MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.872- ER IS LEVEN NA DE DOOD

    *

    SNELTREIN OP DOOD SPOOR

    **

     

    MAANDAG 22 OKTOBER 2022

    *

    872- ER IS LEVEN NA DE DOOD

    *

    I N H O U D

    Ten gronde zwaar depressief VOORBIJ zijnde, is bijlange nog niet hetzelfde als dood en begraven zijn. Maar voor een verslaafde blog-dwarsdoorkijker is het verschil nirt erg grot meer. Je ziet rond je de wereld maar verder links? DUS VERKEERD draaien, en zelf moet je al die dagen hulpeloos toezien.

    Maar in ieder geval, bedankt aan iedere lezer aoart voor de blijvende belangstelling.

    De datum hierboven had dan ook moeten

    En ijjn

    *

    Vrijdag 11 november 2022
    07:19:30

    *

    In ieder geval, de (lichamelijke) toestand van Broeder Ezel is – dank zij de goede zorgen hier - in jaren nooit meer zo goed geweest. Natuurlijk uitzondering gemaakt voor de opklimmende levesjaren en de toenemende slechtziendheid.

    **

    **

    Moreel echter zat ik er, om tal van huiselijke problemen, verooroozaakt door enerzijds mijn slecht kaeakrer, en anderzijds door de aanslepende Cororon-gekte, al maaden door.

    En dan is er npg overleven in een bejaarden tehuis….

    Dit wil zeggen in een sdterfuis Ineen goede gezondjeidh verkerende, is hier overleven trouwens

    geen sinecure. Dit jaar reeds 30 sterfevallen…… Vaarwel de huiselijke gezelligheid en de vertroiwelijke gezelligheid.Zels al worden we hier vertroeteld en vezorgd als baby’s in hun wiegje. Maaar je ziet en hoort niets anders dan hoogbejaarde rmenselijke wrakken in rolstoelen, achter rollatoren die ze voor zich uitrollen om niet omver te vallen, en krukkrn in alle maten en gewichten, mankepoten of erger.

    Senilitiet om ernij te vloeken uit medelijden. Het zijn uigeleefde wrakken. Zelfs van mensen met de nobeste beroepen. Doktrs, advoaten, oud-industriëlen.De ouderdom spaart niemand. Noch thuiswevers noch bandwerkers…

    Het best bewaard daarbij zijn zoals naar gewonte …. de vrouwen.

    Hoe zou dat toch komen? Die zijn toch, als van ouds, toch ‘het zwakek geslacht’…. Maar hier zijn ze in overtal…. Moet U hun kapsels eens zien! Voor en slechhtziende als ik, zijn die de bakens om niet verloren te lopen in de tot de nokken gevulde eetzelen… Waar er een lawaai van alle duivels heerst, veroorzaakt door de inhaal-communiocatie van allemaal slechthorendn die meestal voor de rest van de dag vrijwuiillig opgesloten blijven in hun kamer.

    Tot zover de leefomgeving die lastig, ja zelfs mensonwaardig overkomt bij de zeldzame nog normale ’Bewoner’ die om allerlei prsoonlijke reddenen hier is terecht gekomen….

    Memento homo…..Vandaag gij, morgen ik?

    -

    Persdoonlijk kom ik, na een golukkig huwelijk dat al 28 jaar duurt, uit en klein gezinsdrama dat nu in hoofdzaak is bijgelegd.

    Vandaar het hernemen van de vitaliteit die bij deze een nieuwe start meemaakt..

    Wapenstilstandag, zegt U?

    De Dames en Heren zakkenvullers-polletiekers zijn gewaarschuwd!

    *RECHTS (2)

    *

    Na Zweden wordt het nu wachten op een nieuwe, rechtse Italiaanse regering die geen gedoogsteun van enige oppositie nodig heeft, maar met drie partijen een meerderheid haalt in beide kamers. We kunnen alleen maar hopen dat Giorgia Meloni het er beter vanaf brengt dan Liz Truss in de UK en dat de Vlamingen tegen de verkiezingen van 2024 genoeg gezond verstand zullen hebben om de trend naar rechts in Europa te volgen. Wij moeten niet langer hopen dat we in dit land iets kunnen verbeteren zolang we dat samen moeten doen met partijen zoals de PS, die zinnens zijn het niét te doen. Vlamingen reclameren dat ze niet genoeg krijgen om te werken, Walen om niét te werken. Om uit die vicieuze cirkel te geraken moet men niet verder met die laatsten praten, maar gewoon de eigen voorwaarden stellen. Dat laatste kan alleen maar door te zorgen voor een Vlaamsnationale meerderheid in het eigen Vlaamse parlement bij de verkiezingen van 2024. Ik heb dat al meermaals geschreven en zal dat blijven doen zolang het alternatief alleen maar verder aanmodderen betekent, waarbij Vlaanderen tenslotte weer de rekening zal mogen blijven betalen. 2024 kan voor Vlaanderen een historisch kantelpunt worden.

    **

    28-10-2022

    DE SUBSIDIES

    *

    Er is de laatste dagen heel wat te doen over het al dan niet toekennen, vermeerderen of verminderen van subsidies. Denk maar aan de hele heisa over de opschorting van een subsidie van de Vlaamse regering aan de KU Leuven voor de feestelijke viering van het 600 jarig bestaan van de universiteit in 2025. Zoals het hoofdartikel van ’t Pallieterke deze week stelde, was die opschorting een fout middel voor een goed doel. We hebben er zelfs een nieuwe uitdrukking bij: ‘een Zuhalleke doen’ voor het beschrijven van een emotionele reactie.

    Nu krijgt men soms wel het gevoel dat men niets meer georganiseerd krijgt, of het moet gesubsidieerd worden. Vooral in deze tijd van geldschaarste, is het maar de vraag of bepaalde subsidies nog wel gerechtvaardigd zijn. In principe zijn subsidies nu eenmaal een vervalsing van de kostprijs en de concurrentiekracht van allerlei activiteiten.

    Ik kan aannemen dat men in de gezondheidszorg en – in mindere mate – in de cultuursector niet meer zonder subsidies kan en het zou zonde zijn het kind met het badwater weg te kappen. Anderzijds zijn er de laatste tijd enkele misbruiken aan het licht gekomen – denk maar aan die van El Kaouakibi - waar paal en perk dient gesteld te worden.

    Subsidies die, volgens mij, best meteen zouden moeten afgeschaft worden zijn die aan onze overwegend linkse media, die Vlaanderen meer kwaad dan goed doen. In onze huidige steeds meer open samenleving zijn die subsidies niet meer nodig. Alles wordt bij manier van spreken op straat gegooid en dan verwijs ik nog eens naar ‘El keuken ribbedebi’.

    Juridische experten verketteren onbekwame beleidsvoerders (behalve Van Peteghem)

    19 oktober 2022 Anneleen De Bruyne

    *

    Juridisch geschoolde kenners van de sociale zekerheid die op regelmatige basis deelnemen aan officiële bijeenkomsten door de overheid georganiseerd, verkondigen ons hun oprechte frustratie over de geringe geschiktheid van diverse politici. Niet alleen bereiden die onvoldoende hun inzichten over de te behandelen materie voor, maar vaak hebben ze de samenvattende nota’s niet eens doorgenomen. De apathie van verscheidene Vlaamse excellenties gaat gepaard met een stuitende onbekwaamheid om dieper door te dringen tot belangrijke elementen van het stelsel. Daarbij gaat het niet enkel over specifieke details maar ook over de grote lijnen van het Belgisch wettelijk kader waarin het sociaal zekerheidsstelsel functioneert. Waalse ministers zijn gewoon niet geïnteresseerd in noodzakelijke hervormingen. Zelfs eenvoudige ingrepen ter vereenvoudiging die miljarden euro’s zouden kunnen opleveren, boeien hen niet. En dat nog los van hun starre tunnelvisie.

    De twee grote ‘staatsmannen’ Wilfried Martens en Jean-Luc Dehaene (toenmalige CVP-premiers) betonneerden in de jaren tachtig een mechanisme in de grondwet waardoor zonder wijziging nooit bezuinigd of hervormd kan worden. De Waalse halsstarrigheid om op realistische wijze miljarden weg-gutsend geld te redden wordt door de Belgische grondwet beschermd. Er kan eenvoudigweg niets worden gerepareerd omdat die loodgieter van de tsjeven en zijn voormalig baasje een ‘win for life’ hebben geschonken aan de Waalse kant. Dit heeft niets met solidariteit te maken, maar alles met inhaligheid. Om het land bijeen te houden en om hun eigen carrières veilig te stellen dropten Martens en Dehaene een pad in de Vlaamse korf. Wil men in 2024 de sociale zekerheid aanpakken, dan is een grondwetswijziging essentieel. Anders moet je er gewoon niet aan beginnen en glijdt dit land af naar Latijns-Amerikaanse situaties. De klok tikt en de politieke kaste leunt gelaten achterover.

    Neem nu de ziekenfondsen: elke partij heeft zijn zuil die moet gevoederd en gedrenkt worden. Het werk van de mutualiteiten is overbodig geworden in digitale tijden. Een doktersbezoek of een ingreep kan door de patiënt perfect worden afgerekend met enkel het remgeld zoals dat nu al gebeurt voor mensen met een sociaal tarief. Staatscomputers kunnen de overige kosten en erelonen regelen. Een ander voorbeeld betreft de vele elkaar overlappende commissies waarin oeverloos vergaderd wordt over politiek-technische kwesties. Ook hier een maximale zinloosheid die handenvol geld kan besparen bij afschaffing of rationalisatie ervan. De politieke onwil/onbekwaamheid blokkeert alles.

    De specialisten die we spraken zijn mensen met een vak-fierheid die meenden dat er op hen beroep werd gedaan om tot daadwerkelijke resultaten te komen bij het transparant en levensvatbaar maken van de sociale zekerheid en al wat daarmee samenhangt. Hun ontgoocheling verbittert hen. Naar 2024 toe zien ze weinig politiek pluimvee dat in staat is om een eetbaar ei te leggen. Van deze lieden valt geen oplossing voor onze problemen te verwachten. Partijcreaturen met een bijzonder bijziend horizongevoel willen hun persoonlijk comfort beveiligen. Onbetrouwbaarheid qua principes, een gegeven woord dat elk moment kan worden teruggevraagd, doffe ellende als het over dossierkennis gaat, een microscopisch zelfinzicht, een schrijnende afwezigheid van kennis omtrent de wereld om ons heen of van de geschiedenis die een vormt, voorspelbare hokjesmentaliteit: dit alles zorgt ervoor dat kleine geesten te hoge posten bekleden.

    In de federale regering zitten aan Waalse kant geen toppers. Partijvoorzitters zoals de buitengewoon labiele Bouchez (MR) en de waarheidsontrouwe Magnette (PS) saboteren waar ze kunnen. Bij de cd&v is enkel Vincent Van Peteghem intellectueel bekwaam, want Verlinden is een kip zonder kop. Over de Groenen kun je niets zinnigs zeggen en de Open VLD heeft ideologie vervangen door onbeschroomd carrièrisme. Bij Vooruit zit de immer mokkende fanaticus Vandenbroucke en de zwakke Kitir. Op Vlaams niveau zetelt een leider die aan luiheid lijdt en trappelt een ploeg amateurcoureurs ter plaatse. Crevits doet in de periodes dat ze niet onwel is haar best om een soort beleid te voeren, maar de rest van de regering is ondermaats (Peeters, Dalle..), hysterisch (Demir) of op heksenjacht naar fout gedachtengoed (Somers). Een rake analyse van de juridische experts die we volledig kunnen onderschrijven. Net als hen wensten we ons allen een kwalitatiever beleid toe. Intriest.

    **

    BOUCHEZ: ‘DE SLEUTEL LIGT BIJ BART DE WEVER’

    MR houdt Belgicistisch congres in Brussel, maar reikt de hand naar N-VA en de Vlaming

    Horizon 2024 - 24/10/2022

    *

    ‘De sleutel ligt in De Wevers handen. Ofwel voeren we samen economische hervormingen door, ofwel betaalt Vlaanderen een duur links politiek programma in ruil voor autonomie.’ Dat heeft MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez gezegd in de marge van zijn partijcongres ‘België 2030’ in Brussel.

    ‘Ik begrijp niet dat dat De Wever zijn bromance met Vooruit-voorzitter Conner Rousseau voortzet. Al die moeite in de hoop op een groot institutioneel akkoord met de PS in 2024. Wij zijn een betere partner om sociaaleconomische hervormingen door te voeren. Hervormingen waarvan ik zeker ben dat ze zeker ook een meerderheid van de Vlamingen aanbelangen. Kiest De Wever echter voor een akkoord met de PS, dan betekent dit dat Vlaanderen zal betalen om in Wallonië, maar ook in Vlaanderen, een erg links programma uit te voeren. Of de sociale zekerheid gesplitst raakt, is dan ook nog niet zeker.’

     Aan het woord is MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. Doorbraak vroeg hem in de marge van zijn partijcongres in Brussel afgelopen zondag of hij een boodschap had voor N-VA-voorzitter Bart De Wever. Bouchez hoopt nog altijd dat de N-VA met de MR kan samenwerken. Ook in 2024.

    Communautair

     Op de vraag hoe de communautaire problemen dan moeten opgelost worden, antwoordt Bouchez: ‘Ik begrijp het streven naar Vlaamse autonomie en het behoud van de Vlaamse cultuur. Maar het financiële is dringender. Daar kunnen we samen pas echt vooruitgang maken om mensen aan het werk te krijgen, om de belastingen te verlagen en om samen onze energiebevoorrading op orde te krijgen.’

     

    Het MR-congres “Belgium 2030” had een sterke Belgicistische ondertoon. Bouchez maakt er al langer geen geheim van dat hij regionale bevoegdheden opnieuw op het federale niveau wil brengen. Op het congres stemde dan ook maar liefst 95% van de aanwezige MR-militanten voor een herfederalisering van bevoegdheden, en voor federale arbitrage bij conflicten tussen de gemeenschappen of gewesten.

    ‘Modern België’

    De strategie van Bouchez om in Vlaanderen op campagne te gaan, heeft duidelijk vruchten afgeworpen, zo bleek op het congres. De MR-voorzitter verpakte zijn toekomstprogramma voor België handig met sociaaleconomische thema’s die de Vlaming inderdaad nauw aan het hart liggen. En die voor de aanwezige Franstaligen de enige dam zijn tegen een structureel (radicaal-)links Wallonië en Brussel.

     

    Meer dan 90% van de aanwezigen was ook voorstander van het beperken van de werkloosheidsuitkering in de tijd bij min-55-jarigen

    Zo stemde 85% van de aanwezigen voor het grondwettelijk verankeren van het verbod op een al te grote schulden-opbouw van de overheid. Meer dan 90% van de aanwezigen was ook voorstander van het beperken van de werkloosheidsuitkering in de tijd bij min-55-jarigen en voor het versterken van de rechten van de burger tegenover de fiscus.

    Nieuwe kerncentrales

     

    Bouchez wil de tweehonderdste verjaardag van België in 2030 aangrijpen om van België een modern land te maken waar het ‘goed werken en ondernemen is’. ‘Werk is altijd het thema geweest van links, maar daarover hoor ik hen niet meer. Integendeel: ik hoor hen alleen nog maar bezig over woke, uitkeringen en het beschermen van religie’, zei de liberale voorzitter.

     

    Het meest voluntaristisch was Bouchez wanneer hij beloofde om ‘de komende twee à drie jaar niet alleen de bestaande kernreactoren te verlengen, maar ook te beginnen met de bouw van nieuwe.’

    Komende week zou het alvast duidelijk moeten worden of de onderhandelingen met Engie Electrabel over het langer openhouden van de bestaande reactoren überhaupt iets hebben opgeleverd. Zo is al langer bij de MR te horen.

    Christophe Degreef

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    *

    Volgens de kalender zou het volop Winter moeten zijn. Maar nu is alles anders. Zelfs de vissen in de Noordzee trekken naar andere oorden.

    Het weer blijft gord. Dank zij de nieuwe Waalse vacantie-reegeling blijft het toeristisch seizoen aan de Kist maar voortduren. KASSA! KASSA! KASSA! Voor het eerst in bijna   200 jaar tijd stroomt een micro-deeltje Waals kapitaal naar ons, die arme boerkens, God toch!

    Het zijn ook geen na-zomrrs meer lijk vroeger. Net als er ook geen oorlogen meer zijn als vroeger. Die duurden soms wel VIER jaar. Jaren nadien vierde mde men vervolgens de vfede.

    Die Joekrien, een voorspodig werkzaam en christelijk staatje dat liever bij ons zou aansluiten, wordt in de rug aangevallen door de Rus, maar dank zij de vredeievede USA Sprinkhaan, blijft het bij een soort van kat en muis spettje, inbegrepen de vele nodeloze massagraven van de tienduizenden oorlogsslachtoffers.

    Het sop dus de kolen niet waard? Huilen met de pet op? Inderdaad, maar de fantastische economische winsten, wereldwijd, buiten beschouwing gelaten, is dat een probleem die desnoods het einde van onze Beschaving kan betekenen.

    En ach, God nog aan tor, die ongeziene inflaatie van wel 14%, de gekke prijzen van gas en elektriciteit: dat zijn toch allemaal voer voor de Vakbonden ‘gefundnes Fressen’, en bladvulling voor de gazeetten!!!!!!

    Neen, neen, de Europese Unie: goed dat die er is. Want waar zouden we staan moesten er intussen weer Nazi’s zich beginen roeren?

    Maar opgelet hoor: straks komen er ook bij ons De Verkiezingen van De Laatste Kans.

    Hoe zouden de Conservatieven in Amerika hierover denken. Of wotft het, net als bij hen in deze Tussenliggende Verkiezingen, Kop of Munt?

    *

    Digithalys

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!