MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500810 – BLAFFENDE HONDEN BIJTEN NIET TEZNIJ DE ENE DE ANDERE NEN POOT UITDRAAIT

    .

    DONDERDAG 3 FEBRUARI 2022

    *

    De Bidsprinkhaan

    Joe Biden van de Democ rats.

     

    500810 – BLAFFENDE HONDEN BIJTEN NIET TEZNIJ DE ENE DE ANDERE NEN POOT UITDRAAIT

    *

    I N H O U D

    Viktor Orban (Hongarije) op de koffie bij de Poet. Als dat i.v.m. de dreigden situatie in Die Joekrien, geen goed nieiws is. Want dIe is ’n goede vriened van de Tsehisch-Slovaakse Vredesmaker Vaclav Klaus, die op zijn beurt dan weer de beste vriend is van onze bloedeigen Gerolf Annemans.

    Zoiets schept toch banden, of soms niet?

    **

    Sleeping Joe daarentegen probeert ondertussen zijn reputatie alle mogelijke eer aan te doen, door ’n paar militairen meer naar Europa te sturen.

    Allez, het is vandaag niet allemaal kommer en kwel. Toch niet op wereldvlak. Erger is het gesteld met de toevloed in eigen land bij de vele Vedsel Banken, waar onze eigen mensen – meestal Franstalingen- proberen te overleven door bij de Voedselbanken voedselrestjes bijeen te gaan bedelen. Volgens de BRT deze morgen vroeg zijn dat er nu al ’n kleine 200.000. Per dag of per jaar?

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    DE CRYPTO CRASH

    *

    In mijn blog van 19.05.2021, dus al een tijdje geleden, schreef ik dat volgens mij de bitcoin een nieuw piramidespel was waarbij men feitelijk gebakken lucht kocht zonder enige garantie. Ik schreef die blog n.a.v. de beslissing van Elon Musk om zijn Tesla’s ook te verkopen voor bitcoins. Diezelfde Musk kwam daar later echter op terug, wat niet belette dat de markt voor cryptomunten bleef bloeien, ondanks het feit dat er ook nu nog steeds geen waarborg is voor de waarde ervan, waardoor die soms meer lijkt op het verkopen van gebakken lucht.

    Dat laatste bleek nog eens uit een recente waarschuwing van de financiële waakhond in eigen land, de FSMA, die meldde dat de Bitcoin einde 2021 crashte en op één maand tijd 44% van zijn waarde verloor. De hele cryptomarkt zakte wereldwijd ruim 1.000 miljard dollar in waarde .

    I.v.m. bovenstaande verwijs ik ook naar het nieuwste boek* ter zake van Johan Van Overtveldt, in een vorig leven nog hoofdredacteur van Trends en in de regering Michel zelfs federaal minister zonder Financiën. Hij waarschuwt daarin o.m. dat zelfs de problemen van de eurozone blijven bestaan zolang de monetaire unie niet is ingebed in een politieke unie en dat er in de hele geschiedenis niet één monetaire unie is blijven bestaan zonder politieke unie. Als zelfs de euro niet 100% gewaarborgd kan blijven, hoe zouden die cryptomunten, gebaseerd op gebakken lucht, dat dan wél kunnen?

    -

    *‘The mystic hand. How central banks shaped the 21st century global economy’ is Van Overtveldts tiende boek en werd, denk ik, in het Engels geschreven doordat hij sinds de laatste verkiezingen in het Europarlement zetelt en daar in verhouding meer van zijn boeken zal kwijt raken.


    BELGISCHE BEDRIJVEN HALEN HOOGSTE WINSTMARGES OOIT

    *

    Vandaag om 01:00

    *

    De brutowinstmarges van Belgische bedrijven zitten sinds 2015 stevig in de lift. Dat leren cijfers van de Nationale Bank. Achterliggend woedt een debat over een gebrek aan concurrentie.

    De winstmarges van bedrijven zitten wereldwijd al enkele decennia in stijgende lijn. Economen linken dat fenomeen aan een gebrek aan concurrentie, met almaar machtigere bedrijven die de kleintjes uitschakelen en ongestraft hun prijzen kunnen optrekken. Met als gevolg dat we mogelijk onnodig veel betalen voor onze aankopen en dat een groeiend deel van de gecreëerde welvaart naar de aandeelhouders van bedrijven vloeit in plaats van naar de werknemers.

    Recordmarges roepen vragen op over concurrentie in België

    Het is opmerkelijk dat die tendens in België veel meer uitgesproken is dan in de rest van Europa. Dat leert de evolutie van de margevoet die de Nationale Bank publiceert. Die geeft een beeld van de gemiddelde brutowinstmarge van alle niet-financiële bedrijven in een economie. Concreet gaat het om wat een gemiddeld bedrijf overhoudt nadat het zijn personeel en al zijn aankopen heeft betaald (inclusief netto indirecte belastingen zoals btw), plus eventuele subsidies die het ontvangt.

    Kris Van Hamme Wouter Vervenne

    OVER HET ZELFBESCHIKKINGSRECHT VAN VOLKEREN

     

    **

    In een recent advies, gepubliceerd bij Doorbraak, analyseert professor Matthias Storme (KULeuven) het probleem van het zelfbeschikkingsrecht van volkeren in relatie tot Europa. Hij wijst erop dat dit concept niet onder de bevoegdheid van de Europese Unie valt.

    Onafhankelijkheid

    Volkeren binnen de Europese Unie die onafhankelijkheid of althans meer autonomie nastreven, zijn soms geneigd een beroep te doen op de Europese instellingen om hen te steunen en in te grijpen in conflicten tussen lidstaten. Dit is echter een gevaarlijke weg.

    Dit zijn zaken waarin de Unie niet bevoegd is en dat ook niet moet worden. Het is niet aan de Unie om te beslissen wie het recht op zelfbeschikking heeft of wie bevoegd is om een belangenconflict binnen een lidstaat, bijvoorbeeld tussen een federale regering en de gefedereerde entiteiten, te beheren. Laten we niet afdwalen. Wat wij van de Unie mogen verwachten, is dat zij de autonomie van de volkeren en gebieden eerbiedigt die heerst in hun verhouding tot de lidstaten.

    Dekolonisatie

    In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog rees het vraagstuk van de dekolonisatie. De Verenigde Naties (VN) werden het belangrijkste forum hiervoor. Met haar resoluties legde de Algemene Vergadering de grondslagen voor een nieuwe internationale orde die beantwoordt aan de aspiraties van de dekoloniserende volkeren.

    Wat het zelfbeschikkingsrecht van volkeren betreft, is de codificerende tekst de ‘Verklaring inzake de beginselen van het internationaal recht betreffende vriendschappelijke betrekkingen en samenwerking tussen staten in overeenstemming met het Handvest van de Verenigde Naties’. In dit document worden de grote lijnen van een VN-doctrine uitgezet:

    – Art. 1: ‘Krachtens het beginsel van gelijke rechten en zelfbeschikking van volkeren, neergelegd in het Handvest van de Verenigde Naties, hebben alle volkeren het recht in volledige vrijheid en zonder inmenging van buitenaf hun politieke status te bepalen en hun economische, sociale en culturele ontwikkeling na te streven, en is het de plicht van iedere Staat dit recht te eerbiedigen overeenkomstig de bepalingen van het Handvest.’

     

    – Art. 2: ‘De oprichting van een soevereine en onafhankelijke staat, de vrije associatie of integratie met een onafhankelijke staat, of het verwerven van enige andere door een volk in vrijheid gekozen politieke status, zijn middelen voor dat volk om zijn zelfbeschikkingsrecht uit te oefenen.’

     

    De vrije keuze van het volk is dus geheel open. Het volk kan kiezen voor staatssoevereiniteit, deel gaan uitmaken van een geheel of zelfs een oorspronkelijke status verwerven.

    Zuiver internationaal recht

    Dit is zuiver internationaal recht. Het is nog steeds nodig te definiëren wat een volk precies is. In zijn boek ‘Les Flamands’, geschreven in 1973, spreekt Manu Ruys over een volk in beweging, een natie in wording.

     

    Met de vaststelling van een taalgrens en de verwerving van culturele autonomie is de definitie van Manu Ruys zeer juist: de Vlamingen onderscheiden zich duidelijk door hun grondgebied, hun taal en hun cultuur. Zij zijn verenigd door een collectief gevoel van saamhorigheid. In zijn essay ‘La Belgique défi’, gepubliceerd in 1961, vergelijkt François Perin het Vlaamse volk met een collectief met een soort eeuwige ziel. Hetzelfde kan worden gezegd van de Catalaanse bevolking, wiens recht op zelfbeschikking eenvoudigweg is geschonden door de Spaanse centrale regering in Madrid.

    Conflict tussen legitimiteiten

    Matthias Storme vatte het goed samen: Het is een conflict tussen verschillende legitimiteiten en dus verschillende rechts ordes. Als Catalonië de onafhankelijkheid uitroept, handelt het natuurlijk in strijd met de Spaanse grondwet. Maar dat is niet het echte probleem.

    Deze handelwijze kan volkomen in overeenstemming zijn met de Catalaanse grondwet. Zo is er sprake van een conflict tussen twee grondwetten en een kwestie van de verhouding tussen twee legitimiteiten. Daarbij kan de ene niet louter ondergeschikt zijn aan de andere.

    Interne geschillen

    De Europese Unie heeft niet het recht tussenbeide te komen in een intern geschil van een lidstaat. Het is aan de lidstaat om dit te regelen.

    In het geval van Spanje is het op zijn minst paradoxaal om Catalonië een speciale status toe te kennen en het vervolgens het recht te ontzeggen om zijn democratische legitimiteit in zijn eigen parlement uit te oefenen.

     

    Met een absolute meerderheid voor onafhankelijkheid heeft dit Parlement slechts gedaan waarvoor het in het leven is geroepen.

    Ontkenning van democratie

    Voor Alfred-Maurice de Zayas, hoogleraar internationaal recht en onafhankelijk deskundige bij de Verenigde Naties, is dit duidelijk een ontkenning van de democratie. Een volk het recht ontzeggen zich uit te spreken over het proces van zelfbeschikking, de wettigheid van een referendum ontkennen, geweld gebruiken om te voorkomen dat een referendum wordt gehouden, en als straf de beperkte autonomie van een volk nietig verklaren, vormt een schending van artikel 1 van het Internationaal Verdrag inzake Economische, Sociale en Culturele Rechten (ECOSOC).

    Vergeet niet dat de onafhankelijkheidsverklaring van het Catalaanse parlement dateert van vóór de Spaanse senaat artikel 155 van de grondwet toepaste, waarbij de regio onder curatele werd gesteld. Tegen de tijd dat de senaat zich uitspreekt, bestaat de regio Catalonië niet meer. Het is een soevereine staat geworden, vrij van de Spaanse grondwet en wetten. Het kan nu alleen beslissen over zijn interne organisatie, inclusief het houden van nieuwe verkiezingen.

    Het zelfbeschikkingsrecht van volkeren lijkt de VN echter alleen aan te gaan als het gaat om voormalige Europese koloniën. Zij heeft meer belangstelling voor ‘Nieuw Caledonië’ of ‘Mayotte’ dan voor de Tibetaanse en Koerdische volkeren. En Sébastien Lecornu, de Franse minister van Overzeese Gebiedsdelen, erkent dat de archipel volgens de VN deel uitmaakt van een lijst van gebiedsdelen die nog moeten worden gedekoloniseerd.

    Jules Gheude

    Dankbaar Vlaanderen zegt: “Dikke merci, Tinne!”

    2 februari 2022 De Redactie

    Heeft u het gehoord, beste lezer? De federale regering verlaagt de btw op elektriciteit en geeft elk gezin een energiepremie van maar liefst 100 euro. Niet te verwonderen dat er nu nog overal feesten, fuiven, party’s en bals bezig zijn om de grote gulheid van minister Tinne Van der Straeten passend en vooral dankbaar te vieren.

    **

    Wat een topwijf, die Tinne Van der Straeten. De minister van Energie moet met de vlag van Groen zwaaien in de federale regering. Zag u haar al bezig? Wij ook niet. Wij dachten eerlijk gezegd dat ze al maandenlang out was door covid-Alpha, covid-Bèta, covid-Gamma, covid-Delta en nu weer covid-Omikron. Of dat ze een afspraak had bij de tandarts. Of bij de opticien.

    Niets van aan: Tinne was – heel slim – rustig haar moment de gloire aan het voorbereiden. En dat is er nu. En wat een gloriemoment is het geworden, beste lezer! In één klap is Tinne dé topvrouw van deze Vivaldi-regering geworden. Zeg niet: de regering De Croo, maar zeg: de regering Van der Straeten.

    Tijdens een nachtelijke vergader marathon heeft Tinne alle andere federale ministers het nakijken gegeven. Zij – en zij alleen, want dat vernemen we uit zeer betrouwbare bron – heeft gezorgd voor die energie premie. We krijgen allemaal 100 euro. Honderd ballen! Astemblieft! Toen dinsdagmorgen dat nieuws bekend raakte, werd het snel duidelijk dat Vlamingen nog weten wat grote en oprechte dankbaarheid betekent. Toeterende auto’s in de straten. In kleuterklassen gingen juffen en kinderen spontaan allemaal Tinne’s tekenen. Spreekkoren op speelplaatsen van colleges én athenea: “Merci, Tinne. Merci, Tinne. Merci. Merci.” Op Twitter is #VlaanderendanktTinne nu al de meest gebruikte hashtag sinds #jesuistscheldt. Mochten er morgen verkiezingen zijn: Tinne wordt de tweede vrouwelijke premier van België. Wellicht spreken wij ook uit uw naam, beste lezer, wanneer we hier stellen dat wij nu al weten naar wie onze stem zal uitgaan in 2024.

    Tinne, dankjewel. Vlaanderen staat diep, heel diep, bij u in het krijt. Een hele generatie Vlamingen kan nu getuigen over de enorm daadkrachtige ingreep die u als minister van Energie heeft gerealiseerd. Dankzij uw doortastende manier om aan politiek te doen, begrijpen wij wat ‘warmte’ écht betekent. Nogmaals, en het kan niet genoeg herhaald worden: merci, Tinne.

     

    Maria Kilowatt & Reddy Telkes

     CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Wijze les uit deze bijdrage is en blijft, dat geldsystemen en muntstelsels zonder overkoepelend politiek systeem en Staatsstructuur, zijn als wolkenkrabbers gebouwd op gebakken lucht…

    Een betere toekomst voorspelling voor het uiteindelijk lot van de Euro bestaat er niet.

    En dat is dan het eindresultaat van dat jaren durend politiek gezwoeg, gesakker en gezaag van aile bandiete-bende vormende Politieke Geniën die ons al jaren lang als lammeren ter slachtbank voeren.

    Willen, en er vorstelijk voor betaald worden, en niet kunnen….

    -

    Nauw daarbij aansluitend, zo niet het uitgangspunt ervan is, dat Blauw Bestuur in alle Landen gelijk mag gesteld worden met criminele huisjesmelkerij.

    De ‘Liberals’ overal ter wereld waar die dank zij de steun van de Socialisten en de Groenen, met loze beloften aan de Macht zijn geraakt, gedragen zich als ordinaire criminele HUISJESMEMLERS.

    Zij bouwen dus, met het uitsluitend doel van zelfverrijking, wolkenkrabbers in Europa, gebaseerd op gebakken lucht…

    Maar het Moment van de Waarheid nadert snel.

    -

    Welke Vlaamse Partij neemt hierover het initiatief om dringend de eerstkomende Verkiezingen meteen te lanceren?

    De herrie rond het regeringswerk inzake de losgeschoten eelectriciteits & gas rekeningen heeft de massa er rijp voor gemaakt.

    Op WTV hoorden we gisteren minutenlang de klaagzang van de Burgervader van KUURNE bij Kortrijk, die namens zijjn vele collega’s publiekelijk kwam verkondogen dat zij err genoeg van hadden. Dat zij eer de brui wilden aan geven omdat zij al dat officieel gesukkel strontezat waren.

    Enne, zeer clever vanwege Close, de Burgemeester van Brussel, die voortaan straatgeweld en vernielzucht in de ‘openbaar   re ruimte’ strafbaar wil stellen. Een soort stadium-verbod, net zoals voor voetbal hooligans.

    Ach, een ‘Land’ met maar liefst A   CHT regeringen dat tot aan de nek in de schulden steekt: daar moet het toch goed zijn om in te leven….

    En wie dat niet gelooft, maken ze wel wat anders wijs…

    *

    Digithalys







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!