MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.602 – DE COBURGER FRANCOFONIEE ONTWAAKT STILAAN UIT HAAR ZOETE DROMEN, KLAAR VOOR DE ULTIELME NACHTMERRIE VAN 2024.

    .

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE


    MAANDAG 30 MEI 2022

    *

    30mei 1778 Dood VOLTAIRE

    pseudoniem van François Marie Arouet

     

          602 – DE COBURGER FRANCOFONIEE ONTWAAKT STILAAN UIT HAAR ZOETE DROMEN, KLAAR VOOR DE ULTIELME NACHTMERRIE VAN 2024.

    *

    I N H O U D

    Voltaire, plichtsgetrouw en dus welopgevoed in de oude stijl, hierboven herdacht, was als moraal-fiilosoof en losgeslagenVrijdenker, de grondlegger van De Verlichting die onze Christelijke Beschaving voorgoed in diepe duisternis hulde. Door het naar de totale ondergang te leiden als voorbereiding tot dfe Moderne Tijden. Met als eerste noodlottig gevolg, reeds een eeuw later, als orgelpunt, de Franse Revolutie die heden ten dage uitmondt in de islamisering en tot slot de totale ondergang van de voorvaderlijke cultuur van ons Avondland.

    Wie het anders zegt of denkt, is niet goed wijs of staat niet met de twee voeten op de grond. Of erger, die persoon is een fervente medewerker aan die ondergng. Waarvoor op hem in het Hiernamaals dagelijks de hem toegewezen 72 dagverse maagden wachten.

    -

    Het is zelfs de vraag, of er – na Mei 2024 -nog wel met succes   een begin kan gemaakt worden aan .. een 2de Reconqiosta.

    Benieuwd wat Goethe daarover nu zou zeggen…

    30-05-2022

    WEER NAAR WELEER

    *

    Open VLD-voorzitter Lachaert en Kamerlid Patrick Dewael hebben vorige week een wetsvoorstel ingediend om de federale kieskring weer in te voeren, waarbij 20 van de 150 Kamerleden zouden kunnen verkozen worden op een federale kieslijst en iedereen in dit land ervoor zou kunnen stemmen. In feite is dat een terugkeer naar het verleden. Omdat dat niet meer werkte, heeft men die toen afgeschaft. Nu willen de liberalen terug naar af, dus.

    In werkelijkheid zit de schrik er bij Open VLD goed in dat ze de volgende verkiezing nóg verder achteruit zullen gaan en evenals CD&V straks onder de 10% zullen zakken. Zoals het er nu naar uitziet lijkt de partij alleen nog zeker van stemmenwinst via Crootje, de zgz ‘premierbonus’, die hij nu alleen maar kan verzilveren in het eigen kiesarrondissement en waarmee hij, op een federale kieskring, ook stemmen van buiten zijn arrondissement zou kunnen krijgen.

     

    Het is ver gekomen dat de traditionele partijen, die zelf hebben meegewerkt aan zes staatshervormingen, nu de klok terug willen draaien met als enige hoop er straks nog bij te kunnen zijn. Dat het nu niet goed gaat, hebben ze grotendeels aan zichzelf te wijten, want ze waren er steeds bij. Uitgerekend de liberalen zaten zelfs de laatste twintig jaar ononderbroken in alle federale regeringen.

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

              *

    De verlieslatende zwaar gesubusidiëerde molenwieken vlak voor de Kust, zouden dus eindelijk doorverbonden worden naar Henegouwen, 85 Km dwars boen onze dichtbevolkte Vlaamse gebieden. Hoogspanningslijnen, met allerlei kwlijke gevolgen, dat wel. Maar wawilde? Di Poeppo in Mons wil kaar en duidelijk zien waar die zijn fluit in steekt. Maargeld daarvoor hebben ze daar niet.

    ‘Minuutje’, zegt de Plaatselijke Bevolking aan Trezebees De Werkende Bie Demir, die het liever ondergronds zien gebeuren. ’t Kost wel drie keer zoveel, maar de gezondheid van onze kinderen en kleinkinderen is dat meer dan waard.

    En, in of uit de kast, ons Zuhalleke moet de knoop en dus de ondergrond doorhakken. En wie weet wat daar dan allemaal naar boven komt, want de lijn gaat gewoon dwars door het Ijzeerfront. Van de Noordzee tot Avelgem. Wedden dat er met de op te delven schatten toentallen nieuwe misea zullen kunnen worden geopend? Met misschien wel duizenden nieuiwe ‘Heldenzerkjes’ van alle nationaliteiten die hier voor niks hun jonge leven gaven….

    Het ding en hee gene naam;en daaromzwijg ik er liever over…

    Is geprivilegieerd voer oor de Regeime Media die weer dagelang naast de kwestie kunnen peroreren. Om aldus stemmen op te leveren voor de Bende van DeWever & Magniettte die elk in eigen stad een eien Casino willen.

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Filip Dewinter

    ‘De #omvolking zal bepalen of vrouwen binnen 30 jaar een hoofddoek zullen moeten dragen, of we met zijn allen #halal zullen eten, of we nog een pint bier mogen drinken en in hoeverre Arabisch de 2de taal wordt in ons land!’ Koop het boek ‘Omvolking’

    DÉFI ZET VERKIEZINGSOFFENSIEF IN: ‘IN 2024 NATIONALISTISCHE MEERDERHEID IN VLAANDEREN’

    François De Smet, voorzitter Défi wil Brussel uitbreiden...

    foto: ©Belga

    *

    Het oude FDF wil Brussel uitbreiden en neemt zo alvast een optie op de toekomst

    -

     De Brusselse regeringspartij DéFi (ex-FDF) haalt in een vernieuwd partijprogramma de oude droom van Brusselse uitbreiding weer van stal. In het vizier: alle Vlaamse gemeenten die aan het Brussels Hoofdstedelijk Gewest grenzen. De partij wil dat de inwoners van die gemeenten zich per referendum daarover kunnen uitspreken.

    DéFi denkt al aan 2024. ‘De Franstalige partijen moeten wakker worden en beginnen nadenken waar ze met België naartoe willen.’

    Alle randgemeenten bij Brussel

    DéFi-partijvoorzitter François De Smet liet zich onlangs al opmerken met zijn voorstel om zowel N-VA, Vlaams Belang en PVDA achter een politieke schutskring te zetten. DéFi doet daar nu nog een schepje bovenop: zonder dat genoemde partijen de mogelijkheid zouden hebben iets aan die anti democratische koortsdroom te veranderen, zou Brussel voor hen ook best uitbreiden. Niet zomaar met de faciliteitengemeenten, maar met alle gemeenten van de Vlaamse Rand.

    Dat niet alle randgemeenten per direct bij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest zullen horen, ziet De Smet wel in. ‘Mijn ideale Brussels gewest omvat minstens de zes faciliteitengemeenten,’ zo laat De Smet optekenen in La Dernière Heure van afgelopen maandag.

    ‘Voor de overige randgemeenten zou het interessant zijn om een bevraging te organiseren over hun toekomst. Dat is nog nooit gebeurd. Na de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde zijn de mensen minder politiek bewust geworden. Als mensen van Evere naar Zaventem verhuizen, dan zeggen zij zelden dat ze naar Vlaanderen verhuizen. Zij zoeken een woning waar mogelijk. Brussel is een stad die groeit. Er zijn weinig sociologische verschillen tussen Ukkel en Linkebeek.’

    Gewaarborgde vertegenwoordiging

    De Smet zegt wel dat de Brusselse structuren vereenvoudigd moeten worden. In de Brusselse politiek, maar ook in de administraties, waar ‘eerder een 90-10-verdeling realistisch zou zijn (tien procent Nederlandstaligen dus, red.).’

     

    De partijvoorzitter vindt evenwel dat er een onderscheid moet gemaakt worden tussen parlementaire vertegenwoordiging en regering. ‘Een gegarandeerde vertegenwoordiging van één of twee Nederlandstalige ministers in de Brusselse regering is geen probleem. In het parlement liggen de zaken anders. Daar speelt het universele stemrecht. Een Nederlandstalige wordt in het Brussels parlement momenteel met minder stemmen verkozen dan een Franstalige door de gewaarborgde vertegenwoordiging (die stelt dat er altijd 17 Nederlandstalige parlementsleden moeten zijn, red.). Het zou democratisch gezonder zijn om Nederlands- en Franstaligen op gemeenschappelijke lijsten te zetten.’

    Dat de politieke schutskring on-democratisch is, daar is De Smet zich van bewust. ‘We zitten gevangen tussen twee tegengestelde principes. Dat is een dilemma voor onze partij: ontologisch gezien is het onmogelijk om met de N-VA samen te werken. Maar de Vlamingen hebben natuurlijk het democratische recht om in Brussel te verkiezen wie hen vertegenwoordigt en bestuurt. Op tijd en stond zullen we daarover een standpunt innemen.’

    Angst voor ‘24

    De plotse heropstanding van het oude FDF komt niet toevallig, zo blijkt. ‘De Franstaligen moeten wakker worden. Er komt misschien een staatshervorming. Wij leggen alvast dingen op tafel en hopen dat de andere Franstalige partijen hetzelfde zullen doen. En dat er voor de verkiezingen op bepaalde punten een gemeenschappelijk standpunt wordt ingenomen. In 2024 is er mogelijk een nationalistische meerderheid in Vlaanderen. Nooit was de separatistische dreiging zo groot. We krijgen de indruk dat Franstaligen niet ernstig bezig zijn om zich het België van morgen voor te stellen. We moeten ons nu beginnen afvragen wat we willen,’ weet De Smet.

    Men is in Brussel misschien beter gebaat met een ander model, waarbij het Brussels Hoofdstedelijk gewest als tweetalig gebied geherintegreerd wordt in het ééntalige Vlaanderen

     

    N-VA en Vlaams Belang waren er snel bij om te reageren op de uitlatingen van De Smet. ‘DéFi wil referenda over de uitbreiding van Brussel? Prima? De Brusselse regering maakt er al sinds 1989 een potje van. Begrotingstekorten, criminaliteit, vervreemding… Men is in Brussel misschien beter gebaat met een ander model, waarbij het Brussels Hoofdstedelijk gewest als tweetalig gebied geherintegreerd wordt in het ééntalige Vlaanderen,’ zegt Brussels VB-voorzitter Bob De Brabandere. ‘Dat zou misschien ook een interessant referendum opleveren.’

    Brusselse stadstaat

    De Brabandere benadrukt in een reactie aan Doorbraak dat dat standpunt een boutade is. Toch is de integratie van Brussel in Vlaanderen niet zomaar een verspreking van de VB-er. In het partijprogramma van 2019 staat al duidelijk aangegeven dat Brussel met een tweetalig geweststatuut bij Vlaanderen moet horen, met culturele minderheidsrechten voor Franstaligen. Dat gewest zal niet meer bestaan uit 19 afzonderlijke gemeenten, maar wordt één stadsgewest. En in de gemeente- en politieraad, alsook in verschillende administraties, wil het VB een gewaarborgde vertegenwoordiging voor Nederlandstaligen.

    ‘Zelfs de koppigste Brusselaar zal snel inzien dat de opties van een onafhankelijke Brusselse stadsstaat of een unie met Wallonië eerder fictief dan reëel zijn,’ aldus het VB in haar partijprogramma 2019. Die doctrine werd nog eens herbevestigd tijdens een studiedag van de partij in december 2021.

    Moureaux en Sint-Stevens-Woluwe

    De Brusselse N-VA reageerde klassieker op de hernieuwde Fransdolheid van het FDF. ‘Als je geen oog hebt voor de vele investeringen van Vlaanderen in Brussel, dan sta je los van de realiteit,’ zo zegt parlementslid Cieltje Van Achter bij Bruzz. Die investeringen zijn precies mogelijk dankzij de aanwezigheid van de Vlaamse partijen in Brussel. En zij zijn hier met 17 parlementsleden al maar beperkt vertegenwoordigd.’

    Dat Brussel tot Vlaanderen aangetrokken zou kunnen zijn, is geen politieke fictie. Wijlen PS-coryfee Philippe Moureaux sprak in 2012 al zijn ongeloof uit in de Franse gemeenschap als toekomst voor Brussel. Moureaux maakte mee het Hoofdstedelijk Gewest mogelijk in de jaren 1980, maar bedoelde het nooit als een politieke entiteit die op zichzelf staat. ‘Brussel heeft als roeping aan te leunen bij één van de twee gewesten in ons land. Als Wallonië ons niet meer wil, moeten we de juiste conclusie trekken. Dat is: praten met Vlaanderen’, zo zei Moureaux in 2012 in Le Soir.

     

    In de jaren 1930 ging ook de agglommeratie gemeente Sint-Stevens-Woluwe over naar het Nederlandstalige taalgebied omdat er toen te weinig Franstaligen woonden.

    Christophe Degreef

    *

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Het moet zijn dat het drama van De Stomme van Portici weer in de licht hangt, ofwel dat er een rilling van afschuw de Fransdolle medeburgers in de nek dondert, want (zie Doorbraak) om Broeksalaabad als een wurgslang alle aangrenzende dorpen en steden onder haar commando te heben. Net als een toverheks alle brae kinderen uiit de wijde omtrek onder haar stinkende rokken wil voelen trappelen. À bas les Flamins! En daarmee DOEF!!!!

    Vive la France. En als top of the bill (ja ja, als kind van de rekening) willen de Btusselse Francofonen, eenmaal aan de Macht, hun Vlaamse opposanten van het VB & de NV-A achter prikkeldraad in een strafkamp zetten.

    Bij Guvaal lezen we dan weer hoe de Blauwe Landrovers de Belga-klok willen terugdraaen naar die éne kieskring, zodanig dat er zelfs tot in Sscharrelroi voor Crootje kan gestemd worden.

    Doorzichitg en stom, maar wat wilt U, zo zijn de Liberals nu eens altijd en overal.

    Anders gezegd, la Belgiquie à Papa is als de dood voor Mei 2024.

    En om af te sluiten, nogmaals naar de Vier Heemskinderen van gisteren in de Stad van Dendermonde. Een overweldigend succes, naar het blijkt, te oordelen naar de vele honderdduizenden toeschouwers, want zelfs Tom van Grieken was daar in leendenden lijve. Die durft nogal, zeg! Zo maar tussen de massa, en zonder een cordon veiligheidsmensen om zich heen, om kogels op te vangen….

    Het is nu dus wachten op 2030, acht jaar aan ’n stuk dus voor he ‘t Ros Beyaert weer van stal wordt gehaald. Met, in datzelfde jaar, ‘, verre herinnering aan… 1830 en aan de ramp die toen over ons Volk neerdaalde..

    Van prioriteiten gesproken! De traditie van de Vier Heemskinderen dateert van vele eeuwen vroeger dan die van Hat Houten Been die ooit de Brabanse Omwenteling in gang zette…

    Voor 2030 heb ik trouwens ’n voortstel voor Dries Van Langehove, in verband met die éne Natioane Feestdag van 21Juli. Vervang die éne dag door maar lIefst DRIE opeenvolgende Betaalde Feeestdagen. De dag voordien, 10 Juni, als aanloop voot fr feestviering, de Hoogdag van 11Juni, de viering van de 1302, zelf, en dag nadien, de 12de Juni, omdat dit de verjaardag is van mijn vrouw.

    Want idie kwam tot dan altijd één dag te laat om mee te vieren voor de Vlaamse ocerwinning in haar geboortestad….

    -

    Bloemen verwerlken, scheepjes vergaan, maar een volk van Uilenspoegels blijft altijd bestaan!

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!