MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500788 – NOORD EN ZUID ZIJN SAMEN JHET NOORDEN KWIJT

    DINSDAG 11 JANUARI 2022

    Homo Erectus….

    *

    500788 – NOORD EN ZUID ZIJN SAMEN JHET NOORDEN KWIJT

     *

    I N H O U D

    Stille watertjes, diepe gronden.

    Vandaag, Stille Dinsdag. Alleen hetzelfdeen dan weer ander gerommel in de marge over Corona. In de Regeiome Media geen woord over het crimineel geworden wanhoops gedrag van deze idioten-regering, en al zeker niet over het volksprotst daartegen in al onze grootsteden. Vooral ggen golven maken, dt is het.

    Binnekort verkondogt De Croo, dat zelfs ongeboren kinderen in de moedersschoot ‘n safety-mask zullen moeten drtagen.

    -

    Leuke Jeff voor de Vierschaar und Kein Ende, maar altijd kilometers naast de kwestie. Want de beschuldigde is, vanwege dringende persoonlijke fiscla redenen, ’n Angoriaans Staatsburger geworden waarover een Sroppendasrechter geen bevoegdheid meer heeft.

    En wat dan nog over welbepaalde onderdelen van het vrouwelijk lichaam? Het zijn niet meer dan hoogst persoonlijke aangeboren mini-zuvelfabriekjes die nodig zijn om hun babay’s in leven te houden. Niet om te orgen voor het levensonderhoud van bepaalde medische profiteurs. In afwachting dat met de Nieuwste Beschaving, deze baby-faabriekjes allemaaal in textiel-kleerkasten weggestoopt dienen te worden, staat het Internet er BOL van. In alle maten en gewichten: van kinderborstjes tot honderdjarigen. Goesting is koop. Liggene of staande wip… U hoeft het slechts aan te tikken….

    -

    Plastische Jeff verdient de Nobelprijs voor de best geslaagde Fiscale camouflage ooit: et succes de Fiscus ontduiken en daarbij succes oogsten tot bij de Neanderthalers der Extreem-Slechten.

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    RICHARD LEAKEY (1944/2022)

    *

    Op 2 januari van dit jaar stierf op 77-jarige leeftijd Richard Leakey, een Brits-Keniaanse paleoantropoloog*, natuurbeschermer en politicus. Hij was het die als eerste ontdekte dat de mens meer dan waarschijnlijk in Afrika is ontstaan. Zijn beroemdste vondst was wat hij de ‘Turkana Boy’ noemde, een bijna compleet skelet van een Homo ergaster** aan het Turkana meer. Hij vond ook de eerste schedels van Homo abilis en Homo erectus. In 1993 verloor hij beide onderbenen bij een crash met zijn vliegtuigje. Dat stopte zijn levenswerk niet, evenmin als het oplopen van huidkanker, lever- en nierproblemen, om met zijn levenswerk door te gaan en bleef hij tot 2018 voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kenya Wildlife Service, die o.m. ook streed voor de bescherming van de Afrikaanse olifant.

    In de jaren 1970/80 had ik een abonnement op Time, waarin regelmatig artikels over Richard Leakey verschenen. Ik dacht dat hij ooit tot ‘man van het jaar’ werd verkozen (nu heet dat ‘persoon’ van het jaar), zoals voor 2021 die andere blanke (Zuid) Afrikaan Elon Musk, de fantast die het ook gemaakt heeft (en nog aan het maken is), maar dan op een heel ander gebied. Ongelooflijk tot wat één man in staat kan zijn.

    Richard Leakey werd begraven op een heuvel met uitzicht op de Rift Valley waarin hij zijn grootste vondsten deed.

    ---

    *Een paleoantropoloog is iemand die uitgestorven mens(achtig)en bestudeert

    **De homo ergaster (letterlijk: werkende) is een uitgestorven mensenras dat leefde in ongeveer dezelfde periode als de homo erectus (rechtopstaande), tussen 1,9 en 1,4 miljoen jaren geleden.

    PREMIER DE CROO VERKIEST STABILITEIT BOVEN INDEXSPRONG

    *

    Premier De Croo tijdens de opnames van het digitale Voka-event ©Photo News

    Vandaag om 07:41

    *

    De federale regering herhaalde maandag dat nu sleutelen aan de manier waarop lonen stijgen te veel onzekerheid creëert. 'Op dit moment is stabiliteit nodig', zegt premier Alexander De Croo.

    Stijgen de lonen te sterk of te traag? De vakbonden vinden dat de lonen in een te strak carcan zitten, omdat ze bovenop de automatische aanpassing aan inflatie in 2021 en 2022 maar met 0,4 procent mogen stijgen. Werkgevers organisatie Voka pleitte er maandag op haar digitale nieuwjaars viering dan weer voor die automatische aanpassing aan de inflatie even op te schorten en een 'indexsprong' te maken.

    De regering kiest voor de stabiele tussenweg tussen die twee in. 'Op dit moment is er stabiliteit nodig', reageerde premier Alexander De Croo (Open VLD). 'Op termijn, als er een meerderheid voor is, kan de discussie aangegaan worden' zei hij.

    De Croo wees erop dat de automatische indexering in evenwicht staat met het loonakkoord dat vorig jaar 'in moeilijke omstandigheden' werd goedgekeurd. 'Nu zitten we op een zeer turbulent moment, met de energieprijzen die sprongen maken en problemen in de toeleverings ketens', aldus de premier. Door de lonen te indexeren en dus aan te passen aan de stijgende levensduurte 'zorgt dit ervoor dat de onzekerheid bij heel wat mensen getemperd wordt'.

    Bart Haeck

    EÉN VAN DE VELE UITSPRAKEN UIT DE KVHV LEZING VAN HOEYBERGHS. 'HET GAAT NIET OM WAT HIJ ZEGT, MAAR OM ZIJN GRONDRECHTEN.'

    foto: ©Youtube

    *

    Je suis tóch Jeff

    *

    Verwerp de vertrapping van jullie grondrechten

    *

    Tussen de hectiek van het uitbrengen van mijn nieuwe boek WEES AFGRONDELIJK, de chaos van de corona- maatregelen en de aankomende gemeenteraads-verkiezingen in Nederland, heb ik er eigenlijk helemaal geen tijd voor. Maar omdat deze zaak zó existentieel belangrijk is – afgrondelijk belangrijk voor de vrijheid van spreken – heb ik er alsnog ruimte voor gemaakt in mijn agenda.

    Van de ratten besnuffeld

    Belgen, Vlamingen, Zuid-Nederlanders, Groot-Nederlanders: zijn jullie nu helemáál van de ratten besnuffeld? Dus, ik reconstrueer. Een plastisch chirurg, pardon: tetten-dokter (in deze bewoording is hierover in de Vlaamse media gerapporteerd) wordt uitgenodigd door de studentenverenging KVHV om een praatje te doen. Onder het mom ‘niets te verbergen’ en tegemoet komend aan de maatschappelijke doelstellingen van kennisdeling en verheffing van het volk, wordt hieraan een ‘live stream’ opgehangen.

    Ik denk, het zal wel, studenten doen nu eenmaal studentikoze dingen, er wordt wat gebrald, dat begrijpt iedereen, niets aan de hand

    Vervolgens maakt die man, over Jeff Hoeyberghs gaat het, enige cabaret-opmerkingen over vrouwen. Via de live stream gaat dat dus de wereld in. Ik denk, het zal wel, studenten doen nu eenmaal studentikoze dingen, er wordt wat gebrald, dat begrijpt iedereen, niets aan de hand.

    Maling aan de deug-consensus

    Vervolgens krijgt eerst de studenten vereniging een hoop woede over zich heen, men wordt gecanceld van de universiteit. Hierover schreef ondergetekende al eerder een essay met de strekking dat dit precies bewijst dat je maling moet hebben aan die deug-consensus. De meest succesvolle en rijke Vlamingen – artsen, advocaten, ingenieurs – hebben hun wortels in KVHV; de universiteit heeft jullie harder nodig dan jullie die deug-universiteit! Ga gewoon je eigen gang en vestig een eigen universiteit. De Vlaams-nationalen hebben toch al hun eigen netwerk. F*ck deugen.

    Maar goed, dan volgt tot grote schok en ontsteltenis het nieuws dat er dus een zaak wordt aangespannen tegen Jeff. Dat is al bizar op zich. Onlangs blijkt dat die man voor die uitspraken ook nog eens is veroordeeld? What the hell bezielt jullie? Nou ja dat België een bananen-republiek is, staat al langer vast. Ik schreef erover als ‘een land dat geen land is’. Slechts doordesemd met het grootste afgrijnzen en overweldigende minachting kan ik kennis nemen van deze juridische uitkomst.

    Morele winnaar

    Bart De Wever (N-VA) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang) verwerpen deze belachelijke juridische beslissing, naast nog een leger aan politici van N-VA en Vlaams Belang. Dat is uitstekend. België bestaat voor meer dan de helft uit Vlaanderen en Vlaanderen bestaat voor meer dan de helft uit N-VA en Vlaams Belang. Oftewel: Jeff komt hier als morele winnaar uit en als ik ‘Belg’ was zou ik gewoon nóg harder lak hebben aan die juridische molen dan dat ik al had.

    Jullie Zuid-Nederlanders begrijpen al dat de staat er niet voor jullie is – en nu zelfs jullie natuurlijke recht om vrijelijk te denken en te spreken vertrapt

    Uit een voordracht van prof. Paul de Ridder die ik in 2012 bijwoonde in de Sint-Goedele kathedraal was mij al onomstotelijk duidelijk dat België kampioen is in niet-handhaving. Jullie Zuid-Nederlanders begrijpen al dat de staat er niet voor jullie is – en nu zelfs jullie natuurlijke recht om vrijelijk te denken en te spreken vertrapt. In de Belgische media werd bericht dat een invloedrijke PS senator persoonlijk de uitzetting van een veroordeelde en geradicaliseerde jihadist had voorkomen, in dat licht verbaast deze uitkomst mij ook niet. Het is zielig dat Jeff hiervoor wordt opgeofferd, het is een links gerecht dat links-ideologische politiek voert. Vrienden, leg het naast je neer!

    Sanctorum

    Johan Sanctorum schrijft: “Dit is een uit de hand gelopen grap. Het had nooit tot een juridische zaak moeten komen, maar de amplitude die het nu krijgt is ronduit grotesk. Misschien verhouden Hannelore, Katja en Jeff zich wel als twee poezen tot een hond. Lees het als een dierenfabel en snap dat ook die rechter maar een wet toepast die door de verkozenen des volks is gestemd. Uw verkozenen dus, ja, wij zijn het volk! (Lachband).”

     

    Sanctorum slaat en zalft, zoals wel vaker. In die zin van ‘het had nooit tot een juridische zaak moeten komen’, heeft hij gelijk. Het draait niet rond de persoon van Jeff en inhoudelijk gezien verdedigt niemand zijn cabaret uitspraken. Het gaat om zijn grondrechten, die hier vanuit een politiek motief worden vertrapt. Het volk mag zich daar absoluut niet bij neerleggen! Een normaal mens ziet dat, wanneer er grenzen gesteld worden aan het vrije woord, dit als een strop zal fungeren. Een strop die telkens nauwer om de nek wordt aangetrokken. Zeer binnenkort hangt ook de doorsnee burger.

    Zodoende kan ik niet anders dan concluderen, hier staat iets existentieels op het spel. Je suis tóch Jeff!

    Sid Lukkassen

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Hiermee heeft U alles gehad voor vandaag. Sttaks volgt er een nieuw stukje over de nakende triomf van Trump.

    Me dunkt dat het alereerste gelukwens-telegram al klaar ligt, gereed om te worden verzonden. Door Poetin….

    Meisjes en jongens, wat gaan de Extreem-Slechten dekomende tijden weer van hun tetter maken. Maaaar jan het is nu eenmaal zo, vooral in Amerika= the winner takes it all!

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!