MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.673 – WEL- & NIET GOEVERMENTELE FOEFELARIJEN…

       

      DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    ZONDAG 24 JULI 2022

    *

    24/7 H. CRISTINA DE WONDERBARE

    1150 - 1224

    **

    Zij kwam uit een eenvoudig gezin in Brustem en werd wees toen ze vijftien was. Zij bleef met twee zusjes achter in het ouderlijk huis, waar zij zich met zijn drieën aardig wisten te redden. Toen Christina ergens in het begin van de dertig was, stierf ze voor de eerste keer. Zij zou vanuit de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Sint-Truiden begraven worden, maar midden onder de mis bezorgde ze haar familie en vrienden de schrik van hun leven door plotseling rechtop in de kist te gaan zitten en als een vogeltje naar het gewelf van de kerk te fladderen. Pas op het bevel van de priester wilde ze weer naar beneden komen. Daar vertelde ze dat ze door engelen was meegenomen, die haar de hel en het vagevuur hadden laten zien. Ze hadden haar daarna voor de keuze gesteld om naar de hemel te gaan of op aarde te lijden voor de arme zielen. Ze had voor het laatste gekozen.

    Ze kon de lucht van de zonde niet verdragen, en ontvluchtte die door zich vliegend naar allerlei hoge plaatsen te begeven. Ooggetuigen meldden onder andere bomen, kerktorens en molenwieken. Soms ook deed ze het tegenovergestelde en kroop in graven. Haar gedrag, hoe wonderbaarlijk ook, werd zelfs haar 12e-eeuwse medeburgers wat te gortig, en die probeerden dan ook haar als krankzinnige op te sluiten, maar zij brak haar ketenen en tralies alsof het strootjes waren en vloog dan telkens weg, psalmen en sequenzen zingend met een hemelse stem. Zij leefde lange perioden alleen op het Allerheiligste, kroop onder het ijs om boete te doen voor de zonden van haar medemensen en sprong dan even later juist weer in een gloeiende oven, waar ze ongedeerd uit tevoorschijn kwam. Zij werd van hekserij beschuldigd en weer opgesloten, maar toen ze haar lichaam, dat door de slechte behandeling in de gevangenis met zweren was overdekt, genas met olie die uit haar eigen borsten vloeide, werd ze erkend als (krankzinnige) heilige.

    Mensen die haar welgezind waren, baden dat al die opzienbarende verschijnselen mochten ophouden, en ze werden verhoord nadat Christina zich in het dorpje Wellen in het doopvont had gestort. Daarna woonde ze een aantal jaren bij de kluizenares Jutta in een kluis bij de kapel van het kasteel van Loon. Daar stond zij in hoog aanzien: velen kwamen haar raad vragen en zich door haar laten bevestigen. Zo stuurde zij de heilige Lutgard van Tongeren naar het klooster van Aywières en was ze de vaste raadgeefster van graaf Lodewijk II van Loon, die haar als zijn tweede moeder zag. Hooggeplaatsten kon zij hun misstappen verwijten zonder een blad voor de mond te nemen. (Zie ook: de heilige Catharina van Siëna en de heilige Birgitta van Zweden).

    Aan het einde van haar leven woonde ze in het Sint-Catharinaklooster te Sint-Truiden waar ze in 1223 voor de tweede maal overleed. Juist op dat moment zat echter een medezuster van haar in ernstige geestelijke nood, en ze ging haar nood klagen bij de baar van Christina. Die stond toen maar weer op om haar te troosten. Kort daarna overleed ze voor de derde keer, nu voorgoed, in 1224. Haar relieken bevinden zich voor het grootste deel in het Redemptoristenklooster te Sint-Truiden. In Nederland bevindt zich een fragmentje in de Kluizenarij Onze-Lieve-Vrouwe van de Besloten Tuin, waar het bewaard wordt op een toepasselijke plaats in een nisje hoog in de kerk.

    ***    

    673 – WEL- & NIET GOEVERMENTELE FOEFELARIJEN…

    *

    I N H O U D

    Vroeger waren dat soort ‘Beden’ gekend & beucht ondeer de alom gevreesde naam van o.a. De Bende van Jan De Luchte, de Bende van Baeckelandt, Krel de Blauweer, enz, maar vroeg of laat eindigden die allemaal aan de galg. Ook de toenmaige Overheid duldde geen eerlijkr concurrentie! Nu is er De Blauwe De Croo Bende, de Rode Benda van Magniette ijn de Walen, alle twee samen het Opperhoofd vqn de Groene Bende die even voor die Verkizingeen van de Laatste Kans, dreigt onder de kesdrempel te zakken, welig tiert aan beide kanten van de Taal- Armoe- & Pretentiegrens. Maar net als in de vreere samenleving, hoeft dat galgenaas van die Goevementele Bendes rniet aan de galg te eindigen. Niet zij, maar de Burger die ze net zijn komen te plunddefdn. Vandaar onderstaand beeld. Een aldoor maar groter wordende galg als de Fanfare van Honger en Dorst. Bijgenaamd de inflatie, allemaal de schuld van Poetin. Terwijl het Opperhoofd zich in alle stilte heeft teruggetrokken in zijn eigen privé Zuiderse pornoburcht.

    -.

    Tot zower de Wel-Goevernementele kant van het Kwaad. Daar kunnen we tenminste nog iets over vertellen, maar ove de NG-O’s die al jarenlaag achter de schermen werken, weten we zo goed als niets. Allemaal ‘Staatsgeheimen’? Terwijl ze daar zwaar gesubusudueerd wirden door de Gouvernementele Spitsbroeders.

    De twee bendes hebben vooral één ding gemeen: ze zijn door niemand verkozen, maar hebben de Macht beetje-bij-beetje zelf gegrepen. Formule Wilmès, zeg maar. Zonder dat daar voorlopig ook maar het minste verzet op poten wordt grzet. Integendeel zelfs, de Gesubsidieerde Regime Pers schjift meer meer aan bij die rijk-gedekte tafelen der dieven.

    Maar Düren is een mooie stad, veel te mooi voor al dat geknoei.

    En zeggen, dat Baeckeladt, net als de Benden die het land dezer dagen onveilig maken, van diefte leefde. Maar als echte mensen van het Volk, de verzamelde buit met de man in de straat deelde. Wat geen reden was om hem van de galg te redden…

    Actualisering.

    De Baert-Doctrine? Met alle respect, waarde naamgenoot, maar m’n voeten, Géraad. Die zou beter geactualieerd worden in de Dries Van LLangenhover-Doctrine.

    De Gentse Fieste zijn nu wel voorbij, maar het Gentse gezegde blijft, sereker dan ooit, van kracht. Ne goie klôp up nulder kôp en we spreken er niet meer over. Nie neuten!!!!


    *

    24-07-2022

    JUST IS JUST

    *

    Het Hof van Beroep van Brussel heeft vrijdagavond verboden de Iraanse diplomaat Assadollah Assadi uit te leveren aan Iran. De man is hier bij ons veroordeeld wegens betrokkenheid bij een verijdelde bomaanslag in Parijs. Die werd verijdeld omdat een Belgisch-Iraans koppel dat hem zou plegen onderweg tegengehouden werd door de Belgische politie. Die vond in hun auto 500 gram springstof en een ontstekingsmechanisme en die bleken van Assadi te komen.

    Onze federale Kamer had afgelopen week de toestemming gegeven voor een gerechtelijke samenwerking met Iran, waarbij Assadi zou geruild kunnen worden tegen de tot Zweed genaturaliseerde ex-VUB-prof Djalali en de Belg Olivier Vandecasteele, een ngo-vertegenwoordiger die in Iran verbleef en daar was aangehouden zonder precieze beschuldiging.

    Ik schreef daarover reeds in mijn blog van 8 dezer waarbij ik vond dat ons parlement zich niet moet bezig houden met het de facto erkennen van schurkenstaten zoals Iran en blijf daarbij. Ik vraag mij trouwens af waarom België en niet Zweden zich zou ontfermen over iemand die de Zweedse nationaliteit heeft, terwijl er anderzijds nergens vermeld wordt wat Vandecasteele daar deed. Iran lijkt me geen land dat ngo-hulp nodig heeft. Daarover hoort men nergens iets.

    Wij lopen niet hoog op met onze Belgische justitie, maar in dit geval vind ik dat het Brusselse Hof van Beroep gelijk heeft. De zaak doet zo’n beetje denken aan de jaren 1970 toen de diensten van toenmalig minister van Buitenlandse Dinges Mark Eyskens aan een Palestijns terrorist een inreisvisum had gegeven

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

         

    De omvolking in Hogere Versnelling.

    *

    Op TV: geen woord. Wel een loeiende storm op de radio, de godganse dag aan één stuk door.

    Moet U horen en vooral in de (lege) portemonnee schieten. Uit de warme gezellige maar bloederige thuislanden in Afrika zijn er meer dan 43.000 gelukzoekers naar ons onderweg.

    Komt door het goede weer, al zijn er wel ’n paar duizend van verdronken onderweg. Geld in ’t water dus en aan € 3.500 de kop, kan dat aardig beginnen oplopen!

    Vooral nergens op deze mededelingpubliekelijk op reageren want het Vaderland van de toekomst waakt. En zorgt, met ons geld, dat we straks, als we er niet meer zullen zijn, toch niet meer nodig hebben, voor de opvang.

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Fiscaaalheid

    *

    Eindelijk hadden we goedkeuring van Europa om de BTW op fietsen te verlagen van 21% naar 6% waartoe we als Belgen-land zowat drie jaar geleden beslist hadden. Reikhalzend keken we naar de formaliteit uit dat het effectief in het Belgisch Staatsblad zou komen te verschijnen en dat zou op 6 april zijn: “what could possibly go wrong”? Welnu: alles! De hele wijziging is spoorloos verdwenen. Blijkbaar zou het niet alleen (te) veel kosten, maar vooral vertrouwt de overheid de fietsenhandelaars niet genoeg: die snoodaards worden er van overheidswege van verdacht dat ze de stijgende inflatie als drogreden zouden gebruiken om uit te leggen aan de consument dat de prijzen van fietsen niet kunnen dalen, ondanks de BTW-verlaging en zodoende dus het leeuwenaandeel van de 15% BTW-korting als extra winst in de zakken te steken. Dergelijke onrechtvaardigheid kan de overheid niet riskeren en dus laten ze de BTW maar op 21%. Dat fietsen duurder gaan worden voor de consument, zou nu wel eens onvermijdbaar kunnen worden…

    *

    Auteur: J. Baert, Zoon van…. (1 mei 2022)

    BYE, BYE BELGIUM, LIBERALEN EN GROENEN

    *

    Satire - 24/07/2022 Jasmijn Walldorf

    Het parlement is in zomerreces. De plucheklevers kunnen gedurende een kleine twee maanden op exclusieve stranden hun exuberante wedde gaan opsouperen. Tellen die vele vakantiedagen eigenlijk mee om aan hun vol pensioen te komen? Ze zullen wel een apart regime hebben. We kunnen de politieke elitaire pauwen toch niet behandelen zoals iedereen.

    De subatomaire micro-pensioenhervorming

     

    Maar vrees niet! Voor de volgzame kudde zwijgzame inwoners hebben de politici wel over een subatomaire micro-pensioenhervorming beslist. Je moet het dossier door de deeltjesversneller van het CERN jagen om de impact te kunnen vaststellen op de betaalbaarheid van de pensioenen. Het is een druppel op een hete plaat in de Sahel. Nog voor de druppel de plaat raakt is ze verdampt.

     

    De PS, de Partij Stilstand, bleef tot op het einde onwrikbaar als een standbeeld staan. Helemaal op het einde kwam dieu Magnette uit de rode hemel neergedaald om een micron toegeven.

    De zeven Vivaldi-partijen hebben zeven marathonvergaderingen gehouden en zeven keer niets bereikt. De PS, de Partij Stilstand, bleef tot op het einde onwrikbaar als een standbeeld staan. Helemaal op het einde kwam dieu Magnette uit de rode hemel neergedaald om een micron toegeven. Deze pensioenhervorming is een ideologische en electorale tapijtenmarkt waar het aantal zetels in het halfrond primeert op het welzijn van de Belgische bevolking en de betaalbaarheid van onze sociale zekerheid. De liberalen triomferen met de twintig gewerkte jaren, 250 dagen per jaar, voor het krijgen van een minimum pensioen. Terwijl het er eigenlijk maar 16 jaar zijn minus tal van woke-verloven. Als je echt woke bent dat kom je ervan af met de helft gewerkte dagen. Pas op, we zijn nog steeds het enige land in Europa waar je na 45 jaar doppen een pensioen trekt, enkel zal het niet het minimumpensioen zijn, maar 5 euro minder. De levenslange beroepsdoppers in België, hoofdzakelijk Walen, zullen zich niet moe maken om daartegen te protesteren.

    De lachende haard van knetterende knettergekken

     

    De pensioenhervorming bewijst nog maar eens dat Vivaldi een Potemkin-regering is, waar een symfonie van gebroken dromen de valse noten van een nachtmerrie verbergen. Alexander de Croo moet het ene brandje na het andere blussen en voor de haan op de statige persconferentie kraait, is de premier al door alle zeven partijen, inclusief de zijne, in de rug geschoten.

    Het liberaal vuur van Lachaert is een lachende haard van knetterende knettergekken,

     

    De Open VLD kwijnt weg en de ideeën drogen op. Het liberaal vuur van Lachaert is een lachende haard van knetterende knettergekken, waar een bende Zoomers een van de pot gerukte brandbrief van eigengereid opportunisme uitbraakten. Ook de pukkelpolitici van de Open Vld zijn enkel bezig met hun carrière en niet met het welzijn van de burgers en het electorale succes van de partij. De Open VLD is een egoïstische krabbenmand van egocentrische narcisten die terwijl de mand het ravijn in dondert, de hoop blijven koesteren dat de kiezer hen in het midden van het bed zal leggen. Zielig, pathetisch en vooral dwaas.

    Bye, bye Groenen

    Tinne Van der Straeten zat vrijdag te glunderen op de persconferentie over de kerncentrales. Waarom weet geen mens. Ze moest al toegeven dat de kerncentrales langer moesten openblijven. Ze moet nu ook toegeven dat de overheid voor 50 % aandeelhouder wordt van de gedrochten die haar partij uitspuwt. In principe werden alle eisen ingelost die Engie in zijn brief van juni schreef. Enkel geven ze dat nu nog niet toe. Noteer alvast dat alles wat in die brief van Engie staat zal gerealiseerd worden. Tinne en Alexander staan gehandboeid met de rug tegen de muur en zullen netjes akkoord gaan met alle eisen van Engie. Groen dreigt er wel mee uit de regering te stappen, maar ze beseffen dat, zelfs al ben je ideologisch trouw, dit tussen de 3 à 5 procent van de stemmen kost, nietwaar Bart De Wever. In dat geval vallen ze onder de kiesdrempel en is het bye, bye Groenen. Gans Vlaanderen juicht!

    De minst groene regering ooit

    Ondanks de enorme ideologische toegevingen blijven ze maar het riedeltje aanhouden dat ze sinds hun aantreden in 2020 het wanbeleid van de afgelopen twintig jaar aan het rechtzetten zijn. Wat die groene huichelende hersenvretertjes vergeten zijn, is dat ze tussen 1999 en 2003 deel uitmaakten van de regering en dus in de eerste drie jaar van het door hen verguisde twintigjarige wanbeleid mee de lijnen uitzetten. Wat hebben de groenen bereikt in hun naar eigen zeggen groenste regering ooit? Werden er meer zonnepanelen geïnstalleerd dan jaren zonder de Groenen? Neen, minder. Werden er meer windmolens geplaatst dan in jaren zonder de Groenen? Neen, minder. Daalt de CO2-uitstoot sneller dan in de jaren zonder Groenen? Neen, minder snel. En als we straks 3 nieuwe gasgestookte centrales krijgen i.p.v. kerncentrales zal niet alleen de energiefactuur stijgen maar *ook de CO2-uitstoot. Vivaldi is eigenlijk de minst groene regering ooit.

    Dit was niet op de afbraak:

     

       Op de Gentse feesten verdrinken ze letterlijk hun verdriet.

       Carl Devos leest blijkbaar mijn cursiefjes want ook hij voorspelt nu dat Vivaldi in het najaar valt.

       De EU wil ons opleggen hoeveel gas we maximaal mogen gebruiken. Wie zei ook alweer: ‘Als het fascisme ooit terugkomt, dan zal het dat doen onder de noemer antifascisme.’ 

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    En zo komt er geen einde an het borenbedrog.

    Want iedereen is dus in ‘reces’, om geestelijk en michamelijk weer klaar te staan tegen dat DeWinter en de Apen Pokken uit verre vreemde landen er aan komen.

    Tunesië staat in vuur en vlam. Maar dat is klein bier voor de Media. Want bos- en heidebranden tiesteren de rest van de wereld, en fat is slecht boor het Milieu. Maar goed voor de bladvulling.

    Poetin laat nog altijd geen steek gas los, dus voren we iot bepaalde bevriende laden, vloeibaae gas aan per tanker. De Haven van Zeebrugge is ervan in de wolken! Tant pis voor de vervuiling, maar in jet land worden er stilletjes drie brandnieuwe gascentrlaes bijgebouwd waarover de milieufanaten zedig zwijgen.

    Terwijl dde Koning, naast wapenfabrikant (FN Heerstal) nu ook atoom-exploitant geworden is. Zodat de laaste twwee kerncentrakes, die stukken van mensen kosten door jarenange verwaarlozing, nog 10 jaar kunnen ‘meegaan’.

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!