MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.526 - WATI NU IN IOEKRAÏNE GEBEURRT GEBEURDFE BIJ ONS 500 JAAR GELEDEN: OORLOG VOOR DE VRIJHEID. TOEN WAS DE AGTRSSOR FRANKRIJK EN DIE DINGELANDIJ DUURT NOG ALTIJD VOORT

    .

    WOENSDAG 20 APRIL 2022

    *

    20/4/1553

    VERNIETITING TERWAAN ALEX       FARNÈSE (BLOG 478)

    *

          526 - WATI NU IN IOEKRAÏNE GEBEURRT GEBEURDFE BIJ ONS 500 JAAR GELEDEN: OORLOG VOOR DE VRIJHEID. TOEN WAS DE AGTRSSOR FRANKRIJK EN DIE DINGELANDIJ DUURT NOG ALTIJD VOORT

     *

    I N H O U D

    In 1553 (zie hiervoen): het einde van de Spaanse Overheersing na keizer Krel V, de Habsburger vindt de overweldiging plaats van Vlaandeeren door de inhalige Fransen. Die hebben het vooral voorzien op de landenggte van waaruit men de standen van Groot Brittanië kan zien bewegen. Vooraal in wat we sedertdien Frans-Vlaandeen zijjn moeten gaan oemen. Daar vindt een soort van probatie-uitgve in onze tijden plaats van hetzelfde als de Navo en de Poet thans uitvechten bij het Oekraiense broedervolk. Noch de Poet noch de Navo hebbben daar het muibste recht toe. Ook noch Spanje noch Franrkijk hadden daarote toen enige voorrechtd, want DIT WAS ONS LAND. Als troost kunnen we hier alleen meegeven, dat er bij ons straksz in Mei 2024 veelbelovende verkiezingen zitten aan te komen. Waar eindekijk een Nieuw ONAFHANKELIJK Vlaandern zal herboven worden. Met trugname van onze verloren vrijheden en verloren grondgebieden….

    De Hoop namelijk, is een der vooraamsteChristelijke Deugden. Gelof, Hoop en Liefde. Naast volhanding in het Goede.

    Voor meer details over de voorgrschiedenis over de Vernietiithg g van TERWAAN (Thérouane), beginnendebij Julius Cesar, kan – zonder belgicistische censuur - terecht op Wikipedia.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Terwaan

    Volgens mij is dit meer dan de moeite waard voor het Vlaams Belang, om wat minder WOKE   te denken om dichter bij huus te blijven. Want de echte waarheiid zit in het bloed der Vlamignen ingebakken en NIET in de Rode Nieuwlichterij die toch maar van voorbijgaande aard is geweest….

    OEKRAÏNE BIJ DE EUROPESE UNIE?

    NIKS MIS MEE

    **

    Commentaar - 20/04/2022 Emmanuel Waegemans

    *

     In de analyses van het ‘conflict in Oekraïne’ (wat een eufemisme voor een verwoestende oorlog!) verwijzen mensen graag naar de rol van de Verenigde Staten en de schuld die de VS zogenaamd zou hebben aan de oorlog. Amerika en Europa zouden Oekraïne ertoe aangezet hebben om te vragen lid te mogen worden van de NAVO en van de EU en zo zouden ze Rusland geprovoceerd hebben. De vraag is wat daar verkeerd aan is.

    We kunnen misschien het lidmaatschap van de NAVO buiten beschouwing laten, dat blijkt heel moeilijk te liggen en daarover valt vermoedelijk niet te onderhandelen in de gegeven omstandigheden. Daarbij wordt wel eens vergeten dat president Jeltsin het daar ooit mee eens was. Hij is op zijn aanvankelijke goedkeuring nog teruggekomen, de ene keer kon het, de andere keer niet. In het begin van de jaren 2000, tijdens de eerste ambtstermijn van Vladimir Poetin, sprak hij nog over toetreding van Rusland bij de NAVO. Het valt te betreuren dat dit niet gebeurd is. De vraag blijft dan wat er zo verwerpelijk is aan de vraag van Oekraïne om bij de EU te komen ?

    Klein-Rusland

    Ook al in de tsaristische tijd had Oekraïne het niet gemakkelijk. Het werd als een provincie van Rusland gezien. Het kreeg dan ook steevast het lidwoord ‘de’ aan zijn naam geplakt – ‘de Oekraïne’, wat het tot een regio, een provincie degradeerde, vgl. de Limburg, de Elzas, de Congo !. Men noemde Oekraïne doorgaans ‘Klein-Rusland’ en de Oekraïners ‘Kleinrussen’. Niet helemaal ten onrechte vonden de Oekraïners dat denigrerend, alhoewel het zo niet bedoeld was. Oekraïne was nu eenmaal kleiner dan het grote buurland Rusland, waarvan het deel uitmaakte. Het reactionaire bewind van Alexander III (1881-1894) verbood de taal van de ‘provincie’: ‘het Kleinrussisch bestaat niet, heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan’, zoals Alexander III het laconiek uitdrukte.

    Holodomor en sovjetisering

    In de 20e eeuw heeft ‘de Oekraïne’ als Sovjetrepubliek (1918-1991) verschrikkelijk veel te lijden gehad onder de heerschappij van de Sovjets. Na een korte onafhankelijkheid direct na 1918, toen het Russische Imperium instortte en Polen, Finland, de Baltische landen, de Kaukasische landen en Oekraïne zich afscheidden, hoorde Oekraïne weer bij Rusland als Oekraïense Socialistische Sovjetrepubliek.

     

    Zo zou de toekomstige leider Chroesjtsjov tijdens zijn jaren als partijchef van Oekraïne persoonlijk voor één miljoen slachtoffers verantwoordelijk zijn

    Dat lidmaatschap heeft Oekraïne alleen maar misère gebracht : niet alleen de kunstmatig in het leven geroepen hongersnood (holodomor) in de jaren dertig met miljoenen slachtoffers, maar ook de sovjetisering (gedwongen collectivisering van de landbouw, vijfjarenplannen) die aan honderdduizenden Oekraïners het leven of de vrijheid kostte. Zo zou de toekomstige leider Chroesjtsjov tijdens zijn jaren als partijchef van Oekraïne persoonlijk voor één miljoen slachtoffers verantwoordelijk zijn.

    Je kunt niet verwachten van de Oekraïners dat ze begrip opbrengen voor Rusland, dat ze van het Russische regime zouden houden, laat staan dat ze ‘dankbaar’ zouden moeten zijn voor tientallen jaren onderdrukking en terreur. Rusland heeft zich tegenover zijn ex-republieken, net als tegen de landen van het overige Oostblok (Polen, Tsjechoslovakije, de Baltische landen, Bulgarije, Hongarije, Roemenië, Joegoslavië, DDR), nooit verontschuldigd voor de begane misdaden of begrip getoond voor de rancune of de haat van tientallen miljoenen mensen die ze generaties lang geterroriseerd hebben. Het minste wat je zou verwachten als gebaar van goede wil en verzoening.

    Poetin vervalst de geschiedenis

    Na 1991 zagen de Oekraïners de kans schoon om hun land een nieuwe oriëntatie te geven: niet meer gericht op het autoritaire Rusland of de dictatoriale Sovjetunie, maar op het Westen, de westerse democratie, ook niet zonder fouten of gebreken, maar vele keren redelijker en fatsoenlijker dan de bullebak Rusland (onder tsaristisch of Sovjetbewind). De nieuwe oriëntatie van Oekraïne op het Westen, in concreto samenwerking met de Europese Unie, was een doorn in het oog van het Rusland van Poetin, dat bang was dat Oekraïne met de tijd zou kunnen uitgroeien tot een fatsoenlijk land waar westerse normen heersen (eerlijke verkiezingen, transparantie in de politiek, vrijheid van pers, geringe corruptie, fatsoenlijke lonen…) Het zou de ogen van de gewone Rus kunnen uitsteken.

    Die vrijheid gunt het Kremlin zijn buurland niet. De bewering van de Russische president dat Oekraïne geen eigen land, geen natie is, maar altijd onderdeel van Rusland is geweest en dus geen recht van bestaan heeft, is een flagrante vervalsing van de geschiedenis. Waarom zou Oekraïne aan zijn buur moeten vragen bij wie het mag aansluiten, op wie het zich mag richten ? Vraagt Rusland soms aan Oekraïne of het akkoord gaat met de oriëntatie van Rusland op China ? Oekraïne is een soeverein, onafhankelijk land met een vrij verkozen president, waarvan de bewoners gekozen hebben voor aansluiting bij het Westen en bij de Europese Unie. Niemand heeft het recht hun dat te ontzeggen. En al zeker niet de Russen.

     

     **

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

     

    Het is dis inderdaad een slechte karakterterek van mijnentwege, om altijd maar meer te weten te komen. En bijvoorbneld diezelfde Julius Ces   r met zijn gezegde, dat van alle Galliërs, de Belgen de strafsten waren. Die ‘Galliërs’ waarvan spralke, waren dat miishien de Menapiëtrs, onze verre voorvaderen?

    want net zoals Mariapolis in Oekraïnee op een landengte ligt tussen twee begeerlijke

    vastelanden; is het Nauw van Kales zoweel voor Frankeijk alq voor Engeland, de begeerde opstap naar het WERkZAME dus RIJKE buurland Vlaandeeen…

    Straks, de

    24de, dag dag op dag 2 maand na het uitbreken van de oorlog in het Oosten, weten we hoe laat het is met La Première Plume de France.  

    Als die het haalt, ’(n gewezen Communiste in haar jeugd), moeten we toch eens praten over CAELE, die daar ondertussen ten onrechte Calais genoemd wordt.

    Omdat Cael teveel doet denken aan kaal plukken?

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (4)

    12-04-2023
    Lebrons Shoes
    Yeezy Shoes Ultra Boost Nike Sneakers Nike Running Shoes Men Adidas Originals Superstar Pandora Nike Air Force 1 Adidas Outlet UK Adidas Yeezy Shoes Off White Shoes Adidas Outlet Store Nike Outlet Yeezy 500 Adidas Yeezy Official Website Yeezy Boost 350 V2 Nike Canada Roshe Yeezy NMD Adidas Superstar Nike Canada Air Force 1 Pandora Charms Adidas Shoes Nike Sneakers Women Pandora Jewelry UK Adidas Adidas Ultra Boost UK Nike Outlet Pandora Charms Adidas NMD Official Yeezy Website Adidas Trainers UK Nike Outlet Nike Presto Adidas Outlet Adidas Shoes Outlet Yeezy Adidas Yeezy Pandora Charms Nike Factory Adidas Pandora Charms Nike Outlet Canada Nike Clearance Ultra Boost Nike Nike Clearance Outlet Pandora Adidas Store Pandora Nike Outlet Yeezy 350 Nike UK Adidas Shoes Nike Canada Online Shopping Yeezy 350 Adidas Shoes Adidas Yeezy Nike Shoes Adidas Originals Superstar Adidas Outlet Online Nike Outlet Pandora Ring UK

    12-04-2023, 03:04 geschreven door Bynoe


    07-04-2023
    Birkenstock Outlet
    Cheap Jordan Shoes For Women Golden Goose Sneakers Sale Christian Louboutin Shoes Jordan 13 Jordan Retro 3 Jordan 1s Jordan 6 Retro Fjallraven Kanken Mens Nike Shoes Huaraches Nike Pandora Rings Official Site Yeezys Nike Air Max Jordan 11 Nike Jordans Jordans Sneakers Yeezys Louboutin Shoes Pandora Canada Jordan 6 Air Jordan 3 Jordan 1 Lows Air Jordan 11s Jordan Retro 12 Moncler James Harden Shoes Pandora Jordan 12 Fitflop Shoes Air Max 95 Air Jordan 12 Retro Lebrons Shoes Jordans Sneakers Air Jordan Jordan 1s New Jordan 11 Golden Goose Outlets Jordan 5 Red Bottoms Jordan Retro Pandora Jewelry Jordan 11 Red Kyrie Irving Shoes GGDB Sneakers Golden Goose Outlet Pandora Jordans 4 Jordans Shoes Vans Jordan Retro 11 Mens Jordan 11 Jordan 13s Nike Outlet Store Online Shopping New Jordans Christian Louboutin Pandora Jewelry Jordan 14 Air Max 270 Jordans Sneakers Nike Air Max Moncler Coats For Women Nike Shoes Golden Goose Air Jordan Shoes Nike Shoes Jordan Retro 11 Golden Goose Sneakers Air Jordan Nike Shoes Sale Air Jordans Jordan 4 Red Bottom NMD R1 Air Jordan 11 Jordans Retro Cheap Jordan Shoes Nike Outlet Store Golden Gooses Sneakers Sale Shoes GGDB Air Jordan 10 Jordan 4 Retro Nike Factory Outlet Adidas Yeezy Air Max 270 Women Jordan Shoes Air Jordan Shoes For Men Jordan Retro 1 Yeezy Pandora Jewelry Adidas Yeezy ECCO Nike Shoes Air Jordan Retro 8 Jordan 1 Men Moncler Vest Balenciaga Sneakers Nike Women Christian Louboutin Yeezys New Jordans 2018 Pandora Bracelet Air Force One Shoes Nike Air Max 2018 Jordan 12 Retro Air Max 90 Valentino Christian Louboutin shoes Air Jordan 1 University Blue Jordan Shoes Retro Yeezys Air Jordan 9 Balenciaga Golden Goose Mid Star Nike Factory Cheap Nike Shoes Nike Air Jordan 1 Pandora Charms Jordan 6 Rings Jordan 12 Air Jordan 5 Retro Soccer Cleats Jordan 11's Nike Official Website Nike Outlet Moncler Jackets Ferragamo Outlet Jordan Retro Jordan 4 Retro GGDB Shoes Nike Air Max 98 Cone Retro Jordans Air Jordan 6 Retro Air Jordan 4 Moncler Jackets Moncler Outlet Nike Outlet Store Online Shopping Christian Louboutin Pandora Jewelry Jordan 1 Retro Pandora Ring Pandora Asics Running Shoes Red Bottoms Louboutin Hermes Birkin Golden Goose Shoes Women Air Jordans Nike Snkrs Jordans 5 Golden Goose Sneakers Jordan 11 Adidas NMD R1 Jordans 11 Retro Jordan 1 Nike Outlet Online

    07-04-2023, 17:56 geschreven door William


    02-12-2022
    Kyrie 3 Shoes
    Pandora Jewelry Nike Air Max 270 Adidas Canada Mens Adidas Shoes Puma Shoes Air Jordan 1 Pandora Jewelry Pandora Pandora Charms Balenciaga Yeezy Shoes Moncler Jackets Nike Air Jordan 1 Retro Moncler Outlet Nike Shoes Men Nike Snkrs Moncler Coats For Women Cheap Mens Adidas Shoes Pandora Ferragamo Shoes Adidas Store Pandora Pandora Jewelry Goyard Handbags Outlet Asics Shoes Nike Shoes Air Jordan 1 Adidas Trainers Sale Jordan Wholesale Distributors Pandora Jewelry Pandora Adidas Sneakers Pandora Charms Asics Sneakers For Women Goyard Bags Outlet Pandora Jewellery Pandora Rings Balenciaga Sneakers Pandora Outlet Pandora Jewelry Outlet Pandora Rings Cheap Jordans Wholesale Nike Airmax Air Jordan Shoes Wholesale Jordan Cheap Moncler Michael Jordan Shoes Ferragamo Belts Air Jordan 1 Mid Pandora Jordans Sneakers Air Jordans 1 Jordan Ones Adidas Shoes For Women Adidas Official Site Moncler Coat Pandora New Nike Shoes Pandora Website Pandora Outlet Air Max 720 Nike Shoes Outlet Online Ferragamo Shoes Nike Shoes Men Pandora Bracelets Asics Shoes For Women Pandora Charm Pandora Charms Pandora Jewelry Nike Canada Pandora Charms Outlet Pandora Outlet Adidas Shoes Canada Balenciaga Triple S Pandora Jewelry Official Site Nike Store Nike Running Shoes Balenciaga Pandora Outlet Pandora Official Site Jordan 1 Pandora Jewelry Pandora Jewelry 70% Off Clearance Nike Sneakers For Women Jordan Retro 1 Ferragamo Belt Wholesale Jordan Shoes Adidas Sale Nike Canada Asics Outlet Online Pandora Jewelry Pandora Air Jordan 1 Low Balenciaga Nike Sneakers Men Pandora Bracelet Nike Outlet Store Air Jordan 5 Jordan 1's Moncler Jackets Nike Store Jordan 1 Lows Pandora Jordan 1 Retro High Pandora Outlet Pandora Charms Nike Women Shoes Pandora Charms Pandora Charms Outlet Adidas Running Shoes Pandora Charms Pandora Official Site Pandora Jewellery Adidas NMD Nike Outlet Pandora Jewelry Jordan 1 Dior Pandora Outlet Pandora Jewelry Cheap Moncler Jackets Jordan 1 Retro Nike Air Max 97 Asics Shoes Balenciaga Outlet Pandora Pandora Outlet Online Balenciaga Shoes Pandora Outlet Moncler Jackets Pandora Bracelet Yeezy Shoes Nike Air Jordans Pandora Canada Nike UK Nike Mens Shoes Best Basketball Shoes Nike Outlet Pandora Black Friday Nike Shoes Nike Outlet Asics Running Shoes Women Moncler Official Site Pandora Jewelry Official Site Pandora Bracelets Pandora Jewelry Official Site Salvatore Ferragamo Nike Shoes Women Pandora Charms Pandora Charms Air Jordan 1 Retro High Og Pandora Charms Jordan 1 Retro Moncler Jackets Moncler Jacket Moncler Outlet Pandora Bracelets Asics Kayano

    02-12-2022, 10:46 geschreven door Maria


    23-11-2022
    The North Face Jackets
    Yeezy Shoes Nike Shoes Adidas Trainers Pandora Bracelets Yeezy Boost 350 Adidas NMD Pandora Jewelry UK Yeezy 350 Pandora Bracelet Adidas Shoes For Women Adidas Outlet Nike Running Shoes Women Pandora Adidas Outlet Nike Sneakers For Men Nike Air Force 1 Nike Air Force 1 Yeezy 500 Yeezy Boost 350 Adidas NMD Nike Store Nike Canada Yeezy Pandora Rings UK Nike Clearance Store Adidas Originals Superstar Nike Shoes Outlet Yeezy Yeezy Shoes Adidas Yeezy Nike Outlet Nike Outlet Shoes Adidas Shoes Men Adidas Off White Adidas Ultra Boost Men Adidas Shoes Pandora Charms Adidas Shoes Outlet Pandora Jewelry Nike Outlet Store Online Shipping Nike Outlet Nike Snkrs Adidas Shoes Nike Roshe Pandora Jewelry UK Nike Outlet Canada Pandora Charm Adidas Online Adidas UK Adidas Superstar Women Adidas Yeezy Nike Factory Nike Outlet Adidas Outlet Official Yeezy Website Nike Clearance Outlet Nike Outlets Ultra Boost Adidas Nike Presto Yeezy Shoes Nike Outlet Adidas Superstar Women Ultra Boost

    23-11-2022, 18:52 geschreven door Kim


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!