MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 500765 – ALS HET OP EEN DAG ALS VANDAAG (CULTUREEL) DO?DERT EN BLIKSEMT, DAN IS HET WAARLIJK DONDERDAG

    .

    DONERDAG 24 DECEMBER 2021

    KERSTDAGEN DOEN DENKEN AAN BERERE TIJDEN

    *

    500765 – ALS HET OP EEN DAG ALS VANDAAG (CULTUREEL) DO?DERT EN BLIKSEMT, DAN IS HET WAARLIJK DONDERDAG

    *

    I N H O U D

    Toeval of niet, maar precies vandaag begon de ‘Koninklijke ‘Winter Boodschap’ - was er zelfs van doorspekt - met de dé- nigrerendede aansspreektitel van ‘

    Dames en Heren’, onderverzwegen Beste Trans- & andere Gegenderden…. Daar, waar we tot hiertoe zijn ‘Ouaarde Landkenoten waren geweest.

    Waarom die met opzet gebrukte ‘gender-getinte’ uitsluiting van katten die anders uit de boom kijken?

    Of beoelde, de Sire, diens eigen geraardheid bekend zijnde, die lapsus als een soort verwelkomingswoord voor alle ‘anders-geaarden’ in zijn op zinken staande staatstructuur?

    Wat nu?

    **

    **

    Zoals bij de roemrijjkste Romeinse Legooeen waar er ook al eens wat mispeuterd werd: decimeren? Elke 10de man met ’n handgebaar de leunng afwijzend; de kolkende rivier in? Misschien werk voor de juiste Leiders van deze juste Partij? Iis het ogenblik gekomen om mrt de verguisde Prieser-Dichter Cyriel VERSCHAVE te herhalen, dat alleen een zedelijk goed in zijn vel zittend volk een goed volk kan zijn…

    Of is de algemene menselijke ontvaarding waarin we leven, reeds zover gevordrd, dat het gelijke tred houdt met de omvolking?

    Het kan dus best zijn dat wij op elke straathoek ‘zoutpilaren zien staan zoals indertijd de vrouw van Loth die haar eigen ogen niet kon geloven… Al dat moois, zls door een kernexploisie, in één klap van de aardbodem verdwenen…

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    De omikronisatie

    *

    Het verhaal over het omikron virus begint hoe langer hoe meer te lijken op dat van de Pfos/Pfas klucht. Van toen het omikron virus werd ontdekt in Zuid Afrika, werd gezegd dat het besmettelijker was dan het delta virus, maar niet zo gevaarlijk. Dat laatste wordt ondertussen overal bevestigd door minder ziekenhuisopnames, terwijl er tot nu toe – bij mijn weten - nog altijd een eerste persoon zonder onderliggende kwalen aan is bezweken. Toch wordt er overal door ‘specialisten’ én politici op gereageerd alsof omikron zowat het einde van de wereld zou kunnen betekenen.

    ---

    We zouden beter wat meer aandacht besteden aan het grotere plaatje, waarbij we in dit land voor meerdere cruciale jaren in de kou riskeren te staan.

    De loonkosten dreigen te gaan stijgen met 4,5%. Door onze automatische loonindex riskeren we daarbij Europees én mondiaal niet meer concurrentieel te zijn.

    Het onderwijs, waarin we in Vlaanderen als regio tot de top behoorden, is er flink op achteruit gegaan. Onze technische scholen hebben zelfs het geld niet meer om moderne machines aan te kopen, De hogere loonkosten kunnen door de automatisering en digitalisering niet meer gecompenseerd worden op het gebied van de productiviteit t.o.v. de buurlanden. Om ergens nog een vergunning te krijgen, moet men wachten op Godot. Terwijl de nieuwste Nederlandse regering respectievelijk 35 en 25 miljard euro uittrekt voor de klimaat- en stikstofuitdagingen, kunnen wij ons alleen nog druk maken over de schulden die dit land kent en die Griekse dimensies aannemen.

    Kortom, om uit deze ‘Scheiße’ te geraken, volstaat een nieuwe zoveelste Belgische regering niet meer, maar moeten we dit land herverdelen om Vlaanderen de kans te geven die het verdient. In het slechtste geval zullen we daarop moeten wachten tot 2024 en kunnen we alleen maar hopen dat het ondertussen niet erger wordt.

    GEEN BINNENEVENEMENTEN MEER, BIOSCOPEN EN THEATERS DICHT

    ©BELGA

    Vandaag om 16:51

    *

    Met een reeks nieuwe verstrengingen bouwt het Overlegcomité extra marge in de strijd tegen omikron in. Binnen evenementen worden geschrapt, bioscopen en theaters moeten dicht.

    Drie Overlegcomités in een maand tijd bleken er minstens één te weinig om ons land voor te bereiden op een nieuwe coronagolf met de omikron-variant. De federale en regionale topministers zijn het daarom woensdag op een nieuwe vergadering eens geraakt over een bijkomend pakket aan maatregelen. De vergadering is nog aan de gang om de laatste details te regelen, maar over de grote lijnen is er al een akkoord.

    Bijeenkomsten met minder dan 200 personen konden vooralsnog doorgaan. Het Overlegcomité schrapt nu alle evenementen binnen. Ook theaters en bioscopen moeten sluiten. Musea, zwembaden en fitnessruimtes kunnen wel openblijven. Voetbal- en andere sportwedstrijden kunnen enkel nog achter gesloten deuren doorgaan. De maatregelen zouden maandag ingaan.

    Winkelen zou maximaal nog per twee kunnen en ook het aantal mensen per winkel wordt beperkt. Er komen strengere regels voor crowd-control in winkelstraten. Dat moet vermijden dat te veel mensen tegelijk op dezelfde plaats samenkomen. De maatregelen zouden zondag op de tweede kerstdag, als in veel steden koopzondagen plaatsvinden, al ingaan.

     *

           Ongezouten

    **

    Chris Janssens’ verrassende verkassing

    22 december 2021 Telemacho

    In december 1970 kwam de Vlaamse zanger Will Ferdy, na een kleine 44 jaar in het verborgene te hebben geleefd, uiteindelijk ‘uit de kast’. In december 2021 doet de 44-jarige Vlaamse voorman Chris Janssens hem dat na. Verbijsterde Vlaamse militanten die nog Karel Dillen in korte broek hebben meegemaakt, worstelen nu met de vraag: ‘Waarom?’ Ik, die nooit het genoegen heb gekend de naakte benen van die goede Karel te mogen aanschouwen, antwoord op de bezorgdheid van deze hoogbejaarden met de tegenvraag: ‘Waarom niet?’

    **

    In deze modern times van ‘gender-gelijkheid’ is het niet abnormaal meer gelijk-geslachtelijk genot te zoeken via andere wegen dan de daarvoor bestemde voortplantings organen. Toch?

    TOT IN DE HOOGSTE KRINGEN

    Eigenaardig genoeg heeft de haat-staat België nooit een anti homo-wetgeving gekend. Dit in tegenstelling tot bv. Groot-Brittannië, waar op de drempel van de 20ste eeuw de dichter-dandy Oscar Wilde nog twee jaar in de bak vloog wegens sodomie. En toen in Parijs de grond onder de kont van de Franse dichters Verlaine en Rimbaud te heet werd, vluchtten de twee ‘tapettes’naar Brussel, waar ze zich verder geïnverteerd konden uitleven. Dit kostte bijna het leven aan Rimbaud, toen vriend Verlaine hem in een vlaag van janettenjaloezie neerschoot.

    Het was rond die tijd dat hier de ‘Wet LeJeune’ door de katholieke justitieminister Jules Le Jeune werd ingevoerd om een vriendje, die levenslang gekregen had voor een moord op een andere homo, vervroegd vrij te krijgen. En toen de Italiaanse gastarbeider Elio di Rupo di Pedo – van nature een notoir roze vlinder – de eerste premier-koffie-verkeerd van België werd, was het hek helemaal van de dam. Voortaan kan men deze mensensoort in groeiende getale aantreffen, inzonderheid bij de elite, tot zelfs in de hoogste kringen van het land. Hoewel de von Saksen-Coburgers de reputatie van scheef-poepers meedragen, zijn ze niet allemaal zo heterofiel. Koning Baudouin zaliger liet zich – volgens zeggen van één van zijn lijfwachten – om de veertien dagen naar Parijs voeren om er door zijn uitverkoren coiffeur geknipt te worden. Het is bij die vriend dat onze vorst een eerste hartaanval kreeg. Waarna hij met spoed in een Parijse kliniek werd geopereerd, en niet in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis te Aalst door de befaamde cardioloog Pedro Brugada, die het heiligenleven van Fabiola’s echtgenoot zeker langer had kunnen rekken. En Baudoins lieveling, neefje Philips de Belgique, die toen nog studeerde om koning te worden, werd volgens een rapport van PolBru bij een controle in een ‘dark room’ betrapt in het exclusief gezelschap van naakte manspersonen die door de politie ‘gekend waren’. Dat rapport werd evenwel verticaal geklasseerd: van de prins geen kwaad… Maar dit zouden natuurlijk vunzige roddels kunnen zijn, en daarom trap ik niet mee met deze geruchtenmolen.

    DE WARMSTE WEEK? OF CHANTAGE?

     Ook over Chris Janssens deden er al een tijdje ‘onbevestigde geruchten’ de ronde dat hij wel eens een duikelnicht kon zijn. Chris heeft deze speculaties nu definitief de mond gesnoerd door zijn outing. De hamvraag blijft: ‘Waarom NU?’ Hij had het in maart van dit jaar al kunnen doen naar aanleiding van een doodslag op een homoseksuele pedofiel door apolitieke “jongeren”. Toen schoffeerde blaaskaak Bart Somers in volle parlement het Vlaams Belang, door hen als een bende homofoben te stigmatiseren. Had Chris toen verklaard dat hijzelf tot het geïnverteerd gild behoorde, had breedsmoel-kikker Bart daar met z’n bakkes vol tanden mooi voor lul gestaan.

    Was het omdat de VRT haar propaganda project ‘De Warmste Week – kunnen zijn wie je bent’ vorige zaterdag startte, dat Chris uitgerekend die dag in Het Belang van Limburg ook uitte wie hij werkelijk was? Ik las aandachtig het artikel dat breed over twee pagina’s werd uitgesmeerd. Hierin verklaart de geïnterviewde onder meer:

    “Er waren wel relaties, maar altijd in het GEHEIM (…) Ik sprak onlangs een JONGE GAST in wie ik mezelf op die leeftijd herkende (…) Je zal mij nooit in een lederen slip op een praalwagen zien staan…”

    Dat laatste is een sneer naar de exhibitionistische Gaypride, zoals ook Jef Elbers dat deed in zijn hekeldicht. De pornografische pennenridder die Elbers is; gebruikte wel ranzige omschrijvingen als ‘pluimen in de paarse aars’ en ‘strontkar, daar waar Chris het deftig houdt, zoals het ieder beschaafd mens past, of hij nu homo dan wel hetero is. Uit het vraaggesprek blijkt verder dat Chris’ ouders en zijn zus niet op de hoogte waren van zijn groot geheim; zelfs voorzitter Tom Van Grieken wist tot voor kort niets af van de Griekse gewoonten van ‘zijn ondervoorzitter’. Het verborgen karakter van die ‘particuliere relaties’, en zijn gesprek over zijn geaardheid met een jonge gast – in een chatroom? – maakt hem natuurlijk chanteerbaar wanneer kwaadwillige individu’s zijn geheim leven te weten zouden komen, en ermee zouden dreigen het publiekelijk te grabbel te gooien. Is dat misschien de trigger geweest die hem ertoe aanzette om nu opeens uit de kast te komen? Het is alleszins eerbaarder dan paarsgewijs uit een wc te komen, zoals Conner Rousseau en zijn getint vriendje.

    Het is nu afwachten hoe de LGBTQx-kerk, de linkiewinkie’s en de wokie’s gaan reageren op deze merkwaardige verkassing. Het is nu ook met een visadem wachten op de eerste VB-tansgender.

    OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Het voordeel van niet eens lid van die Partij te zijn, is dus zo klaar als n hele doos klontjes. De verantwoordelijkheid is dus –met alle sympathie - voor anderen en beteren. De Hiërarchie zal dus haar verantwoordelijkheid moeten nemen. Hopelijk komt ze er versterkt uit. Want niet klein te krijgen nu dde kansen voor het grijpen liggen.

    “Bloemen verwelken, scheepjes vergaan, maar onze Liefde zal altijd bestaan.

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    25-12-2021
    kerstgroet
    width=.

    Ik wens jullie een zalige kerst

    25-12-2021, 17:33 geschreven door rud


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!