MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-01-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500778 – MACRON OF MICRON: IN APRIL WETEN WE MEER

    .

    DINSDAG 4 JANUARI 2022

    *

    500778 – MACRON OF MICRON: IN APRIL WETEN WE MEER

    *

    I N H O U D

    U krijgt hieronder in exlusiviteit een artiKel uit DOORBRAAK voorgesteld, over het tijdelijk Franse zes maanden durend voorzitterchap van de EU – namens La Mère Patrie, de Hemel zij dank - waar de

    Naam

    Éric Zemmour

    alhelemaal niet in voorkomt. Kwestie van ‘Geen golven te maken’…. Zodat de Extreem-Slechten niet meteen moeten ‘omhoog gaan’.

    Ja Ja, het gaat wel degelijk over het tijdelijk voorzitterchap van de Europese Unie, maar de aandacht gaat vooral naar de portemonnee van de Grote Kadé.. Haalt hij het, of haalt hij het juist niet?

    Vergeten we daarbij echter het Konininklik

    Middeleeuws Verhaal niet, dat: ‘Paris vaut bien une misse’…. Inderdaad, ook deze pretentieuze knieval zou wel ens fortuinen kunnen opbrengen.

    Raar, hé!!!!

    Vooral daar er heden ten dage voor niemand nog al helemaal geen Zondags Plicht meer bestaat. ‘Woke’ nameijk, heeft ontfekt dat God dood is, maar ingndeel dat Engels en Marx springlrvens zijn.

    Ook het woord ‘Reconquisata’ wordt angstvallig vermeden.

    Verkeerde antenne? Of, in tegendeel, gaat het om een doordenkertje?

    Want precies door iets NIET te zeggen, worden er ganse boekdelen geschreven. Lees: Macron gaat voor de bijl, maar hij beseft het zelf nog niet. De Fransen zijn de ‘omvolking’ beu. Net zoals ieder ander Volk, willen ze hun eigen land terug. ‘De sfeer is koed’, zou men vroeger zeggen. De tijdsgeest in ieder geval zit mee, net zoals TVG het zou verwoorden.

    De wokeaaars zijn dus klaarblijkelijk zelfs bijk Doorbreek aan het woord geraakt. Geen erg: we weten nu sedert vorige blog, dat het de Extreeem-Slechten zijn..

    (Geteknd Acta Barda)

     *

    Macron zet de EU in voor zijn herverkiezing.

    foto: ©AFP

    *

    EU-voorzitterschap als verkiezingscampagne Macron

    Frans voorzitterschap als uitstalraam Franse belangen

    Analyse - 03/01/2022 Lode Goukens

    *

    Op 1 januari neemt de Franse regering het voorzitterschap van de Europese Raad en dus de Europese Unie (EU) over van Slovenië. Officieel wil Frankrijk de EU versterken, een grote conferentie over de toekomst van de EU opstarten en een begin maken met een EU-leger. Het Frans zesmaandelijks roterend voorzitterschap van de Europese Raad staat echter vooral in teken van de herverkiezing van Emmanuel Macron.

    Toespraak

    Op 9 december hield de Franse president Emmanuel Macron een uur durende toespraak met zijn programma voor het Franse voorzitterschap. De slogan voor het voorzitterschap is ‘Relance, puissance, appartenance’. Herstart, macht en lidmaatschap.

    Een heel ruim programma met een aantal hoofdlijnen. Die hoofdlijnen staan ook op de website van de Franse diplomatie. Tevens zette Frankrijk al een website voor het voorzitterschap op.

    Op 5 januari start de eerste bijeenkomst in Brussel van de Raad van de EU met de Coreper I en II vergaderingen. Op 6 en 7 januari ontvangt Macron het college van Eurocommissarissen te Parijs. Vervolgens organiseert Macron 10 januari een colloquium met Afrikaanse delegaties en de EU in Parijs.

    Pro-EU boodschap met Franse kruiding

    Ten eerste profileert Macron zich als pro-EU. Wat dit betreft is hij misschien de enige presidentskandidaat met enige kans op de tweede ronde die zo uitgesproken pro-EU is. Uiteraard noemde hij het zelf pro-Europees. Zoals de meeste mensen ondertussen weten spreken pro-EU-adepten steeds over Europa en Europees als ze de politieke constructie van de Europese Unie bedoelen. Zo moet ‘Europa’ meer ‘puissante dans le monde’ worden maar ook beter de buitengrenzen beschermen. Dit laatste allicht om zijn rechtse- en extreemrechtse tegenstanders wind uit de zeilen te nemen.

    Dit is het 13de Franse voorzitterschap en de eerste sinds 2008. Het Franse staatshoofd somde de verschillende werven op. Eén van die werven is het hervormen van het Schengenverdrag dat eigenlijk los stond van de EU en langzaam werd geïncorporeerd in de EU-werking.

    De Schengenzone is de reden waarom de buitengrenzen zo onder druk staan. Migranten kunnen zonder grenscontroles bijna de hele EU doorreizen.

    De Schengenzone is de reden waarom de buitengrenzen zo onder druk staan. Migranten kunnen zonder grenscontroles bijna de hele EU doorreizen. De enige oplossing voor die migratiecrisis is voor Macron dan ook de grenzen beschermen. Dusver bleek Frankrijk een koele minnaar van de versterking van het EU-agentschap Frontex of steun aan landen zoals Polen, Hongarije of Griekenland.

    Budgettaire raamwerk

     

    Emmanuel Macron stelde ook voor om het budgettaire raamwerk van de lidstaten en de financiering van de EU te herdenken. De Maastrichtnorm (ontstaan om de euro in te voeren) moet op de schop. De grens van maximum 3% begrotingstekort is volgens Macron verouderd. Dat geen enkele lidstaat inclusief Duitsland en Frankrijk zich ooit aan die norm hield speelt blijkbaar geen rol.

    Macron wil ook een EU-top met de Afrikaanse Unie 17 en 18 februari in Brussel. Die zal uiteraard meer gaan over Franse geopolitieke belangen op het zwarte continent dan over de migratiecrisis.

    Vreemd plan

    Een ander vreemd plan is het opzetten van een ‘service civique européen’ van zes maanden voor <25-jarigen. een="" half="" jaar="" durende="" dienstplicht="" in="" ander="" europees="" land="" om="" de="" europeanen="" te="" indoctrineren="" van="" europese="" waarden="" span="">

    De grootste nadruk legde Macron op het versterken van de soevereiniteit van de EU. Vergis u niet. Dit is geen oproep om de soevereiniteit van de lidstaten te verstevigen, maar een oproep om een Verenigde Staten van Europa te vormen en vooral dan een soevereiniteit onder Frans leiderschap met een EU-leger dat de NAVO een andere rol toebedeelt.

    Ironisch genoeg neemt Frankrijk in 2022 ook het voorzitterschap van de battle-groepen van de NAVO op zich. Dit belooft tijdens de top tussen NAVO en EU te Madrid in juni 2022 voor het nodige vuurwerk te zorgen.

    Zware kritiek al voor start

    De eerste zware kritiek op het Franse voorzitterschap is ondertussen al de deur uit. Macron laat zijn Frans voorzitterschap royaal sponsoren door bedrijven. De Franse energiereus in staatsbezit EDF zou ook mecenas worden, maar werd na veel tegenkantingen in de media en de Franse senaat niet weerhouden.

    De Franse automobielindustrie daarentegen sponsort fors in ruil voor visibiliteit. Zowel Renault als Stellantis (de fusiegroep van enerzijds PSA met Citroën en Peugeot en anderzijds Fiat Chrysler) zijn van de partij en doneren 220 elektrische auto’s. Beide autoconstructeurs liggen bovendien onder vuur omwille van het Dieselgate-schandaal waarbij ze EU-normen plachten te omzeilen met sjoemelsoftware.

    Reden van sponsoring

    De reden van die sponsoring is dat de roterende voorzitterschappen niet uit de middelen van de EU betaald worden, maar voor rekening zijn van het land dat het voorzitterschap opneemt. Tijdens het Roemeense voorzitterschap in 2019 viel de zeer opvallende sponsoring van Coca-Cola bij veel andere lidstaten waaronder Frankrijk in zeer slechte aarde.

    Ook de vorige keer had Frankrijk beroep gedaan op sponsors zoals Renault, Peugeot en wapen en media-concern Lagardère. Met een budget van 171 miljoen euro waarvan 10 miljoen euro sponsoring vormde het een vette kluif voor het Franse rekenhof. Het Cour des Comptes maakte brandhout van de kostelijke megalomanie van toenmalig president Nicolas Sarkozy.

    Het Franse staatsbedrijf uit sector van de kernenergie Areva gaf bijvoorbeeld 1,5 miljoen euro uit aan het verlichten van de Eiffeltoren. Dit op een moment dat de voorzitster van Areva Anne Lauvergeon steun zocht bij Sarkozy om haar functie te behouden. Het parfum van belangenvermenging is met de op handen zijnde presidentsverkiezing nu nog groter.

    Van de twaalf vergaderingen van de Franse vaste vertegenwoordiger in Brussel in juli 2021 nam EDF deel aan twee, wapenleverancier Dassault en het maritiem bedrijf CMA-CGM (de tweede grootste containerfirma ter wereld) elk aan één. Ook lobbyisten van Athénora Consulting die bijvoorbeeld bouw- en energiegroep Vinci als klant hebben bleken zeer actief in de voorbereiding van het Franse voorzitterschap.

    Nog problematischer?

    Nog problematischer dan de sponsoring is het feit dat de Franse Staat vergat een openbare aanbesteding te doen voor de toeleveranciers van al die evenementen. Dit is tegen de Franse maar vooral ook Europese regelgeving. De reden was duidelijk: alle leveranciers moesten Frans zijn en Franse producten uitventen.

    Het Franse Euro parlementslid voor Les Républicains (LR) François-Xavier Bellamy zette een lange video op zijn Twitter-account waarin hij de gigantische fictie van Macrons plannen hekelde. De illusie ging ook voorbij aan het feit dat Macron met plannen voor wel vijf jaar werk opdraafde terwijl zijn voorzitterschap van de Europese Raad maar zes maanden duurt.

    Geen Franse president meer

     

    Elke 13 jaar kan Frankrijk zijn accenten leggen in het EU-beleid, maar dit keer valt dit wel samen met de campagne voor de presidentsverkiezingen. Erger nog vanaf april is er geen Franse president in functie meer, maar een verkozen presidentskandidaat. Alle Franse ministers bij het begin van het Franse voorzitterschap zullen hun functie niet meer uitoefenen voor het einde van dat voorzitterschap.

    Omdat Marcon zeer goed communiceert en de bedoeling heeft het Franse voorzitterschap als een window of opportunity voor zijn eigenbelang in te zetten.

    Macron had het Franse voorzitterschap daarom kunnen laten uitstellen, maar deed dit bewust niet. Bij de meeste lidstaten is dit tijdens verkiezingen wel het geval. Waarom deed Macron dit dan niet? Volgens Bellamy: ‘Parce qu’il est un très bon communicant et qu’il a l’intention d’utiliser cette fenêtre de tir pour son intérêt personnel’ Omdat Marcon zeer goed communiceert en de bedoeling heeft het Franse voorzitterschap als een window of opportunity voor zijn eigenbelang in te zetten.

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Uiteraard is dat Voorzitterschap’ de zoveelste geforceerde poging om de vergane glorie van, de Grandeur Française met Duitse hulp ‘aufzukricken’. Vergeten we vooral niet, dat in het vroegere Derde Rijk, sedert kort weer de Nationaal Socialisten aan de Macht zijn gekomen. Nieuwe versie, dat wel, maar dezelfde uitvalsbasis. Wat de Führer niet lukte via brutaal wapengeweld, wordt nu stilaan opnieuw op poten gezet: wie de Extreem-Slechten die wereldwijd een monster verbond hebben gesloten, op de Troon willen, hangt in hoodzaak af van Peking & van Allah.

    Maar zo lang als het Avondand nog niet vol moskeeën stat, kunnen wij, van Extreem Rechts, nog zo lang zowel het kind als het badwater redden….

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!