MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 527 – ZOWEL NATIONAAL ALS INTERNATIONAAL IS HET COMMNDO EEN HOERENBOEL

    .

    VRIJDAG 22 APRIL 2022

    *

            527 – ZOWEL NATIONAAL ALS INTERNATIONAAL IS HET COMMNDO EEN HOERENBOEL

    *

    I N H O U D

    U leest eerst maar wat volgt, dan kunnnen de lezers me misschien gelijk geven.

     

    Poilitiek bedrijnven zou Leiderschap moeten betekenen. Voorgaan uitsluitend in het voordeel van Het Eigen Volk Eerst.

    De Geschiedenis leert ons dat het vroeger al niet veel beter is geweest, ja, dat alles feitelijk al begonnen is in het Aards Paradijs toen de Eerste Mens al niet meer kon weerstaan aan de Verleiging. De drie Hoogdletters ‘G’, U weet wel. Maar daar moeten we al alng een derde letter aan toevoegen. De ‘I’ van de Islam die bezig is deze planeet voor Mens & Dier naar de knoppen te helpen.

    Een mens zou zich op de lange duur afvragen waarom ze dat doen.

    Ja Ja, die 72 dagverrse Jonge Maagdeen in het Eeuwig Leven….

    Anders gezegd: Nooit genoeg. Ikke, Ikke en de rest kan stike….

    BREAKING NEWS

    *

    HET NIEUWE GEZICHT VAN HET LINKS NAZISME IN VLAANDEREN

     

    20 april 2022 De Ziel

    Terwijl de deugpers met Knack voorop mensen met andere gedachten wanhopig tracht vast te pinnen aan Putin opdat zijn slechtheid op hen zou afslaan, huppelt Groene madam Mieke Vogels vlotjes heen en weer over de scheidingslijn van cordon sanitaire tot Vlaams Links Nazisme, en terug.

    Knack en ander media-ongedierte kijkt zedig weg als Mieke Vogels poneert dat België beter de NAVO verlaat om Putin te omarmen. “Omdat we Putin nodig hebben om het klimaatprobleem op te lossen”, zei ze gisteren in de deugvod De Morgen. Dat Putin ongegeneerd zijn buurland aan flarden schiet en een nooit geziene exodus naar ons land veroorzaakt dekt ze met de mantel der liefde toe.

    Vogels is van dezelfde moeras luchtpartij als Wouter Van Besien, die zijn plusvrouw, Danielle Dierckx, parkeerde in het rode pluche van De Roma. Alwaar ze van De Roma een cultuur concentratie kamp mocht maken mét het geld van het volk. Zo verbood Dierckx recent nog een boekvoorstelling van Dyab Avou Jahjah. Hij moest gestraft worden omdat hij zijn boek had laten uitgeven bij een uitgever die ooit ook een boek had uitgegeven van een zoon van iemand van het Vlaams Belang. (Voor artikel klik HIER. Ja, zo ziet het Links Nazisme in Vlaanderen er vandaag uit. Mensen in schutkringen steken, Russische oorlogsleiders bewieroken, afstand doen van de NAVO… het kan niet op bij Groen.

    Breaking News

    *

    Links Nazisme in Vlaanderen groeit met de dag, zie de totaal ongepaste handelingen van ‘kunstencentrum’ De Roma

    19 april 2022 Roski

    Vlaanderen kleurt grauwer met de dag. We mogen zonder blozen spreken van de opkomst van een ongebreideld Links Nazisme waarbij denkers en sprekers wiens gedachten niet overeenstemmen met een links gedachtengoed worden verketterd en een plaats wordt ontzegd in publieke gesubsidieerde middens.

    Dat het Links Nazisme zich hierbij letterlijk in de eigen voet schiet, waarbij tevens het acute gevaar voor het opkomende Links Nazisme geïllustreerd wordt, is het volgende waargebeurde verhaal.

    Een man met felgroene bril, en dan bedoelen we écht gifgroen, werkte jarenlang samen met Doorbraak. Zijn foute bril gaf aan dat hij eerder links dan rechts georiënteerd in het leven stond. De man verzorgde een tijd lang de boeken van Doorbraak en startte er ook een wijnservice. Zijn keuze van wijnen gaf aan dat hij eerder links dan rechts georiënteerd in het leven stond. De man heette Karl Drabbe. De man kwam onlangs onderhuids in het nieuws omdat hij een tijdlang de partner was van Saïda Boujdaine. Dit Marokkaans onevenwichtig wicht wurmde zich begin april 2022 tot op de voorpagina van Dag Allemaal (lees het artikel HIER) omdat ze niet alleen met Dhr Drabbe gevogeld had maar ook met Yves Leterme. Blijkbaar had haar sapuitwisselingsproject met Leterme niet opgeleverd wat ze eruit had willen halen, dus zocht ze haar gram in de pers. Een aantal idiote schrijvelaars van Dag Allemaal, onderdeel van DPG Media, kwamen kwijlend klaar bij het overigens zo goed als 100% fake verhaal van Saïda Boujdaine over Yves Leterme. Maar daar gaat het hier niet over. Of wacht, misschien toch een beetje. Lees naarstig verder.

    Ertsberg

    Die man met kleurrijke bril, Drabbe dus, was eigenlijk de kwaadste niet want hij had het lef en de ballen om een nieuwe uitgeverij op te richten op 8 juli 2021. Terwijl iedereen door corona overvallen werd en het leven tot stilstand kwam, deed Drabbe wat echte ondernemers doen, de koe bij de horens vatten en initiatief nemen. Hij noemde zijn uitgeverij ‘Ertsberg‘.

    De keuze van uitgever Drabbe was tot hier toe zonder meer evenwichtig. Hij publiceerde boeken van zowel links als rechts als het midden. De Ertsberg-stal herbergt auteurs als Philippe De Backer, Peter De Keyzer, Jean-Marie Dedecker, Mark Elchardus, Frank Judo, Alain Mouton en zelfs Filip Moens, een notoir voorstander van LGBTQIA-aanvaarding. Wie niet beter weet zou denken dat bij Drabbe kwaliteit primeert boven het commerciële. Alleen dat laatste is wellicht al verdacht voor de nieuwe protagonisten van het Links Nazisme in Vlaanderen.

     

    Wij van ‘tScheldt weten dat de uitgeverij van Drabbe nogal zeer links in het leven staat. Dat werd pijnlijk geïllustreerd door een medewerker van Ertsberg, een zekere Michael Domen. Deze ‘redacteur’ werkte drie jaar lang aan het Instituut voor Ontwikkelingsbeleid (IOB) voor hij bij Ertsberg kwam te werken. Hij was beter bij dat Instituut gebleven want onder de vlag van Erstberg begon deze linkse Neanderthaler bijzonder giftig over ‘tScheldt te tweeten. De initiële bewondering voor het ondernemersinitiatief van Drabbe kreeg bij de ‘tScheldt-redactie hierdoor een stevige knauw. Domen kreeg op Twitter lik op stuk van het Twitter-team van ‘tScheldt waarbij hij al snel ‘tScheldt blokkeerde, een nogal onhandige actie van een boekenuitgeverij-medewerker.

    De bovenstaande paragraaf dient niet om de ons voor de rest onbekende Michael Domen tegen de schenen te schoppen, de paragraaf illustreert alleen maar dat de ziel van Ertsberg grondig links georiënteerd is.

    Karma

    Want wat gebeurde er vervolgens?

     

    Ertsberg sloeg Dyab Abou Jahjah aan de haak als auteur. Tussen ons gezegd en gezwegen, dat was niet zo moeilijk, want Dyab Abou Jahjah is getrouwd met de zus van… hou u vast…. Saïda Boujdaine, het onevenwichtige wicht dat aast op het karkas van Yves Leterme en de sponde deelde met Karl Drabbe, allicht omdat ze in de uitgever een trapje zag om zich hogerop te slapen in de samenleving.

     

    De min of meer familiale lijn tussen Karl Drabbe en Dyab Abou Jahjah zal het vermoedelijk makkelijk gemaakt hebben voor beide mannen om elkaar te vinden respectievelijk als auteur en uitgever.

    De laatste die we ervan kunnen verdenken rechts, conservatief of rechtsextremistisch te zijn is uiteraard Dyab Abou Jahjah. Het moet gezegd dat de ouder wordende Dyab Abou Jahjah steeds meer indruk maakt en intellectueel gewicht in de maatschappelijke schaal weet te leggen. De standpunten van Jahjah over Vrije Meningsuiting en Persvrijheid zijn zelfs gezonder en doordachter te noemen dan de fake invulling die blanke politici als Bart SSomers of Egbert Lachaert eraan geven of Godbetert extreemwitte onderzoeksrechters als Theo Byl. U weet wel het trio dat huiszoekingen organiseerde bij ‘tScheldt en partners. Jahjah heeft als eerste ook een schrander inzicht ontwikkeld over wat nu woke is of wat wappies zijn. Vandaar dat het helemaal niet zo gek is dat Ertsberg een nieuw boek van Jahjah uitgeeft.

    Persvoorstelling

    Een boek uitgeven gaat meestal gepaard met een met alcohol overgoten maidentrip in een of ander kunstencentrum of conferentiezaal. De auteur komt er zijn boek voorstellen en tekenen, de uitgever mag er glimmen van trots, de pers mag er afhankelijk van het budget een broodje dan wel copieuze maaltijd nuttigen. Dat is te zeggen iedereen van de pers behalve ‘tScheldt. Door de unieke actie van de Vlaamse Vereniging van Journalisten ten behoeve van de gepolitiseerde processen tegen ‘tScheldt, dwz het produceren van een memo waarin staat dat ‘tScheldt geen journalistiek is, wordt ‘tScheldt op geen enkele boekvoorstelling uitgenodigd. De grap is uiteraard dat er ondertussen van elk mediahuis wel een journalist onder pseudoniem meeschrijft met ‘tScheldt waardoor officieus ‘tScheldt overal aanwezig is.

     

    Zo wilde Erstberg het boek van Jahjah voorstellen in De Roma te Antwerpen.

     

    Niet al te ver gezocht want er hangt al vele jaren een affiche met de naam Jahjah op in de hal van De Roma! Reeds jaren gebruikt De Roma de naam van Abou Jahjah om zichzelf het diverse laagje vernis te geven nodig in het hart van Borgerhout om niet elke dag de ramen ingegooid te krijgen door Marokkaanse schoffies die geen boodschap hebben aan optredens van Bart Peeters of BLØF in hun territorium.

     

    Vermoedelijk dachten Ertsberg en Jahjah dat de organisatie van hun persvoorstelling in De Roma een fluitje van een cent was. Niet in het minst omdat De Roma zowat de helleput van bij elkaar gesprokkeld subsidiegeld is. Niet in het minst omdat de directrice er de naar boven geparachuteerde Danielle Dierckx is. Wie is Danielle Dierckx? De minstens tweede vrouw van politicus Wouter Van Besien. Kortom, er was geen beter links platform om het boek van Dyab Abou Jahjah aan de wereld voor te stellen dan De Roma.

     

    Dat was dan toch buiten De Roma gerekend zo blijkt nu.

    De Roma beschouwt zich als een moerasfilter die met geld van de overheid kunst en cultuur moet zuiveren van ongewenste gedachten en ontaarde auteurs.

    Want Ertsberg is volgens De Roma een vuile uitgeverij. Ertsberg publiceerde in haar éénjarig bestaan al wel eens een boek van een rechtse denker. Zoals bijvoorbeeld een boek van Koen Dillen, zoon van wijlen Karel Dillen, stichter van het VB. Een partij waar Koen Dillen zich overigens in 2011 van distantieerde uit onvrede met de aanwezigheid van Filip Dewinter in de partij. Dillen is een Frankrijk-kenner en hij schreef in het verleden onder pseudoniem enkele gesmaakte biografieën over Nicolas Sarkozy en François Mitterrand. Dit jaar verscheen er bij Ertsberg “De Polemist en de President” van de hand van Koen Dillen, onder eigen naam.

    Het bovenstaande was genoeg om de organisatoren van De Roma in zuiverings-modus te doen schieten. De Roma beschouwt zich als een moerasfilter die met geld van de overheid kunst en cultuur moet zuiveren van ongewenste gedachten en ontaarde auteurs.

     

    De Roma vond het niet kunnen dat Ertsberg een stem had gegeven aan een Entartete schrijver zoals Koen Dillen. In afwachting van de opname van Koen Dillen in een gesubsidieerd zuster-concentratiekamp van De Roma besloot De Roma de toegang tot haar zalen te ontzeggen aan iedereen die verbrand is door Ertsberg, Dyab Abou Jahjah inclusief. Ook al hangt zijn affiche in De Roma.

     

    Het bericht van De Roma naar Ertsberg met hun weigering is ijzingwekkend en laat niets aan de verbeelding over. Wie een voorbeeld zoekt van Links Nazisme… Zoek niet ver. Zoek niet verder. Het Antwerpse cultuurconcentratiekamp bevindt zich achter Uw hoek in Borgerhout, wordt politiek gestuurd door de bedgenoot van een Groen-politicus en werd en wordt zwaar gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid, de Stad Antwerpen, de Provincie Antwerpen en één of ander Europees Deugfonds.

    Draaikont Danielle Dierckx

     

    Toen Jahjah de weigering van De Roma op Twitter deelde, voelde directrice Danielle Dierckx aan haar water dat haar cultuurconcentratiekamp misschien ineens wat veel hooi op haar vork had genomen. Ze communiceerde onmiddellijk dat de weigering berustte op een misverstand, uitsluitend en alleen in het hoofd van Jahjah, alsof de bebaarde inwijkeling de Vlaamse taal niet machtig genoeg was om de fijnbesnaarde en zoetgevooisde volzinnen van De Roma-medewerkers te begrijpen en te interpreteren.

     

    Daar kwam abrupt een einde aan toen Jahjah de neergeschreven weigering van De Roma publiceerde. Danielle Dierckx slaapt dus niet alleen met een politicus, ze draagt ook al zijn vlooien en heeft zich zijn besmuikte schurkentaal eigen gemaakt. Niet meer wetende waar haar leugenachtige kont te draaien stuurde Dierckx snel een berichtje de wereld in dat…. alle zalen in De Roma de volgende 99 jaar zijn volgeboekt en er dus logistiek-gewijs geen plaats meer is voor een boekvoorstelling in De Roma voor een boek van Ertsberg.

    Breaking News

    *

    Links Nazisme in Vlaanderen groeit met de dag, zie de totaal ongepaste handelingen van ‘kunstencentrum’ De Roma

    19 april 2022 Roski

    Vlaanderen kleurt grauwer met de dag. We mogen zonder blozen spreken van de opkomst van een ongebreideld Links Nazisme waarbij denkers en sprekers wiens gedachten niet overeenstemmen met een links gedachtengoed worden verketterd en een plaats wordt ontzegd in publieke gesubsidieerde middens.

    Dat het Links Nazisme zich hierbij letterlijk in de eigen voet schiet, waarbij tevens het acute gevaar voor het opkomende Links Nazisme geïllustreerd wordt, is het volgende waargebeurde verhaal.

    Een man met felgroene bril, en dan bedoelen we écht gifgroen, werkte jarenlang samen met Doorbraak. Zijn foute bril gaf aan dat hij eerder links dan rechts georiënteerd in het leven stond. De man verzorgde een tijd lang de boeken van Doorbraak en startte er ook een wijnservice. Zijn keuze van wijnen gaf aan dat hij eerder links dan rechts georiënteerd in het leven stond. De man heette Karl Drabbe. De man kwam onlangs onderhuids in het nieuws omdat hij een tijdlang de partner was van Saïda Boujdaine. Dit Marokkaans onevenwichtig wicht wurmde zich begin april 2022 tot op de voorpagina van Dag Allemaal (lees het artikel HIER) omdat ze niet alleen met Dhr Drabbe gevogeld had maar ook met Yves Leterme. Blijkbaar had haar sapuitwisselingsproject met Leterme niet opgeleverd wat ze eruit had willen halen, dus zocht ze haar gram in de pers. Een aantal idiote schrijvelaars van Dag Allemaal, onderdeel van DPG Media, kwamen kwijlend klaar bij het overigens zo goed als 100% fake verhaal van Saïda Boujdaine over Yves Leterme. Maar daar gaat het hier niet over. Of wacht, misschien toch een beetje. Lees naarstig verder.

    Ertsberg

    Die man met kleurrijke bril, Drabbe dus, was eigenlijk de kwaadste niet want hij had het lef en de ballen om een nieuwe uitgeverij op te richten op 8 juli 2021. Terwijl iedereen door corona overvallen werd en het leven tot stilstand kwam, deed Drabbe wat echte ondernemers doen, de koe bij de horens vatten en initiatief nemen. Hij noemde zijn uitgeverij ‘Ertsberg‘.

    De keuze van uitgever Drabbe was tot hier toe zonder meer evenwichtig. Hij publiceerde boeken van zowel links als rechts als het midden. De Ertsberg-stal herbergt auteurs als Philippe De Backer, Peter De Keyzer, Jean-Marie Dedecker, Mark Elchardus, Frank Judo, Alain Mouton en zelfs Filip Moens, een notoir voorstander van LGBTQIA-aanvaarding. Wie niet beter weet zou denken dat bij Drabbe kwaliteit primeert boven het commerciële. Alleen dat laatste is wellicht al verdacht voor de nieuwe protagonisten van het Links Nazisme in Vlaanderen.

     

    Wij van ‘tScheldt weten dat de uitgeverij van Drabbe nogal zeer links in het leven staat. Dat werd pijnlijk geïllustreerd door een medewerker van Ertsberg, een zekere Michael Domen. Deze ‘redacteur’ werkte drie jaar lang aan het Instituut voor Ontwikkelingsbeleid (IOB) voor hij bij Ertsberg kwam te werken. Hij was beter bij dat Instituut gebleven want onder de vlag van Erstberg begon deze linkse Neanderthaler bijzonder giftig over ‘tScheldt te tweeten. De initiële bewondering voor het ondernemersinitiatief van Drabbe kreeg bij de ‘tScheldt-redactie hierdoor een stevige knauw. Domen kreeg op Twitter lik op stuk van het Twitter-team van ‘tScheldt waarbij hij al snel ‘tScheldt blokkeerde, een nogal onhandige actie van een boekenuitgeverij-medewerker.

    De bovenstaande paragraaf dient niet om de ons voor de rest onbekende Michael Domen tegen de schenen te schoppen, de paragraaf illustreert alleen maar dat de ziel van Ertsberg grondig links georiënteerd is.

    Karma

    Want wat gebeurde er vervolgens?

     

    Ertsberg sloeg Dyab Abou Jahjah aan de haak als auteur. Tussen ons gezegd en gezwegen, dat was niet zo moeilijk, want Dyab Abou Jahjah is getrouwd met de zus van… hou u vast…. Saïda Boujdaine, het onevenwichtige wicht dat aast op het karkas van Yves Leterme en de sponde deelde met Karl Drabbe, allicht omdat ze in de uitgever een trapje zag om zich hogerop te slapen in de samenleving.

     

    De min of meer familiale lijn tussen Karl Drabbe en Dyab Abou Jahjah zal het vermoedelijk makkelijk gemaakt hebben voor beide mannen om elkaar te vinden respectievelijk als auteur en uitgever.

    De laatste die we ervan kunnen verdenken rechts, conservatief of rechtsextremistisch te zijn is uiteraard Dyab Abou Jahjah. Het moet gezegd dat de ouder wordende Dyab Abou Jahjah steeds meer indruk maakt en intellectueel gewicht in de maatschappelijke schaal weet te leggen. De standpunten van Jahjah over Vrije Meningsuiting en Persvrijheid zijn zelfs gezonder en doordachter te noemen dan de fake invulling die blanke politici als Bart SSomers of Egbert Lachaert eraan geven of Godbetert extreemwitte onderzoeksrechters als Theo Byl. U weet wel het trio dat huiszoekingen organiseerde bij ‘tScheldt en partners. Jahjah heeft als eerste ook een schrander inzicht ontwikkeld over wat nu woke is of wat wappies zijn. Vandaar dat het helemaal niet zo gek is dat Ertsberg een nieuw boek van Jahjah uitgeeft.

    Persvoorstelling

    Een boek uitgeven gaat meestal gepaard met een met alcohol overgoten maidentrip in een of ander kunstencentrum of conferentiezaal. De auteur komt er zijn boek voorstellen en tekenen, de uitgever mag er glimmen van trots, de pers mag er afhankelijk van het budget een broodje dan wel copieuze maaltijd nuttigen. Dat is te zeggen iedereen van de pers behalve ‘tScheldt. Door de unieke actie van de Vlaamse Vereniging van Journalisten ten behoeve van de gepolitiseerde processen tegen ‘tScheldt, dwz het produceren van een memo waarin staat dat ‘tScheldt geen journalistiek is, wordt ‘tScheldt op geen enkele boekvoorstelling uitgenodigd. De grap is uiteraard dat er ondertussen van elk mediahuis wel een journalist onder pseudoniem meeschrijft met ‘tScheldt waardoor officieus ‘tScheldt overal aanwezig is.

     

    Zo wilde Erstberg het boek van Jahjah voorstellen in De Roma te Antwerpen.

     

    Niet al te ver gezocht want er hangt al vele jaren een affiche met de naam Jahjah op in de hal van De Roma! Reeds jaren gebruikt De Roma de naam van Abou Jahjah om zichzelf het diverse laagje vernis te geven nodig in het hart van Borgerhout om niet elke dag de ramen ingegooid te krijgen door Marokkaanse schoffies die geen boodschap hebben aan optredens van Bart Peeters of BLØF in hun territorium.

     

    Vermoedelijk dachten Ertsberg en Jahjah dat de organisatie van hun persvoorstelling in De Roma een fluitje van een cent was. Niet in het minst omdat De Roma zowat de helleput van bij elkaar gesprokkeld subsidiegeld is. Niet in het minst omdat de directrice er de naar boven geparachuteerde Danielle Dierckx is. Wie is Danielle Dierckx? De minstens tweede vrouw van politicus Wouter Van Besien. Kortom, er was geen beter links platform om het boek van Dyab Abou Jahjah aan de wereld voor te stellen dan De Roma.

     

    Dat was dan toch buiten De Roma gerekend zo blijkt nu.

    De Roma beschouwt zich als een moerasfilter die met geld van de overheid kunst en cultuur moet zuiveren van ongewenste gedachten en ontaarde auteurs.

    Want Ertsberg is volgens De Roma een vuile uitgeverij. Ertsberg publiceerde in haar éénjarig bestaan al wel eens een boek van een rechtse denker. Zoals bijvoorbeeld een boek van Koen Dillen, zoon van wijlen Karel Dillen, stichter van het VB. Een partij waar Koen Dillen zich overigens in 2011 van distantieerde uit onvrede met de aanwezigheid van Filip Dewinter in de partij. Dillen is een Frankrijk-kenner en hij schreef in het verleden onder pseudoniem enkele gesmaakte biografieën over Nicolas Sarkozy en François Mitterrand. Dit jaar verscheen er bij Ertsberg “De Polemist en de President” van de hand van Koen Dillen, onder eigen naam.

    Het bovenstaande was genoeg om de organisatoren van De Roma in zuiverings-modus te doen schieten. De Roma beschouwt zich als een moerasfilter die met geld van de overheid kunst en cultuur moet zuiveren van ongewenste gedachten en ontaarde auteurs.

     

    De Roma vond het niet kunnen dat Ertsberg een stem had gegeven aan een Entartete schrijver zoals Koen Dillen. In afwachting van de opname van Koen Dillen in een gesubsidieerd zuster-concentratiekamp van De Roma besloot De Roma de toegang tot haar zalen te ontzeggen aan iedereen die verbrand is door Ertsberg, Dyab Abou Jahjah inclusief. Ook al hangt zijn affiche in De Roma.

     

    Het bericht van De Roma naar Ertsberg met hun weigering is ijzingwekkend en laat niets aan de verbeelding over. Wie een voorbeeld zoekt van Links Nazisme… Zoek niet ver. Zoek niet verder. Het Antwerpse cultuurconcentratiekamp bevindt zich achter Uw hoek in Borgerhout, wordt politiek gestuurd door de bedgenoot van een Groen-politicus en werd en wordt zwaar gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid, de Stad Antwerpen, de Provincie Antwerpen en één of ander Europees Deugfonds.

    Draaikont Danielle Dierckx

     

    Toen Jahjah de weigering van De Roma op Twitter deelde, voelde directrice Danielle Dierckx aan haar water dat haar cultuurconcentratiekamp misschien ineens wat veel hooi op haar vork had genomen. Ze communiceerde onmiddellijk dat de weigering berustte op een misverstand, uitsluitend en alleen in het hoofd van Jahjah, alsof de bebaarde inwijkeling de Vlaamse taal niet machtig genoeg was om de fijnbesnaarde en zoetgevooisde volzinnen van De Roma-medewerkers te begrijpen en te interpreteren.

     

    Daar kwam abrupt een einde aan toen Jahjah de neergeschreven weigering van De Roma publiceerde. Danielle Dierckx slaapt dus niet alleen met een politicus, ze draagt ook al zijn vlooien en heeft zich zijn besmuikte schurkentaal eigen gemaakt. Niet meer wetende waar haar leugenachtige kont te draaien stuurde Dierckx snel een berichtje de wereld in dat…. alle zalen in De Roma de volgende 99 jaar zijn volgeboekt en er dus logistiek-gewijs geen plaats meer is voor een boekvoorstelling in De Roma voor een boek van Ertsberg.


    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

     *

    En als ze er met z’n allen één pot nat van gemaakt hebben, dan steken ze even de koppen bij elkaar om daarna met des te meer ijver elkaars grondgebied in te palmen.

    Duvels zak immers is nooit vol.

    En tussen al dat vuil, leeft af en toe iemand die het anders ziet. Maar die gaat niet lang mee. Aan 33 jaar wordt die gekruissigd. Of verbannen. Of monddood gemaakt.

    Dat Tom van Grieken dus maar goed uitt zijn doppen kijkt. Een ongeluk zit soms in een klein gaatje…..

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!