MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500475 – BEZETTING OF BEVRIJDING: OEKRA ÏNE MAAKT VANDAAG HETZELFDE MEE ALS VLAANDEREN IN ‘40-45…

    .

    *

    VRIJDAG 25 FEBRUARI 2022

    **

    2/3/1127 Moord op Karel de Goede

    Graaf van Vlaanderen

    Graaf van Artesië

    Graaf van Zeeland

    *

    500475 – BEZETTING OF BEVRIJDING: OEKRA     ÏNE MAAKT VANDAAG HETZELFDE MEE ALS VLAANDEREN IN ‘40-45…

    *

    I N H O U D

    Deze nog jonge Graaf, geboren iut een Deense vfader en een Vlaamse modeer, omdtreeks 1080/1086, werd in de St Donaaskerk in Brugge op 2 Maart 1127 vermoord onderwijl hij, aalmoezen uitdelend en biddend, in gebed verzonken was. De daders ???? Opstandige Fransgezinde Brugse leden van de lagere adel.

    Het wren de jaren van zware hingersnood rn diepe armoede in heel de

    Gans het Land stond meteen op stelten en de daders werdan alle gevat en op bevel van de Franse Koning !!!!!!! van de hoogste torens der stad levend naar beneden geworpen. De Leider Erembald of Bertolf? te voet ’s nachts via Veurne op de vlucht naar Frankrijk, werd korte tijd nadien door de Ieperlmingen – mijn verre voorouders - herkend, gevat en op de meest wreedaardige manier openbaar terecht gesteld aan de voet van de halletoren. Waarna in gans Vlaanderen, Artesie en Zeeland de kerkklokkken dagenlang bleven luiden en tijkelijk uitgedoste narren vreugdedansen uitvoerden op de transen van alle belforten.

    Uiteindelijk werd Karel opgevolgd door een neef, Diederik van de Elzas, die de machtsstrijd won dankzij de steun der Vlaamse steden.

    *

    Voor verdere buhzonderheden: zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Karel_de_Goede

    *

    Iedereen die zijjn eigen wortels uit het verleden niet kent – Vlaming of Oekraïnïer - gaat als een blinde mol naar zijn eigen ondergang….

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    MAD VLAD

    *

    De diverse keren dat Poetin het in zijn toespraken over Oekraïne had, beweerde hij telkens dat Russen en Oekraïners eenzelfde cultuur en geschiedenis hebben en ze dus in feite broedervolkeren zijn. Dat neemt niet weg dat hij die broeders nu wel de oorlog heeft verklaard. Daarmee moet hij voor Stalin niet onderdoen, als hij het huidige bewind in Oekraïne een ‘naziregime’ noemt. Hitler’s regime doodde in hoofdzaak echter buitenlanders, Stalin (én Mao) integendeel vooral de eigen mensen. Net zoals nu Poetin.

    Na de annexatie van de Krim kon Poetin in eigen land nog op een algemene steun rekenen van 90% van de bevolking. Voor wat nu gebeurt is die steun gehalveerd. Als het Westen straks alle geplande sancties doorvoert, zal de doorsnee Rus in de straat, die nu al arm is, er nóg slechter aan toe zijn. Ik had het er al eens over dat het Bruto Binnenlands Product (BBP) van Rusland niet groter is dan dat van de Benelux. Ik vond daarover enige cijfers die dat bevestigen. In 2021 produceerden de 144 miljoen Russen nl een waarde van zo’n 1.700 miljard dollar. Met amper 28 miljoen inwoners hadden Nederland en België een BBP van 1.600 miljard. Als we er de Luxemburgers uit het Groothertogdom bij nemen, steken we als Benelux de Russen zelfs voorbij!

    Tussen de echte Oekraïners en de Russisch sprekenden van de zelfverklaarde ‘volksrepublieken’ van Donetsk en Luhansk zou het hoe dan ook niet meer goed gekomen zijn*. Had Poetin zich beperkt tot de Donbas, had het anders kunnen aflopen. Maar zijn ‘Vaterland muß größer sein’ en daarin verschilt hij dan weer niet veel van der Adolf.

    De geschiedenis blijft zich herhalen.

    ---

    *Doet me denken aan dat mopje bij de val van het IJzeren Gordijn in Duitsland. Stond daar een groep Oost-Duitsers tegenover een groep West-Duitsers. Riepen de Oost-Duitsers: ‘Wir sind ein Volk!’. Waarop de West-Duitsers antwoordden: ‘Wir auch!’.

    Zie vooraf

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Jaak_Smeets

    *

    BREAKING NEWS

    *

    tScheldt onthult nieuwe doofpot affaire bij DPG Media (nadat in Nederland ook een doofpot operatie werd ontdekt)

    20 februari 2022 Roski

    *

    DPG-Doofpot 1

    Gisteren werd DPG-Doofpot 1 onthuld in de Nederlandse media. Een onafhankelijke media maker, Yves Gijrrath, onthulde in zijn podcast, The GYGS, dat één van de ex-topmannen van DPG Media jarenlang zijn pen liever doopte in vrouwelijke plooien dan in de kranten die hij leidde. Het gaat om Jaak Smeets de man die vanuit de Persgroep baas boven baas werd van tientallen redacties in België en Nederland. Nadat er klachten over Jaak en zijn overjaarse grijpgrage handen en grensoverschrijdende tongstrelingen bij de top van DPG Media belandden werd Jaak eerst op de vingers getikt. Toen er een jaar later opnieuw ernstige klachten opdoken werd Smeets, volgens DPG Media, zonder opzegvergoeding buitengeknikkerd.

    Wat is er zo bijzonder aan dit verhaal?

    Dat alle hoofdredacteurs binnen DPG Media (De Morgen, Humo, HLN, Dag Allemaal, VTM en enkele van de grootste Nederlandse kranten) op de hoogte waren van zowel het grensoverschrijdend gedrag als van de sanctie die Smeets werd opgelegd.

    Dat alle hoofdredacteurs besloten om geen jota te openbaren in hun respectieve kranten over het seksuele roofdier dat aan de top van DPG Media jarenlang zijn ding had kunnen doen en door een curare pijltje uit het bladerdak van zondige handelingen met ondergeschikte vrouwen was geschoten.

    Capo di tutti capi, Christian Van Thillo, maakte de omerta tast- en voelbaar. DPG Media organiseerde een schoonheids wedstrijd in afscheid nemen van Jaak Smeets. Met grote toeters en koninklijke lofbetuigingen werd Smeets uitgeleide gedaan terwijl menige DPG Media-vrouw zich vuil, omgekocht, bedrukt, gepenetreerd, veracht en onderdrukt voelde.

     

    Terwijl DPG Media met HUMO, De Morgen, Het Laatste Nieuws, VTM, Het Algemeen Dagblad en De Volkskrant hun best deden om iedere onverlaat die op de werkvloer een steelse blik lanceerde naar het decolleté van een vrouwelijke medewerkster of ondergeschikte publiekelijk aan de schandpaal te nagelen, zwegen ze als vermoord over de ontuchtige handelingen aan de top binnenshuis.

    De gretigheid waarmee een Bart De Pauw door DPG Media werd gecastreerd was omgekeerd evenredig exemplarisch voor de stilte over de onbezonnen lustsappen die Jaak Smeets in de kantoren van DPG Media als een krolse kater over vrouwen en meubilair sproeide.

    Het is ook DPG Media die maar wat graag ‘tScheldt betittelde als rioolpers, dit terwijl er geen grotere smeerpijpen in de journalistiek te vinden zijn dan in de kantoren van de DPG-hoofdredacteurs.

    De hoofdredacteurs van DPG Media blijken collaborateurs van de macht. In plaats van hun pennen in vitriool te doppen, doppen ze hun piemels in elkaars stilzwijgend- en instemmigheid.

     

    De journalistiek was nooit zo beschimmeld als vandaag.

    Maar het gaat nog verder

    DPG-Doofpot 2

    Samira Atillah

    **

    Terwijl De Morgen met zijn hoofredacteur Bart Eeckhout geen kans onbenut laat om ‘tScheldt te bashen, wordt ‘tScheldt vanuit de redactie van De Morgen gevoed met informatie.

    Zo blijkt er onder de leiding van Bart Eeckhaut en met instemming van Christian Van Thillo, een nieuwe doofpotaffaire te zijn in elkaar gestoken.

    Tussen De Morgen en De Standaard woedde een tijd geleden een strijd om ‘journaliste’ Samira Atillah aan boord te halen. De Morgen won het pleit. Atillah kirde het uit via sociale media dat ze reporter werd bij De Morgen. Voorwaar niets om trots op te zijn in de wereld van het Gezond Verstand. In de wereld van gesubsidieerde wokeness is het echter een speeksel medaille die vrouwen als Samira graag op hun vooruitpriemende tepel steken om op te vallen in het medialandschap.

     

    Samira wil niet alleen opvallen met tepel-hoven en zwoele blikken, ze wil ook opvallen als ethisch raciaal kompas in Vlaanderen. Atillah past in het rijtje allochtone wereld verbeter-nimfen zoals Sihame El Kaouakibi en Zelfa Madhloum. Hysterische dramaqueens en opgefokte moslima’s wiens brein te week is gelegd in Arabisch viswijvenwater. Tierend en brullend trekken ze door Vlaanderen onder het uitstoten van racisme darm gassen, seksisme boeren en oikofobemenstruatieproppen.

     

    Iedereen die niet is met Mohammed (God Verdrinke Zijn Ziel) en zijn racisme-assepoesters wordt getrakteerd op klachten bij de politie, dagvaardingen, huiszoekingen, inbeslagnames en arrestaties door collaborerende onderzoeksrechters.

    Het Lot en Karma hebben elkaar gevonden en sloegen de handen in elkaar.

     

    Zij die er een dagtaak aan besteedde om te fulmineren over grensoverschrijdend gedrag, Samira Atillah, dook tussen de lakens met de Chef Nieuws van De Morgen, Tom De Smet.

    Het zal ons een spreekwoordelijke worst wezen wie het met wie doet in dit tranendal, vooral als het Delphine Lecompte is die zich met haar kippenbillen anaal laat nemen door een vrachtwagenchauffeur.

    Het Arabisch viswijven-karakter van Atillah kennende zouden we Tom De Smet sterk afgeraden hebben zijn roede redactiegewijs te laten poetsen door Samira. Zeker nadat Tom en Samira de laatste maanden vaak samen interviews maakten. Zeker nadat Tom De Smet honderden tweets, berichten en artikels besteedde aan grensoverschrijdend gedrag. (Tom De Smet blies gisteren zijn Twitter-account op nadat ‘tScheldt een eerste artikel publiceerde over de vuiligheid die opborrelt bij De Morgen)

     

    Volgens De Morgen, althans de journalisten die ‘tScheldt voeden met informatie die geen enkele andere gazet in Vlaanderen durft publiceren, wegens allemaal gesubsidieerd en dus Regimepers, zou Tom De Smet de affaire hebben stopgezet nadat duidelijk werd dat Samira zijn tussen de benen bungelende redactiestaf gebruikte om hogerop te raken binnen DPG Media. In een absoluut voorspelbare tegenactie trok Samira Atillah naar de DPG Media vertrouwensmedewerkers om haar beklag te doen. Hoe is het mogelijk dat een blanke Vlaming haar succulente vrouwelijke lippen, zowel van boven als van onder, de bons gaf? Aangezien de vertrouwensmedewerkers Jaak-Smeets-gezien goed zijn opgeleid om vooral hun bek te houden mocht Atillah een met Arabische vloeken doorspekt MeToo-verhaal ophangen waar zelfs Bart De Pauw onpasselijk van zou worden.

     

    Als een bliksemschicht werd Christian Van Thillo ingelicht. De DPG omerta-machine kwam op gang de minuut nadat Van Thillo verbijsterd het verhaal van Samira Atillah aanhoorde en Bart Eeckhaut een stamp in de edele delen verkocht om erop aangedrongen te hebben Atillah voor de neus van De Standaard weg te kapen. “Waarom zit die f.cking b.tch bij ons?”, zou hij geroepen hebben, “zie wat ervan komt! Straks hangt Bart Somers aan de lijn om Tom De Smet te ontslaan en Samira Atillah te bevorderen!”

     

    Ondertussen verzamelde Samira Atillah een emmer excrementen en smeerde ze de muren van de redactielokalen van De Morgen in met de op haar lijf geschreven woorden ‘Racisme!’, ‘Seksisme!’, ‘MeToo!’

     

    Nooit stonk het harder bij De Morgen als vandaag.

    Zowel Tom De Smet als Samira Atillah werden op non-actief geplaatst.

     

    Samira Atillah kennende is ze al op zoek naar een uitgeverij om haar nieuwe boek “Langs achter genomen door Tom De Smet” gepubliceerd te krijgen.

    U zal in de Regimepers weinig lezen van DPG-Doofpot 1, zeker niets van DPG-Doofpot 2.

     

    Het is mogelijk dat binnen enkele weken minister van Media Benjamin Dalle, samen met Samira Atillah in De Afspraak zit, alwaar Dalle mag liegen dat de blootfoto’s van Samira en Tom door ‘tScheldt gepubliceerd werden.

    Zo ziet hypocrisie eruit…

     

    **

    STEUN ‘TSCHELDT

     

    DPG Media krijgt van de overheid zo’n 100 miljoen euro per jaar om dingen NIET te publiceren. ‘tScheldt krijgt nul euro subsidie. Je kan ‘tScheldt steunen met een abonnement.

     

       12 maanden online lidmaatschap

       €84,00

       Toevoegen aan winkelwagen

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Niets aan toe te voegen, buiten misschien het feit dat we de naam Isabel Albers zeer regelmatig iedere morgen horen op de Rdaio bij hun ‘Pers Overzicht’.

    U wet dus van waar de wind komt. En een gewaarschuwd man is er twee waard. Het REGIME is aan het woord. Mocht U dat voorheen nog niet geweten hebben. Geduld dus tot na de Verkiezingen….

    Ach ja ook, nog dit. Tot hertoe schreef ondergetekende over Bart Zeekhout van DM. Dat blijkt inderdaad niet alleen instinctmatig juist te zijn, maar is in feite nog veel te zwak uitgedrukt. Maar als het dan absoluut moet over dat 2de uitlaat-strop te gaan, heb ik het over Bart Somers. Hoe vulgair dat ook moge overkomen.Want dat pafferig individu ligt aan de basis van al die stank…. Puur zakkenvulderij, maar dat zijn we van hem gewoon. Het is de enige reden van ijn bestaan en meteen dat van zijn hele Blauwe Dievenbende.

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!