MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 500476 - ALS GROEN ANDERS NIET KAN LEVEN DAN MOET HET MAAR A DERS LEREN TERVEN…

    *

    ZATERDAG 26 FEBRUARI 2022

    *

    500476 - ALS GROEN    ANDERS NIET KAN LEVEN DAN MOET HET MAAR A DERS LEREN TERVEN…

    *

    I N H O U D

    Hieronder zult U eerst bij Guvaal lezen over de mensonterende fratsen van de Bllauwe Bandieten in Geraardsbergen, waar er letterlijktot op de boord van het grafgesold werd met een aantal bedrogen bejaarden. Tot, noodgedwongen, Vrouwe Justitia ingreep en de Blauw getinte Grote Baas van dat bep-bedrijf uiteindelijk plaatste waar die thuishoorde. Achter dikke tralies. Maar de Weledele Heer Burgervader en partij-genoot, die aan de basis lag van dit zeer la  ng verdoken gebleven schandaal, bleef gaaf en onbesproken in   l onze Regime Media. De omertà, ziet U, net als bnij de meest dodelijke Italiaanse Maffia.

    *

    Als U dan Geraardsbergen hebt verteerd, kunt U verder terecht in de warme gastvrije schoot van de gif-groeene MAYRIAM ALMACY.

    Opgepast echter eenmaal daar aangekomen, voor het gebrek aan verse lucht en een dreigend stikstofgehalte die we voorheen, in de goede Politieke Correctheid van het woord, de CO2 dienden te noemen.

    Enfin, dat is een levensbedreigende vraagstuk dat de Vivaldi Geniën onderstussen weeral hebben opgelost. Geen enkele koe of varken meer zonder toegeknepen uitlaten, en al zeker geen mensen meer die daarvan moeten leven. Die moeten maar uitwijken naat fg

     

    Frans-Vlaanderen (Hondschote) want hun bedrijven zullen omgetoverd worden tot bossen en ‘natuurgebieden’.

    >  br qoort boerenn die stemden toch alleen maar’ voor Het Vlaams Bemangl


    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    ZORG EN POLITIEK

    *

    (Indrect wordt hier ’t bolronde Somerken ui Mechelen voor schut gezet. Want die is in zijn Gebied de Grote Leider….)

    *

    Er is de laatste tijd al heel wat misgelopen bij onze zorgcentra en crèches, met zelfs de dood van een zes maand oude baby tot gevolg. ‘Zelfbediening W. Beke’, zoals Kaariman hem noemde, komt hiermee weer eens onder druk te staan, net zoals al eens gebeurd was bij de eerste corona golf.

    Hij gaat daar nog maar eens iets aan doen, zoals gewoonlijk nadat men te lang achter de feiten is blijven aanlopen.

    Een van de probleemgevallen, in een zorgcentrum in Grimminge, een deelgemeente van Geraardsbergen, kreeg ook nog een politiek staartje, waarbij nu eens niet Beke, maar Open-VLD te maken had. Na de schandalen i.v.m. de gouverneurs benoeming van Oost-Vlaanderen en de onverkwikkelijke affaire El Kaouakibi, gaat die partij ook niet vrijuit in de zaak van de gerechtelijk inval in het vroegere zorgcentrum, nu ‘cohousing’ geheten, in Grimminge, dat vorig jaar al zijn vergunning kwijtspeelde, maar nog steeds bewoond bleek. Alsof dat nog niet erg genoeg was, werden de achtergebleven bewoners serieus verwaarloosd en konden zij voor zorg en medicatie alleen nog rekenen op de poetsvrouwen. De uitbater en zijn vriendin werden daarvoor aangehouden, wat genoeg zegt.

    Wat Open-VLD daarmee te maken heeft? Wel, die uitbater had er een blitzcarrière binnen de partij opzitten en werd in 2017 zelfs uitgeroepen tot ‘ondernemer van het jaar’. Daarbij sleepte hij de ‘Unizo Business Award’ in de wacht en werd hij lid van het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst van de partij Intussen zat hij ook in het bestuur van de plaatselijke afdeling van Open-VLD, die in Geraardsbergen de burgemeester levert. Hij kreeg aanvankelijk wel een omgevings vergunning voor het bouwen van assistentie woningen, maar niet voor de ‘cohousing’ en wat hij deed was in feite illegaal. Of ze hem ondertussen uit de partij zouden gezet hebben, is mij niet bekend, maar het ging ook dit keer weer over ‘de postjes’..

    BREAKING NEWS

    **

    RIP De Groene Partij 1979-2024: ANDERS GAAN STERVEn

    *

    20 februari 2022 Mo Vanelders

    *

    Groen ging het doen: uit de kernenergie stappen en tegelijkertijd België rechtvaardiger maken.

    De vertragingen, onderbrekingen en blokkeringen lijken intussen flink op de NMBS-werk methode. En ja, voor die treinen is inderdaad Ecolominister Ginkelet bevoegd. Aan het kampvuur is Tinne Van der Straeten wellicht het populairste wicht, maar in de boze buitenwereld denkt men daar anders over.

    Ach, die groenen toch. Een oud gezegde luidt als volgt: ‘Goede bedoelingen zijn niets zonder kennis van zaken’. Net daaraan heeft het wel al eens gemangeld bij de neo-communistische ecologisten. Een betere wereld leek in zicht toen Anders Gaan Leven (Agalev) in 1979 als partij voor het voetlicht trad. Buiten de lelijkste partijnaam ooit werden de kieslijsten bevolkt door buitenissige lelijkaards. Het is jammer maar helaas de waarheid. Magda Aelvoet met haar raspende stem en haar contrakapsel, Vera Dua wier lilliputterverstand zich weerspiegelde in haar Hobbitgestalte, de door ‘een gebrek aan democratie en transparantie’ gevluchte Jef Tavernier, fatje Eddy Boutmans die de Derde Wereld wou dekken met gesubsidieerde liefde, oud-VRT-journalist Hugo Van Dienderen die als oud-geborene de senioren wilde vergroenen, beroepsoverloper Ludo Sannen, bouletten-babe Fatima Bali en Mieke-geen blabla maar boemboem-Vogels. Toen onze Mie Antwerps schepen was arriveerde ze aan ‘basis-democratische’ bijeenkomsten steevast met een fiets die ze twee minuten daarvoor uit de koffer van haar dienstwagen had laten slepen door haar chauffeur van ‘t stad. Opper opportunist Jos Geysels was ooit aan zijn ego-centrale opmars begonnen in Turnhout waar hij naar Joegoslavisch model ‘raden’ organiseerde. Zijn verderfelijke karakter en glibberige bochten-ideologie perverteerden de oorspronkelijke goedbedoelde groene ideeën tot agitprop-brij voor de machtspartij die hem en hem alleen moest dienen.

    Oprichter paterke Luc Versteylen bleef achter in de brouwerij van Viersel, mijmerende over zijn ‘diepste draai’ en machteloos ziende hoe zijn beweging werd gekaapt door cultuur-marxisten. Jos Geysels ontwierp uit losgeslagen haat het cordon sanitaire dat het Vlaams Blok/Belang voor eeuwig buiten de poort moest laten. Wij kennen niemand binnen Groen die Joske niet verafschuwt. Deze haast satanische oer-individualist die zich hult in een collectivistisch zomerjurkje, heeft van de ecologische partij een sekte gemaakt met eigen geloofsovertuigingen en met een schijnbaar argeloze hippievergadercultuur. Aan die befaamde basis kronkelen nog steeds brave jongens, meisjes en elfjes rond de bezwijmelende gedachte dat een proper paradijs op aarde binnen handbereik ligt eens de boze geldhaaien zoals in Jaws ontploft zijn. Jammer voor die kronkelzielen dat er nog Jaws2 en Jaws3 volgden. En ontploffingen? De kerncentrales zijn de wapens waarmee het Armageddon zich zal voltrekken! Dit geloof heeft absoluut niets vandoen met een realistische, respectvolle en traditionele benadering van de natuur om ons heen. Niemand is meer tegen schaduwrijke bomen, helder water of zuivere lucht. Daarvoor ijveren anderen dan Groen. Hun obsessie met kernenergie marginaliseert hen waar ze bij staan. Voorzitter Meyrem Almaci komt in alle studio’s wel van haar kloten maken over dit falende land, maar een mens kan haar betoog vrijwel nooit herhalen, samenvatten of zelfs begrijpen. Ze is tegen armoede, zo blijkt. Ze heeft iets met de multiculturele keuken. Ze knikkert even ongenadig als die andere politieke roofdieren concurrenten uit het hok. Ze krijgt ‘het’ niet verkocht.

    Net als in 1999 toen ze Guy Verhofstadt hielpen bevredigen bij zijn premierstreven in de paarsgroene regering depanneren de groenen de Vivaldisten. Na vier jaar regeringsdeelname lagen ze op de koude kiesdrempel. Datzelfde scenario dreigt nu opnieuw. Zeg Groenen, get your act together! Belast ons niet met fundamentalistische wanhooppolitiek. Wat zou een Petra De Sutter van dit alles vinden? Zou die er nog echt in geloven?

    Kristof Calvo blijft mekkeren vanop een veilige groenlinkse zijlijn. Hij sebbelt een en ander over particratie en is verder gelukkig met zijn Jessika Soors, de kuisvrouw van Ecolo-staatssecretaris

    Sarah Schlitz

    Toch nooit de kleindochter van de grote Hugo Schiltz onzaliger gedachte….

     

    Wouter De Vriendt, allemans favoriete vijand, stookt als Kamerfractieleider af en toe het kampvuur nog eens op met stoere praat over bijzaken.

    PAL NWS berichtte recent over Evelien Matthys, de communicatie directeur van Groen. Zij tweette een wetenschappelijk niet correcte bewering van de anti-nucleaire denktank WISE over de CO2-uitstoot. Die zou 16 keer hoger zijn door kerncentrales dan door wind en zon. Meteen werd deze désinformatie neergesabeld door energie specialist en KUL-hoogleraar Ronnie Belmans, door filosoof Maarten Boudry en niet voor de eerste keer door eco-modernisme.be. Het duidt op een religieus vasthouden aan op den duur onverkoopbare dogma’s. Dus neen, het gaat echt niet goed met Groen.

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    St Roùbouts in Mechelen

    **

    Kijk beste mensen, het was mij al ter ore gekomen, dat er in Somerstadt al geruime tijd echt rare, ja diepvreemde (import?)- dingen gebeurden. Ooit, in de jaren ’98 ????, de tijd dus waarin de dieren nog konden spreken en Bart Somers nog eerder Geel-Zwart dan Diep Blauw & dus rijk geworden was, deelden wij ooit, samen met de talrijke omstaanders, de emotie bij het opgraven, naast de Kathedraal, hoe een meters diee KUIL, zijnde het graf van de daar begin 1800 door de Sansculotten terecht gestelde ‘Briangands’.. Er ging een siddering door de menigte, toen we de tot op het bot naakte skeletten onder het voetlicht gebracht, zagen.

    Wat was die Franse ‘cultuur’ toendertijd maar ook nu nog, verislamiseerd – met deze VIVALDI

    -GENIËN in hun verlengstuk, toch een zegen voor ons, arme Vlaamse boerkens, die de ziel uit hun lichaam werkten voor andermans portemonnee en tussendoor vochten voor Ourer en Heerd…

    Voor het kogelronde Somerken wacht dus nog een daad van eeuwuigdurende roem. Die bastaat uit twee delen waarvan DEEL I reds is ingezet. Die wereldberoemde “Maneblussers Toren’ scheef zoals die van Pisa, scheef naar LINKS te zetten. Zodat het tenminste voor iedereen duidelijk is dat Blauw in feite ROOD wil zeggen. Iets dat ‘de Poet’ in het Kremlin ongetwijfeld vreugdekreetjes zal doen slaken van blijde verwachting. Na Kiev, ook Mechelen onder de voet lopen.

    Zou tenminste duidelijk zijn. Vlamingen en Oekrainiërs: één oit nat in de islampot.

    De Kroon op het werk zou er vervolgens in bestaan, dat vervloetke teken der Kruisivaarders op de toenspits, te vervangen door DE HALVE MAAN.

    Wedden dat de dag nadien, het Soermken, als Sultan verkleed en met kopvodden rondom zijn edel gelaat, voorzien van kromzwaard, de nodige peniskokers en een legertje harem-vrouwen (stdsbedienden?), door het omliggende trekt?

    VTM is nu al belast met de vereiste Regie, terwijl Bart Zeeckhout van DM beweert reeds ‘klaar te zijn gekomen’ met zijn inspirerende artiekelenreeks over iets wat, moesten er geen Verkiezintgen meer komen, reeds in de sterren staat gescheven…

    Zo helpe mij God Almachtig.

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!