MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3646

    6/1154 * -De beste manier om bootvluchtelingen verkrachting af te leren…

    .

    DEEL 1

    ***

    Donderdag 1 september 2016

    Zon 6u57-20u27

    H Egidius

    Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen

    *

    *

    Voorbeeld van Gesloten Asielzoekers Centrum van de Toekomst

    *

    *

    ‘Misschlingen’ waren in de anti-joodse Nazi-leer halfbloed-joden. Na deze honds brutale introductie (zie afbeelding) denk ik toch een woordje uitleg verschuldigd te zijn.

    Eerst dacht ik dat het om pedicure (voetverzorging) ging. Maar bij nader toezien blijkt pedofilie niets met andermans voeten spelen te maken heeft, wel met andere andermans lichaamsdelen die ik hier liever niet nader omschrijf. Omdat er altijd kleine kinderen kunnen meelezen.

    Al weet ik natuurlijk niet of dat soort zaken straks misschien ook al in ‘de nieuwe eindtermen’ zullen zitten. Want ik moet toegeven, dat het een heel stuk veiliger is dat soort enormiteiten juist te kunnen situeren, dan na 12 jaar les in Aardrijkskunde te weten wie of waar onder of boven ligt, de Steenbok- of de Kreeftskeerkring.

    Voortgaande op wat er links en rechts te rapen valt, zouden ’Zedenleer’ noch ‘werkelijkheidsonderricht’ op school toch niet de juiste benaderingen zijn.

    Die gasten in Engeland zouden als ‘werkstraf’ voor mijn part eens ’n volle maand mogen opgesloten zitten in een varkensstal tussen een toom jonge zeugen met daaronder een paar beren van mannelijke varkens in volle puberteit. Daar zouden ze de kennis over de herkomst van hun walging voor varkensvlees met al hun eigen zintuigen kunnen vaststellen, maar wat meer is, voorgoed genezen zijn van hun vulgaire primitieve voortplantingsdriften.

    Ik denk zelf, dat er dringend werk moet gemaakt worden van een verplichte inburgeringscursus voor elke nieuwe aangespoelde ‘vluchteling’. Wie eenmaal met de geur van en bronstige varkensbeer in de neus heeft gezeten, heeft voor de rest van zijn dagen genoeg van die dingen. Zie suggestie bij de afbeelding hier bovenaan.

    Ter Attentie van Theo Francken: voorliggende suggestie is volledig gratis. Maar betreft zeker niet de huur van de levende varkensstal.

    Ook dat laatste moet voor ’n Staatssecretaris in functie van zijn formaat geen bezwaar zijn. Want in elk Ministerie moten dat soort stallen gemakkelijk te vinden zijn.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland

    *

    Xander 31-08-2016 14:42

    *

    Kerk van Engeland verraadt christendom en verwelkomt islamitische jihadprediker - Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford



    Christelijke straatpredikers in Telford brachten het massale misbruik van jonge Britse meisjes onder aandacht bij de politie, maar die deed daar net als in Rotherham aanvankelijk niets mee, omdat ook daar de daders Pakistaanse moslims zijn.

    De leider van de ooit hoog in aanzien staande Kerk van Engeland, aartsbisschop Justin Welby van Canterbury, heeft op een schokkende manier het verraad van het Westerse christendom aan het oorspronkelijke geloof onderstreept door een Pakistaanse sheikh en jihadprediker, supporter van een Talibanleider die onlangs de gouverneur van Punjab vermoordde omdat die het opnam voor de zwaar vervolgde christenen in het land, van harte te verwelkomen. De toenadering tot en zelfs kniebuiging voor de in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ religie door Westerse kerken zal andere christenen sterken in hun overtuiging dat we in de laatste fase van de eindtijd zijn beland.

     

    Christenen in Pakistan hebben het al tientallen jaren buitengewoon zwaar te verduren. Grote aantallen christelijke mannen, vrouwen en jonge kinderen worden door moslims tot harde slavernij gedwongen. Regelmatig worden er christenen vermoord, enkel vanwege hun geloof, en/of omdat moslims zich door hen ‘beledigd’ voelen, alleen maar vanwege het feit dat ze openlijk in het evangelie geloven en daarom Allah en Mohammed afwijzen.

    De islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten en grote delen van Afrika weerhield de Kerk van Engeland er niet van om de Pakistaanse sheik Muhammad Naqib ur Rehman uit te nodigen op het Lambeth Paleis. De sheik, een openlijke supporter van de Taliban, die de moordenaar van gouverneur van Punjab op diens begravenis een ‘martelaar’ noemde, werd met alle egards ontvangen door aartsbisschop van Canterbury Justin Welby, de hoogste leider van de Kerk.

    ‘Waarom worden deze lafhartige mensen die moord en haat onderwijzen, toegelaten?’

    De zoon van de vermoorde gouverneur, Shahbaz Taseer, reageerde ontdaan op de ontmoeting. ‘Deze mensen onderwijzen moord en haat. Ik vind het persoonlijk triest dat een land zoals Engeland deze lafhartige mensen binnenlaat... Waarom laten landen zoals de VS en het VK, die beweren dat ze aan het hoofd staan van de oorlog tegen terreur, mensen toe die olie gooien op het vuur waar ze geacht worden tegen te vechten?’

    ‘Zij steunden de moord op mijn vader Salmaan. De Britse regering zou hen moeten deporteren, en Pakistan zou hen onder de terreurwetten moeten vervolgen voor het aanzetten tot geweld... Ik vind het respectloos dat zo’n man ontvangen werd door de aartsbisschop. Mijn familie heeft altijd aan het front gestaan voor harmonie tussen de geloven, maar deze mensen zijn respectloos naar iedereen die daarover spreekt.’ (1)

    Nieuw massaal moslim pedoschandaal

    Ondertussen sleept het enorme islamitische pedofilieschandaal in Engeland zich nog steeds voort. Tussen 1997 en 2013 werden in Rotherham, door de media de ‘kinderseks hoofdstad van Brittannië’ genoemd, maar liefst 1400 jonge Engelse vrouwen en zelfs kinderen vanaf 11 jaar misbruikt, verkracht en geprostitueerd door een Pakistaanse moslimbende. De lokale politiek en politie was jarenlang op de hoogte, maar ondernam vanwege politieke-correctheid helemaal niets om het massale misbruik te stoppen.

    Rotherham blijkt bepaald geen uitzondering te zijn geweest. Ook in Telford (Shropshire) zijn grote aantallen meisjes vanaf 13 jaar op dezelfde wijze misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen door voornamelijk Pakistaanse moslims (4). Straatpredikanten die hier al jaren getuige van waren, meldden dit aan de politie, maar die deed daar tot 2013 niets mee. Inmiddels is het politierapport over het schandaal 150 pagina’s lang (4). Volgens officiële cijfers staat het stadje met 15,1 kindermisbruik gevallen per 10.000 inwoners op de eerste plaats van ‘pedo steden’ in Groot Brittannië. (2)

    En in Rotherham? Daar schijnt ‘niets veranderd’ te zijn. Sterker nog, recent verdween van het politiebureau op ‘mysterieuze’ wijze bewijs –waaronder een dagboek van een jong meisje dat jarenlang was misbruikt- tegen de criminele moslimbende. (3)

     

    Xander

    (1) IB Times (via Shoebat)
    (2) Russia Today (via Shoebat)
    (3) Express
    (4) Mirror

    *

     

    *

    Het is U misschien al opgevallen, maar ondergetekende houdt nogal wel van doortastende argumenten. Land-, tuin- en veeboeren zullen mij gemakkelijk gelijk geven. Zodat die, net als ondergetekende, de geur van mest kennen en er dus niet van houden.

    PS:

    Engelse tekst bij navraag gaarne ter beschikking. Voor de Burgemeester van London zelfs gratis, inclusief een geurmonster ten gerieve van zijn soortgenoten.

    Niet dringen.

    Want om islammers te weren, beschikt Vlaanderen over genoeg omvang in de varkensteelt om de Prachtlanden met één klap van hun verdwazing af te helpen. Wat meteen ook goed zou zijn voor onzen export. Pigs for oil.

    *

    *

    *

    01-09-2016, 15:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    31-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3644

    5/789 * - Valt de SPA uiteen in Groen en Rood

    *

    DEEL 4

    Woensdag 31 augustus 2016

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

     

    *

                  

                     

    *

    SPA doet me denken aan een verfrommelde half lege fles bronwater, en die flets lauw beschimmeld sop doet me denken aan Spa-Francorchamps. Helemaal geen opwindende gedachte, en al zeker niet aan een opwindend circuit, maar eerder een oude weverkens-kerkgang.

    Maar Irmaatje toch, zegt de Pastoor die klaar stond voor het Lof, wat doede gij met dat stuk spek onder Uwen arm? O, zegt dat vrouwtje, kijk eens aan. O, merde zegt dat vrouwtje (ze zei eigenlijk ‘shit’, maar dat is een woord dat niet past in geen enkele les). Wat ’n erge vergissing. Dan zal ik mijn kerkboek per ongeluk in de soep hebben gedaan die ik had opgezet tegen dat ik thuiskwam’

    Een klucht zo oud als de straat? Inderdaad. Net zoals de SP-A…. Al zijn er nog veelmeer Pastoors dan bekwame SPA-ërs…

    Lees hieronder met welke voorkomendheid De Schandaard met schudden en beven schrijft over het ongeluk dat deze partij is overkomen. Die partij zal afkalven net als de ijskap aan de Noordpool.

    De schrik slaat hen om het hart, dat die ‘Staatsdragende Partij’ vroeg of laat zal verdwijnen. En daarom bakt ze nu al platte broodjes bij de op aankomende moslim-partij van Turken. Een kolfje naar de hand van Almacy, die daar haar ultieme roeping ziet bewaarheid worden…. Immigranten, Groen, (de kleur van de islammerij) samen met de kleur van bloed…

    Daar zit zelfs een mooie variant in op het voorstel van Olio di Poepo voor de 4-daagse werkweek. Rood-Groene leden van die nieuwe partij werken slechts 4/7 ipv 7/7 zoals de Ongelovige Christen Honden, maar ze krijgen wel hetzelfde loon, dat afgeroomd wordt tot 4/7 van die ondersoort. Zo kan er niemand klagen over discriminatie: iedereen geniet van 4/7, de lat ligt voor iedereen gelijk. En de industrie doet er nog groot voordeel bij want de productie vet aan.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    ‘Zaak Koç slaat diepe wonden in de partij’

     

    Sp.a-voorzitter John Crombez heeft dinsdag in Brussel een tiental partijgenoten ontvangen die sympathiseren met Ahmet Koç, de ondervoorzitter van de Limburgse provincieraad die onlangs uit de partij werd gezet. ‘Er zijn harde woorden gevallen, die duidelijk maken dat er diepe wonden zijn geslagen’, zegt Mustafa Aytar, schepen en OCMW-voorzitter in Houthalen-Helchteren, die aan de vergadering deelnam.

    Omdat de verwijdering uit de partij van Ahmet Koç, onder meer door zijn uitgesproken sympathie voor de Turkse leider Erdogan, bij heel wat sp.a-ers van Turkse origine in het verkeerde keelgat is geschoten, had voorzitter John Crombez hen uitgenodigd voor een gesprek.

     

    ‘De voorzitter heeft ons duidelijk gemaakt wat de partijstatuten zeggen’, aldus Aytar. ‘Zijn uitleg was duidelijk, maar we zijn nog steeds heel erg teleurgesteld in de uitkomst. Er zijn dan ook heel harde woorden gevallen. Voor ons heeft de uitsluiting van Ahmet Koç diepe wonden geslagen, die zeker niet op korte termijn zullen geheeld zijn. Er zal een lange tijd overheen gaan.’

    Volgens Aytar is er niet gesproken om zelf ook uit de sp.a te stappen. ‘Er zal geprobeerd worden om de brokken te lijmen, maar het staat vast dat daar heel veel bijeenkomsten voor nodig zullen zijn. De partij zal haar uiterste best moeten doen om het vertrouwen van onze achterban te herwinnen. Het valt dus af te wachten wat de uitkomst zal zijn.’

    Een concrete datum voor verder overleg tussen de Turkse sp.a-mandatarissen en hun partij is er voorlopig niet.

    *

     

    *

    Nu elke dag de feiten meer en meer in de openbaarheid komen, moet gezegd worden dat de ééncellige tweelingbroer van de SPA, de Tsjeven, in hetzelfde beddeke ziek zijn. Geen kopmannen-of kopvrouwen meer. Die zijn allemaal al lang naar de vette postjes geëmigreerd, nog voor de goegemeente er erg in had. Ze zitten in ‘Communales’, in zetels van burgemeesters, in de Raden van Bestuur. En het voetvolk kan hen gestolen worden.

    Herinnert U zich nog te tijd, dat de dikke van diksia voor de TV stoefte dat hij evengoed carrière had kunnen maken bij de Sossen?!

    Dàt is pas iemand met overtuiging.

    *

    Als U het zo ziet, dan moet de weg voor de Vlaams Nationalisten toch brreed open liggen.

    En de Waalse zusterpartijen, die gewoonlijk in dit land de Eerste Viool speelden, liggen ook op apegapen. Ze kunnen zelfs niet meer geholpen worden door hun spitsbroeders uit het Zuiden, want die zitten zelf nog dieper in de … shit.

    Misschien zelfs dat Franske het Hollanderke het zal moeten afleggen tegen Marina La Plume?

    Ja Ja, voor de SD is het leven lijk een kinderhem: kort en vuil.

    *

    *

    *

    31-08-2016, 20:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3645

    5/897 * - L & H und kein Ende -

    .

    DEEL 5

    Woensdag 31 augustus 2016

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

     

    *

    *

    *

    Nee, Nee, deze keer gaat het proces niet over de ‘daders’ maar over de ‘gedupeerden’. Over zij die er terecht zeker van waren dat ze het groot lot hadden gewonnen.

    Aan de kop van die organisatie stond immers het ACW, dat als huisbankier immers de teugels trok. Eerst onder de naam BAC, later onder de naam BACOB, die uiteindelijke DEXIA zou worden. Een beetje gelijklopend dus met de schandalen ARCO en de PANAMA PAPERS…..

    Maar die bietekwieten kennende, zullen die wel ook in de zaak L&H, de dans ontspringen.

    Of de Amerikaanse financiële & media-wereld dat ook zal lullen, is een vraag die waarschijnlijk niet zal mogen gesteld worden. Ze hebben dan ook niets verkeerds gedaan, buiten hun schrijnende onkunde demonstreren van de algemeen geldende boekhoudwet in coburgia. Ongeveer hetzelfde als de Amerikaanse Overnemer van Omega Pharma van Marc Coucke dreigt te worden aangedaan.

     

    Maar daar wil het nu niet meer over hebben. Wel over de onmeetbare noch nooit in cijfers vast te leggen schade die daardoor de kleine aandeelhouders geleden hebben. Vaak hebben die mensen, meestal oudere kleine zelfstandigen, tot hun laatste frank belegd in deze bloeiende investering met vooruitzichten die tot de sterren reikten? Kwamen daar op het hoofdkwartier van L&H geen koningen (Prins Filip) en grote dikke Staatsmannen (De Dikke van Diksia) de honneurs waarnemen? Deden die bedrijfsleiders binnen het jaar geen schitterende zaken met de hele wereld? Heel het Establishment van het Land liep hen achterna. Figuurlijk en zelfs letterlijk.

    Tot ze struikelden over een paar kritische vraagjes uit de Amerikaanse financiële wereld, die heel even misschien wel een tikkeltje jaloers waren op die wereld-veroverende techniek van de Flanders Language Valley….

    En ze brachten de bal aan het rollen. Heel die reuzenzaak bleek ineens een reus op lemen voeten. Omdat de Amerikaanse cowboys dat zo wilden.

    En neen, de patenten gingen verloren. Of minstens, ze kwamen in hoofdzaak niet in Amerikaanse handen. Maar in de handen van duizenden kleine computerbedrijfjes, die de geboden kansen maar al te graag (kosteloos) konden inpikken..

    De spraaktechnologie van L&H beheerst thans de hele wereld, daar waar zonder beide Heren zelf de term had moeten uitgevonden worden.

    Het is zelfs dank zij deze technologie dat U deze lijnen onder ogen krijgt. Elk ‘WORD-ducument’ van Microsoft wordt op deze computer volgetikt via de spraaktechnologie. Met een hulp-programaatje dat amper € 96,- heeft gekost. Dezelfde techniek laat ook toe een klein dicteerapparaatje aan te koppelen (€36,- zo klein als een half pakje sigaretten) die probleemloos aangesloten wordt op de computer.

    Het laat toe buitenshuis de spontane inspiratie vast te leggen, om die later tevoorschijn te toveren op papier.

    Dat zijn twee onnozele toepassingen die zomaar bij anderen werden waargenomen? Het eerste bij een Pastoor die op die manier zijn (kunstige) preken voorbereidt, en het tweede die bij onze hartspecialist zijn secretaresse vervangt….

    Voor mijn oude dag ben ik dus voorzien en hoop U op deze manier voor de rest van mijn (land) leven nog veel leesgenot te kunnen verschaffen.

    Ja, het wordt tijd dat aan L&H eindelijk loon naar werken wordt toegekend.

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Proces Lernout & Hauspie hervat dit najaar

    In het nieuwe gerechtelijke jaar zal het Gentse hof van beroep zich opnieuw buigen over de zaak Lernout & Hauspie (L&H), goed 15 jaar na het faillissement van het spraaktechnologiebedrijf. Op 7 november zullen de eerste pleidooien plaatsvinden over het afhandelen van de schadevergoedingen.

    Het hof van beroep in Gent legde op 20 september 2010 de straffen op in de fraudezaak rond L&H en veroordeelde oprichters Jo Lernout en Pol Hauspie tot elk vijf jaar cel, waarvan twee jaar met uitstel. Het hof van beroep kon pas in 2014, na procedures voor het Hof van Cassatie, overgaan tot de afhandeling van de burgerlijke vorderingen in de zaak. Meer dan tienduizend burgerlijke partijen maken nog aanspraak op een schadevergoeding. Bij het hof van beroep is het bang afwachten over de verdere afhandeling van het 'monsterproces'. Alle gekende partijen en hun advocaat kregen een proceskalender.

    *

     

    *

    Het is wel met een flinke dosis achterdocht dat ik hoor spreken van Het Hof van Beroep in Gent. Ik heb daar wel enerzijds in het begin van mijn carrière mee kunnen helpen om mijn cliënt vrijgesproken te krijgen in de zaak (1964) in het faillissement van de ‘Wolkoning’ Emiel Pauwels, maar anderzijds datzelfde Beroepshof bezig gezien in de latere Zaak Parisis, dat zelfs bepaalde beleggers bijna tot de zelfmoord heeft gedreven.

    Later zag ik de Linkxe beïnvloeding overduidelijk in 2004 in de veroordeling van het Vlaams Blok wegens vermeend racisme. En nu in een nabije toekomst de lieve vriendjes van Optima aan de beurt.

    Al kan het natuurlijk dat de nieuwe generatie Magistraten van heel wat solider materie zijn gemaakt.

    *

    Heb ik U al gezegd, dat daar waar sedert L&H het nieuwe industrieterrein van Ieper is gevestigd in de Pilkemstraat ondergetekende daar zijn jeugdjaren heeft doorgebracht? Reden te meer om mij volop in te zetten voor het eerherstel van Jo en Pol. Jo heb ik nooit gekend, maar Pol Hauspie was een tijdje een niet zo geliefde collega in het Poperingse. In ons beroep een computerfreak avant la lettre….

    *

    *

    *

    31-08-2016, 17:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3643

    6/1166 * - Over en uit voor de Kerk -

    .

    DEEL 3

    Woensdag 31 augustus

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

    *

    *

    De bedoeling is wel de opleising tot 18-jarige leeftijd te vergelijken met een wielerwedstrijd, waar, net zoals in het Onderwijs, de prijzen aan de meet worden uitgedeeld. Dit wil zeggen, na afloop van het hele traject. Het is volgens mij, tijd om de zaken eens, ter lering, andersom te stellen.

    Als U wilt, het is pas na het eten van de pudding van het leven, dat daar een oordeel over kan gegeven worden.

    In deze veronderstelling zou de proef zowel zeer eenvoudig als definitief zijn: wie gebuisd is, vliegt er uit, en komt de reguliere maatschappij niet binnen, maar komt terecht in de onderste kaste bij de rest van het klootjesvolk. Ze kregen de kans, en ze verprutsten die. Punt aan de lijn.

    Deze redenering is zeer eenvoudig: wie na 6 jaar (gratis) Lager onderwijs gevolgd door nog eens 6 jaar (gratis) Middelbaar Onderwijs – 4 of 5 jaar dan nog niet snapt wat het leven zelf is, is het niet waard aan dat leven zijn karretje te mogen aan vasthaken. Die afgestudeerden kistten de Maatschappij baken vol geld waarop elke jonge ondernemer als startkapitaal maar jaloers op kan zijn. Gebuisden krijgen a/h.w. dat startkapitaal in handen nog vvoor de start van de wielerwedstrijd.

    Hun plaats is daar waar ook het ongedierte leeft: in de riolen. Liefst met een loden bal aan elke enkel.

    Willen we dat onze Beschaving niet verder uiteen valt? Stel dan een paar goede voorbeelden. Want wie de roede spaart, haat zijn kind.

    Ja, ik weet wel. Dergelijke hardvochtigheid hoort alleen thuis in de Derde Wereld. Maar dat is een wereld waarnaar we naartoe gaan.  

    Lees de ‘faits divers’ in de dagbladen: maar liefst 386 gevaarlijke terreur-gevallen in het laatste jaar. Iedere nacht en iedere dag om de 100 meter gewapende overvallen. Diefstallen via het Internet, waar men bijstaat. Moord en doodslag. Onze samenleving is verworden tot één groot Chicago met gangsterbenden en drugstrafiek als in een schiettent op de Kermis.

    De wereld der volwassenen is de kinderwereld van enkele jaren terug. Nu zijn die ‘kiendjes’ van toe grote mensen geworden. En dus wordt er ieder jaar een bruggetje verder gegaan.

    Respect voor de Handhavers der Wet? Respect voor de Leerkracht op school? Lappen we toch allemaal lekker aan onze laars.

    Hi laar, weet Bisschop Bonny te vertellen, zonder Christendom kan niemand van de muziek van Bach genieten. Er zijn wel betere argumenten. Zoals ‘ge zult niet stelen’ als hoeksteen van de Samenleving. Of ‘Vader en Moeder zult gij eren’.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

     

    *

    'Het is hier gedaan met het christendom'

    Na twaalf jaar godsdienstles op school weten veel 18-jarigen niet wat apostelen zijn of wie Thomas van Aquino was. ‘Dat kan toch niet’, zegt UA-prof Patrick Loobuyck. Hij pleit al langer voor een andere aanpak.

    De bisschoppen willen de leerplannen voor de lessen godsdienst herzien. Een goede zaak?

    ‘Zolang godsdienst enkel in de levensbeschouwelijke vakken aan bod komt, zoals vandaag het geval is, juich ik het toe dat men er terug meer kennis wil doorgeven. Eerstejaarsstudenten weten bijna niets meer over de rooms-katholieke godsdienst en cultuur. Als hun kennis over wiskunde even laag zou zijn, zou iedereen moord en brand schreeuwen. Maar levensbeschouwelijke geletterdheid is blijkbaar voor mietjes.’

    Wat vindt u dat 18-jarigen zeker moeten weten over de rooms-katholieke godsdienst?

     

    ‘Ze moeten begrijpen wat de levensbeschouwelijke wortels zijn van onze samenleving. Ze moeten ook begrijpen wie de ander is en hoe ze zich tot die ander kunnen verhouden.’

    Maak dat eerste punt eens concreter: welke kennis ontbreekt nu?

    ‘Waar zal ik beginnen? Ze weten niet meer wat er in de bijbel staat. Ze weten niet wat apostelen zijn en wie de evangelisten waren. Ze kennen geen historisch-filosofisch belangrijke figuren meer. Vraag hen wie Thomas van Aquino was, en de meesten horen het in Keulen donderen. Sommigen herkennen geen Madonna-met-kind meer als dusdanig. Jongeren vandaag stappen een kerk binnen en herkennen niets.’

    Zal een meer religieuze godsdienstles daar iets aan veranderen?

     

    ‘Het gaat er niet om de les godsdienst religieuzer te maken. Volgens mij is dat niet het plan van de bisschoppen. Zij willen niet aan missionering of bekering doen. Dat zou ook niet meer werken. Daarvoor is de secularisering in Vlaanderen al veel te ver gevorderd en nog hebben we daar het einde niet van gezien. Nu gaan ook al de eerste kinderen naar school van ouders die zelf niet gedoopt zijn. Sorry dat ik het zo cru stel, maar het is hier gedaan met het christendom. In die context is het juist goed om meer aandacht te besteden aan geletterdheid inzake christendom en andere godsdiensten of levensbeschouwingen.

     

    U reageert positief, terwijl u er toch al langer voor pleit om de lessen godsdienst af te schaffen...

     

    ‘Ik wil helemaal geen lessen afschaffen. Maar het klopt wel dat ik voor een andere aanpak pleit. De vakken godsdienst en zedenleer zijn nu volstrekt autonoom. De levensbeschouwingen bepalen zelf wat zij geven en wie die lessen mag geven. De overheid besteedt dat helemaal uit. Ik vind dat niet ernstig. Ik vind dat de overheid zich daarmee moét bemoeien, door het opstellen van eindtermen levensbeschouwing. Op die manier zouden alle leerlingen eenzelfde basiskennis krijgen. Daar kunnen de bisschoppen toch alleen maar blij mee zijn? Daarom vind ik hun voorstel nu een beetje hypocriet. Zij willen dat liever zelf in handen houden.’

     

    Zouden zulke eindtermen dan over verschillende vakken verdeeld worden?

     

    ‘Mijn voorstel is een gemeenschappelijk vak levensbeschouwing, ethiek en filosofie (LEF) voor iedereen, aangestuurd door een academische achtergrond, zoals dat nu ook bij taal, aardrijkskunde of wiskunde gebeurt. De levensbeschouwing van de leerkracht zou daarbij geen enkele rol spelen. Als hij maar zijn vak kent, en pedagogisch vaardig is. Ooit zal het er wel van komen. Het is de redelijkheid zelve. Verandering gaat soms traag, maar ik hoop dat ik het nog zie gebeuren voor ik met pensioen ga - ik ben er nu 42.’

    *

     

    *

    Maar wees gerust. Het is bijlange nog niet gedaan met het Christendom. Het houdt al 2000 jaar stand, en zal dan ook dit dipke wel overleven.

    Waar al die ‘levensbeschouwelijke vakken’ ons gebracht hebben, leest U dagelijks in de kranten. U hoeft er zelfs niet eens naar te zoeken.

    Beter dan al die ‘festivals’ en die ‘zomerkampen’ zouden er beter weer biechtkotjes worden ingericht, waar de jeugd met hun problemen naartoe kan.

    Wat ons onderwijs heeft gerealiseerd?

    We zien er iedere avond mooie voorbeelden van bij Ben Crabbé in ‘Blokken’. Maar niet als het over negermuziek, sportfiguren of filmgenres betreft. Maar wie Marco Polo was, dan is het antwoord dat die van ver vòòr hun tijd is.

    Enne, als ’t een beetje kan, dan de volgende keer een Minister van Onderwijs die het hoofd niet alleen koel, maar ook stil houdt. Dat mens irriteert niet alleen door haar spraakgebrek, maar vooral door dat onnozel geitenlachje en die nerveuze hoofdbewegingen. Maar ja, de Tsjeven moeten roeien met de riemen die ze nog over hebben….

    *

    *

    *

    31-08-2016, 15:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3642

    5/676 * - Over de veerdienst Tripoli-Italië met uitbreiding tot Brussel-diepzeehaven -

    .

    DEEL 2

    Woensdag 31 augustus

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

     

    *

    *

    Vroeger brachten onze Paters en Nonnekens onze Beschaving bij hen

    Nu komen ze die zelf weghalen….

    *

    *

    Maar zegt Almacy, zelf een Antwerpse Turkse zijnde met ‘een muile van lintjes’ (*), dat zijn zeker en vast niet de IS-voorhoede zoals extreem-rechts zegt... En zij kan het weten! Want ze is een van hen.

     

    Och ja, hieronder vindt U een artikel uit Il Giornale in de originele versie. Het is alleen de inleiding, want de rest kunt U zich wel voorstellen. De Leugenpers in coburgia zegt dat het er amper 7.000 zijn geweest. De waarheid zal dus minstens het dubbele zijn. In dat cijfer is de ‘gezinshereniging’ uiteraard niet meegerekend.

    ’n Simpele vaststelling. Naarmate IS terrein verliest, groeit het leger der voorhoede. Raar, hé?

    *

    (*) is een West-Vlaamse uitdrukking voor iemand die honderduit babbelt zonder ooit te luisteren naar iemand anders. Is in principe vriendelijk bedoeld t.o.v. vriendelijke personen, waar spijtig voor haar en haar hele Groen-beweging die almacy-trut niet onder valt. Ze zou wel ’n goede WC-madam kunnen zijn. Of verkoopster van bedorven vis op “’t Vistraptje” in Oostende.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Migranti, sbarchi senza fine. Salvati 1.100 nel Mediterraneo

    *

    Il Giornale

    Non si fermano le partenze di migranti dal nord Africa, nonostante l'estate volga al termine e si proceda ormai verso l'autunno.

    .*

    Over deze zaken schijnt E.J. Bron beter (en in ’t Nederlands) het volgende

     

    Italiaanse kustwacht redt in één dag 6.500 “vluchtelingen” op Middellandse Zee

    *

    Maandag zijn in een tijdsbestek van 24 uur 6.500 “migranten” door de Italiaanse kustwacht gered uit bootjes op de Middellandse Zee. Volgens de kustwacht werden veertig reddingsoperaties uitgevoerd, berichtte het Italiaanse persbureau ANSA maandagavond.

    Hulpverleners haalden de afgelopen vier dagen al ongeveer 10.000 mensen uit bootjes tussen de Libische kust en Italië. Door de instabiliteit in Libië is het land uitgegroeid tot een belangrijk vertrekpunt voor “vluchtelingen”bootjes.

    Sinds het begin van de “vluchtelingen”crisis in 2014 zijn er al meer dan 400.000 “vluchtelingen” in Italië aangekomen. Daarmee is het Zuid-Europese land een van de landen die het meest betrokken is bij de “vluchtelingen”crisis.

    *

     

    *

    Ik schreef vroeger dat wij in dit verarmd landelijk deel van Centraal Italië met alleen ambachtelijke bedrijvigheid, we gespaard bleven van rondhangende gelukzoekers. Die trokken met alle mogelijke middelen langs de kustlijn naar het Noorden en de grote steden. Maar daar is de laatste weken verandering in gekomen. We zien ze overal, meest donkere jonge mannen uit donker Afrika, haveloos en met een verwilderde blik in de ogen. En hier en daar oudere vrouwen, nog havelozer met een paar haveloze kinderen op sleeptouw. De buren schuiven stilletjes weg, en op de wekelijkse marktdag komt er haast geen kat meer.

    Aan onze oprit hebben onze 3 herdershonden al een paar keer een staaltje moeten weggeven hoe zij over die stumperds denken die te dicht bij de poort kwamen.

    Voor onszelf hebben we, met in het achterhoofd de vrijgekomen plaatsjes als Amatrice, die door de laatste aardbeving in puin zijn gelegd, ‘ns de berekening gemaakt. Er zouden minstens 10 van die dorpjes kunnen bijgebouwd worden, in de bergen is er plaats genoeg. Na korte tijd zouden dat dan steden kunnen worden, gedeeltelijk door ‘gezinshereniging’ maar vooral omdat dat soort mensen kweekt lijk de konijnen, even wild en even onbeheersbaar.

    Al die vestigingen zouden dan in een halve generatie heel de streek terug naar de bronstijd (!) hebben geholpen. Waar men leeft van jacht en visvangst.

    Waar de vroegere bewoners dan zouden zijn? Onder de zoden, zeker?

    *

    Vraag = kunnen die oorlogsschepen, die al die ‘vluchtelingen’ afzetten in de Italiaanse havens, niet ineens doorvaren naar de diepzeehaven van Bruxelabla-bla en daar een excursie aanbieden naar de Europese Wijk? Het is daar allemaal zo almachtig groot, dat een menigte van 20.000 man niet eens zou opvallen.

    Volgende week zien we dan wel verder.

    *

    *

    31-08-2016, 14:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3641

    4/563 * - Islamitische 5de Colonnen in onze eigen gelederen -

    .

    DEEL 1

    Woensdag 31 augustus

    Zon 6u55-20u29

    H Paulinus van Trier

    *

    *

    *

    *

    Al jaar en dag kunt U bij ons, bloggers, de werkers van Het elfde Uur, lezen over een isalmitische 5de Colonne die stelselmatig, gestaag, traag maar zeker onze instellingen opvreet.

    En ja, al die zwartkijkerij werd niet altijd in dank afgenomen. Zelfs niet bij de eigen vrienden, zij die klakkeloos geloofden wat ze dag-in-dag-uit ingelepeld werden. Het was allemaal zo erg niet. We overdreven. Die zaaiden paniek. Het zou onze tijd wel duren. Ja, zelfs, net als Geert Wilders in Nederland, zaaiden we haat omdat we overal die haat zagen. Dat was mensen tegen elkaar opzetten. Bewijs van zwaar onmenselijk racisme. Blinden voor de ‘verrijking’ hier gebracht door horen hopeloze stumperds. Islamfobie. Xenofoob. Ja, zelfs Neo Nazi’s.

    Enfin, al die omschrijvingen die de Linkxe goegemeente zelf zeer goed kent (daar ze die in gedachten zeer innig oefent en koestert), wil ze projecteren op hun tegenpartij. Voornaamste redenen daarvoor: de postjes. Het smeer dat afdruppelt van de tricolore kandeleer…..

    En waar vinden we die ‘postjes’? Bij de twee ‘Staatsdragende’ maar nu uiteenvallende partijen… Hun poliepachtige vangarmen reiken nog altijd tot in de hoogste geledingen van onze samenleving. Met carrières als drietrapsraketten in het uitspansel der Europese ‘Instellingen’.

     

    Tot de feiten voor eenieders ogen bewijzen dat het geen verzinsels zijn, dat de vijand al lang ‘binnen de poorten staat’. Of beter: hij woont zelfs in onze straat? Of hij staat, voor vele ouders, aan de deur om als schoonzoon te worden binnengelaten. Als we maar tolerant blijven zijn.

    Dan wordt onze leefwereld zonder het te merken, ook wel ‘onderworpen’, genoeg om met dat soort indringers in vrede te leven. Als 1de of 3de rangsburgers…

    Dat noem ik de politiek van de voldongen feiten. Ja Ja, het is allemaal ‘geschfftes Fresen’. Tenminste tot zo lang die de Duitsers die helleveeg Adolfina een schop onder de kont verkopen. Zodat die als Beëlzebub terug in de hel belandt. Waar ze vandaan komt.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    Islamitische extremisten willen bij Duits leger voor de militaire training

    *

    Duitse leger wil rekruten laten screenen door inlichtingendienst

    De Duitse overheid vermoedt dat islamitische extremisten zich proberen aan te sluiten bij de krijgsmacht, om op die manier militaire training te krijgen. Dat staat in een overheidsdocument dat is ingezien door zondagskrant Welt am Sonntag.

    Om infiltratie door extremisten tegen te gaan wil de krijgsmacht rekruten voortaan laten doorlichten door de militaire inlichtingendienst. Daarvoor moeten dan wel de wetten die betrekking hebben op de krijgsmacht worden aangepast. Volgens de krant stemt het Duitse kabinet volgende week over de wetswijziging.

    Via E.J Bron

    http://nieuws.tpo.nl/2016/08/27/islamitische-extremisten-willen-duitse-leger-militaire-training/

    *

     

    *

    Overal IS-indringers die in slagorde hier zijn binnengevaren, binnen gevlogen, binnengewandeld.

    Toegegeven. Het wordt met het uur moeilijker om de boel te klaren.

    Als voor een zieke de kanker zo hopeloos ver gevorderd is, begint de familie best aan de uitvaart te denken. Tenzij er een soort mirakel gebeurt.

    Vroeger gebeurden de mirakels als vanzelf. Ze konden met mensenverstand niet uitgelegd noch bevat worden. Moderne mirakels worden bevochten op het scherp van de snee.

    Een mes dat verdomd goed zou snijden, is een Donald Trump. Hij is de wereldleider van het formaat dat we dringend nodig hebben. De kapitein op de brug die de tanker kan doen keren….

     

     *

    *

    31-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    30-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3639

    5/729 * - IJzerwake 28/8/2016 in De Schandaard.

    .

             DEEL 5

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    Foto: copyright DS

    Lang geleden dat we dat nog eens zagen. ’n Teken dat de tanker aan het keren is en dat de Onafhankelijkheid in aantocht is?

    *

    *

    Er is een tijd geweest, dat Vlaanderens grootste krant, die toen bijlange geen gazettepraat zoals al de anderen schreef en verkocht, aan de Vlaamse kar hielp trekken. Met echt intellectuele argumenten…. Het was de krant van de opkomende Vlaamse Bovenklasse die sedertdien grotendeels heeft afgehaakt en nu hopeloos zwalkt tussen wal en schip. Die daarenboven de TV-praat van de Coburger slippendragers meer wil horen en dus nog alleen nog terecht kan op de blogs waar gelijkgezinden (op eerder bescheiden vlak) proberen de leemte in te vullen.

    Arm door de zwaar racistische Franstalige profiteurs onderdrukt en leeggezogen Volk, dat hunkerend naar de Bevrijding, als zogezegd ‘extreem rechts’ of ‘neo nazi’ in de hoek wordt gedrumd en onmondig gemaakt.

    Zelfs de partij die de Vlaamse Onafhankelijkheid zogezegd hoog in het vaandel voert, spant, nu ze zelf in de kaas zit, slabakkend daarin samen met zij die Vlaanderen willen vernietigen door de lokroep der globalisatie mee te fluiten.

     

    Van beide zaken (fierheid en opstand in het Parlement) is er echter al lang geen sprake meer. Niet van intelligentie, en al zeker niet van partij kiezen voor het eigen volk. Niet Vlaanderen moet worden opgeduwd in ’de vaart der volkeren’, maar Les Diables Rouges, de Marokkaanse gebroeders Borlé en de soort van dat verarmd adellijk geslacht der Coburger rokkenjagers. Net zoals in 1830 ‘à bas la Flandre’.

    Het mag dus niet verwonderen dat die gazet tot op de huidige dag beweert de standaard der betere Vlamingen te zijn geweest, langzaam maar zeker het lot van de Rode Vaan achterna wil….

    Lees hieronder op welke schampere toon de IJzerwake van zondag 28/8 in de geel-zwarte verf wordt gezet… Voor mij de gedroomde gelegenheid om elk onderschrijft dat al geruime tijd onderaan elke blog prijkt om die af te sluiten in de spotlichten te plaatse. Daar werd wel gewag gemaakt van het te verwoesten Carthago, maar dan in zeer overdrachtelijke zin.

    Als U begrijpt wat ik bedoel…..

    *


    GEPLUKT BIJ

    ‘Vlaanderen heeft Vlaamse beweging 2.0 nodig’

    *

    ‘Vlaanderen heeft Vlaamse beweging 2.0 nodig’

    ‘De IJzerwake doet een warme oproep aan het Vlaamse middenveld om zich ernstig te buigen over een stappenplan richting Vlaamse Republiek’. Dat zei voorzitter Wim De Wit zondag op de 15de IJzerwake.

    De IJzerwake werd destijds door radicale Vlaamsgezinden opgericht uit onvrede tegen de koers van de toenmalige IJzerbedevaart, die intussen verdwenen is. Zoals elk jaar tekenden de meeste Vlaams Belang-verkozenen present in Steenstrate. Ook enkele N-VA-verkozenen, zoals dit jaar onder meer Kamerlid Brecht Vermeulen, zakken af naar de wake.

    Voor De Wit moeten de Vlamingen niet wachten op de politieke partijen. ‘Als het gaat om de natie moeten we één zijn en aan hetzelfde zeel trekken. We moeten zelf het initiatief nemen en de onafhankelijkheid van Vlaanderen actief voorbereiden. Begin in wijken en buurten, op het werk en in de scholen. Smeed plannen voor acties, campagnes en referenda’, riep de voorzitter op.

    Voor De Wit is er communautair meer te melden dan de koelkast, waarbij ‘de Franstaligen agressief terrein ten nadele van Vlaanderen proberen in te nemen’. Hij verwees naar de artsencontingentering, waarbij minister Maggie De Block (Open Vld) zich ‘opwierp als grote Vlaams Waalse verzoenster door honderden Vlaamse RIZIV-nummers in de onverzadigbare Waalse put te gooien’. Ook minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) moest het ontgelden omdat hij ‘de verkrachting van de taalwetten in Brussel blauw, blauw’ laat.

    *

     

    *

    En neen, op de TV bleef het overal oorverdovend stil… Na het uitvoerig bespreken van weer eens een ‘aanval’, daders onbekend, deze keer in Neder-Over-Heembeek, was er geen tijd meer om de Vlaamse overlevings-drang in de verf te zetten. Die was helemaal op na die ene foto met de Vlaamse kleuren. Stel U voor: ‘Republiek Vlaanderen’! Dat is een vloek in de ogen van het meestal Franstalig Establishment en is in hun ogen hetzelfde als godslastgering. Of, beter gezegd, de lof van Vlaanderen helpen uitdragen is even erg als het beledigen van de Profeet waarop de meest primitieve doodstraf staat.

    *

    30-08-2016, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3640

    8/1776 * - Een broodnodige Hollandse blogster ziet het niet meer zitten -

    .

    DEEL 4

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    Hoop hangt altijd in de lucht

    *

    *

    De Nederlandse Dame die U hieronder aan het woord krijgt, deelt, net als in de boksring, rake klappen uit. Maar uiteraard schrijft ze ten behoeve van onze Noorderburen, niet voor ons, Vlamingen van beneden de Moerdijk. Maar het zal niemand moeilijk vallen, die dingen te herkennen en haar woorden tot de onze te maken.

    Met nochtans één hemelhoog verschil: Nederlandse Staatburgers zijn niet in te delen in historisch gegroeide meerder- of minderheden met een andere taal en een totaal andere mentaliteit.

    De Coburgerse Staat is gevestigd als op de aardplaten die in de Apennijnen voortdurend seismologische rampen veroorzaken.

    Als er al enig verschil zou bestaan met de zoveelste ramp die in Italië hele dorpen van de landkaart veegt, dan is dat de onwetendheid welke aardplaat diep onder de oppervlakte de eigenlijke lastverkoper is. In Coburgia nochtans is dat overduidelijk de Franstalige zogezegde ‘Elite’ die, als slippendragers van ‘La Mère Patrie’ zichzelve de allure toekennen de ontwerpers van deze Staat te zijn, die in wezen niets anders is dan de vazalstaat van Parijs.

    Sedert 1830 heeft deze groep zichzelf verheerlijkende politici stelselmatig onderduims zich het grondgebied van de Vlamingen toegeëigend. De staatsgrenzen van het Nederlandstalig Vlaanderen zijn door hen, zowel in het Noorden als in het Zuiden als door ratten afgevreten. In het Noorden om na 1830 zoveel mogelijk van het Oranje-gebied in te palmen, en in het Zuiden door stelselmatig gemeente na gemeente, stad na stad, de bestaande bevolking door hun ‘gelukzoekers’ te domineren. De Vlaamse landerijen zijn properder, gezonder, florissanter, en dus een gemakkelijke prooi voor dat soort ‘verrijkers’ die met Franse zwier er hun eigen taal gaan uitdragen en het plaatselijk ‘patois’ belachelijk maken. Maar als Vlaamse boeren de vaak braakliggende Waalse gebieden gaan bewonen en die vruchtbaar maken, dan is de volgende generatie daarvan binnen de 10 jaar volledig verfranst. Ze zijn later alleen nog te herkennen aan hun Vlaams klinkende familienamen.

    In Coburgia vreten Franstalige varkens de beste brokjes weg voor de neus der Vlamingen. Tot voor kort leerden de Vlaamse kleuters vanaf hun 6de jaar Frans op school, want, zo hielden de ouders voor, ze moesten goed ‘hun Frans kennen’ om later hun brood te kunnen verdienen. In het Zuiden des Lands was daar natuurlijk geen sprake om ‘de Vloms’ te moeten leren. Al is daar in het Lager Onderwijs, de laatste jaren wel verandering in gekomen. In Bruxelabla-bla leert men Nederlands op school van leerkrachten die er zelf geen snars van begrijpen. Een verplichte leerstof die ‘tot niets dient’, en die de leerlingen zo rap mogelijk willen vergeten. Wat had U gewild: daar leven meer dan 2000 nationaliteiten, die daar neergestreken zijn om mee de 16 à 18 miljard Euro per jaar van de Vlaamse ‘transfers’ naar Wallo/Brux op te souperen. En dat blijft maar duren, omdat als die mee-etrs ook mee-stemmers mogen worden….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    DE WERELD DER LEUGENS ZEGEVIERT. DE NIEUWE WERELD VAN LIST EN BEDROG.

    Geplaatst op 28 augustus 2016 door E.J. Bron

    (Door: Martha N.)

    Gezien vanuit het standpunt van de ouderen leven we in een andere wereld dan zoals zij die gekend hebben, hun leven en toekomst is als een kaartenhuis ingestort. Wat heeft onze regering met de toekomst van bejaarden en zieken te maken? Niets! Zij zorgen wel voor zichzelf. De hardwerkende ouderen is alles afgepakt. Pensioen? MINDER, minder en minder. Ziektezorg eveneens en ja, zo kunnen we wel doorgaan. Ouderen zitten in de zorgen, omdat onze regering hen verlakt heeft. Niet alleen ouderen, maar ook mensen die “werkelijk” hulpbehoevend zijn en dan heb ik het niet over vreemdelingen. Er is veel geld voor pensioen opgestreken, onze mensen hebben dit betaald en er hard voor gewerkt, en wat nu? Het is helaas door onze regeringen misbruikt voor andere zaken dan waarvoor betaald werd. Ja, en het begon eigenlijk met het wereldwonder Den Uyl en zijn vrouw die hem een genie noemde, ja ja…

    Links heeft de overhand… we zullen nooit meer rechts terugkrijgen en met “rechts” denk ik aan het land voor eigen mensen, een goede regeling voor de oude dag en ga zo maar door, want er wordt genoeg belasting betaald. Niet alleen ouderen maken zich zorgen, ook zijn er veel jongere weldenkende mensen, die zich eveneens ergeren aan de huidige situatie, geschapen door leugenachtige politici.

    We kunnen Nederlanders in twee groepen verdelen: De mensen die over hun toekomst en kinderen nadenken en de nieuwe wereld van Nederlanders, mensen die zich nergens over verbazen, zich laten beïnvloeden en vooral wel zullen zien wanneer het zover is. De Nieuwe Wereld denkt (wanneer je dit nog denken kunt noemen): Na mij de zondvloed, we leven nog, ach en we zien wel… we hebben nog altijd de tv om ons aan vast te klampen en ga zo maar door. Het is een wereld van gebakken lucht geworden, zonder veel gedachten over een toekomst, die ons is afgenomen door onze regering, zij denkt wel voor u!

    Martha N. schrijft niet meer, omdat het geen zin heeft. De “Linksen” winnen, de mensen die nog een greintje hersens hebben, worden monddood gemaakt.

    Nemen we een lachende Mark Rutte, die even een foutje rechtzet en door het stof kruipt. Wat een nonsens, wat een idioot gezegde: “Door het stof kruipen”.

    MARK RUTTE ZEGT SORRY!!! HET IS TOCH NIET TE GELOVEN! MET EEN LACHEND LEUGENACHTIG GEZICHT ZEGT HIJ SORRY VOOR DE VERKIEZINGSBELOFTEN,  DIE HIJ NIET WAAR HEEFT KUNNEN (WILLEN) MAKEN!

    Gewoon weer wat losse kreten in de lucht gegooid, want daar trapt het volkje wel weer in. Mij is geleerd niets te beloven wat ik NIET waar kan maken! In mijn ogen is deze man een leugenaar, maar straks, bij de verkiezingen, zal hij wel weer winnen, zo niet zijn ploegmaat, de veilingmeester.

    Mark Rutte: Hoe durft hij? Na het sorry zijn dus alle fouten vergeven en kunnen de bejaarden en zieken, van wie alles is afgenomen, weer vrolijk zijn. SORRY? Zoek het zelf maar uit mensen, wij doen goed aan anderen! Wij geven alles gratis weg aan anderen! Maar… ik zal geen valse voorspellingen meer doen! Ik beloof niets meer te beloven! Het leed is reeds geschied, het gebeurde en vele mensen zijn de dupe geworden, maar ja, sorry mensen… ik zal het niet meer doen.

    Ha, nee, we zouden moeten weten waar we onderhand met deze regering aan toe zijn. Leugenachtige Rutte en consorten. U zou zich moeten schamen om zich lachend te verontschuldigen voor uw rommel.

    De autochtone bevolking werd/wordt alles afgenomen, zodat vreemdelingen in luxe kunnen leven… ONS land dat volgepropt wordt met van alles en nog wat, waar de banen zienderogen verdwijnen, doch wanneer de verkiezingen er aan komen plotseling alles weer goed gaat en er niets aan de hand is. Hoe lang slikken we dit nog??

    Alles wordt met een vrolijk kleurtje door de huurlingen van de media weer fraai voorgeschoteld. Wanneer ik dit alles lees moet ik kotsen. BAH.

    Politici mogen liegen en bedriegen, zeggen sorry, kruipen door het stof (een hilarisch gezicht wanneer dit in werkelijkheid zou gebeuren), en dat is het… Ja, inderdaad zijn ze belachelijk, maar dat sluit niet uit dat ze heel gevaarlijk zijn voor de toekomst van ons eigen land en de autochtone kinderen die geboren worden in Nederland.

    Samsom gaat ook diep door het stof en dan nog een heel mooie mop van Rutte. Tijdens een telefonisch gesprek met Erdoğan is hij als een echte kerel tekeer gegaan, een politicus die alles voor zijn vaderland en mensen overheeft: WIJ DULDEN GEEN BEMOEIENIS!

    Zo, die zit hoor. Erdoğan is bleek weggetrokken. Man, kijk eens rond in je eigen land en doe je oogkleppen af. Wij dulden (moeten) alles van moslims, van Turken, van Marokkanen… Het barst hier van de moskeeën, maar ja, de verkiezingen komen eraan nietwaar en dan doe je effe stoer. Wie heeft dit gesprek gecontroleerd? Hij heeft zo vaak iets gezegd, alles was gebakken lucht. Turkse vrouwelijke agenten mogen een hoofddoekje dragen, nee wij dulden geen bemoeienis…

    Goed, ik heb nu eveneens het recht verworven om SORRY te zeggen. Klaar, dus kan ik alles wat ik aan valse beloften (dat is gewoon liegen) en andere rottige dingen die ik heb begaan met een rustig geweten van mijn leugenachtige bochel achter mij laten. Heerlijk toch om met een gewetenloze regering te maken te hebben.

    Een heel fijn gevoel is het voor mij dat wanneer ik een misdaad heb gedaan, ik er met een sorry en een beetje stof aan mijn broek vanaf kom! Het spijt me mensen, ik heb er genoeg van. Ik schrijf niet meer.

    Ik blijf achter Geert Wilders staan. De PVV en volgelingen spreken de taal van ONS “Vaderland”. Met vriendelijke dank voor het lezen van mijn gedachten door de jaren heen. Ik wens jullie allen het beste en vooral een goede gezondheid.

    Door:
    Martha N.
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    Lieve Nederlandse collega-blogger, ik smeek U op mijn blote knieën, geef het niet op. Sta vuist en voet de vane omtrent. Of liever, doe er nog een schepje boven op. Propageer de Heel-Nederlandse Gedachte, zodat onze landen weer spoedig verenigd kunnen zijn zoals ze dat ook historisch waren.

    Wij spreken dezelfde taal, staan voor dezelfde gedachten, dezelfde eredienst. Nou ja, daar is in de loop der jaren wel wat sleet opgekomen, maar de eigenlijke ‘grondstof’ is dezelfde gebleven. Jullie zeggen ‘asjemenow’ en wij zeggen ndd. Of, enigszins sterker uitgedrukt: GVD, maar we bedoelen wel hetzelfde.

    Ook op cultureel vlak hebben we alles gemeen. We hebben zelfs andere en betere Leiders die dezelfde politieke ideeën delen. Bij jullie wordt Wilders wel deels verketterd door zijn tegenstanders, maar zijn succes groeit met de dag, ja zelfs om het uur. Bij ons wordt het Vlaams belang letterlijk de tong uitgerukt door zijn tegenstanders. Zelfs hun groter geworden namaak-partij doet daaraan mee. Het wordt als een schurftige hond in een ‘cordon sanitaire’ opgesloten en monddood gemaakt.

    Stel U voor, dat er PVV-leden zouden bestaan, die tegenover de Geert zouden argumenteren, dat moest hij zeggen dat morgen de zon weer al opstaan, ze hem dan nog daarin niet zouden steunen. Dat is nochtans wat die Dewever op het scherm in het gezicht slingerde van onze Tom TVG, de jonge zeer belovende nieuwe partijleider van het VB.

    Lieve lieve collega: er blijft nog een lange weg te gaan. Maar een volk vergaat nooit. Een volk blijft altijd bestaan. Ongeknecht, onvereerd, voor Ourter en Heerd.

    Doei!

    *

    *

    30-08-2016, 12:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3638

    4/596 * - De zondagmoord in Gent: gewoon in de rubiek der gebroken armen en benen -

    .

    *

    DEEL 31

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    De Gentse Koopvaardijlaan

     

    De ‘Plaats delict’ nadat deze door de Politie werd ‘vrijgeegeven’.

    *

    *

    Een saaie zondagnamiddag. De afwas is gedaan en nu trekt het hele gezin met de bus er op uit voor een familiebezoek. De vrouw beseft het niet, maar haar uur is gekomen. De rest is geschiedenis. En vooral niet geschikt voor gevoelige kijkers.

    De tijd der sprookjes is inderdaad weer volop in trek. Een bestelwagen op een zeer delicate plaats in Bruxellabla-bla ontploft midden de nacht. Van de daders geen spoor, maar de politie volgt er toch een. Ze moeten wel. Geen sprake van is-lammerij terreur, dat staat vast. Zelfs zonder onderzoek. Termont beweert dat zijn eigen door hem opgerichte deontologische commissie onwettelijk is. De politie doet niets, want er is geen enkel spoor. De ‘uitwijzing’ van dat Kosovaars meisje gaat niet door, want die is ‘ondergedoken’. De Politie kan dus niets doen. Burgers nemen het recht in eigen handen: de Politie kijkt de andere kant op. Ze wil de is-lammerij niet tegen zich in het harnas jagen. In Gent wordt op klaarlichte dag ‘een vrouw’ met messteken vermoord door ‘een man’ aan de bushalte: de Politie heeft de dader ‘gevat’, het Parket werd gevorderd, we weten nog altijd niets. Wel zijn alle bloeddruppels op straat geteld en gecatalogeerd, zodat later ten allen tijde zal kunnen bewezen worden, dat die ‘vrouw’ daar geweest moet zijn.

    De koppen worden bij elkaar gestoken en het resultaat wort eerst voorgelegd aan de Moslim Executieve.

    Wordt, net zoals een vroeger Courhts Mahler-verhaal vervolgd in elfendertig afleveringen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Vrouw neergestoken in Gent

    *

    Een vrouw is zondagnamiddag tussen 2 en 3 uur neergestoken in de Koopvaardijlaan in Gent. De dader, een man, werd later gevat door de politie.

     

    Volgens getuigen zou de vrouw in het gezelschap zijn geweest van drie kinderen en stond ze aan een bushalte. De vrouw werd in zeer kritieke toestand naar het UZ Gent overgebracht.

    De politie kon de verdachte man vatten en arresteren. Het gerechtelijk lab en het afstappingsteam kwamen ter plaatse en de straat werd afgezet. Er werd een onderzoeksrechter gevorderd.

    Over de nationaliteit en identiteit van zowel slachtoffer als dader is voorlopig niets bekend. Omdat de verhoren nog niet hebben plaatsvonden, kan het parket ook nog niets kwijt over het motief.

    *

    *

    Vindt U ook maar één woord van afkeuring in onderstaand verhaal? En moeder met haar 3 kindekes aan de bushalte, in een toch min of meer beschaafde Stad Gent, wordt koelbloedig vermoord. Waarschijnlijk niet door ‘onbekenden’. Of ze nu zwart, geel, groen of blank is, de samenleving draagt een verpletterende verantwoordelijkheid voor deze barbarij. Niemand verdient op die manier te worden afgeslacht. Onverdoofd, zoals de is-lammerij dat graag heeft.

    De reporter heeft als een Sherlock Holms een zeer gedetailleerd verslag opgemaakt en alle (niets ter zake doende) details nauwkeurig weergegeven. Maar we weten niets. Omdat ‘de man’ nog niet kon ondervraagd worden.

    Was er misschien, omdat het zondagnamiddag was, geen tolk beschikbaar? Of zag het Parket in Gent er tegenop om overuren te moeten betalen?

    We zullen het nooit weten? Want we weten op voorhand waarom.

    Maar als U het mij vraagt, de Sprookjes van Grimm bevielen mij een stuk beter. We konden er tenminste nog iets uit leren zonder daarvoor voor racist te worden uitgemaakt….

    *

    *

    30-08-2016, 11:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3637

     4/543 * - ISIS onderweg naar afgang – Goed voor FN Herstal -

    .

    DEEL 2

    ***

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    **

    *

    Made in Belgium

    Te noteren: Rood is de kleur van de liefde,

    De weg naar het hart…..

    *

    *

    Omdat het hemdje bij definitie altijd een beetje dichter is dan het rokje, volg ik ten gerieve van de mensen die verderaf wonen in Europa de situatie in Libië, hier zo dichtbij bij de Italiaanse kust, zeer goed op.

    De hoofdstad van Italië is nog altijd Rome, en Rome is ook al bijna 2.000 jaar het epicentrum der Christenheid. Voor de moslim-moordenaars dus een dubbel doel, of, als U wilt, twee vliegen in één slag.

    Dat de Italiaanse kust een speciale aantrekkingskracht heeft op veroveraars, zagen we reeds in het jaar O.H. 1943, toen de Amerikanen hier voet aan wal zetten, om 2 jaar later heel Duitsland te kunnen in puin leggen. Stel U even voor, dat Adolf Erdogan dat ook zou weten….

    Want: vergeten we intussen niet, dat onze Leugenpers zwijgt over het regime dat daar nu de bovenhand krijgt. Dat alleen al doet vermoeden, dat de woestijnprofeet ook daar na opkuis van ISIS, nog altijd een dikke vinger in de pap zal hebben.

    Vooral niet te vroeg juichen. Want Obama heeft nog minstens vier maanden om de situatie naar zijn hand te zetten. Ik vermoed met weinig moed daarbij, dat hij deze kans niet zal laten liggen…..

    *

     

    GEPLUKT BIJ

     

    *

    LIBISCHE REGERINGSTROEPEN STARTEN ‘ULTIEME VELDSLAG’ TEGEN IS

    *

    De troepen van de Libische regering van nationale eenheid hebben zondag ‘de laatste fase’ aangevat van het offensief tegen stellingen die terreurgroep Islamitische Staat (IS) nog controleert in Sirte. Volgens een medische bron zijn daarbij in de rangen van de regeringstroepen 21 doden en 120 gewonden gevallen.

    ‘Onze troepen zijn de twee laatste wijken van Daesh (Arabisch acroniem van IS) in Sirte binnengegaan’, zei Reda Issa, woordvoerder van het perscentrum van de regeringstroepen. ‘De ultieme veldslag van Syrte is begonnen.’ Volgens Issa nemen ongeveer 1.000 soldaten deel aan die laatste fase.

    Op ongeveer 450 kilometer ten oosten van Tripoli is Sirte de belangrijkste stad die IS in Libië controleert. De terreurgroep veroverde de stad in juni 2015. Op 9 juni trokken de regeringstroepen de stad binnen in het kader van het offensief dat op 12 mei is gelanceerd. *

    *

    En, voor ik het vergeet: de Waalse wapen-fabrikant, wapen trafikant en vaste deelregering in coburgia, zal zeker de kans grijpen, om daar opnieuw goudenvoetangels en schietgeweren, zoals bij wijlen Kolonel Kgadafi, een gouden klant aan de man te brengen. Zeker weten dat de deal al onderweg is tussen Paul Magnette, de Waalse Minister President, en Obama. Guns for money. En money, dat kunnen ze gebruiken daar beneden de taal-, armoe- en stakingsgrens. En echt waar, dat met al dat nieuwe schiettuig weer zoveel arme Libanezen zullen afgemaakt worden, dat is gewoon.. collateraal damage. Leon Degrelle lette daar ook niet op.

    En wat meer is, die wapenhandel is nodig om hun wankele begroting in evenwicht te houden. Ik bedoel: omdat te proberen, want zonder hulp van de Vlamingen was het Wallonië al lang verzopen.

    *

    *

    30-08-2016, 11:04 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3636

    * - Kosovaarse clan na 16 jaar uitgewezen -

    .

    DEEL 1

    ***

    Dinsdag 30 augustus 2016

    Oogstmaand

    Zon 6u54-20u31

    H Felix

    *

    *

    Het sollen met levende jonge lijken….

    *

    *

    Een bankje in het groen, met daarop een tot tranen toe bewogen mekaniekske, perfect geïnstrueerd en gecontinueerd om het sukkelaartje uit te hangen…. Meer hoeven onze bommenwerpers-persmuskieten niet, om via ons goed hartje, de is-lammerij er door te drammen.

     

    Let op, dat laatste werd niet gezegd, of geschreven, maar juist door het niet te vermelden, weten we het heel precies…. Snappen die dan zelf niet hoe doorzichtig hun spellelletjes geworden zijn? Binnenkort alarmeren ze zo zelfs de Oude Belgen, of zelfs wel de Orde van Advocaten, die het al te doorzicht geldgewin op kosten van Honoré Gepluimd toch met lede ogen moeten aanzien. Al dat ‘Pro Deo’-gedoe kost stukken van mensen en brengt niets op - maar dat mag niet geweten worden.

    En Theo Il Franco, de Staatssecretaris helemaal aangesteld voor Uitwijzingen, durft het niet eens te berde brengen… Hij houdt zich namelijk gewoon aan de Wet en daarmee doef.

    Kijk, beste mensen, ik stel niet graag overbodige vragen, en daarom zwijg ik liever. Omdat U best zelf de nodige conclusies kunt trekken uit onderstaand verhaal.

    *

    ’n Kosovaar, is ’n Vaar die uit Koso komt. En dat, beste lezer, dat land Kosovo waar wijlen Generalissimo Tito (niet Ti-Ta-Toveraar! Was het maar waar!) die na WO II aan miljoenen daar levende Italianen het leven heeft gekost. De zoveelste genocide waar niet mag over gepraat worden. In Italië lopen daar hartverscheurende verhalen over, die zelfs verfilmd werden, maar die in het buitenland niet aansloegen. Wonder waarvoor!

    Het land, hier aan de overkant der Adriatische Zee, werd tijdens de oorlog door Mussolini aanzien als Italiaans grondgebied dat terug voor het grijpen lag, zoals het eeuwen en eeuwen terug, ooit deel uitmaakte van het Groot Romeinse Keizerrijk uit de tijd van Julius Cesar. Een droom met daaraan gekoppeld een wel zeer bitter ontwaken.

    Och onder en na Tito werd dat Joegoslavië, een soort zelfstandig Communistisch blok, daar Tito niet lang het juk van Moskou wilde ondergaan. Allemaal zaken uit een nabij liefst zo vlug mogelijk te vergeten verleden. In de gouden Middeleeuwen van het Tijdperk van het machtige Venetië daarentegen, was heel die lange kuststrook de aanloop naar de Bosforus de Poort voor het Verre Oosten van de Venetianen…. Die waren toen de sterkste zeevarende Natie ter wereld.

    Maar dat is nu buiten het nijdige schoonmamaatje en godendochter Europa gerekend. Want het gist en gonst er nog altijd naar opstand. Waarbij de is-lammerij nooit ver verwijderd is…. Het is over diezelfde Bosforus dat Turkije nu een solide brug naar Europa heeft gebouwd. Wonder waarom.

    Volgens mij meer een materie voor Rudy Vrankx dan voor mij. Omdat ik mij werkelijk blind staar op dat buurland Koratië, dat volgens de media zoveel aantrekkelijker is voor emigratie dan Italië.

    *

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Kosovaars meisje moet het land uit: "Procedure is correct verlopen"

    *

    De beslissing van de Dienst Vreemdelingenzaken tot uitwijzing van een Kosovaars gezin met een 16-jarig meisje dat al sinds haar eerste levensjaar ‘aan 4 maand!) in ons land verblijft, is correct verlopen. Dat heeft de raadkamer in Mechelen vandaag geoordeeld, nadat de advocaat van het meisje en haar vader een verzoek tot invrijheidsstelling had ingediend.

    "De raadkamer bekijkt enkel of de beslissing genomen is conform de Belgische en Europese wetgeving, niet of ze wenselijk is", stelt André Van Praet, voorzitter van de Mechelse rechtbank van eerste aanleg. "Alles blijkt correct verlopen te zijn. De vader had ook gewag gemaakt van een illegale huiszoeking, maar leverde daar geen enkel bewijs voor."

    Het meisje werd onlangs samen met haar vader thuis in Mechelen opgepakt. Haar moeder zou sindsdien ondergedoken zijn. "Die maatregel was niet disproportioneel, want ze hebben duidelijk niet de bedoeling om terug te keren", stelt Van Praet.

    Het gezin zou in het verleden al verschillende bevelen om het grondgebied te verlaten, genegeerd hebben en al lang geweten hebben dat ze niet in België konden blijven. "Ze vroegen eerst asiel aan in Duitsland voor ze in 2000 naar ons land kwamen", zegt Van Praet. "Dan weet je dat je dossier hier geen kans maakt."

     

    Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) had het gisteren al over "onverantwoordelijk en onwettig gedrag" van de ouders van het meisje.

     

    *

    *

    En wat zei ik daarjuist? Ti-Ta-Tovenaar. En een halve dag is het zover. Iedereen is spoorloos. Van de radar verdwenen. Ondergedoken, zoals hun Advocaat bij derden zou hebben horen ronken. Maar hij zet zijn procedures verder, verder te zetten of zijn opdrachtgevers er nu zijn of niet zijn. Shakespeare maakte daar problemen van. Hij niet.

    Verwacht er U dus aan dat het een verhaal wordt zonder einde….Ha ja, want wat moet dat kind, met haar opgedane kennis ginder gaan doen? Allemaal verloren Vlaams dat ze er hier kreeg ingepompt.

    We zien dus na het begin van het schooljaar wel, of haar school geen protestbetoging zal willen organiseren, deze kleine op kop. Advocatentrucken, weet U, zijn nog gesslepener dan de Taqyukka van de is-lammers.

    *

     

    *

    30-08-2016, 10:13 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3635

    7/1485 * - speelgoed geweertjes bij moslimkindjes missen hun doel niet – we wennen er wel aan - . VTM citeert Barbara Pas: teken aan de wand? -

    .

    DEEL 2

    ***

    Maandag 29 augustus 2016

    Zon 6u52-20u33

    Martelaarschap Sint Jan de Doper

    *

    *

    Als ik klein was, miek onze Pa dat zelf. Met een stuk hout , een wasspeld en een paar elastiekjes uit een oude binnenband van zijn fiets….

    Maar daarmee hebben we nooit last gehad van de champetter….

    *

    *

     

    De Italianen hebben, terecht of onterecht, ooit de term ingevoerd

    Comedia dell’Arte.’

    Dat zal dan waarschijnlijk wel ergens dateren uit de tijd dat de is-lammerij werd uitgevonden, want het is elke mo-slimmer als door Allah’s hand op het lijf en in het hart geschreven. Geen enkele Oerang Oetan zou het hen verbeteren, of ze nu blank, zwart, geel of groen zijn. Al kan een dun laagje vernis daar bovenop de boel wel nog wat meer belazeren.

    En nu weer, na de bedekte blote moslima die nieuwe rage van de bedrieglijke schietrij. Zoals bij straatkinderen die meestal allemaal leven van de ‘krijg’.

    Goedkope speeltuigen uit de rekken van elk grootwarenhuis voor vrolijke broekventjes die amper de pampers zijn ontgroeid. Maar toegepast als voorbereiding tot het afknallen van geknielde gevangen of opgepakte ‘Christenen’ kan dat tellen. Hilariteit die overslaat in paniek bij de anderen. Tot die paniek overslaat in deemoedige onderwerping…. Gevolgd door de inhuldiging van Sharia-Burgemeesters.

    Joepie!! Allahiha Akbar: het werkt. De hen bevriende Media steken een tandje bij om deze hetze te verspreiden. Het moet immers niet altijd dat Pokemon-beestje zijn.

    Tot er ongelukken van komen door terecht nerveus geworden agenten die anders, met gevaar voor hun leven de soort van messentrekkers of revolverhelden moeten verwijderen uit het straatbeeld… Dat speelgoed geweertje blijven weigeren af te geven, en Pang Pang! Weer een onschuldig getint Kut-Marokkaantje minder, met oproer in heel de wijk. Afgeknald door een racistische flik die verdient in brand te worden gestoken…. Allemaal slapende ‘cellen’ van een gematigde is-lammerij. Waarop het Gerecht tegen Dienaars der Wet ingrijpt en de Moslim-Executieve moord en brand tiert.

    Snapt U het plaatje? Gemaskerde vrouwenfiguren te water gelaten = tumult. Ergens ’n speelgoed geweertje gespeurd = tumult. Blonde vrouwen die zich niet zo maar laten bepotelen = tumult. Een priester vermoord voor het altaar des Heren = tumult. Een kut-autodief op de vlucht neergeschoten door de Politie = tumult. Een saccochen-trekker bij de kraag gevat = tumult. Tegen al die dingen in opstand komen door vreedzaam te betogen = tumult.

    Tumult voor en na het slapengaan, dapper aangemoedigd door de Leugenpers… Nergens een woord van afkeuring, tenzij over het uitblijven van hulp voor de slachtoffers. Over de daders? Helemaal niets. Want die blijven ‘onbekend’ en we weten alleen dat het ‘een man’ was, of ‘een vrouw’. En dat de Politie een spoor volgt. Waarover we later niets meer vernemen.

    Hoe dat allemaal toch zo maar ineens komt? John Crombez van de SD denkt het een beetje, een heel klein beetje, te weten. Mang-tout in Woluw Saint Piere? Die beschermt vooral de Gebrs. Borlé zodat hun hele famille Marochaine een koninklijk leven leidt, in afwachting van hun repatriëring wegens de vele ondermaatse loop-prestaties in de Sport met Hoofdletter… Enfin, het niveau van Les Diables Rouges waarin amper arme duivels nog een plaats krijgen….

    Kortom: is-lammerij = tumult. Ziet U enig een verschil met Linkx?

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Nederlandse politie waarschuwt voor 'levensgevaarlijke' speelgoedwapens

    *

    Agenten in elke politieregio in Nederland moeten twee tot drie keer per week hun wapens richten op kinderen die met nepvuurwapens op straat lopen. Volgens de Nederlandse politie zijn de nepwapens van een afstand niet van echte te onderscheiden.

    De Nederlandse politie krijgt zo'n 20 tot 30 meldingen per week over jongeren die met vuurwapens lopen. Omdat het niet altijd direct duidelijk is dat het om een nepwapen gaat, benaderen agenten de jongere als een vuurwapengevaarlijke verdachte en dat kan verkeerd aflopen.

     

    "Een vuurwapen richten op een tiener is traumatisch, voor beide partijen en het kan ook nog eens slecht aflopen als ze niet doen wat agenten zeggen", aldus een woordvoerster van de politie.

    Paniek op het strand

    Afgelopen juli zorgde een 15-jarige jongen uit het Duitse Neuss voor paniek op een strand in Nederland toen hij daar in legerkleding met bivakmuts op en nepvuurwapen in de hand rondliep. Mensen hielden zich schuil achter auto's omdat ze dachten dat het om een aanslag ging. Met getrokken pistolen maanden de agenten de jongen zijn handen in de lucht te steken. Toen bleek dat het om een spel ging en dat de jongen de uitrusting voor zijn verjaardag had gekregen. Op Facebook beschreef een van de agenten het incident: "Ik ben opgelucht maar daarnaast enorm kwaad. Ik heb een kind met een nep vuurwapen onder schot gehouden die gekleed was als militair/terrorist. Hoe kan je dit in deze tijd doen?"

    Een jongen in de Rotterdamse wijk Charlois werd vorige maand onder schot gehouden nadat een voorbijganger de politie had gewaarschuwd dat hij met een wapen van het type Glock in zijn broekband rondliep. Toen de jongen met het wapen niet wilde luisteren, en zelfs een beweging richting een plastic tas maakte, loste één van de agenten een waarschuwingsschot. "Gelukkig luisterde hij toen", vertelde de agent later. "Volgens mij wilde hij stoer doen tegenover zijn vrienden. Maar dat had verschrikkelijk fout kunnen aflopen."

    *

    *

    De media bij de Noorderburen, altijd een beetje rapper op de bal dan de Vlaamse Lamme Goedzakken, heeft de bal in het open veld getrapt: het ‘sociaal gevoel’ onder de mensen zal nu wel de rest over die namaak geweertjes doen. Onze Media trachten zo lang mogelijk de boot af te houden voor dat soort zaken. Tot het tumult alle perken te buiten gaat.

    Dan gaan ze weer, zoals naar goede Linkxe gewoonte, in het verweer tegen de gevolgen. Nooit tegen de oorzaken. Vooral nooit verwijzen naar die o zo ‘verrijkende’ is-lammerij. Gene bang hebben, mensen, het is maar bangmakerij. We laten ons niet doen. En laten graag toe dat we beledigd worden… Want och en ach: het zijn toch zo’n sukkelaars.

    En dan gebeurt wat er ivm met de is-lammerij altijd gebeurt: afgerukte ledematen die in het rond vliegen, metaalsplinters die uit stervende lichamen geplukt moeten worden en met een massa brave in de pas lopende medeburgers die voor de rest van hun leven verminkt zijn.

    De belastingbetaler zal de rekeningen wel vereffenen.

    Stel U even voor, dat een groepje gefrustreerde Christenen van bij ons dergelijke toeren zou uithalen in bijvoorbeeld Saoedi Arabië…

     

    Ja, we moeten het toegeven: al die problemen zijn al lang ‘op tafel gegooid’ en komen voor in alle soorten vergaderingen op alle soorten niveau’s. Daar komen alle mogelijke standpunten aan het woord. Vooral van zij die, omdat ze niets te zegen hebben, het luidst klappen, met het doel te verbergen dat ze niets weten.

    En dan gebeurt er vervolgens wat altijd gebeurt, als er in de Grote Politiek over nog te beheersen problemen aan de orde zijn: ze drinken ’n glas, ze pissen ’n plas, en laten alles zoals het was.

    Morgen, als het te laat zal zijn zullen ze wel zien.

    Tenzij er natuurlijk verkiezingen in aantocht zijn. Dan gebeurt alles met één enkele klap. Met hun mond….

    Wel, beste mensen, als de VTM openlijk begint toe te geven dat het Vlaams Belang weer eens een heikel punt in de openbaarheid heeft gekregen, dan is dat het zuiverste bewijs dat er verandering zit aan te komen….

    Ons Barbaraatje Pas (VB) had het uit de verborgenheid van het kabinet van Minister van Mobiliteit François Bellot geplukt, en het ging slechts over zwartrijders-recidivisten die hun boetes, in totaal 23.000.000 Euro per jaar, grandioos … niet betalen. Omdat Just-is-Just geen tijd heeft om deurwaarders in te zetten, wordt daar niets aan gedaan…. Als voorbeeld van het Coburger laksisme, als het tenminste Franstaligen of ‘vluchtelingen’ betreft. Kan dat tellen.

     

    Vriend Guvaal schrijft over dat soort zaken vandaag het volgende:

    “Volgens de laatste zgz conjunctuurpeilingen van de Nationale Bank (NBB) staat het consumentenvertrouwen in dit land op -4. In tegenstelling tot wat we meestal meemaken, is men echter deze keer wel zo eerlijk geweest naast de federale cijfers ook de regionale te geven en wat blijkt: in Vlaanderen staat de indicator op +2, in Brussel op -9 en in het Walenland zelfs op -15! De economische kloof tussen Vlaanderen en de rest van dit land blijft dan ook wat ze altijd geweest is: enorm. De NBB heeft het dan wel over een afbrokkelend vertrouwen, maar ‘vergeet’ erbij te vertellen dat zonder Brussel en Wallonië wij er in Vlaanderen veel beter voor zouden staan”.

    Als bepaalde Federale Instellingen al beginnen klare wijn te schenken, wat moeten we dan denken over de rest?

    *

    *

    *

    29-08-2016, 16:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3634

    7/1349 * - Herinneringen aan St Jan Kermis - De boerkini und kein Ende, ten gronde -

    .

    DEEL 1

    ***

    Maandag 29 augustus 2016

    Zon 6u52-20u33

    Martelaarschap Sint Jan de Doper

    *

    Deze Prinses had voor haard vader gedanst en vroeg het hoofd van zijn vriend om op de feesttafel te zetten….

    *

    Marteldood van Johannes ‘wiens hoofd bij Herodes op tafel werd gezet’ , die zijn troepje volgelingen overgoot (doopte) met water uit de Jordaan, en die graag zijn plaats doorgaf aan die Zachtmoedige uit Nazareth, die wij Christenen de Zoon van God noemen. Dat is echter niet wat de woestijnrover van de Engel Gabriël in zijn megalomane koortsdromen hem later in het oor fluisterde en dus zijn al de is-lammerij-aanhangers kwaad op alle christenen, omdat zij dat een zware godslastering vinden.

    Elk zijn goesting, zou ik zeggen en laat ons daarover ‘in debat gaan’, nu dat al 1400 jaar ‘op tafel werd gegooid’. Voor mijn part mogen ze daar een andere 1400 jaar over doen, als ze daarmee content zijn. Liever dan al die 14 jaar de Christenen de kop te willen inslaan….

    Maar, ja, gezond verstand en islammerij, dat zijn twee dingen die samenhoren als katten en honden….

    Waarom ik op deze dagklapper nog maar eens dieper in ga? Wel, in het Gemeentje waar ik vandaan kom (St Jan-by-Ieper), ook wel een St-Jan-Hoge-Zieken genoemd, was deze ongescheirde baardman de Patroonheilige. En dus reden voor de Jaarlijkse Kermis in ’t dorp. Ik heb daar niet de beste herinneringen aan bewaard, want 2 dagen later herbegonnen de klassen. Eén September en boeken-tassendag. Moederlief, wat was die ‘slingermolen’ als enig vertier dan moeilijk te passeren. Maar de volgende dag kregen we ’s middags vrij, omdat de plaatselijke jeugd dan vélokoers hield rond de kerktoren….

    Geloof me of niet, het is vandaar dat mijn aversie komt voor alles wat met de wielrennerij te maken heeft. Al die jonge goden op al die blinkende fietsen. En IK kon te voet naar ’t College in Ieper: ‘4 x per dag ruim 7 km lopen. En dat zeven lange jaren lang….

    Daarna heb ik geleerd, dat mits noeste arbeid, er echt veel mooie fietsen konden gekocht worden… Meer zelfs, afgunst op die vele blinkende vehikels die me zo dikwijls in het voorbijrijden getrakteerd hadden op een stortbad, liet ik nu ver achter mij… Ja ja, echt waar, maar toen bestond er ook niet zoiets als ‘traject controle’ en flitspalen… De enige palen die ik nog zag waren de pispalen, omdat die nu voor mij niet meer hoefden….

    Allez, ga maar eens zien. ’t Is er misschien nog altijd kermis vandaag…. Met toeters en bellen, en veel dansmuziek tot op straat. De Groeten daar!

    *

    *

     

    Wat baten kaars en bril

    Als den uil niet zien en wil…..

    *

    *

    Eigenlijk is er ten grond geen enkel probleem. Na de vaststelling, wederzijds, dat hun agressieve veroverings-strategie via het afgedwongen straatbeeld niet aanslaat integendeel op ernstige weerstand stuit, is de oplossing simpel.

    Laat ze dragen wat ze willen, omdat het door hun ‘religie’ is voorgeschreven, maar niet hier bij ons. Ze kunnen dus zelf de juiste conclusies trekken.

    Anders is het natuurlijk als ze toch willen blijven, omdat ze denken nu al het recht te hebben om hun grilletjes in te willigen. Waarschijnlijk als voorschotje op hun recht als triomfantelijke overwinnaars van het ‘decadente Westen’.

    Maar onze Overheid, alsmede hun slippendragers van de Media, zien dat anders. De ‘verrijkers’ moeten in naam van de ‘sacrosancte Globalisatie’ van meet af aan gepamperd worden. Zelf naar het toilet gaan om daar hun behoeften te doen, is te lastig. En zelfs ten enenmale onbekend, want hun linkerhand, zo schrift hun ‘Geloof’ hen voor, dient om hun … af te vegen. Toiletpapier is te Westers en dus te decadent. Spijtig dat de WC-deur het zicht op al die dingen zo goed verbergt….

    De dame op de afbeelding hierboven studeert aan de Hasseltse Unif en blogt (tegen betaling?) in haar vrije tijd voor “redactie.be”. Zo ziet U maar waarom we langs alle kanten erin geluisd worden….

    Zo werd deze Dame op de FlandriaKaai door Pegida het spreken belet. Och arme, dat tere zieltje.

    Hoe obstinaat ze de is-lammerij (niet onverdienstelijk) belijdt, kunt U nagaan op deze link

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/blog/ayasabi

    *

    Waarom denkt U, dat in het artikel hieronder, nergens de achtergrond van deze dame in de verf werd gezet? Zeg me met wie U verkeert, en met die wordt U vereerd.

    Arme verkochte pers, K.O. gevloerd en in de touwen geklopt door de eigen reporters….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Wij beslissen zelf wat we dragen’

    *

    Het Flandria-ponton op de Antwerpse Schelde was vanmiddag het decor voor een ludieke manifestatie tegen een mogelijk boerkini-verbod. Ondanks het stralende weer was de opkomst mager, met slechts één aanwezige boerkini. ‘Politici in Frankrijk en elders hebben geen waarden en raken de zwaksten.’

    Het aantal deelnemers aan de ludieke manifestatie 'Vrouw en Vrij' op het Antwerpse Steenplein was geschat op 300, maar er kwamen slechts een honderdtal actievoerders opdagen. Er waren meer journalisten dan moslima’s aanwezig. Onze reporter ter plaatse kon slechts één boerkini spotten met daarnaast nog enkele gekleurde hoeden en strandballen.

    De boodschap die de initiatiefnemers met hun ‘strandfeest’ wilden uitsturen, was evenwel duidelijk: ‘We zijn hier vandaag samengekomen om te kunnen zeggen dat we zelf beslissen wat we dragen. Mannen én vrouwen.’

    Rachida Aziz, modeontwerpster en opiniemaker, hield de langste toespraak. ‘Politici in Frankrijk en elders hebben geen waarden en raken de zwaksten’, zei ze. ‘De toon slaat door naar rechts. Tegelijk is er hoop: miljoenen jongeren verlinksen en herkennen zich niet in de huidige politici die zweren bij achterhaalde ideeën. Deze week botsten deze twee krachten: er was walging bij het zien van de foto’s uit Frankrijk. En tegelijk was er de trots op de jonge tegenreactie. We creëren plaatsen zoals hier, waar we onszelf kunnen zijn.’

    Tegenbetoging

    Ook dichter en blogster Aya Sabi probeerde een woordje te zeggen, maar haar speech werd verstoord door boegeroep van een tiental tegenbetogers, die begonnen te roepen ‘boerkini’s ga naar huis’, ‘waar zijn die boerka’s? In onze schuif’ en ‘geen jihad in onze straat’. De mensen die zich verzamelden op het ponton, probeerden daarop luider te roepen dan de tegenbetogers. Toch verliep alles relatief rustig, mede dankzij de grote politieaanwezigheid.

    De tegenactie ging uit van Pegida. De vereniging had geen aanvraag ingediend en de politie had aangekondigd tegenbetogers te arresteren, maar dat is niet gebeurd. Na enig aandringen hielden de Pegida-manifestanten er immers vanzelf mee op.

     

    Het gerucht ging dat ook Vlaams Belang'er Filip Dewinter een actie in petto had. Hij zou voorbij het ponton varen met een bootje vol vrouwen in bikini en een spandoek met daarop ‘Boerkini’s uit, bikini’s in’. Die stunt is evenwel niet doorgegaan.

    *

    *

    Op een ‘strandfeest’ ter goede stede van de wereldstad Antwerpen, gebaseerd op allerlei ideeën ter bevordering van de teloorgang van Het Decadente Westen, dik gesponsord door de overtuigde flamingant en Burgemeester DeWever, nota bene een man die nooit werkt met dubbele agenda’s en dus op voorhand vermoedde dat het een flop zou worden, de Vlamingen een les komen geven dat ze zich moeten ‘onderwerpen’, is een brug te ver geweest.

    De zomer loopt ten einde, en dus wordt het tijd om de zomerkledij op te bergen tot volgend jaar.

    Benieuwd wat er in de plaats komt. Nog maar eens een Kosovaars braaf 16-jarig meisje dat harteloos wordt ‘uitgewezen’, samen met haar krankzinnig-criminele ouders, die al 16 jaar onze Wetten aan hun laars lappen? Of weer eens een aangespoeld kinderlijkje, daar terecht gekomen (wat verzwegen wordt) door de schuld van zijn eigen roekeloze vader?

    Ach, die eeuwige bemoeizucht van al die beroeps-hoernalisten, die zelfs hun eigen moeder zouden verkopen voor nog een immigrant meer!

    In de jaren ’44-’45-’46 werden er veel overtuigde Vlamingen voor veel minder als ‘landverrader’ tegen de muur gezet!

    Misschien dat jullie beter aan jullie trekken komen met gewoon de waarheid via de blogwereld. Lees en overtuig U op.http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/blog/ayasabi

    Dank vooruwaandacht.

    *

    *

    29-08-2016, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    28-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3633

    6/1150 * - Ook in onze tuin: de vrije tijdskledij van de progressieve mens – Visie van de Londense moslim-burgemeester -

    .

    Deel 3

    ***

    Zondag 28 augustus 2016

    Zon 6u51-20u36

    H Augustinus
    Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer

    *

    *

    Van het goede teveel……

    *

    *

    Het is me het dagje wel voor de carrière van Rachida Aziz, modeontwerpster en opiniemaker, die tekende voor de langste toespraak. Pegida altijd waakzaam, voorkwam erger…..

    Jongens, wat was me dat ’n afgang, zelfs de TV moest dat knarsetandend toegeven…. Nochtans was de stemming making (voordien) zeer goed georkestreerd, waaruit duidelijk mag blijken wie de raddraaiers zijn….

    Zien die viezerikken nu nog altijd niet in, dat ze (gelukkig voor ons) hun eigen ruiten aan het insmijten zijn? Ach, die armen van geest toch, ter Linxer zijde….

    En och, die sukkelaars toch, om in deze hete zomerse dagen niet luchtig gekleed met de billen bloot op straat te mogen komen. En om dus zelfs geen ‘bijkaniet’ aan te hebben om hun eigen schamelheid te bedekken…...

    Tuin-perikelen.

    Die jammer genoeg allermaal dagtekenen van vòòr de buurjongen z’n drone had en het zwerk (uitspansel) ons dus voldoende nog luchtdekking bood. In onze door afgesloten ondoordringbaar groen omsloten tuin, die bovendien bewaakt wordt tegen gluurders door 3 geweldige wolfshonden, lopen we dezer dagen ook al eens in dat soort wel heel vrije-tijdskledij rond. Lekker warm douchke achter het hoekje, fris zwemwater van net geen 30° C: een mens zou voor minder voor eeuwig naar dit soort zomers verlangen. Vooral met een engel aan Uw zijde… Echt heerlijk, en daarnaast is het zeer milieubewust en natuurvriendelijk, want achteraf te wassen klederen horen er werkelijk niet bij.

    Neen, zegt mijn wederhelft, een moslima zou ze alleszins voor geen geld ter wereld willen zijn! Kan ik inkomen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Islamitische Londense burgemeester verkiest boerkini boven bikini, ‘keuzevrijheid’ zei u?

    *

    EMANCIPATIE BEACH???

    *

    Het boerkini-verbod is hét thema van de afgelopen dagen. De ene is voor, de ander is tegen en nog andere zien er een afleiding in om het slechte beleid van de regering te maskeren. Het is met andere woorden een partij armworstelen, waar niemand beter van wordt. Maar wat als de progressieven en de moslims deze strijd winnen? Niets aan de hand? Is daarmee de ‘vrijheid’ gered? Geloof het niet!

    De Londense burgemeester Sadiq Khan – niet geheel toevallig een moslim – is tegen een boerkiniverbod. Progressievelingen en moslima’s zijn eveneens tegen dat verbod en dit omwille van “de vrijheid om te kunnen dragen wat men wil“… Dat dit zever in pakskes is bewees de Londense burgemeester echter een aantal keren zélf.

    Nog maar twee maanden geleden schreven we immers over de ‘vrijheden’ die in Londen overblijven sinds Sadiq Khan er de plak zwaait (lees hier).). Vrouwen moeten tijdens de meetings van zijn partij vanachter of gescheiden van de mannen plaatsnemen. Is dat vrijheid? Meer specifiek aangaande het überactuele thema herinneren we er u aan dat in Londen reclames met … bikini’s uit den boze zijn. Is dat vrijheid?

    Naïviteit kent bij de progressievelingen geen grenzen. Terwijl ze volop de moslima’s steunen in hun zogezegde strijd voor ‘vrijheid’, verkiest de Londense burgemeester, zelf een moslim, de boerkini boven de bikini. Tot zover de vrijheid bij de islam.

    Met andere woorden, progressieve lieverdjes, ga morgen maar vrolijk in bikini actie voeren op de Antwerpse Suikerrui om de ‘vrijheden’ van de vrouwen binnen en buiten de islam te onderstrepen, maar besef dat het onder een islamitische burgemeester (of premier) weleens gedaan zou kunnen zijn met het dragen van uw bikini. Dan wordt het aantrekken van de burkini geen vrije keuze, maar een opgelegde kledijkeuze. Net zoals dat voor moslima’s nu eveneens zo is trouwens, maar wat ze niet willen toegeven.

    Deel het met de wereld!

    *

     

    *

    Persoonlijk huldig ik dus wel, maar op een andere manier dan de Londense moslim-burgemeester, dat ‘My home my castle’’ is. Maar ik vind wel dat daar, net als elke burcht, grenzen aan moeten zijn. Muren, en dus per definitie ook grenzen, zelfs de buitengrenzen, moeten heilig zijn. Of, zoals wij zeggen: Eigen haard is goud waard.

    Choqueren en de boel op stelten zetten horen daar dus duidelijk niet bij. In geen enkele richting. Noch, om zoals de Duitse socialisten elders te gaan binnenvallen, en al zeker niet om zelf andermans goed te gaan bemachtigen. Zeker niet als die veroverings-goesting de naam krijgt van ‘godsdienst’ of afgoden-verering. En gepromoot wordt door vreemde klederdracht op te dringen. Dan is die zogezegde vrije wil om te dragen wat men wil, gewoon provocatie en/of herinnering aan wat ons te wachten staat eenmaal ze voldoende in aantal zijn….

    Dat een peuter op het strand niets aan heeft, daar kan ik nog inkomen. Op die plaats komt het inderdaad in de wijde natuur op geen streepje nat meer of minder. Laat dat zelfs een les zijn voor onze Dames!

    Dat heel dat is-lammerij geblaat en gejank over gekleed te water gaan, gewoon larie en apekool is, bewijst die man in Londen daar zelf. Zie hieronder. ‘Sloepen af, en vrouwen eerst’ zoals wij geleerd hebben, vervangen door vrouwen als aanhangsels helemaal achteraan de mannen te plaatsen, is een ingreep tegen de natuur zelf. Want het Mensdom draait in de eerste plaats om de vrouw, als baarmoeder van de Natuur zelf. Mannen zijn vervangbaar als vader, moeders niet. Wie daaraan twijfelt, moet zijn vijzen eens laten vastzetten!

    We herinneren ons nog allemaal dat in onze kerken, de moeders (en de lieven) aan de andere kant moesten plaatsnemen dan de mannen. Omdat die, zei onze Onderwijzer, met een grijnslach op zijn streng gelaat, hun handen niet konden thuishouden. Waarbij hij, aan ons plattelandsjongens en dito meisjes met een paar woorden ‘Eerbied in Gods Huis’ had ingeprent, maar ook de inleiding tot de Mechelse Catechismus over het 6de en het – 9de Gebod, dat zegt ‘doe nooit wat onkuisheid is’.

    Ja, inderdaad, aan Meester Daniel van de Lagere Jongensschool in dat piepklein dorpke heb ik niets anders dan goede herinneringen. Nauwelijks op mijn 10de, hadden wij reeds via hem de levenswijsheid van Mahatma Gandhi onder de knie. Wij wisten reeds heel veel over het Engelse kolonialisme, dat we voorgeschoteld kregen aan de hand van een wereldkaart aan de muur, waar hij ons … Indië leerde kennen. Al die heerlijke dingen waren gewoon onderdeel van de les lezen, rekenen, godsdienst, aardrijkskunde, geschiedenis, enz... Hij haspelde die dingen gewoon allemaal door elkaar. Die dingen, zei hij, waren de kapstokken die we later nog heel veel zouden kunnen gebruiken.

    Samen met de zegswijze, dat ‘mest geen heiligheid was, maar toch de ziel der landbouw’, zijn dat soort ‘kapstokken’ heel mijn leven de ezelsbruggetjes geweest langs waar mijn levensjaren verliepen.

    Om maar te zeggen, dat kinderkoppekes dikwijls als eerste kasseien gebruikt worden, om later door asfalt vervangen te worden….

    *

    *

    28-08-2016, 17:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3632

    4/462 * - Op school leren doden straks ook in de eindtermen van het Lager Onderwijs? -

    .

    Deel 2

    ***

    Zondag 28 augustus 2016

    Zon 6u51-20u36

    H Augustinus
    Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer

    *

    36

    *

    In de Limburgse Provincieraad leeft nu

    de hoop op vele kleine kotszakjes….

    *

    *

    We konden het lezen in onze ‘serieuze’ pers, deze morgen: Crombez zal het cash moeten betalen, een Turk die zichzelf belangrijk vindt, te hebben uitgesloten. ‘Zul kotzen’ zegt Koç daarover.

    We mogen er ons dus aan verwachten, binnenkort op een of andere IS-Koç partij te kunnen stemmen. De partij van ’t Crevitske zal dan wel verplicht zijn om de wapenwet te herzien, zodat mo-slimmerij baby’s van bij de geboorte een wapen tussen hun pampers mogen hebben. Waarbij het oppassen zal geblazen zijn, voor iedereen die probeert mamoerkes naar de pasgeborene te kirren. Jong geleerd is oud gedaan, dat weet iedereen.

    Wil AUB daar aan denken, als U straks de beelden ziet van de ludieke ISIS-Show met badgoed op het veel grotere Steenplein in A’pen. Een exactere voorafbeelding hoe de is-lammerij U in doeken wil draaien, bestaat er niet.

    Helemaal gekleed in bad willen gaan: het bewijst perfect hoe geschift men daarbij moet zijn. Dat zoiets nu open en bloot kan vertoond worden, bewijst vooral ook hoe de is-lammerij stilaan onder de indruk komt van hun macht. Ook wij zullen onze gewoontes moeten aanpassen. Kogelvrije vesten, motorhelmen om bijlslagen te overleven en een roestvrij stalen harnas van kop tot teen, om het effect van bomgordels zoveel mogelijk te neutraliseren.

    Ja Ja, aan de ‘verrijking’ komt er geen eind….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    ISIS choqueert met video: 5 buitenlandse kinderen executeren Koerden

    *

    Geplaatst op 26 augustus 2016 door E.J. Bron

    (Door: Wim Verhaert)

    Terreurorganisatie Islamitische Staat (ISIS) heeft een video van een executie in Syrië verspreidt. Op de beelden is te zien hoe vijf minderjarige jongens Koerdische gevangenen doodschieten.

    Volgens Islamitische Staat gaat het om kinderen uit Groot-Brittannië, Egypte, Tunesië, Oezbekistan en een Koerdische jongen. De terechtstelling zou uitgevoerd zijn in Raqqa, de zelfverklaarde hoofdstad van het kalifaat.

    #Raqqa new #ISIS propaganda video Make 5 children ” 1 from UK” Execute 5 men #Syria #ISILpic.twitter.com/y1CHt3mtP9 — ????? ???? ???? (@Raqqa_SL) 26 augustus 2016

    Klik onderstaande link aan voor de video

    Bron:
    www.nieuwsblad.be

    *

     

    *

    Ok, zegt de PS. ’t Is al goed. Dan pleiten we maar voor de arbeidstijdverkorting, want ‘de bazen zijn smeerlappen’ waarvan wij zoveel mogelijk zweet willen afdrogen.

    Ziet U het verband?

    Badhanddoeken zullen veelvuldig in de mode komen, en dat willen zij op inspelen. Om hun luiaardszweet af te vegen, maar ook om stand by te staan voor al die druip-natte moslimwijfjes moslimlijfjes.

    Als daar maar geen vodden van komen…..

    *

    *

    28-08-2016, 17:01 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3631

    4/539 * - H. Augustinus - Hoe de eigen Turkse Geschiedenis binnenkort ook onze toekomst zal beïnvloeden -

    .

    Deel 1

    ***

    Zondag 28 augustus 2016

    Zon 6u51-20u36

    H Augustinus
    Na het feest van Sint-Augustijn zijn er geen hete dagen meer

    *

    Pet af voor deze H. Augustinus, die zijn eretitels als bisschop van Hippo, theoloog, filosoof en kerkvader maar al te uitdrukkelijk verdiend heeft. De dagklapper van vandaag 28/8 herdenkt zijn sterfdag. De man leefde in de jaren 354-438, behoorlijk lang tot zeer lang geleden dus. Lees alles over hem op https://nl.wikipedia.org/wiki/Augustinus_van_Hippo het is, zoals ‘Het Kerelskind’ het lezen waard, en weet daarbij dat de stad Hipppo (Thagaste) ligt ergens in wat nu Algerië zou moeten zijn, wat alleen maar bewijst dat andere tijden ook ander Meesters geven

    Volgende uitspraak van hem (reden waarom deze nan mij dierbaar is), opgedaan op de collegebanken, is lmij al die jaren bijgebleven? Omdat ze getuigt van gezond verstand en een klare kop, twee eigenschappen die niet meer passen in een progressieve wereld.

    “Mest en is geen heiligheid, maar ’t is de ziel der landbouw’”.

    *

    Mercie, Hoogvereerde Nonkel Gust, voor de gelegenheid om dat nog even te hebben mogen herhalen vandaag.

    *

    *

    *

          

    *

    *

    De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Stel U voor; naast onze eigen Europese Geschiedenis (een kennis die nergens nog aangeleerd wordt), bestaat er ook de voor-geschiedenis van onze veroveraars.

    Hoog tijd dus dat we ze ook leren, zodat we kunnen meespreken over de Mamelukken, de AssyriPers, ja zelfs als de Meden en de Perzen. Want dat zijn allemaal landen die ooit in on-verschil kwamen met de have wilden en latere is-lammerigen die nu onze vrienden zouden moeten zijn….

    Kijk, ik was er ook niet overal persoonlijk bij, maar zoals Vriend Xander de situatie schetst, zo kan het geen een. Laat dus de Goedendag thuis en leer voortaan U te gedragen als U een soort Turk wilt beledigen door hem een Vliegend Tapijt aan te bieden ipv een Mercedes Type E-Klasse.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen

    *

    Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van het Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen – Turkije heeft enorme macht, en zal dat gebruiken’ – Turkse tanks met Westerse steun tegen anti-ISIS alliantie SDF – Enige letterlijke eindtijdberekening in de Bijbel eindigt in Erdogans 2023

    Het gezicht van de man die de bij elkaar opgetelde gruwelijke bloedbaden van Stalin en Hitler volkomen in de schaduw zal stellen, en de grootste slachter ooit in de menselijke geschiedenis dreigt te worden. Achtergrond: Turkse tanks rukken op naar Syrië.

    Gisteren, op 24 augustus, was het op de dag af exact 500 jaar geleden dat de Ottomaanse Turken hun veroveringsoorlog van het Midden Oosten begonnen met het verslaan van het Mammelukken-Sultanaat bij de stad Dabiq in Syrië. We voorspellen al jaren dat Turkije de strijd tegen het terrorisme als voorwendsel zal gaan gebruiken voor een nieuwe agressieve veroveringstocht, die het door Erdogan en zijn islamitische AK Partij gedroomde herstel van het Ottomaanse Rijk mogelijk moet maken. Met het binnenrijden van tientallen Turkse tanks in Syrië is dat herstel nu daadwerkelijk begonnen, en daarmee ook de vervulling van een uiterst belangrijke Bijbelse eindtijdprofetie, die van het laatste, 8e (herstelde 7e) wereldwijk, het ‘beest dat van zijn dodelijk wond genas’, dat op den duur het grootste bloedbad uit de menselijke geschiedenis zal veroorzaken.

     

    Lees meer...   (36 reacties)

    *

     

    *

    Ik denk dat Angelina Märkelina begint spijt te krijgen van die zovele foto’s waar ze naast Sultan Erdogan prijkt. De Duivel en zijn moer!

    Of zou ze eerder hoge verwachtingen koesteren, dat de Turkey’s, net als in ’14-’18, samen met Duitsers, zij-aan-zij vechten tegen de rest van de wereld?

    Met dit verschil: toen was niet Turkije de sterkste, maar het Keizerlijke Duitsland dat onder leiding stond van weer eens een andere Saksen-Coburger-Gotha….

    Kijk, kijk, weer eens een klein bewijs, waarin een klein land zo groot kan zijn. Weet gij, Fluppe Coburg? Uw over-over grootoom die oorlog voert tegen de Vrije Wereld samen met de Turken!

    Hoort U ook dat donderen in de verte, richting Keulen?

    *

    Bijlage

    https://youtu.be/m3RkzwICo78?list=PL6CCB572959F3584B

    Dit is een link die U zeker niet moogt missen. Niet alleen voor wat ons Barabaraatje vertelt in de Kamers over deze Erdogan, de Hitler² in opkomst, maar vooral op het loflied voor Vlaanderen, op vandaag, op de Wake a/d IJzer.

     

    https://youtu.be/eeXDl4bVDRw?list=PL6CCB572959F3584B

    *

    *

    28-08-2016, 09:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3630

    5/672 * - Hongarije bouwt 2de hek – vergelijking Einstein/Orban – De techniek van Sultan Erdogan schreit om een Trump-greep -

    .

    Deel 4

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    Het bij het rechte eind hebben

    Dat is wat geniën gemeen hebben….

    *

    *

    Naast gelijk hebben, moeten ze echter ook nog gelijk krijgen, wat helemaal iets anders is. Tot de feiten hun gelijk bewijzen

    Veel is daar niet aan toe te voegen.

    Tenzij het gebalk in de marge van al die wereldverbeteraars, die willen dat vuur overeenkomt met water, de hel met de hemel en primitief met Beschaafd. Een zekere Marx heeft honderd jaar geleden gepredikt dat het kan, als men maar voordien de Macht in handen kreeg. Wat sedertdien overal met klank (en vooral veel bloedvergieten) mislukt is. Maar om dat mislukken te camoufleren, doen deze nu zoveel mogelijk beroep op de is-lammerij die met andere middelen onder de dekmantel van godsdienstvrijheid, hetzelfde doel wil bereiken.

    Geweld en godsdienstvrijheid: de paradox van deze tijd. Waardoor zou moeten bewezen zijn, dat vuur en water een harmonieus koppel kunnen zijn.

    De Oude Grieken, die van hun Gods geleerd hadden, dat zij eerst verdwaasden, zij die ze wilden vernietigen, kenden, blijkbaar meer van het leven dan onze Grote Verlichte Verstanden. Die kennen zelfs hun eigen spreekwoorden niet meer. En weten dus niet, dat wie het gevaar bemint, er ook zal door vergaan.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Hongarije bouwt tweede hek om vluchtelingen te weren

    *

    Hongarije gaat een tweede hek bouwen bij de zuidelijke grens met Servië om migranten buiten te houden. Dit zei de Hongaarse premier Viktor Orban vandaag.

    Orban zei dat het nieuwe grenshek naast de al bestaande barrière komt te staan. Het moet de verdediging versterken om potentieel honderdduizenden vluchtelingen tegen te houden als het migrantenbeleid van Turkije verandert.

    Het al bestaande hek van prikkeldraad langs de zuidelijke grens van Hongarije met Servië en Kroatië heeft de toestroom van migranten vorig jaar via de Balkan-route sterk verminderd. Maar nog steeds komt een gestaag aantal migranten aan bij de Hongaarse grens met Servië.

    Visumplicht

    Orban zei dat Hongarije zich moet voorbereiden op de mogelijkheid dat de vluchtelingendeal tussen Turkije en de EU klapt. Onder de huidige deal heeft Turkije toegezegd alle medewerking te verlenen in de vluchtelingencrisis. Zo worden alle vluchtelingen die illegaal de EU in zijn gekomen, teruggestuurd naar Turkije. Turkije dreigt echter het akkoord op te zeggen als Europa de visumplicht voor Turken niet binnen enkele maanden opheft. Dat is de EU niet van plan: een van de belangrijke Europese voorwaarden voor afschaffing van de visumplicht is dat Turkije zijn antiterreurwetten versoepelt.

     

    Hongarije kreeg veel kritiek vanwege de bouw van het vier meter hoge hek dat bijna een jaar geleden werd geplaatst. Sindsdien hebben echter ook veel meer landen strengere maatregelen genomen om de toestroom van vluchtelingen in te dammen. Nadat het hek was geplaatst, nam het aantal vluchtelingen dat via Servië Hongarije wilde binnenkomen aanvankelijk af.

    *

     

    *

    ‘Regeren is vooruitzien’ = niemand beter dan Sultan Erdogan die dat weet. Zo houdt hij een dodelijke overvloed van ‘vluchtelingen’ tegen in zijn land, die op een teken van zijn hand Europa zullen willen binnenstromen. Tenzij zijn aanhangers, waar ook in Europa, zijn hoogstaande verwachtingen mogen komen gestalte geven: Eu-lidmaatschap met daaraan verbonden de Eerste Viool te mogen spreken, én vrij verkeer van miljoenen Turken over heel het Avondland.

    Hij denkt vrij zijn vrienden en zijn vijanden te mogen kiezen, zonder daarbij in het minst te denken aan wat die zelf willen.

    Hij wil namelijk, niet met zoveel woorden, God gelijk zijn en rekent er op dat niet hij de wereld nodig heeft, maar de wereld hem.

    Kortom, een uitdaging die alleen reuzen als Donald Trump aankunnen. De juiste man op de juiste plaats om op het juiste moment de juiste knoppen te bedienen. Iets wat de Bin Laden vriendjes van voor en na 9/11 nooit zouden gedaan hebben.

     

    *

    *

    27-08-2016, 18:20 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3629

    4/600 * - Clinton in Mississippi tegen Farage = het begin van haar einde -

    .

    Deel 3

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    Vandaag H. Monica….

    Liever die Lewinsky ipv die Hitlery

    *

    *

    Hardvochtig Rechts Nationalisme, zoals dat Clinton Wijf vertelt, bestaat alleen in de gefrustreerde hersenen van een Linkxe dolgedraaide Passionnaria. En dat is precies de leefomgeving waarin Nigel Farage haar heeft gesitueerd. Mensen zoals zij en haar voorganger helpen de wereld om zeep. Kijk gewoon rond, en zeg hoeveel dodelijke fronten er zijn bijgekomen, sinds de Zwarte Ongelukskater in Amerika als geniepige moslimbroeder aan de knoppen zit.

    Dat die onverlaat daarbij Poetin ten berde brengt, zal haar niet in dank worden afgenomen. Ze werkt zich nu al in nesten, en ze is nog niet eens verkozen.

     

    Enfin, Nigel Farage, de vos, heeft haar gekregen waar hij wilde, op haar paard. Van daar, hoog verheven boven de massa kan ze haar fantasie botvieren. ‘Kijk eens, Don Quichotte was maar een arme verlopen Spanjaard. Voor U staat (of zit) een der rijkste Vrouwen ter wereld, die nog rijker wil worden op jullie kap.’

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Clinton vol in de aanval op Nigel Farage: "Exponent van hardvochtig nationalisme"

    *

    Op een conventie in Mississippi gisteren verschenen Donald Trump en Nigel Farage samen op het podium. Farage verklaarde er dat hij nooit op Hillary Clinton zou stemmen, zelfs niet als hij er betaald voor zou worden. Die uitlating zorgt voor een heftige reactie van Clinton.

    Clinton schuwt de grote woorden niet als ze het heeft over de voormalige UKIP-leider. Ze brengt Farage in verband met de opkomst van "hardvochtig, rechts nationalisme" en beschuldigt de Brit ervan een extremist te zijn in de stijl van Vladimir Poetin. "Gisteren voerde een van de meest prominente rechtse leiders van het Verenigd Koninkrijk campagne met Donald Trump. Hij riep anti-immigrantengevoelens op om het referendum over de brexit te winnen. Hij zei dat vrouwen, en ik citeer, 'minderwaardig zijn' aan mannen en wil wetten schrappen die vermijden dat werkgevers op basis van ras discrimineren. Dat is wie Donald Trump aan zijn zijde wil."

    Volgens Farage toont de reactie van Clinton dat ze schrik krijgt. "Haar aanvallen op mij zijn nergens op gebaseerd", vertelt hij aan The Independent. "Misschien moet mevrouw Clinton wat meer gesprekken voeren met de normale, werkende mens in haar land in plaats van mij aan te vallen met gewiekste quotes."

    *

    *

    Amerika, dank zij de verslagen Hitler, na alles de grootste Macht ter wereld, staat voor een tweesprong. Linkx leidt naar de chaos, Rechts naar de toekomst. Een toekomst met Hoofdletter.

    Het Clinton Wijf leeft met de kop in de wolken, hoe rijker hoe liever, en Trump is een man uit het volk die nog elke dag met eigen handen bewijst wat hij kan. Als selfmade man, een formidabele loopbaan opgebouwd, acht hij nu zichzelf in staat om hetzelfde te doen voor de hele wereld.

    Zeker, de man heeft fouten gemaakt. Ook weer in deze verkiezingstijd. Maar hij is niet te beroerd om dat zelf te zeggen. En om zich te herpakken.

    Het zakenleven is niets anders dan iedere keer weer leren uit z’n eigen fouten. En wie in het zog van zo’n fenomeen kan lopen, zal nooit meer langs de kant van de weg moeten staan bedelen.

    Enne, wat geldt voor de Verenigde Staten, geldt ipso facto voor ieder van ons. Het beste bewijs hiervoor is hoe onze Media weer kiezen voor de verkeerde kant….

    *

    *

    27-08-2016, 17:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3628

    4/568 * - In St Lambrechts Woluwe Arabisch in het onderwijs -

    .

    Deel 2

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    *

    Inderdaad, echt Koninklijk…

    *

    *

    Voelt U, net als ik, iets aan uw elleboog?

    Heb ik nog onthouden uit de schoolstrijd van begin de jaren ’60, toen onze schoioljuffrouwen naar het Beursplein trollen, om er in groep te roepen ‘Weg met Collard’… Zelf stond ik daar op de trappen mee te schreeuwen in de menigte. En daar leerde ik ook veel over ‘de Ziel van het Kind’ – en over ‘Wie de Jeugd bezit, bezit de toekomst’’.

    Zoveel jaren later leven we nu met deze jeugd van toen. Zonder God noch Gebod. Het Katholiek Onderwijs is verworden tot het Vrij Onderwijs, Het Algemeen Onderwijs dus, allemaal met ‘leken’ leerkrachten, want ze ‘doen et’ allemaal door hetzelfde gat. Eerwaarde Heren, en Eerwaarde Zusters? Die zijn uitgestorven. Of uitgeweken. De SD zullen het wel op hun eentje rooien. En doen wat ze willen. Zelfs met goedkeuring van de laatste overlevende Kerkelijke Hovaardigheidsbekleders.

    Maar de boer, hij ploegde voort.

    De Legers kwam, het Arabisch werd de voertaal van op school, maar de boer, hij ploegde voort. Want morgen moest er een nieuwe oogst komen.

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Voor het eerst in België Arabische les op school

    *

    Arabische les op school. In Vlaanderen mag het in theorie, maar komt het nog nergens voor. In het Franstalig onderwijs tot nu toe ook niet, al brengt het Koninklijk Atheneum van Sint-Lambrechts-Woluwe daar nu verandering in. Het biedt vanaf dit schooljaar als eerste in België Arabisch aan. Dat meldt de krant La Dernière Heure.

    Vijfdejaars die de studierichting talen volgen, krijgen de mogelijkheid om het vak te kiezen. Directeur Massimo Caruso geeft aan dat het Arabisch de op drie na meest gesproken taal in ons land is en dat in de hoofdstad bijna 350.000 inwoners er een band mee hebben.

     

    Caruso benadrukt dat hij zijn leerlingen zo wil vormen tot burgers die openstaan voor andere culturen en wijst op het verschil tussen taal en religie. Het Koninklijk Atheneum heeft alvast een leerkracht die het vak zou kunnen geven. Maar om de lessen van start te laten gaan, moeten er op 1 oktober minstens acht leerlingen voor hebben gekozen. Voorlopig staat de teller op twee definitieve inschrijvingen en lieten zeven leerlingen weten interesse te hebben.

    *

    *

    En de waanzin van onze op stapel staande ondergang zal nooit eindigen, tenzij wel zonder verder tijdverlies via de stembus kiezen voor de spreekwoordelijk beste aller verdedigingssystemen.

    We moeten terug naar een tijdperk waar er geen plaats is voor ‘voorlopige’ Rechterlijke Vonnissen, zoals de TV ons probeert wijs te maken als het gaat over het teniet doen van het nicab-verbod op de Franse stranden.

    Het begin met de letter ‘A’ van Allah, en het eindigt met de letter ‘Z’ van grafzerk. Allemaal onder de grond, met het hoofd naar Mekka. Onder een zerk met Arabische spaghetti-slierten.

    In hun al bijna 1.000 jaar oude graf, zullen onze voorouders, de Kruisvaarders, liggen trillen van ingehouden woede.

    Niet iedereen elke dag een snede brood en een slok wijn, heden ons dagelijks brood zoals in de Kerk, maar iedereen elke dag een machete, een kapmes of een rijzweep. De ‘Beschaving’ van de Dood, ipv die van het Leven….

    *

    *

    27-08-2016, 17:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3627

     6/1220 * - Marc Coucke tegenover de Amerikaanse cowboys is zo geen zacht gekookt eitje als Jo en Pol -

    .

    Deel 1

    ***

    Zaterdag 27 augustus

    Zon 6u49-20u38

    H Monica, patrones v/d moeders

    *

    *

    Baanbrekend Ondernemen….

    *

    *

    Als het van de Vaderlandsche Leugenpers afhingt: dan (liever vandaag dan morgen) Jeroen Optima als poenschepper dan dat Coucke-Beest. Eerstgenoemde, dat is pas een man naar hun hart! Helemaal in de stijl van Steve Gratis, de succesvolle kanaalduiker.

    Deze aanpak is een klein truckje uit de hoerenbuurt die maar al te dikwijls wordt gebruikt om een slachtoffer in de alkoof mee te trekken.

    In ons West-Vlaams taaleigen noemen we zoiets: iemand lijk een kieken tot op het vel pluimen.

    Bij Lernaut & Hauspie, de door Amerika bestolen uitvinders van de Taal-industriële Revolutie zagen we reeds dat de West- Vlamingen bij die Amerikaanse hoerenmeesters, hun Meesters hadden gevonden. Dat die koewachters stom waren, wisten we al lang. Maar zò stom dat niemand daar de authentieke Coburger Boekhoudwetten zou kennen, dat is niet meer normaal. Dat is niet eens meer stom zijn, maar puur banditisme.

    Nu wordt geprobeerd diezelfde lepe truc herhaald te worden voor weer een West-Vlaming die op het punt staat de wereld te veroveren. Een ‘toets’ en geen Toots met mondharmonica die deze keer zoals het Spaanse graan wel de storm zal doorstaan..

    En waar is de Media er als de kippen bij, om voor het gepluimd kieken het vuur op te stoken.

    Ondergetekende, als (bescheiden) boekhoud-expert met een 45-jarige loopbaan in het harde zalenleven, die het allemaal van zeer dichtbij heeft meegemaakt, ziet zich dan ook verplicht dit volksverraad staalhard aan de schandpaal te nagelen.

    Als achtergrond van het gebeuren deze technische uitleg:

    De Angelsaksische Boekhoudwetten staan gewoon eeuwen en eeuwen achter bij de onze, die van de Vlaamse boertjes.

    En daar gaan we dus. Sedert het verplicht openbaar maken van de ‘Jaarrekening’ ergens zo’n 35-40 jaar geleden, werd, naast het openbaar maken, viel niet alleen een bindend verklaarde uniforme voorstelling te respecteren die de grootste analfabeet (waaronder de Vakbonden) wegwijs moest maken, naast het blootleggen van de meest intieme en geheime bedrijfsgeheimen. Lees: o.a. de loongegevens der Directie tegenover die der werknemers kenbaar te maken. Loonmassa tegenover loonmassa… Die, mochten, zoals voorzien in de instructies, maximaal 5 op 1 bedragen. Ook het omzetcijfer, het paradepaardje van ieder bloeiend bedrijf, moest uitvoerig worden toegelicht. Zo wisten de Syndicaten perfect hoe ze ter gelegener tijd elk varkentje apart moesten wassen. Daar deze gangsters zelf niet eens rechtspersoonlijkheid hadden, wisten ze daarbij natuurlijk hun eigen varkentjes goed te beschermen. De zakenwereld stak dus gewoonlijk, waar mogelijk, een tandje bij…. Of legde er anders het loodje bij neer.

    Enfin, die Boekhoudwet, tot stand gekomen onder druk van bepaalde ‘lobbyisten’, stond op straffe van zware boetes, volledige transparantie voor.

    In de fameuze voor eenieder ter inzage evenzo verplichte ‘toelichting’, diende ook (zogezegd ten gerieve van belang-stellenden?) zoveel mogelijk inzage gegeven te geven over de vooruitzichten van elk bedrijf. Welke goed omschreven belangrijke contrasten/verwezenlijkingen stonden er op het programma? Enzoverder, en zo meer. Naar ieders godsvrucht en vermogen.

    En daar komt de syndicale aap uit de mouw. Vaste en solide verwachtingen (een zeer persoonlijke appreciatie!) dienden voor de aandachtige lezer, onder de rubriek pro forma OrdeRekeningen dus reeds als gerealiseerd vermeld te worden. Met daaraan automatisch gekoppeld de tegenpost, ook als orderrekening, op het Passiva Waaruit moest blijken dat de verwachtingen nog geen zekerheden waren.

    Voilà, het publiek was dus in eer en geweten voorgelicht, over het voorbije jaar, maar ook over de komende vooruitzichten. Het zakenleven werd dus verplicht zich als goed huisvader te gedragen.

    En wat doet een waarnemer met slechte bedoelingen?

    Juist. Wat de Waal Street Journal deed met L&H, en wat de overnemer van Coucke nu ook probeert te doen. Zijnde, ‘Meester, Meester, er staat iets op het Actief geboekt dat er nog niet is. Dus: valse balansen….

    Hier geeft het pas aan, te vermelden dat de boekhoudregels voor confraters met minder goede bedoelingen, een oceaan van mogelijkheden te bieden zeer gesofistikeerde zijsprongetjes te maken. Zo zouden onbetaalde facturen (voor teruggezonden leveringen) wel eens ‘gerealiseerd’ kunnen worden, door een tegenboeking via de rekening ‘Voorraden’. Knap gezien: de cliëntenrekening is aangezuiverd, en de voorraadrekening stemt overeen met de werkelijkheid. Maar de geboekte omzet blijft ongewijzigd.

    Enfin, dat zijn allemaal kunstgrepen, die bij Optima beter thuishoren dan bij Marc coucke….

    *

     

    GEPLUKT BIJ

    *

    Marc Coucke beschuldigd van omzetfraude

    *

    Er hangt Marc Coucke en de andere aandeelhouders van Omega Pharma een claim van 250 miljoen euro boven het hoofd. Omega Pharma zou jaren de verkoopcijfers opgesmukt hebben door onverkochte producten mee op te nemen in de boekhouding.

    Overnemer Perrigo schuwt geen inspanning om bij Omega Pharma fraude te bewijzen. Speurders ondervragen het personeel en kijken hun computers in. Een Nederlandse rechter is gevraagd om Waterland, de mede-aandeelhouder van Coucke in Omega Pharma, te dwingen 75 miljoen euro klaar te houden om die te betalen bij een eventuele schadeclaim. In totaal zou Perrigo een claim van 250 miljoen euro willen indienen tegen Omega Pharma.

    Het gaat onder meer om een regeling die het bedrijf had voor niet verkochte producten. Apothekers konden daarbij alles terugsturen wat ze hadden afgenomen, maar Omega Pharma boekte de hele levering als een vaststaand inkomen. Vraag is wie ervan wist. In de omgeving van Omega Pharma is te horen dat het bedrijf zijn boekhouding al vele jaren met die methode voerde, maar volgens een insider nam het belang ervan jaar na jaar toe.

    Volgens een specialist vormt de regeling een inbreuk op de boekhoudregels, en dat is ook de overtuiging van Perrigo. De overnemer ziet dit als de reden waarom het veel te veel heeft betaald voor Couckes bedrijf, en wil zo een stuk recupereren. De kans is groot dat het tot een reeks jarenlange procedureslagen voor de rechtbank komt.

    *

     

    *

    Gelukkig voor de Marc, heeft die betere experten gehad dan Jo en Pol. Want die kregen op het laatst onder invloed van BACOB het latere Dexia, de Waalse Bodson-stommeling als totaal onbekende PDG (nu zou men zeggen CEO (Chief Executive Officer) opgedrongen, die geen jota wist over Handelswetten of faillissementswetten, en tot twee keer toe voor de Handelsrechter in Ieper, zijn huiswerk diende te herpakken. Met het gekende gevolg.

    De Vaderlandsche Leugenpers zou er dus beter aandoen, vooraleer ze nog iets dommer beginnen te schrijven, om Beroeps Federatie der Beëdigde Boekhoud-Experts te raadplegen.

    En al ben ik de laatste om Lernaut & Hauspie te verdedigen, ik zal blijven de waarheid uitdragen. In de hoop hen en hun vele kleine aandeelhouders uit de Westhoek gerechtigheid te bevechten.

    Stel U maar eens voor welk onmetelijk fortuin inzake wereldwijde ‘speechtechnologie’ hen werd ontstolen. Minstens even belangrijk als het gehele wereld wijde web Internet. Ga de toepassingen maar eens na: van de wieg tot het graf beheerst de taaltechnologie elk mensenleven.

    En het is nog waar op de koop toe: zowel Jo als Pol reikten inzake vechtlust niet eens aan de hielen van onze Marc.

    PS

    Ondergetekende heeft geen enkel band, maar dan ook geen enkele met de drie genoemde personaliteiten. Wel doe ik voor ieder van hen tot driemaal toe mijn hoed af! Want onze geliefde West-Vlaamse moedertoale, dat schept een eeuwigdurende band.

    *

    *

    27-08-2016, 17:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!