MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.676 – WAT IS HET NU? DE BENDE VAN LAEKEN OF DE BENDE VAN NIJVEL….

    676 – WAT IS HET NU? DE BENDE VAN LAEKEN OF DE BENDE VAN NIJVEL….

     

       DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    DINSDAG 2 AUGUSTUS 2022

    *

    I N H O U D

    Bijna 40 jaar intensief ????? Gerechtelijk Onderzoek, op vandaag zelfs met ‘n ploeg van meer dan 100 specialisten, volstaan niet on in een Kloteland die Ene verantwoordelijke hoofddader voor Zijn Rechters te brengen. De Volksjury is werkloos, omdat de Beklaagdenbank leeg blijft. En die blijft leeg, omdat de Dader(s) onschendbaar blijken te zijn.

    Het ligt er nochtans vingerdik op. Maar wat baten kaars en bril, als den uil niet zien en wil….

    De (voorlopig) laaTste 2 moorden op dat koppel op die parking van dat grootwarenhuis, leden van ’n groepje terugkerende sekstoeristen uit het zonnige Zuiden, bkijt een raadsel te zijn, nettegensiaande de koffer van hun wagen vol gestouwd met opgenomen video cassettes van die ‘feestjes’ het werkekijk doel van de overvallers schijnt te zijn geweest.

    Welk belangrijk personage er dan misschien niet meer incognito zou gebleven zijn is een deel van het Geheim van het Onderzoek.

    Ttouwens, alle verplaatsingen van alle Paleisbewoners en hun Aangestelden uit de Hoogste Militaire Kringen behoren nu eenmaal tot de provacy….

    Om de Speurders, maar vooral om de Publieke Opnie op een dwaalsppor te brengen, zijn er dan maar ‘en passant’ lukraak nog een paar dodeijke slovo’s op de menigte gelost, en de verwarring is compleet.

    Dat deze laatste rtactie wijst op doordacht specialistenwerk en zeker niet op amateursme, had normaal de fatale fout moeten zijn die elke misdadiger nu enmaal begaat. En die dikwijls de sleutel is voor een succesvol Gerechtelijk Dossier.

    Gemaskerde onzichtbare tot de tanden gewapende daders die uit net niets opduiken en daar ook weer verdwijnen.. Dat is toch de typische werkwijze van onze bloedeigen Para Commando’s. Het is hun stiel, ze zijn er spoeciaal voor opgeleid voor dergelijk soort zaken. Ze zjn er waarschijnlijk ,og schurkelijk rijk   goed voor betaald. De Bende van de Swiegende Ede. Voor Vorst en Vaderland.

    Is dat misschien de reden waarvoor het onderzoek hals-over-kop naar Wallonië, zo ver mogelijk van de plaats der misdaad, diende te worden overgebracht?

    Al die ‘colateral dammage’ als afldingsmaneuver om het gestoord afwijkdend seksueel gedrag van slechts één Laekenaar onder de mat te houden?

    Het is een Koninjlijk

    Mysterie met ’n oplossing voor ergens nà de Machtswissel van 2024….

    PS

    Dit alles gaat wel degelijk ovrer de Bende van Nijvel, en niet de Bende van…..Nijlen.

    Ach, errare humanum est en dat komt volgrns mij , als men als Kempenaar teveel bezig is rmet de brrem die op de heide groeit en bloeit en ander natuurtschoon.

    2-08-2022

    BENDE VAN NIJLEN. DE FINALE ?

    *

    In De Standaard van vorig weekeinde verscheen er een interview over een hele bladzijde van Eddy Vos (67). Eddy wie? Wel, ik kende de brave man ook niet, maar hij heeft de laatste 15 jaar aan het hoofd gestaan van het onderzoek naar de Bende van Nijvel, gaat nu met pensioen en vindt het erg de naastbestaanden van de slachtoffers niet te kunnen geven hebben waarop ze hoopten. Nul komma nul. Om dezelfde reden is het al een tijdje geleden dat ik er nog over geschreven heb. Dat ik het nu wel doe, is niet uit leedvermaak maar het gevolg van een vraag van Yves Barbieux, de journalist van dienst, die op het einde van het interview vroeg wat er nog niét gebeurd was in het dossier van de Bende, waarop Vos o.a. de CCC vermeldde. En laat dit nu juist het thema zijn dat ik steeds bespeeld heb in deze zaak.

    Heel het onderzoek naar de Bende van Nijvel was gericht op de mogelijke, bijna zekere interventie van al dan niet militaire rechtse krachten, terwijl ik steeds heb volgehouden dat de CCC, de ‘Cellules Communistes Combatantes’ er iets mee te maken hadden. Het was té opmerkelijk om toevallig te zijn dat, nà het oprollen van de CCC, die bommen plaatsten waarbij doden vielen en openlijk ervoor uitkwamen ons democratisch systeem te willen ontwrichten, er door de zgz Bende van Nijlen geen enkele aanslag meer werd gepleegd. Maar zo’n idee paste niet in de complottheorie van de Belgische staatsveiligheid die zich liever bezig hield met het schaduwen van betogingen en vergaderingen van het Vlaams Blok. Het dossier van de bende werd, om redenen die nooit bekend werden gemaakt, van Dendermonde overgebracht naar Charleroi, waar het jarenlang stof heeft vergaard tot niemand er nog iets serieus in kon terugvinden. De verjaardagstermijn werd speciaal voor deze zaak van 30 op 40 jaar gebracht, maar meer dan een bezigheidstherapie – waaraan op een gegeven ogenblik zo’n 100 man ‘werkte’- is het nooit geworden. Over drie jaar verjaart het dossier definitief en is het ‘over and out’

    ---

    De zaak doet zo’n beetje denken aan de affaire Jurgen Conings, toen de staatsveiligheid ook meteen een rechts complot vermoedde en zelfs het leger inzette. Het enige slachtoffer werd tenslotte Jurgen zelf, terwijl de bende van Nijvel 28 dodelijke slachtoffers maakte, maar zelf buiten schot bleef.

    *

    VERVOLGVERHAAL, DEZE KEER MET DE BENDE VAN HADJA LAHBIB

     

    *king News

     

    BREAKING: Hoe Rusland de Belgische Overheid betaalde om te zeggen dat de Krim van Rusland is. En hoe Hadja Lahbib een Russische pion blijkt.

    28 juli 2022 BV

    We weten ondertussen dat België elk jaar weer enkele plaatsen wint op de lijst van corrupte landen. Soms vraagt men zich dan af, in welke zin is België corrupt?

    Wel vandaag werd weer een tip van de sluier opgelicht hoe macht, en vooral macht in de handen van de Belgische overheid corrumpeert.

    Het verhaal begint bij een journaliste, Hadja Lahbib.

    Hadja Lahbib werkte voor de RTBF, en werd recentelijk door Bouchez opgepikt om zomaar, vanuit het niets, minister van Buitenlandse Zaken van België te worden ter vervanging van Sophie Wilmès.

     

    Lahbib was nog geen dag minister of ze nam seinvlaggen en roeptoeters om richting Oekraïne te wuiven, te schreeuwen, te toeteren hoe cool Oekraïne wel niet was en dat ze heel snel uitgenodigd wilde worden in Kiev, want iedereen die meetelt in de bovenwereld mag er op de koffie komen met het Vogue-koppel Zelensky en zijn madam.

    Tot grote verbijstering van de Belgische overheid stuurde Oekraïne via diplomatieke kanalen de boodschap dat als Hadja Lahbib een stap zou durven zetten op Oekraïens grondgebied, we Lahbib mochten gaan opvissen uit de Zee van Azov.

    De Belgische diplomatie wist zich geen houding te geven, en tal van regeringsleden vroegen zich af welke lijken Bouchez had geïnjecteerd in de Vivaldi-regering.

    Vandaag vallen de lijkjes één voor één uit de kast.

    Lijkje 1

    Hadja Lahbib bekent dat ze vorig jaar in de Krim is geweest. Dat zou eventueel nog kunnen indien dat gebeurde via Oekraïense weg, want de Krim wordt beschouwd, ook door België, als Oekraïens grondgebied.

    Lijkje 2

    Hadja Lahbib moet bekennen dat ze de Krim bezocht via Rusland. Een illegale act wat Oekraïne betreft.

    Lijkje 3

    Hadja Lahbib haast zich te zeggen dat zij in de Krim was als journaliste op een muziekfestival. Twitteraars (geen regimepers-onderzoeksjournalisten) beginnen uit te vlooien wat Lahbib daar dan deed als ‘journaliste’.

    Lijkje 4

    Hadja Lahbib moet bekennen dat haar ploeg betaald werd door Rusland, om het festival bij te wonen.

    Lijkje 5

    Een videogesprek van een jaar geleden duikt op waarin Hadja Lahbib een vooraf ingestudeerde tekst voorleest waarin ze de lofzang op Rusland tuit en erg haar best doet om geschiedkundig uit te leggen dat de Krim Russisch is.

    Lijkje 6

    Die video was al lang gekend in regeringsmiddens in Oekraïne, waardoor Lahbib al een tijdje op de zwarte lijst in Oekraïne staat. Groot was de verbazing in Oekraïne toen plots bleek dat de Russisch gezinde Lahbib minister van Buitenlandse Zaken van België mocht worden. In diplomatieke kringen werd de laatste dagen keihard gereageerd tegen de aanstelling van Lahbib als minister van Buitenlandse Zaken.

    Lijkje 7

    Lahbib werkte voor de RTBF. De RTBF werd dus betaald door Rusland om een top-journaliste naar een Russisch festival te laten komen om het zogezegd ‘te verslaan’. Heu…. sinds wanneer wordt dit soort van journalistiek betaald? De regimepers doet niets liever dan kappen op ‘tScheldt, maar ho maar…. als er Russisch geld op tafel ligt, is de Belgische Mediaroverheid er als de kippen bij om het geld in haar zakken te laten glijden…

    **

    Bekijk hier ???????     de video die het begin van het einde van de carrière van Hadja Lahbib als minister van Buitenlandse Zaken inluidt.

    De video is alleen te zien door ‘tScheldt-abonnees.

     

    Indien U op de volgende lijn de knop ‘VIDEO LAHBIB’ niet ziet staan, betekent dat dat U geen abonnee bent, of dat U als abonnee niet ingelogd bent.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    HERBOREN WIJNBOUW IN DE WEST-VLAAMSE HEUVELS

    *

    Het is al e,kele jaren aan de gang: beperkt privaat initiatief, plaatslijk 5 Km verder reeds schouderophalend onbekend end us ongeloofwaardig. Maar de aanhouder, vooral als ’n West-Vlaamse keikop is, wint altijd. Er komen navolgers, ‘weters’ en ‘zoekrs’ en na enekele jaren volgt dan het ene succes op het andere. En, zoals het hoort, geen srake van cobcueeentie, maar samenwerking tot in de kleinste details.

    Gode wijn beheft nu eenmaal geen krans, dat is nu eenmaal een oeroud Vlaams spreekwoord. Wat ’n betere want veel poëtischer vertaling is dan het Franse origineel.

    Wereldberoemde wijnbouw uit Vlaanderen: jaren geleden schreef ik hier reeds over op deze blog, toen ik ontdekte wat normaal idereen diende te weten, maar compleet en met opzet uit ons gezamenlijk geheugen was gewist.

    En dat ongeluk en meteen een zwaar economisch midriijf, danken we zoals gewoonlijk aan onze hebzuchtige inhalerige Zuiderburen.

    Na de Franse Rebolitie en de bezetting-plundering door Franse Sanscuklooten van de totalitit der Lage Landen, komt Keizer Napoleon tot de vaststelling dat het beter ziu zijn voor de Nationale Trots Staatskas, als de wereldberoemde Vlaamse wijnen uit de rekken verdijjjnen. Vandaar het keizelijk bevel tot ogenblikkelijke vernietiging van alles die aan wijn doet denken. Alles op de brandstepel, zowel de plantages, de verwerkings instaalties als alle kennis terzeke.

    Na amper één generateie heeft die godendrank nog uitsluitend Franse namen met de daaraan gekoppelde financiëe bonusen.

    En nu, tegen einde 2022, zijn we met ’n kleine 300 zaken, stilaan weer op gang om onze rechtmatige plaats i de economie van de Goede Smaak weer in te nemen. Terwijl de meest prestigieuze Franse Chateaux meestal in handen zijn can rijke Amerikanen…

    *

    Ps

    Daarjuist op het van misplaatste fierheid overlopende Nationale Liegebeest vernomen dat Rijssel, geplakt tegen de Vlaamse Bergen zowaat het wereldcentrum wordt van de bestrijding van het Apen Pokken Virus. Vraag: waarom nu ineens weer Rijssel en niet Lille, want deze stad en trouwens de gehele gauw is al sedert 1783 ons ontstolen Frans grondgebied geworden.

    Tenzij Marine La Plume na 2024 met een vederlichte pennestreek de geschiedkundige tijdsklok terug op het juiste uur instelt.

    Met, van onze kant als lokmiddel,

    de EU-Hoofdsqrd als toegift bij Wallonië…..

     

    *GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    NANCY PELOSI, DE OPVOLGSTER VAN VRHFSTDT

    *

    3 augustus 2022 Telemacho

    *

    Het stond in de sterren geschreven. Na het al 8 jaar durende ‘grensconflict’ tussen de twee voormalige Sovjetrepublieken Rusland en Oekraïne, zou het nu de beurt zijn aan de Volksrepubliek China en het nationalistische Taiwan. Het vooruitzicht van een nieuw gewapend

    conflict bezorgde de internationale wapenindustrie, inzonderheid deze van de USA, een oorlogszuchtig orgasme.

    Het probleem was echter hoe men China zo ver zou krijgen om de afgescheurde provincie Taiwan – de Dombas van het Middenrijk – binnen te vallen. Even overwoog het Pentagon de heer GUY VRHFSTDT, gekend als dé liberale vredesstichter bij uitstek, naar de regio te sturen. In 2014 was het dit heerschap gelukt om op het Maidanplein in Kiev met succes stokebrand te gaan spelen. De gevolgen van zijn verzoenend optreden in Oekraïne voelen wij ondertussen op onze energiefacturen; en ook in onze winkelkarren, waar alle producten, van kokosnoten, over bananen, tot inlegkruisjes en plattekaas, gemiddeld al 10% méér kosten dan voor die regionale oorlog aan het Oostfront.

    Hét probleem was echter dat de heer Vrhfstdt enkel een soort ‘globish’ wauwelt dat in zijn bijziende ogen voor Engels moet doorgaan. De Taiwanezen zouden zijn opruiende boodschap niet begrijpen, want die democratische spleetogen spreken, naast Mandarijns, enkel echt Engels dat ze op school leerden. Ook in Zuid-Korea zou het hysterisch gebrabbel van ons Blauw Konijn het beoogde effect niet bereiken.

    Daarom besloot het Witte Huis een ‘native speaker’ naar Taipei te sturen in de persoon van NANCY PELOSI. Zij is én democraat én vrouw, wat van de heer Vrhfstdt moeilijk kan gezegd worden. Ze is wel even hysterisch als de Belgische Rammelaar, wat natuurlijk ook en pluspunt is om de boel daar te verzieken.

    En zo komt het dat de Amerikaanse hysterica naar Taiwan vloog, en straks haar provocatie in Zuid-Korea zal herhalen. De internationale wapenhandelaars hopen dat haar gestook hen eindelijk in staat zal stellen hun allernieuwste moordtuigen – inclusief hun modernste atoomwapens – op het terrein uit te testen, en te verkopen aan alle betrokken partijen, zowel vriend als vijand.

    Wij, dappere Belgen, hoeven echter niks te vrezen: ons vorstenhuis waakt, met gevechtspiloot sire PHILIPS, gevechtsduiker monseigneur LAURENT, en als koninginnenstuk supercommando kroonprinses ELISABETH. En mocht het hier toch uit de hand lopen, kunnen we altijd nog onderduiken in de catacomben van Le Palais de Justice de Bruxelles. Daar vindt geen vijand of kat ons ooit, zelfs geen slimme atoombom. Met dank aan LEOPOLD II.

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN…..

    Echt, ik heb er lang over nagedacht: doen zoals de Openbare Mening onder leiding van de regeime media, en dus de andere kant opkijken, of zoveel mogelijk de lezers zelf doen nandken door hen als op een shoteltje bepaalde feiten op ’n rijtje te zetten.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!