MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-04-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VROEGER OOIT DE RODE VAN VLAANDEREN GENAAMD…

    .

    ZATERDAG 2 APRIL 2022

    Politieke bijverdienste?????

    *

        501 – HET VERKANT VAN VLAAMS QUATAR, VROEGER OOIT DE RODE VAN VLAANDEREN GENAAMD

     

     *

    I N H O U D

    Onder de sluipende druk van de onmetelijk rijk door de Staat gesubusudueerde Regime Media – en in weerwil van de bescheiden Verweer- middelen bij de Sociale Media door de gewone Burger, gaat de ver-Mekkala miserie gestaag veder. Bijna onder de Hoge Bescherling van de inmiddles zieltogengende CVP. Wordt die eerstdaags de NVP (Nieuwe Volks Partij) om da even later te eindigena ls IVP (Islamitische volkspartij), eenmaal Erdogan tot Sulaan is aangestgeld, met Bisscho Bonny aks kaerdienaar….

    De dag bvan vandaag is zelfs de Koers een uitgekocht boerebedrog…

    Vive le Vélo

    Na 106 jaar, serdert de uitvinding van de iets zo te zegen, is deze wielerklassieker hét hoogepunr van ons Vlaamse sportbegeberen als Vollsvermaak.

    Voortaan, als de Vlaamse Beweging de eeerstgvolgende verkiezingen NIET wint – een onmetelijk drama op zichzelf - zullen er geen vrouwen meer in beeld komen. Zelfs niet infgepakt met bourkini fassos tot over beide oren en met mondmaskers voor tot boven de ogen.

    Komen dus alleen nog in beld: op de kniën kruipende gestalten, mannelijke kont omhoog en met het voorhoofd tot tegen de grond. Elk op zijn eigen individueel met gouddraad bestikt bidmatje, het geheel nar Mekka gericht.

    Want onze ‘weiden als wiegende zeeën’ zullen ondertuusen weelerig bedekt zijn geworden met woestijnzand uit de streken van derwaarts.

    Er is iondertussen een enorme rulhandel ontstaan: zand en pietrol naar hier, krom gewroete werkershanden of genaal verstand aar daar…

    Het stilaan vulgair dus onnutt geworden DAG ALLEMAAL van dezze week – zie hieronder -gef reeds de aanzet. Door oud politiek gespuis op een peedante manier in de kijker te plaatsen. Top of the bill: het gaat dan nog wel om Yves Leterme, een vroegere Stadsgenoot, wereldbekend door de Branbançonne in het Frans te staan zingen op de trappen van der Sinte Gudule.

    Maar SSSSSTTT. Geen namen noemen want de Staatsvuiligheid luistert mee….

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    03-04-2022

    'ONZE' INDEX (VERVOLGVERHAAL)

    *

    Met alle miserie die we de dag van vandaag meemaken, is het geen verrassing dat de laatste update van de Nationale Bank (NBB) voorspelt dat de inflatie dit jaar zal stijgen met 7,4%. Daarmee zit de NBB nog onder het gemiddelde dat de media vertellen en dat reeds meer dan 8% zou zijn. Door onze automatische loonindex zal dat voor overheden en werkgevers een aderlating worden van zo’n 20 miljard euro op drie jaar tijd. Daar deze indexering praktisch alleen in België automatisch gebeurt*, betekent dat voor onze bedrijven een serieus concurrentie verlies tegenover de buurlanden van zo’n 13%. Dit is niets nieuw, maar is nooit zo erg geweest.

    In de buurlanden, maar ook elders, worden de lonen in zo’n situatie ook aangepast, maar per sector en niet automatisch, waarbij men vaststelt welke bedrijven er voor loonsverhoging in aanmerking komen, om te vermijden dat minder goed draaiende zaken daardoor over de kop zouden gaan. Die kunnen nl een zwakkere economische groei hebben, tragere banencreatie, ontwrichte overheidsfinanciën en tekorten op de handelsbalans. Zoiets hebben we in de jaren 1970 al eens mee gemaakt en dat dreigt nu weer te gebeuren. Daarbij komt ook nog dat dit landje met een staatsschuld zit om U tegen te zeggen, terwijl buurlanden – zoals bv Nederland – wel een hogere inflatie aankunnen doordat ze die schuld niét of veel minder hebben.

    * Dat gebeurt ook in Luxemburg, Malta en Cyprus, voor zover ge dat 'echte' landen wil noemen.

     


    DE DAG ALLEMAAL DE DE WAARHEID LIET VERKRACHTEN

    **

    2 april 2022 Johan Stee

    *

    Deze week bracht het inmiddels iets minder populair geworden weekblad Dag Allemaal een artikel over ene Saïda Boujdaine die beweert in 2007 te zijn verkracht door ex-premier Yves Leterme. Zo pijnlijk dat een niet zo standvastige vrouw deze wankele en eenzijdige tribune krijgt aangeboden.

    Onderzoeksjournalistiek gespit werpt een ietwat ander licht op de situatie. Over het ‘slachtoffer’ werd ooit een boekje bijeen gepend door Tom Naegels. In ‘Het boek Saïda’ uit 2006 gaat het uiteraard over een Marokkaanse die het niet makkelijk had. U kent dergelijke uithuwelijkslectuur wel. Daardoor belandde ‘het meisje’ in het vizier van toenmalig Antwerps CD&V-Cultuurschepen Philip Heylen. Op diens kabinet mocht ze ijverig administratieve taken verrichten. Kwatongen beweren dat een volgende collega het klassement mocht overdoen, maar ditmaal in alfabetische volgorde. De hitsige hengst Yves Leterme was ooit een brave jongen die stoute dingen deed, eens de macht zijn testosteron naar ongekende hoogten opzweepte. Dat is intussen algemeen geweten door zijn slordig verzonden sms-sliert. Een christendemocraat die de roede niet spaart was dan ook Gefundenes Fressen voor een hem onvriendelijke pers. Hoe doet ie het, vroegen vele politici zich af.

    Ettelijke getuigen bevestigen dat de jonge deerne zich bijna voor Letermes voeten gooide tijdens een receptie. Dat de man door lust werd verteerd mag niet verbazen als je de toenmalige boezem van ‘het meisje’ in ogenschouw nam. De konijntjes zaten steeds bijzonder dicht bij de draad, zoals de Antwerpse uitdrukking een prominente décolleté omschrijft. Van het een kwam het ander. Zo werd er duchtig gevogeld in de Van de Wervestraat nabij het Antwerpse Sint-Jansplein. Trots liet ‘het meisje’ de hete sms’jes lezen aan al wie wou in de kroegen nabij het Stadhuis. ‘Heb je je rode string aan?’ was zo’n klassieker, maar niet echt een verkrachting van dit vrijwillig bloemenmeisje dus.

    Later luwde de liefde en het leven kabbelde voort. ‘Het meisje’ legde het een tijdje aan met de uitgever van Dyab Abou JahJah (die getrouwd is met haar zus). Leterme ging internationaal en ‘het meisje’ ging bergaf met flink wat psychische problemen. Bijzonder betreurenswaardig allemaal maar menselijk. Toen vorig jaar de verkrachtings beschuldiging op de sociale media terecht kwam, stierf het verhaal gelukkig een vlugge dood. Dat het inmiddels niet meer zo populaire weekblad met dit onding uitpakt is jammer voor alle betrokkenen. Moge het verdwijnen in de plooien der vergankelijkheid.

    **

    Als ‘tScheldt nu zelfs Dag Allemaal moet controleren…. ‘t is ver gekomen. Dag Allemaal wordt dan ook overladen met subsidies. ‘tScheldt doet het gewoon met abonnementen. Klik hieronder:


    Breaking News

     

    WOUTER BEKE NEEMT ONTSLAG

    **

     

    **

    1 april 2022 BV

    Het kon niet blijven duren. De lijdensweg van Wouter Beke als minister komt ten einde. ‘Markske’ zoals Wouter Beke intern genoemd wordt wegens zijn gelijkenis met Markske van de Kampioenen, heeft vannacht om 05 uur de stekker uit zijn ministerloopbaan getrokken.

    Aanleiding was het voornemen van het Vlaams Parlement om een onderzoekscommissie op te starten die zich moet buigen over de malversaties in de Vlaamse Kinderopvang.

    De overheid besliste afgelopen week dat de onderzoekscommissie de naam “Onderzoekscommissie naar de veiligheid in de kinderopvang” zal dragen. De commissie had voor hetzelfde geld de “hoe klop ik kleine Vlaamse kinderen in elkaar zonder sporen na te laten in mijn kinderopvang” kunnen heten.

    De commissie zal 15 vaste leden tellen en 1 toegevoegd lid van de PVDA.

    N-VA vaardigt de volgende leden af: Kathleen Krekels, Lorin Parys, Annabel Tavernier en Tine Van der Vloet. Koen Daniëls zal de commissie vermoedelijk voorzitten. Vlaams Belang stuurt Immanuel De Reuse, Ilse Malfroot en Suzy Wouters het veld in. CD&V brengt Maaike De Rudder en Katrien Schryvers aan. Open Vld doet het met Freya Saeys en Maurits Vande Reyde. Bij Groen zien we Celia Groothedde en Björn Rzoska. Vooruit moet het doen met Hannes Anaf die recent en tot voldoening van velen de onderzoekscommissie PFOS-PFAS voorzat. Lise Vandecasteele mag de kleuren van de PVDA verdedigen als toegevoegd lid.

    Er wordt nu al cynisch gedaan over de resultaten van de “Onderzoekscommissie naar de veiligheid in de kinderopvang”, omdat de onderzoekscommissie PFOS-PFAS stelde dat de Overheid zwaar geflaterd had, maar dat er van de overheid niemand verantwoordelijk kon worden gesteld. Indien men dezelfde retoriek doortrekt zal in het kinderopvang-debacle gezegd worden dat de overheid faalde maar dat Wouter Beke er niet aan kon doen.

    Wouter Beke kan nooit nergens aan doen. Zijn communicantenuiterlijk geeft hem voorsprong omdat mensen geneigd zijn hem te geloven op basis van zijn baby-face. Achter dat schattige snoetje schuilt echter een tomeloos ambitieus man die over lijken gaat, bij voorkeur messentrekkend vanachter deuren en kieren, steevast messenstekend in ruggen van wakkere of tussen de ogen van slapende mensen.

    Nadat Beke eigenhandig de CD&V de vernieling in reed als partijvoorzitter bij de laatste verkiezingen, manipuleerde hij zich een weg doorheen de mangroves van de Vlaamse politiek om het ministerschap van Werk weg te kapen. Nog geen jaar later gaf hij de functie door aan oude getrouwe Hilde Crevits, evengoed verantwoordelijk voor het falen van de CD&V bij de verkiezingen. Dat komt doorgaans omdat de Bekes en Crevitsen van deze wereld al zo lang in de tsjevenpolitiek zitten dat hun geesten gecorrumpeerd raakten zonder dat ze het zelf beseften. Beke werd Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding, een uitbolfunctie vlak voor een in zijn ogen verdiend politiek pensioen.

    De werkelijkheid in het Vlaamse kinderopvanglaboratorium bleek echter ruwer dan het hoogpolig tapijt waar Beke in gewend was zich te wentelen op de 8ste verdieping van de Wetstraat van waaruit Beke zijn messen lanceerde als partijvoorzitter. Zijn aangeboren schuchter- en onzekerheid maakten overigens dat Beke ten allen tijde zijn interventies als commentator op TV in een schaduwstudio grondig voorbereidde. Zijn acolieten speelden telkens een rollenspel om Beke zoveel mogelijk te ‘preppen‘ voor lastige vragen.

    Nadat Beke voor zijn beurt sprak de afgelopen week en suggereerde dat de Vlaamse vrouw maar beter terug achter de kookpotten zou kruipen in plaats van te gaan werken, gingen de poppen aan het dansen. Beke deed de uitspraak in HUMO dat ondertussen zodanig naar links is afgegleden dat alleen nog zeloten als Michael De Cock klaarkomen op de foto’s in het Gat van de Wereld.

    Joachim Coens corrigeerde zijn minister met de grove middelen. Hij charterde een éénpersoonsvliegtuig met een grote banner aan de staart waarop te lezen stond “Beke houdt u kop”, niet beseffende dat hij in al zijn colère de letter ‘w’ vergat door te geven aan de vliegtuigbannerbouwer. Coens en Beke waren zelf verbaasd dat ze tegenover elkaar stonden in een jaaroverzicht. De door de CD&V actief ingezette en ondersteunde omvolking van Vlaanderen moet een goede kinderopvang hebben want anders zou de import van nieuwe kiezers voor de CD&V op een sisser uit draaien. Vandaar dat Beke zich roert als een geschoren cavia in een wijwatervat. Kinderopvang moet en zal onder zijn hoede blijven! Het is de enige kans voor Beke om ooit gerehabiliteerd te worden door de partij die hem uitspuwde maar die hem nog steeds nauw aan het hart ligt. Het quotum voor Beke is minstens elk jaar het aantal plaatsen in de kinderopvang te doen verdubbelen en dit zonder zelf kinderen bij te maken bij andere parlementsleden die we hier niet bij naam zullen noemen.

    Beke zal vannamiddag tijdens een conferentie meer tekst en uitleg geven. Joachim Coens en Hilde Crevits zullen er garnaal- en kaaskroketjes uitdelen.

    *

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    En wj, op Vlaanderens Hoogdag, maar Hoempa-Hoempa doen, terwijl in die Joekrien de kapot geschoten kadvers op straat liggen te verrotten…

    ‘T hee gene naam, zoals men in Antwerpen zoi zegen tegen al te strak

    toegeregen BH’s….

    Of het ooit nog goed komt met Il Terminatire? Ik mag hopen van niet. Anders wordt die nog Ereburger van mijn bloedeigen

    ’t Kan vriezen of dooien. Zullen we straks weten als er, als start voor de verjiezings aanloop van 2024, kersen op tafel komen.

    ¨S

    Ook gezien dat sommige renners deze keer doorheen de Vlaamse Bergen reden op sneeuwbanden?

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!