MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-05-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AFWACHTING VAN HET TJEEFSE HOOFDGERECHT VAN HET GALGENMAAL, ALVAST TOMAT-CREVIT ALS VOORGERECHT

    DAGELIJKSE VAN HOREN ZEGGEN SATIRE

    DINSDAG 17 MEI 2022

    *

    Quickie: Vogelpik???….

    Straks ook VERBOTN???

    Of alleen nog binnen de de KZ prikkeldraad toegelaten?

    *

         563 – VANDAAG IN AFWACHTING VAN HET TJEEFSE

    HOOFDGERECHT VAN HET GALGENMAAL, ALVAST TOMAT-CREVIT ALS VOORGERECHT

    *

    I N H O U D

    En zo zitten we met een nieuw bebloemd Mini Sterretje van Welvaart…. Zo te zien aan haar zelfvoldanepersoontje, heeft ze ervaring in dat soort zaken.

    De vraag is maar, of West-Vlaanderen het dan zoeel beter zal doen dan de Limburg. Waar het geld in beken stroomt. Met dzelfde krappe middelen maar met heel wat minder pretentie.

    Wie komt, die maalt. Maar of we er zoeel ‘weller’ zullen door worden, is nog maar de vraag. Want van Magniette mag het zeker niet! In ieder geval: het vel der Tseven is voorlopig gered.

    Blijft nog de vraag wie er ‘Voorzitter’ zal worden. Want iemand moet toch vooraan zitten.Zelfs in een kaarte-pf biljardbrsclub. Misschien diene soort onderdaan van Sultan Erdogan, die als Turk de Chrstelijke Volkspartij zal in goede banen moeten leiden.

    Doet die dat dan minstens even goed als het Paard van Christus?

    Ben niet eens benieuwd want wat er ook uit de bus komt, het is enkel en alleen om de Vivaldisten ter wille te zijn. En die zijn we liever kwijt dan rijk!!!!

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    17-05-2022

    WALEN & TALEN

    *

    Het is niet de eerste keer dat ik erover schrijf, maar een discriminatie waaraan niets gedaan wordt, blijft ergeren. En zoiets is het tweede taal probleem in onze middelbare scholen. De Vlaamse leerlingen zijn verplicht als tweede taal Frans te leren, de Franstaligen kunnen kiezen tussen Engels, Duits en Nederlands. Volgens de laatste cijfers kiest 60% daar nu voor Engels als tweede taal en niet het Nederlands, wat toch de taal is van de meerderheid in dit land.

    Tot wat dat kan leiden bleek uit een recent artikel van de Waalse krant La Meuse, die bij de bevoegde overheidsinstanties te weten kwam dat meer dan 70% van de Walen geen woord Nederlands verstaat. Ter vergelijking: het aantal Vlamingen dat geen Frans verstaat bedraagt bijna 40%. Slechts 2,3% van de Walen vindt dat ze vlot Nederlands spreekt, terwijl dat percentage voor Frans bij de Vlamingen meer dan 10% is.

    En dan maar klagen dat dit land niet werkt. Van immigranten eisen we dat ze onze taal, cultuur en gewoontes overnemen, maar voor de Walen maken we de uitzondering. Daarmee kunnen we straks misschien alleen met elkaar nog converseren in het Engels, als ze dat tenminste onder de knie zullen hebben na zes jaar middelbaar.

    *

    O Vaderland, den ezel kan net… sch

    Want z’n gat is toegeplakt met caourtchou

    Maar Sjeral zei, ge he moet er maar in bijten,

    En Sjarel beet totdat den ezel scheet…

    O Vaderland, in tweedeacht doodgeboren,

    G”n zijt niet meer dan een hersenschim

    *

    En toen werd ik, als college-student, ‘betrapt’, en moest op het raport bij de Principaal op diens werkkamer die uitpuilde van een overvloed van o zo mooie boeken. Wat mij lang nadien, niet mocht hebben verwonderd, want hij was een oud-leerling geweest van….Hugo Verriest in het Roeselaars Klein Semeinarie. Daar moest ik ter plaatse bekennen dat allen de paar laatste verzen uit mijn koker kwamen, alles wat daaraan voorafging was mondgeemeen bij het straatjesvolk van de Cité waarmee wij liefst geen omgang hadden. Z.E.H. Roryck was een begripsvolle Geestelijk Leider, met ‘n foto van Guido Gezelle op zijn schrijftafel, strafte me niet, maar gaf als advies, ‘daarmee’ wat vorozichtiger te zijn. Wacht daarmee, zei die met een knipoog, tot ge zelf tot de jaren Van verstand zijt gekomen.

    -

    Jaren later, bij den ABL ergens in de buurt van Leuven, gebombardeerd tot Kandidaat Reserve Officier, werd ik wegens ‘insuboridnatie’ ???? on-eervol ontslagenen en gedgradeerd tot gewoon milicien. Klaar om nar Duitsland tr worden gestuurd tot vlak tegen de Russische grens. Reden? Omdat men bij een Kamer-. Inspectie, in mijn kastje ’n Palliterke had gevonden.

    Ja Pa, nog als peuter van U geleerd: als Flamingant wordt men weliswaar zo geboren, maar het heeft heel wat voeten in de aaede, om daarin door te bijten.

    Ja Ja, ik ken Frans, maar Frans kent mij niet..

    *

    (Get) Digitalia

     

    PLAATSELIJKE NIEUWTJES

    *

                  ABBB

    *

    Op de Brugse Reien krioelt het sedert gisrteren weer van de ‘Langhalzen’…

    **

    **

    Vogelgriep en dat Chinees Griepke ten spijt: ze zijn er met minstens 40 exemplaren in volle vrijheid, en het broedseizoen moet nog beginnen. Daar zal veel volk komen naar kijken!

    legende

    In de romantische negentiende eeuw ontstond de legende dat Maximiliaan, eenmaal vrijgelaten en opnieuw aan de macht, de Bruggelingen verplicht had ten eeuwigen dage 52 "langhalzen" of zwanen op de reien te onderhouden.

     

    Dit verhaal berustte op geen enkele archiefbron. Brugge hield trouwens al lang voor de periode van de laat-vijftiende-eeuwse onlusten zwanen op de reien. Het ging om een recht dat begin 15de eeuw door de stad was afgekocht van de graaf van Vlaanderen. Rijke families konden zwanen voorzien van een hanger met hun eigen wapenschild.

    *

    GOED OM WETEN OF NIET GOED OM WETEN. HET IS MAAR HOE U HET ZIET

    *

    *

    *

    VERBOD OP GOKRECLAME VERDOEZELT ONBEKWAAMHEID MINISTERS

    **

    Verbieden is het wapen van een zwakke overheid. Efficiënt sensibiliseren, controleren en handhaven deze van een sterke overheid.

    -

    Vincent Van Quickenborne lanceerde vorige week een nieuwe politieke steekvlam in de hoop het dovende liberaal vuur aan te poken. Ditmaal wil hij alle gokreclame verbieden.

    De ‘vlijtige’ Van Quickenborne was ooit staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging (2003-2011). Nu lijkt het erop dat hij als minister van Justitie aan reglementitis lijdt, een effectiever en opgedreven boetecultuur installeert en het wereldrecord verbieden wil vestigen. Het grappige, of moet ik eerder zeggen het huichelende, is dat hij dat allemaal doet in naam van het liberalisme, althans dat wil hij ons doen geloven. Het verbieden van gokreclame is een zwaktebod en een bevestiging van het falen van de overheid om het gokbeleid te kanaliseren, controleren en handhaven.

    De Kansspel Wet

    Na een stijging van het aantal gokverslaafden door Bingo’s en Slots eind vorige eeuw besliste de rooms-rode regering Dehaene II in 1998/1999 om het hypocriete gedoogbeleid rond gokken te kanaliseren en te sturen via een strenge wetgeving – de Kansspelwet – ondersteund met intensieve controles door een ad-hoc-commissie – de Kansspelcommissie. Deze commissie werd samengesteld uit een magistraat en telkens twee vertegenwoordigers van de ministers van Economie, Binnenlandse Zaken, Justitie, Volksgezondheid, Financiën en Begroting en de minister belast met de Nationale Loterij.

    De Kansspel commissie zou naast handhaving ook de zwakkeren uit onze maatschappij beschermen tegen de uitwassen van het gokken en de overheid gepast legislatief adviseren. Het zogenaamde kanalisatie beleid heeft gefaald.

    Gebrek aan technische kennis

    De Kansspel commissie hinkt constant achterop en heeft de expertise niet in huis om de sector degelijk te reglementeren en te controleren. Je leest er alles over in mijn artikel ‘Kansspel commissie: corruptie, misbruik van vertrouwen, diefstal?’ In zijn antwoord op een parlementaire vraag van Stefaan Van Hecke (Groen) bevestigt minister van Justitie Geens (CD&V) deze onbekwaamheid: ‘Het fundamenteel probleem is echter het gebrek aan technische competentie bij de Kansspel commissie…’

    **

    De technische protocollen voor toestellen, die de commissie moeten opmaken, voldoen door gebrek aan expertise en technische kennis niet aan de internationale en Belgische normen. Met uitzondering van klasse I (casino’s) weigeren Nederlandse keurings organismen daarom Belgische goktoestellen te keuren. Belgische doen dit wel nog.

    Online gokken

    De eerste online kansspelen kwamen er al in 1990. Het duurde echter tot 2011, 21 jaar later, vooraleer de overheid controle en vergunningen in de wetgeving opnam. Volgens mijn bronnen beschikt de Kansspel commissie over één IT’er, Luc Wilmet, die de controles op de legale gokwebsites moet voeren en illegale gokwebsites op een zwarte lijst moet plaatsen. De overheid, meer bepaald Justitie, voorzag echter in een vrij omslachtige procedure voor het ‘blacklisten’. Daardoor hebben de malicieuze gokbaronnen al drie nieuwe url’s gelanceerd tegen dat er een geschrapt werd door onze trage overheid.

    Volgens officieuze cijfers zou 30% van alle online gokken via illegale sites gebeuren. Dit markt-aandeel zou met een verbod op reclame voor legaal gokken zonder twijfel stijgen naar minstens 60%

    Volgens officieuze cijfers zou 30% van alle online gokken via illegale sites gebeuren. Dit marktaandeel zou met een verbod op reclame voor legaal gokken zonder twijfel stijgen naar minstens 60%. Onze overheid slaagt er nu al niet in om gokken op illegale sites tegen de gaan. Hoe willen ze dat in de toekomst met een stijgende activiteit dan wel gaan doen? Hoe gaan ze onze jongeren en kwetsbaren daartegen beschermen?

    Gokken op café

    In juni 2018 publiceerde ondergetekende een artikel dat een fiscaal debacle blootlegde waardoor de overheid mogelijk tussen de 300 en 800 miljoen euro misliep. Het betrof toen de zogenaamde 3.3-toestellen in de cafés. Deze wisten gedurende tien jaar de wetgeving te omzeilen onder de neus van de Kansspel commissie en de overheid.

    Onthoud de naam: me. Binnen enkele jaren, wanneer er opnieuw duizenden mensen aan verslaafd zijn, zal de Kansspel commissie en de overheid achterop hinkend het probleem komen aankaarten

    Inmiddels is er een nieuw spel in omloop: fun 4 four. Het komt overgewaaid uit Nederland, waarbij een soort ‘croupier’ tijdens spelavonden een onschuldig lijkend tafelspel omzet in tijdelijk casino. Onthoud de naam: me. Binnen enkele jaren, wanneer er opnieuw duizenden mensen aan verslaafd zijn, zal de Kansspel commissie en de overheid achterophinkend het probleem komen aankaarten.

    Gokfondsen

    Nochtans is er voldoende geld voorhanden om genoeg en gespecialiseerd personeel te voorzien. De Kansspel commissie wordt gefinancierd door de sector zelf via twee begrotings fondsen: Justitie via de bijdragen die de vergunninghouders moeten betalen (art. 19 Kansspelwet), en Economie via betalingen van de keuring van toestellen. Het feit dat de besteding van de fondsen niet vrij is en dat alle kredieten een regerings beslissing vereisen die begrotingstechnisch verbonden is aan één begrotingsjaar, leidt tot een onderfinanciering van de Kansspel commissie.

    Toen de regering Michel I in 2015, om zijn begroting op te smukken, uit het gokfonds 15,6 miljoen euro wou doorschuiven naar de algemene middelen, werd ze teruggefloten door het Grondwettelijk Hof en moest ze het geld terugstorten. Er zit massa’s onbesteed geld in de fondsen, interne bronnen melden ons dat er sprake is van 40 tot 70 miljoen euro.

    Wat met ‘landbased’ casino’s

    De kansspelwet bepaalt in artikel 29 dat het totaal aantal toegestane kansspel inrichtingen klasse I, oftewel casino’s, beperkt is tot negen: Blankenberge, Chaudfontaine, Dinant, Knokke-Heist, Middelkerke, Namen, Oostende, Spa en een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Alleen zij kunnen een A-vergunning krijgen van de Kanspel commissie.

    Het is een publiek geheim dat Bart De Wever de wet wil laten wijzigen om een casino in Antwerpen te bouwen

    Conform de wafelijzer politiek komt er dan naar verluidt een casino in Ghlin (Mons) – toevallig de stad waar Elio Di Rupo de scepter zwaait. Elio wil het daar graag combineren met de prestigieuze paarden renbaan Hippodrome de Wallonie. In het oorspronkelijke wetsvoorstel van 1999 werd nochtans een casino voor Antwerpen opgenomen, maar dat werd later om politieke redenen geschrapt.

    Black Jack

    In België moet een website die online casinospelen aanbiedt: baccarat, roulette, black Jack… over een A+ vergunning beschikken. Die vergunning kan enkel verkregen worden door A-vergunningshouders. Andere gokwebsites mogen enkel niet-casinospelen aanbieden. De casinospelen zijn het lucratiefst en daarom worden de negen concessies voor landbased casino’s duur verkocht door de steden en gemeenten.

    Onlangs sloot Middelkerke voor de uitbating van het nieuw te bouwen casino een contract af, waarbij Belcasinos nv, jaarlijks 2,5 miljoen euro per jaar betaalt voor de concessie die hen toegang geeft tot de casinovergunning A en A+. Als je daarbij weet dat landbased casino’s tegenwoordig amper rendabel zijn, dan weet je dat de jaarlijkse vergoeding van 2,5 miljoen euro online verdiend wordt. Maar als de Vivaldi-regering nu reclame voor die websites verbiedt, kunnen ze deze hoge vergoeding wellicht niet meer betalen, en wordt er hoogstwaarschijnlijk heronderhandeld. Of misschien hebben ze wel een opschortende juridische clausule voorzien en moeten de concessies straks opnieuw aanbesteed worden? Dit geldt niet alleen voor Middelkerke, maar ook voor de recent vernieuwde concessies van Oostende, Blankenberge en Knokke.

    Op 25 oktober 2018 besliste de regering Michel I om met een Koninklijk Besluit reclame voor online gokken te verbieden. Het KB trad in werking op 1 juni 2019 maar werd met het arrest van 6 februari 2020 door de Raad van State vernietigd op basis van het gelijkheidsbeginsel. Hoewel het KB van 25 oktober 2018 sport sponsoring quasi onmogelijk maakte, gebruikten de gokbedrijven een achterpoortje door een branding operatie op te zetten van hun merk en niet te sponsoren met Unibet.be   of Napoleon Games.be maar met het merk Unibet of Napoleon Games.

    Slotsom

    Gokken is in België nog steeds principieel verboden en wordt enkel toegestaan na het bekomen van een vergunning door de Kansspel commissie. We kunnen bijgevolg stellen dat gokken niet gelegaliseerd is maar via vergunningen ge-décriminaliseerd.

    Een van de doelen van de kansspelwet was om jongeren en zwakkeren te beschermen tegen het gokken en gokverslaving te voorkomen door strenge wetgeving, intensieve controle en handhaving. Het in 1998 uit de illegale sfeer halen van gokken moest jongeren beschermen tegen verslaving. Gelet op het feit dat men nu net omwille van de bescherming van de gokker alle reclame op gokken wil verbieden, betekent dat de overheid en de Kansspel commissie faalden in hun opdracht.

    Zes ministers zijn verantwoordelijk voor de werking van de Kansspel commissie, zes falen er en trekken nu aan de noodrem van verbod op reclame om hun eigen onbekwaamheid te verdoezelen.

    Verbieden is het wapen van een zwakke overheid

    Waarom men de gokfondsen (+/- 50 miljoen euro) blijft oppotten en niet spendeert aan experts, sensibilisatie, controle en handhaving is de vraag van één miljoen. Verbieden is het wapen van een zwakke overheid. Efficiënt sensibiliseren, controleren en handhaven deze van een sterke overheid.

    Ignace Vandewalle

     

     

     

     

    *

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    *

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    En dan bkijt er nog over, de droogte. En zo is het weer niet goed, want het weer is veel te goed voor de tijd van het jaar. De dagjesmensen zijn HIP, mmar de Boer is PIEP.

    Na de Corona Pandemie, de Oorlog in ‘die Joekrien’, hebben de penneridders en worod-tateraars van de Regime Media nu weer een nieuw zaagpunt, een been om aan te knagen, om ons over te onderhouden. Regent het nu, of regent het niet? Wat vertellen de experten?

    Wat doen de boeren, als die niet eens durven ploegen? Worden er weer provisies gepland, fondsen verzameld, staatskredieten voorzien, om regen af te smeken?

    Nog meer ‘spaarbekkens’, en waar dan naartoe met de uit te delven aarde?

    In hoeverre is de Poet weer de schuldige. Wat is de mening hierover van Rudy Vrankx 24/24 ^ro forma altijd in volle oorlogsuitrusting, de VRT-Expert terzake? Of gaan we, net als voor de pietrol, de gas en het graan, nu ook ons drinkwater uit Amerika moeten betrerekken? Hoe verlopen, in al deze zaken, trouwens de besprekingen met Koeweit? Met Qatar?

    Weer werk aan ede winkel voor Jan Baljauw om zich ter plekke te gaan amuseren…

    Allemaal zaken die de essentie naar de achtergrond verwijzen. Want waneer valt nu eindelijk deze marionetten regering? Is er al asiel voorzien voor de Koninklijke Familie?

    Nu Beekske ’t gat in is, moet het IntereringsKamp van Beverloo weer ger-ingerichy kunnrn worden. Nee, deze keer niet voor ‘Zwarten‘ ùaar vppr de Nitwits die het Land naar de knoppen hebben geregeerd.

     

     

    *

     

    Digithalys

    *

     

     





















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!