MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.620 –HOOGMOED KOMT VOOR DE VAL. WORDT HET VOOR MACRON NU MACARONI OF MICRON? EN PERTANG NIET DE KIEZER HEEFT GELIJK MAAR DE EUROPESE UNIE

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

     

    ZONDAG 19 JUNI 2022

    *

    *

    *


    De communistische menselijkheid valt niet af te scheiden van de haat’

    Georg Dertinger

    CDU ex DDR

    (1904-1963)

    *

          620 –HOOGMOED KOMT VOOR DE VAL. WORDT HET VOOR MACRON NU MACARONI OF MICRON? EN PERTANG NIET DE KIEZER HEEFT GELIJK MAAR DE EUROPESE UNIE

    *

    I N H O U D

    Tout va bien, Madame la Maquiqse. Feest ggij maar lekker verder en laat U maar goed gaan, daar in die hemelse sferen waarin jullee zich daar bevinden.

    Hier zijn van heinde en ver de boeren in opstand, legt het werkvolk alles plat, vallen de mensen op straat haast dood van honger en dorst, de politie kan het schorremorrie niet meer aan, maar verder hoor je ons niet klagen.

    Nog niet zo lang geleden klonk hun petest nog niet zo luid, zelfs niet als de nood nog groter was. HHet gezag was heilig, want het kwam van God.

    Maar nu jullie Die hebben afgeschaft staan we dus voor het einde van de wreeld.

    Na 2.000 jaar, met vallen en opstaan, Chirstemijke beschaving.

    Komt dat tegen!

    Al hun schibne beloften over een Verenigd Europa die zou maken dat alle mensen broeders werden, zijn dus niet meer gebleken dan één grote nachtmerrie met veel Schone Schujn en gescharrel tussen de lakens.

    Kijk eens, hoe we daar bij de eerstvlgende stembusgang, de vloer zullen mee aanvegen.

    Macron za  l de eerste zijn om de gang naar .aCnossa te gaan. Daarna volgt het Sanhedin van De Euro Airistocratie die zuch al jaren zit vol te vreten aan rijk gedeekte tafelen waarvoor de ene helft van de wereldbevolking aich dagelijks in hert zweet moet werekt. En de andere helft zicjh onderliong te pletter vecht in allerlei uitputtings oorlogen, waarvan de opbrengt in rechte lijn naar de bankrening vloeit van dezelfde potentaten.

    Zou dat soort van samenleving soms Het Rijk van Satan heten? Als dat zo is, zijn zelfs de namen bekend. Lucifer Liuos Michel (MR) en Frans Temmermansuit het Land van Maas en Waal. Onder leiging ban Beëlzebub van de overkaznt van De
    GrotePlas.

    En dat alles, trwijl Rusland; net als wijlen Boer Clercq van de Wielsbeekse Beaulieu Groep (sille voortdoet’. Dat deel vn de weereld heeft nemijk zijn bekomst gejhad van al die soort ‘

    Vernieuwungen’.

    19-06-2022

    BRUSLAMABAD

    *

    Het voorstel om onverdoofd slachten te verbieden in het Brussel Gewest, zoals dat eerder al gebeurde in het Vlaamse en het Waalse, werd vrijdag verworpen. Het werd daar ingediend door Groen, Open VLD en Défi én gesteund door de N-VA en het Vlaams Belang. PS en Ecolo stemden grotendeels tegen en dat laatste gebeurde ook door Fouad Ahidar, het enige lid van de One.Brussels/Vooruit fractie in het Brusselse parlement. Als motief gaf de man op dat Allah het hem verbood. Ons mateke had daarop, gelukkig maar, meteen een antwoord: hij zette Fouad met onmiddellijke ingang uit het partijbureau van Vooruit, de eerste keer dat een partijvoorzitter zo’n beslissing neemt. Als het goed is, zeggen we het ook.

    Sinds de Vlaamse linkse partijen veel van hun kiezers zagen vertrekken naar het VB, hebben ze steeds hun best gedaan het nieuwe proletariaat van moslim immigranten voor hun zaak te winnen. Nu zitten ze met de gebakken peren. Die Fouad Ahidar was zijn politieke loopbaan begonnen bij niemand minder dan Bertje Anciaux. Hij volgde hem via zijn VU-ID en Spirit naar De SP.a. met het nu gekende resultaat. Als ze er Allah bijhalen, hebben de Belgische wetten afgedaan. Ik heb het vroeger ooit al eens geschreven: ‘De vroomste moslim kan morgen een zelfmoord-terrorist zijn’. Het volstaat dat zijn Imam hem komt vertellen dat Allah het bevolen heeft en hij zal het doen.

    Tenslotte is heel de zaak van het onverdoofd slachten een zoveelste bewijs dat Vlaanderen Brussel best kan loslaten. Met zijn 185 en meer nationaliteiten kan daar nooit iets goeds van komen. Laat ze het zelf daar maar oplossen, desnoods mét het failliete Wallonië. Het enige wat Vlaanderen zich in Brussel moet aantrekken is de garantie op het behoud van het Nederlands als evenwaardige taal en de steun aan de Vlaamse Brusselaars op het vlak van Onderwijs en Cultuur. Daar hoeven we zelfs geen extra inspanning voor te doen, want dat doen we nu ook al.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    *

     

    *

    Vooral in de Westhoek De Dag der Miscontenten. Bomvolle treinen op uiistap naar Brussel om daar de Leiders voor de elferndertigste keer hertzelfde te horen schreeuwen door de muidscprekers. Lieders die vooraf mar al te goed weten, dat er aan de bestaande discipline geen joya zal kunnen verandferd worden. Wa,t aa die tirannie hebbenze zelf meeonderhandeld.

    Kortom: zelfs op Zaventem hecht men geloof aan de stellige belofte, dat er morgen gratis geschoren wordt.

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET


    Vlaams Belang

    @vlbelang

    **

    "het enige waar de PS voor gezorgd heeft, is een economisch kerkhof. Een zoveelste herstelplan zal daar niets in veranderen. In het collectivistische Wallonië zijn die reddingsplannen gewoon ordinaire subsidiekorven voor Waalse bedrijven.

     

    SCHOKKENDE RESULTATEN NA DE GROTE ZOMERPEILING

    Alexander De Croo.

    De peiling van het voorbije weekend heeft de electorale kaarten nog eens duidelijk op tafel gelegd. Deze peiling zal op de zomer akkoorden wegen en komt op het moment dat de electorale campagne al begonnen is.

    Federaal niveau

    De Vivaldisten behouden een zetelmeerderheid met 78 op 150 (45 FR en 33 NL). Weliswaar is er zwaar verlies met min negen zetels. Deze federale peiling valt mee voor de drie Franstalige regeringspartijen en Vooruit. Maar het verlies is zeer zwaar voor de groenen (min vier), Open Vld (min 5) en CD&V (min drie).

     

    Opvallend is dat de optelsom van N-VA (25 zetels ) en Vlaams Belang (21 zetels) een meerderheid geeft in de Nederlandse taalgroep met 46 zetels op 87. Daardoor komen deze twee Vlaamse partijen dicht bij de 50 zetels. Er zijn altijd minimaal 100 zetels nodig in de Kamer voor een staatshervorming. Op basis van deze peiling lijkt het ondoenbaar om aan de vereiste meerderheden te raken voor een staatshervorming: 2/3 en/of bijzondere meerderheid .

    Langs Franstalige kant valt de verdere afkalving op van de geëngageerden. Ook is de communistische familie (20 zetels) groter dan Ecolo/Groen (16 zetels) en de liberalen (22 zetels) blijven daar nog juist voor. Wie haalt er dan nog een meerderheid op het federale niveau? Vooreerst de Vivaldi-constructie met een Franstalig overwicht en eventueel aangevuld met de restanten van het CDH en/of DéFi. Maar ook de Bourgondische combinatie met vijf partijen (socialisten, liberalen en de N-VA) komt er met 78 zetels. De Zweedse combinatie is teruggevallen naar 56 zetels in de Kamer. Ook de linkse constructie (socialisten, ecologisten en de communisten) raakt er niet met 67 zetels, maar die heeft wel een ruime Franstalige meerderheid met 42 van de 63 zetels.

    Europees niveau

    In mei 2024 gaan we naar de stembus voor het Europees Parlement. Op basis van deze peiling behouden Vlaams Belang en N-VA elk hun drie zetels. Vooruit stijgt met één naar twee mandaten voor het Europees Parlement. Bij Open Vld en CD&V verliest men er telkens één en zakt men tot één mandaat. Groen behoudt haar ene zetel en PVDA bekomt ook één zetel. Daardoor gaat het dringen worden bij nogal wat partijen om de enige haalbare zetel te krijgen.

    Vlaams niveau

    In deze peiling is N-VA (24,9%) opnieuw de grootse partij, gevolgd door Vlaams Belang (22,6%). Weliswaar zitten deze beide partijen in dezelfde kring van de statistische standaardafwijking. Tezamen zijn ze goed voor 47,5%. Een stuk in de beklimming van de electorale berg volgt Vooruit (14,8%). Die staat ver achter de twee leidende partijen, maar heeft een ruime voorsprong op de het peloton der gelosten. Alleen de communisten kunnen tevreden zijn met hun 8,5% in deze peiling.

    Voor CD&V (10,1%), de liberalen (9,3%) en de groenen (7,9%) dreigt een zware verkiezingsnederlaag. Trouwens, de toepassing van de standaardafwijking leert ons dat de bovenste afwijking voor Groen over het gepeilde resultaat van de christendemocraten gaat. Met andere woorden: de volgorde van deze vier partijen kan nog alle kanten uit. Open Vld staat nog 0,8% voor op de communisten.

    Wat geeft dat alles in zetels voor het Vlaams parlementair halfrond? Voor de 118 Vlaamse zetels wordt dat: N-VA 34, Vlaams Belang 28, Vooruit 16, CD&V 12, Open Vld 11, PVDA 10 en Groen 7. De zes Brusselse zetels, die enkel mogen meestemmen voor de gemeenschapsmateries, zouden – op basis van deze peiling – gaan naar N-VA met 2, Vlaams Belang met 2 en Groen en de liberalen elk één.

    Zodoende is het finale resultaat voor het Vlaams Parlement als volgt: N-VA 36 (plus 1 in vergelijking met 2019), Vlaams Belang 30 (plus zeven), Vooruit 16 (plus drie), CD&V 12 (min 7), Open Vld 12 (min vier) , PVDA 10 (plus zes) en Groen 8 (min 6). Het Zweedse kabinet Jambon haalt nog 60 zetels op 124 en dus geen meerderheid meer.

    De slotsom is dus dat de enige partij met zekerheid voor een volgende Vlaamse regeringsdeelname N-VA is

    De combinatie N-VA met Vlaams Belang behaalt tezamen 66 zetels. De optelsom N-VA, Vooruit en CD&V of liberalen komt uit op 64 zetels. De vier Vivaldi-partijen zakken weg van 62 naar 48 zetels. De slotsom is dus dat de enige partij met zekerheid voor een volgende Vlaamse regeringsdeelname N-VA is. Zuhal Demir kan zich al voorbereiden om meer dynamiek te brengen in het Vlaams Minister-Presidentschap.

    En nu?

    De vraag is of de socialisten en MR na de zomer de stembus willen opzoeken. Want men zal geen twee jaar hoog blijven peilen. Bovendien is drie verkiezingen op één dag in mei 2024 te riskant voor nogal wat politieke partijen. Zeker omdat dan vijf maanden later de lokale verkiezingen volgen. De volgende weken zal het afwachten zijn op wat er nog aan akkoorden gaat gesloten worden en dat zowel op federaal – als op Vlaams regeringsniveau.

    In ieder geval de kans is meer dan groot genoeg dat dit land voor een lange periode in federale lopende zaken gaat. Maar een combinatie van dit laatste met de toepassing van de budgettaire regel van de voorlopige twaalfden kan nog een goede zaak zijn voor de staatsbegroting. Een andere vraag is of een vervroegde federale stembusslag, met dit resultaat, invloed gaat hebben op de verdere werking van de regionale regeringen?

    Herman Matthijs

     

    LICHT IRONISCH BESLUIT ZONDER OVERHEIDES- INMENGING OF APEN POKKEN

    ‘La Belgique de demain sera latine ou ne sera pas’.

    *

    Het is dus weer eens zo ver. We zijn weer gepeild. Of is meer gepeld zijn? En deze keer met zeer veel details, precies alsof daarmee bedoeld wordt van geen valse hoop te koesteren.

    BDW (voorlppig voor binnen 2 jaar) aan de macht, en Schalulleke (voorlppig voor binnen 2 jaar) uit de gracht

    En als we dat niet geloven, dan maken ze ons wel wat anders wijs.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!