MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500761 – EINDELIJK ‘WAR ON DRUGS’ ONTKETEND DOOR EEN FERVENTE JOINTER

    .

    ZATERDAG 11 DECEMBER 2021

    KERSTDAGEN DOEN DENKEN AAN BETERE TIJDEN

    *

    500761 – EINDELIJK ‘WAR ON DRUGS’ ONTKETEND DOOR EEN FERVENTE JOINTER

    *

    I N H O U D

    Niet voortvertellen, natuurlijk, want alles wat in die Hogere Regionen gebeurt, is Staatsgeheim. Waar de openbaar making ervan nog veel drastischrr gevolgen zou hebben dan, na een eeiwigheid wachten, het Vonnis tegen L & H.

    **

    Quickie, de vos, rekent dus, naast een gode stembus-

     

    uitslag, vooral op politiek succes in de poirtemonee. Dat het de simpele piot zal zijn die bij nacht en ontij de kooltjes uit het vuur moet halen? Ja, en dan?

    Public Relations: m’n voeten, Gérard. Ik had liever een Rijksswacht Officier deze blijde mare komen zien uitleggen. Voor Qiockie is dat pronken met andermans veren.

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

     

    DE WINTER 2025/26

    *

    De brief van Engie/Electrabel aan Crootje, met de mededeling dat het bedrijf na 2025 stopt met de productie van kernenergie in België, was geen verrassing, maar gewoon de bevestiging van wat de firma al gezegd had. Het is nu aan Paarsgroen+ om de knoop door te hakken, nog vóór het einde van dit jaar. Als er geen vervolg komt op de kern energie in dit land, dan is dat niet alleen de schuld van de Groenen, maar ook van de andere partijen die dat hebben laten gebeuren. In het slechtste geval zullen er dus sterk vervuilende gascentrales komen, wat tegen het Klimaat plan indruist, terwijl anderzijds particulieren geen gasaansluiting meer krijgen bij verdere nieuwbouw. Het enige alternatief zal dan de aankoop van energie in het buitenland worden, grotendeels uit Frankrijk waar de kernenergie voor 70% van de stroom zorgt en zal blijven zorgen en dit aan prijzen die, zeker bij een strenge winter, de pan zullen uitrijzen.

    Het zal een schande blijven dat de traditionele Vlaamse partijen, die mee in de huidige federale regering zitten, dit allemaal zomaar laten gebeuren en we bijna er nog op moeten rekenen dat de Waalse liberalen onze Vlaamse belangen daar verdedigen. Als die straks toch zullen moeten toegeven om de Paarsgroen+ regering niet te laten vallen, kunnen we toch best de raad van hun voorzitter Bouchez in de oren knopen: ‘Koop tegen de winter van 2025/2026 maar een goede elektrische generator en een jerrycan benzine, dus fossiele brandstof, want u weet niet wat er gaat gebeuren’. Waaraan ik zou toevoegen: ‘Als ge een open haard hebt, laat de schoorsteen tijdig schoonmaken en sla een voorraad hout op’. Dat laatste ga ik in elk geval doen. Mijn open haard werkt met opstijgende warme lucht van zodra de gietijzeren achterwand is opgewarmd.

    ------

    In het kader van bovenstaande, nog dit. Volgens een officieel rapport dat gisteren in de media kwam, zijn gascentrales niet alleen meer vervuilend, maar vallen zij dubbel zoveel uit als kerncentrales. De reden daarvan is dat ze bij voldoende stroomvoorraad telkens worden afgezet en terug opgestart. Het is feitelijk voor de periodes dat ze niet werken en dus niets opbrengen, dat ze die gulle subsidies krijgen. Als het plan van Paarsgroen doorgaat, zal er dus meer capaciteit, dus nog meer gascentrales, moeten voorzien worden, wat nóg meer miljoenen subsidies zal betekenen. Kassa, kassa!

    CD&V WIL REGISTRATIERECHTEN AFSCHAFFEN BIJ AANKOOP WONING

    **

    Joachim Coens, voorzitter van CD&V. ©BELGA

    Pieter Blomme

    Vandaag om 12:36

     

    Mensen moeten op 62 met pensioen kunnen gaan en de registratierechten bij de aankoop van een woning moeten verdwijnen, zo beslisten de Vlaamse Christendemocraten op ‘een congres’.

    Het vernieuwingscongres moest het sluitstuk worden van het traject dat voorzitter Joachim Coens na zijn verkiezing eind 2019 in gang zette. Het evenement moest de partij een nieuw elan geven na de matige resultaten. In de jongste peiling van Het Laatste Nieuws en Le Soir haalde CD&V nog 10,7 procent.

    sluitADVERTENTIE

     

    Door de vierde coronagolf moest het fysieke congres echter worden afgelast en werd te elfder ure gekozen voor een digitaal alternatief. Daar werden 143 voorstellen uit de doeken gedaan, die tot stand kwamen in werkgroepen met de basis.

    Het meest opvallende voorstel is dat CD&V mensen opnieuw de keuze wil geven om met pensioen te gaan tussen 62 en 67 jaar, weliswaar met een bonus malus-systeem.

     Nochtans keurde CD&V in de federale regering mee de pensioenleeftijd op 67 goed. 'Het is inderdaad een opmerkelijke stelling, maar ze is wel met een hoog percentage goedgekeurd', zegt Coens na afloop van het congres. 'Dit gaat niet in tegen de beslissing van de federale regering. 67 jaar blijft overeind voor een volledig pensioen, maar veel mensen ondervinden moeilijkheden aan het einde van hun loopbaan, dat leeft blijkbaar heel sterk bij onze leden.'

    LACHAERT, ALMACI EN COENS ZIEN VANOP DE KIESDREMPEL HOE BELGIË BARST.

    **

    België Bananenrepubliek

    12/12/2021

    *

    Jullie weten het allicht, maar toch eerst deze hersenspoeling. Hét nieuwjaarsgeschenk voor 2021 is aangekomen. Vanaf begin volgende week is ‘het jaar van de banaan 2021’ leverbaar voor de prijs van 22,00 euro. Doe je parlementair/politicus van om de hoek of je politiek gekke oom of tante een leuk cadeau voor kerst of nieuwjaar. Bestel de cadeaubox: ‘Het jaar van de banaan 2020-2021’. Twee boeken die je meenemen op een satirische trip door politiek Vlaanderen. Een banaan in het oor onder de kerstboom. Het is eens iets anders.

    De tamtam van de Zwetsstraat

    Deze week lanceren we een nieuwe rubriek: ‘de tamtam van de Zwetsstraat ‘. Hierin worden de wildste, vaak verzonnen roddels circulerend in de wandelgangen van de Wetstraat omgezet in het zwetsstratees. En zoals het met roddels gaat verhult een rookgordijn het vuur en wordt de doofpot niet gehoord. Hoorde je een roddel die de gehoorgang van Jasmijn nog niet vond, e-mail dan gerust naar jasmijnwalldorf@outlook.be .

    De revenge of de nerds

    Hij is terug van weggeweest: de coronabarometer! Of het een zombie, Frankenstein of Sneeuwwitje is die men poogt tot leven te kussen, moet nog blijken. In elk geval de barometer meet eigenlijk niets. Wat hij doet is de incompetentie van kissebissende politici uit de weg gaan. Nadat de pandemie wet het parlement buitenspel zette, wil Marc Van Ranst nu de regering de mond snoeren. Enkel de cijfers komende van met subsidies sjoemelende testlabo’s en contacttracers, aangevuld met de door Molenbergs geanalyseerde opname- en dodencijfers ingetikt door een oververmoeide verpleegster op spoed, zullen het beleid bepalen.

    De corona barometer wordt gepresenteerd als sneeuwwitje, maar het is een Frankenstein die van de politici zombies maakt

    een latente machtsgreep. De coup van de reageer buis schikgoden en -godinnen. O ja, en natuurlijk van gender-neutrale schikopper wezens. Het is de revenge of the nerds, heimelijk geleid door hun dubbel-spion en collega professorale studax: Frank Vandenbroucke.

    Platvloerse populistische nestbevuiling

    Barbara Pas en Peter De Roover moesten vorige week in De zevende dag als oppositieleden kritiek komen uiten op het corona beleid van de vite-valt-ie-regering. Het was een ‘mission impossible’. Niet alleen omdat ze als parlementsleden door de pandemie wet een muilband droegen, maar omdat Connerie Rousseau en Joachim Coens net daarvoor reeds kipkap maakten van het beleid. Twee van de zeven meerderheidspartijen, die alle macht naar hen toetrokken, voeren vervolgens oppositie tegen de eigen regering. Het is platvloerse populistische nestbevuiling, of zoals Connerie Rousseau het eloquent kenschetste: een shitshow.

    de dodenmars van ‘De ballade van Narayama’.

     

    Het is dan ook overduidelijk dat de shitshow van Connerie Rousseau over de zure diarree van zijn chagrijnige minister Vandenbroucke, van Vivaldi een augiasstal maakt, die de stikstofnorm ver overschrijdt. Zuhal Demir trekt naar de Raad van State om deze ammoniak- en stikstof uitstotende varkensstal te sluiten. Intussen bereidt Vivaldi zijn doodswandeling voor en speelt de dodenmars van ‘De ballade van Narayama’.

    België barst

    Terwijl er in het parlement gediscussieerd wordt over het begraven lijk van de kernuitstap, zijn Open Vld, Groen en CD&V bezig aan hun uitstap richting kiesdrempel. Het lachen vergaat woke-liberaal Lachaert zo hard dat zijn twitterduimen zich verslikken in de opiniepeilingen. De groene kiezers roedel van Almaci smelt sneller dan de gletsjers in Noorwegen. Joachim Coens ziet zijn orde van de hypocritijzens vertrekken op een kruistocht naar de calvarieberg, en heeft zijn hoop al gesteld op een verrijzenis na de dood in 2024.

    Als de peilingen in dezelfde richting blijven evolueren krijgen we in 2024 een regering van 12 partijen met als oppositie het Vlaams Belang. Tenzij N-VA dan even niet machts-geil is en België laat stikken, in zijn federale afkalving van traditionele partijen. Het lijkt me eerlijk gezegd de beste manier om België te doen barsten.

    Dit was niet op de afbraak:

    We willen kinderen vaccineren met een vaccin waarvan reeds is aangetoond dat het de transmissie niet blokkeert en niet beschermt tegen infectie. Frank, je kan de brand niet blussen met opgeblazen lucht. Hoeveel procent krijgt vaccin-marchand Frank de spuiter op deze vaccins.

    De boeren kunnen net hun hoofd boven hun mesthoop uit houden. Zolang hun koeien niet stoppen met schijten, boeren en winden laten heeft de landbouw volgens de groene nonsens-klevers geen toekomst.

    De Croo trekt het dossier van de kernuitstap naar zich toe enkel om toe te geven dat hij de ganse bevolking een loer draaide en hen met een kluitje in het groene riet stuurde.

    De tamtam van de Zwetsstraat

    Tante Tinne plaatste een recycleerbare papieren kerstboom. Zoals het een woke-adept betaamt is het een gender-neutrale winterboom zonder ballen. Natuurlijk wordt de boom verlicht met gaslichtjes van Engie, waarvan de CO2-uitstoot gecompenseerd wordt in haar geboorteland Transsylvanië.

    Voor de warmste week verkopen Conner Rousseau en Aster Nzeyimana gezellig samen regenboog lolly’s. Alles voor het goede doel.

    Bart De Wever stuurt Jan Jambon tijdens het kerstreces op veertiendaagse retraite naar de kartuizers van de Grande Chartreuse-klooster om er te leren zwijgen. In nomine patris et filii et spiritus sancti. Amen.

    Jasmijn Walldorf

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Als ik – hoogst individuele expressie van hoogst individuele emotie - de vinger op de zere wonde leg, kom ik     altijd weer terecht in 1302.

    Deze keer geen de Châtillon en gelukkig nog geen Brugse Metten.

    Maar wat niet is, kan nog komen. De gender-neutrale naam is NATURALISATIE. Dit is ONS LAND en hier bazen we liefst zelf warm en koud. Niet wanhopen Maria Christina.

    De dooddoender deze keer verbergt zich opnieuw in Parijs. Neen, het is Philps de Schone, maar ENGIE, met    als plttarselijke usurpator onze bloedeigen Electrabel.

    Hoog tijd dus – een kwstie van enkele uren - om Kabouter Crootje de scepter uit de handen te rukken, en om zoveel moghelijk goedendags in circulatie te brengen, allemaal bestemd voor de politiekers die in de gunst van het gewone Volk staan.

    Anders zitten de de volgde keer opgezald met gasbranders die in gng worden gehouden door een Banan Regering die lioistert naar de naam ViVi-ValVal-DiDi.

    En zullen we allen, om ons warm te houden, in ons achterhuis een vastgepinde damesfiets moeten installeren. Zodat jong en oud om beurten de trappers kan doen werken.

    Soep & patat koken doen we dan, lijk op de Groeninghekouter, op open vuren in de open vrijgevochten lucht…

    *

    Digithalys

    ZATERDAG 11 DECEMBER 2021

    KERSTDAGEN DOEN DENKEN AAN BETERE TIJDEN

    *

    500761 – EINDELIJK ‘WAR ON DRUGS’ ONTKETEND DOOR EEN FERVENTE JOINTER

    *

    I N H O U D

    Niet voortvertellen, natuurlijk, want alles wat in die Hogere Regionen gebeurt, is Staatsgeheim. Waar de openbaar making ervan nog veel drastischrr gevolgen zou hebben dan, na een eeiwigheid wachten, het Vonnis tegen L & H.

    **

    **

    Quickie, de vos, rekent dus, naast een gode stembus-

     

    uitslag, vooral op politiek succes in de poirtemonee. Dat het de simpele piot zal zijn die bij nacht en ontij de kooltjes uit het vuur moet halen? Ja, en dan?

    Public Relations:  m’n voeten, Gérard. Ik had liever  een Rijksswacht Officier deze blijde mare komen zien uitleggen. Voor Qiockie is dat pronken met andermans veren.

     

    *

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

     

    DE WINTER 2025/26

    *

    De brief van Engie/Electrabel aan Crootje, met de mededeling dat het bedrijf na 2025 stopt met de productie van kernenergie in België, was geen verrassing, maar gewoon de bevestiging van wat de firma al gezegd had. Het is nu aan Paarsgroen+ om de knoop door te hakken, nog vóór het einde van dit jaar. Als er geen vervolg komt op de kern energie in dit land, dan is dat niet alleen de schuld van de Groenen, maar ook van de andere partijen die dat hebben laten gebeuren. In het slechtste geval zullen er dus sterk vervuilende gascentrales komen, wat tegen het Klimaat plan indruist, terwijl anderzijds particulieren geen gasaansluiting meer krijgen bij verdere nieuwbouw. Het enige alternatief zal dan de aankoop van energie in het buitenland worden, grotendeels uit Frankrijk waar de kernenergie voor 70% van de stroom zorgt en zal blijven zorgen en dit aan prijzen die, zeker bij een strenge winter, de pan zullen uitrijzen.

    Het zal een schande blijven dat de traditionele Vlaamse partijen, die mee in de huidige federale regering zitten, dit allemaal zomaar laten gebeuren en we bijna er nog op moeten rekenen dat de Waalse liberalen onze Vlaamse belangen daar verdedigen. Als die straks toch zullen moeten toegeven om de Paarsgroen+ regering niet te laten vallen, kunnen we toch best de raad van hun voorzitter Bouchez in de oren knopen: ‘Koop tegen de winter van 2025/2026 maar een goede elektrische generator en een jerrycan benzine, dus fossiele brandstof, want u weet niet wat er gaat gebeuren’. Waaraan ik zou toevoegen: ‘Als ge een open haard hebt, laat de schoorsteen tijdig schoonmaken en sla een voorraad hout op’. Dat laatste ga ik in elk geval doen. Mijn open haard werkt met opstijgende warme lucht van zodra de gietijzeren achterwand is opgewarmd.

    ------

    In het kader van bovenstaande, nog dit. Volgens een officieel rapport dat gisteren in de media kwam, zijn gascentrales niet alleen meer vervuilend, maar vallen zij dubbel zoveel uit als kerncentrales. De reden daarvan is dat ze bij voldoende stroomvoorraad telkens worden afgezet en terug opgestart. Het is feitelijk voor de periodes dat ze niet werken en dus niets opbrengen, dat ze die gulle subsidies krijgen. Als het plan van Paarsgroen doorgaat, zal er dus meer capaciteit, dus nog meer gascentrales, moeten voorzien worden, wat nóg meer miljoenen subsidies zal betekenen. Kassa, kassa!

    *

    *

    CD&V WIL REGISTRATIERECHTEN AFSCHAFFEN BIJ AANKOOP WONING

    **

    **

    Joachim Coens, voorzitter van CD&V. ©BELGA

    Pieter Blomme

    Vandaag om 12:36

     

    Mensen moeten op 62 met pensioen kunnen gaan en de registratierechten bij de aankoop van een woning moeten verdwijnen, zo beslisten de Vlaamse Christendemocraten op ‘een congres’.

    Het vernieuwingscongres moest het sluitstuk worden van het traject dat voorzitter Joachim Coens na zijn verkiezing eind 2019 in gang zette. Het evenement moest de partij een nieuw elan geven na de matige resultaten. In de jongste peiling van Het Laatste Nieuws en Le Soir haalde CD&V nog 10,7 procent.

    sluitADVERTENTIE

     

     

    Door de vierde coronagolf moest het fysieke congres echter worden afgelast en werd te elfder ure gekozen voor een digitaal alternatief. Daar werden 143 voorstellen uit de doeken gedaan, die tot stand kwamen in werkgroepen met de basis.

    Het meest opvallende voorstel is dat CD&V mensen opnieuw de keuze wil geven om met pensioen te gaan tussen 62 en 67 jaar, weliswaar met een bonus malus-systeem.

     

    Nochtans keurde CD&V in de federale regering mee de pensioenleeftijd op 67 goed. 'Het is inderdaad een opmerkelijke stelling, maar ze is wel met een hoog percentage goedgekeurd', zegt Coens na afloop van het congres. 'Dit gaat niet in tegen de beslissing van de federale regering. 67 jaar blijft overeind voor een volledig pensioen, maar veel mensen ondervinden moeilijkheden aan het einde van hun loopbaan, dat leeft blijkbaar heel sterk bij onze leden.'

    *

    *

    LACHAERT, ALMACI EN COENS ZIEN VANOP DE KIESDREMPEL HOE BELGIË BARST.

    **

    **

    België Bananenrepubliek

    12/12/2021

    *

    Jullie weten het allicht, maar toch eerst deze hersenspoeling. Hét nieuwjaarsgeschenk voor 2021 is aangekomen. Vanaf begin volgende week is ‘het jaar van de banaan 2021’ leverbaar voor de prijs van 22,00 euro. Doe je parlementair/politicus van om de hoek of je politiek gekke oom of tante een leuk cadeau voor kerst of nieuwjaar. Bestel de cadeaubox: ‘Het jaar van de banaan 2020-2021’. Twee boeken die je meenemen op een satirische trip door politiek Vlaanderen. Een banaan in het oor onder de kerstboom. Het is eens iets anders.

    De tamtam van de Zwetsstraat

    Deze week lanceren we een nieuwe rubriek: ‘de tamtam van de Zwetsstraat ‘. Hierin worden de wildste, vaak verzonnen roddels circulerend in de wandelgangen van de Wetstraat omgezet in het zwetsstratees. En zoals het met roddels gaat verhult een rookgordijn het vuur en wordt de doofpot niet gehoord. Hoorde je een roddel die de gehoorgang van Jasmijn nog niet vond, e-mail dan gerust naar jasmijnwalldorf@outlook.be  .

    De revenge of de nerds

    Hij is terug van weggeweest: de coronabarometer! Of het een zombie, Frankenstein of Sneeuwwitje is die men poogt tot leven te kussen, moet nog blijken. In elk geval de barometer meet eigenlijk niets. Wat hij doet is de incompetentie van kissebissende politici uit de weg gaan. Nadat de pandemie wet het parlement buitenspel zette, wil Marc Van Ranst nu de regering de mond snoeren. Enkel de cijfers komende van met subsidies sjoemelende testlabo’s en contacttracers, aangevuld met de door Molenbergs geanalyseerde opname- en dodencijfers ingetikt door een oververmoeide verpleegster op spoed, zullen het beleid bepalen.

    De corona barometer wordt gepresenteerd als sneeuwwitje, maar het is een Frankenstein die van de politici zombies maakt

    een latente machtsgreep. De coup van de reageer buis schikgoden en -godinnen. O ja, en natuurlijk van gender-neutrale schikopper wezens. Het is de revenge of the nerds, heimelijk geleid door hun dubbel-spion en collega professorale studax: Frank Vandenbroucke.

    Platvloerse populistische nestbevuiling

    Barbara Pas en Peter De Roover moesten vorige week in De zevende dag als oppositieleden kritiek komen uiten op het corona beleid van de vite-valt-ie-regering. Het was een ‘mission impossible’. Niet alleen omdat ze als parlementsleden door de pandemie wet een muilband droegen, maar omdat Connerie Rousseau en Joachim Coens net daarvoor reeds kipkap maakten van het beleid. Twee van de zeven meerderheidspartijen, die alle macht naar hen toetrokken, voeren vervolgens oppositie tegen de eigen regering. Het is platvloerse populistische nestbevuiling, of zoals Connerie Rousseau het eloquent kenschetste: een shitshow.

    de dodenmars van ‘De ballade van Narayama’.

     

    Het is dan ook overduidelijk dat de shitshow van Connerie Rousseau over de zure diarree van zijn chagrijnige minister Vandenbroucke, van Vivaldi een augiasstal maakt, die de stikstofnorm ver overschrijdt. Zuhal Demir trekt naar de Raad van State om deze ammoniak- en stikstof uitstotende varkensstal te sluiten. Intussen bereidt Vivaldi zijn doodswandeling voor en speelt de dodenmars van ‘De ballade van Narayama’.

    België barst

    Terwijl er in het parlement gediscussieerd wordt over het begraven lijk van de kernuitstap, zijn Open Vld, Groen en CD&V bezig aan hun uitstap richting kiesdrempel. Het lachen vergaat woke-liberaal Lachaert zo hard dat zijn twitterduimen zich verslikken in de opiniepeilingen. De groene kiezers roedel van Almaci smelt sneller dan de gletsjers in Noorwegen. Joachim Coens ziet zijn orde van de hypocritijzens vertrekken op een kruistocht naar de calvarieberg, en heeft zijn hoop al gesteld op een verrijzenis na de dood in 2024.

    Als de peilingen in dezelfde richting blijven evolueren krijgen we in 2024 een regering van 12 partijen met als oppositie het Vlaams Belang. Tenzij N-VA dan even niet machts-geil is en België laat stikken, in zijn federale afkalving van traditionele partijen. Het lijkt me eerlijk gezegd de beste manier om België te doen barsten.

    Dit was niet op de afbraak:

    We willen kinderen vaccineren met een vaccin waarvan reeds is aangetoond dat het de transmissie niet blokkeert en niet beschermt tegen infectie. Frank, je kan de brand niet blussen met opgeblazen lucht. Hoeveel procent krijgt vaccin-marchand Frank de spuiter op deze vaccins.

    De boeren kunnen net hun hoofd boven hun mesthoop uit houden. Zolang hun koeien niet stoppen met schijten, boeren en winden laten heeft de landbouw volgens de groene nonsens-klevers geen toekomst.

    De Croo trekt het dossier van de kernuitstap naar zich toe enkel om toe te geven dat hij de ganse bevolking een loer draaide en hen met een kluitje in het groene riet stuurde.

    De tamtam van de Zwetsstraat

    Tante Tinne plaatste een recycleerbare papieren kerstboom. Zoals het een woke-adept betaamt is het een gender-neutrale winterboom zonder ballen. Natuurlijk wordt de boom verlicht met gaslichtjes van Engie, waarvan de CO2-uitstoot gecompenseerd wordt in haar geboorteland Transsylvanië.

    Voor de warmste week verkopen Conner Rousseau en Aster Nzeyimana gezellig samen regenboog lolly’s. Alles voor het goede doel.

    Bart De Wever stuurt Jan Jambon tijdens het kerstreces op veertiendaagse retraite naar de kartuizers van de Grande Chartreuse-klooster om er te leren zwijgen. In nomine patris et filii et spiritus sancti. Amen.

    Jasmijn Walldorf

    *

    CORONA, DELTA, OMIKROM  

     & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Als ik – hoogst individuele expressie van hoogst individuele emotie - de vinger op de zere wonde leg, kom ik     altijd weer terecht in 1302.

    Deze keer geen de Châtillon en gelukkig nog geen Brugse Metten.

    Maar wat niet is, kan nog komen. De gender-neutrale naam is NATURALISATIE. Dit is ONS LAND en hier bazen we liefst zelf warm en koud.  Niet wanhopen  Maria Christina.

    De dooddoender deze keer verbergt zich opnieuw in Parijs. Neen, het is  Philps de Schone, maar ENGIE, met    als plttarselijke usurpator onze bloedeigen Electrabel.

    Hoog tijd dus – een kwstie van enkele uren -  om Kabouter Crootje de scepter uit de handen te rukken, en om zoveel moghelijk goedendags in circulatie te brengen, allemaal bestemd voor de politiekers die in de gunst van het gewone  Volk staan.

    Anders zitten de de volgde keer opgezald met gasbranders die in gng worden gehouden door een Banan  Regering die lioistert naar de naam ViVi-ValVal-DiDi.

    En zullen we allen, om ons warm te houden, in ons achterhuis een vastgepinde damesfiets moeten installeren. Zodat jong en oud om beurten de trappers kan doen werken.

    Soep & patat koken doen we dan, lijk op  de Groeninghekouter, op open vuren in de open vrijgevochten lucht…

    *

     

    Digithalys

    *

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!