MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.667 – WAT DAAR IN BRUSSEL ZIT TE REGEREN IS ANDERMANS PAP ROEREN


    WOENSDAG 13 JULI 2022

    *

     

    Wat Haat vernielde

    *

    Heeft Liefde weer opgebouwd

    *

    667 – WAT DAAR IN BRUSSEL ZIT TE REGEREN IS ANDERMANS PAP ROEREN

    *

    I N H O U D

    En bij dat wel zeer lucratieve jobke vooral - aan de kop van een paar duiend wieltjeszuigers – dubbel zo goed voor betaald te worden. Omdat het meestal over zogezegd nachtwerk gaat wwar Moeder-de-Vrouiw niet alles mag van weten. Een filltime job, met recht, onafgezien de dienstjaren of maanden, op een eeuwigdurend vorstrlijk pensioen voor de hele familie. Inclisief begrafenis-kosten met rouwmaaltijd naar-stand, op Staatskosten.

    Dat deze uitvinding afkomsit is van ‘Vreemde Heersers in het Land’, daar hoeft niet eens ’n tekeningetje bij. ‘Leven als God in Frankrijk’ ligt niet de Vlaamse aard, maar wel hard werken om de eigen welvaart zo hoog mogelijk te houden. Maar in dit Apen-Kloteland wordt die welstand al bijna 200 jaar lang, in naam der Vaderlansche Solidaireit, afgeroomd naar Luiaardsland onder de Taalgtrns. Zo ix jhet en niet anders. Omdat men daar Frans-met-haar-op spreekt en niet wil onderdoen voor een leveentje als in de Folie Bergère….

    Daar bovenop krijgen we nu de klimaat-gekte die moet besproken worden en om zodoende de Vlaamse Boer zijn koieen en zijn vrakens af te nemen… Om er, staande tegen ’n hhogspanningspaal die Zeewind-stroom naar Di Rupo moet brengen, mieren van te pissen….

     

    **

    Want anders zou, volgens Zulalleke De Mier, ‘het mileiu niet meer leefbaar voor de Dames en Jeren uitbuiters die leven lijk de vogelen des Hemels en daarbij gekleed lopen als niet een van ons.

    Het hoeft dan ook niet te verwonderen, dat o.a. ’n schaars geklede Zuiderse porno-prinses in dat mileiu graag komt hengelen. ’n Beetje bloot tegen € 4.000 per uur, daar kan je als gewoone burger alleen maar naar kijken en van dromen.

    Aldus llont het dubbel en dik de moeite, om de woorden van meer dan 100 geleden van Guido Gezelle even in herinnering te bregen, toen hij – wit van woede?- schreef

    Waar breekt men het geld met

    hamers?

    In Brussel, in de Kamers.

    *

    Hoe lang nog, vrienden Vlaamse Lamme Goedzakken? Moet dat echt nog meer dan twee jaar duren? Om tenslotte ngmaals in hetzelfde BDW-vaarwarer teredht te koimen?

    Weet U, trouwens, Beste Mede-Vlaming, ‘korte metten mee maken’, da’s ook een typisch Vlaams spreekwoor’d, maar een die heel wat beter aan de ribben plakt…

    Hoog tijd dus vor een 2de uitgave van de Acte van Verlaetinghe’. Tot ziens en tot nooit meer, Fransntalige pretentiezotten.


    14-07-2022

    NA DE FEESTDAG

    *

    Na de Vlaamse feestdag krijgen we volgende week de nationale en dan zullen we eens gaan zien wat we gaan zien. Paarsgroen+ zou dan nl afkomen met de hervormingen uit haar regeerakkoord, nl van de pensioenen, de fiscaliteit, de energie, de koopkracht en nog van dat moois.

    Dinsdagmorgen liep de zoveelste vergadering van het kernkabinet over de pensioenen uit op even zoveelste sisser, gewoon omdat de plannen van de PS, gesteund door Ecolo, financieel niet te verwezenlijken zijn. Met de hervorming van de fiscaliteit is het al niet veel beter gesteld en die van de energie en de koopkracht zijn nu al verwezen naar het najaar. België zit op zijn tandvlees en dat zal nog erger worden als de inflatie zich doorzet en Europa een einde zal maken aan het goedkope geld.

    Vlaanderen kan zich spiegelen aan Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen, allemaal landen met een hogere welvaart en minder armoede. Jammer genoeg geldt dat niet voor België, met de DDR-toestanden die PS en de groenen ons voorhouden en ons hoogstens een plaatsje zullen opleveren bij de armlastige landen van de Club Med.

    Vanuit het Vlaams economisch standpunt is een nieuwe en hopelijk laatste staatshervorming nodig en die zal er niet komen met allerlei werkgroepen of een burgerbevraging waaraan amper één procent van de bevolking heeft aan mee gewerkt.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

         

    VENTILIUS

    (dit is in de Vloms WINDULIUS, maar dat zou misschien ’n beetje teveel tot de verbeelding spreken…. Vandaar die geleerddoenerij)

    Overmorgen, vrijdag dus, kort na de (op de achtergrond geraakte) historische Franse Nationale Feestdag, wordt het officieel een Belgiscjhe Staatsopdracht, dat wat we al dagenlang allemaal weten: Olio di Poepo, de Super Waalse Minister-President van de Brussel-Wllonië Federatie, die zijn lager geplaatste Waalse Collega emzeer dik betaalde Waalse Minister-President Oopolleke Mag Niette en Kan Niette, die twee krijgen hun Noordzee Windstroom Hoogspanning wel degelijk bovengronds. Zoals gepland door ENEL, de succursale van de EDF, de Electricitité de France. Slaven dansen u eenmaal op de maat van de Meesters….

    Al die vele miljoenen West- en Oost Vlamingrn, die het boeltje lievrt ondergronds wilden, kunnen de pot op. Want eenmaal deze generatie dood en begraven staan de vervangers in dichte drommen aan de grens te wachten om… binnen te vallen.

    Want, il fauit que la Wollinie se

    sente aimée….

    Elk ander alternatief zou het einde betekenen van deze Union Sacrée waarvoor al zoveel Vlamingen tijdend wereldoorlogen gesneuveld zijn, of achteraf tegen de muur werden gezet.

    Zelfs Bart Zeeckhout van DM kan er zijn mond niet meer over houden. Volgens hem is ht allemaal de schuld van dat vermaledijfde Vlaaams Belang die, o gruwel, durft opkomern voor het Eigen Volk Eerst.

    Dat is eigenlijk dzelfde stelling als die van de NV Arrogantie, zoals die luidt in Artt 1 van hun eigen statuten. Vlaanderen eerst. Maar in de praktijk omgezet door BDW als ‘de eersten nà de Slanvenstaat Coburgia die de Vmamingen in de eerste plaats als lastdieren gebruiktt. En een lastdier is in gewone mensentaal nen gewonen ezel.

    *

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Vlaams Belang

    @vlbelang

    *

    "Een V-meerderheid mag geen hefboom zijn om België te redden, meneer @JanJambon

    . Wel integendeel! Een V-meerderheid moet dienen om België te ontmantelen. België is immers het probleem en Vlaanderen is de oplossing." @tomvangrieken

    *

    IN WALLONIË

    ECHT FLORISSANT LIGT PEPINSTER AAN DE VESDER ER EEN JAAR LATER NOG NIET BIJ.

    *

    Een jaar na de ramp: onderzoekscommissie vaag, ingenieur onder druk gezet om te zwijgen

    De hypothese-Ernst: Had Eupens stuwdambeheer ramp kunnen voorkomen?

    Analyse - 15/07/2022 Christophe Degreef

    *

     

    Nu de kranten vol staan met herdenkingsverhalen over de watersnoodramp in de Vesdervallei vorig jaar, leeft de analyse opnieuw op: men had het Vesderstuwmeer moeten laten leeglopen voor de aangekondigde regens vielen. Die hypothese kan echter niet hard worden gemaakt. Dood en begraven is ze ook niet, getuige de druk die op de believers wordt gelegd om ze niet meer uit te spreken.

    Ruim een week na de ramp in de Vesdervallei, waarbij 39 doden vielen, gooide de Waalse ingenieur Damien Ernst de knuppel in het hoenderhok. De hoogleraar aan de universiteit van Luik beweerde dat de Service Public de Wallonie (SPW) niet tijdig had gereageerd door het stuwmeer vooraf te laten leeglopen. Volgens Ernst was de SPW vooraf op de hoogte gebracht dat er in de nacht van 14 op 15 juli een record-hoeveelheid neerslag zou vallen.

    Tijdens de vroege ochtend van 15 juli overspoelden heuse watergolven daarop de benedenstad van Eupen. En nadien de rest van de Vesdervallei

     

    De SPW – die de stuwdam beheert – heeft echter tot 23u die nacht gewacht. Op dat moment was het stuwmeer vol en moest er wel meer water worden losgelaten. Tijdens de vroege ochtend van 15 juli overspoelden heuse watergolven daarop de benedenstad van Eupen. En nadien de rest van de Vesdervallei.

    Onderzoekscommissie

    De hypothese klinkt aanlokkelijk in crisistijd. Ze isoleert één duidelijke verantwoordelijke. Naast Ernst hebben ook de hydroloog Patrick Willems (KU Leuven) en klimatoloog Xavier Fettweis (ULiège) hetzelfde beweerd. De beschuldigingen hebben alleszins mee geleid tot de Waalse parlementaire onderzoekscommissie. Maar eenmaal daar aangekomen, stierf ze een stille dood. De aanbevelingen van de parlementaire commissie blijven wat betreft het beheer van de Waalse stuwmeren behoorlijk vaag.

    ‘Ik blijf bij mijn beweringen, maar wens er verder voorlopig geen commentaar meer op te geven’, zegt ingenieur Damien Ernst, wanneer gecontacteerd door Doorbraak. ‘Ik heb al genoeg druk ervaren om het er niet meer over te hebben.’

    Ernst wil daar niet verder op ingaan. Vandaag focust Ernst zich liever op het energievraagstuk, waarin hij gespecialiseerd is. Wel verwijst hij ons verder naar het werk van ene ‘François B’, een burgerjournalist die op een persoonlijk blog flink wat feiten over de watersnoodramp heeft opgelijst.

    Twitterdraadjes

    Helaas bestaan de meeste artikels en twitterdraadjes van de man uit open vragen. Er wordt bijvoorbeeld gezinspeeld op een groter aandeel van de rol van de rivier de Hill – die in Eupen in de Vesder vloeit – in de watersnoodramp. De Hill voert in haar verloop immers meer steen mee, waardoor de impact van het wassende water erger is en er ook makkelijker blokkeringen ontstaan. Die hypothese is ook al eens aangehaald in een artikel van de RTBF. Daarin zegt de Eupense burgemeester dat zeker ook de Hill voor ernstige vernielingen in bijvoorbeeld het zwembad van Eupen heeft gezorgd.

    De Hill – die van nature dus niet in het Vesderstuwmeer uitmondt en ervan gescheiden wordt door een heuvelmassief – kan door een tunnel onder het massief wel deels worden omgeleid naar het stuwmeer. Dat is niet gebeurd, zo herhaalde de Eupense burgemeester vorig jaar. Maar: dat zou er logischerwijs toe hebben geleid dat de eveneens puissante Hill mee het stuwmeer versneld zou hebben doen vollopen. We weten het niet.

    Tsunami’s

     

    Wat we wel weten, is dat er in de nacht van 14 op 15 juli meerdere ’tsunami’s’ van water door de Vesdervallei zijn geperst. Daarvan zijn ooggetuigen. We weten ook dat op de overstromingskaarten van het gebied, alleen rekening wordt gehouden met geleidelijk stijgend water. Niet met intense watergolven die snel opkomen.

    Nochtans – maar nu wordt het improvisatie – zijn zulke watergolven niet vreemd voor de regio van de Hoge Venen. In de jaren ‘30 en ‘50 zijn ze al opgemerkt na onweders, zo heeft de burgerjournalist François B ontdekt. In 1952 stierven er door zo’n plotse watermuur zelfs arbeiders die op dat moment in een andere waterverbindingstunnel in de buurt aan het werken waren. Die gebeurtenis is in de regio goed gekend. Er bestaat zelfs een monument voor.

    Met een ingenieur die onder druk wordt gezet om niet te praten, is de stuwdamhypothese niet bewezen. Sommigen fluisteren dat de hypothese niet te veel mag opgerakeld worden om het narratief van de ‘uitzonderlijke regens van 14 juli door de klimaatverandering’ niet in het gedrang te brengen. Maar waar of niet, de hypothese leeft voort in de Vesdervallei, en zal nooit weggaan. Zeker niet met een politieke klasse die in Wallonië fel bekritiseerd wordt wegens haar onmacht om snel een antwoord te formuleren op concrete noden van getroffen bewoners.

    Een team van journalisten van Het Laatste Nieuws werd deze week nog weggejaagd toen ze op onderzoek gingen aan het stuwmeer. Vragen aan personeel van de dam werden niet geapprecieerd. Het laatste woord is dus nog niet gezegd over de verantwoordelijkheid van het Waalse crisisbeheer in juli 2021. In het kader van de klimaatverandering die dit soort flash floods met een grotere frequentie vooropstelt, zou dat nochtans nuttig kunnen zijn.

    Wordt vervolgd.

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    *

    Raar toch, dat de Zeewaaierige Vlaamse Energiewind juist nu op tafel komt, rond de herdenking van de Waalse Waterbom van juist ’n jaqar geleden.

    Is dat puur toeval, of eerder manipulatie van de Publike Opinie?

    Deze vraag stellen, door wer eens ‘n ander blogschrijverke, staat gelijk met meteen het antwoord in de mond leggen van de lezer.

    Want het is nu eenmaal zo, dat de Vlaamse hardwerkende boerkens alleen maar op deze wereld zijn, om de Waalse Seigneurs van wieg tot graf ’n zo goed mogelijk (Rood) leventje te garanderen.

    Daarom deze waarlijk vrijblijvende suggestie.

    Stop dat subsidie-verslindende Ventilis-ding en help de eigen Waalse energie-voorziening op gang te trekken door een verscherpte tewwerkstelling….

    Twee of zelfs drie keer prijs voor hetzelfde geld.

    Eerste en enige serieuze stap. De 3 Francoofone Nationale Regeringen – de twee Waalse en de Brusselse – leggen de handen samen, om overal in HUN land, te water, op land en in de lucht, treppers-weiden aan te leggen. Met zowel zit- als ligtrappers waarop iedere werkloze Waal of Brusselaar, en dat zijn er nogal wat, verplcht zal tewerk gesteld worden. Die trappers dienen natuurlijk voor hun eigen onafhankelijke energie-voorziening.

    Daarmee is alles gezegd. De legermacht van ‘Ambtenaren’ die de God-ganse dag met de vingers zitten te spelen, is van de baan. Den dop bestaat niet meer en de criminaliteit daalt schrikwekkend.

    De Staatskas wordt gespijzigd zodat het Waalse failliet aanzienlijk vertraagd wordt.

    Met als voornaamste gevolg dat de fameuze transfers van Noord naar
    zuid, net als de watermassa’s in de Vesdervallei, kunnen…. opdrogen.

    Jammer van dat e,e grote nadeel, dat erin besaat dat wij, Vlamingen, het voor altijd op onzen buik mogen schrijven om ooit van al dat gezaag verlost te geraken…

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!