MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.867 – ALS KROLSE KATERS OP EEN HTET ZINKEN DAK STRIKELEND OVER DE AAN HET VOLK GEROOFDE GOUDSTUKKEN

                     


    WOENSDAG 5 OKTOBER 2022

    *

    HERINNERINTGEN UIT DE OUWE SCHOENDOOS

    *

    1/10/1957Start beroepsloopbaaan

    Melkerij Langemark(Zie Blo 315)

    *

     1/10/1189 Val Akko . Zie ook Geard de Riterfort – Ruddervoorde wwat meten het einde betekende van de Orde der Tempelridders, de Vlamingen in het Eerste Kuisleger die sedert 1095 als Bewakers van het H Graf in Jeruzalem golden.

     

    3 October 1226 Dood H. Franciscus van Assisi. (Zie Blog 311) Was ooit in zijn jeurd, samen met zijn vader, de lakenkoopman, in Vlaanderen.

    867 – ALS KROLSE KATERS OP EEN HTET ZINKEN DAK STRIKELEND OVER DE AAN HET VOLK GEROOFDE GOUDSTUKKEN

    *

    I N H O U D

    *

    Bedenkingen in de

    Parociekerk van

    Ingooigem rondom de herdenking van Priester-Dichter Hugo Verriest…..

     *

    O hoofd vol blioed en wonden, dat eindelijjk na vele eeuwen verslaving, terug het welvarend Vlaanderen van weleer is geworden.

    De tricolore leegzuigerij us zo goed als Voltoooid Verleden Tijd. Alleen nog even het puin optuimen om dit bij de rest in de Vesder re dumpen.

    De laatsten der door de van bovenaan aangestelde uizuigers der zeven reegringen die dit Land leegmelken, lopen – met lege portemonnee op hin laatste schoeisels

    Maar als krolse katers bliven ze met brndende voertzolen, dansen op een gloeide hete dakplaat.

    Met in hun kielzog tekens de vele horden persmuskieten, om de opwaaiende bankbriefjs bij elkaar te scharrelen. Af en toe valt er en glimp daarvan waar te nemen, na grondige censuur, te zien op onze beeldschermen, met, schermvillend, de tetardende kop van een of andere ’volksgeliedede voortrekker, begeleid in de geschreen pers door vuistdikke bundels lovende woorden.

    Maar ondertussen verzinkt de Werkende en dus opbrengende Klasse in armode en doffe ellende. Zich vastklamprnd aan het leven en in vol verrtrouwen rekenend op Verandering van Bestuur. Zo gauw er Verkiezigen daar eindlijk de kans voor krijgen. Dan worden al die zeven machtsgeile restpartijtjess die nu al jarrn het Land ‘regrrn’ met schâ en schnad’ bekleed, de woestijn ingstuurd. War ze naar hatelust, daar de hopen ‘gelukzoekers’ zullen moeten trachten te paaien mat de bananan die daar zo maar in het wild aan de bomen groien.

     *05-10-2022

    PARTIJPROGRAMMA PUNT 1

    *

    In ’t Pallieterke van vorige week verscheen er een interview met Em. Prof. Dr. Karel Evrard, n.a.v. diens speech op de IJzerwake. De man, in een vroeger leven zenuwarts, breekt er een lans voor Vlaamse samenwerking. Wat er speciaal aan was, is dat hij de gezegende leeftijd van 98 jaar heeft bereikt en desondanks dus nog zeer goed van geest.

    Prof. Evrard wijst in dit interview op de zware verantwoordelijkheid van alle partijen, maar in het bijzonder van de N-VA, die – net zoals het VB – de Vlaamse onafhankelijkheid als eerste punt in haar partijprogramma heeft staan. Daarmee zit hij op één lijn met mijn redenering dat de Vlaamsnationalisten in eerste instantie een meerderheid moeten halen in hun eigen parlement en er, als eerste stap, de Vlaamse soevereiniteit moeten uitroepen.

    Het wordt daarmee steeds duidelijker dat álle Vlamingen, ook die normaal het N-VA of de traditionele partijen steunen, tenminste bij de volgende regionale verkiezingen voor het VB moeten stemmen. Zolang De Wever en Co zich immers daartegen blijven verzetten, zal het geen zin hebben regionaal anders te stemmen. Zelfs mocht De Wever tegen 2024 van mening veranderen, zou ik het nog niet doen, want een ‘Lachaertje’ is gauw gemaakt.

    ---

    Die prof Evrard vertelde in dat interview nog iets interessants. Hij werd er ooit door journalist Hugo Camps (Gauche Caviar) van beschuldigd dat hij homoseksualiteit een ziekte zou genoemd hebben. ‘Dat is niet waar’, zegt Evrard; ‘het is louter een afwijking van de gewone norm, zoals bv linkshandigheid’. Linkshandige kinderen, die vroeger op school verplicht werden rechts te schrijven, konden daar, volgens de zenuwarts, ongunstige gevolgen in de hersenen aan overhouden. Volgens de professor is homofilie zoals linkshandigheid. De ene heeft het, de andere niet. Men moet er mee leren leven’.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    *

    De Gewestelijke Zender over Fluvius die zo maar sleuven mag graven van 28 meter breed en   30 meter diep over gans Vlaanderen tot aan de grens met de Noorderburen.

    ….. Ooit al vqn gehoord?

    Die zijn er broodnodig voor het toekomstig vervoer van elektrische stroom dat bestand is tegen oorlogsgeweld.

    Ach God, waarom ook niet? Die ondergrond ligt daar toch maar te liggen…

    Maar dan komt der verrassing met wat er allemaal wordt blootgelegd.

    Alles wordt tijdelijk tentoon geseld in de Kerk van Langemark. Voorwerpen uit ht Neolithicum, it de IJzertijd, uit de Romrinse Tijd tot zelfs en geheim machinegeweer uit WO II.

    Ga er heen en waan Uzelf van de ene second op de andere, honderdduizenden jaren oud….

    SEPTEMBERVERKLARING, OF HET VERSCHIL TUSSEN HOOFD- EN BIJZAAK

    *

    Het was bepaald geen primeur dat minister-president Jan Jambon de verklaring dit jaar drie dagen later aflegde.

    Opgeklopte crisis rond 'historisch' uitstel

    Analyse - 04/10/2022 Mark Deweerdt

    ‘Entscheidend ist, was hinten rauskommt’, antwoordde ooit Bondskanselier Helmut Kohl op een kritische vraag van een journalist over zijn kantige regeerstijl. Vrij vertaald en zonder verwijzing naar het uitscheidingsstelsel: het resultaat is belangrijker dan de weg erheen.

    Bijzaak

    Minister-president Jan Jambon had Kohl kunnen citeren toen hij vorige donderdag in het Vlaams Parlement de Septemberverklaring aflegde. Want ook al was de weg wat langer en zeer hobbelig geweest, ‘al bij al lijken de plannen van de Vlaamse regering voor de komende twaalf maanden de baan te houden’ (Bart Haeck in De Tijd, 30 september).

    Het resultaat is hoofdzaak, de rest is bijzaak. Wie, zoals De Standaard (27 september), het uitstel van de Septemberverklaring met, och God, drie dagen ‘historisch’ noemt — dit wil zeggen: ‘met verstrekkende gevolgen voor de mensheid’, aldus het woordenboek — of ‘een écht probleem voor de Vlamingen die hoopten op wat soelaas’ (Het Nieuwsblad, 27 september), kan de bijzaak niet van de hoofdzaak onderscheiden.

    Zwarte zondag

    Tegen die achtergrond kan het tot enig nut strekken eraan te herinneren dat de Septemberverklaring een nagekomen kind is van ‘Zwarte zondag’.

    Dus bogen de fractieleiders in de Kamer van Volksvertegenwoordigers zich vanaf de late herfst 1992 over de ‘herwaardering van de parlementaire werkzaamheden

     

    In de uitslag van de parlementsverkiezingen van 24 november 1991 — met 12 Kamerzetels (+ 10) voor het Vlaams Blok en 3 (+3) Rossem —, las de politieke wereld dat er (ook) nood was aan ‘politieke en bestuurlijke vernieuwing’. Dus bogen de fractieleiders in de Kamer van Volksvertegenwoordigers zich vanaf de late herfst 1992 over de ‘herwaardering van de parlementaire werkzaamheden’. In maart 1993, na zes maanden beraad, raakten zij akkoord over een pakket maatregelen.

    Een van die maatregelen was de beslissing het zomerreces in te korten en al op de derde dinsdag van september weer in plenumvergadering bijeen te komen, in plaats van de tweede dinsdag van oktober (die dag bleef wel — en is nog altijd — de dag waarop de nieuwe parlementaire zittijd begint). Om de vervroegde openingsvergadering ‘een zeker cachet’ te geven (aldus SP-fractieleider Marcel Colla), besliste men dat de regering een ‘algemene verklaring over de krachtlijnen van haar algemeen beleid’ moest afleggen en dat de Kamer daar de daaropvolgende donderdag over zou debatteren.

    Septembernota

    Het was nog de tijd van het dubbelmandaat, de tijd dus waarin het Vlaams Parlement, toen nog Vlaamse Raad genoemd, bestond uit Kamerleden en senatoren (het Vlaams Parlement werd pas in 1995 voor het eerst rechtstreeks verkozen). Geen wonder dus dat de Vlaamse Raad sommige ‘herwaarderings maatregelen’ van de Kamer overnam.

     

    Zo geschiedde het, dat eerste minister Jean-Luc Dehaene op 21 september 1993 in de Kamer de allereerste ‘verklaring van de regering over haar algemeen beleid’ aflegde, en dat minister-president Luc Van den Brande een week later, op 28 september 1993, in de Vlaamse Raad voor de allereerste keer een ‘mededeling van de Vlaamse regering betreffende de economische en sociale situatie van Vlaanderen en betreffende de krachtlijnen van de begroting’ deed.

    Van den Brande sprak van een Septembernota. Het begrip Septemberverklaring was toen nog eigendom van het Vlaams Economisch Verbond (VEV). De Vlaamse werkgeversorganisatie verpakte er sinds 1985, telkens aan het begin van het nieuwe politieke seizoen, haar standpunten en eisen in. In 1994 stapte het VEV daarvan af en nam het Vlaamse politieke bedrijf de term Septemberverklaring over.

    Op het federale beleidsniveau bleek het algauw weinig realistisch te zijn al in september uit te pakken met een beleidsverklaring. Sinds 1998 valt de ‘algemene beleidsverklaring’, vulgo ‘State of the Union’, op de tweede dinsdag van oktober, de dag dus van de opening van de nieuwe zittijd. Het Vlaams Parlement, waar de zittijd al op de vierde dinsdag van september wordt geopend, bleef die vierde dinsdag behouden voor de Septemberverklaring. Zo staat het trouwens sinds 1996 in het reglement.

    Uitstel

    Minister-president Jan Jambon heeft de verklaring dit jaar drie dagen later afgelegd. Een primeur was dat niet. Ook in 2001 viel de Septemberverklaring niet op de vierde maandag van september. Toenmalig minister-president Patrick Dewael bedong een week uitstel omdat verscheidene ministers van zijn ‘paars-groene’ Vlaamse regering nog op buitenlandse reis waren. Niemand noemde het uitstel ‘historisch’ of zag er ‘een écht probleem voor de Vlamingen’ in.

    Zoals niemand er een probleem in zag dat toenmalig eerste minister Elio di Rupo in 2012 de ‘federale beleidsverklaring’ wegens de gemeenteraadsverkiezingen niet op 9 oktober, maar pas op 21 november aflegde

    Zoals niemand er een probleem in zag dat toenmalig eerste minister Elio di Rupo in 2012 de ‘federale beleidsverklaring’ wegens de gemeenteraadsverkiezingen niet op 9 oktober, maar pas op 21 november aflegde. En zoals er nauwelijks een haan naar kraaide dat Di Rupo in 2013 een week uitstel vroeg en kreeg omdat de begroting nog niet klaar was.

    Crisis

     

    Het was wel de eerste keer dat de Septemberverklaring enkele dagen is uitgesteld wegens een kortsluiting in de regeringscoalitie. Maar ook dat is geen drama.

     

    Elk jaar weer is de confectie van de begroting het ogenblik waarop beleidskeuzes (moeten) worden gemaakt, en elk jaar weer is het een heel State of the Union-, Septemberverklarings-, begrotings-, Vlaanderen-, Septembernota-, N-VA-, Vlaams Parlement-, Vlaamse Raad-karwei de beleidspreferenties van de coalitiepartijen met elkaar in overeenstemming te brengen. Rimpelloos verloopt de compromisvinding zelden of nooit. En een enkele keer gaat ze gepaard met een heuse crisis — zoals vorige week.

    Politieke afgang’

    Voor journalisten en commentatoren is zo’n crisis altijd een vette kluif — maar alles gaat voorbij en dus ook dat. Wie herinnert zich nog de herfst van 2016? Bij de opmaak van de begroting zat het er bovenarms op in de ‘Zweedse’ coalitie van Charles Michel. In ruil voor de verlaging van de vennootschapsbelasting die de liberalen en de N-VA op tafel legden, eiste CD&V een meerwaardebelasting op aandelen. Premier Michel kon de State of the Union niet op de ‘traditionele’ tweede dinsdag van oktober houden. ‘Politieke afgang’, twitterde een politicoloog.

    Om uit de crisis te geraken, schoof de ‘Zweedse’ coalitie de twee hoofdpijndossiers voor zich uit. Michel legde de ‘federale beleidsverklaring’ op zondag (!) 16 oktober af. De regering herpakte zich. En de verlaging van de vennootschapsbelasting, gekoppeld aan de invoering van een effectentaks, werd geregeld in het Zomerakkoord van juli 2017. Entscheidend ist, was hinten rauskommt.

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    *

    Net zoals het beroep van LEERKRACHT weer her-aangehakt wordt, door hede ten dage gedreven mernsen voor de klas te halen - waar nog net niet – zo die, na de eerstvolgende Vrije Verkiezingen, tabula rasa gemaakt te worden met alles en iedereen die tot hiertoe zijn of har niets-zijn opvulde en daar flink an verdiende, aan dd kant geschoven te worden. Met gratis NUL-PENSIOEN voor niet bewezen diensten.

    De generatie Dries van Langenhove is inderdaad de aangwezen Elite om als gespekspartne de onderhalingen te leiden met Het Nieuwe Italië rn hrt vernieuwde Zwaden; die het Links zijn beu blijken te zien, onder de deskundige leing van Victor ORBAN (Hongarijr) gestalte te gegen an het Nieuwe Europa. Om zodoede, aan de vaste hand van Donald Trump, samenn met Vladimir Poetin, de wereldvrede nà heet verderelijkeComminisme, eindelijk voorgoed te hersteellen.

    *

    Digithalys

    *

    Was jarenlang van uit Italia het psudonorm voor A.A. BAERTi

    Thans: WZC wielant

    Schellenellestraat, 8

    8570 INGOOOIGEM

     .GSM = 0485 15 89 97

    -E-Mail= andre.baertsln@hotmail.com



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!