MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5063

    *

    5063 - WAAR DE STELREGELS VN MACIAVELLI OVRGAAN IN LANDVDRFRAAD

    *

    Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump

    *

    Xander 23-07-2018 14:39

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/07/Hoofd-Inlichtingendienst-Obama-zit-achter-opstarten-alle-acties-tegen-Trump

    *

    Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

    *

    James Clapper, voormalig Directeur van de Nationale Inlichtingendienst (DNI), heeft in een interview met CNN gezegd dat oud president Obama achter alle acties tegen Trump zit. Het was

    Obama

    die volgens hem opdracht gaf om Trump en iedereen in zijn omgeving te ‘onderzoeken’ (en illegaal af te laten luisteren). Hillary Clinton, die Trump vorige week verketterde voor zijn topontmoeting met Vladimir Putin, had als minister van Buitenlandse Zaken zelf meerdere geheime ontmoetingen met de Russische president.

    Als Katholiek valt de Poet niet zo gemakkelijk te verleiden als Bill Clinton

    *

    ‘Zonder president Obama zouden we als inlichtingendiensten vermoedelijk geen beoordeling hebben opgesteld die alles in gang heeft gezet en nog steeds gaande is, inclusief het onderzoek van Speciaal Adviseur Mueller. Daar is president Obama verantwoordelijk voor. Hij was het die ons in eerste instantie de opdracht tot die beoordeling gaf.’

    Val nu dood! CNN is niet oop slag doodgevallen, maar zendt dit uit!

    Platte broodjes en overstag ten voordele van Trump?

    *

    In mei eiste de voorzitter van het Gerechtelijke Comité van de Senaat dat het ministerie van Justitie een ongecensureerde versie van een sms’je van de in opspraak geraakte FBI agent Peter Strzok overhandigde. Daaruit bleek dat hij in 2016 na het lanceren van de geheime ‘Operatie Crossfire Hurricane’ tegen de campagne van Trump letterlijk aan zijn maîtresse en (voormalige) FBI collega Lisa Page schreef dat ‘het Witte Huis hier achter zit’.

    ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

     

    Strzok sms’te haar tevens dat hij ‘niet kan geloven dat ze serieus naar deze beschuldigingen (tegen Trump) kijken... Na anderhalf jaar is er nog steeds geen openbaar bewijs dat Trumps adviseurs met de (Russische) hacks verbindt, noch van Trump zelf met de ontwrichtende pogingen van de Russische regering.’ (2)

    Clappers onthullingen tegen CNN bevestigen dus de woorden van Strzok dat het Witte Huis onder Obama van meet af aan achter de grotendeels illegale acties tegen Trump zat, en het hele ‘samenzwering met Rusland’ verhaal niets meer dan een grote hoax is. (1)

    Hillary had diverse geheime ontmoetingen met Putin

    *

    Hillary Clinton was er vorige week natuurlijk als de kippen bij om Trump te verketteren voor zijn topontmoeting met de Russische President Vladimir Putin in Helsinki. In haar eigen (vroegere) memoires schreef ze echter hoe ze hem in 2012 zelf ontmoette, en zelfs een ‘band’ met hem opbouwde, en hij haar diverse persoonlijke dingen vertelde (3).

    Tevens heeft ze in 2014 meerdere geheime ontmoetingen met Putin gehad (4) – op zich allemaal geen schokkende zaken, maar behorend tot het normale politieke proces. Daarom is het des te hypocrieter dat de gevestigde orde rond Hillary en Obama nu net doen of Trump ‘verraad’ heeft gepleegd door alleen al met Putin te gaan praten, nota bene over een mogelijk herstel van de samenwerking en vreedzame betrekkingen.

    Nog meer ‘Obama tijdperk’ contacten met Rusland

    Volgens het internationale persbureau Reuters had de 29 jarige Maria Butina, die er nu van beschuldigd wordt een Russische spion te zijn die geprobeerd zou hebben de toenmalige presidentskandidaat Trump met Putin in contact te brengen, in 2015 diverse ontmoetingen met een onderminister van Financiën, en met de vice voorzitter van de Federal Reserve, twee mannen die door Obama waren aangesteld. Butina reisde in dat jaar met Alexander Torshin, de vice gouverneur van de Russische Centrale Bank, naar de VS. Van Torshin wordt nu beweerd dat hij ‘banden had met leden van Trumps familie’. (5)

    Tony Podesta, de broer van Hillary Clintons beruchte campagneleider John ‘pedo-pizzagate’ Podesta, werd onlangs immuniteit aangeboden door de speciale adviseur Robert Mueller als hij zou getuigen tegen voormalig Trump campagnemanager Paul Manafort. Recent bleek dat Tony Podesta in 2016 van de Sberbank, de grootste Russische bank, een vergoeding van $ 170.000,- had gekregen voor zes maanden lobbywerk tegen de sancties van de regering Obama, die waren ingesteld nadat Rusland de Krim zogenaamd had ‘geannexeerd’ (zoals onze lezers weten was dat in realiteit een 100% democratische en geweldloze aansluiting).

    Democraten passen tactieken van Saul Alinsky toe

    Ook uit deze twee minder bekende voorbeelden blijkt de schaamteloze hypocrisie van de Democraten, die Trump zonder ook maar een flintertje bewijs keer op keer valselijk beschuldigen van een complot met Putin, maar daar ondertussen zelf volgens hun eigen maatstaven aan schuldig zijn. Dit past exact in de ondermijnings- en misleidingstactieken zoals die werden beschreven door een van Obama’s favoriete leermeesters,

    de Marxistische anarchist-satanist Saul Alinksy,

    die zijn boek ‘Regels voor Radicalen’ letterlijk opdroeg aan Lucifer.

    *

    Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

    *

    Van de moderne ‘Marxistische anarchist-satanist Saul Alinksy’, naar de bijj ons beter bekende Machiavelli is maar een kleine stap. Ze hebben beide Lucifer als naamgenoot.

     

    Dat polletiekers elk op hun eigen persoonlijke manier die in ons land politiek bedrijven, hangt in een (niet geleide) volks-democratie helemaal niet af van hun opvoeding, maar van de plaats in de partijstructuur die ze (meet succes) op leven en dood hebben bevochten. Van hen die daarbij geen succes hebben gehad, wordt nooit meer gesproken. Die hellen dan meestal over naar de andere kant.

    .

    Ha die partijpolitiek! Met nòg daarboven al-dan-niet als ‘lid van de oppositie’, de ondermijningspolitiek eigen aan de oppositie. Tot daar de regels van het spel. Al is dit geen spel, maar bittere werkelijkheid.

    Dat is dezer dagen zeer goed merkbaar geweest met de ‘Begrotingen’ in in Coburgia, met of tégen de Nationale Sjarel, en in het bijzonder in de Vlaamse Regering, voor of tegen de Coburg-tisten.

    Maar ze houden het redelijk deftig, in die zin dat (hoogstwaarschijnlijk) nergens zaken gebeuren die zwaar tegen de Wet zijn of tegen de Algemene Veiligheid. Abstractie gemaakt dan van de islamisering, die meer regel is da uitzondering. Hun politiek gedrag is dus min of meer fatsoenlijk, maar met de huik naar de wid. In ieder geval ook om de tegenpartij zoveel mogelijk voetje te lichten, daartoe zijn toch alle middelen goed voor. Als het maar niet uitkomt…

    ’s Lands belang? Dat is alleen goed voor de toespraken.

    Kortom: de naam (en de portemonnee) zijn het beoogde doel en het Algemeen Belang, laat staan het Vlaams, Belang, zijn daar worst bij.

    Het wordt niet gezegd, maar dat is politiek volgens de Regels van

    Nicolo Machiavelli (1469-1527)

    *

    Wie Machiavelli zegt, zegt het Middeleeuwse Fiorentina, het huidigeFirenze, en het Geslacht van

    Lorenzo di Medici,

    de Hertogen van de toen rijkste en welvarendste stad-staat ter wereld.

    De clevere Machiavelli was hun politieke en vooral militaire raadgever. Met de nadruk op militaire strategieën die de kennis, goed voor de slagvelden, liefst geprojecteerd zag op de eerder academische Kunst van het Overwinnen.

    En neen, U hoeft daarbij zekerlijk niet te denken aan meloen Calvo (grien langs buiten en rood langs binnen) en al zekerlijk niet aan Kris Peeters, vandaag de Pyrrus Overwinnaar in het Aro debat. Pourvu que cala dure….

    *

    Wie Firenze zegt, zegt Rome, de Eeuwige Stad, waar het, reeds eeuwen vroeger, veel erger dan in Fiorentina, aan toe ging. Daar werd het politiek evenwicht bereikt met de spreekwoordelijke dolk in de rug. Keizer Julius Caesre, vermoord o.a. door zijn aangenomen zon Brutus na de siësta op de trappen onderweg naar de Senaat.

    De Amerikaanse politiek van de in de verdomhoek gedrumde Democ Rats, is een doorgezette kopij van de Romeinse politiek van ten tijde van Julius Caesare, 44 jaar nà Jezus Christus, samen met de machinaties van de Middeleeuwse Machiavelli.

    Met J.F. Kenney in Dallas als voorloper in de rol van Julius Caesare. Borl tot be murdered…

    In die zin is de Leer van Machuavelli altijd en overal de grondregel van Sminx, Schots en Scheef. Draai de zaken gewoon om. Zeg van Uw tegenstrevers dat ze ‘Neo Nazi’s zijn en meteen staan ze zelf uit de regen….

    De C.C.C. (Clinton Clan Club) werpt haar eigen machinaties op de rug van het Trump-Kamp, en meteen denkt de hele wereld dat ze zelf, de ‘ratten’ uit de regen staan….

    Met, rond de C.C.C., dit verschil dat hun machinaties dermate ver gaan, dat ze landverraad zijn geworden. Snel en in den donkeren onderhandelen met de aartsvijand Rusland, en dan, na de nederlaag in eigen land, gewoon de rollen omdraaien…

    Terwijl Google vol staat met duizenden afbeeldingen van ‘the Clinton Wife’ als ‘Vredesengel’ die jarenlang zowel publiek als in den donkeren, zoete broodjes is gaan bakken in Moskou….

    *

    Als klein burgermannetje die toch zijn snater maar niet kan houden, snap ik natuurlijk alleen de grote lijnen van de grote wereldpolitiek. Om te zien, dat er sedert Trump, minstens de schijn is tussen de Grootmachten van vredevol naast en mèt elkaar leven. Een leven dat gewoon ondenkbaar is met de toegepaste veroveringstactieken eigen aan de islammerij. Ze zijn onderhand met genoeg volk om mekaar ‘over de kling te jagen’, zonder dat ze ons daarbij nodig hebben.

    *

    Maar even wee bloedserieus.

    On het gebaar van de CNN, tot hiertoe de publieke aartsvijand Nulero Uno van Donald Trump, meen ik het overstag gaan te zien van de vijandschap. Of liever, de terugkeer van het gezond verstand. Al geef ik er de voorkeur aan om te spreken van het belang van de eigen portemonnee. Obama is het verleden, Trump is de Toekomst.

    Gelieve te noteren dat ondergetekende daarin ver van alleen staat. Maar ja, het is dezer dagen nu eenmaal de komkommertijd. Een tijd waarin de warme bakker zjn brood kan bakken op de straatstenen. Bij het heropenen der klassen zal het ondertussen heel wat milder weer zijn geworden, en kunnen er dan weer verliezings-nagels met koppen worden geslagen.

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!