MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.647 – OVER DE DIVERSE SOORTEN MEDIA, DE VOORGELOGENE EN DE DIRECTE, DIE SAMENGAAN MET DE DIGITALE WERELD

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    ZATERDAG 25 JUNI 2022

    **

    Wat Haat vernielde

    Heeft Liefde weer opgebouwd

    *

    647 – OVER DE DIVERSE SOORTEN MEDIA, DE VOORGELOGENE EN DE DIRECTE, DIE SAMENGAAN MET DE DIGITALE WERELD

    *

    I N H O U D

    Mij moet jet van het hart, waarom de Francofonie in dit Kloteland aldoor maar blijft spreken van de Btuxelles-Vallonie Associeatie, die dus een Entente Cordiale vormt tuissen twee door allerlei malafide intriges, zich tot zelfstanidge ‘Deelstaten’ hebben gewroet. Uiteraard op kosten vn de Vlaamse boerkens.

    Parijs zou namelijk, als het er binnenkort op an komt, het doodzieke Wallonië in de armen willen sluiten. Gezien de failliete toestand enerzijds, maar nog meestal omdat ze hun Pappenheimers voldoende kennen. Vandaag willen die ’n vinger, en morgen de ganse arm… Om uiteindelijk zelfs het Hoofd te worden.

    Hebde al eens goed de kop bekeken van Magniette?

    Maar stel U voor, dat Brussel deel uitmaakt van de deal….

    Voorwaar een senario om de dode Boonaparte op slag weer spinglevend te maken….

    Parijs, weer de Hoofdstad van de Wereld!

    En wie is er voor de zoveelste keer de pineut? Drie keer raden en de eerste priijs is ’n pijp….

    25-06-2022

    **

    DE SOEVEREINITEITS VERKLARING

    Aandacht vooraf: Givaal heeft het hiernavolgend wel degelijk over onze blordeigen Belgique à Papa. Niet te veerwarren dus met de uitspraak van Emmanuiel Macron toen ode, vòór de verloren verkiezingen van Zondag laatst, luidop voor de caùera’s droomde om de souvereiniteit van Franrkijk dan maar liefst op te geven, omdat de allerhoogste Leiding van de EU op het pint stond hem in de schoot te vallen. Wishfull thinking, of course. 0 die Franse ‘Grandeur’ toch. En daar moeten wij me eleven. Precies alsof Loios XIV of Napoleon Bonaparte door dies mind spraken…

    Marine Le Pen moet het in Keulen hebben horen dondren!

    Raar toch, dat het woord ‘’eeigen soiuverniteit’ OUI of NON pas nu begint de persen te halen, nu het straks (2024?) om de afbraak of het verder bestaan van deze EU gaat. Want dan is de discussie inzake uitbreiding (=oorlog) in Oekraïne een maatje voor niks geweest. De zoveelste voetnota in de Geschiedenis….

    *

    Ik, Guvaal, kom even terug op mijn blog van gisteren, waarin ik ‘insider’ Rudy Aernoudt liet zeggen dat met de PS aan de macht, Wallonië er nooit bovenop zal komen. Ik voegde daarbij dat dat ook geldt voor België met de PS mee aan de macht. Als voorbeeld kan men de houding nemen van PS-voorzitter Magnette, die maandag deel nam aan een nationale betoging tegen de federale regering, waarin zijn partij de grootste is. M.a.w. hij betoogde – niet voor de eerste keer trouwens - tegen zichzelf.

    De financiële toestand van Wallonië, waarin de PS reeds enkele decennia mee de lakens uitdeelt, is rampzalig. Het verhaal van de failliete Franse Gemeenschap, die ze hoogmoedig ‘la Fédération Bruxelles-Wallonië’ blijven noemen, is bekend, maar niemand doet er wat aan en dat alles voor een entiteit die Vlaanderen al sinds het ontstaan der gewesten geïntegreerd had in haar gewest. Waarom doen Walen en Brusselaars dat niet? Gewoon omdat ze willen blijven genieten van de Vlaamse melkkoe die de door hen gemaakte schulden en de kosten van de extra overheidsjobs blijft bijpassen. Daaraan moet een einde komen en die gelegenheid kan zich voordoen bij de regionale verkiezingen van 2024.

    Als de N-VA en het VB dan een meerderheid behalen in het Vlaamse parlement kunnen die, al dan niet samen met een derde partij (cd&v bv*), Vlaanderen uitroepen tot deelstaat van het federale België (de zgz ‘Senelle doctrine’), met als grenzen de bestaande grenzen van het Nederlandse taalgebied. Dat verhaal is bekend. Er zou echter nog bij kunnen komen dat de francofonen, als ze consequent zijn met zichzelf, met dit Vlaanderen niet eens meer zullen willen praten omdat het VB er dan bij zal horen. Het afschaffen van het cordon sanitair, dat niet thuishoort in een democratie, wordt dan een conditio sine qua non. We doen Wallonië daarna cadeau aan la douce France, het land waar ze nu al naar kijken zoals konijnen naar een lichtbak, de Oostkantonners gaan terug naar hun Heimat en de Brusselaars zullen zelf kunnen beslissen wat ze gaan doen, maar er dan ook de gevolgen en kosten van dragen..

    Dat kan dan het einde van dit België worden, iets wat hopelijk binnen de EU zal kunnen worden opgelost..

    ---

    * Ik schrijf cd&v, als eventuele derde partij, omdat ‘Les Engagés’, vroeger PSC en daarna CdH, de christendemocraten in Wallonië dus, niet veel meer voorstellen en misschien straks de kiesdrempel niet eens meer zullen halen. Vooruit is federaal nog altijd een aanhangwagentje van de PS en in Open VLD gelooft niemand meer. Zelfs Crootje moest in de laatste peiling van Ipsos zijn eerste plaats afgeven. Zijn premierbonus doet het niet meer.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

        *

    Middelkerke, de Stad van JMDD, is dit werkeinde the place to be. Zon, zee, volle terrasjes en…. koers. Er worden in die paardagen meer dan 40.000 dagjesmensen verwacht.

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    *

    arbara Pas Retweeted

    *

    Tom Vandendriessche*·

    Sinds 1988 heeft de Volksunie en zijn opvolger

    @de_NVA

    geen ènkele stap gezet in hun evolutionair model van staatshervorming. 36 jaar stilstand, met als toppunt de communautaire diepvries terwijl ze 33% haalden. Wij Vlamingen verdienen beter!!!!!

    SCHONE SCHIJN

    Alexander De Croo en Guy Verhofstadt in 2012.

    *

    -

     Verhofstadt is terug, hij heet nu De Croo – alleen God zelf kan dat zo mooi regelen. Terug dus naar politieke akkoorden die dat eigenlijk niet zijn, maar de premier kan wel blijven zitten. En nog een andere gelijkenis: er wordt gul geld uitgegeven: geld dat er is en geld dat er niet is.

    Verhofstadt besliste in 2003 de atoomcentrales te sluiten, maar voorwaardelijk: als er iets tussenkwam, dan niet. Vandaag weten we dat er blijkbaar van alles is tussengekomen. Alleen het tegendeel zou verbazingwekkend zijn geweest.

    De Croo beslist dat het defensiebudget met vele miljarden zal worden opgetrokken, tenzij er iets tussenkomt. De mogelijkheden worden daarbij zelfs opgesomd: hoge klimaatkosten, de koopkracht van de mensen, ontwikkelingshulp ook. Maar als dat allemaal probleemloos verloopt, dan is er ook nog defensie.

    Niets nieuws

    De werkelijkheid is dat ons NAVO-engagement van 2014 wordt herhaald: in 2022 beloven we net als in 2014 dat we beslist ons best gaan doen. Dat is overigens niet onze, enigszins kwaadwillige interpretatie. Het is wat Ecolo letterlijk laat weten na dat zogeheten historische politieke akkoord: maak u geen zorgen, er is niets nieuws onder de zon.

    De werkelijkheid is ook dat in ruil voor dat cadeau – De Croo zal niet afgaan op de NAVO-top van Madrid – er wel harde afspraken zijn over bijkomende koopkrachtbescherming, en over de verhoging van onze uitgaven voor ontwikkelingssamenwerking. Miljardeneisen van respectievelijk PS en Vooruit.

     

    Voeg daarbij de zogeheten arbeidsdeal, over de hervorming van de arbeidsmarkt. Stond vorig weekeinde trouwens ook in de krant: op bladzijde acht. Een typerend Vivaldi-akkoord: het was er al, negen maanden geleden, maar nu is het ook ter wereld gekomen. Grondige hervormingen die leiden naar meer jobs zaten daar in de eerste versie niet in; nu nog minder. Egbert Lachaert wou veel meer, heeft PS en Ecolo opgeroepen om, et cetera, maar helaas.

    Marchands de tapis

    Lachaert had vorige week ook aangekondigd dat de premier niet langer allerlei dossiers aan elkaar zou koppelen. Een wat hem betreft verfoeilijke gewoonte, en hij heeft daar onmiskenbaar een punt. Dat heeft bij het tot stand komen van de Vivaldi-regering geleid tot de beslissing om de kerncentrales te sluiten in ruil voor de niet-versoepeling van de abortuswetgeving. Maar de marchands de tapis kunnen het kennelijk niet laten.

    Al gaan die atoomcentrales uiteindelijk toch niet dicht. Of misschien toch wel. Is er iemand die het nog weet? We zijn daarover aan het onderhandelen met Engie. Zegt men. De voorzitter van de MR merkte vorige zondag terloops op dat er al drie weken geen onderhandelingen meer zijn. En het is toch ietwat dringend.

    Bij onderhandelingen weegt nooit elke partij even zwaar. Maar het feit dat een partij aan tafel zit, betekent wel dat ze nodig is. Anders zat ze er niet. Hoe slim is het dan dat a tijdens de onderhandelingen alom laat weten dat b hoe dan ook fors zal moeten bloeden? Hoe slim is het dus dat Tinne Van der Straeten laat weten dat ze de overwinsten van Engie fors gaat belasten? Of is er sprake van een strategie waarbij die centrales tenslotte toch maar worden stilgelegd, omdat aan de gang houden niet lukt?

    Degenen die u moeten waarschuwen of minstens moeten wijzen op dit soort schoneschijn-manoeuvres laten massaal verstek gaan. De keizer heeft geen kleren aan, maar ze doen alsof ze dat niet zien

    Nog erger? Degenen die u moeten waarschuwen of minstens moeten wijzen op dit soort schoneschijn-manoeuvres laten massaal verstek gaan. De keizer heeft geen kleren aan, maar ze doen alsof ze dat niet zien. Of mogelijk is het nog erger en doen ze niet alsof, maar zien ze het werkelijk niet.

    Nationale Bank

    Van der Straeten vraagt de Nationale Bank advies over die extra belasting. De Bank antwoordt dat ze dat niet kan beoordelen en bovendien geen zin heeft zich te bemoeien met politieke discussies. Maar ze doet dat in veel te veel woorden, waardoor Van der Straeten wel één of twee zinnen vindt die haar min of meer goed uitkomen. En van die zinnen maakt ze een jubelbericht dat ze prompt doorzendt naar bevriende journalisten.

    Gevolg? In De Standaard konden we vorige week donderdag dit lezen: ‘Nationale Bank schaart zich achter taks op overwinsten energieproducenten.’ Dat wordt niet gecheckt, wel gekopieerd. Het Nieuwsblad: ‘Minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) krijgt steun van de Nationale Bank (NBB) in haar strijd om de overwinsten van energieproducenten af te romen.’ Belga: ‘De Nationale Bank is voorstander van een permanent systeem om de overwinsten van elektriciteitsproducenten af te romen.’ HLN: ‘De Nationale Bank is voor een permanent systeem om de overwinsten van elektriciteitsproducenten af te romen.’

    En die hele donderdagochtend verspreidt ook onze Vlaamse openbare omroep via al zijn kanalen dat heugelijke nieuws. Meer zelfs. Op Radio 1 wordt de hele zaak zelfs al geformaliseerd: Van der Straeten ‘krijgt van de Nationale Bank toestemming om een crisisbelasting te heffen op overwinsten in de energiesector’.

    Nepnieuws

    Alleen De Tijd en Wetstraat-kenner Wouter Verschelden nemen de moeite na te gaan wat de Nationale Bank echt schrijft. ‘Minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) zet door met het plan overwinsten te belasten, ook al is de Nationale Bank er een koele minnaar van,’ schrijft De Tijd. En Verschelden heeft ook gecheckt bij een andere regeringsbron: ‘In de begeleidende brief staat toch een heel andere uitleg, zo is te horen. Want daarin stelt de Nationale Bank dat ze “niet bevoegd en niet deskundig is” om een precieze aanbeveling te doen.’

    Merkwaardig: op de site van vrtnws is er een afdeling Desinformatie. Met daarin uitgebreide berichten over de Russen en Oekraïne, over de Verenigde Staten en Trump, over barbiepoppen, over Johnny Depp ook. Zeer interessant allemaal. Niets over het nepnieuws van eigen makelij.

    Hoewel… Drie lange dagen na de feiten verschijnt er ook op de openbare nieuwssite een lang stuk van de goede, oude Luc Pauwels waaruit blijkt dat hij de NBB wel heeft gelezen, en dat, anders dan eerst gezegd, van steun voor Van der Straetens plan geen sprake is, laat staan dat de Bank toestemming geeft.

     

    Schone Schijn-vertoningen zijn menselijk en herkenbaar, voor iedereen en dus ook voor politici. (Daarom was Hyacinth Bucket uit Keeping Up Appearances zo grappig.) Het wordt alleen gevaarlijk als politici zo sterk op Hyancinth beginnen te lijken, dat ze de schijn ophouden zonder het zelf door te hebben. Zoals Verhofstadt dus. De werkelijkheid kan immers worden ontkend, genegeerd, vervalst. Helaas voor Hyancinth trekt de werkelijkheid zelf zich daar niets van aan.

    Siegfried Bracke

     

    ISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    Ooit was er een tijd, nog niet zo lang geleden, dat iedereen hoogstens eens de schouders optrok bij het spreekwoordelijk gezegde dat de wereld bedrogen wil worden. En ja, dat was inderdaad eeuwen nadat zelfs de dieren wijselijk ook niet meer spraken.

    Datzelfde bedrog van vroeger loopt nog altijd door, anders en zelfs beter. Maar vergeet zelfs, dat de mensen niet meer zo goed gelovig zijn. Integendeel zelfs.

    Dank zij het Internet die de wereld aan onze voeten neerlegt, zou dat beter moeten,

    vooral dank zij de mogelijkheden van de Sociale Media, door de Overheid steevast als ‘Nep Nieuws’ worden afgedaan.

    Uit pure broodnijd?

    Daarom deze (gratis) raadgeving aan de er aan komende Nieuwe Vlaams Regering. Stel Rechters aan die aan de hand van scherp omlijnde instructies, zowel de Regime Media als de Sociaele Media controleren op het waarheidsgehalte van hun proza. Ik verzeker U, na hoogstens 2 dagen zal 90% van de hedendaagse Regeime Media niet meer durven verschijnen omdat ze niet meer zullen weten wat te verzinnen zonder voor jaren in den bak te geraken.

    De Sociale Media? Die zullen met glans de lege ruimte invullen. En wie weet, komen er nog veel verborgen talenten aan de oppervlakte…..

    Tip voor een universitairgediplomeerd historicus-op-rust: leg eens uit aan het Groot Publiek, wat tijdens de Mobilisatie 1939-1940, de BSP precies wilde zeggen met Het Gebroken Geweer toen de Duitse Socialisten dreigden oorlog te beginnen….

    Maar Bart, AUB – denk aan het AVV-VVK op de grafzerk van Uw vader - maak er opnieuw geen Schone Schijn van. Want heel zeker, Grootvader Freddy Willockx, SP-A St Niklaas, die het allemal nog persoonlijk heeft meegemaakt, zal dat zekerlijk niet verklapt hebben aan ons Mateke…

    Of juist wel!!!????

    Erg! Heel erg!

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!