MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3018

    Dinsdag 10 november 2015

    Slachtmaand

    Zon 7u49-17u03

    H. Leo de Grote

     

    *

    10/11/1936 Kristalnacht.

    Het was in 1936, die ganse lange novembernacht, waarop (onder het goedkeurend oog van Polizei, Leger en Gestapo), in alle Duitse steden en dorpen de Nazi-kaboutertjes uit de grond waren gekropen, om handelszaken en woonhuizen van de nog niet gevluchte Joodse burgers in gruizelementen te slaan. Aan Advocaten en Artsen allerhande was er al langer een ‘Berufsverbott’ ingesteld en vanaf die dag mocht niemand van ‘Untermesnchen’ nog op straat komen, zonder de gele Davidsster goed zichtbaar op de boven kledij te dragen. Enfin, zo heeft U een gedacht van wat ons te wachten staat onder de Sharia.

    Juden unterwünscht’ was wel van bij de aanvang zeer vernederend in zijn dagdagelijkse toepassing, maar er werd nog niet gemoord. Naarmate de oorlog voor de Nazi’s verkeerd afliep (1942, na Stalingrad), werden de vervolgingen harder en harder, zodat die vanaf de Conferentie van Wannsee (20/1/1942) gekozen werd voor de ‘Endlösung’, d.w.z. de totale vernietiging, de eindoplossing, van alle Joods leven op aarde. Van die conferentie bestaat er nauwelijks een geschreven verslag, want zeggen, de Geallieerden, de Nazi’s wilden niet dat er geschreven bewijzen tegen hen bewaard zouden worden. Zij zelf, de Amerikanen en de Engelsen op kop, hebben daar nooit iets van geweten (zo zweren die op hun Plechtige Communiezieltje), tot de Russen in 1945 de kampen konden bevrijden. In Londen werden verslagen en ooggetuigenissen binst de oorlog over de aan de gang zijnde Holocaust afgedaan als verzinsels en nooit werd ook maar een ‘Kamp’ uit de lucht in het vizier om het moorden te stoppen. Bombardementen dienden alleen om de oorlogsindustrie en burgers te vernietigen

    Voor de moordpartijen in de Kampen des Doods was er dus geen sprake van de spreekwoordelijke Deutsche Grundlichtkeit, alhoewel er nauwkeurig boek werd gehouden. Miljoenen mensen vergast (en opgestookt) maar over de fabricage-cijfers van het gas daarvoor (Zyclon B) in de fabrieken van IG Farben waaronder Agfa, BASF, Bayer, Hoechst, enz, wordt zedig gezwegen. Het zou de mensen wel eens aan rekenen kunnen zetten hoe er met zo weinig gas zoveel miljoenen konden gedood worden.

    Besluit: de Duitse Nazi’s hebben het vuile werk inderdaad gedaan, maar de Geallieerden hebben laffelijk nooit iets ondernomen om dat te beletten.

    En dan nog iets. De Duitse communicatie op het hoogste niveau verliep over ENIGMA, de ultra geheime transmissie van alle communicatie van en naar het OKW (Ober Kommando der Wehrmacht), dat echter al van vroeg (in 1938 door verraad) gekraakt werd door M15, de Engelse contraspionage.      Morgen of overmorgen zal op deze blog het verrassingsbombardement op Coventry (Engeland) uit de doeken gedaan worden, waaruit blijkt dat in een oorlog er geen enkele norm bestaat.

    Het wordt dus, na 100 jaar (in 2045), als de geheime archieven opengaan, wel een uiterst vuile was die zal boven gespit worden…. En hoe het dus komt, dat de Engländer de Nazi’s altijd een stap voor waren.

     

    *

    *

    Bijscholing voor politieke nachtuilen

    .

    .

    Op de binnenkort door HET VLAAMS BELANG

    in te richten bijscholingen voor politici ….

    .

    *

    INLEIDING

    “Wir schaffen es”, zo klinkt het in 2015 uit de mond van de Kanselierster-Opvolgster van A.H.(1889-1945) en van Otto von Bismarck (1818-1898). Dre Reichskanzlers dus. En maar volharden tot het bittere einde. De laatste kon nog, zelfs voor zijn werk af was, in zijn eigen bed sterven, de eerste stierf door de enige goede daad van gans zijn leven, namelijk door zelfmoord. Ook diens werk was niet af. Merkel weet nu wat haar te doen staat. Het werk afmaken en niet alleen haar eigen land vernietigen, maar meteen ook het ganse Avondland. Ze hebben het (om het met DeWinter te zeggen), dus wel bruin gebakken…..

    Zeventig jaar geleden, in het voorjaar van 1945, een paar weken voor de totale ineenstorting van de Nazi’s, de Duitse Socialisten van toen, oreerde Joseph Goebbels, Hitlers Minister van Propaganda met overslaande stem, de slogan of de massa ‘den totalen Krieg wünste’, waarbij de man hartstochtelijk werd toegejuicht. Toen stond op het plat gebombardeerde Berlijn op de nog rechtstaande muren geschilderd, dat de ‘raderen moesten blijven draaien voor de overwinning’.

    Tot zover dus niets nieuws onder de zon. Tenzij misschien in de donkere toekomst, het spooklicht van de opkomende Wassende Halve Maan.

    En het is precies tegen die maan, waartegen BDW blaft. Als een hondje die op een distel zit, en er niet van weg kan omdat dat politiek not done is. Neen, hetzelfde doen, dus samen gaan met het Vlaams Belang, zal die man nooit doen. Tenminste niet zo lang hij er zelf beter van wordt.

    Helaas blijft het een waarheid als een drachtige koe, laatst lacht best lacht. Arm Duitsland, arm onszelf, want stom en sprakeloos worden wij allemaal bij de neus naar de slachtbank geleid. En we doen onze mond niet open, want dan worden we als ‘extreem rechts’ in het verdomhoekje geduwd zodat later kan gesneerd worden, dat mensen als wij nog nooit iets gerealiseerd hebben. Maar dat zoiets het gevolg is van hun eigen hovaardigheid, dat dringt niet door.

    Tenzij wij kort en goed, de kaars, samen met de nieuwe bril op hùn neus drukken en daar vastkleven.

    *

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

     De Wever haalt fel uit naar Merkel: "Duitsland moet nu kantelen"

    *

    "Duitsland heeft ons hier eenzijdig in gestort", zegt Bart De Wever over de vluchtelingencrisis. "Pas als zij bijdraaien, kunnen we de grenzen sluiten." De N-VA-voorzitter kadert in een interview met VTM Nieuws de open brief die hij gisteren lanceerde, waarin hij aan de alarmbel trekt om de vluchtelingeninstroom te stoppen.

    De voorzitter van N-VA geeft toe dat de open brief er kwam door frustratie en machteloosheid. "Duitsland heeft ons hierin gestort, met de boodschap dat iedereen welkom was. En iedereen is ook gekomen. Het wordt pas nu duidelijk wat de volle omvang daarvan is."

    "Het geloof was er dat de instroom zou stoppen tegen de winter. Maar het stopt niet, ze blijven komen. Mevrouw Merkel moet nu op haar stappen terugkeren", is De Wever duidelijk.

     

    "Het is onhoudbaar. Koppigheid wordt op een gegeven moment politiek bijzonder fout", stelt De Wever scherp. "Duitsland zal moeten keren en dat moment wil ik zo snel mogelijk bereiken. Duitsland moet nu kantelen. Als Duitsland zegt: het is genoeg geweest. Dan kunnen we naar een andere Europese asielpolitiek gaan die nodig is. Op dit moment gaat het niet."

       'De vluchtelingen blijven komen en wat zien we: het zijn vooral alleenstaanden mannen die hier het geluk komen zoeken'

    Volgende week publiceert Humo een interview met Guy Verhofstadt, waarin de liberaal stelt dat de vluchtelingencrisis de schuld is van Europa. "Dat is een brug te ver", repliceert De Wever. "Hij heeft misschien een verantwoordelijkheid, hij moedigde uiteindelijk ook de Arabische lente aan, met alle instabiliteit in die landen als gevolg. Maar onze schuld is het niet."

     

    De Wever heeft ook twijfels bij de plannen van het spreidingsplan waar al zo veel over gezegd en geschreven is. "De vluchtelingen blijven komen en wat zien we: het zijn vooral alleenstaanden mannen die hier het geluk komen zoeken. Geen gezinnen uit Syrië. Het is hier gewoon op. De politiek van open grenzen kan niet langer, of we krijgen een nieuwe sociale onderklasse, en daar zit niemand op te wachten."

       260 shares*

    UITLEIDING

    *

    Of het uiteraard ooit nog iets wordt om het welvarende Europa van vòòr de Inval der Barbaren terug te vinden, is al lang niet meer de vraag. Het enige wat er nu nog op aankomt, is te overleven. Door tussen twee klippen te maneuvreren.

    Langs de ene kant door zo goed mogekijk de bonte verwildering op onze leest te schoeien, de zachte terreur dus, of door op die andere klip te pletter te varen, de klip van de slavernij. Een andere vaarroute is er niet, onze samenleving is gedoemd op een van die twee routes te evalueren. Tenzij er natuurlijk op een of ander moment, een ‘burgeroorlog’ er anders over beslist, waar dan naar hartenlust zal gemoord, gebrand en verkracht worden. De Islammerij a.h.w. is in al haar heerlijkheid.

    De allerlaatste uitweg zou natuurlijk de route zijn ‘back tot the roots’, om daar de opgedane Westerse kennis in de praktijk te brengen. Dat m.a.w. ieder volk zichzelf gaan missioneren’, om daar Het Beest voor eens en voor goed terug naar de Hel terug schoppen, waar een seniele wreedaardige woestijnrover hem 1400 jaar geleden heeft uit gelaten.

    Het is een droom net als de Mensheid overbrengen naar Mars, even onbereikbaar…. Als de Heel der Christenen.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de aller individueelste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!