MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.598 – OP RAMKOERS MET ‘LOPENDE ZAKZN’ DIE ER ZIT AAN TE KOMEN. DE PRIIJZEN WORDEN AAN DE MEET UITGEDEELD….

    .

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    DINSDAG 24 MEI 20224

    (eindelijk, op 1 dag na, weer bijgewerkt)

    *

    GRIMBERGEN

    Kraakbeen

    Onderweg naar een bevrijdende confrontatie?

    *

    598 – OP RAMKOERS MET ‘LOPENDE ZAKZN’ DIE ER ZIT AAN TE KOMEN. DE PRIIJZEN WORDEN AAN DE MEET UITGEDEELD….

    *

    I N H O U D

    Het wordt, met het de dg, wat zeg ik? met uur, steeds duidelijker. Het

    Hoofdstedelijk Vivaldi Koorknapen Orkest valser en valser klinkt. Niet alleen valser van toon maar vooral vcalser van inhoud.

    Meer en meer woke- Liberaal-Linkser dan persoonlijk goed is voor hen zelf. Het ‘ding’ sterft zelfs bj momenten helemaal weg. Want het is in werkelijkheid op sterven na dood. In ieder gaval is men daar duchtig bezig…. Tussen de lakens, wel te verstaan.

    Seffeens zitten de Coburgers daar nog maar eens met een aantal bastaardden uit Brakel….

    Pas op. Voor de Vlaamse ‘Deelregering’, een van de ZEVEN (7) die dit Kloteland rijk aan is, maar zich arm aan betaalt, zijn mij gevoelens al niet veel beter. Nog een geluk dat we dezelfde Moedertaal spreken….

    -

    Maar om als vorm van introdUctie op GRIMBERGEN en de ‘Vernuieuwing’ aldar terug te komen, eerst in de marge vertellen, dat deze gebieden tussen Schelde, Rupel, Dender en Zenne, tot kort voo de Frnsz Revolutie, rigenommen waren van de

    Oranje-Nassau’s. Ochn het is maar een voetnta is de Feschiedenis, maar ook ’n beetje het gewijs dat goede tijden steeds wxeerom keren…

    De patroonheilige, Sint Servaes, op het punt staande zijn C4 te krijgen door de Tsjeven in de Nieuwe Coalitie, zal daar niets meer kunnen aan doen…..

    24-05-2022

    *

    HET BANANEN KONINKRIJK

    **

    2024 lijkt zo stilaan een magisch jaartal te worden. Er is haast geen politieke discussie waarin dat getal niet vermeld wordt. En wat, als bv deze paarsgroene ongeluks regering toch eerder zou vallen? Dat het nog niet zover gekomen is, komt grotendeels omdat Europa wel op tijd op de vingers komt tikken, maar feitelijk tijd geeft tot einde 2023 om orde op zaken te stellen. Al zal ook dat een mission impossible worden.

    De begroting 2022 gaat 22,4 miljard euro in het rood. De staatsschuld was vorig jaar al de grootste van Europa na die van Griekenland. Alleen over bijkomende uitgaven kan nog een consensus gevonden worden, echter op voorwaarde dat elke regeringspartij haar deel van de koek krijgt en dat zijn er alleen al op federaal niveau zeven. Dat is meer dan een dubbele met elk ander vergelijkbaar Europees land. Elke coalitie partner beschikt daarenboven over een vicepremier mét vetorecht. Mede als gevolg daarvan krijgt men niets ernstigs meer gedaan.

    Dat tegen deze wantoestanden niet méér protest komt, is grotendeels omdat de bevolking het ondertussen gewend is geworden en al blij is (voorlopig) geen extra belastingen te krijgen. Als Paarsgroen+ het zou uithouden tot 2024 dan zal het alleen zijn omdat ze tot eind 2023 gedekt is door Europa, men daarna eventueel de regering zal laten vallen en al dan niet tot aan de verkiezingen van 2024 verder doen met een in lopende zaken zoals dat al gebeurde na Marrakech.

     

       Het etiket van bananenkoninkrijk zal dan niet ver meer af zijn.


     *

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    Wie van tradities houdt, kan morgen, op Hemelvaartsdag zelf, om 15 uur op WTV de Heilige Boleodprovessie in Brugge integraal volgen van A tot Z…..

    Em zegge het voort…..

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    Vlaams Belang

    25-5/2022 (13.10)

    "De Brusselse regering wil deze laatste evenwel meer verplichtingen opleggen en concurrentie verminderen. Dat is misschien goed voor de traditionele taxisector, maar niet voor de Brusselaar en de bezoekers!"

    @DominiekLootens

     *

    BART LAEREMANS (VERNIEUWING) WORDT NIEUWE BURGEMEESTER GRIMBERGEN

    Nieuws

    *

    Grimbergen krijgt een coalitie wissel. Open Vld wordt aan de deur gezet en vervangen door CD&V. Bart Laeremans (Vernieuwing) wordt de nieuwe burgemeester. Hij was lange tijd lid van Vlaams Belang en zetelde voor die partij ook als volksvertegenwoordiger. In 2015 nam hij echter afscheid van Vlaams Belang om zich in Grimbergen met Vernieuwing volledig aan de lokale politiek te wijden. Dat hij nu burgemeester wordt zal door scherpslijpers beschouwd worden als het doorbreken van het cordon sanitaire.

    Enkele weken geleden probeerde Patrick Van Binst, voorzitter van Open Vld Grimbergen, de coalitie te herschikken door N-VA te vervangen door CD&V. Vernieuwing, de partij van tweede schepen Bart Laeremans en de grootste coalitie partner, weigerde de N-VA te laten vallen. Door het manoeuvre van Open Vld zakte het vertrouwen binnen de coalitie onder het nulpunt. Vernieuwing, CD&V en N-VA legden gister ochtend om 10 uur een motie van wantrouwen neer en vormen een nieuwe bestuurscoalitie. De wissel wordt op de gemeenteraadszitting van 2 juni officieel bekrachtigd. Conform het nieuwe gemeente decreet, wordt Laeremans, als lijsttrekker van de grootste partij, burgemeester. Huidig burgemeester Chris Selleslagh moet zijn sjerp afstaan.

    ‘Er waren al een tijd problemen’, verklaart Laeremans aan de redactie. ‘Open Vld wilde uit onvrede met schepen Roose van N-VA een wisselmeerderheid maken met CD&V. In dat verhaal wilde de fractie van Vernieuwing niet in meestappen. Er ontstond een onherstelbare vertrouwensbreuk. Achter de schermen hebben we dan een nieuwe coalitie voorbereid met N-VA en – als vervanging voor Open VLD – CD&V. Die laatste blijkt deze configuratie te verkiezen boven eentje mét Open Vld.’

    Liep de samenwerking met Open Vld dan zo stroef?

    ‘Er waren toch problemen. Burgemeester Selleslagh had een te groot bevoegdhedenpakket dat hij niet kon bolwerken. Sinds hij een tijd geleden door een val met medische problemen kampt, is die situatie zeker niet verbeterd. Vooral op Openbare Werken liep één en ander fout. We hadden al herhaaldelijk het doorschuiven van bepaalde bevoegdheden bepleit, maar dat kwam er niet van.’

    ‘Na het manoeuvre van Open Vld is alles in een stroomversnelling gekomen. Het vertrouwen bij N-VA en mijn partij was weg. CD&V werd bereid gevonden met ons beiden in zee te gaan. De bevoegdheden kunnen nu beter verdeeld worden. Een aantal problemen moeten dringend worden aangepakt. Dat wordt nu mogelijk.’

    ‘Het dossier van de Jumbo-supermarkt in het centrum is er zo een. Dat was een stokpaardje van Open Vld, maar bij de bevolking was er heel wat weerstand. Door de coalitiewissel is dit probleem van de baan.’

    De nieuwe coalitie is een feit? Daar kan niets meer tussen komen? Sommigen verwijzen nog steeds naar uw verleden bij Vlaams Belang.

    ‘De motie van wantrouwen is neergelegd. Het document met de nieuwe samenstelling van het bestuur is ondertekend. Alles staat op papier. Daar kan je zo maar niet onderuit. Er moet eerst een degelijk gesloten akkoord hebben voor je daar mee naar buiten komt. Tot nu toe heb ik ook nog geen negatieve reacties gekregen.’

    ‘Ik heb zeven jaar geleden afscheid genomen van de partijpolitiek. Ik ben drie jaar schepen geweest tot ieders tevredenheid. We hebben duidelijke afspraken gemaakt. Destijds hebben wij als Vernieuwing ook een prijs betaald om tot de coalitie toe te kunnen treden. Luk Raekelboom, onze achtste verkozene die voor Vlaams Belang werkt, zetelt sinds 1 januari 2019 als onafhankelijke. Dat was pijnlijk.’

    ‘Ik verwacht wel nog wat reacties van de Groenen. Die hadden graag in het bestuur gestapt en zullen boos zijn om deze gemiste kans. Vanuit die hoek zal er wel commentaar komen op mijn burgemeesterschap. Maar voor de duidelijkheid: ik heb dit niet actief nagestreefd. Het is pas naar boven gekomen tijdens de gesprekken met CD&V. Door het nieuwe decreet valt de burgemeesterssjerp in de schoot van de grootste coalitiepartij. En dat is Vernieuwing.’

    Winny Matheeussen

    *

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Wat er aan het gebeuren is met de Laermansen in Grimbergen, doet mij spontaan denken aan het Oud Vlaamse Verhaal van Koning Nobel, die op last van zijn kwaadwillige onderdanen, Bruin de Beer - denk aan het ‘Cordon Sanitaire’ – op alle mogelijke manieren den duivel moest aandoen.

    Maar telkens was Bruintje al dat schorremorie iets te snel af. Eerst ging de Rode Haan aan het kraaien om er het vuur in te krijgen, zodat het Land in lichtelaaie zoi staan, en moest Bruintje voor het Hof verschijnen. Maar werd zo onschuldig als een pas geboren lammetje bevonden.Daarna kwamen de Groene Kikkers aan de beurt, maar telkens was Bruin de Beer hen te slilm af. Tenslotte slaagden de Blauwe Onheilsprofeten erin on zich dermate in het gevlei van Koning Nobel, d.i. de Stemgerechtitgde Kiezer, zeg maar de belastingsbetaler, te wringen, zodat Bruintje de Beer uigestuurd werd om diep in het bos, zijn favoriete snoep, bijenhong d.i. het zweet van de hard werkende Vlaming, te gaan snoepen die verborgen lag in een door twee wigen opengespleten bomstam, tot zich te nemen.

    Tja, hoe dat verhaal in Grimbergen navolging zal krijgen? Dat staat in de sterren geschreven. Wie goed toekijkt, ziet dat in het steerenbeeld van de Grote Beer. Die lijkt bij momenten ùeer op een klauwende Zwarte Leeuw…

    *

     Digithalys

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!