MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500737 – WENN MAN TROTZDEM NOCH LACHEN KANN….

    .

    wOENSDAG 24 OVEMBER 2021

    *

    Ter vervanging van Peter Mertens PVDA, Op zoek naar de uitgang

    Egbert Lachtaert

    *

    PULP-PRS REGIME EN JA-KNIK –TV, TROUWE HIELENLIKKERS VAN

    *

    DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE ZELFVERNIETIGING *

    INLEIDING: EIGEN MENING.

    OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

    INSPIRATIE- BRONNEN

    *

    500737 – WENN MAN TROTZDEM NOCH LACHEN KANN….

    **

                 

    Francken Theo van de Nieuwe Vlaamse Arrogantie (NV-A) blijkt dus een fan te zijn van Bart Zeeckhout van De Morgen….

    Niet echt ’n verrassing!!!! Men moet de kiezers, net als het geld, inderdaad halen waar ze zitten….

    Maar het is triest om ook van langs deze kant gelijk te moeten krijgen in de voortekenen van een dreigende VIERDE Wereld Oorlog die broedt midden die duizenden ‘asielzoekers’ aan de Poolse EU-grens…

    **

    **

    Dan toch opnieuw de raad aan de leze om op Google het CV na te trekken van die Geprges Soros, de Amerikaanse Poolse Jood die gezworen heeft om geheel zijn onmetelijk fortuin te besteden, om het MARXISME wereldwijd her in te voeren door de Europese Unie te doen barsten.

    Het vuur is dus aan de lont….

    **

    **

    Nonkel Dolf moet zich in de hel op de dijen staan slaan van plezier….

    *

    DIGITALIA

    I N H O U D

    Volgens de insijpelende berichten horen we deze morgen niets anders dan dat in Dutsland de Socialisten eindelijk terug aan de Macht zullen komen.

    Het doet me denken aan de ongeli)uksjaren 1933 en volgende, toen de Nazi’s aan het roer kwamen te staan.

    Een vos verliest wel zijn haren, maar ,iet zijn streken…

    Zo te horen aan de opgewekte stem bij Klara, die dit nieuws heet van de naald zo rap mogelijk wil verspreiden, heeft men daar nog nooit van dit oud Vlaams spreekwoord gehoord…

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    BETOGEN IN BRUSSEL

    *

    Dat er zondag op de betoging in Brussel zo’n 35.000 mensen kwamen opdagen, was voor mij – en voor menig ander - een verrassing. Het cijfer zal wel kloppen, het kwam van de politie en die overdrijft meestal niet zoals organisatoren dat dikwijls wél doen. Toch enkele opmerkingen.

    De baldadigheden op het einde van de betoging hadden niets met die betoging zelf te maken, maar was het werk van schorem dat in elke betoging, tegen wat dan ook, meeloopt met als enige bedoeling alles kort en klein te slaan en – als het kan – aan het plunderen te slaan. Van dat laatste is er gelukkig niet veel in huis gekomen. Wat daar tenslotte gebeurde was niet direct de schuld van de organisatoren, maar van de stad Brussel en haar politiezones, die beter hadden moeten weten. Het is niet de eerste keer dat het daar misloopt (denk maar aan de BLM-betoging van vorig jaar) en dat zal later nog gebeuren als er niet beter tegenaan wordt gekeken.

    Tenslotte werd het VB door de media als enige partij beschuldigd aan de betoging te hebben deel genomen, terwijl dat – als partij – bij mijn weten helemaal niet het geval was. Dat er hier en daar een Vlaamse Leeuwenvlag werd meegedragen doet niets ter zake. Maar voor de Franstaligen in dit land is het een goedkoop excuus en de klassieke stok om mee te slaan. Men verwijt de Vlaamsnationalisten steeds dat ze de francofonen van alles wat in dit land misloopt de schuld geven, maar die francofonen doen dat ook met hen.

    Tenslotte zal deze spontane betoging een fait divers blijven dat niets zal veranderen aan de hele Covid-19 situatie waarmee we, of we het nu willen of niet, mee zullen moeten leren leven. ‘Wie leeft zal zien’ is hier meer dan ooit op zijn plaats, letterlijk zelfs.

     Het moet dus wel erg steken, bij de tegenstanders van zij (wij) die de voorkeur geven aan de Eigen Mensen Eerst – zonder daarbij de anderen uit te sluiten – dat ze elke gelegenheid te baat nemen, om met de hulp van het rapalje van de straat, de gewone Valming te bashen om hem in het verdomhoekje te zetten. Iedere Zwarte Leeuw werkt op hen als een RODE LAP op een stier….

    Dat die nietsnutten daarbij koppig de andere kant opkijken als ze de verzoenende hand wordt gereikt, bewijst alleen hun kwade trouw.

    Maar in hun plaats toegegeven: de schrik voor Mei ’24 zit er diep in voor zij die dievelings de peilingen mogen inkijken. BDW & TVG samen in een soort FORZA FLANDRIA die de absolute meerderheid halen….

    (Get) Digitalia

     

     *

    ANNULATIEGOLF DUWT EVENT SECTOR IN HALVE LOCKDOWN

    **

    Steeds meer congressen en beurzen worden geannuleerd.

    ©Photo News

    *

    Vandaag om 01:00

    *

    De event-industrie wordt zwaar getroffen door de nieuwe corona atregelen. Bijna 40 procent van de events die nog voor dit jaar waren gepland, werden verschoven of geannuleerd. De sector vreest een kaalslag. 'We hebben extra maatregelen nodig.'

     

    'Er is geen lockdown, maar het voelt wel als een lockdown', zegt Bruno Schaubroeck van Event Confederation, dat alle bedrijven overkoepelt die events, congressen en beurzen in ons land organiseren. Uit een enquête onder haar leden blijkt dat 37 procent van alle events die gepland waren tussen nu en eind dit jaar en 21 procent van de in 2022 geplande evenementen na de recente beslissingen van het Overlegcomité verschoven of geannuleerd zijn.

    De essentie

    Sinds de nieuwe corona maatregelen zijn dit jaar al twee op de vijf geplande events afgelast.

    Ook voor volgend jaar is al een vijfde van de geplande events geannuleerd.

    De event sector vraagt extra steunmaatregelen van de overheid.

    Dat gaat van trouwfeesten, personeel- en eindejaarsfeesten, productlanceringen en roadshows tot marketingcampagnes waarvan er in een niet-coronajaar zowat 70.000 plaatsvinden. Daar vallen ook de 350 festivals onder. 'Het gros zijn 'de onzichtbare' events van 50 à 200 man die perfect met het Covid Safe Ticket en sneltesten te organiseren zijn', zegt

    Marc De Roo Daan Bleus

    *

     

    Zou het kunnen, dat het eindelijk begint door te dringen, dat een gemuilbande kettinghond VRTPLICTIGEN heeft waar een loslopende collega niet eens aan denken kan?

    Ja, ik weet het, het is de islammerij niet welgevallig, maar verplichte inenting wordt; na twee jaar treuzelen, hoogst dringend. Voor we er allemaal aan gaan. Waarom moeten het weer die verdomde Deutschen zijn, die als eersten het goede voorbeeld geven? Eerst Oostenrijk, nu een na een de Staten van het vroegere Derde Rijk….

    DIGITALIA

     

    VAN PETEGHEM TREFT VOETBALCLUBS MINDER HARD

    **

    ©BELGA

    *

    23 november 2021 22:17

    *

    Minister van Financiën Vincent Van Peteghem raakt de voetbalclubs dan toch minder hard in hun portemonnee dan verwacht. Hun belastingkorting wordt geplafonneerd op 12 miljoen in plaats van 4 miljoen. De grote vraag is nu of zijn plan niet botst met de Europese regels.

    Nadat er al jaren grote verontwaardiging was over de onfrisse praktijken in het Belgische topvoetbal en over de fiscale cadeaus die clubs en spelers genieten, had de regering-De Croo in oktober een akkoord bereikt over de inperking van de gunstregimes. Die zouden met 43 miljoen euro afnemen. 30 miljoen zou worden opgehaald door de RSZ-korting op de spelerslonen te hervormen, 3 miljoen door de aftrekbaarheid van de makelaarsvergoedingen in te perken en 10 miljoen uit de bedrijfsvoorheffing. Voor dat laatste luik kondigde minister van Financiën Van Peteghem (CD&V) aan dat hij de fiscale voordelen in lijn zou brengen met de Europese regels voor staatssteun.

    "In de voetbalwereld en de coalitie wordt de vraag gesteld of het nieuwe voorstel niet tot opmerkingen van de Europese Commissie zal leiden. "

    Begin deze maand raakte bekend wat Van Peteghem daarmee bedoelde. In de toekomst zouden de clubs nog maximaal 4 miljoen euro fiscale subsidies kunnen krijgen: 2 miljoen voor de opleiding van jeugdspelers en 2 miljoen voor investeringen in het stadion.

    Dieter Dujardin Dries Bervoet

    *

    Er zijn inderdaad meerdere soorten ‘Belgen’. De kwestie is dus bij de best betaalde te geraken….

    Jammer dat pas op deze hoge leeftijd te vernemen….

     

    (Get) Digitalia

     

    ZWARTE PIET, DAAROM!

    **

    **

    Hij komt, hij komt, die goeie ouwe sint. En: makkers staakt uw wild geraas!

    Wie is Sinterklaas echt? En neen, Zwarte Piet is geen onderdanige slaaf. Maar: wat is dat wild geraas precies?

    De goedheiligman

    Sinterklaas is op 6 december een echt kinderfeest. Al krijgen ze met Kerstmis en Nieuwjaar ook geschenken, het is de magie van het sinterklaasfeest die de hartjes van de kinderen sneller doet slaan.

    Het zijn die grote, statige persoonlijkheid met zijn lange witte baard en rode mijter en die zwarte figuur die enerzijds angst inboezemen, maar tegelijkertijd grote kindervrienden zijn. Het opvoedende aspect, dat steeds meer verloren gaat, is wat het allemaal magisch maakt.

    Priester-auteur Wim Vangheluwe schreef een mooi gedocumenteerd boek over de traditie van de kindervriend Sinterklaas en Zwarte Piet. Hij legt de oorsprong uit via diverse legendes die duizend jaar en meer teruggaan. Nicolaas is een van de belangrijkste heiligen in de orthodoxie. Hij is bijvoorbeeld een van de beschermheiligen van Rusland. Een oude orthodoxe hymne bezingt Nicolaas als ‘een eindeloze fontein van goddelijke gaven’, schrijft Vangheluwe.

    De figuur van de heilige Nicolaas van Myra is wijdverspreid en de tradities zijn nog steeds springlevend, ook al zijn ze lokaal enorm geëvolueerd.

    Zwart mag niet

    Een boek over Sinterklaas is niet compleet zonder het proces te maken van de hele Zwartepieten discussie in een uitgebreid hoofdstuk. ‘Nergens in de geschiedenis van Zwarte Piet is er ook maar één verwijzing te vinden dat het om mensen met een andere huidskleur, laat staan slaven, zou gaan’, aldus de auteur. Hij schetst het ontstaan van de hele belabberde Zwartepieten discussie en hoe die – ook dankzij de VN – verder onder het cultuur marxisme is gedegenereerd. Het blijft vreemd, schrijft Vangheluwe dat wat altijd een onschuldig kinderfeest is geweest, een traditie van zoveel generaties, plots als racistisch, discriminerend en kwetsend wordt omschreven. In Vlaanderen werd het zogenaamde ‘Pietenpact’ na massaal protest afgevoerd, maar in de praktijk is Zwarte Piet wel degelijk verdwenen uit het straatbeeld. . Handelaars zagen zich genoodzaakt afbeeldingen van Zwarte pieten te verwijderen… uit angst om in de vergeetputten van Facebook te belanden.

    Wie belang hecht aan de traditie zoals men die zelf heeft mogen ontvangen als kind, wordt plots als een ‘slecht mens’ neergezet.

    Hoe komt dit toch? Wat zit erachter? Welke argumenten zijn er? En blijken die argumenten historisch en cultureel juist?

    U leest het uitgebreid in dit verhelderend boek. En hoe het cultuur marxisme haar slag thuis haalde. Heel de Zwartepietendiscussie past uiteindelijk in een breder kader waarbij Westerse tradities, gebruiken en zelfs onze geschiedenis en cultuur onder zware druk staan.

    Sinterklaas en zijn knecht: wie zijn ze echt? is deze week ons Boek van de Week, verkrijgbaar in onze webwinkel tegen een tijdelijke voordeelpriS….

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Het zijn spannende tijden. Alles wil er zich nog tussenwringen, tussen vandaag en 31 December, want dan is het afgelopen met het Gezegend Jaar Onzes Heren 2021…

    Ondertussen loopt de Goed Nieuws Show gewoon verder.

    Zo te horen zijn onze leeggeraakte kazernes nu opnieuw overbevolkt geraakt. Allemaal kandidaat Europeërs die zo rap mogelijk van de wachtlijsten weg willen weg geraken. Om, na de wettelijk voorziene ‘Gezinshereniging’ ergens aan de hand van een minimum ‘Leefloon’ van € 1.500 in het zwart aan de slag te kunnen gaan. Zie POST.NL, en andere pakjesdiensten. Gehuisvest uiteraard, in een gratis OCMW-woongelegenheid; 3 slaa^kamers met stromend water en de nodige sanitaire voorzieningen. Om de week zijn er ‘Vergaderingen’ van de Rood-Groene Inburgeringsdienst die iedereen verplicht is bij te wonen, met of zonder Cowid19 Pas.

    Taalles uit Cel Zes

    Azijnpissers, sorry, dat is het West-Vlaams idioticum van ‘Bachten de Kuppe’ voor asielzoekers…

    AZIJN, volge,s Taalpurist Deken Debo (Beveren Leie 1826-1885), is in het West-Vlaams al eeuwenlang ASIEL…

    Kan ik echt niets aan doen en hoop dus ook graag nog te beleven dat het officieel ook in de Geschreven Pers, ASIELPISSERS worden ipv Asielzoekers. Wat trouwens beter aansluit bij de werkelijkheid.

    -

    Om af te sluiten, nog even over de Polaki.

    Net als in 1939, het beginjaar van WO II, gaat het dus om Polen. Toen was het omwille van de ‘Corridor naar Dan tzig’, maar dat kan nu niet meer, want Dantzig is Gdansk geworden en dus onbetwistbaar Pools. Al die moeite dus voor niets….

    Zes jaar (1933-1939), meer had Nonkel Dolf niet nodig om ZIJN Europese Unie in elkaar te frutselen. Want Oostenrijk was ondertussen al ‘vrijwillig’Heim ins Reich gekomen. Zodat Het Derde Rijk al reikte van de Oostzee tot de Westzee. Maar het duurde pas tot 194o voor dat daar de Noordzee, ja zelfs de Middellandse Zee bijkwamen.

    En nu zijn straks de Socialisten weer aan de Macht in Duitsland. Geloof het of niet Macron; , net als wijlen Daladier, de Franse Premier in 1939, biedt de EU de nodige hulp om Polen bij te staan…

    -

    Ik wil het niet geweten hebben wat ik morgen hierover nog zal moeten schrijven.

    Elke dag immers heeft genoegaan zijn eigen zorgen…

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!