MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.’SONDERBEHANDLUNG LUNG’ VAN DE ISAM IN RUSSICHE UNIFORMEN, EN MORGEN VAN HETZELFDE IN SCOTEN BIJ ANTWERPEN?

    .

    MAANDAG 4 APRIL 2022

     

         502 – VANDAAG KIEV ONDER DE ‘’SONDERBEHANDLUNG LUNG’ VAN DE ISAM IN RUSSICHE UNIFORMEN, EN MORGEN VAN HETZELFDE IN SCOTEN BIJ ANTWERPEN?

    *

    I N H O U D

    De Regeime Media huilen in koor als een roedel losgebreooekn boswolben, die wel bloed ruiken, maar niet goed weten van waar de wind komt. Ze tareren er dus maar op los. Zoals Voltaire het in de jren 1700 ooit uitdrukte: Lirg er maar op los, altijd zal er wel iets van overblijven…. Vooral in de diditale werld zijn de mogelojkheden onbeperlt. Liegen als God in Franlrijk…. Waar men van Micro(s Marcro’s maakt….

    Als later oooit deze oorlogmiosdadigers – want dat zij het - voor de Rechter zulen vershijnen, zullen die raddraaiers hoogst waarschijnlij het geweer van schouder moeten veranderen.

    Neemt ondertussen niet weg, dat Moskou daar in Oekraïne met vuur speelt. Die criminelen immers - Tsetsjeense Moslims? - droegen immrs het Russidh Uniform…

    Goed geprobeerd, Dames en Heren Slinxen. Goed gerpbeerd. In de ijdele hoop dat wie niet waagt, ,oet wint?. Christernrn die andere Christeren als hondena fslachten?! Hebde ze nog wel altijd allemaal op ‘ tij?

    In he Duits heet dat HINEIN INRTERLE¨RETEIREN’…

    Gelukkkg is daar nog TSCHELDT op hun manier tijdig de Virr Weverkens – méé aijn er niet meer - te waarschuwden… Want, (zie afbeelding bij jet artikel) de aantrekkelijke wijad is in ons midden. Zij hrt ‘, n beetje, naar onze smaak, te diep ingeduffeld…. Liever open en bloot, kaarten op tafel….

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

       

    04-04-2022

    DE SPECIALE MILITAIRE OPERATIE

    *

    Vorige week wist António Guterres, secretaris-generaal van de Verenigde Naties, te vertellen dat het hoog tijd werd een einde te maken aan wat hij ‘de absurde oorlog in Oekraïne’ noemde. De man vergiste zich blijkbaar want, volgens het Kremlin althans, is er daar helemaal geen oorlog, alleen maar een ‘speciale militaire operatie’.

    Wat die operatie inhoudt, dacht men dat dat te maken had met het willekeurig bombarderen van woonblokken, scholen, crèches en hospitalen, zoals we dat al kennen van wat het laatste decennium is gebeurd in Grozni, Aleppo en nog zo’n paar onrustige plaatsen, waar men de Russen ter hulp had geroepen.

    Nee, een ‘speciale militaire operatie’ houdt blijkbaar in dat, wanneer de ‘ordehandhavers’ ergens moeten vertrekken, ze ‘en passant’ ook even zowat iedereen doodschieten die op straat komt en – als dat laatste niet gebeurt – ook wie niét op straat komt. Zelfs het martelen en terechtstellen van burgers in hun eigen woning of achtertuin hoort blijkbaar daarbij: handen op de rug vastgebonden en dan een kogel door het hoofd.

    Zeg niet, dat het niet waar is, want de beelden zijn de hele wereld rond gegaan, behalve in Rusland waarschijnlijk en misschien niet op de officiële Chinese zenders.

    ‘Slow Joe’ kreeg heel wat kritiek toen hij – voor eigen rekening, zei hij daarna – stelde dat men beter van Poetin vanaf geraakte. Ik hoefde daar niet meteen op te reageren, want dat had ikzelf eerder ook al gesuggereerd in mijn blog van 19 maart (‘Toch maar Europa’).

    Nooit meer oorlog? Dat valt nog te bezien. Als het maar geen ‘speciale militaire operatie’ wordt

     *

    EU BEREIDT EXTRA SANCTIES VOOR NA GRUWELBEELDEN UIT VOORSTEDEN KIEV

    **

    De straten in Boetsja, op 25 kilometer van Oekraïne. ©REUTERS

    Vandaag om 07:29

    *

    De Europese Unie bereidt nog meer sancties tegen Moskou voor, na berichten dat het Russische leger bij de terugtrekking uit de voorsteden van Kiev massagraven en straten bezaaid met lijken van burgers achter zich laat.

    In Europa en de Verenigde Staten wordt met afschuw gereageerd over berichten dat het Russische leger bij de terugtrekking uit de regio rond Kiev massagraven en straten bezaaid met burgerlijken achter zich laat.

    Oekraïne vond in de regio rond de hoofdstad Kiev de lijken van 410 inwoners, schreef procureur-generaal Irina Venediktova zondagavond op Facebook.

    De beelden veroorzaakten een brede golf van afschuw. VN-topman Antonio Guterres zei 'diep geschokt' zijn. 'Wat we tot nu toe weten, roept duidelijk ernstige en veronrustende vragen op over mogelijke oorlogsmisdaden en zware schendingen van het internationale humanitaire recht', zei het mensenrechtenbureau van de VN. Human Rights Watch spreekt van 'vermoedelijke oorlogsmisdaden'.

    Bart Haeck

    Breaking News

    EEN BEELD IS NOOIT ONSCHULDIG

     

    Alsof het de meest normale zaak van de wereld is hangt de AP Hogeschool Antwerpen de stad Antwerpen vol met posters met een gehoofddoekte mevrouw die blijkbaar model staat voor de school.

    De AP Hogeschool (Artesis Plantijn Hogeschool) is een door en door gepolitiseerde school met in de Raad van Toezicht allemaal extra euro’s verdienende politici. Bart De Wever heeft zelfs een eigen ‘onderwijsexpert’ afgevaardigd in de Raad van Toezicht zodat er op kan toegekeken worden dat de islamisering op correcte wijze kan verwerkt worden in de marketing van de school. Het gaat om Greet Valck. We kennen haar bij ‘tScheldt maar al te goed. Ze heeft verschillende klachten ingediend tegen ‘tScheldt nadat ‘tScheldt onthulde hoe ze als directrice in het Stedelijk Onderwijs ontslagen werd wegens volslagen incompetent, machtsgeil en lichaamssapoverschrijdend gedrag op school met mannen anders dan haar eigen man. Ze werd in diezelfde materie ook door de Raad van State veroordeeld. Als beloning voor haar schorsing in het Stedelijk Onderwijs beloonde Bart De Wever haar met een topfunctie in zijn kabinet als verantwoordelijke voor…. het onderwijs in Antwerpen. Vandaar dat Greet Valck in de Raad van Bestuur van het Stedelijk Onderwijs zit én in de Raad van Toezicht van de Artesis Plantijn Hogeschool. Greet Valck nam advocaat Walter Damen onder de arm om ‘tScheldt een beetje te kloten en de artikels rondom hare heupwiegendheid verwijderd te krijgen. Een onderzoeksrechter zette de recherche in beweging en de recherche doet nu, as we speak, onderzoek naar de auteurs van de artikelen rond het breedborstige karakter van Greet Valck en haar relatie tot Bart De Wever.

    Wij vinden bij ‘tScheldt dat Greet Valck en haar politiek gekleurde collega’s allemaal een excellente job uitvoeren in het in de markt zetten van de AP Hogeschool als een overgesubsidieerde kaliefenschool in het wereldwijde moslimmarketingnetwerk Diyanet. Het kan dan ook niet anders of Greet Valck wacht binnen afzienbare tijd een koninklijke onderscheiding op de weelderige boezem geprikt door Koningin Mathilde wiens kinderen ondertussen al een aardig mondje Arabisch kregen aangeleerd.

    Om dat wat hierboven staat een akelige grond van waarheid bevat volgt hier de lijst van toezichthouders van de AP Hogeschool Antwerpen. Al die mensen, we herhalen al die mensen, vonden het een waanzinnig goed idee om hun school te vermarkten met een gehoofddoekte juffrouw op de foto. Navraag bij het duur betaalde marketingbureau dat de campagne met Uw geld maakte, leerde ‘tScheldt dat we spijkers op laag water zochten. “Onze campagne legt helemaal geen nadruk op gehoofddoekte meisjes. We wilden eigenlijk een blonde blanke leuke jonge meid met blauwe ogen en enkele sproeten om de neus om op de affiche te zetten. Maar die zitten gewoon niet meer op school in de AP Hogeschool Antwerpen”, aldus het marketingbureau. “We stelden toen aan de school voor om een aap met mortarboard (vierkante academische pet of Oxford baret) te gebruiken op de foto omdat de school in dezelfde stad ligt als de zoo van Antwerpen.” “De school besliste toen dat een meisje met hoofddoek niet noodzakelijk beter was dan een aap, maar allicht beter aansloot bij het kiespubliek van de politici in de Raad van Toezicht.”

     

    Raad van Toezicht en lekker binnenrollende zitpenningen:

     

    Vanderpoorten, Marleen – voorzitter

    De Groote, Pascale – algemeen directeur

    Samson, Erwin – algemeen beheerder

    Beels, Jinnih

    Blavier, Fabienne

    Caals, Tom

    De Meerleer, Helena

    Deridder, Jim

    Goyvaerts, Peter

    Jacques, Ilse

    Lemmens, Luk

    Rombouts, Jan

    Stevens, Lili

    Valck, Greet

    Van Ast, Daniëlle

    Verboven, Hans

    Verhaeven, Eddy

     **

    Voor de geïnteresseerden, ‘tScheldt kreeg een opname toegestuurd van de kinderopvang voor de kinderen van de lesgevers op de AP Hogeschool. Een AP Hogeschool-onderwijsexpert kwam de kinderen van de lesgevers uitleggen wat ze met muziek in hun leven moeten doen.

    La musique expliquee aux enfa nts....en France ! Honte !

    watermark

     

    Voor de fans, hier enkele artikels op ‘tScheldt over Greet Valck, rechterhand Bart De Wever:

     

    Greet Valck, rechterhand Bart De Wever, intervenieert in onderzoek naar ‘tScheldt na onthulling over schorsing in onderwijs. Klik HIER

     

    Greet Valck, rechterhand Bart De Wever veroordeeld door Raad van State maar toch in Raad van Bestuur Stedelijk Onderwijs (2). Klik HIER

     

    Hoe een opera een atoombom werd op het stadhuis van Bart De Wever. Erik Van der Paal dagvaardt ‘tScheldt. Klik HIER

     

     

    Atoombomdossier over rechterhand Bart De Wever in beslag genomen (1). Klik HIER

     

    Opera in 5 bedrijven: “Van de N-VA en het zieke vogeltje Erik Van der Paal”. Klik HIER

     Roski

     **

     U las dit alleen op ‘tScheldt. Steun ‘tScheldt met een abonnementje:

     

    *

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Dat van die Tjetjeense Moslim massa-moordeaars in Kiev is maar een losse gedachte, opgekomen bij jet reeds dagen aan ’n stuk aanslepende reportages, dat in Hongarije de Zittende President VICTOr ORBAN in geen enekel geval herkozen zou worden. Zowel de Europese Unie als de Regime Media waren daar tegen….

    Maar Dedju, eens te meer stoden die aan de verkeerde aknt van de Geschiedenis…

    *

    Digithalys





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!