MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.566 – WIE JUIST MOETEN WE NU GELOVEN: DANTE ALIGJIERI, GEPPETTO DE BEHOEDER VAN PINOCHIO OF HERBERT LACHTAERT?

    ...

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    *

    ZONDAG 22 MEI 2022

         566 – WIE JUIST MOETEN WE NU GELOVEN: DANTE ALIGJIERI, GEPPETTO DE BEHOEDER VAN PINOCHIO OF HERBERT LACHTAERT?

    *

    I N H O U D

    Hieronder bij de haast ‘doorgebroken’ Doorbraak, een hoog-begaafd en grondig gemotiveerrd Flamingantitsch mdium, dat U dagelijks voor een prikje op Uw scherm krijgt, zult U eindelijk lezen, hoe en waaromm BDW, in de Rehgime Media haast verheven wordt tot de Eer der altaren, betiteld wordt als de Profeet Aller Profeten.

    Beter zou ik het zelf nooit verwoord gekregen hebben.. Want als inhalige gedreven tacticus ziet die liever een samenwerking met zowel Magniette –beiden willen ’n goktent in hun Stad, vandaar die Entente cordiale - en met de totaliaire isam zitten dan in zee te gaan met Tom van Grieken. Of toch minstens diens uitgestooken hand te aanvaarden

    De reden laat zich raden. “Cherchez la femme” en alles komt bloot te liggen.

    En meer en zeg ik nie, want doe niet mee aan acterklap en vuilbekkerij….

    Al is er nooit geen rook zonder vuur…. Vooral niet in een stad waar driftig aan koekenbak wordt gedaan….

    In Borgeerhout reeds 1/3 van de Raaslieden is Moslim… Zittingen worden onderbroken of geschorst omdat de weken van het Rammen van Madaamen nog noet over zijn…

    ’t Is Godgeklaagd…. Welke komiek, anders dan Jean Pierre Van Rossem zei dat ooit weer als dagelijkse kost?

    Vrij veraald naar vandaag zou dat klinken als ’t is BDW gekklaagd…

    23-05-2022

     PINOCCHIO 2

    *

    Het is opmerkelijk hoe Open-VLD voorzitter Lachaert door de media wordt afgeschermd. De man kan voor hen blijkbaar niets fout doen en belooft dan maar aan de lopende band wat zijn partij allemaal gaat voorstellen en doen. Wie gelooft hem nog nadat hij na zijn verkiezing tot partijvoorzitter juist het tegenovergestelde deed van wat hij toen zijn diepblauwe achterban beloofd had? I.pl.v. de centrumrechtse paarsgele federale regering, die hij beloofde, kwam er een centrumlinkse paarsgroene. Daar niemand garandeert dat hij zijn volgende beloftes gaat houden,   gelooft geen mens hem nog, wat hij ook moge beloven. Daarin volgt Lachaert zijn mentor Guy Verhofstadt die, eens federaal premier geworden, eveneens alle beloften uit zijn eigen burgermanifesten verloochende, wat hem de titel opleverde van ‘de man die sneller loog dan zijn schaduw’. Pinocchio was er niets tegen. Wordt dit Pinocchio 2 ?

    Na 23 jaar mee regeren zijn de liberalen niet meer geloofwaardig en mee verantwoordelijk voor de puinhopen van de laatste decennia. Er rest hen niets anders dan in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 te wedden op de premierbonus van Crootje. Die laatste moet dan wel verzaken aan zijn betrachting om straks een internationale topfunctie binnen te rijven. Lachaert kan misschien nog wel de media aan de praat houden, zijn eigen achterban zal niet meer lukken.

    ---

    En dan nog dit: Steeds volgens Lachaert, is er bij de MR, de Waalse ‘zusterpartij’, ‘geen kat die fatsoenlijk Engels spreekt’, nota bene: de tweede keuzetaal in Wallonië’s onderwijs.’. Zo verwonderlijk is dat niet als men weet dat de MR-voorzitter, groot voorstander van de terugkeer naar het oude Belgiquë à papa, zelfs de taal van de meerderheid van dat land niet eens spreekt. Op die manier zijn de Vlaamse liberalen wel verplicht Frans te spreken als ze met de zusterpartij willen discussiëren, wat hun positie automatisch verzwakt.

    *

    Neen, erger kan het niet meer worden. Al is er dat spreekwoord, dat zegt, nooit geen twee zonder drie…

    Als het dan toch ooit tot n’n 3de Pinocchio moest komen, dan zou die µisschien liever Lucifer moeten heten. Want die besdtaat al, en heet Alexander, van beroep goed-verdiennend Pono Premier van dit Kloteland. Wat dan als Lucifer weer niet klopt. Duivels dragen – volgens Dante Allighieri die tot op de bodem van het hellevuur is geweest in zij Divina Comedia, en die kon het dus weten, de staart opgerold tot in de nek dragen. Den dezen, het Brkels Mirakel echter, volgens de hedendaagse Italiaanse Meida, draagt de pielel, gebruiksklaar, vooraan.

    Er moet dus dringend ‘iets’ aan gedaan worden. Al moeten we onze bloedeigen Regeime Media wel gelijk geven. De tijden zijn verbeterd en die duurte die is maar van korte duur. Het leven is er veel beter op geworden: zefs het toiletpapier is tegenwoordig van veel betere kwaliteit dan vroeger.

     

    (Get) Digitalia

    *

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

            *

    In Werevik, weeral dus diep in West-Vlaanderen, zijn bij archeologisch onderzoeken door amateurs (?) zowel Duitse loopgraven uit Den Groten Oorlog ontdekt – wat tot hiertoe geloochend werd – maar ook de fundamenten van diverse Forten uit de Romeinse Tijd. Waardoor we mogen besluiten dat Julius Césare daaar in Menen, wellicht op een WC-plank, nog heeft zitten werken aan zij De Bello Galico…

    Er volgt ’n tentoonstelling met geleid bezoek an de opgravingen. Eeerst voeten vegen AUB….

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    @vlbelang

    Ma 23-5-22 (16u)

    *

    "We mogen niet in deze chantage meestappen. Een onschuldige man moet niet ‘geruild’ worden met terroristen maar onmiddellijk en onvoorwaardelijk vrijgelaten worden.

    Multicultuur & samenleven

    *

    ‘HET ECHTE IDENTITEITSDEBAT GAAT OVER OMVOLKING EN ISLAMISERING’

    Vrije Tribune

    In zijn artikel ‘Dewinter moet plaats maken voor het echte identiteitsdebat’, maakt auteur Julien Borremans een aantal denkfouten.

    Volgens Borremans is er geen sprake van een ‘bewuste’ omvolking en islamisering. Dat behoeft toch ….. enige nuance. Dat het geen complot betreft, staat buiten kijf, maar er worden door beleidsmakers van zowel linkse als economisch rechtse snit wel bewuste (en openlijke) politieke acties ondernomen om vele migranten naar Europa en naar België te halen.

    In mijn boek heb ik dat als volgt verwoord:

    ‘De kapitalist, de liberaal, de ‘links-progressieve’ wereldverbeteraar en gutmenschliche utopist hebben elkaar gevonden in open grenzen en zogenaamde (super)diversiteit. De kapitalist kan het weinig schelen welke armoedige en achterlijke religieuze cultuur nieuwe werkkrachten (die vaak werkloos blijven) en consumenten met zich meebrengen – de maatschappelijke en sociaaleconomische kosten daarvan worden immers op de belastingbetaler afgewenteld. De liberaal gelooft dat mensen louter individuen zijn die men, al dan niet door er veel belastinggeld en energie in te steken, kan kneden en omvormen tot de gewenste westerse modelburger. De ‘progressieve’ wereldverbeteraar en gutmenschliche utopist kan het in wezen niet echt schelen of de ‘cultuurverrijkers’ willen en zullen werken en iets zullen bijdragen of kosten, want ze dromen slechts van een ‘superdiverse’ samenleving die niet meer dominant blank en christelijk is, en de afkeer van hun eigen cultuur en identiteit, die ze overladen met alle zonden van Israël, is zo groot dat ze alles omarmen wat er vijandig tegenover staat, zoals de islam.’

    ‘Het is dit decadente, giftige conglomeraat, zich uitstrekkend van ‘links’ tot ‘rechts’, dat hele wijken en gemeenten uit handen geeft aan de islam en militairen, politie met machinegeweren, hekwerk, betonblokken, camera’s en metaal detectoren neerplant rond kerstmarkten, culturele en sportevenementen, synagogen, kerken, monumenten, stations, (politieke) instellingen en toeristische attracties – en aparte vrouwzones inricht op evenementen, vrouwen aanraadt ‘een armlengte afstand te houden’ en hen het advies geeft niet ’s avonds en alleen te gaan joggen.’

    Resolutie van Straatsburg

    Dat het migratie beleid ‘onbestaand’ zou zijn en het integratie beleid ‘selectief’, zoals Borremans beweert, klopt dus niet. Het migratiebeleid is er altijd al op gericht geweest veel (of meer) migranten binnen te halen, want: ‘Vergrijzing, diversiteit, arbeidskrachten!’, u kent het politiek correcte riedeltje wel (en uiteraard: ‘Oil for immigration’, de Resolutie van Straatsburg, 1975). Dat ook de illegale migratiewegen al decennialang wagenwijd openstaan , is het gevolg van een gebrek aan politieke wil om die strikt aan banden te leggen (er zouden in België naar schatting ondertussen al zo’n 150.000 tot 200.000 illegalen zijn).

    Tegelijkertijd is het integratiebeleid tot op vandaag een flets en vrijblijvend cursusje – ik heb recent als parlementslid zo’n sessie bijgewoond – zonder een echte resultaatsverbintenis en vooral ook zonder het logische sluitstuk dat wie niet slaagt het land wordt uitgezet. Ook wordt de islam ontzien en draait de Vlaamse belastingbetaler nog altijd op voor meer dan 90% van de kostprijs ervan (meer dan 4.000 euro per traject).

    Dat Conner Rousseau, Mark Elchardus en Dyab Abou Jahjah tegenwoordig uitspraken doen of boeken schrijven inzake immigratie, integratie en Molenbeek die men jaren geleden nooit voor mogelijk had gehouden, bewijst alleen maar het decennialange gelijk van het Vlaams Belang en van iemand als Filip Dewinter. Dat sommigen zijn stijl niet lusten is goed mogelijk, maar dat doet niets af van de essentie: Dewinter had en heeft gelijk.

    Omvolking

    Elchardus heb ik uiteraard wel een pak hoger zitten dan Rousseau en Abou Jahjah, want hij noemt ‘omvolking een reëel gebeuren in het hedendaagse Europa’, waarmee hij dus op onze lijn zit. Rousseau en Abou Jahjah brandmerken de termen ‘omvolking’ en ‘islamisering’ echter als ‘extreemrechts’ en/of een ‘complottheorie’ (terwijl Abou Jahjah nota bene tegenwoordig zelf ook – onterecht – wordt verweten aan complotdenken te doen, met zijn strijd tegen de wokers en de globalisten). En voor zover ik weet ziet tot nader order geen van de drie heren de ware aard van de islam (totalitair en veroveringsgezind) onder ogen.

    Hopelijk komt dat ooit nog, Dewinter en ikzelf zullen alleszins op die nagel blíjven kloppen, en we bevinden ons in goed gezelschap. De Joods-Hongaarse intellectueel György Konrád, die zowel het nazisme als het communisme overleefde en helaas in 2019 is overleden, stelde immers: ‘Na het nazisme en het communisme is de islam de derde totalitaire ideologie die de mensheid bedreigt.’

    Erdogan

    Toch vindt Borremans dat de rol van Dewinter is uitgespeeld. Zo vindt hij het niet kunnen dat Dewinter vijf jaar geleden De Wever heeft omschreven als de profeet van Allah.

    Nochtans liep Dewinter ook met die uitspraak weer voorop. Immers, wat kenmerkte het jaar 2021 van burgemeester De Wever? Hij schreef een verzoenend boek met een dubieuze imam en ging zoete broodjes bakken met de imam in de Mehmet Akif-moskee in Antwerpen, onderdeel van het vrouwen onderdrukkende, homohatende en antiwesterse islamiseringsnetwerk Diyanet, van de islamitische tiran Erdogan. Dat is nota bene een moskee waarvoor de Staatsveiligheid waarschuwde en waarvan toenmalig minister Homans de erkenning wou intrekken. Bizar dat Borremans dan Dewinter (en niet burgemeester De Wever) ‘roekeloos en blind’ noemt.

    Ook onder De Wever wordt Antwerpen helaas voller, armer en islamitischer. In Borgerhout, ook wel gekend als ‘Borgerokko’, waar een derde van de raadsleden ondertussen moslim is, werd zopas de districtsraad rond zonsondergang meer dan 25 minuten lang geschorst ten behoeve van de ramadan. Ik diende dan ook een klacht in bij de Vlaamse overheid en bij het Bureau voor Integriteit van de stad Antwerpen. Zover zijn we dus vandaag, al onze waarschuwingen voor de omvolking en islamisering van onze samenleving ten spijt.

    Wie, zoals Julien Borremans, vindt dat Filip Dewinter nu plaats moet maken voor ‘het echte identiteits debat’, wens ik veel succes. Want zoals Pim Fortuyn zei: ‘Maar het probleem meneer, dat blijft!’ En ook: ‘Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest.’

    Sam van Rooy

    *

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    *

    Er komt dus schot in de zaak. Al zijn het meestal maar schimpscheuten, het werkt!!!! De voorttzichten voor Mei 2024 worden steeds hoopvoller.

    Wat echter spijtig genoeg ook ‘werkt’, is de intocht van de allernieuwste wereldverwoestende pandemdie en opvolger van dat fameus Chinees Griepke, is het Apen Pokken Virus, het zo genaamd APV – opgepast: niet te verwarren met het ACV – die onze eigen omgeving straks zal veranderen in een nieuw Sodoma & Gomera. Dit is een oud Bijbel Verhaal, waarbij de vrouw van Lot, die even achterom loerde, op slag veranderde in een zoutzuil.

    Zoutzulen en een te hoog Stikstof Gehalte… meer moet dat niet zijn om de gazetten vol te krijgen.

    Maar of dat helpt om de islamisering tegen te gaan of terug te draaien?

    Da’s voor een andere keer. In het jaar misschien dat de uilen praten?

    *

    DIGITHALYS







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!