MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500490 – DE TWEESPAIN DIT KLOTELAND WORDT STEEDS BTERDER INTERNATIINAAL UITGEDRAGEN

    .

    ZONDAG 13 MAART 2022

    *

    On ons gezamenlijk geheugen even op te frissen… Even er aan herinneren

    ***

    In de nacht van 15-16 Maart 1946: IJzertoren door welbekende ‘Onbekenden’ gedynamiteerd. Zie Blog 559

    *

    *

    500490 – DE TWEESPAIN DIT KLOTELAND WORDT STEEDS BTERDER INTERNATIINAAL UITGEDRAGEN

    *

    I N H O U D

    Wie vertegewoordigt hier in dit Kloteland eigenlijk de ‘Deelstaat’ Vlaanden de Wet? Is het een Fedraale Tsjeefse Turkse (gewezen?) gelukzoeker die het als Tsjeef op een of andere manier tot Minister geschopt heeft, of de eigen door Het Volk gekozen Overehid? Laat dat nu Jan Achterhesp zijn of de kogelronde Blauwe Gescelpte van pretentie stikkende Manenmusser zijn die een zeer lucratieve oppoirtuniuteit zien om in de volksgunst te komen of te blijen.

    En zo zien we maar hoe menselijk lijden toch wel weer opbrengtbij het ras der Profiterurs. Al heeft, wat we getoond worden op TV, heeft eigelijk meer met voyeurisme te zien, dan met Chrstelijke Naastenliefde.

    Opvang van uitgeputte en verhonerde oorlogsvluchtelingen die er duizenden klipmeters hebben opzitten. Meestam te voet of gammele voertuigen. …. Meestal jonge moeders met een klad kinderen achter zich aan.Of sukkelachtigeafgeleefdde oidjes. Menselijkheid of burgerplicht, of een potieke opportuniteit voor grijpgrage kanshebbers?

    Wiens taak is dat nu euigenlijk? Missschien die van de Kerk? Maar die is totaal opgedoekt en vervangen door Rooie (of terzake neutrele?) zakkenvillers. Zeg maar da’k het ook nie en wete, maar veel zwarte soutanes of nonnenkapjes zijn er niet te zien.

    De Barmharige Samaritaan vergvangen door de Barmharige Erdogan?…

    E ja, al die ‘Staatshervormingen’.. De hoeveeste in de rij was de laatste? Is alles dus maar zwans en beeldvorming, over ‘Zelfbestuur’ en zo, en is het Heizelpalei als opvangthuis voor Echte vluchtelingen in feite niets anders dan een Leugen Paleis?

    De (Federale?) opvangtehuizen voor AZINZOEKERS zitten STJOKVOL en nu blijken Joekrainërs niet eens geluukzokers als de andersgelovigen te zijn, maar VLCUTELINGEN….

    Waarbij de kleiur van hun onderbroek waarschinlik beepalend is.

    Kortom: andere onderhorigen = andere Meesters?

    Wie hier, overdekt met dodelijke wonden arriveert, met stuk geschiten ledematen, die is… de klos.

    Veel geblaat maa weinig wol?

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    12-03-2022

    DICTATORSHIP UNITED

    .

    Het wordt steeds duidelijker dat Poetin, door Oekraïne binnen te vallen, een serieuze blunder heeft gemaakt. Zijn leger blijkt niet eens opgewassen tegen een kleinere, minder bewapende maar meer gemotiveerde tegenstander. Het heeft in Oekraïne heel wat materiaal en reeds enkele duizenden manschappen verloren. En dat alles op amper twee weken tijd.

    Net zoals destijds Stalin, is Poetin de eigen Russische middenklasse aan het liquideren. Die wijkt uit, nu niet meer naar New-York of ‘Londongrad’, maar naar het Turkse Istanbul en het Armeense Yerevan, altijd nog beter dan naar e.o.a. gulag natuurlijk. Stalin handelde nog volgens een soort ideologie, hoe verderfelijk ook. Poetin is een oorlog aan het verliezen die hijzelf gekozen heeft, waarbij hij een broedervolk uitmoordt en tegelijkertijd de eigen bevolking verarmt.

    Het feit dat er de laatste dagen in Oekraïne door het Russische leger steeds meer lukraak gebombardeerd wordt, is ook een bewijs van de zwakte van zijn landleger. Bombarderen met artillerie en vliegtuigen is moorden vanop afstand. Wie die bommen verstuurt ziet niet wat voor menselijk leed men aanricht.

    Ondertussen blijken de laatste twee dictators van Europa elkaar gesproken te hebben en beslist te hebben dat ook Wit-Rusland troepen over de grens naar Oekraïne zal sturen. Als dat klopt is dat een zoveelste bewijs dat Poetins infanteristen het alleen niet aankunnen. Speciaal detail van de samenkomst in het Kremlin: Lukashenko moest de vernedering van de lange ovale tafel niet ondergaan. Hij mocht aan een gewone tafel plaatsnemen

    OPVANG OEKRAÏENSE VLUCHTELINGEN GROTE UITDAGING. WIE NEEMT DE LEIDING?

    Federaal Staat Ssecretaris voror

    IMMIGRATIE

    Analyse 11/03/2022

    -

    Na de eerste enthousiaste verwelkomingen van Oekraïense oorlogs vluchtelingen daalt het besef in van wat er op ons afkomt. Federaal staatssecretaris voor Asiel en Migratie ????????????? Sammy Mahdi (CD&V)nam Europees het voortouw en pleitte voor de activering van de Tijdelijke Beschermings-richtlijn van 2001. Die volgde op het conflict in voormalig Joegoslavië. Toen werd de EU voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog geconfronteerd met massale verplaatsingen van mensen als gevolg van een conflict in Europa. Het is de eerste maal dat de EU de richtlijn activeert.

    Geen federale crisis-fase

    En dat heeft zo zijn gevolgen. Oekraïners hoeven geen asiel procedure te doorlopen maar krijgen ogenblikkelijk bij aankomst verblijfsrecht met gelijke voordelen en bescherming zoals andere vreemdelingen die legaal op het grondgebied verblijven. Dat betekent toegang tot alle sociale voordelen, zoals leefloon, gezins bijstand en sociale huisvesting, maar ook toegang tot onderwijs en de arbeidsmarkt.

    Mahdi mag dan al pronken met zijn inspanningen voor de Oekraïense vluchtelingen, het resultaat is dat hij minder grip heeft op de procedures. Zijn departement wordt namelijk gepasseerd. De Oekraïners vallen net door die beschermings maatregel rechtstreeks onder de bevoegdheden van de deelstaten. Die zijn bevoegd voor de huisvesting, de arbeidsmarkt en het onderwijs. Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) en minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) lieten al verstaan dat ze deze keer – in tegenstelling tot de aanpak van de corona crisis – niet van plan zijn de kaas van hun boterham te laten eten. Want Mahdi stelde al voor om een federale fase in te roepen om de eerste nood te lenigen, maar daar willen de deelstaten niet van weten. ‘De eerste twee, drie dagen is de ontvangst federaal, daarna is het het Vlaamse niveau dat de opvang doet’, liet Somers optekenen.

    Een database

    Ook voor de steden en gemeenten is er een belangrijke rol weggelegd. Die moeten in de eerste plaats zorgen voor onderkomen en lieten al weten dat ze de overrompeling maar moeilijk aankunnen. Mahdi wil hen ondersteunen, onder andere door een database te ontwikkelen waarin de aangekomen mensen kunnen worden geregistreerd. Op dit moment is er een centraal registratiepunt in de gebouwen van het oude Bordet ziekenhuis in Brussel.

    Naar tijdelijke opvangplaatsen wordt naarstig gezocht, onder andere via het alternatief #plekvrij. Dat tracht de opvang bij mensen thuis te coördineren. Maar Antwerps burgemeester Bart De Wever ziet daar geen oplossing in voor de uitdaging die op ons afkomt. Volgens hem is de opvang bij burgers thuis de wereld op z’n kop. De overheid mag die taak volgens hem niet doorschuiven naar de bevolking.

    Onduidelijk hoeveel plaats er nodig is

    Het is ondertussen niet duidelijk hoeveel vluchtelingen we mogen verwachten, al weten we wel dat er nu op twee weken tijd al twee miljoen mensen Oekraïne verlaten hebben. ‘Wij houden rekening met minstens 100.000 tot 200.000 vluchtelingen die naar België zouden komen’, stelt Jan Vanderhoeven, woordvoerder van Sammy Mahdi. ‘Dit is een eerste inschatting op basis van cijfers van de VN en UNHCR. Die gaan ervan uit dat er 4 tot 7 miljoen Oekraïners zullen vluchten voor de oorlog in hun land. Wanneer we die over de EU verdelen kan dat gebeuren op basis van de zogenaamde fair share van elke lidstaat. Dit is een Europese verdeelsleutel op basis van het Bruto Binnenlands Product en inwonersaantal. Voor België komt dat op een deel van 2,8%. Dat is uiteraard een voorzichtige inschatting. Het kan verder oplopen, afhankelijk van hoe het conflict in Oekraïne evolueert.’

    Oekraïners op de vlucht krijgen automatisch tijdelijke bescherming, waardoor zij niet beschouwd worden als asielzoekers

    De vraag is waar we die opvang capaciteit gaan vinden. De asielcentra zitten vol en er is al schaarste op de woningmarkt. Vanderhoeven verduidelijkt de problematiek en maakt enkele kanttekeningen. ‘Het is belangrijk om opvang capaciteit niet te verwarren met die in het reguliere netwerk voor asielzoekers van Fedasil. Oekraïners op de vlucht krijgen automatisch tijdelijke bescherming, waardoor zij niet beschouwd worden als asielzoekers en daar dus niet in terecht komen.’

    ‘In de huidige specifieke situatie zal de federale regering instaan voor de registratie van de Oekraïners. We zullen ook voorzien in de eerste crisis-opvang voor een beperkt aantal dagen. We vonden, samen met Stad Brussel, een oplossing om de registratie te centraliseren in het Heizelpaleis 8. Wat betreft de eerste crisis opvang onderzoekt de federale regering momenteel samen met het Nationaal Crisiscentrum verschillende pistes om het nodige aantal vierkante meters vrij te maken. De deelstaten hebben bevestigd dat zij zich ertoe verbinden met de gemeenten samen te werken om structurelere huisvesting te organiseren. Het is de bedoeling dat zij een vaste verblijfplaats mogelijk maken voor de Oekraïense vluchtelingen die naar ons land (zullen) komen.’

    Mahdi maakt goede beurt

    Door het inroepen van een federale crisis-fase maken de deelregeringen het zichzelf dus niet makkelijk. Daar komt bovenop dat er een stevig prijskaartje aan vasthangt. Wie dat gaat betalen, is niet duidelijk. Het zal er op aankomen om de opvang vlot te organiseren en de solidariteit bij de bevolking hoog te houden. Na de pesterijen tijdens de corona crisis, de torenhoge energie-kosten en de stijgende inflatie is het vertrouwen van de bevolking tot onder het nulpunt gedaald.

    Maar Mahdi scoort momenteel goede punten door kordaat op te treden. Al verwijten sommigen hem profileringsdrang. Aan nijd en jaloezie is in politieke middens vooralsnog geen gebrek.

    Winny Matheeussen

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

     *

    Oost &     WEST: get zijn dus, haast 100 jaar na WO II, twee wzelden apart. Waarbij de redders van de wreld van toen, in die tussentijd ge*evaluerd zijn vna vbrde-sttichrers naar oolrogs-stokers.

    Net als in de criminliteit, moeten we ons dus de vraag stellen aan wie de misdaad ten goede komt…

    Ach, die Amerikaanse Deomc Rats toch. Hoe daarve die, hioe daarve die? Zouden die dan het soreekwoord niet kennen, dat als ywee honden vechten voro ’n been da er isa tijd een der is die er mee heen loopt?

    Wie dat later zal zijn zal in de Geschidenisboeken van onze kleinkinderen komen: Woestin-Allah de Verschri-kkelijke of Spleetoog-Marx die de wereld-economie beheerst.

    De einde van dit verhaal, als er tenminsten vooridien ’n einde komt aan ald at geweld in Het Oosten? Is voor het Boek der

    Euwigheid.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!