MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5118

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    gans Europa is het zò, dat de democratische Rechtstaat dreigt onderworpen te worden aan de barbaarse achterlijke IJslammerij omdat Georges Sorros, de Hongaar die in de USA schatrijk is geworden, zoiets afgesproken heeft met de Clinton Clan Club en de moslim-broederschap van Houssein Barack Obama.. Die staan momenteel allemaal als afgedankt speelgoed ergens in de hoek bij,de borstels van de samenleving, maar hun Eiropese trawanten houden de vuren brfandende.

    Vooral in Märkelland gaat het van kwaad naar erger. Vandaar deze samenvattende bijdrage om alles ees op ’n rijtje te zetten. Want de ‘moord-incidenten’ staan ook als op ’n rijtje, van Noord naar Zuid en van West naar Oost. Ze maken er, liojk over één groot massa-graf, een kruisteken over. Een kruisteken over onze voorvaderlijke Vrijjheden, die dus moeten vervangen en ‘her-volkt’ worden met de meest primitieve wilde volkeren ter wereld, de Gesluierde IJslammerij.

    De tragedie is o.a. ook duidelijk in eigen land, waar illegale passanten nu al elkaar beginnen te vermoorden. Straks is dat ook het lot van onze Politie die de boel maar niet onder controle MAG krijgen, want het asielrecht is, althans volgens de Slinxsigheid, een leef-recht voor die soort. Het komt zelfs boven het bestaans-recht van alles en iedereen die hen niet aanstaat.

    Het is dus de 4de keer dat onze Oosterburen de wereld op overtuigende wijze willen domineren. Drie oorlogen (1870, ’14-’18, ’40-’45) en nu via de messentrekkerij van de schaamteloze kontheffers.

    Wat die Sooros wil, dat zijn Iraaks en Syrissche toestanden, een onderduims gemanipuleerde burgerpprmpg. Om dan op het punt van een kromzwaard de vrede aan te dragen via de gesluierde ‘Ondewerping’.

    Al wat U wil, als de Slinxe Neo-Elite maar aan de knoppen mag blijven zitten die ze met list en bedrog in handen hebben gekregen. Toen ze de mensen nog van alles konden wijsmaken.

    U vraagt zich misschien af, hoe het komt dat de USA, het land der cowboys, bij monde van de

    het voortouw neemt in deze Neo Nazi Nieuwe Wereld Orde? Denk dan maar even terug aan de betoonde gastvrijheid aan de duizenden ondergedoken Nazi-figuren die na hun verkoren oorlog daar een nieuw leven konden beginnen. En, vanzelfsprekend, dievelinkx de Macht hebben overgenomen. Zodat de Hitlerihanen onder de bescherming van de Stars and Stripes, dan toch weer vicotorie (denken te) kunnen kraaien.

    En dan is daar plotsklaps Hongarije en Poolland, die samen met de vroegere Oostblok-landen, stokken in de wielen komen steken…

    *

    Het is een oud gezegde, dat de wereld wil bedrogen worden. Ook onze Verlichte Grote Verstanden vragen niet liever. Want dan hebben zij en de nuttige idioten van wereldverbeteraars hun bezighouding en doen ze geen ander kwaad.

    Tenminste dat was zo tot en lang geleden verzet kwam met de Uitvinding van de boekdruk-kunst in de late Middeleeuwen. Toen werden de mensen meteen wijzer en vooral veel arlerter. Maar ze werden nog slimmer, ja zelfs het slimst, vooral sinds de recente digitalisering van de samenleving. Waar de waarheid in veel gevallen via ‘the clouds’ nog tien keer sneller vliegt dan het Geluid…

    Plaatselijke krantjes komen wereldwijd overeen over wat ze de mensen dagdagelijks zullen wijsmaken, maar dat is gerekend buiten de waard.

    En daarom willen ze die waard het spreken beletten. Zie de studentenvereniging ‘Schild & Vrienden’. Al vliefgt de gefingeerde Panos-leugen nog zo snel, de Vlaming achterhaalt hem wel.

    Alles in Mutti-land moet perfect voorgesteld worden en wie iets anders zegt, dat zijn vuile populisten, rechts-extremisten, Vlaams Belangers en/of Schild en Vrienden-vrienjes. Hun plaats is dus vroeg of laat ergens in her- opvoedingskampen die dringend moeten worden opgericht.

    Geen erg. Want ergens in de socialistische archieven in Duitsland liggen nog altijd de plannen van vroeger.

    Hen ‘kort zetten’ is dan ook altijd voor hun eigen bestwil, want als de Ijslammerij dat zal doen, zal het er wel eventjes anders aan toegaan.

    Ook de Hitler-clubleden pakten hun vijanden op om die te kunnen beschermen tegen de volkswoede. Dat gelooft U toch ook nog altijd

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz gewel-dorgie in Duitsland

     

    Frankfurt (Oder): Grote groep moslim-migranten bestormen ‘Allahu Akbar’ roepend een 90’s party en schreeuwen dat ze iedereen gaan vermoorden, en worden daarna beschermd door de Duitse Vluchtelingenraad, die stelt dat ‘asiel een grondrecht is dat je ook na een misdaad niet kan verliezen’ – Regering bevestigt: 97% migranten illegaal, maar mogen gewoon blijven

     

    Twee weken na de moord in Chemnitz door drie moslim-migranten stierf afgelopen zaterdag een 22 jarige Duitser aan zijn verwondingen nadat hij in Köthen bij een ruzie op een speelplaats tussenbeide was gekomen om een Duits meisje te beschermen, en door Afghanen helemaal in elkaar werd getrapt (1). Gisterenavond werden in Cottbus twee bejaarde broers van 65 en 69 jaar zonder aanleiding het ziekenhuis in geslagen door een groep migranten (2). In Duisburg werd een 17 jarig zwanger meisje door haar Turkse vriend en drie van zijn migrantenvrienden met onder andere een mes aangevallen, maar ze wist te ontsnappen (3). Zomaar wat voorvallen die de islamitische immigratie bij onze Oosterburen inmiddels dagelijks veroorzaakt.

    Dagelijkse ‘incidenten’

    Chemnitz en Köthen zijn volgens de media nog steeds ‘incidenten’ die zo snel mogelijk weer moeten worden vergeten, ook al vinden ze dagelijks plaats. De nabestaanden van de slachtoffers strijden vervolgens vergeefs om gerechtigheid, want de daders zijn immers door de overheid en media beschermde moslimmigranten.

    Zo werd bijvoorbeeld een jaar geleden in Wittenberg de 30 jarige Marcus Hempel door een Syrische migrant doodgeslagen. Zijn vader probeert sindsdien vergeefs de dader voor het gerecht te krijgen, maar tegen hem is zelfs nog geen aanklacht ingediend. (4)

    In Bad Orb, een dorp tussen Frankfurt am Main en Fulda, viel een groep migranten in een uitgaansgelegenheid diverse vrouwen lastig. Nadat ze door de beveiliging waren verwijderd, gingen ze daar op straat mee door. Een Duitser die voor een vrouw in de bres sprong kreeg een afgebroken bierfles in zijn hals gestoken. Na drie dagen op de IC heeft hij het maar net overleefd (5).

    Arabische migranten vallen club binnen, worden niet uitgezet

    In het andere Frankfurt (Oder) aan de grens met Polen vielen op 26 augustus zo’n 20 Arabische migranten een club binnen, waar een 90’s party werd gehouden. Ze schreeuwden massaal ‘Allahu Akbar’ en dreigden alle aanwezigen te vermoorden. De gasten in de club werden gemolesteerd en geslagen, en vluchtten vervolgens in paniek weg.

    Slechts twee van de 20 daders werden aangehouden. De AfD eist dat de migranten meteen worden uitgezet, maar de Duitse Vluchtelingenraad stelt zich achter hen op met het argument dat ‘asiel een grondrecht is dat iemand ook na een misdrijf niet kan verliezen’. (6)

    Dat geldt zeker voor de piepjonge migranten uit Syrië en Afghanistan die tijdens een schoolreisje een 10 jarig klasgenootje verkrachtten. Justitie onderneemt vanwege hun (veronderstelde) leeftijd helemaal niets tegen hen. Het slachtoffer zit inmiddels op een andere school. De daders overigens ook... (10).

    Een wat oudere Afghaan gaf afgelopen zondag in Parijs het visitekaartje van zijn religieuze ideologie af door op straat met een 25 tot 30 centimeter lang mes en een ijzeren stang willekeurig voorbijgangers aan te vallen, waaronder twee Britse toeristen. Daarbij raakten zeven mensen gewond, waarvan vier levensgevaarlijk. (13)

    ‘Culturele verrijking’ anno 2018

    In Berlijn vindt iedere week wel ergens een veldslag tussen rivaliserende criminele migrantenbendes plaats. Afgelopen zondag werd daarbij iemand neergestoken, waarna de politie zelfs het ziekenhuis waarin het slachtoffer werd opgenomen moest beschermen, omdat dat ook belaagd werd (7).

    In Essen raakte een agente zwaargewond nadat ze bij een controle in een Shisha bar door een jonge ‘Zuidlander’ in elkaar werd geslagen. Ook haar collega raakte gewond. De vader en broer van de dader dreigden vervolgens de hele familie tegen de politie te mobiliseren als hij niet ogenblikkelijk zou worden vrijgelaten. (8)

    Een andere Shisha-bar, in Schönebeck, was vorige week het tafereel van een verkrachting van een 20 jarige Duitse vrouw door een 40 jarige Turk. ‘Wie in 2018 als vrouw alleen een schemerig lokaaltje zoals een Shisha bar binnengaat, loop onvermijdelijk het gevolg (cultureel) verrijkt te worden,’ is het cynische commentaar van verslaggever Ernst Fleischmann (11).

     

    Valse berichten over veiligheid

     

    Net als in Nederland zijn er dagelijks tal van andere ‘incidenten’ waarbij mensen worden aangevallen, neergestoken, overvallen of aangerand/verkracht, maar slagen de autoriteiten en media er met succes in om de afkomst van de dader(s) verborgen te houden.

    Ondanks valse berichten in de media dat de Duitsers zich eigenlijk steeds veiliger zouden voelen, is de stemming onder het volk flink aan het omslaan. Een duidelijk signaal is dat bij een openbaar protest-concert tegen ‘rechts’ in Chemnitz – onder het motto ‘Chemnitz is grijs noch bruin - slechts 120 bezoekers kwamen opdagen, voornamelijk vrienden van de bandleden (9).

     

    Bijna alle migranten illegaal in Duitsland

     

    De Duitse regering Merkel heeft na vragen van de AfD toegegeven dat 97,2% van de bijna 900.000 migranten die alleen al in 2015 tot het land werden toegelaten, illegaal zijn. Dat betekent dus dat slechts zo’n 25.000 personen asiel hadden moeten krijgen. De rest had moeten worden uitgezet, maar dat wordt op een handjevol gevallen na met niemand gedaan. Opmerkelijk: tussen 1 januari 2014 en 31 juli 2018 beweerden 539.000 asielzoekers hun paspoort en andere ID-bewijzen te zijn kwijtgeraakt. Dat was echter niet gebeurd met hun smartphones, want die hadden ze bijna allemaal nog wel bij ze. (12)

    Xander

    1) Epoch Times
    (2) Journalistenwatch
    (3) Journalistenwatch
    (4) Journalistenwatch
    (5) GNZ via Hartgeld
    (6) SKB News(7) Journalistenwatch
    (8) Journalistenwatch
    (9) Tag 24
    (10) Anonymous
    (11) Anonymous
    (12) Anonymous
    (13) Anonymous
    (14) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Wilt U een paar voorbeelden van Overheidsbedrog? Die liggen voor het rapen. Zekfs voor iemand die geen (Vlaams) belang stelt in de polletiek…

    Neem de diesel-motoren en de fijne roetdeeltjes in de licht. Zes maanden geleden werd de diesel gebannen wegens de luchtvervuiling. En nu ineens is die lucht veel te proper. Is weer niet goed. Die moet, om goed te zijkn voor de mens, heel wat meer fijn stof bevatten. Anders verandert het klimaat veel te rap…

    Tweede voorbeeld. De op onze snelweg-parkings opgepakte transit-bandieten, onderweg naar de UK. Doen oppakken om die even later weer los te laten om ze de volgende dag weer te kunnen oppakken… Want niet alleen blijven ze komen, ze geraken ook niet weg…. Kost handen vol geld, die we niet hebben…

    Jonge idealisten worden aan de schandaaal gehangen, op basis van geforceerde manipulaties van media-geile nep-hoernalisten. Niks aan de hand, zegt men in het Parlement, alles wat niet denkt zoals wij, wordt door de Staatsvuiligheid doorheen de tijden dag-en-nacht nauwlettend in de gaten gehouden. Om hen eventueel te betrappen op een mis-spreking. Maar ondertussen kruipt het crapuul wel boven van tussen de kassei-stenen waar het leeft van de paardenvijgen.

    *

    Gelukkig kan de brave Onderdaan nog eenmaal in de 5-6 jaar zijn stem uitbrengen. Liefst per computer, want daar kan de uitslag altijd ongezien in de gewenste richting bijgestuurd worden.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!