MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.672 – HELP !!!! DE HELE WERELD IS OM (GROENE) ZEEP

          DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    DONDERDAG 21 JULI 2022

    De communistische menselijkheid valt niet af te scheiden van de haat’

    Georg Dertinger

    CDU ex DDR

    (1904-1963)

    .*

        672 – HELP !!!! DE HELE WERELD IS OM (GROENE) ZEEP

    *

    I N H O U D

    Stinkende Groene zeep!

    Dat was, kort voor het einde van de oorlog ’40-‘45, voor onze Moe het gedroomde en vooral goedkoop middel om zowel haar was als haar gezin netjes & vooral toonbaar te houden voor de buren. Lang voordt er later Sunlicht in huis kwam, want die was bij de aanvang veel te duur voor haar portemonnee.


     Sta maar eens, in volle orrlogsgstijden, alleen op de wereld, zonder kostwiennende echtgenoot tussen de lakens, en met 5 monden te voeden, tussen 04 en 14 jaar….

    Heet waren harde tijden – zie verder voor de acturle toestrand in Sri Lanca – die bij onze generatie een diepe afkeer voor… de sporen van Grroene Zeep diep in ons aller onderbewustzijn hebben opgeslagen.

    Niemand van ons die zich toen realiseerde dat we, diep te lande op de boerenbuiten van het IJzerfront, leefden, alsof we ze hoorden groeien, die hele natuur, tussen het ruisschen van het ranke riet. Maar die Groene Zeep daarentegen, die stonk uren in tegen de wind! Maar ze was tenminste, net als dat afschuwelijk slecht smakend ‘Engels Zoit’ dat gped was voor de stoelgang, gezond voor ziel en lichaam. Maar die groene zeep! Dat was precies overjaarse kiikkerdril die je neusgaten blokkeerden, lang voor je dat beduimeld half-verrot emmrtje in de mot kreeg. Waarmee ibs Moeke die altijd klaar stond. Vingertopje daarvan in je wasteil, en na ’n paar telen waren ze wegl Zowel de luizen, de neten als het vuil. Duitse efficiëntie in oorlogstuhd….

    Toen, na verloop van tijd, kwamen de Gouden Jaren ’60-‘70, en werden we groot voor ve het wisten.

    En, eenmaal goed en wel volwassen, moesten we het meemaken dat er zowaar ’n GROENE politeke partij opkwam die onze leefwereld opnieuw vol met die vieze troep wilde zetten.

    Terug dus naar het veld-grauwe bezttingsleger waar we ons als kind zo rap mogelijk voor verstopten, telens we hen, per twee, geweer op de schouder, in de verte zagen naderen.

    Neen, veldgroene leger-uniformen, en groene slogans op de muren…. Neen, Heer, laat die tijd nu eens voorgoed voorbij zijn…

         

    21-07-2022

    het non-akkoord

    *

    ‘Verhofstadt bestuurde dit land tijdens zeven vette jaren maar legde geen buffers aan voor de toekomst. Hij erfde van Dehaene een land in blakende gezondheid en maakte er een puinhoop van. Hij is de slechtste premier die we ooit hebben gehad’.

    Bovenstaande komt niet van mij maar van econoom Geert Noels, eerder een belgicist, in een interview in Humo, dat door ’t Pallieterke deze week ‘bekroond’ werd als citaat van de week, maar dat ik hier al enkele jaren schrijf. Verhofstadt maakte een begin aan de torenhoge Belgische staatsschuld, die nog steeds in stijgende lijn gaat onder die andere volbloed liberaal, die Crootje denkt te zijn.

     

       Het non-akkoord over het minimumpensioen laat nog maar eens duidelijk zien dat Paarsgroen+ alleen maar goed is in het uitgeven van geld dat er niet is (en dus verdere schulden blijft maken). Daarbij hoopt ze de 80% werkzaamheidsgraad in 2030 te bereiken, omdat dit de enige manier is om de staatsschuld te verminderen zonder iets te moeten doen. Dat geldt misschien voor Vlaanderen (nu ± 76%), maar niet voor Wallonië (nu 65%) en Brussel (nu 61%).

    Om die 80% in 2030 te halen zou de werkzaamheid in Wallonië dubbel zoveel moeten stijgen als het Europees gemiddelde dat nu 72,4 bedraagt en zouden er tegen die tijd 155.000 nieuwe banen moeten worden gecreëerd. Mission impossible voor wat Koen Geens, ex-federaal minister, een ‘socialistische enclave binnen Europa’ noemt. Een nieuwe DDR, zeg maar.

     

    ---

    Wat de reactie op Wilmès in mijn vorige blog betreft, heb ik indertijd dat verhaal van de gemeenteraad van Sint- Genesius-Rode beschreven, toen ik o.m. Wilmès’ carrière vergeleek met die van Herman Van Rompuy (“Wie niets doet, maakt geen fouten. Wie geen fouten maakt wordt bevorderd”). Dat neemt niet weg dat men respect kan hebben voor een politica van de tegenpartij bij haar beslissing in de eerste plaats voor haar man en gezin te kiezen.

     

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    WEVELGEM

    Vlucnten kan niet meer….

    *

    Helemaal in de uitgezette hooggespannen verwachtings-lijnen der Groene Mondialiserings Fantasten, werd er gisteren op de Gewtelijke - met ’n tikkeltje gespeelde nativiteit als ondertoon - den volke ‘kond gedaan’, dat tegen 2030 de Lucchthaven van Wevelgem, samen met ander grof klein gevaarlijk huisvuil, zal moeten verdwenen zijn. Waar naartoe, daar waren ze nog niet aan uit, want ook Oostende en Ursel gaan voor de bijl.

    Op de vrijgekomen terreinen zzullen er bos & heide worden aangelegd, zaken dien volgens de Nieuwe Heilsleer, uiiteonderlijk goed zijn voor het milieu, maar desastreus voor de plaatselijke bevolking.

    Want zo redeneert de 1/2de Voorzzitter, een Anzegemse buurtbewoner met internationale ambities – Van Eikenhout is de naam – als alle bestaande kiezers zijn opgeruimd, omgekomen of gevlucht, dan komen er geen verkiezingen meer en zijn we ons luilekker leventje zeker voor de eeuwigheid*

    *

    Demonstranten trekken in Sri Lanka de straat op tegen de aanstelling van interim-president Ranil Wickremesinghe.

    foto: ©Belga

    Welkom bij de Greta Thunberg Hunger Games

    Bedenkingen bij de rijst- en energierevolutie in Sri Lanka

    Column 21/07/2022

    Alain Grootaers

    *

    In Sri Lanka zijn de Greta Thunberg Hunger Games van start gegaan. De eerste slachtoffers waren de bevolking van het vroegere Ceylon, het tweede slachtoffer was hun president Gotabaya Rajapaksa die halsoverkop voor de woedende meute Sri Lankezen op de vlucht moest toen ze zijn paleis bestormden en een duik in zijn opulente zwembad namen.

    Eerder was ook al de premier opgestapt, de broer van de president, zoals dat gaat in nepotistische democratieën. Bij zo’n volksrevolutie kiest de globalistische neo-linkse laptopelite dan al snel de kant van het volk, niet gehinderd door het feit dat ze zelf de voorbije jaren de grootste supporters en instigators waren van de desastreuze politiek van de Sri Lankaanse president die leidde tot dat wat uiteindelijk altijd tot revoluties leidt: onbetaalbaar voedsel en energie.

    In Sri Lanka zijn we getuige van een opstand, niet alleen tegen een corrupte regering, maar ook tegen het waanzinnige wereldbeeld van de internationale technocratie

    Deze opstand is niet alleen een aanklacht tegen de Sri Lankaanse elites en hun legio beoordelingsfouten. Het is ook een aanklacht tegen de waan-ideeën van de globale elites in het algemeen die in de ban zijn van paniekzaaierij over de klimaatverandering (Climate Change: in het Nederlands door onze pers overigens altijd foutief vertaald als klimaatopwarming in plaats van -verandering) en hun autoritair covidisme. In Sri Lanka zijn we getuige van een opstand, niet alleen tegen een corrupte regering, maar ook tegen het waanzinnige wereldbeeld van de internationale technocratie.

    Autorijden illegaal

    De economische crisis in Sri Lanka is enorm ernstig. De voedselprijzen zijn met tachtig procent gestegen en de benzineprijzen stegen vorige maand alleen al met 24%. Eind juni kondigde de regering aan dat er geen brandstof meer was: zij verbood de verkoop van benzine behalve voor essentiële diensten. Autorijden werd daardoor de facto illegaal. Het voorbije jaar is een half miljoen Srilankezen opnieuw in armoede gesukkeld. Volgens de VN is meer dan driekwart van de bevolking minder gaan eten als gevolg van de ernstige voedseltekorten.

    Wie voor hongersnood waarschuwde toen de lockdowns van start gingen, zoals professor Lieven Annemans bij ons, werd weggezet als een soort ‘bejaardenhater’

    De oorzaak van dit alles is aan de ene kant het onoordeelkundig opleggen van een desastreuze eco-politiek en aan de andere kant de gevolgen die de waanzinnige covid-lockdowns hebben op de economie van ontwikkelingslanden. De lockdowns hebben volgens onderzoek van de UN Food & Agriculture Organisation 150 miljoen meer mensen in de hongersnood geduwd. Wie voor hongersnood waarschuwde toen de lockdowns van start gingen, zoals professor Lieven Annemans bij ons, werd weggezet als een soort ‘bejaardenhater’.

    Nu kunnen ontwikkelingslanden die niet in oorlogsgebied liggen meestal nog wel in een minimum van hun eigen voedsel voorzien, los van de door oorlog en speculatie stijgende prijzen van graan. In Sri Lanka – een prachtig en erg vruchtbaar land – sloeg de eco-waan echter hard toe. De regering wilde er in geen tijd evolueren tot een CO2-neutrale natie om deugdpunten te sprokkelen bij de groene wereldelite. Het World Economic Forum – ja, daar zijn ze weer – spoorde Sri Lanka aan om versneld voor een CO2-neutraal plan te gaan.

    Op zich is er niets tegen om de landbouw de kans te geven om over te schakelen naar een meer biologisch alternatief, wanneer dat vrijwillig en in stappen kan gebeuren. Er is een transitie periode van enkele jaren nodig om dat te kunnen bereiken. In Sri Lanka verbood de regering in april vorig jaar ineens echter de import van pesticides en kunstmest. De agrarische industrie – voornamelijk thee-, rubber- en rijstplantages – kreeg de tijd niet om gronden langzaam te laten afkicken van de kunstmest en pesticiden en had de kennis en de middelen niet om meteen biologische alternatieven te voorzien. De rijstproductie viel daarop terug met 43%. Toen de gevolgen van hun eigen politiek duidelijk werden, draaide de regering in november ’21 de kunstmest-ban terug, maar toen was het kalf al lang verdronken.

    Hout stoken

    In Nederland en Vlaanderen gaat men, onder de knoet van de niet-verkozen EU elite, de eigen voedselproductie van onze boeren terugschroeven op een moment dat er een wereldwijde voedselcrisis dreigt. Begrijpe wie kan. In Duitsland waarschuwt de Deutsche Bank – geen samenzwering-gekkies denk ik – dat vele Duitsers deze winter terug hout zullen moeten stoken om warm te blijven.

    Op sociale media delen de Duitsers nu al tips hoe zelf een houtstoof te knutselen en waar hout te sprokkelen

    Probleem: houtstoven en hout zijn schaars op de markt omdat ze daar, net zoals bij ons, de haard en de stoof hebben verketterd. Op sociale media delen de Duitsers nu al tips hoe zelf een houtstoof te knutselen en waar hout te sprokkelen. En terwijl alle schuld van het energietekort op de oorlog in Oekraïne wordt geschoven, blijkt er toch ook een ander probleem te zijn: Duitsland lijdt namelijk ook aan een ‘wind tekort’, waardoor de windmolens hun werk niet kunnen doen.

    De lockdowns en de groene ideologie vleit misschien de elites hun narcistische waanidee dat zij de planeet redden van een door de mens veroorzaakte hittedood, maar het treft in realiteit de zakken van de arbeiders

    Sri Lanka laat zien wat er gebeurt als beleid wordt gevormd volgens de wensen en vooroordelen van de elites in de Wetstraat in plaats van de behoeften van de man in de Gemeentestraat. De lockdowns en de groene ideologie vleit misschien de elites hun narcistische waanidee dat zij de planeet redden van een door de mens veroorzaakte hittedood, maar het treft in realiteit de zakken van de arbeiders in het Westen die uiteindelijk de rekening zullen moeten betalen. En het wakkert honger en armoede aan in die delen van de wereld die nog niet zo ontwikkeld zijn als het Westen.

    De nieuwe wereldorde is er geen van landen tegen elkaar, het is er één van wereldelites en hun clubjes tegen hun eigen bevolking, met de hulp van steriele technocraten.

    Als de voedseltoevoer en de energieleveringen niet langer gegarandeerd kunnen worden door de elite, volgt altijd een revolutie zo leert ons de geschiedenis

    De boeren halen dan de rieken en de trekker boven zoals in Nederland, de truckers blokkeren het verkeer zoals in Canada, en het volk komt op straat zoals in Sri Lanka. Bij de politieKers zijn slechts enkelingen bereid om met scherp te schieten op hun eigen bevolking om de privileges van de elite veilig te stellen.

    Een QR-code om hen terug in de pas te laten lopen zal dan niet genoeg zijn. Ik verklaar dan ook plechtig de Greta Thunberg Hunger Games voor geopend.

    *

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    De mensheid, vooral wie per definitie altijd aan de verkeerde kant van de Geschhienis wil staan - de Linxe Wereldverbeteraars dus – blijft dezelfde vergissingen begaan. Nog geleerd van Kaïn & Abel, waarvan de ene de andere de kop insloeg met ‘n…. ezelskaakbeen. Dezelfde vergissingen, maar de middelen, zowel voor als tegen, verbeteren.

    Stel U even – lijk in ’n nachtmerrie - de wereld voor waarin we nu leven, zonder Intetrnet. Dan zouden de meesten van ons over Scri Lanca nog nooit gehoord hebben. Om nog maar te zwijgen over de Regime Media die zoals nu, over al die verre dingen, in alle talen … zwijgen. Dus een….. dioodse stiilte over wat op ons afkomt. En, lijk in het Eerste Bewaar, de schuld altijd bij de anderen leggen. Neen, Maseur, ’t is de Vlad die begonnen is omdat wij hem ’n stuk van zijn speelgoed wilden afnemen…

    -

    over de allende daar in Sri Lanca en de oorzaken ervan. En ach, wat kunnen ons die paar miljoen onderontwikkelde apen schelen. Als Uit Ceylon die ingoede thé maar blijft komen.

    Honger, armoede, krottte: ze zouden er ineens zijn om de plaats in te nemen van ‘hogere’ waarden, met geleerde stadhuiswoorden, zoals infatie, stikstof ellende, opwarming dfer aarde, geen aaardgas meer door die ‘verdammte Krieg’ in Die Joekrien en dus allemaal met z’n allen zoals Roodkapje, hout gaan sprokkeelen in de bossen tegen dat de winter er aankomt.

    Ook ik ken Sri Lanca niet, maar ik herken dezelfde miserie van uit mjn prille kinderjaren van de winter van 1944.

    Bij een bevriende VNV-familie was de Vader, teon het gevaar verdwnen was, ‘opgepekt’ door de Broekschijtende Helden van de Wiotte Brigade, bleef die Moeder, met een bende nakomelingen alleen op de werled achter, haar plan moetende trekken met wat ern og ovrbeef vaqn de stukgeslagen huisraad. Zelf hadden we het tjuis ook niet breed, maar na schooltijd hebben we dagenlang gesleept met takkebossen sprokkelhout van bij barùlharige boeren, zodat daar in huis toch ‘n kom soep kon verwarmd worden.

    Het gezin herstelde zich naderhand wonderwel, en werd na een paar jaar, via de opgroeeinde kinderen, een der plaatselijke Leiders van de pas opgerichte CM. Die zoals in de Bijbelse Verhalen, al weldoende door het leven ging..

    Geen Honger meer rondom. Maar zuivere Christelijke Naastenliefde.

    En dank zij die altijd voor de voeten lopende’ ‘Sociale Media, zijn we nu meteen verwittigd van wat nog maar eens op ons afkomt.

    Fasten seat Belts…. Maar pas op: om hulp gaan vragen bioj de Pastoor, gaat niet meer. Want dat is ’n onbetrouwbare Soort die ondertussen door Linx is opgerimd.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!