MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500807 – ZOUDEN WE DE POET ‘TEN DANS’ VRAGEN, OF VERDER PROBEREN MUURBLOEMJE TE BLIJVEN SPELEN

    .

    ZATERDAG 29 JANUARI

    *

    500807 – ZOUDEN WE DE POET ‘TEN DANS’ VRAGEN, OF VERDER PROBEREN MUURBLOEMJE TE BLIJVEN SPELEN?

    *

    I N H O U D

    Gezien er helemaal geen of veel te weinig GAS in de lucht hangt, is het niet moeilijk om raden van waar de wind komt. Of juist niet komt….

    Onze neus, hier in het verre Westen, in tegenstelling tot onze ogen en onze oren, , is nog niets gewaar dat inslaat of doorsijpelt.Dus zijn het ‘de

    Schermen’ en de Sociale Media die mij moeten bijwerken. Hier, in dit rustige landelijke door God-en-Klein-Pierke verlaten Ingooigem, waar Stijn Streuves langzamerhand tot de folklore is gaan behoren, maar dat sedert de fusie gekte van 1970, trouwens alleen nog maar bestaat bij wijze van spreken…

    *

    Bloemen verwelken, scheepjes vergaan, maar onze Liefde die blijjft eeuwig bestaan.

    *

    Dus alleen nog contact met de buitenwereld, om me heen, zonder hemelhoge bergen bedrukt en betaterd papierpulp. Aleen haast tastbare duidelijk herkenbare bronnen, die schermen. Om ook daar, tussen de lijntjes door, als met de ellebogen, zoveel mogelijk te trachten te weet te komen. De geubsidieerde hndsgetrouwe en virtueel failliete ‘Geschreven Pers’, 100 jaar achter lopend op De Tijd, is trouwens hier aan huis al jaren ’n verafschuwde ‘persona non grata   ’. Blind zijn heeft zo op die manier ook ’n klein voordeel…..Geen papieren gezever meer. Almis ik ’t sedert kort het digitale Pallieterke… Viva de Lego Nord en Berlusconi, in Mei ‘22 weer aan de Macht? Italy Lovers! Laten we zeggen, al minstens 20 jaar, namelijk serdert we er voor kozen te ‘verkassen’ naar de Vigna Bella aan het Lago di Bolsena, Italia, voorheen tot 1870, de Pauselijke Staten. We werden er door ANGELTJES van SerionrenNet verweten voor Ultra Montana’s… Om daar +14 jaar te gaan leven als echte Italianen.

    Allez, ik wil zeggen,tot er in 2017 om gezondheidsrednen, ’n einde kwam aan deze droom.

    Terug uit de culturele droomwereld, naar de wisselvallige realiteiet van elke dag in eigen land.

    *

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

       

    DE SCHULDEN KAMPIOEN

    *

       ‘Het Belgisch leger is weinig méér dan een uitzonderlijk goed bewapend pensioenfonds’ (The Economist).

        Als we onze federale regering mogen geloven zal bovenstaande opmerking straks tot het verleden behoren. Ze gaat nl ons leger grondig hervormen en uitbreiden. Dat gaat ons de volgende 8 jaar wel zo’n 14 miljard extra kosten, waarbij men zich kan afvragen waar al dat geld vandaan moet blijven komen. Het land stevent nu al af op een begrotingstekort van 28 miljard euro en een structureel tekort zonder voorgaande, waardoor het zonder bijsturing vanaf 2023 op de allerlaatste plaats in de E.U. dreigt terecht te komen. Deze voorspelling komt, nota bene, van zowel de Europese Commissie als van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Volgens De Tijd zal het dan 5% van het Belgisch binnenlands product (bbp) bedragen. Dat alles terwijl we met een ongeziene inflatie zitten van meer dan 7%, de hoogste in bijna 40 jaar. En met de verhoging van de rente die er zit aan te komen, zal de staatsschuld nóg groter worden.

        En dan hebben we het nog niet gehad over de andere doelstellingen die de regering Decroo zich bij haar aanstelling had gesteld en waar tot nu toe zo goed als niets van in huis is gekomen, zoals het hervormen van het pensioensysteem, de fiscaliteit en de arbeidsmarkt, het regelen van de kernuitstap en de kosten van de energietransitie:

        Volgens Gerolf Annemans in Knack zou deze evolutie het Vlaams onafhankelijkheidsidee een nieuw momentum kunnen geven. We kunnen alleen maar hopen dat hij gelijk krijgt.

     

     

     

     

     DRAAIT POETIN STRAKS DE GASKRAAN DICHT?

    ©Krasilnikov

    Stanislav/Tass/ABACA

    *

    28 januari 2022 22:35

    *

    Door de grote afhankelijkheid van Russisch gas heeft Vladimir Poetin Europa in de tang. Hoeveel kan de Russische president zich permitteren nu de militaire spanningen aan de Europese grenzen oplopen? ‘Als hij niet oplet, schiet hij zichzelf in de voet.’

    Toen Rusland in januari 2009 de kraan naar Oekraïne grotendeels dichtdraaide, kwamen verschillende regio’s in Oost-Europa en de Balkan zonder aardgas te zitten. Fabrieken moesten worden stilgelegd en bij temperaturen tot -25 graden Celsius vielen tienduizenden woningen zonder verwarming. Het betalingsdispuut tussen Rusland en Oekraïne sleepte drie weken aan, terwijl in Tsjechië en Polen mensen in hun huizen stierven van de kou.

    Met de troepenmacht die de Russische president Vladimir Poetin nu ontplooit aan de Oekraïense grens neemt ook de vrees toe voor een herhaling van dat scenario. Bij een Russische inval kan de Europese gasbevoorrading rechtstreeks in het gedrang komen omdat het leidingnetwerk door Oekraïne cruciaal is voor de doorvoer van Russisch gas naar Europa.

    Oekraïne, het kind van een historische rekening

    Als het Westen in een reactie sancties tegen Moskou invoert, kunnen de Russen die counteren door ook de andere gasroutes naar Europa dicht te draaien. Europa is voor net geen 40 procent van zijn gasbevoorrading aangewezen op Rusland en dus beschikt Poetin over een machtig wapen om Europa in het gareel te houden.

    Met al torenhoge prijzen, krappe gasvoorraden en een enorme afhankelijkheid van Russisch gas kan hij Europa raken waar het echt pijn doet: in de energiefactuur.

    De VS legden de voorbije dagen volop contacten met private leveranciers en landen zoals Qatar om te vragen of zij bij een ontsporend conflict Europa via lng-tankers met gekoeld vloeibaar aardgas uit de nood kunnen helpen. Het antwoord was weinig bevredigend. Zulke nood maatregelen zullen nooit volstaan om het wegvallen van Rusland op te vangen.

    Terugverdien effect

    Rusland heeft zich in een zeer sterke uitgangspositie gemanoeuvreerd. Gazprom, dat het monopolie heeft op de Russische gaspijpexport, profiteerde de jongste maanden al volop van de prijsstijgingen. De gasreus haalde in de eerste negen maanden van vorig jaar een operationele recordwinst van bijna 1.600 miljard roebel (omgerekend 18 miljard euro) en ook de staatskas in Moskou is stevig gespijsd.

    voorkennis

    De verzekeringspolis van Vladimir

    Sommigen gaan er zelfs van uit dat een inval in Oekraïne zich op korte termijn via prijsstijgingen vanzelf zou terugverdienen. Het beurshuis Stifel schat dat Rusland maandelijks 4 miljard dollar misloopt als de gasexport naar Europa stilvalt. Maar tegelijk zouden de olieprijzen door de geopolitieke onzekerheid met 20 dollar opveren.

    Olie-inkomsten zijn voor Moskou vijf keer belangrijker dan die uit gas. De oliewinsten kunnen de gemiste inkomsten voor de Russische schatkist door het wegvallen van export van gas naar Europa volledig compenseren, verwacht Stifel.

    ‘Wij kunnen het gas moeilijker missen dan dat Rusland de inkomsten uit gas kan missen’, zegt Thijs Van de Graaf, professor energiepolitiek aan de UGent. ‘Rusland heeft 600 miljard dollar aan buitenlandse reserves kunnen opbouwen. Zelfs al draait het de gaskraan enkele maanden dicht, dan kan het dat verlies aan inkomsten makkelijk opvangen met die buitenlandse reserves. Onze gasvoorraden staan historisch laag voor dit moment van het jaar. Op korte termijn zijn wij veel kwetsbaarder dan de Russen.’

    Tobe Steel

     

    *

    Breaking News

    **

    Het zelf verschroeiende liberale vuur

    29 januari 2022 Anneleen De Bruyne

    Print Friendly, PDF & Email

     

    Ja, het zit er weer danig tegen op het VLD-bestuur. Heel Open is die liberale club wel met al haar onderlinge vetes en verbale knokpartijen. Geroep en getier vervangen in TGV-tempo elke beschaafde gedachtenuitwisseling. De Vlaamse vleugel van de liberale familie voelt zich lamgeslagen en aast op een nieuwe leiding.

     

    Enge Egbert Lachaert beseft het Titanic-gehalte van het blauwe drama, maar wil vooralsnog niet wijken. Daarom ook de benoeming van twee ondervoorzitters als sterke poten onder zijn voorzittersstoel. Senaatsvoorzitster Stephanie D’Hose, die haar eigen wetgevend orgaan wil doneren aan de vergetelheid, lijkt zich niet te realiseren dat de Senaat ooit als extra democratisch beschermmiddel in het leven is geroepen maar zichzelf uitleefde door eigen toedoen. Gaat nu de afschaffing ervan de politieke zeden versterken? Kom, kom. En MR-cabinettard Jasper Pillen uit Brugge die niemand kent. Zijn deze twee de ruige poten ter onderstutting van de voorzittersstoel?

     

    Gwendolyn Rutten, met de minst sexy wc-bril aller tijden op de neus, heeft inmiddels een dermate intense verzuringsgraad bereikt dat geen enkele VLD’er haar nog kan volgen. ‘Waarom mocht ik geen minister, wablieft premier, worden?’ Bolle Bart Somers wipt van de ene op de andere voet zoals geen ander wipper kan. Niemand weet nog waarvoor hij staat. Bart Tommelein, de nieuwe keizer van Oostende, neemt steeds meer het voortouw in de strijd tegen de weledelgeschapen Egbert Lachaert, de ridder van het liberale vuur. Groep Tommelein wil Lachaert weg, want diens blunderboek is te lijvig geworden. Alexander De Croo heeft het te druk met zijn knippen en plakken van de Vivaldi-coalitie en Vincent Van Quickenborne voelt zich net iets te veel staatsman om mee te ruziën.

     

    Wordt er nagedacht over de begroting, het deficit, het klimaat, de kernenergie, het buitenlandbeleid, de veiligheid, het communautaire of een visie op halflange termijn? Maar neen, gij. Overleving is onderwerp numero uno. Hoe halen we 2024? Hoe kunnen we er bij zijn? Hoe kunnen we de N-VA kelderen? Net als in Game of Thrones ziet Heer Egbert Bart De Wever als de Koning van de Nacht. Op een bepaald moment zou Lachaert hebben uitgegild dat hij niet de eerste voorzitter van een Vivaldi-partij zal zijn die opstapt. Dan moet Joachim Coens van de CD&V maar de eerste zijn, kwam er uit Egberts erwtenbrein gekronkeld. Bizar, niet? Het worden twee rotte verloren jaren tot 2024, meent het VLD-bestuur, maar we zitten de rit wel uit. Van MR-voorzitter Bouchez (à la Reine) trekt men zich minder en minder aan. Net zoals van de burgers. Deze vrijheid gunnen de liberalen zichzelf wel.

    *

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    BELGA

    za 29 jan 18:24

    *

    TIBETAANSE VLAG AAN IJZERTOREN UIT PROTEST TEGEN OLYMPISCHE WINTERSPELEN IN CHINA

    ****

    Aan de IJzertoren in Diksmuide wappert sinds vanmiddag een Tibetaanse vlag. Het is een steunbetuiging aan de diplomatieke boycot van de Olympische Winterspelen. Die starten volgende week in de Chinese hoofdstad Peking. De initiatiefnemers willen zo de onderdrukking van minderheden in China aankaarten.

    De IJzertoren herdenkt Vlamingen die gesneuveld zijn tijdens de Eerste Wereldoorlog, maar vandaag stond de site in het teken van China. Boven de letters AVV-VVK ("Alles Voor Vlaanderen, Vlaanderen voor Kristus") werd een Tibetaanse vlag gehangen en aan de Paxpoort wapperde een vlag van de Oeigoeren, een Turkssprekende moslimminderheid in China. Ook het Oeigoerse volkslied weerklonk aan de voet van de IJzertoren. Vanop 84 meter hoogte daalde een professionele klimmer de IJzertoren af.

    Volgens mensenrechtenorganisatie Amnesty International worden Oeigoeren in Xinjiang, een autonome regio in het noordwesten van China, niet alleen onderdrukt en gediscrimineerd, maar door Peking ook opgesloten in "heropvoedingskampen". Peking ontkent in alle talen: het zou gaan om centra voor beroepsopleidingen, om de bevolking weg te houden van terrorisme en separatisme, na talrijke dodelijke aanslagen die worden toegeschreven aan islamistische of separatistische Oeigoeren.

    We organiseren deze actie om de

    "We organiseren deze actie om de vele wantoestanden in China aan te klagen", zegt Andy Vermaut van de Internationale alliantie voor de verdediging van rechten en vrijheden (AIDL). "We weten dat in China mensen worden opgesloten in werkkampen, dat kritische stemmen monddood worden gemaakt en dat minderheden zelfs gedwongen worden om hun organen af te staan. Het is dringend tijd dat de rest van de wereld dit ook weet."

    Er is zeker een link met de Vlaamse ontvoogdingsstrijd

    De IJzertoren is volgens de organisatoren zeer bewust gekozen als locatie. "Er is zeker een link met de Vlaamse ontvoogdingsstrijd", zegt Vermaut. "Daardoor hebben Vlamingen rechten en eigen parlement, en onze cultuur is beschermd. Maar het autoritaire Chinese regime onderdrukt systematisch alle minderheden in Tibet, Zuid-Mongolië, Hongkong, Taiwan en Oost-Turkestan. In de aanloop naar de Olympische Winterspelen in China en de diplomatieke boycot door leden van onze regering willen we dit nogmaals op de agenda zetten."

    Zowat 150 sympathisanten waren aanwezig voor de actie van Vzw Aan de IJzer, Postversa, Internationale alliantie voor de verdediging van rechten en vrijheden, Hiking 4 Children, Tibet Support Group en de vereniging van Oeigoeren in België.

    Of de stem van het kleine Vlaanderen dat steun verleent aan de verdrukte minderheden in China, in de rest van de grote wijde wereld zal gehoord worden?

    Zeker weten. Want alle als slangen voortdurend alert op de loe

    r liggende lobby’isten van de kittelorige Grote Leiders zullen, elkaar overroepend, hun Broodheden op te hitsen.

    Belga, dat ook werkt voor zijn eigen inlandse broodheren, geeft hierboven verkeerdelijk de indruk, dat hier de doelsteellingen van zelfbestuur, vrijheid en onafhankelijkheid bereikt zijn. Want inderdaad, hier wordt door Brussel geen enkel levend wezen meer in onderdelen verkocht, zoals in dat heerlijk Postcommunistisch China van Mao.

    En nu we haast van dat vervelend Chinees Griepke af zijn, kunnen we, zonder mondmasker, weer wat vrijer ademen.

    Tot we daarop allemaal met gasmaskers zullen moeten rondlopen - voor zij, de welstellenden die dat zich kunnen veroorloven – de rest zal rap opgekuist zijn. ’n échte Volkks Republiek kan zich geen ‘nutteloze eters’ veroorloven.

    Op TV zagen we – uiteraard zonder bijbedoelingen - de gewone burgers in de bedreigde oorlogsgebieden, voorzien van zelf gekio)ochte gasmaskers, zich nu al binnenshuis onledig hielden met zelf gekochte oorlogswapens.

    Een goed verstaander heeft maar ’n half woord nodig. Want van deze Vivaldi Regering hoeven we niet veel meer te verwachten. Die zal nog vlugger dan de gewone Burger, opgehouden hebben te bestaan. Ze zal, vlugger dan wij, in het Paradijs of de Hel zijn.

    *

     

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!