MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500477 – UITGEPROCEDEERDE ILLEGALE ISLAM GELUKZOEKRTS IN ONZE LEEG GELUNFRDE KERKEN, MET DANK AAN DE POET, VERVANGEN DOOR CIRSTELIJKE OEKORAÏNSE VLIVHTELINGEN?

    2082

    .

    ZONDAG 27 FEBRUARI 2022

    *

    Kuurne-Bw-Kuurne

    Ceci n’est pas une pipe ne kerkstoel….

    **

    500477 – UITGEPROCEDEERDE ILLEGALE ISLAM GELUKZOEKRTS IN ONZE LEEG GELUNFRDE KERKEN, MET DANK AAN DE POET, VERVANGEN DOOR CIRSTELIJKE OEKORAÏNSE VLIVHTELINGEN?

    **

    Vlaams Belang

    @vlbelang

    Feb 25

    “Illegalen moeten niet enkel bezette kerk uit, maar het land”

    “Illegalen moeten niet enkel bezette kerk uit, maar het land”

    De priester van de Brusselse Begijnhofkerk, die de illegalen eerst niet snel genoeg kon binnennemen, wenst ze nu buiten wegens de in de kerk ondertussen aangerichte schade. “Kerkbezettingen zorgen uiteraard voor veel overlast en erger”, zegt Kamerlid Dries Van Langenhove. “En ze zullen blijven voortduren zolang illegalen niet daadwerkelijk worden uitgezet.”

    “De kerk wordt al meer dan een jaar gebruikt om mensen zonder wettig verblijf onder te brengen”, aldus Van Langenhove. “Eerst voor een politieke actie, vervolgens door de hongerstakers, nadien door een kleine groep mensen die in de loop van het jaar hun woonst verloren hebben en op heden door enkele vroegere bezetters die beslisten terug te keren en de politieke bezetting te hervatten.”

    De priester van de Begijnhofkerk, Daniël Alliët, liet ondertussen echter verstaan dat het zo niet langer verder kan en House of Compassion, de organisatie die de Begijnhofkerk een ‘nieuwe bestemming’ geeft, heeft bekendgemaakt dat een deurwaarder de illegalen tegen 28 februari om 17.00 uur het pand zal uitzetten.

    “De illegalen zien zichzelf boven de wet, ze eisen eerst gebouwen op en vervolgens eisen ze regularisatie”

     

    “Naast de bezetting van de Begijnhofkerk kent het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een plaag van ‘solidaire opeisingen’ van leegstaande gebouwen”, merkt Van Langenhove op. “Deze leegstaande gebouwen worden door collectieven zoals ‘Les bénévoles sans-papiers de Bruxelles’ opgeëist waarna ze bezet worden door een groep van mensen zonder wettig verblijf. In Brussel zijn er op dit moment minstens zo vijf collectieve opeisingen van leegstaande gebouwen.”

    “Ik zal staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) hierover ondervragen”, besluit Van Langenhove. “Deze voor overlast en vandalisme zorgende illegalen zullen nooit uit eigen bewegingen de kerken en leegstaande gebouwen verlaten. Het moet voor Mahdi een prioriteit zijn ze gedwongen het land uit te wijzen.”

    Eigen mening

    Vlamingen zijn door de eeuwen heen aktijd Barmhartige Samaritanen gewest: een gastvrij volk met een open hart en een open portemonnee voor de behoeftigen. Denk aan Oost Priesterhulp. Oook vandaag is dat niet anders, niettegenstaande de misdadige bij-bedoelingen van de opdringerige isalammerij. Waaraan deze ‘Regering’ van Geniale Vivaldisten-restparttijtjes trouwens hun grootste medewerking aan verlenen…. Misdadige collaboratie in de Derde Graad dus.

    Vergeef me het sarcasme in navolgende bedenking, maar de toevloed uit Oekraïne van duizenden vluchtelingen naar onze landen, ten gevolge van de oorlog, heeft ook zijn goede kanten. Oekraïners immers zijn door en door ‘Orthodox’ en kunnen dus na verloop van tijd….. onze Vlaamse gelederen alleen maar versterken.

    I N H O U D

    U kon hier al meerdere keer lezen, dat wiij met ons getrweeën, na ons

    Pensioen, krom gewerkt in LAZZIO, op 130 Km ten Noorden van Roome, zijn ‘gaan rentenieren’. Het werd er, onder Berlusconi van de Forza Italia, ons tweede Vaderland.

    Berglandschap, verlaten door God en Kleine Pierke maar door-en-door Cjristelijk, vriedelijke bevolking, verzot op ofwel Eddy Mercks ofwel de Vlaamse Cultuur. Schilderkunst in het bijzonder. Onze beste vrienden daar waran ofwel reeds lang aangepasteuitgeweken Polen, ofwel Oekraïnïers. Van hen leerden we, tussen de Italiaanse plattselijke bevokking, veel meer over hiun landen dan Google kwijt wilde.. Dat is het verschil – de Boergondische Tijden (1370-15530) parafraserernd - tussen de landen van Herwaarts en die van Derwaarts – leefdeb we dus tussen de Italianen hoe tijdens de Mussolini-jaren, ‘de treinen minstens op tijd reden…

     

    Van de Polen hoorden we over hun aanbeden ‘Zloty’-Munten en hun tegen de ZU maar wel voor de de € zijn. Van de Oekaranïniers en hun families over hun haat tegen het Communisme en dus voortgezet tegen de Russen in het algemeen…. Alhoewel, over ‘de Poet’ wisten ze het niet zo goed…. Ze zouden wel zien!

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    DAVID & GOLIATH

    *

    Ik heb al eens geschreven dat het Rusland van Poetin een schurkenstaat geworden is, evenals het Turkije van Erdogan en het Iran van de ayatollahs. Voor wat Rusland de dag van vandaag betreft, kan ik dat alleen maar herhalen als men ziet wat die Poetin daar allemaal uitspookt.

    De waanzin die hij ten toon heeft gespreid m.b.t. Oekraïne tart elke verbeelding. Een buurland binnenvallen om daar het gezag neer te halen en te vervangen door een dat hijzelf zou aanduiden, is de redelijkheid voorbij.

    Poetin had al een waanzinnig parcours afgelegd, had al tegenstanders laten liquideren, al dan niet door vergiftiging , journalisten laten vermoorden, dictatoriale regimes gesteund in het buitenland en was daar telkens goed mee weggekomen. Zelfs de aanval op Georgië en de annexatie van de Krim werd min of meer door de vingers gezien door de rest van de wereld.

    Mijns inziens is de uiterste grens nu wel bereikt en zijn we aanbeland aan een mogelijke nieuwe koude oorlog of erger. Wie zijn bloedbroeders – zoals hij de Oekraïners zelf ooit noemde – naar het leven staat is een monster. We kunnen alleen maar hopen dat Poetin en zijn regime zich aan Oekraïne mispakken en dat er in dat Russische leger nog genoeg gezond verstand aanwezig is om Poetin en zijn partners in crime een halt toe te roepen.

    Al zal het denkelijk niet voor morgen zijn.

    ---

    Toch is het nu al duidelijk dat de Ruskis zich misrekend hebben voor wat de Oekraïense weerstand betreft. In mijn blog van 17 dezer (‘Het wilde oosten’) schreef ik al dat het Oekraïense leger sinds de annexatie van de Krim beter bewapend en beter getraind is, dat ze gemotiveerder zijn dan ooit en dat zelfs een groot deel van de burgerbevolking bereid is te vechten voor hun nieuwe vaderland. Het wordt geen ‘walk through the park’ voor Poetins leger en zelfs als het slaagt, is het in elk geval de sympathie van de vrije wereld kwijt.

    DE KROONPRINSEN VAN TRUMP

    Donald Trump.

    foto: ©AFP

    *

    Analyse - 27/02/2022 David Neyskens - Leestijd 4 minuten

    -

     CPAC (Conservative Political Action Conference) gaat dit jaar voor het tweede jaar op rij door in Orlando, we weten allemaal waarom. Natuurlijk heel jammer voor uw dienaar, die daardoor enkele dagen in Florida kan doorbrengen in de maand februari. Uiteraard komt voormalig President Trump langs en is de situatie rond Oekraïne een gespreks onderwerp op het podium, maar misschien is het toch interessant om eens een licht te werpen over de vraag: wie staat er klaar als Trump geen kandidaat is?

    Op de eerste dag kwamen drie troonpretendenten aan het woord.

    Ron DeSantis

    *

    Kandidaat nummer één is zonder twijfel Ron DeSantis. De populaire gouverneur van Florida heeft veel te danken aan Trump. Hij was lid van het Huis van Afgevaardigden toen hij besloot zich kandidaat te stellen voor het gouverneurschap van Florida. Hij stond amper vierde in de peilingen in de Republikeinse voorverkiezing voor gouverneur van Florida toen hij de steun van Trump ging vragen. Trump steunde hem, hij won de nominatie en daarna (nipt) de gouverneursverkiezing.

     

    DeSantis is populair vanwege zijn verzet tegen Covid-maatregelen

    DeSantis is populair vanwege zijn verzet tegen Covid-maatregelen en het moet gezegd deze zijn veel relaxter dan op andere plaatsen. Bijna nergens in Florida zijn mondmaskers te zien. Terwijl in Washington D.C. er indoor verplicht mondmaskers moeten worden gedragen, al wordt het relatief zachtaardig afgedwongen, is er in Florida volledige vrijheid.

    In zijn toespraak presenteert hij Florida als het dorp van Asterix, omringd door onderdrukkers die voorstander zijn van hoge belastingen, strenge Covid-maatregelen, woke-waanzin en open grenzen. Terwijl hij de man is die dit allemaal tegenhoudt of terugdraait. Een staat zonder covid-verplichtingen, met de laagste belastingen, een begroting in evenwicht, het verbieden van ‘Critical Race Theory’ op school, terwijl hij conservatieve rechters benoemt in het Hooggerechtshof.

     

    Hij won de verkiezingen in 2018 toen er 300.000 meer mensen als Democraat stonden geregistreerd dan als Republikein. Vandaag heeft de Republikeinse partij 82.000 meer geregistreerden. Zijn herverkiezing lijkt vast te staan, hij staat meer dan 20 procentpunten voor op de mogelijke Democratische tegenstanders.

    Opmerkelijk aan de toespraak was vooral het feit dat hij de naam Trump niet vernoemde. Er gaan geruchten over het feit dat hun relatie onder druk staat. Één ding staat vast, een politicus op dit niveau doet niks onbewust.

    TED CRUZ

    De senator uit Texas is een bekende man, zeker voor het conservatieve publiek hier. Het is voor hem dan ook een jaarlijks verplicht nummer. Cruz heeft een op zijn zachtst gezegd, interessante relatie met ‘The Donald’. Toen hij op de conventie in 2016 Trump niet noemde in zijn toespraak werd hij uitgejouwd door het publiek. Cruz keerde echter zijn kar en werd snel overtuigd dat hij Trump nodig had, zowel voor beleids realisaties, als voor zijn herverkiezing in 2018. Met dank aan Trump haalde bij het tegen Beto O’Rourke. Hij is de voormalige president vanaf dan altijd blijven steunen.

    Cruz is een man van ideeën, hij is geen man zoals DeSantis die uitpakt met verwezenlijkingen. Hij geeft kritiek op Biden, maar hij verpakt het op een filosofische manier. Hij is een tegenstander van verplichtingen rond vaccinatie en mondmaskers. Spreekt ook over de situatie met de Canadese truckers, met uiteraard luid boegeroep voor premier Justin Trudeau. Maar waar Cruz toch goed in slaagt, is van het niet te hebben over de acties zelf, maar over de connectie met vrijheid, zoals het bevriezen van bankrekeningen en hoe deze zaken allemaal deel uitmaken van zijn gevecht voor decentralisatie en tegen een overheid die allemachtig is.

    Hij voert wel heel expliciet campagne, waarin hij aangeeft hoe je op de hoogte kan blijven van zijn campagne. Hij wil dus nog meedoen in de toekomst. Persoonlijk denk ik dat hij sowieso niet zal meedoen voor het presidentschap omdat hij tevens herkozen moet worden voor de senaat in 2024.

    De vraag bij Cruz is of hij geloofwaardig is. Kan hij een presidentiële campagne dragen en is het presidentschap wel echt iets voor hem. Zijn naam wordt altijd genoemd voor het Hooggerechtshof, wie weet?

    JOSH HAWLEY

    *

    Hawley is een senator uit Missouri, verkozen voor de eerste maal in 2018 met steun van Trump en hij is de enige die expliciet verwijst naar de gebeurtenissen van 6 januari 2021 en zegt dat hij nog steeds achter zijn principes van toen stond. Hij steunde Trump heel hard, de integriteit van de verkiezingen.

    Opmerkelijk bij Hawley is dat het opnieuw een andere toespraak is. Één die sterk anti-Biden gericht is. Terwijl DeSantis spreekt over zijn beleid als gouverneur en Cruz door een filosofische bril kijkt, is Hawley op en top politicus.

    Hij komt heel gefocust over, de boodschap zit goed, de vraag is of het genoeg is.

    Hij spreekt over het federaal beleid en wat hij slecht vindt aan het beleid van Biden. Het is een man van het binnenland van Amerika. Waar men trots is op Amerika. Hij houdt een groot pleidooi om van de VS terug de grootste producent te maken van energie in de wereld en op die manier vijanden zoals China en Rusland aan te pakken. De bescherming van grenzen, Critical Race Theory, het debacle in Afghanistan. Alles komt voorbij. Hij komt heel gefocust over, de boodschap zit goed, de vraag is of het genoeg is.

    Hawley kreeg de zaal wel op zijn hand, maar moet het qua populariteit afleggen tegen Cruz. Hij sprak net na Cruz en zowat 30% van de mensen vertrok direct, waaronder opvallend veel jongeren. Hawley is geen man voor 2024, maar voor een verdere toekomst.

    David Neyskens

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Maar het is en blijft ’n feit, dat ‘Die Joekrien’ doorheen de Geschiedenis altijd en zonder onderbreking als deelgebied van het Tsarenrijk werd aangezien. Zo’n beetje als Vlaanderen altijd de melkkoe van de Zuiderburen is geweest. Zo niet goedschiks zoals sedert 1830 tot op heden en dat nog tot midden 2024, dan kwaadschiks zoals onder de Sanscullotten en Napoleon. Het begon al met Clovis, de lattre Frankische Koning die ooit een Vlaamse diep-christelijke boerendocher (Clothildis) uit Tressalingha, thans Desselgem bij Kotrijk) huwde. Van hem blijven de woorden ten eeuwigen dage geboekstaafd ‘God van Clothildis, indien Ge me de overwinning schenkt, zal ik mij bekeren’….

    Tot zover deze lezing….

    Het Verkiezingsjaar 2024 wordt dus een écht Wonderjaar. Zowel in Amerika met Trulp II als in dit Kloteland waaruit Vlaanderen eindelijk en voor altijd als een Fenix uit zijn as zal herrijzen.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!