MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500763 – HOE KAN NECROLOGIE NU EEN LEVESADER ZIJN VOOR EEN HEROPLEVEND LAND?

    .

    DINSDAG 14 DECEMBER 2021

    KERSTDAGEN DOEN DENKEN AAN BERERE TIJDEN

    *

    500763 – HOE KAN NECROLOGIE NU EEN LEVESADER ZIJN VOOR EEN HEROPLEVEND LAND?

    *

    I N H O U D

    Jaren geleden scandeerde in volle publiek, de Grote Partijleiider van wijlen de Vlaamse Volks Unie, Hugo…. Vader van… LEVE BELGIE. Dat zoontje wil zich nu als Blauwe voornman in het Stadbrstuur van de Koekestad wuemen.

    Het heeft waarlijk gene naam, de zakkenvulerij van dat soort Vlamingen.

    En zeggen, dat de lezer straks nog het Gentse Blauwe Liegebeest moet tetgen het lijf lopen in de komende Tweede 1302-slag die er zit aan te komen.

    Anders gezegd, ook deze keer zal de noodgedwongen UNION de farce meebrengen die Vlaanderen zal oppstpten in de vaart der volkkeren…

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    DE PLOEG VAN ’T STAD

    *

    Het is hommeles bij Open-VLD in de Antwerpse gemeenteraad. Na de verkiezingen van 2018 kreeg de partij, er drie raadsleden en één schepenzetel, die werd ingenomen door Claude Marinower, met de belofte dat hij hem na drie jaar zou afstaan aan een collega en dat de partij een tweede zetel zou overnemen van de socialisten. Dat laatste gaat blijkbaar niet door, maar Marinower zal toch vervangen worden door Erica Caluwaerts. Een tweede kandidaat was Philippe De Backer, maar die stapte ondertussen uit de politiek, zodat er klaarblijkelijk geen probleem meer zou zijn. Dat was gerekend zonder Willem-Frederik Schiltz, zoon van, die zich insgelijks kandidaat stelde, maar daarvoor van de meerderheid in de gemeenteraad niet de daarvoor nodigde handtekeningen kreeg. In een andere partij misschien niet, maar in de postjes pakkerspartij die Open VLD is, kan dat zomaar niet. Schiltz Jr, die veel weg heeft van de karikatuur van Guy Fawkes die men wel eens mee draagt bij betogingen, was trouwens niet eens in de gemeenteraad verkozen en is al fractieleider van de partij in het Vlaams parlement. Het resultaat van deze dubbele kandidatuur heeft de Antwerpse liberalen wel in twee kampen verdeeld.

    N-VA en Vooruit, de twee andere partijen van de meerderheids-coalitie in de gemeenteraad van de koekenstad, kijken geamuseerd toe en maken zich geen zorgen. Evenmin als CD&V in de federale regering, is de Open VLD bijdrage in Antwerpen eigenlijk overbodig.   Zolang het maar plezant blijft

    VLAANDEREN PLANT FORSE VERSNELLING MET BOOSTERPRIK

    **

    Vlaanderen onderzoekt hoe het de prik capaciteit van de vaccinatie centra op korte termijn snel kan opschroeven. ©BELGA

    *

    Vandaag om 01:05

    Vlaanderen geeft plankgas bij het zetten van herhalings-prikken in de strijd tegen de omikron variant van het coronavirus. De overgrote meerderheid van de volwassen bevolking moet eind januari geprikt zijn.

    Vlaanderen wil nog deze week met een plan komen om de prik capaciteit - met extra personeel en infrastructuur - van zijn vaccinatiecentra fors op te schroeven. Dat vernam De Tijd in Vlaamse regerings kringen.

    De aanleiding is de snelle opmars van de erg besmettelijke omikron variant van het corona virus. Het doel is de overgrote meerderheid van alle volwassen Vlamingen al tegen eind januari te prikken, in plaats van tegen maart.

    Duizenden gevallen per dag

     

    De onverbiddelijke haast volgt uit de vaststelling dat omikron wild om zich heen klauwt. Het Verenigd Koninkrijk en Denemarken tellen al duizenden gevallen per dag, met een verdubbelingstijd tussen twee en vier dagen.

    In ons land wijzen steekproeven op een stijging in de voorbije tien dagen van 0,3 naar 3 procent omikron gevallen, goed voor 450 gevallen per dag. Professor bio-statistiek Tom Wenseleers (KU Leuven) rekende voor dat omikron eind deze maand overneemt van delta als dominante variant.

    Dries Bervoet

    *

    Breaking News


    **

    Necrofiele hobbyclub Open Vld wil hervorming gaskamers

    Bijna Dood

     

    De diep-comateuze Vlaamse liberalen hebben een bijna-dood-ervaring gehad! Vergeet alles wat U al jaren wist over leven en dood, beste lezer, want de liberalen pakken, bij monde van hun olijke voorzitter, uit met een wetenschappelijke doorbraak. Tot op vandaag dacht U wellicht, net als iedereen trouwens, dat lijken de dwingende eigenschap bezaten dood te zijn. Daar komt nu verandering in. Hoogvlieger Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de vrienden, nuanceert deze wetenschap overtuigend! Er zijn volgens hem inderdaad “lijken die dood zijn”, wat derhalve moet impliceren dat er ook lijken bestaan “die niet dood zijn”, in welk omgekeerd geval de bijvoeglijke bepaling “die dood zijn” geen zin heeft.

    Nu grossiert de Open VLD al langer in complete zinloosheid, maar hier schijnt er toch iets meer aan de hand zijn. Waarover gaat het? Wel, nog steeds over onze energie voorziening. Zal die deels nog door kernenergie verzekerd wordt of hangen we binnenkort allemaal aan het gas. De Vivaldi-regering moet nog beslissen maar staat onder grote groene druk! Voor de door de gaslobby gesponsorde Tinne Van der Straeten lijkt de kernuitstap al in kannen en gasflessen. Volgens talentarme Tinne is een volkomen CO2-neutrale kerncentrale net iets teveel van het goede. Die over-dosis gezondheid op de bevolking loslaten, zou haar partijtje oelewappers wel eens aan relevantie kunnen kosten. Dat moest koste wat het kost vermeden worden. Dus riep Tinne uit volle borst (of was het toch vooral uit “volle mond”?): “Geef ons nog een plateauke groezelig gas … en pakt zelf ook een fleske!” Maar dat was toch even buiten de Franstalige liberalen van George-Louis Bouchez gerekend.

    Engie, Bien-Sûr!

    En dus trok het lijzige wijfje Van der Straeten naar het Franse bedrijf Engie om ook deze actor een stem in het kapittel te geven. Ooit was Engie in Belgische handen maar werd, compleet volgens de Verhofstadt-doctrine, doorverkocht aan vreemde mogendheden. Deze sjacheroperatie had twee niet te miskennen voordelen: 1) de begroting poetste zichzelf op, weliswaar niet structureel maar daar maalt in de Wetstraat geen kat om; 2) de werkelijke kosten, die natuurlijk gemaskeerd worden maar niet verdwijnen, worden getransfereerd naar de komende generaties van kinderen en kleinkinderen. Maar ook dat mag geen opzien baren: ondertussen kunnen de excellenties schaamteloos verder hun handen in de vetpotten blijven steken, waardoor “hun” kinderen en kleinkinderen zich geen zorgen hoeven te maken. Wat met “onze” kinderen en kleinkinderen moet gebeuren, interesseert die minkunkels geen sikkepit!

    “Kijk eens hier, Engie,” zei Tine, tintelend van potentie tot twist en tweedracht, zo inherent aanwezig in groen DNA, “ik geef U nog een bijkomende zak subsidies voor jullie CO2-brakende gascentrales, als jullie mij op papier kunnen bevestigen dat kencentrales openhouden “impossible” is”. “Mais ma petite poupée”, repliceerde de PDG van Engie, Catherine MacGregor, met een plat Parijs pinke-polleke, “considère ça fait”. Tine lachte haar tanden, zo groot als de potsierlijkste zerken op Père-Lachaise, tot op haar tandvlees bloot en taste gelijk en zeer voorbarig in de diepe zakken van de staatskas.

    Liberale Zombies

    De brief van Engie ligt nu op tafel. Bart De Wever maakte zeer terecht “van zijne tak” en vond in George-Louis Bouchez een politieke kameraad. Even opende de politieke deur zich zelfs naar een federale kieskring, want hoelang zal het nog duren vooraleer de Vlamingen uit lijfsbehoud met de Walen moeten gaan samenspannen tegen een al te hebzuchtig en inhalig Frans bedrijf? De performante christendemocratie was ondertussen ook al in het groene gat gekropen en de Vlaamse liberalen… stonden er weer maar eens als een stelletje zombies bij. De opdracht om de stemmen waar ze nog zeker van zijn – alle drie dus! – te bewaren, maakt hen immers meer dan vleugellam.

    En toen kwam Lachaert op een idee! Het licht dat nodig was om de lamp van Lachaert op halve kracht te doen branden, vergde het maximum van de reactoren van Doel 4 en Tihange 3! In een poging om standvastig, origineel en daadkrachtig uit de hoek te komen, viel hij zijn Waalse zusterpartij af en koos resoluut voor het groene communisme, en dus tegen het milieu en de natuur. “We zullen die Vlaamse Demir van den N-VA eens ne poot lappen, si”, dacht hij. Beste lezer, als Lachaert een ander “ne poot wilt lappen”, moet U blijven kijken! Want de kans dat hij over zij eigen voeten struikelt, is dan vele malen groter!

    Onnavolgbare Lachaert

    En ja hoor: hij deed het weer. Bovendien op onnavolgbare wijze! “Een lijk” zo zei deze onverbeterlijke clown, “ is op een bepaald moment dood. Je kan nog vijf minuten reanimeren, maar na een dag wordt dat therapeutische hardnekkigheid”. Een lijk, beste Egbert, is van nature en altijd dood; re animeren heeft dan geen zin meer, noch voor vijf minuten, noch voor een dag. Met de dood is het gedaan! Zou de liberale voorzitter die ons land moet leiden doorheen de akeligste der crisissen dat nu echt niet zelf weten?

    Of is er meer aan de hand? Is hij werkelijk zó onverdroten op zoek naar een soort overgangs toestand tussen leven en dood om het drijvende lijk van zijn partij, de Open VLD, in een soort van Zombie status, toch nog min of meer levend te kunnen presenteren aan de kiezer? Dat is verloren moeite, Egbert. De kiezer weet al lang beter! Die moet echt niet wachten tot de ganse partij langs de rechter is gepasseerd wegens zelfverrijking; het huidig handjevol bewijst dat al ruimschoots. Het imago van uw partij oppoetsen, Lachbert, is derhalve even zinloos als het reanimeren van een lijk!

    Breaking News

    Necrofiele hobbyclub Open Vld wil hervorming gaskamers

    11 december 2021 Silvius Brabo

    Print Friendly, PDF & Email

    Bijna Dood

     De diepcomateuze Vlaamse liberalen hebben een bijna-dood-ervaring gehad! Vergeet alles wat U al jaren wist over leven en dood, beste lezer, want de liberalen pakken, bij monde van hun olijke voorzitter, uit met een wetenschappelijke doorbraak. Tot op vandaag dacht U wellicht, net als iedereen trouwens, dat lijken de dwingende eigenschap bezaten dood te zijn. Daar komt nu verandering in. Hoogvlieger Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de vrienden, nuanceert deze wetenschap overtuigend! Er zijn volgens hem inderdaad “lijken die dood zijn”, wat derhalve moet impliceren dat er ook lijken bestaan “die niet dood zijn”, in welk omgekeerd geval de bijvoeglijke bepaling “die dood zijn” geen zin heeft.

     

    Nu grossiert de Open VLD al langer in complete zinloosheid, maar hier schijnt er toch iets meer aan de hand zijn. Waarover gaat het? Wel, nog steeds over onze energievoorziening. Zal die deels nog door kernenergie verzekerd wordt of hangen we binnenkort allemaal aan het gas. De Vivaldi-regering moet nog beslissen maar staat onder grote groene druk! Voor de door de gaslobby gesponsorde Tinne Van der Straeten lijkt de kernuitstap al in kannen en gasflessen. Volgens talentarme Tinne is een volkomen CO2-neutrale kerncentrale net iets teveel van het goede. Die overdosis gezondheid op de bevolking loslaten, zou haar partijtje oelewappers wel eens aan relevantie kunnen kosten. Dat moest koste wat het kost vermeden worden. Dus riep Tinne uit volle borst (of was het toch vooral uit “volle mond”?): “Geef ons nog een plateauke groezelig gas … en pakt zelf ook een fleske!” Maar dat was toch even buiten de Franstalige liberalen van George-Louis Bouchez gerekend.

    Engie, Bien-Sûr!

     En dus trok het lijzige wijfje Van der Straeten naar het Franse bedrijf Engie om ook deze actor een stem in het kapittel te geven. Ooit was Engie in Belgische handen maar werd, compleet volgens de Verhofstadt-doctrine, doorverkocht aan vreemde mogendheden. Deze sjacheroperatie had twee niet te miskennen voordelen: 1) de begroting poetste zichzelf op, weliswaar niet structureel maar daar maalt in de Wetstraat geen kat om; 2) de werkelijke kosten, die natuurlijk gemaskeerd worden maar niet verdwijnen, worden getransfereerd naar de komende generaties van kinderen en kleinkinderen. Maar ook dat mag geen opzien baren: ondertussen kunnen de excellenties schaamteloos verder hun handen in de vetpotten blijven steken, waardoor “hun” kinderen en kleinkinderen zich geen zorgen hoeven te maken. Wat met “onze” kinderen en kleinkinderen moet gebeuren, interesseert die minkunkels geen sikkepit!

     “Kijk eens hier, Engie,” zei Tine, tintelend van potentie tot twist en tweedracht, zo inherent aanwezig in groen DNA, “ik geef U nog een bijkomende zak subsidies voor jullie CO2-brakende gascentrales, als jullie mij op papier kunnen bevestigen dat kencentrales openhouden “impossible” is”. “Mais ma petite poupée”, repliceerde de PDG van Engie, Catherine MacGregor, met een plat Parijs pinke-polleke, “considère ça fait”. Tine lachte haar tanden, zo groot als de potsierlijkste zerken op Père-Lachaise, tot op haar tandvlees bloot en taste gelijk en zeer voorbarig in de diepe zakken van de staatskas.

    Liberale Zombies

     

    De brief van Engie ligt nu op tafel. Bart De Wever maakte zeer terecht “van zijne tak” en vond in George-Louis Bouchez een politieke kameraad. Even opende de politieke deur zich zelfs naar een federale kieskring, want hoelang zal het nog duren vooraleer de Vlamingen uit lijfsbehoud met de Walen moeten gaan samenspannen tegen een al te hebzuchtig en inhalig Frans bedrijf? De performante christendemocratie was ondertussen ook al in het groene gat gekropen en de Vlaamse liberalen… stonden er weer maar eens als een stelletje zombies bij. De opdracht om de stemmen waar ze nog zeker van zijn – alle drie dus! – te bewaren, maakt hen immers meer dan vleugellam.

     En toen kwam Lachaert op een idee! Het licht dat nodig was om de lamp van Lachaert op halve kracht te doen branden, vergde het maximum van de reactoren van Doel 4 en Tihange 3! In een poging om standvastig, origineel en daadkrachtig uit de hoek te komen, viel hij zijn Waalse zusterpartij af en koos resoluut voor het groene communisme, en dus tegen het milieu en de natuur. “We zullen die Vlaamse Demir van den N-VA eens ne poot lappen, si”, dacht hij. Beste lezer, als Lachaert een ander “ne poot wilt lappen”, moet U blijven kijken! Want de kans dat hij over zij eigen voeten struikelt, is dan vele malen groter!

    Onnavolgbare Lachaert

     

    En ja hoor: hij deed het weer. Bovendien op onnavolgbare wijze! “Een lijk” zo zei deze onverbeterlijke clown, “ is op een bepaald moment dood. Je kan nog vijf minuten reanimeren, maar na een dag wordt dat therapeutische hardnekkigheid”. Een lijk, beste Egbert, is van nature en altijd dood; reanimeren heeft dan geen zin meer, noch voor vijf minuten, noch voor een dag. Met de dood is het gedaan! Zou de liberale voorzitter die ons land moet leiden doorheen de akeligste der crisissen dat nu echt niet zelf weten?

     Of is er meer aan de hand? Is hij werkelijk zó onverdroten op zoek naar een soort overgangstoestand tussen leven en dood om het drijvende lijk van zijn partij, de Open VLD, in een soort van Zombiestatus, toch nog min of meer levend te kunnen presenteren aan de kiezer? Dat is verloren moeite, Egbert. De kiezer weet al lang beter! Die moet echt niet wachten tot de ganse partij langs de rechter is gepasseerd wegens zelfverrijking; het huidig handjevol bewijst dat al ruimschoots. Het imago van uw partij oppoetsen, Lachbert, is derhalve even zinloos als het reanimeren van een lijk!

    Silvius Brabo

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Dat komt ervan, als er STRAETJSS-VOLK de teugels in handen wordt gegeven. Tine met de TGV als de bliksem naar de Bazen in Parijs om den boel e forceren.

    Maar helaas, aan de loop der dingen valt op aarde niet veel te forceren. Niet gedan dus met de geforceerde kernenergie, maar wel met dit levend kloteloos lijjk dat ons handen vol geld blijft kosten. Het Zuiden verkiest de her-aaslsuiting met La Mère Patrie? Voor ons niet gelaten. En de wind van achter.

    Gewoon ter informatie: de twee Toppes Blauwe Geschelpten leven als KASTEEL

    HEREN in Toscane…Weten de deurwaarders ondertussen de juiste adressen, zodat er op het bankje, naast Lachaert en Stommelein, ook nog pltaas kan voorzien worden voor al dat andere Blauw Gespuis?

    *

     Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    21-12-2021
    Groetjes

    .

    Groetjes Rudy

    21-12-2021, 13:18 geschreven door rud


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!