MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500759 – ZO D’OUDEN ZONGEN ZO PIEPEN NU DE JONGEN. EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. VOOR OUTER EN HEERD

    .

    DONDERDAG 9 DECEMBER 2021

    KERST(MOS)MIS

    *

    HOERA:

    PISS & CACK VOOR DE KNACK

    VOOR

    VISTA,

    DE PRIMEUR VOO DE ZOCEELSTE NIEUWE LINKXE FRONTLINIE

    *

    (Zie onderaan deze bijdrage)

    *

    500759 – ZO D’OUDEN ZONGEN ZO PIEPEN NU DE JONGEN. EIGEN HAARD IS GOUD WAARD. VOOR OUTER EN HEERD

     

    *

    I N H O U D

    Het échte logo van VISTA blijkt nog in the clouds te hangen. BIj Sleeping Joe, van waar vandaan ook het geld moet komen? Maar laat dat geen ptobleem zijn voor de Rollers van Roularta. Wie eerst komt, eerst maalt en ieder nieuwe abonnee is weer een dag langer te leven.

    Trouwens, eigen heerd, wat is dat nu nog weerd? U leest er meer ocer onderaan in de slotbedenking die gaat over het Nieuwe Gemeente Bestuur van Langemark-Poelkpalle. Zo’n beetje mijn oorpsronkelijke grboortegrond…

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    IN DE STILLE KEMPEN

    *

    Kempenaars zijn altijd een vroom volkje geweest. Armand Preud’homme schreef het al in zijn ‘Kempenland’(‘Kempisch volk, zo vroom en blij’). Mede als gevolg daarvan stemde vroeger de overgrote meerderheid in de ‘stille’ Kempen voor de christendemocraten. Veel baten heeft dat hen nooit opgebracht. Bij mijn weten is er ooit maar één CVP-gezinde Kempenaar minister geworden en dat was Frans Van Mechelen. De andere kopstukken brachten het meestal niet verder dan tot staatsecretaris. Eén daarvan in de jaren 1970 was Jos Dupré uit Westerlo en daarmee heb ik het ooit aan de stok gehad. Ik dacht eraan toen ik gisteren in de kranten zijn overlijdenbericht las. Jos werd 93.

    In de tweede helft van de jaren 1970 werkte ik in DAF’s assen- en cabinefabriek in Oevel/Westerlo. Ik ontving er de bezoekers en had de supervisie van de kantine. In die functies hing ik af van de afdeling Personeels zaken. Op een gegeven moment vroeg de heer Kerremans uit Mechelsn, manager Bevoorrading, me het adressenbestand. Er kwamen nieuwe verkiezingen aan en Kerremans stond op een lijst van de Volksunie. Na consulatie met mijn directe overste, gaf ik hem die. Later bleek dat niet correct te zijn geweest en kwam er een klacht van CVP-staatssecretaris Dupré. Ik kreeg een berisping en mijn directe overste, een Nederlander die zich van geen kwaad bewust was, werd drie dagen geschorst. Ik zei toen dat ik mij ‘gedupreerd’ voelde en daarmee was de kous af.

    ---

    In dezelfde periode kreeg ik het ook aan de stok met Mark Eyskens, toen minister van Buitenlandse Zaken die in het nieuws was gekomen toen zijn departement een visum had verstrekt aan een Palestijnse terrorist en Eyskens gevraagd werd af te treden als minister. Waarop die zei ‘In een normaal land zou ik dat doen, maar niet in een apenland zoals België’ (een uitspraak waaraan onze vriend Walter ons af en toe herinnert).

    Ik had over Eyskens een artikel geschreven in ‘De Heikanter’, een plaatselijk Kastels blad met als titel ‘Startgeld voor ministers’. Daarin vertelde ik het verhaal dat hij, Eyskens, in Herentals een spreekbeurt was gaan geven, tegen betaling. Eyskens legde toen klacht neer tegen mij en het blad, maar daar is nooit iets van gekomen. De Heikanter maakte wel een einde aan mijn columns.

    Dat was allemaal in de tijd toen de christendemocraten in onze Kempen nog iets te vertellen hadden. Net zoals elders in Vlaanderen schiet daar niet veel meer van over. ‘Ja, maar’ en ‘enerzijds, anderzijds’ volstaan niet meer.

    UBER MAG WEER DE BAAN OP IN BRUSSEL

     

    **

    Boze Uber-chauffeurs blokkeerden de voorbije weken meermaals het verkeer in Brussel. ©EPA

    *

    Vandaag om 15:36

    Na wekenlang protest maakt de Brusselse regering de weg vrij voor Uber-chauffeurs om - onder strikte voorwaarden - hun taxidiensten weer op te starten.

    Het Brusselse hof van beroep legde Uber-chauffeurs eind november een verbod op om de app nog te gebruiken. Voor elke 'illegale rit' moest Uber vanaf dan 10.000 euro aan dwangsommen betalen, met een maximum van 1 miljoen euro.

    Het arrest was het resultaat van een jarenlange procedure slag tussen Uber en de officiële taxisector in Brussel. Volgens die laatste veroorzaakte Uber oneerlijke concurrentie. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de hoofdstad geen taxilicentie. De chauffeurs van het bedrijf hebben alleen een VVC-vergunning om een voertuig met een bestuurder te verhuren, zoals een limousine.

    Taxiplan legt opnieuw machtsstrijd in Brusselse PS bloot

    De beslissing zorgde voor een storm aan protest bij de Uber-chauffeurs, die de voorbije weken meermaals delen van het verkeer in Brussel lam legden.

    De Brusselse regering komt nu met ‘een tijdelijke oplossing’, die zal lopen tot de ruimere hervorming van de taxisector van kracht wordt. Concreet zullen de Uber-chauffeurs moeten werken op basis van een recente exploitatievergunning én ze moeten kunnen bewijzen dat ze deze activiteit gemiddeld 20 uur per week uitoefenen.

    Uber-chaufferus zullen ook enkel ritten mogen uitvoeren die vooraf via een platform werden besteld. Het oppikken van klanten, parkeren op de openbare weg of op een taxiplaats zijn verboden.

    Ook voor het platform komen er extra regels, zoals het afleveren van informatie over chauffeurs en exploitanten. Ze mogen hun chauffeurs ook niet verplichten om zich maar bij één enkel platform aan te sluiten.

    Volgens minister-president Rudi Vervoort zorgt de tijdelijke oplossing ervoor dat de chauffeurs snel weer aan de slag kunnen. ' Dit voorstel respecteert de gerechtelijke uitspraken van de voorbije jaren en effent tegelijk het pad voor de toekomstige ordonnantie die een volwaardig uniek statuut voor het beroep zal vaststellen.'

    JAMBON WORDT IN DE MEDIA VEEL HARDER AANGEPAKT DAN DE CROO

    foto: ©Belga

    *

    Maddens en Bauwens: ‘Vista laat nationalisme links liggen’

    09/12/2021

    *

     

     

    De plotse omslag van Jan Jambon om een vervroegd overleg-comité bij elkaar te roepen leek niet zijn sterkste communicatieve zet. Verder kunnen er vraagtekens worden geplaatst in welke mate onze privacy vandaag de dag nog wordt beschermd. In deze aflevering van Doorbraak Radio geven Bart Maddens en Pieter Bauwens hun analyse van de politieke week.

    De communicatie van Jan Jambon

     

    De communicatie van Jambon is vaak zeer knullig, zegt Maddens. Wat de coronamaatregelen betreft is het beter om drie keer na te denken alvorens iets te communiceren. Poltici moeten er rekening mee houden dat de situatie snel kan veranderen en voortdurend andere dingen verklaren in de media is dan een slecht idee. Enkel wanneer er een constante lijn wordt aangehouden in de communicatie, zoals Weyts en Vandenbroucke doen, is er sprake van sterke communicatie. Weyts stelt alles in het werk on de scholen open te houden en vangt het communicatief goed op wanneer dit toch niet helemaal lukt.

    De Croo wordt door de media veel zachter aangepakt dan Jambon

    Los van het feit dat Jambon vaak slecht communiceert heeft Maddens ook de indruk dat dit vaak wordt uitvergroot in de media. ‘Dat was al zo tijdens de zaak Chovanec in het begin van de legislatuur.’ De manier waarop deze zaak werd gebruikt om Jambon zwart te maken was overdreven, zegt Maddens. ‘De Croo wordt door de media veel zachter aangepakt dan Jambon.’

    Wie heeft de regeringen nog in hand?

    Wat je vandaag vaak hoort is dat Weyts en Demir alles in het werk stellen om een sterke N-VA op de kaart te zetten in de Vlaamse regering en dat hun werk teniet wordt gedaan door Jambon, zegt Bauwens. ‘de communicatie tussen Weyts en Jambon zit ook niet helemaal goed.’ Jambon heeft op dit moment de Vlaamse regering niet in handen.

    Of De Croo dan wel de federale regering in handen heeft is nog maar de vraag. Vandenbroucke reageerde op de persconferentie na het overlegcomité openlijk ontgoocheld. Hij had vooral gehoopt op strengere maatregelen in het basis onderwijs waar er een hoge virus circulatie is. Vandenbroucke geeft hiermee een eigenaardig signaal want hij geeft in het openbaar toe dat hij het debat heeft verloren, zegt Bauwens.

    Overlegcomité doordrongen van de Belgische besluitvorming

    De manier van besluitvorming op het overlegcomité is de normale manier waarop aan besluitvorming wordt gedaan in de Belgische politiek. Dit wordt in de commentaren vaak vergeten, vindt Maddens. ‘Er worden beslissingen genomen die slecht worden voorbereid en daarna amper geëvalueerd worden.’ Belgische besluitvormingen is het sluiten van een compromis omwille van het compromis.’ Dit is ook de manier waarop de afgelopen staats hervormingen zijn beslist. Normaal gezien ondervindt de man in de straat geen directe gevolgen van de inefficiënte besluitvorming maar in de corona crisis ondervinden de burgers aan den lijve hoe chaotisch België werkt. ‘Dit zal niet zonder gevolgen blijven.

    Dat scholen de laatste plek zijn waar het licht uitgaat is het juiste uitgangspunt

    Vooral het debat over de school-sluiting geeft goed weer hoe chaotisch de Belgische besluitvorming werkt. Het is moeilijk om goed te doen voor iedereen als minister van onderwijs maar in de eerste plaats mag er niet vergeten worden dat scholen er zijn voor leerlingen en niet voor leerkrachten, benadrukt Bauwens. ‘Dat scholen de laatste plek zijn waar het licht uitgaat is het juiste uitgangspunt.’

    De corona crisis en onze privacy

    De corona crisis en de invoering van het Covid Safe Ticket hebben bepaalde ontwikkelingen in een stroomversnelling gebracht. Mensen die zich niet laten vaccineren breken geen enkele wet maar de toegang tot veel publieke plaatsen wordt hen wel zo goed als ontzegt, zegt Maddens. ‘De dijk die onze privacy beschermt breekt langs alle kanten.’ De gegevens beschermings autoriteit functioneert totaal niet. De personen die betrokken zijn bij de ontwikkelen van allerlei technologieën die onze gegevens te grabbel gooien zijn dezelfde personen die tegelijkertijd onze gegevens moeten beschermen. Veel betrokkenen bij de GBA zijn zowel rechter als partij, benadrukt Maddens. Dit wordt aangekaart op het niveau van de Europese Unie waarna Alexandra Jaspar, directielid van de gegevens beschermings autoriteit ontslag heeft genomen.

    Mensen hebben recht op privacy, benadrukt Bauwens. ‘Zaken zoals bescherming van persoons gegevens die we enkele jaren geleden nog normaal vonden worden nu zomaar op kant gezet.’ Het is vooral opmerkelijk hoe snel en makkelijk dit gebeurt. Het is de angst die ervoor zorgt dat mensen dit allemaal aanvaarden, zegt Maddens.

    Vista laat nationalisme links liggen

    Enkele mensen van Vlinks vinden het tijd om een partij te beginnen. Vista zegt uitdrukkelijk regionalistisch te zijn in plaats van Vlaams-nationalistisch. ‘Jammer dat ze uitdrukkelijk zeggen dat ze opkomen om een Vlaams-nationalistische meerderheid te vermijden,’ zegt Maddens. Zo kunnen de andere V-artijen duidelijk stellen dat een stem op Vista een verloren stem is voor Vlaanderen.

    Redacteur artikel: Rani De Leeneer

    David Geens

    **

    Nieuwe partij VISTA wil de progressieve Vlaming een alternatief bieden: '2024 wordt een cruciaal jaar'

    Uit Knack van 08/12/2021

    07/12/21 om 16:30

    Bijgewerkt op 08/12/21 om 11:31

    Bron : Knack

    Erik Raspoet

    Vlamingen zullen in 2024 kunnen stemmen voor een nieuwe, progressief-regionalistische partij: Vista. 'Er zijn heel veel politieke daklozen in Vlaanderen', zeggen oprichters Tom Garcia en Jan Wostyn.

    Nieuwe partij Vista wil de progressieve Vlaming een alternatief bieden: '2024 wordt een cruciaal jaar'

    Tom Garcia. © GF

    Vista is ontstaan uit de Vlaams-progressieve beweging Vlinks en wil aan de federale, Vlaamse én lokale verkiezingen deelnemen. Te veel ambitie? Voorzitter Tom Garcia (54) en ondervoorzitter Jan Wostyn (42) zien dat anders. 'Hoe meer ze zeggen dat het niet zal lukken, hoe harder ik erin geloof', zegt Wostyn, een econoom en sinoloog die lesgeeft in een Brusselse school. Hij is geen lid van Vlinks, in tegenstelling tot Vista-voorzitter Tom Garcia, een zelfstandig reclamemaker die aan de wieg van Vlinks stond.

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    In LA-PO is er dus een nieuw Bestuur aan het bewind geklommen. Weg met de C, met de V, blijft alleen over de P van…. Profijt hebben.

    De plannen zijn echt revolutionair, progressief én Profijtig.

    De Kerk van Bikschote krijgt ‘een nieuwe bestemming’ en de Pastorij van Madona wordt afgebroken om op dat minuscuul plaatsje een gazonnetjje aan te leggen.

    Zou het niet beter andersom zijn? Een ‘Kerk’ blijft nu immers altijd voor iedereen ‘De Kerk’ en als die Pastorij behouden blijft, kan er een mooie cent aan huur voor worden binnen gerijfd.

    Op het nieuwe veel grotere ‘gazonnetje’ in het volle centrum van de Gemeente Bikschote kunnen de Oudjes op gezellige zitbanken – rp,d de kerkklokken? - dan lekker hun dagen doorbrengen met keuvelen hoe dit in vroegere dagen altijd een Heilige Plaats is geweest.

    Of misschien kan de Pastorij in Madonna nog wel meer opbrengen, door er een soort bordeel van te maken? Ik ken dart volkke daar nofg van vroeger, toen ik als kind bij Tante op vakantie mocht…

    Want daar in die nijvere boerenstreek is men zijn tijd immers altijd al ver vooruit geweest…

    Suggestie.

    In La is er nog altijd dat hectaren grote ‘Stuidenten Friedhof’ uit WO I.

    Vooruit met d geit: de Socialisten zijn wer aan zet in Gross Deutschalnd. Maak daar, tegen uiteraard een rume vergoeding, een speelweide van voor dieren…. En zwijg eindelijk over diene Groten Oorlog, want er zit er weer een nieuwe en nog grotere aan te komen….

    Misschien dat er dan daar in de Westhoek genoeg plaats zal vrijkomen om alles ineens vanaf de grond ‘Nieuw’ te maken…

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!