MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500471 – NU AL MET ALLE CHINEZEN, MAAR BIIENKORT OOK MET DEN DEZEN?????

    .

    VRIJDAG 11 FEBRUARI 2022

    NA RGEN KOMT ZOONESCHIJN

    *

    Vandaag is het precies206 dagen geleden dat ik hier – ziek als een hond - als een afgedankte leeg gepluimde sloef in dit Ouwe Peekeshuis ben terecht gekomen.

    Het is daarenboven prrcies42 dagen geleden dat ik, na 28 jaar samenzijn, verbonden voor God en de mensen, dat ik ,nog iets hoorde van zij die al die jaren niet alleen ‘mijn zorgen deelde’, maar ze ook voorkwam. Die leeft nu (alleen?), wordt gezegd, zo wat vijf kilometer verder.

    Mensen ontmoeten elkaar, bomen niet. Echt waar?*

    *

    500471 – NU AL MET ALLE CHINEZEN, MAAR BIIENKORT OOK MET DEN DEZEN?????

    *

    I N H O U D

    In plaats van ons voorvaderlijk Christelijk Geloof, zijn er nu in de plaats gekomen in de eersste plaats de zever in alle kleiuren vn de regenboog over ‘Oma Crom Corona’, en in de tweede plaats de nog grotere zever over de ‘Opwarmijng der Aarde’.

    En we moeten het toegeven: het brengt op. De Media worden er stinkend (!) rijk door. Terwijl de Gewone Burger er horendul van wordt… En misschien om zijn miserie te veergeten wel aan de fles geraakt.

    En zo steven we, half onder invloed of helemaal verdoofd met de snelheid van het licht en in rechte lijjn naar nog maar eens…. ‘Die Joekrien’ van de Bidssprinkhaan, waar volgens Urbanus straks weer miljoenen sukkelaars ‘gaan liggen sneuvelen’ ter ere van het Vaderland.

    Ook de Chinezen? Misschien wel, want kogels zijn rond en vliegen dus alle richtigen uit. Maar in ieder geval dus ook naar den dzen. Wij allemaal dus, in het Vrije Westen.

     

    Waar er zelfs geen kerken meer zijn om daar te gaan in zitten bidden, zoals in de Meidagen van ‘40 want al die Godsjuizzen zijn ondertussen oorkussens van ee duivel geworden…

     

    GROENE STROOM ?

    *

    De negen elektrische gascentrales die momenteel actief zijn in België, hebben vorig jaar gezorgd voor recordwinsten door verkoop aan het buitenland. De winsten bedroegen 4 tot 10 keer die van de vorige jaren. Een grote verrassing is dat niet, want dat gebeurde ook met onze kerncentrales zoals ik al meldde in mijn blog van 6 dezer (‘De kernuit- en instap’). De verrassing en vreugde was echter van korte duur, want bij nader toezien bleek dat een deel van het gas nog goedkoop was aangekocht en met winst doorverkocht aan andere leveranciers, hetgeen niet volgens het boekje is. Groene stroom? Laat me niet lachen. Blijkt nu dat die gascentrales vorig jaar voornamelijk winst gemaakt door niét te draaien! Dat kunnen ze zich veroorloven, omdat ze zwaar gesubsidieerd zijn met ons belastinggeld. Bij het huidige dreigende tekort had men dat overtollige gas beter opgeslagen of de extra winsten doorgestort naar de Staat. Bij de hoeraberichten werd ook niet verteld hoeveel CO2 die gascentrales dat jaar hadden uitgestoten en dus ons klimaatextra hadden vervuild, wat kerncentrales niét doen..

    Minister Van der Straeten beloofde alvast een onderzoek, wat dat ook uit zal betekenen. Ze zal nog dikwijls extra werk krijgen van haar ruziemakende coalitiepartners. Wat veelbetekenend is in deze zaak is, dat 5 van de 9 huidige gascentrales beheerd worden door Engie, wat verklaart waarom dit Franse bedrijf er op uit is om haar Belgische kerncentrales te sluiten en te vervangen door extra gascentrales waarvoor ze miljoenen euro’s subsidies kan krijgen zonder dat ze zelfs hoeven te draaien.

    ---

    En dan nog dit:

    Het gekibbel over de Pfos/Pfas begint zo stilaan te gelijken op de non-discussie in 1453 over het geslacht de engelen binnen het Oost-Romeinse keizerlijk paleis van Constantinopel, dat terwijl de stad werd aangevallen en later ingenomen door de Turken, wat het einde van dat keizerrijk inluidde.

       NIEUW ARREST GEEFT DEMIR EXTRA MUNITIE VOOR STRENGER STIKSTOFBELEID

    **

    Minister van Omgeving Zuhal Demir. ©Photo News

    10 februari 2022 22:00

    *

    Een nieuw stikstofarrest vernietigt de vergunning voor de uitbreiding van een geitenhouderij in Merksplas. Minister van Omgeving Zuhal Demir grijpt de beslissing aan om de druk voor een Vlaamse stikstofdeal op te voeren.

    Het arrest gaat over een geitenhouderij die op 24 september 2020 van de provincie Antwerpen een vergunning had gekregen om de bestaande activiteiten uit te breiden. De vzw Natuurpunt Markvallei maakte bezwaar tegen die vergunning. Volgens de organisatie zou zo'n uitbreiding een negatieve impact hebben op waardevolle omliggende natuur.

    De essentie

    Minister van Omgeving Zuhal Demir dringt aan op een stikstofdeal na een nieuw arrest van de Raad voor Vergunnings betwistingen.

    De Raad vernietigt een vergunning voor een geitenhouderij omdat de stikstof impact niet goed in kaart is gebracht.

    De Vlaamse regering zoekt al maandenlang naar een akkoord over nieuwe stikstofregels, nadat de Raad voor Vergunnings betwistingen het vorige beleid aan diggelen had geslagen.

    Het dossier zit in het slop, omdat de N-VA en CD&V kibbelen over de aanpak van de landbouw.

    De Raad voor Vergunnings betwistingen heeft de vergunning in een arrest vernietigd. De Raad oordeelt dat de vergunnings aanvraag niet voldoet omdat de stikstof impact niet goed in kaart is gebracht.

    "Het stikstof bad is vol. Er mag niets meer bij. "

    Isabelle Larmuseau

    Advocaat

    Vergunnings stop?

     

    In principe kunnen de aanvragers hun aanvraag opnieuw indienen en de ontbrekende informatie alsnog toevoegen. 'Maar de kans is klein dat de beoordeling dan positief is', zegt de advocate Isabelle Larmuseau van het kantoor LDR dat Natuurpunt bijstond in de procedure. 'Het stikstof bad is vol. Er mag niets meer bij.' 80 procent van de door Europa beschermde natuur in Vlaanderen kreunt onder te veel stikstof.

    Vlaams Minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) grijpt het arrest aan om het belang van een stikstof-deal nog eens te benadrukken. De Raad van State kelderde eerder ook al een ruilverkaveling tussen twee boeren, omdat de stikstof impact niet in kaart is gebracht. Ook toen trok Demir al aan de alarmbel.

    Stéphanie Romans Daan Bleus

     

    We worden overspoeld met optimistische berichten over hernieuwbare energie.

     

    **

    Ondanks gratis wind en zon: energiefactuur stijgt, CO2-toename versnelt,

    booming business, maar sociale en ecologische achteruitgang

    *

    Essay - 11/02/2022

    *

    Het regent berichten in ‘de media’ die ons de indruk geven dat het rijk van de klimaat- en energievrijheid met wind en zon nakend is. Tien jaar na hun startperiode zitten beide technologieën in het lineair stijgende gedeelte van de te verwachten sigmavormige groeicurve. Ze hebben dus nog groeipotentieel (zie het Global Status Report van Renewables 2021). In de media krijgen ze veel krediet want er zijn gouden zaken te doen. Maar de resultaten zijn niet zichtbaar waar je ze als burger verwacht. Niet in de energiefactuur, en niet in de afname van het gebruik van fossiele brandstoffen.

    Staat u ons toe even stil te staan bij deze evoluties.

    Weerbarstige realiteit

    ‘Duurzame bronnen genereren de helft van de Chinese elektriciteitsproductie’, schreef Business AM recent, met een suggestieve foto van potente zonnepanelen boven het artikel. China leidt de zonnepanelen-dans, dus in dat land verwacht je resultaat. En resultaat drukt zich uit in cijfers. Volgens data-expertisebedrijf Bloomberg bestond de Chinese elektriciteitsmix in 2021 voor 2,2% uit zon en voor 7% uit wind. Maar in de totale ‘energiemix’ van het land zijn de waarden voor zon en wind van de grootteorde van de grootteorde van 1%! De hoera-mededeling slaat dus nergens op. China heeft meer dan honderd kerncentrales erbij tegen 2030, en de rest van Azië (vooral India) volgt. Zo groot is het vertrouwen in hun zonnepanelen dus ook weer niet!

    Dat vermelde IEA-agentschap schrijft letterlijk enkel dat de groei van zonnepanelen en windturbines groter is dan ooit tevoren. Die groei, dat is niet de grootte

    Nieuws webstek Business AM meldt op 2 december 2021: ‘Hernieuwbare energie volgend jaar groter dan fossiele en nucleaire brandstoffen samen.’

    ???????

    Ze citeren zowaar een rapport van het Internationaal Energie Agentschap, IEA. Een hoera-mededeling die zelfs een leek de wenkbrauwen moet doen fronsen, want het wereldwijde statistiek portaal Our World in Data meldt: 89% is fossiel plus nucleair, 2,2% wind en 1,1% zon. Dat vermelde IEA-agentschap schrijft letterlijk enkel dat de groei van zonnepanelen en windturbines groter is dan ooit tevoren. Die groei, dat is niet de grootte.

    Hoera-berichten over elektrificering

    Het tijdschrift Auto55 meldt eerlijk dat de media overstelpt worden met hoeraberichten van het type ‘geëlektrificeerde auto’s hebben een historische doorbraak gerealiseerd en bereiken voor het eerst een niveau dat vergelijkbaar is met dat van dieselwagens.’ Auto55 merkt terecht op dat zowat alles wat een of ander Li-ion-batterijtje in zijn auto heeft zitten, als ‘geëlektrificeerd’ wordt geklasseerd. Volgens informatieplatform eGear maken volledig elektrische personenwagens slechts 0,69% van ons wagenpark uit!

    ?????????????

    De CEO Karl McGoldrick van het bedrijf LionVolt denkt dat de verbeterde batterijen van zijn bedrijf ook in vrachtvervoer en in vliegtuigtransport toepasbaar zullen zijn. Als elektro-chemicus heb ik alle respect voor LionVolt, maar je moet realistisch blijven. Lijnvluchten en zwaar goederentransport zit te onrealistisch ver boven het ontwikkelings potentieel van batterijen.

    Zonne-energie opbrengst in woestijn

    Anderzijds is het vrij stil in de media rond de zonne-energieopwekking in zonovergoten Afrika. In Marokko staan de grootste op zonne spiegels gebaseerde installaties ter wereld. De Marokkaanse Noor-installatie levert nog stroom, maar verbruikt gigantisch veel water. Ze maakt alleen extra woestijn bij. De installatie is een financiële flop voor Marokko. Een analoge installatie benoorden Las Vegas, Crescent Dunes, startte in 2015, en stopte in 2019 met een stevig ‘Chapter 14’-bankroet.

    Het goede nieuws is dat zonnepanelen goedkoper zijn dan zonnespiegels. In de Sahara heb je genoeg aan 1000 km2 zonnepanelen (31,6×31,6 km) om energie op te wekken teneinde Europa van elektriciteit te voorzien. Maar over Afrikaanse wind- en zonne projecten zijn de hoera-berichten verdacht schaars, wat erop wijst dat investeringen in deze projecten om technologische en/of geopolitieke redenen niet meteen aantrekkelijk zijn. Of toch?

    Oman, ook in de zonnige woestijnzone gelegen, biedt mogelijkheden. Waterstof productie (H2) via omzetting van water tot waterstof en zuurstof, met elektriciteit afkomstig van zonnepanelen, bijvoorbeeld. ‘Groene waterstof’, dus. Ja, we hadden dus een belangrijke afvaardiging (koningshuis, minister van Energie…) nodig voor het waterstof project in samenwerking met Oman.

    Weinig vooruitgang

    Maar het toepassings gebied voor de burger (huisverwarming, elektriciteit, vervoer) moet niet te optimistisch voorgesteld worden. Een brandstof cel-batterij met waterstof voor een auto, bijvoorbeeld, heeft platina nodig. En platina is duurder dan goud. Waterstof is wel een belangrijk begin product voor de chemische industrie, vooral om ammoniak en methanol te produceren. Het eerste is een vertrekpunt voor kunstmest, het tweede voor polymeren. En hier zit Antwerpen midden in een van de belangrijkste chemieregio’s ter wereld, met grote Vlaamse werkgelegenheid. Ook de metallurgie kan waterstof gebruiken. En het groene goud kan naar Zeebrugge verscheept worden. Een interessante piste dus, met eerder industriële impact.

    in vergelijking met de nucleaire energie transitie van eind vorige eeuw boeken we geen vooruitgang op het gebied van elektriciteitsprijs of comfort voor de burger

    Dus in vergelijking met de nucleaire energie transitie van eind vorige eeuw boeken we geen vooruitgang op het gebied van elektriciteitsprijs of comfort voor de burger. Ook de mondiale CO2-uitstoot versnelt omdat energie uit zon en wind, ondanks haar groot commercieel succes, energie uit fossiele bronnen niet doet afnemen (zie de wereldenergiemix). Daarvoor is de vraag naar energie te groot en fossiele brandstof te succesvol. Het bnp (en het inkomen) stijgt — we krijgen meer materiële zaken, dus we hebben meer energie nodig.

    De factoren populatie en techniek

    En de populatie grootte (de ‘p-factor’) neemt toe, ook in België. En laten dat nu net de twee belangrijkste factoren zijn die de hoeveelheid CO2 doen stijgen en de bio-diversiteit doen dalen. De ‘p-factor’ is voor Greenpeace, en dus voor Groen, een foute factor die is ingevoerd door ‘de witte man’. Dus zien ze die als een constante, maar dat is-ie niet. Zij rekenen op de ’t-factor’, technologie, om het tij te doen keren. Zoals boven beschreven is die t-impact voor wind en zon te gering.

    Het is niet zo moeilijk om het inkomen en de bevolking te doen stijgen. Maar om tegelijkertijd de natuur en de bio-diversiteit in stand te houden om zelf niet ten onder te gaan, is andere koek

    De mondiale verschuivingen van het bnp (en het inkomen) zijn schitterend in één beeld gebracht door wijlen Hans Rosling. Er zijn vele websites aan gewijd, bijvoorbeeld in punt 5 van volgend verslag, de Rosling-grafieken. Hierin is duidelijk te zien dat China de westerse wereld (onder andere de EU en de VS) versneld aan het inhalen is qua bnp en inkomen per capita. Ook de rest van de wereld schuift mee aan tafel, en daarvan stijgt het aantal gestaag naar tien miljard zielen. Het is niet zo moeilijk om het inkomen en de bevolking te doen stijgen. Maar om tegelijkertijd de natuur en de biodiversiteit in stand te houden om zelf niet ten onder te gaan, is andere koek.

    Luc Nagels

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Van ‘een wind laten’ gesproken. Me dunkt dat ik zelf in deze totaal onaangekondigde warme lentelucht de geur snuif van tussen de billen van Vetklompje Myriam Alamcy (Groen), gedomineerd in ieder geval echter door het luchtje uitt de broekspijepn van Nollet (Agalev)….

     Wat mij het meest ergert, ja zelfs haasr doet kotsen, is de valse medeplichtigheid van al dat Hoeranlisen Gespuis. Groene energie is de toekomst! Dat zijn geen Blauwe Bloempjes, maar groene stinkzwammen.

    Maar wat wilt U !? Wienns brood men eet, diens woord men spreekt.

    Noteer gratis volgende kleine voorspellende Waarzeggerij, liefste Lezer. Als het ooit berwaarheid wrdt, dat 29% + 26% ons een nieuwe ditmaal correcte correcte Vlaamse Regering geven, dan krigen we binnen de 24 uur geen enkele gazet meer te zien op de lege toonbaken van de krantenwinkels. Wat daar wel nog (voor korte tijd) daar te koop zullen zijn, zijn anticonceptiva, drugs, narcotica & alcohol.

    Geef an de Nieuwe Regering alleen de tijd om die dingen in het Staatsblad Nieuwe Versie te krijgen.

    Een Gouden Tijd dus vor échte Journalisten. De schrijven onder de letters AVV-VVK…..

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!