenavond een actie was geweest van de BE en FR Speciale Eenheden, waarbij de hele omgeving en een kleine 100 mensen was geëvacueerd. Zelfs DOVO was ter plaatse geweest. Maar het was wachten tot een stuk in de voormiddag, vooraleer verdere details bekend gemaakt werden dat… het twee keer niets was geweest. ’n Beetje wapenhandel of zo, die reeds op 18 December door de Franse Politie van Rijsel werd getipt.

    Toen viel mijn oog op een revolutionaire toepassing om via de GSM (!) blinden te helpen om weer te zien. Weliswaar met andermans ogen.

    Straf, hé!

    OndeWtussen was ik bij http://blog.seniorennet.be/rechts/ terechtgekomen, en samen met het nieuws over de GSM-oogopener, kon mijn dag vervolgens niet meer stuk. Ben dan ook al heel m’n lange leven optimist geweest.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Di.gitalia bij

    http://blog.seniorennet.be/rechts/

    *

    Lepida (Leipzig) is een gevolg van Pegida ! Daar gaat de optocht vandaag gewoon door. De inrichters gaan er tijdens een toespraak hun 10-punten-programma voorleggen. Of liever hun eisen aan de duitse staat. Eisen die erop gericht zijn om in een normale staat te kunnen leven. Zoals overal in het verpeste west-europa stuit men op weerstand van links , kerk inbegrepen

    Ik geef de eisen alvast even mee opdat u zelf zou kunnen oordelen of daar iets oneerbaars aan is :

    Immigratie en identiteit – Politieke nota Leipzig

       Wij eisen een omvangrijke analyse van de financiële, personele en administratieve belasting van het land, de deelstaten en de gemeenten door de ongeveer 230.000 asielzoekers in het jaar 2014 evenals een prognose van de ontwikkeling voor de komende jaren.

       We eisen een documentatie van de delicten die door asielzoekers en buitenlanders worden gepleegd en van de preventieve maatregelen die gemeenten en privépersonen moeten nemen.

       We verlangen om alleen aan daadwerkelijk vervolgden asiel in Duitsland toe te staan en eisen een zero tolerance politiek tegenover diegenen die misbruik maken van deze royale mogelijkheid van bescherming.

       We eisen een op het thuisland gelijkende, tijdelijke onderbrenging van vluchtelingen, een restrictieve uitgifte van het permanente verblijfsrecht, een strikte beveiliging van de Europese buitengrenzen evenals de herinvoering van grenscontroles.

       We roepen de Europese landen ertoe op om te focussen op vervolgde en met de dood bedreigde christenen en zich te concentreren op hun bescherming of opname. Vervolgde moslims kunnen bescherming vinden in islamitische landen.

       Wij beschouwen de al lang bestaande parallelsamenlevingen als een grote foutieve ontwikkeling. Sharia-politie, islamitische scheidsmannen en dergelijke hebben geen plaats in Duitsland.

       Wij eisen een strikt optreden tegen organisaties die Duitsland als achterland voor hun oorlogen gebruiken – daarbij gaat het om het verschaffen van geld en wapens en om het rekruteren van strijders en mediale ondersteuners. In Duitsland mag geen oorlog de Duitse steden worden in gedragen en er mag vanuit deze steden geen oorlog ondersteund worden.

       Wij eisen opheldering over wat “integratie” betekent en wie als geïntegreerd mag gelden. Deze bepaling moet crisisbestendig zijn en mag zich niet oriënteren op wensbeelden.

       Wij wijzen het dubbele staatsburgerschap af en eisen een referendum over deze kwestie. Integratie en loyaliteit beginnen met een duidelijke keuze vóór het nieuwe thuisland.

    We stellen vast dat Duitsland het land van de Duitsers is en dat dit zo zou nmijven

    *

    UITLEIDING

     

    De Jos vraagt zich af of die Leipzigers iets storends of crimineels willen. Dat ware misschien; aangaande duidelijkheid, beter het geval geweest. Maar dat zou dan politiek weer niet haalbaar zijn geweest. Primum vivere, deinde philosophari, ziet U….

    De Eu Ti Ta Tovenaars moeten zich nu waarschijnlijk stilaan de haren uit het hoofd beginnen trekken. Hun gore fantasieën krijgen dag na dag meer weerstand. Met afschuw zien ze de dag naderen, waar hen hetzelfde lot wacht als het koppel man en vrouw Nicolau Ceauchesku in Roemenië…. Enkele minuten proces en buiten tegen de muur de kaarsjes uitblazen.

    Wedden dat Haiku Herman met de hele familie en hele valiezen vol met geld, met 5 volgepropte Mercedessen tegen dan al lang in Mekka zit?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     








    21-01-2015, 16:26 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2323

    ***

    Woensdag 21 januari

    Zon 8u33-17u15

    H Agnes

    Als Agnes en Vincentius komen is er nieuw sap in de bomen

    *

    .

    *

    .

    De over te nemen nieuwe werkwijze voor officiële executies in de EU..

    *

    INLEIDING

     

    Voor zover ik mij de vulgaire naam ‘Clinton’ meen te herinneren, heeft die te maken met de man die, net als ik, nooit seks heeft gehad met de mooie Monica Lewinski. De toen voor schut gezette wederhelft, de kleine vinnige Hilary, een tang van een vrouw en meten kaviaar-socaliste (geboren in een gouden wieg), speelt ondertussen al vele hoge toonladders in de Buitenlandse politiek van de USA. En dat zullen we geweten hebben! Europa moet één groot bloedrood ketchuptapijt worden van Pegida-betogers. Eenmaal gebotteld op de markt gebracht onder de merknaam Heinz. Wordt zelfs klaar gestoomd voor de Russische markt, eenmaal het mens Presidente van de USA zal zijn.

    U moet zich dus voorbereiden op de dag, dat Digitalia zal blijken liever bekend te worden als blode Jan dan als dode Jan. De Duitse bezetting heeft hij overleefd, maar de IS-lammerij zal hij niet halen…. In afwachting dus nog een tandje bijsteken, onder het moto: als de hemel invalt, zitten we er allemaal onder.

    Ze laten er dus geen gras over groeien, maar gaan weer uit van een typische Slinx redenering, de scheefredenering en dus ferm naast de kwestie.

    Een zielig Parijs rioolblaadje wordt belaagd, en zie, dat is louter en alleen omwille van hun cartoons. Oorlog in Irak en Syrië, Franse precisie-bombardementen op hun ‘Broeders en Zusters’, ISIS Staat? Jihadisten? Heeft daar allemaal niets mee te zien, zegt Slinx. Dat Hebdo-geval bestaat al jaar en dag en het zou pas nu zijn dat Jihadisten zich beledigd voelen? Was het niet meer de wanhoopsdaad van fanatieke maar vastgelopen strijders, die zien dat ze de strijd aan het verliezen zijn?

    Ik had nog zo gehoopt dat het bij de Slinxen bij ‘kurieren am Symptomen’ zou gebleven zijn, maar neen, men pakt het ‘kurieren’ zelf aan en het kwaad laat men lopen. Hen vervolgen zou immers hun privacy schenden! Niet de IS-lammerij wil men verbieden, maar hen die daar een afkeer voor uitdrukken.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Het begint: EU wil moslimgroepen hun zin te geven en kritiek op de islam verbieden

    *

    Officials in Brussel: Europees verbod op islamofobie ‘enige wat na Parijs op tafel ligt’

    Nog geen 2 weken na de aanslagen in Parijs maakt de EU opnieuw een diepe knieval voor de islam.

     

    Pal na de aanslagen op Charlie Hebdo waarschuwden we u dat deze in de komende maanden zullen worden aangegrepen om de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen en met name kritiek op de islam te verbieden. Wel, de aanslagen in Parijs werden nog geen 2 weken geleden gepleegd, of het is al zover: diplomatieke bronnen en NGO’s (Non Government Organizations) in Brussel melden dat de EU serieus overweegt de eis van moslimgroepen om ‘islamofobie’ te verbieden in te willigen. 2015 zou daarom wel eens het jaar kunnen worden waarin de tijdens de massademonstratie in Parijs zo geroemde vrijheid in Europa definitief ten grave wordt gedragen, en wel door dezelfde politici die beweerden hier pal voor te zullen blijven staan.

     

    ‘Haatspraak’ wordt het genoemd, mensen die zich negatief uitlaten over de islam, Allah en zijn profeet. Moslimgroepen dringen er bij de EU op aan om hardere wetten in te voeren die ‘haatspraak’ tegen de islam verbieden. Zij zijn namelijk bang dat de snel groter wordende moslimbevolking in Europa door de terreuraanslagen in Parijs in het gedrang zal komen.

     

    Verbod op islamofobie ‘enige wat na Parijs op tafel ligt’

     

    Veel Europese moslimleiders veroordeelden die aanslagen weliswaar, maar protesteerden tegelijkertijd fel tegen het bespotten van hun profeet Mohammed. Hoge EU-officials zouden daarom overwegen om de moslims nu hun zin te geven, al zouden ze wel rekening houden met de nodige tegenstand vanuit de lidstaten, omdat bijna overal rechtse vrijheidspartijen sterk in opkomst zijn.

    ‘Er wordt over gesproken,’ aldus een goed geïnformeerde bron bij een NGO in Brussel. ‘Het is zelfs het enige wat er na Parijs op tafel ligt, maar nu zal nog niemand daar officieel iets over kwijt willen. Iedereen is veel te bang, en dan bedoel ik niet voor de islamisten, maar voor de beschuldiging politiek correct te zijn, zelfs als ze dit inderdaad zijn.’

     

    ‘De Joodse groepen zijn doodsbang, maar laten we wel wezen: hoeveel Joden zijn er in Europa ten opzichte van het aantal moslims? Maar ja, ze overwegen een verbod op islamofobie.’ (2)

     

    Het Istanbul Proces: kritiek op islam wordt wereldwijd verboden

     

    Dit jarenlange streven van de moslimwereld kreeg op 15 juli 2011 een geweldige impuls toen in Istanbul de toenmalige Amerikaanse minister Hillary Clinton samen met de Turkse premier Davutoglu en OIC- (Organization of Islamic Cooperation) secretaris generaal Ihsanoglu het startschot gaf voor wat nu het ‘Istanbul Proces’ heet, en wat de EU nu als eerste (nog) niet-moslimblok wil invoeren, namelijk het criminaliseren van openlijke kritiek op de islam.

    Recent werd er opnieuw een VN-resolutie opgesteld die gebaseerd was op dat proces. Hillary Clinton gaf als commentaar dat met deze resolutie landen worden opgeroepen ‘de vrijheid van religie te beschermen, beledigende uitingen door onderwijs, intergeloof-dialoog en publiek debat tegen te gaan, en discriminatie, stigmatiseren en haatmisdaden te verbieden, maar niet om de vrijheid van meningsuiting te verbieden, tenzij deze aanzet tot onmiddellijk geweld.’

     

    Wel, het laatste vetgedrukte gedeelte is exact wat er gebeurde in Parijs. Clinton voegde daar onbeschaamd aan toe dat een politiek correcte mening precies datgene is wat de Westerse burgers zal worden opgelegd: ‘We zijn gefocust op het promoten van intergeloof-dialoog en samenwerking, het handhaven van antidiscriminatiewetten, het beschermen van de rechten van alle mensen om te aanbidden wie ze willen, en op het gebruik van enkele ouderwetse technieken zoals groepsdruk en schandaliseren, zodat mensen niet het gevoel krijgen gesteund te worden om te doen wat wij verafschuwen.’

     

    Hillary’s medevoorzitter Ihsanoglu bevestigde op die dag dat ‘wij zeer verontrust zijn over individuen en groepen die de vrijheid van meningsuiting exploiteren om haat te zaaien door het doelbewust demoniseren van religies en hun volgelingen. Alhoewel wij de vrijheid van meningsuiting respecteren, vinden wij deze houding politiek en etnisch incorrect en stuitend.’

     

    Westen en OIC voeren zelfde agenda moslimterroristen

     

    Bedenk dat dit uitgerekend in Turkije werd gezegd, het land waar naar verhouding het grootste aantal journalisten gevangen zit, juist vanwege het uiten van een ‘politiek en etnisch incorrecte’ mening. Doorgaans wordt iedereen die negatief schrijft over de Turkse regering, president Erdogan, diens islamistische AK Partij en de islam zelf onder grote druk gezet of simpelweg in het gevang gegooid.

     

    Premier Davutoglu liep in Parijs zij aan zij met de Westerse leiders die zogenaamd opkwamen voor de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting, maar riep pal daarna zonder enige gêne opnieuw op om islamofobie te verbieden en hier massaal tegen te demonstreren.

     

    Het zijn in werkelijkheid dan ook het OIC, de Turken, de moslimgroepen en nu ook de EU die de terreuraanslagen misbruiken om dezelfde agenda door te voeren als die van de moslimterroristen, namelijk het monddood maken van iedereen met een niet gewenste, dus niet politiek correcte mening.

     

    EU en islam: Twee kanten van dezelfde munt

     

    Daarom schrijven wij al jaren dat de Westerse elite de islam als bondgenoot heeft gekozen. Velen vonden en vinden dit overdreven, maar is het echt enkel toeval dat dezelfde partijen –zoals het Front National, de UKIP, de PVV- die zich verzetten tegen de islam en nog meer immigratie, zich tevens verzetten tegen de EU, het streven naar een Verenigde Staten van Europa, en vaak ook de globalistische agenda die tot een oorlog met Rusland moet voeren?

     

    Als het aan de EU en de moslims ligt is de enige vrijheid van mening die u straks nog openlijk mag uiten de ‘vrijheid’ om de loftrompet over Brussel te steken, om Rusland weer de kwade macht te noemen, om de islam een vreedzame religie te noemen en om alle meningen, culturen en ideologieën gelijk te achten - behalve die meningen en ideologieën die iets anders beweren.

     

    ‘Vrijheid = Slavernij’. George Orwells ‘1984’ blijkt circa 30 jaar later dan toch profetisch te zijn. Zo kan het dat de EU straks kritiek op een religieuze ideologie die zich in grote delen van de wereld handhaaft en verspreidt door middel van haat, discriminatie, racisme, misbruik, onderdrukking, vervolgingen, oproepen tot dood en verderf van alle andersdenkenden, ‘haatspraak’ gaat noemen en gaat verbieden, en en passant ook ‘haatspraak’ tegen Brussel in de ban zal doen. Dan zullen ook de grootste sceptici -noodgedwongen in stilte- moeten toegeven dat de EU en de islam twee kanten van dezelfde anti-democratische, anti-vrijheidsmunt zijn.

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Eigenlijk zouden de oude Katholieke Krokodillen een vreugdevuur moeten opsteken: want ook spotten met de Christelijke Geloofsleer zou meteen verboden worden. Want er kan toch niet twee maten en twee gewichten gemeten worden!? Zelfs al zou de EU dat wensen, praktisch zou dat toch niet zijn…. Want dan zou men terugvallen tot vòòr de Franse Revolutie.

    Anders gezegd: de EU wil de Inquisitie terug invoeren, maar nu niet meer exlusief voor Christenen maar ook voor Moslims. Boeddhisten en ook Joden vallen definitief buiten de prijzen.

    Deze EU, weg er mee!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    21-01-2015, 13:47 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    20-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2322

    Dinsdag 20 januari 2015

    Vorstmaand

    Zon 8u34-17u13

    H Fabiaan, H Sebastiaan, patroon van de boogschutters

    Fabiaan en Sebastiaan laten het sap in de bomen gaan

    .

    *

    .

    *

    De nieuwe Parijse mode voor volgende zomer

    .

    Geïnspireerd door de Franse Socio-Jihalisten.

    *

    INLEIDING

     

    De Westers gezinde Oekraïnse Regering van Kiev heeft zojuist een ziekenhuis in eigen land in puin geschoten. Zal, net als het neergehaalde lijnvliegtuig van de Maleisische burgerluchtvaart, worden uitgelegd als een agressie van de Pro-Russische afscheidingsbeweging in het Oosten. Want in deze verwarde tijden, hoor ik al op voorhand de uitleg van mijn Oekraïense vriend hier in Italië: de Russen hebben tot hiertoe minstens 7.000 van mijn landgenoten vermoord, waarvan ze officieel de schuld geven aan de Regering in Kiev. Waar ook ter wereld, die schotelantennes zouden buiten de Wet meten gesteld worden.

    Bij wat de EU (opgestookt door de USA) actueel presteert op diplomatiek vlak, zouden de echte Nazi’s van de jaren ’30, de Duitse Nationaal Scialisten, nog raar opkijken!!!!

    Noteer vooral ook, da al wie USA zegt, meteen ook Saoud Arabia, hun eerste boezemvriend en speelkameraad, zegt. En wie Saoud Arabia zegt, zegt Mekka, en wie Mekka zegt, zegt Islamisme pur sang. Wie Islamisme zegt, moet zich realiseren dat de uitgang van een woord, het ‘–isme’ meestal niets goeds betekent. Voorbeeld: communisme, socialisme, nazisme, nepotisme, enz.

    Even terzijde bij het woord ‘nepotisme’, het bevoordeligen van de ‘nepote’, het Italiaanse woord voor ‘neefje’, door wijlen de Spaanse Paus Borghia in het leven geroepen, maar sinds de Moderne Tijden Artikel 1 en basisgedachte van het Socialisme.

    Wat mij onvermijdelijk terugbrengt bij Lucrezia Boorghia, terzelfdertijd dochter van en minnares van haar vader, Paus Alexander VI, °1431. Een duivelse figuur vandaag niet toevallig boven gespit door http://blog.seniorennet.be/guvaal/ die met reden vindt dat Rode Freya als wijlen die Borghia, de scalp wil van Den Cleyen Toeback. Dat wil ze: hem de kop afbijten, om zelf de grootste te zijn.

    Over de Borgheses nog het volgende. In het historische centrum van Rome is het verschillende hectaren grote park, met de Villa Borghese, nog altijd een van de grootste toeristische attracties. Het werd opgericht door Lucrezia, dank zij de vele giften van haar ontelbare maar vooral rijke aanbidders. Verder is bekend, dat de zieke bedlegerige Paus Alexander VI, na zijn niet al te Christelijke dood, dagenlang door zijn eigen zoon werd verzwegen, teneinde de fabelachtige rijkdommen in de Pauselijke prive-verrekken, zouden kunnen in veiligheid gebracht worden….

    Dit gezegd zijnde, zult U mijn verwondering delen, dat de Borgheses nooit tot patroonheiligen van het Socialisme zijn getroond….Ze zijn, incognito dan, toch het grote voorbeeld van SS ut H, de omwille van het smeer, zelf met zijn zuster zou paren. Moest die een hoofddoek dragen…..

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

    *

    De globalisten in Washington en Brussel zijn opnieuw een stap dichterbij de verwezenlijking van hun plannen met Oekraïne gekomen nu het Europese Parlement afgelopen week zonder enige ruchtbaarheid een resolutie heeft aangenomen waarmee de weg vrijgemaakt wordt voor oorlog tegen Rusland. Daarmee handelt de EU voor de zoveelste keer in strijd met de belangen van de gewone Europese burger, die in een financieel en economisch toch al moeilijke tijd helemaal niet op weer een (wereld?)oorlog zit te wachten.

     

    Resoluties tegen Russische ‘agressie’

     

    In het op 15 januari aangenomen Zittingsdocument B8-00/2014(1) veroordeelt het EP de ‘terroristische daden’ in Oekraïne, en wordt de EU opgeroepen om zowel een plan tegen de Russische ‘informatieoorlog’ op te stellen als de defensie van Oekraïne te versterken. De sancties tegen Rusland moeten net zo lang van kracht blijven totdat Rusland zijn ‘agressieve’ beleid in Oekraïne opgeeft, de wapenstilstand respecteert, zijn troepen terugtrekt en ophoudt de separatisten te steunen.

     

    Deze resolutie is de Europese versie van de op 4 december met 411 tegen 10 stemmen aangenomen Amerikaanse H.Res.758, waarmee Oekraïne, Moldavië en Georgië tot toekomstig NAVO-gebied en vallende onder Amerikaanse soevereiniteit werden verklaard.

     

    De bekende libertarische politicus Ron Paul waarschuwde nog dezelfde dag dat deze resolutie neerkwam op een regelrechte oorlogsverklaring aan het adres van Rusland. Paul noemde H.Res.758 een van de ergste wetten die ooit in de VS zijn aangenomen, een wet die bomvol halve waarheden en hele leugens stond over de zogenaamde Russische ‘agressie’ tegen Oekraïne.

     

    NAVO zet stappen naar volgende massaslachting

     

    Zoals het gehoorzame lakeien betaamt stelde de EU amper 2 weken later nieuwe sancties in tegen Rusland, zoals aanvullende export- en investeringsverboden. Dat deze sancties de Europese economie veel grotere schade aanbrengen dan de Amerikaanse, werd daarbij voor lief genomen.

     

    Vorige week stemde het EP met zijn eigen resolutie in met H.Res.758, die tevens een opdracht om de gevechtsklaarheid van de Amerikaanse en NAVO-troepen te controleren bevatte, alsmede ook een eventueel beroep op Artikel 5, waarmee de NAVO-lidstaten beloven elkaar militair te hulp te schieten. Kortom: vijf weken na de VS verklaarde ook de EU zich feitelijk bereid om desnoods een oorlog tegen Rusland te voeren om Oekraïne.

     

    Deze dramatische stap naar de volgende massaslachting op ons continent kon geruisloos aan de burgers in Europa voorbijgaan, omdat de politiek en media bol stonden van de islamitische terreuraanslagen in Parijs. Sommige analisten suggereren zelfs dat deze aanslagen een beetje té goed op het voor de EU juiste moment kwamen om nog als ‘toevallig’ te kunnen worden gezien.

     

    VS wil totale controle over Eurazië

     

    Eind jaren ’90 stelde NWO-topman Zbigniew Brzezinski –de kwade genius achter de ramppresidenten Carter en Obama en de recente toenadering tot Iran- in zijn ‘The Grand Chessboard’ (vertaald als o.a. ‘De enige wereldmacht’) dat het doel van de Amerikaanse buitenlandpolitiek de totale controle over Eurazië is, ten koste van Rusland en China. Sinds 4 december 2014 is dat doel de officiële Amerikaanse staatsdoctrine geworden, die op 15 januari 2015 kritiekloos door de EU werd onderschreven.

     

    Oorlog als oplossing voor onhoudbare schulden

     

    Er zullen lezers zijn die denken dat het zo’n vaart niet zal lopen, want niemand wil toch wéér een wereldoorlog, ook niet in Brussel?

     

    Bedenk dan dat in de afgelopen jaren de staatsschulden in Europa door het overeind houden van de euro tot recordhoogtes zijn gestegen, en zeker in het licht van de sterk achterblijvende economische groei onhoudbaar zijn. Historisch werden niet meer terug te betalen staatsschulden doorgaans ‘opgelost’ door tegen een soms doelbewust gecreëerde ‘boze macht’ een grote oorlog te beginnen of uit te lokken.

     

    Ondanks het gegeven dat burgers aan beide kanten de vrede willen bewaren en niet tegen elkaar willen vechten, heeft de Westerse elite opnieuw Rusland tot die ‘kwade macht’ gebombardeerd. Of en wanneer dat inderdaad tot een gewapend treffen leidt is onzeker, maar de voortekenen – zoals de aanhoudende strijd in Oekraïne en de anti-Rusland resoluties – laten zien dat Washington en Brussel nog steeds stevig doormarcheren op het gekozen oorlogspad.

    Xander

    *

     

    UITLEIDING

     

    Allez, ik zal er weer maar eens een spreekwoord tegenaan gooien. Wij, de gewone mensen, weten het. Maar niet zo de Groe Verstanden met de kleine Hersentjes.

    Wie het gevaar bemint, zal er door vergaan. Denk vooral aan de Franse Grote sprong Voorwaarts springende Napoleon en aan de Hielenklakkende Führer aller Germanen: zij haalden er hun eigen ondergang aan. Rusland heeft daarna zelfs het onoverwinnelijk gewaande Communisme overwonnen en vernietigd tot in de kern.

     

    Diep in zijn hol, 10 keer zo groot als Amerika en Europa samen, heeft de Russische Beer zeer scherpe klauwen….En wat meer is, het is doorheen de tijden, zeer godvruchtig gebleven en de IS-lammerij maakt er geen kans.

    Ook dat zal wel meespelen in de EU-beslissingen die indirect en zeer discreet altijd achter de Islam staan. Rusland heeft, na het Communisme, zijn kerken weer heropgebouwd en is er als de dood voor, dat die weer zouden platgebrand worden door de fanaten in opdracht van Saoudi Arabië.

    Rusland is eeuwig, samen met het Oude Avondland, terwijl de USA een samenraapsel is van allerlei volksverhuizers, niet de besten onzer voorouders, die daar de oorspronkelijke bevolking, de Indianen, hebben uitgemoord. Amerika is het product van de Spaanse goudkoorts uit de jaren 1500 en het houdt zich in stand door, in opvolging van het Britse Gemenebest, politieagent voor de hele wereld te willen spelen. Zonder daarvoor de juiste mensen, noch de juiste middelen te hebben.

    Ouder geworden, vraag ik me steeds meer en meer af, of het wel een goede zaak voor de gewone burger is geweest, dat ze ons, na de val van Nationaal Socialisme, hun vrede hebben opgedrongen op hun voorwaarden. De amusementswereld is er erg op vooruitgegaan, dat is waar. Maar of dat de Beschaving vooruit heeft geholpen? Sta mij toe daaraan te twijfelen, als ik zie wat de Ongeluks Zwarte Kater allemaal in het schild voert….

    Oorlogje spelen is geen kinderspel! Het is zelfs geen spel voor grote mensen.

    *

    Pssst

    Je naam zou Joseph Goebbels moeten zijn, als je de gestegen populariteit ziet van Hollande in Frankrijk.Die IS-lammerij vertoning zou hem zelfs wel eens een tweede Ambtstermijn kunnen opbrengen……Hij heeft die moordpartij toch nooit zelf opgezet? Zelfs niet eens willen beletten of voorkomen?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EIN








    20-01-2015, 17:23 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!