MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-03-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500486 – DE KUNST VAN HET BEDOTTEN IS VOORAFGAANFELIJK DE EIGEN GRBREKEN TE SIGNALEREN BIJ ZIJ DIE ZE WILLEN VERNIETIGEN

    .

    DINSDAG 8 MAART 2022

     

    INTERNATIONALE VROUWENDAG

    *

    500486 – DE KUNST VAN HET BEDOTTEN IS VOORAFGAANFELIJK DE EIGEN GRBREKEN TE SIGNALEREN BIJ ZIJ DIE ZE WILLEN VERNIETIGEN

     * 

    *

    I N H O U D

    Akkooord, in bovenstaa nde titel van dit nieuwe stukje gesschrijf van vandaag, zit een Oud-Griekse antieke afgoderij-uitdrukking verborgen. Maar eerst waren alm die(Goden’ al lang afgeschaft, en n u serdert enekle karen zelfs onze eigen vooraderlijke God Alùachtig.

    Die bestaat, bij de Geatie Gods, alleen nog in de TV-taal van den Donald daar ergens in De Nieuwe Wereld.

    En precies van dergelijke duivlese démarche in het verdommen, is Vriend Guvaal vandaag een der eerste slachtofferss.

    Who is next?

    Eerst de kleinste, want die zijn het gevaarlijkst. Want get zijn de Stemmen van het Volk.

    Johan Sanctorum (zie verder) daarentegen is, à

    prermier abord, geen spek voor hun bek. Veel te scherpen tanden voor tegenweer. Wat zeg ik? Tegenweer? Ik bedoelde veel eerder dat Poliitiek-Correct eerder met de daver zit voor ‘n levensechte tegeaanval. Met vbeel trompet- geschal, toeters en bellen, ja zelfs voorafgegaan door een symbolische bazooka-ag-fdreeiging. Waarbij die zekerlijk open en bkoot op mijn bijstand mag rekenen.

    Om te beginnen….Daar ergens in het Antwerpesse Hoerenkwartier of op het Broeksteelse Flagey Gracia Pleno…

    T.o.v. Vriend Guival ika ik alleen meer herhalen wat ondergetekebnde destijdds met de ons veel te vroeg ontvallen MRM (Marie-Rose Morel) van gedacgten wisseld: wat ons niet kapot krijgt, maakt ions alleen maar sterker.

    Vlaandeern de Leeuw!

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    07-03-2022

    MIJN PC WORDT OVERVALLEN !

    *

    Beste lezers,

    Zoals ik reeds meldde in mijn blog 'L'état, c"est moi' wordt de inbox van mijn PC sinds deze namiddag overvallen door honderden spams. Ik heb er al zo'n 600 van weggewerkt, maar het zou daarmee misschien niet ophouden. Mijn systeem beheerder is ervan op de hoogte, maar dat zal vandaag niet meer opgelost raken. Ik ga wel door met mijn blogs, indien mogelijk.

    'Strijden eeuwig, strijden leeuwig.

    Strijden, makkers, 't is ons lot.

    Strijdt het heden, strijdt 't verleden,

     Strijdt de toekomst,

    Rust bij God.'

    (Albrecht Roodenbach)

    Guido van Alphen

    Verlà, da’z waarvoor ik al lang vreesde. M.a.w. de verkiezingstijd 2024 is- p^ded mùeest vuile manier- ingzet. Typiscjh; niet zozeer va, Slinkx, maar erder van de ‘Cordoisten’ en dioe zitte, meestal à la Belge, vooraan in de kerk. Of moet ik eerder zeggen i de woke mos-keet waar de aloude Sacristie vervangen is door een up to date drugslabo?

    Maar gezien de bestriijding van cyber-crime - of course – nog in de kinederschoenen staat, zal vriend Guvaal dus even op zijn (vals?) gebit moeten bijten.

    Ondergeteknde dankt de Voorzieningheid om reedsgerume tijd zouets te hebben voorzien. Sabotae is van alle moeilijke tijden. Eerst wat zand in de raderen strooien en vervolge,ns overgaan to schrapping van alles wat Het Regeime niet bevalt. De laaste fase is dan altijd NACHT IND NEBEL….

     

    (Get) Digitalia

    ‘TOEN RUDI VRANCKX IN OEKRAÏNE OPDOOK, WIST IK: DIT GAAT LANG DUREN’

    foto: ©Wim De Smet

    *

    Van uw verslaggever NIET ter plaatse

    *

    Acta Sanctorum - 07/03/2022 Johan Sanctorum -

     

    Vandaag, maandag 7 maart, verdwijnen vrijwel alle Covid-maatregelen in ons land. Gedaan met de kop van Marc Van Ranst elke dag op alle zenders, het gezever over mondmaskers en de pasjes-maatschappij. Algemene euforie? Niet helemaal. De waarschijnlijkheid dat we een Russische raket op ons hoofd krijgen, groeit met de dag. Mijn mooie gemeente Overijse (waar, o ironie, de gemeentelijke blauw-gele vlag wappert, de Oekraïense kleuren dus)) ligt op een boogscheut van het NAVO-hoofdkwartier, de Europese wijk in Brussel, en de SWIFT-kantoren die Poetins rekeningen geblokkeerd hebben. Eerste- rangs doelwitten. Als het zover komt zullen jodium pillen hier helemaal niet meer nodig zijn.

    Tot zolang vergast ik u graag op ‘aangenaam nieuws’ in de marge. Waarbij het gegeven blijft fascineren dat de pandemie zo mooi afgelost wordt door de nieuwe oorlog in Europa ???????????????, als was het zo door een hogere macht geregisseerd. Van de ene ramp naar de andere. Heeft Poetin dan gewacht tot de pandemie voorbij was om vooraan in het wereldnieuws te komen? Alleszins weten we wel dat de Chinezen hem hebben gevraagd om de invasie tot na de Olympische Winterspelen uit te stellen. Timing is er dus wél mee gemoeid. En neem van me aan: er wordt nog veel meer bedisseld achter de schermen.

    Drop the dead donkey

    Laten we het wat breder bekijken. Hoe ontstaat nieuws? Omdat de kranten moeten gevuld geraken en Rudi Vranckx een job moet hebben. Wat is nieuws? Datgene wat bovenaan de stapel terecht komt, bij de headlines, de koppen, en het onderste verdringt van de actualiteit, volgens het ‘drop-the-dead-donkey’-principe

     

    (in het Engels heet dat gek genoeg ‘Drop the dead Belgian’).

      

    Kunnen we zonder nieuws? Neen, en de sociale media hebben die verslaving alleen maar doen toenemen. De wereld draait op elektronische snelheid, de waan van de dag bepaalt alles. Als adept van de Franse filosoof Jean Baudrillard (1929-2007), die stelde dat alles op deze aardkloot in toenemende mate gebeurt in functie van de media-industrie, durf ik te stellen dat de Oekraïne-crisis ons nu vandaag in beslag neemt omdat er een ‘gat’ was ontstaan aan het einde van de pandemie. Poetin heeft dat gat perfect opgevuld, allen daarheen.

    We zijn absoluut geen wereld meer gewoon zonder nieuws, het produceert als het ware zichzelf, we ademen het in en uit

    We zijn absoluut geen wereld meer gewoon zonder nieuws, het produceert als het ware zichzelf, we ademen het in en uit. Onvoorstelbaar dat de ankerman op TV ooit zou zeggen: ‘Sorry mensen, u hoeft vandaag niet te kijken, er is echt niets gebeurd dat de moeite waard is om op uw stoel te gaan zitten. Ga wat wandelen buiten of pak uw vrouw eens goed vast.’

     

    Er moét altijd iets gebeuren, anders ligt een hele industrie op apegapen. En meer: anders valt heel onze verslaving aan emotie, opwinding, angst en huiver ten prooi aan het ergst denkbare: de verveling, de onpeilbare leegte. Er zal dus altijd nieuws zijn, ook als er geen is, er ligt altijd wel iets ‘bovenaan’. Reden waarom de jaarlijkse komkommertijd zeer welkom is voor wie anders altijd de gedropte ezel is.

    Alternatieve feiten

    VRT NWS

    Deed media minister Benjamin Dalle een Poetinneke?

    De vraag is dan: wat zou er gebeurd zijn mocht president Poetin niet op het waanzinnige idee gekomen zijn om Oekraïne binnen te vallen? Mijn antwoord: dan zou Greta Thunberg met Joe Biden een reis door het Braziliaanse regenwoud gemaakt hebben, met in hun zog een perskaravaan van 50 kilometer lang, ongeveer de lengte dus van het Russische legerkonvooi op de weg naar Kiev. Ze zouden de wereld duidelijk maken dat binnen twintig jaar de menselijke beschaving zichzelf zal uitgeroeid hebben, als we niet dringend het gras in de tuin een halve meter hoog laten worden. Bijvoorbeeld.

    Een nieuwe golf van terreuraanslagen was ook een optie. Is het u trouwens niet opgevallen dat gedurende heel de coronacrisis, pakweg vanaf begin 2020, het moslim terrorisme nauwelijks nog in het nieuws kwam? Er was de onthoofding van de Franse leraar Samuel Paty op 16 oktober 2020, maar de grote acties bleven uit. Terwijl je zou denken dat met de val van het kalifaat de terreuractiviteit net zouden toenemen. Eén cijfer: in 2020 werden in totaal 449 arrestaties op verdenking van terroristische misdrijven gemeld bij Europol. Dat is nog niet de helft van het aantal in 2019 (1004). Hebben de heren terroristen een covid-pauze gehouden? In het besef dat ze toch amper het nieuws zouden halen? Ik stel gewoon de vraag.

    Je hebt dus het nieuws, de nieuwsmakers, de media en een mysterieus soort timing. Doorgaans een goed draaiend geheel, waarbij men nooit precies weet, wie wat veroorzaakt en waar ingrijpt

     

    De politici maken het nieuws, maar willen ook nog graag de berichtgeving controleren. Russia Today, Poetins propaganda zender, is een extreem geval van selectieve berichtgeving. Maar wat te denken van mediaminister Benjamin Dalle, die deze zender in Vlaanderen verbiedt ‘om ons voor desinformatie te behoeden’? Vladimir Dalle geeft ons niet de kans om zelf een mening te vormen, we worden onmiddellijk afgeschermd van ‘foute’ bronnen. Dat heeft een simpele naam: censuur.

    De valstrik van de sterreporter

    VRT NWS

    Rudi Vranckx in Mosul, Irak, 2017.

    In dat opzicht zijn ook ‘geëngageerde’ reporters te wantrouwen, waarvan Rudi Vranckx het prototype is. De goedhartige Rudi kiest altijd partij in een conflict. Ditmaal voor Oekraïne, uiteraard, zoals ondergetekende en U wellicht ook, maar evenmin gunt deze sterjournalist ons enige kans om een opinie te vormen aan de hand van een objectief verslag. We weten na vijf seconden wie de goede en de slechte is in de B-film van Vranckx. Alle feiten worden netjes geframed vanuit zijn eigen wereldbeeld.

    ‘Rusland geeft slachtoffers de schuld van hun eigen miserie, dit is kil cynisme’, laat Vranckx weten.

    Je kan niet tegelijk de petjes van verslaggever, commentator, analist, en daarbij nog moraal filosoof opzetten, al zeker niet in een oorlogsgebied

    laat ons weten vanuit Lviv. Dàt, beste Rudi, is een commentaar, een interpretatie, en misschien zelfs een pertinente analyse, maar voor echte verslaggeving op het terrein kijk ik dan toch liever naar het NOS-journaal. Je kan niet tegelijk de petjes van verslaggever, commentator, analist, en daarbij nog moraal filosoof opzetten, al zeker niet in een oorlogsgebied. Vranckx wil te veel zelf het beeld vullen en raakt daardoor betrokken partij. We herinneren ons het moment in 2017 dat Rudi muziekinstrumenten inzamelde voor de Iraakse stad Mosul. Dat werd breed uitgesmeerd op de VRT, terwijl, met alle respect, een journalist zich niet hoort sympathiek te maken met liefdadigheids acties.

    Het heeft een tijdje geduurd, maar onze vrees is bewaarheid geworden: de droge no-nonsense journalist Jan Balliauw mag beschikken. Rudi Vranckx is neergestreken in Oekraïne, en daarmee is dit conflict in een langdurige fase getreden, met een Syrische dynamiek, ideaal voor hem om als ‘expert’ op te treden en het nieuws met moraallessen te kruiden, pendelend tussen de hotspot en de studio.

     

    Veel vluchtelingen dus, veel ellende ginder, maar vooralsnog geen raketten op ons hoofd. Dat is wellicht dé reden waarom er nog niemand op die fatale rode knop heeft gedrukt: dan valt het beeld definitief uit en is er nooit nog nieuws, waarlijk een onverdraaglijke gedachte.

    Johan Sanctorum

    *

    Zo kennen we de Johan het best. Wright or wrong, richt on is the best en Sinterklaas doet de rest

     

    *   (Get) Digitalia)

    *

    CENSUUR & BROUCKIE-VRIJE MAAR VRANKX ONAFWENDBARE

    *

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Hoe zegt U? Benieuwd of Vriend Guvaal… heu diens blog bedoel ik…..de morgen nog haalt? No doubt. Onkruid vergaat niet.

    Toch moet deze ervaring voor iedere ‘activist’, d.i. een medeburger van vlees en bloed die voor de eigen mening openlijk durft uit te komen, meteen gelden als een waarschuwing op leven en dood.

    Feind hört mit. Weten wij Oudekens, nog uit onze jeugdjaren.

    En zo te zien, in het licht van de toch nog zo ver verwijderde Verkiezingen van de Eeuw, zit de Nieuwe Repressie er aan te komen.

    Die vervloekte ‘Peilingen’ toch!!!!

    29+ & 25+…. Waar gaan ze naartoe, waar gaan ze naartoe?

    ‘Anders gaan Leven’ is al ‘Anders gaan sterven’ geworden, terwijl VOORUIT al maar door ACHTERUIT boert….

    Onder de 5%, miljarde-de-tonerre, Sloefje, da’s ONDER de kiesdrempel. Do uou knauw this? En blijf voortaan weg met je viendje uit de Openbare Troiletten! Right peoople btween the comrades are watching you 24/24

    -

    Terwijl ’t Crevitske, der Tjeven Sprookjesprinses, door de Boeren Opstand in Torhout,

    haar bloedeigen ‘Kiesplatform’ als ’n bedorven stinknede Tomate Crevite op de mestvaalt der Geschiedens dreigt terechrt te komen. Treurmars ‘Waar kunnen we nog betert zijn’ bij de bijztting in het nu verlaten Hoofdkwartier.

    Bliijft over Egbert-de-Leugenaar samen met het Brakelse geile vriendje van Hoige Komaf, dat als Porno Premier om het uur van onderbroek moet wisselen. Om niet weer ’n Nieuw Italiaans Liefje tegen de borst te stoten…

    -

    Wie blijft er dan nog over om voor te kiezen?

    ’n Goed verstaander heeft µaat ½ woordje ndig.

    Morgen zien we dan wel weer op de vertrouwde Sociale Media. Want de Regime Media zijn voor geen haar uit nen kletskop te vertrouwen.

    *

    *Digithalys







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!