MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500746 – HORIZONTEN AFTASTEN TOONT U METEEN DE GROND ONDER UW VOETEN

    .

    MAANDAG 29 NOVEMBER 2021

    *

    PULP-PRS REGIME EN JA-KNIK –TV, TROUWE HIELENLIKKERS VAN

    DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE ZELFVERNIETIGING *

    INLEIDING: EIGEN MENING.

    OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

    INSPIRATIE- BRONNEN

    *

    500746 – HORIZONTEN AFTASTEN TOONT U METEEN DE GROND ONDER UW VOETEN

    *

    I N H O U D

    Weet U het al? De Radio – ik kan nameijk niet leven zonder wat lichte klassieke lmuziek op de achtergrond - kan er, sederrt vroeg in de morgen nog voor d zon opging, er al niet over zwijgen! In Afhakistan roept de Taliban alle mogelijke Westerse hulp in om de arme bevolking bij te staan. Met voedsel en zo. Als het enigszins meevalt, zullen meisjes en vrouwen dan hun genitale onderdelen opnieuw vrijelijk mogen gebruiken, van in de kleuterkassen tt in de aula’s van de Universiteiten. Die zullen zo vlug als het kan weer opgebouwd worden.

    -

    Ook al om omver van te vallen: gene bang hebben van die nieuwue versie van dat Zuid-Afrikaans ‘Griepke’. Het hindert wel wat, maar eenmaal tussen vier planken voel je het niet meer.

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    VIRUS GRIEKS

    *

    Volgens de eerste berichten zou de ‘omikron’, de nieuwste Covid-19 variant die uit Zuid-Afrika komt, wel besmettelijker zijn als de voorgangers, maar niet zo ziek maken als men eerst dacht. Als dat hopelijk zou kloppen, dan is de gekozen naam wel toepasselijk. ‘Omikron’ betekent nl de ‘kleine- of korte o’. Het Grieks alfabet heeft nl ook een ‘omega’ en dat betekent ‘grote- of lange o’. De ‘omega’ is de laatste letter van het Griekse alfabet, die wij wel eens onbewust gebruiken als we het over ‘het einde’ hebben.

    Die ‘omikron’ komt er na de alfa- en de delta variant en daarmee krijgen we weer een Griekse letter bij om te onthouden. Het Griekse alfabet kent dus twee o’s. Dat men hier ‘omikron’ wel eens met een ‘c’ schijft is weer die Franse invloed, waardoor we het hier ook dikwijls hebben (o.a. in kruiswoordraadsels’) over ‘igrec’ i.pl.v. ‘Griekse ij’ of ‘Congo’ – schrijven met een ‘c’, dit terwijl de oorspronkelijke naam met een ‘k” was. We zullen het maar belgicismen noemen.

    ---

    En dan nog dit: in een reactie op mijn blog van gisteren over de Oostkantonners, stelt lezer Ropie terecht de vraag of die mensen dat zelf daar wel zouden willen. Mocht het ooit zover komen dat de vier gewesten daarover samen zouden gaan zitten (zou kunnen na de verkiezingen van 2024), kan dat besproken worden, evenzeer als de vraag die de Vlaamsnationalisten dan hopelijk zullen stellen i.v.m. onze eigen uitstap. Daar zullen ook wij zelf voor moeten zorgen. De discussie over Brussel-Halle/Vilvoorde indachtig, weten we echter dat Vlaanderen op die Oostkantonners niet moet rekenen als het er op aankomt.

    EERSTE LEK OVER FISCALE HERVORMING EN BOUCHEZ ZEGT NEE

    ©Photo News

    'De fiscale hervorming van Vincent Van Peteghem (CD&V) moet geen 'tax shift' maar een 'tax down' worden', zegt Georges-Louis Bouchez (MR) in slecht Engels. Aanleiding is een eerste lek over de voorbereidende werken van een experten groep.

    Er is de laatste tijd weinig liefde verloren tussen de minister van Financiën en de voorzitter van de Franstalige liberalen. Luttele uren nadat Bouchez Van Peteghem tegen de muur had laten lopen met diens wetsontwerp om de fiscale subsidies voor het topvoetbal in te perken, viseerde hij de CD&V'er zaterdagmorgen onrechtsreeks opnieuw op Twitter.

    'De belangrijke zin over fiscaliteit in het regeer akkoord: geen nieuwe belastingen voor wie werkt, spaart, investeert. De werkgroep heeft het pamflet van links geschreven, niet van de regering', luidde het.

    Die werkgroep waar Bouchez op doelt is een experten-team onder leiding van professor Fiscaal Recht Mark Delanote (UGent), dat begin dit jaar door Van Peteghem is geïnstalleerd om de hervorming van de personenbelasting voor te bereiden.

    Dieter Dujardin

    VICTORIA KOOPT RUIM DE HELFT VAN BALTA

    Victoria-CEO Philippe Hamers. ©saskia vanderstichele

    Kurt Vansteeland Michael Sephiha

    Vandaag om 08:57

    *

    De West-Vlaamse tapijt producent Balta vermindert zijn schuldenlast door ruim de helft van de activiteiten aan de Britse rivaal Victoria te verkopen.

    De tapijt producent Balta BALTA0,00%

    verkoopt zijn afdelingen Rugs (karpetten) en residentieel kamerbreed tapijt samen met de merknaam Balta aan Victoria VCP0,00%

    , de Britse rivaal die geleid wordt door Balta-veteraan Philippe Hamers. Inclusief overgenomen schulden heeft de deal een waarde van 225 miljoen euro. Dat maken Victoria en Balta maandag bekend.

    Balta halveert door de deal ruim in omvang, leert de mededeling. Wat overblijft – tapijt tegels voor consumenten en de bedrijventak - was over de eerste negen maanden van 2021 goed voor 31 miljoen bedrijfswinst voor afschrijvingen (ebitda) en 200 miljoen omzet. De verkochte afdelingen tekenden voor 34 miljoen ebitda op 270 miljoen euro omzet.

    De tapijt veteraan die op een deel van Balta aast

    Balta vermindert met de deal zijn grote schuldenberg - 323 miljoen euro per eind september - 'aanzienlijk'. Die molensteen van schulden heeft in combinatie met een teleurstellende cashflow de beurskoers gedecimeerd sinds de beursgang in 2017. Het aandeel Balta sloot vrijdag op 2,51 euro, 81 procent onder de 13,25 euro waartegen de tapijtproducent in juni 2017 naar de Brusselse beurs trok.

    VERGETEN VRAGEN VAN DE VOORBIJE WEEK (158)

    *

    Commentaar - 29/11/2021

    Dries Van Langenhove

    foto: ©Belga

    *

    Ook de voorbije week werden veel vragen gesteld – en waren er ook vragen die te weinig of helemaal niet werden gesteld. Aan het begin van de nieuwe week kunnen er misschien nog enkele vragen opgeworpen worden. Zoals:

    Hoe opgelucht bent u?

    (Aan Alexander De Croo (Open VLD), nu een gepland staatsbezoek aan Italië wordt uitgesteld. Dat betekent dat de premier volgende week niet geconfronteerd wordt met de Italiaanse pers en hun vragen over pornoster Eveline Dellai.

    In Vlaanderen zijn daar al een paar keer schuchtere vragen over gesteld, maar Italiaanse journalisten zouden het onderwerp weleens kunnen aansnijden op een minder hoofse en omfloerste manier.)

    Welk ander Kamerlid krijgt zoiets voor elkaar?

    (Aan de journalisten die de succesvolle betoging tegen de corona maatregelen zo negatief mogelijk voorstellen: ‘Het is Dries Van Langenhove die aan de touwtjes trok bij de uit de hand gelopen corona betoging van vorige zondag in Brussel’. OK, stel dat het allemaal het werk van Van Langenhove was. Hoeveel andere politici zouden zoiets georganiseerd krijgen? Of nog beter: waarom doet geen enkele andere politicus ooit iets soortgelijks?)

    Hoeveel Vlamingen hebben al hetzelfde meegemaakt?

    (Aan Humo-journaliste Stefanie De Jonge, die een anekdote deelt: ‘In de ‘women only‘ Basic Fit waar ik train komen veel moslima’s. Toen twee van hen hun mondmasker niet droegen en ik zei dat ze zich aan de regels moesten houden, hebben ze me aangeklaagd voor racisme. Ik viel van mijn stoel’. Zou racisme dan toch relatief zijn?)

    Hoe goed werkt het monopolie van de NMBS?

    (Aan minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo), die geregeld heeft dat de NMBS ook de komende 10 jaar geen concurrentie krijgt. Opnieuw een decennium zonder stevige stimulans tot betere dienstverlening. Waarom is er in dit land zo weinig debat over dit soort grote beslissingen?)

    Hoeveel gaat dit grapje nog kosten?

    (Aan de Limburgse burgemeesters, die ’twee en wellicht zelfs drie extra preventie adviseurs’ willen voor het ‘Wolf Fencing Team’, om ondersteuning te bieden bij het plaatsen omheiningen tegen de wolf. Hoe doet onze overheid het ondertussen op de echte kern-taken?)

    Welk nepnieuws circuleert er over migratie?

    (Aan staatssecretaris voor Migratie Sammy Mahdi (CD&V), die klaagt over nepnieuws: ‘Veel burgemeesters worden geconfronteerd met onwaarheden en nep-nieuws op sociale media als er in hun gemeente een asielcentrum staat of komt’. Bij die ‘onwaarheden’ denkt hij aan kritiek op het asielcentrum. Terwijl er over migratie ook veel ándere onwaarheden verspreid worden: dat het wel meevalt met de toestroom, dat de integratie al bij al een succes is, dat het allemaal mensen zijn die we hier goed kunnen gebruiken, dat het best betaalbaar blijft …)

    Hoeveel drugs worden er ons land binnen gesmokkeld?

    (Aan minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès (MR), die de douane opdracht gaf om meer controles uit te voeren op alle producten uit Israël en de bezette gebieden. Nog los van de eenzijdige focus op Israël (wat met andere conflictgebieden?): zou dit in de top 10 van de douane-prioriteiten moeten staan? Of zelfs de top 20?)

    Wat heeft die paars-groene pronkzucht ooit opgeleverd?

    (Aan staatssecretaris voor Wetenschapsbeleid Thomas Dermine (PS), die duizenden kunstwerken wil teruggeven aan het corrupte regime in Congo: ‘Dermine klopt zich op de borst dat ons land hiermee ver vooroploopt op andere westerse landen met een koloniaal verleden’. In dit soort ‘ethische discussies’ ver voorop willen lopen: het is vintage paars-groen. Er is een woord voor: deugdpronken.)

    Hoeveel racisme is er in Saudi-Arabië, Ethiopië, Thailand …?

    (Aan advocate Laura Uwase, die in De Afspraak het koloniaal verleden verbond aan racisme vandaag. Dan zou je denken dat het wel meevalt met racisme in landen die nooit gekoloniseerd zijn of zelf gekoloniseerd hebben. Toch heb je maar beter geen te donkere huid in Thailand, behoor je maar beter niet tot de Agazian-minderheid in Ethiopië en blijf je als buitenlander liefst helemaal weg uit Saudi-Arabië. Hoelang gaan we blijven doen alsof racisme een Westers fenomeen is?)

    Welke herstel betalingen moet Vlaanderen krijgen?

    (Aan kunsthistorica Anne Wetsi Mpoma, die pleit voor herstelbetalingen aan ‘Afro descenten’ en vertelt over de impact van kolonialisme: ‘Toen missionarissen mijn ouders in Congo grootbrachten, kregen ze te horen dat ze maar beter Frans konden spreken, de ‘beschaafde taal’. Ze keken neer op mijn grootmoeder, die in een eenvoudig dorp woonde’. Nou, zowat alle autochtone Vlamingen kunnen krek hetzelfde vertellen over hun grootouders. Waar is ons smartengeld?)

    Wat voor slangenkuil is CD&V toch?

    (Aan ex-premier Yves Leterme, die in Humo terugblikt op zijn laatste jaren in de Belgische politiek: ‘Als ik heel egoïstisch was geweest, had ik net zoals mijn partijgenoten Kris Peeters en Marianne Thyssen op de tafel kunnen slaan: ‘Ik wil federaal mijn verantwoordelijkheid nemen, zolang ik daarna een vangnet krijg als lijsttrekker voor het Europees Parlement of als Europees commissaris’. Je partijgenoten wegzetten als zelfzuchtige angsthazen: qua na-trappen kan dat tellen.)

    Welke commerciële successen hebt u al geboekt?

    (Aan professor Media Sofie Van Bauwel (UGent) die verbaasd is dat alleen blanke meisjes de finale van K2 zoekt K3 gehaald hebben: ‘Studio 100 kan zich zo’n selectie eigenlijk niet meer permitteren’. Zouden dit soort academici beseffen hoe belachelijk ze klinken, met hun eeuwige kritiek op een succesvol bedrijf dat honderdduizenden kinderen (van elke kleur) gelukkig maakt?)

    Wist u dat u een culturele aasgier bent?

    (Aan Paul Baeten Gronda, woke columnist en geestelijke vader van ‘Over Water’. Acteur Saïd Boumazoughe zegt daarover in Humo: ‘Series als ‘Over water’ lijken me soms culture vultures, die elementen van onze cultuur stelen voor commerciële doeleinden’. Kijk, dat vinden wij altijd leuk. Hoe hard zo’n Gronda ook probeert mee te zijn, uiteindelijk is ook hij een zondaar.)

    *

    Zit u zelf ook nog met vragen? Blijf er niet mee zitten. Stel ze hardop in een reactie op dit stuk.

    Dominique Laridon

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    *

    Die ‘Liberals’ van bij ons zijn toch wel van een taai bandieten ras, zeker!! Terwijl Ijdeltuit LACHTAERT op de Gerechterlijke dissectie snijtafels ligt, en de Vlaamse tak dus dreigt ten onder te gaan -   Huis De Croo-Magnon inclusief - speelt de Waalse Haan, bij monde van Dhr Bouchez-de-la-Reine, een soort Eerste Viool in ’s Lands fiscale hervorming. De MR, ùoet U weten, is in ’t zelfde beddeke ziek als;de Sossen: als er big ùoney los te peuiteren valt, staan die vooraan in de rij.

    Hebbeb is heben, en krijkgen is de Kunst.

    Scamotern is nirt voor niets een woord met Franse roots.

    Het is dus niet ‘de bon ton’ dat een Gentse Hooleraar zich daar mag mee bezig houden, met die fiscale rechtzettingen. Die zullen wel weer teveel Wals en of Brussels bloed kosten. Want in dit Kloteland moeten de Vlamingen, buiten werken en opbengen voor de Staatskas, maar twee dingen doen: zitten en zwijgen…

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!